New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Nem, de nem is kell azért, hogy az legyen. Sőt, azt mondom, hogy az még lehet, hogy rosszabb is lenne. Menjenek csak szépen elosztva a passzok. Hisztizni nem fog, szal jó pont, már csak egy ROLB kéne, és elégedett lennék maximálisan 😊

több mint 14 éve
na majd Aso leszedi 😀StezAso-t is elhozzuk 😛
több mint 14 éve
Tényleg nem elégedetlenség, de szubjektíven azért Ocho nem egy 2007-es Randy Moss...Mondjuk ha jó pénzért jün és beáll a sorba, akkor még ki is forrhatja magát...

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
akkor most "2 marék" dollárért szereztünk elméletileg 2 jó játékost? 😊
több mint 14 éve
Cincinnati will receive two late draft picks from New England in return for WR Chad Ochocinco -- a pick in 2012, a pick in 2013.
több mint 14 éve
Wow, what a day for the Patriots! Reports Pats get Haynesworth for 2 years $12 mil NONE guaranteed, and Ocho on a 3-year restructured deal.DannaUhh,a post első fele különösen finom!
több mint 14 éve
Wow, what a day for the Patriots! Reports Pats get Haynesworth for 2 years $12 mil NONE guaranteed, and Ocho on a 3-year restructured deal.DannaAz úgy viszont nagyon korrekt 😮
Kíváncsi vagyok, mennyibe fájt Ocho

több mint 14 éve
durca egy csapat leszünk idén
több mint 14 éve
chaddel ilyen szempontból sose volt baj. egy jó értelemben vett bohóc, a színfalak mögött pedig a legkeményebb melós.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Wow, what a day for the Patriots! Reports Pats get Haynesworth for 2 years $12 mil NONE guaranteed, and Ocho on a 3-year restructured deal.
több mint 14 éve
Na, újabb rekordokra fel 😂 Én nem bánom, hogy jött egy Nr1 WR, aki nem pöttömpanna, csak álljanak be szépen Big Allel együtt a sorba 😊
Bár, azért, ahogy nézem, ő is csak 6'1, valamiért legalább 6'3 rémlett, ne kérdezzétek, miért

több mint 14 éve
a bengals beat writer azt írja 3 éves szerződést kap, ellenértékről nem olvastam még.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
http://sportsillustrated.cnn.com/2011/writers/don_banks/07/28/albert-haynesworth-patriots/index.html?eref=sihp&sct=hp_t11_a2check it out
-------------------------
-------------------------
több mint 14 éve
It was on third down where the Patriots were most deficient, managing only eight sacks all season. Only the Jets and Falcons (both with six) had fewer sacks on third down. Even in limited playing time, Haynesworth had 2.5 sacks on third down in 2010. Of his 6.5 sacks in two seasons with the Redskins, 5.5 came on third down.Ezzel nem állítanám határozottan, hogy a pass rush nem probléma a csapatnál, de lényegesen fontosabbnak tartom, hogy mennyire sebezhető volt a pálya közepén a védelem passz ellen. Amivel az ötödik DB, a FS, SS, ILB fronton kellene keresni a "plusz tizedeket" és megtalálni a leghatékonyabb kombinációt szerintem.
Opponents averaged 7.75 yards per passing attempt on third down against the Patriots, third highest in the league.ESPN Boston
több mint 14 éve
Arról nem is beszélve, hogy Baby Vince-et már évek óta ennyi írják.Wilfork évi 2 sackje a legszebbek közé tartozik, imádom amikor az irányítóra vetődik az árnyéka, és a QB szemében megjelenik a felismerés, hogy egy kisbolygó tart felé, bármerre sprintel akkor is rá fog esni... Kb Vince ennyire alkalmas pass rushernek, ha néha ráesik a QB-ra az zseniális, de szerintem is felesleges volt endként az irányítóra küldeni, az a sok szaladgálás csak árt a derékbőségénekviitoMost nézem, hogy BigAL ennyivel nagyobb Vincenél?Teljesen mindegy milyen súlyos, ha olyan robbanékony lesz újra mint a Titansnél 2007-2008-ban. Ő legalább papíron endnek tűnik és tudja mi az, nyomást gyakorolni az irányítóra. Wilforknak bármennyire is jó a híre, pass rushban sehol sincsen, és ha túljátszatjuk, mert nincs rotáció és everydown DL játékos, akkor a futás ellen sem lesz olyan hatékony és hasznos mint lehetne. Különösen korai downokon, amikor nem mindegy, hogy 2nd&4-5-6 vagy második és 8-9-10 jön egy standard középső futás 1st&10-re után.DoM
6.6 335 font - Al
6.2 325 font - VW
(6.5 300 font - Ty)
RDE-nek kicsit "súlyosnak" tűnik, mondom ezt teljesen analfabétaként a kérdésben...Witchdoctor
Szerintem már rég több.
Illetve visszanézve 3-4 éves meccseket, ott "kisebb"-nek tűnik.
(Bármit is jelentsen a "kisebb" szó, az Ő esetében... 😊 )
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
triangle
1 283
Kiwanuka felejtős, pedig őt el tudtam volna képzelni nálunk...
több mint 14 éve
gsn
3 548
Stroud cut.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
No, látjátok a női hisztinek még BB-nél is van hatása. Csak egy kicsit kellett panaszkodnom a nagy csendre tegnap este, és nem sokkal utána robbant is a bomba(hír). Egyéb óhaj uraim, mit tegyek még szóvá? 😉
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!