New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Harrisont és Suggs-ot 😀Végighallgattam a Podcast-et. Ezt már oda is beírtam a dícséret mellett, de gondoltam megosztom itt is mert kíváncsi vagyok a véleményetekre.Miért, te nem akarnád a csapatodba Filip Tisztelettudó Riverszt, vagy Vinszent Ide a pénzt Dzsekszont?
Azzal nem értettem egyet, hogy az AFC-ben játékoskeretileg 6 jobb csapat van a Patsnél..
Attól, hogy tele vagyunk fiatalokkal meg BB által "kukázott" játékosokkal meg nincsenek nagynevű primadonna, nagypofájú sztárok attól még messze nem gyengébb a keret sőt.
Ráadásul amelyik keretben van egy Brady, Welker, egészséges Branch, Mankins, Light, Wilfork, Mayo, de ihletettebb formában Vödör is és még lehetne sorolni, visszatér (Ty Warren alulértékelt, Bodden és a csupaszív Faulk ezt csak zárójelben) azt a keretet semmivel nem tartom gyengébbnek mint akik bejutottak a Po-ba.
Inkább ilyen keretünk legyen és tudjunk építkezni a jövőben, mint nagy "sztárok" akik csak a saját érdeküket meg a nagy lóvéjukat akarják.Bruschi85
És Dzsémsz MivanMivanMivan Harrisont? Terel Töltsd ki helyettem Szággszról nem is beszélve 😊undisputedly
több mint 13 éve
Végighallgattam a Podcast-et. Ezt már oda is beírtam a dícséret mellett, de gondoltam megosztom itt is mert kíváncsi vagyok a véleményetekre.Miért, te nem akarnád a csapatodba Filip Tisztelettudó Riverszt, vagy Vinszent Ide a pénzt Dzsekszont?
Azzal nem értettem egyet, hogy az AFC-ben játékoskeretileg 6 jobb csapat van a Patsnél..
Attól, hogy tele vagyunk fiatalokkal meg BB által "kukázott" játékosokkal meg nincsenek nagynevű primadonna, nagypofájú sztárok attól még messze nem gyengébb a keret sőt.
Ráadásul amelyik keretben van egy Brady, Welker, egészséges Branch, Mankins, Light, Wilfork, Mayo, de ihletettebb formában Vödör is és még lehetne sorolni, visszatér (Ty Warren alulértékelt, Bodden és a csupaszív Faulk ezt csak zárójelben) azt a keretet semmivel nem tartom gyengébbnek mint akik bejutottak a Po-ba.
Inkább ilyen keretünk legyen és tudjunk építkezni a jövőben, mint nagy "sztárok" akik csak a saját érdeküket meg a nagy lóvéjukat akarják.Bruschi85
És Dzsémsz MivanMivanMivan Harrisont? Terel Töltsd ki helyettem Szággszról nem is beszélve 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Végighallgattam a Podcast-et. Ezt már oda is beírtam a dícséret mellett, de gondoltam megosztom itt is mert kíváncsi vagyok a véleményetekre.abszolút egyetértek. ráadásul minden adott ahhoz hogy ez a csapat jövőre csak jobb legyen.
több mint 13 éve
Végighallgattam a Podcast-et. Ezt már oda is beírtam a dícséret mellett, de gondoltam megosztom itt is mert kíváncsi vagyok a véleményetekre. Azzal nem értettem egyet, hogy az AFC-ben játékoskeretileg 6 jobb csapat van a Patsnél..
Inkább ilyen keretünk legyen és tudjunk építkezni a jövőben, mint nagy "sztárok" akik csak a saját érdeküket meg a nagy lóvéjukat akarják.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
személy szerint nem hiszek abba hogy felfele fog tradelni BB, mi csak hátrébb fogunk menni mint ahogy már jól megszokhattuk 😊manuszka86azért ez a pick tologatás se mehet örökké. csak az első 3 körben van 6 pickünk, akik roster helye azért biztos, visszatérnek az IR-en lévők, néhányakkal hosszabbítunk minden bizonnyal, szóval tradekre és mozgásokra szerintem lehet számítani, még ha tényleg nem is BB-re vall a dolog.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Elképzeltem a szitut amint Tommy Boy loboncából 1 (!) szálat operálnak..... :cool: 😂rosszul értelmeziket1.) Hajszálrepedést nem szokás műteni.Környezetmérnök leszek nem doki. Én csak azt írtam ami pats.hu-n is fent volt 😊
2.) A hajszálrepedésnek nem 3 hónap a gyógyulási és rehab ideje.
Sztem van egy nagy adag ködösítés a dologban.... :cool:deepsilver
Mondjuk el tudom képzelni, hogy hajszálrepedéssel indult, csak mondjuk végigjátszotta vele a szezont, és mégis műteni kell.nDRo
hajszálrepedés = hajszál repedés = ergo a fejen van a gond = a haja szála görbült, aztán repedt el 😂sutianap
Na de amikor levágatja mondjuk tüsire, akkor azt a csonkolást miként lehet túl élni????? 😂 😂 😂
több mint 13 éve
rosszul értelmeziketKörnyezetmérnök leszek nem doki. Én csak azt írtam ami pats.hu-n is fent volt 😊hajszálrepedése volt ha jól tudom, méghozzá a lábfején.nDRo1.) Hajszálrepedést nem szokás műteni.
Mondjuk el tudom képzelni, hogy hajszálrepedéssel indult, csak mondjuk végigjátszotta vele a szezont, és mégis műteni kell.nDRo
hajszálrepedés = hajszál repedés = ergo a fejen van a gond = a haja szála görbült, aztán repedt el 😂
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Környezetmérnök leszek nem doki. Én csak azt írtam ami pats.hu-n is fent volt 😊1.) Hajszálrepedést nem szokás műteni.Mije volt eltörve? Mintha lábfejet olvastam volna, ami azért érdekel, mert BB is azzal játszik, tehát gondolom rá is hasonló kihagyás vár a szezon után.Soldadoshajszálrepedése volt ha jól tudom, méghozzá a lábfején.nDRo
Mondjuk el tudom képzelni, hogy hajszálrepedéssel indult, csak mondjuk végigjátszotta vele a szezont, és mégis műteni kell.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
1.) Hajszálrepedést nem szokás műteni.hajszálrepedése volt ha jól tudom, méghozzá a lábfején.nDRoCsak h kicsit ON is legyek, Bradyt megműtötték, 3 hónapos rehab vár rá... mondjuk ahhoz képest h állítólag mennyire semmiség volt a baja, a 3 hónap nem hangzik kevésnek...DannaMije volt eltörve? Mintha lábfejet olvastam volna, ami azért érdekel, mert BB is azzal játszik, tehát gondolom rá is hasonló kihagyás vár a szezon után.Soldados
Sztem van egy nagy adag ködösítés a dologban.... :cool:
több mint 13 éve
Én meglehetősen szkeptikus vagyok az idei Draftunkat illetően...Sikerült idénre rengeteg jó Pick-et felhalmozni, viszont ezek értéke erősen leredukálódik ha Lockout lesz.
(Márpedig lesz, ez ügyben nincsenek illúzióim...) 😕
Erős zsákbamacska (jobban mint máskor) hogy mire lesznek képesek az idén draftolt játékosok 1 kihagyott év után???
Mondanám hogy majd BB-ék elcserélik majd egy részét jövő évire....
(Dehát gondolom mások is így gondolkozhatnak a riválisok közül, ami enyhén szólva megnehezítheti ezen a téren is az "Öreg" dolgát.)
Egy szó mint száz, szerintem idén vissza fog ütni a "gyűjtögetős" taktika a Drafton.
Én idén abban reménykedem hogy esetleg a FA piacon akarunk majd ezekkel az extra pickekkel ügyeskedni.
(Egy kipróbált Veterán mégiscsak kisebb lutri, mint egy Rookie bár ennek már komolyabb anyagi vonzatai is vannak...)
Persze lehet hogy totál rosszul látom a helyzetet. 😀
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
és Dareus? séma oké, és BB amúgy is jóban van Sátánnal. ezek a kapcsolatok jelenthetnek kis pluszt (ld. tavalyi tide és gators[Meyer] pickek), és ha valami csoda folytán kicsúszna top5-ből, oda már esetleg megérné érte felmenni.triangleszemély szerint nem hiszek abba hogy felfele fog tradelni BB, mi csak hátrébb fogunk menni mint ahogy már jól megszokhattuk 😊
Dareus játékát csipázom, meglepő lenne ha nem vinnék el nagyon korán, viszont jó DE-k lesznek még bent később is. OL picket is el tudok képzelni, főleg ha Mankins deal nem jön össze, de most muszáj lesz kinyitni a pénztárcát.
több mint 13 éve
http://itiswhatitis.weei.com/sports/newengland/football/patriots/2011/01/20/carroll-itll-be-a-couple-of-months-before-tom-brady-is-100-percent-but-he-should-be-ready-for-camp/Csak h kicsit ON is legyek, Bradyt megműtötték, 3 hónapos rehab vár rá... mondjuk ahhoz képest h állítólag mennyire semmiség volt a baja, a 3 hónap nem hangzik kevésnek...DannaMije volt eltörve? Mintha lábfejet olvastam volna, ami azért érdekel, mert BB is azzal játszik, tehát gondolom rá is hasonló kihagyás vár a szezon után.Soldados
ebből talán kiderül, nem igazán értek hozzá, hála égnek semmi ilyesmim nem volt még. 😊
több mint 13 éve
nDRo
1 593
hajszálrepedése volt ha jól tudom, méghozzá a lábfején.Csak h kicsit ON is legyek, Bradyt megműtötték, 3 hónapos rehab vár rá... mondjuk ahhoz képest h állítólag mennyire semmiség volt a baja, a 3 hónap nem hangzik kevésnek...DannaMije volt eltörve? Mintha lábfejet olvastam volna, ami azért érdekel, mert BB is azzal játszik, tehát gondolom rá is hasonló kihagyás vár a szezon után.Soldados
több mint 13 éve
Csak h kicsit ON is legyek, Bradyt megműtötték, 3 hónapos rehab vár rá... mondjuk ahhoz képest h állítólag mennyire semmiség volt a baja, a 3 hónap nem hangzik kevésnek...DannaMije volt eltörve? Mintha lábfejet olvastam volna, ami azért érdekel, mert BB is azzal játszik, tehát gondolom rá is hasonló kihagyás vár a szezon után.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Csak h kicsit ON is legyek, Bradyt megműtötték, 3 hónapos rehab vár rá... mondjuk ahhoz képest h állítólag mennyire semmiség volt a baja, a 3 hónap nem hangzik kevésnek...
több mint 13 éve
Nem vagyok Isten-félő ember, így emberektől sem félek. De legalább őszinte vagyok és senkinek nem játszom meg magam. Jó dolog tükörbe nézni és egyenes háttal járni. 😉kivéve ha egyszer élőben rossz ember arcába nevetszbriareosMondjuk az érdekelne, hogy élőben is azzal kezded-e a kíváncsiskodást, hogy beleröhögsz a másik ember arcába...Amennyiben számomra vicces megállapítások hangzanak el, mint ez esetben, akkor mint minden ember nevetek. 😊 Amúgy is egy nevetős fajta ember vagyok, sztem ez a hosszú élet titka. 😉Soldados
De hagyjuk inkább, felesleges újabb vitát szülne.
F.Schleck
Így hát ha nevetni támad kedvem, továbbra is nevetni fogok. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
triangle
1 283
és Dareus? séma oké, és BB amúgy is jóban van Sátánnal. ezek a kapcsolatok jelenthetnek kis pluszt (ld. tavalyi tide és gators[Meyer] pickek), és ha valami csoda folytán kicsúszna top5-ből, oda már esetleg megérné érte felmenni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Feltrade? Ezt valahogy képtelen vagyok BB-ből kinézni. Oké sokadik körben néha becsúszik, de az elején, amit drágán mérnek, ráadásul az elől draftolt újonc fizetése is magasabb, mint egy sokadik körösé. Illetve, ahogy az előttem szóló is kérdezte: "kiért?"
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
elolvastam az elemzéseket, és Lombardinak abban igaza van hogy hiába van 203243535 pickünk meg az IR-en meg PS-ben lévőkkel vagy 70 játékosunk már most, a rosteren ugyanúgy 53 hely lesz (vagy kicsivel több ha 18 meccses lesz az alapszakasz) szóval tényleg nagyon aktív offseason várható. persze biztos lesznek pick-ek átmentve jövőre, de most úgy érzem idén a feltrade se zárható ki. 😀a5Ha valamikor fel lehet tradelni akkor az most van. Kvázi 3 első körös pickje van a csapatnak. Ennyit nem szokott BB kihasználni. Persze kérdés, hogy mennyire érné meg felmenni. Meg egyáltalán, hogy kiért. Én nem látok olyan hatalmas nagy tehetséget akiért megérné felmenni. Egyedül talán Fairley lenne az akiért megérné felmenni, de egy részről érte szvsz 1/1re kéne menni ami szinte kizárt, másrészről nem kicsit lenne bosszantó, hogy Suhért nem érte pedig igen tradelünk.
több mint 13 éve
kivéve ha egyszer élőben rossz ember arcába nevetszAmennyiben számomra vicces megállapítások hangzanak el, mint ez esetben, akkor mint minden ember nevetek. 😊 Amúgy is egy nevetős fajta ember vagyok, sztem ez a hosszú élet titka. 😉SoldadosCsak kíváncsi voltam. Remélem, nem baj. 😊SoldadosMondjuk az érdekelne, hogy élőben is azzal kezded-e a kíváncsiskodást, hogy beleröhögsz a másik ember arcába...
F.Schleck
több mint 13 éve
Amennyiben számomra vicces megállapítások hangzanak el, mint ez esetben, akkor mint minden ember nevetek. 😊 Amúgy is egy nevetős fajta ember vagyok, sztem ez a hosszú élet titka. 😉Csak kíváncsi voltam. Remélem, nem baj. 😊SoldadosMondjuk az érdekelne, hogy élőben is azzal kezded-e a kíváncsiskodást, hogy beleröhögsz a másik ember arcába...
F.Schleck
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
elolvastam az elemzéseket, és Lombardinak abban igaza van hogy hiába van 203243535 pickünk meg az IR-en meg PS-ben lévőkkel vagy 70 játékosunk már most, a rosteren ugyanúgy 53 hely lesz (vagy kicsivel több ha 18 meccses lesz az alapszakasz) szóval tényleg nagyon aktív offseason várható. persze biztos lesznek pick-ek átmentve jövőre, de most úgy érzem idén a feltrade se zárható ki. 😀
több mint 13 éve
Azt sem lehet tudni, hogy a Wes a nyilatkozatával mennyire húzta ki a gyufát BB-nél. Jövőre lép a szerződése az utolsó évébe, biztos szeretne egy jobb szerződést, főleg 30 évesen végre jó lenne Neki is nagyot szakítania.Az biztos, hogy Welker vagy Edelman menni fog szvsz. Főleg h ott van Hernandez is aki kvázi majdnem oylan mint egy slotWR. Én szvsz annak örülnék ha Edelmant adnánk el. Egyszerűen jelen pillanatban ő többet tud hozzá tenni az Offensehez mint Edelman. Edelman meg mehetne a Ramsbe JMD és Bradford mellé 😛FViktor93Amendola elég jó slot receiver, nekik inkább AJ Green vagy Julio Jones tipusú elkapó kellene.
Ha Belichick azt nézi hogy mi a jó a frencsájznak hosszútávon, akkor Welker fog menni. Seymourt is szívbaj nélkül elpasszolta Oaklandbe, szerintem Welkerrel is megtenné. Hozzátenném én nem örülnék neki.nDRo
Ha hozunk FA / draftról WR-t, akkor ennyien nem fognak elférni a DC-n:
Welker, Branch, Tate, Price, Edelman, + N/A
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Az biztos, hogy Welker vagy Edelman menni fog szvsz. Főleg h ott van Hernandez is aki kvázi majdnem oylan mint egy slotWR. Én szvsz annak örülnék ha Edelmant adnánk el. Egyszerűen jelen pillanatban ő többet tud hozzá tenni az Offensehez mint Edelman. Edelman meg mehetne a Ramsbe JMD és Bradford mellé 😛FViktor93Amendola elég jó slot receiver, nekik inkább AJ Green vagy Julio Jones tipusú elkapó kellene.
Ha Belichick azt nézi hogy mi a jó a frencsájznak hosszútávon, akkor Welker fog menni. Seymourt is szívbaj nélkül elpasszolta Oaklandbe, szerintem Welkerrel is megtenné. Hozzátenném én nem örülnék neki.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Az biztos, hogy Welker vagy Edelman menni fog szvsz. Főleg h ott van Hernandez is aki kvázi majdnem oylan mint egy slotWR. Én szvsz annak örülnék ha Edelmant adnánk el. Egyszerűen jelen pillanatban ő többet tud hozzá tenni az Offensehez mint Edelman. Edelman meg mehetne a Ramsbe JMD és Bradford mellé 😛