New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Tully Banta-Cain texts comment on release: "It was a fun ride. Countless memories of New England for life. Thanks for everything. TBC"ez alapján nem úgy tűnik h szerződésátstruktúrálás lesz a dologból...
az én mániám még mindig Tamba Hali, kivi vok h lesz-e bármi pletyi erről...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Igazad van, de inkább várjuk meg hova megy Aso, ha netán valami csoda folytán a Jetshez kerülne, akkor van értelme erről beszélgetni. 😊Én inkább a tieteket, mert nem éppen az a csapat vagyunk, ahol két WR-t kell levédeni 😉WyattAz baszna be 😀 Mekkora élmény lenne a Revis, Aso CB páros ellen játszani 😀WyattMegnézném Brady arcát mikor a sokadik passza nem sikerülne a WR-ek irányába! 😀hellan
több mint 14 éve
Én inkább a tieteket, mert nem éppen az a csapat vagyunk, ahol két WR-t kell levédeni 😉Megnézném Brady arcát mikor a sokadik passza nem sikerülne a WR-ek irányába! 😀hellanAsomougha a Jetshez vagy a Texanszhoz kerülhet.hellanAz baszna be 😀 Mekkora élmény lenne a Revis, Aso CB páros ellen játszani 😀Wyatt

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Megnézném Brady arcát mikor a sokadik passza nem sikerülne a WR-ek irányába! 😀Asomougha a Jetshez vagy a Texanszhoz kerülhet.hellanAz baszna be 😀 Mekkora élmény lenne a Revis, Aso CB páros ellen játszani 😀Wyatt
több mint 14 éve
Mindegy, jövőre futni fogunk mint a nyulak.Asomougha a Jetshez vagy a Texanszhoz kerülhet.hellanAz baszna be 😀 Mekkora élmény lenne a Revis, Aso CB páros ellen játszani 😀Wyatt
több mint 14 éve
Asomougha a Jetshez vagy a Texanszhoz kerülhet.hellanAz baszna be 😀 Mekkora élmény lenne a Revis, Aso CB páros ellen játszani 😀

több mint 14 éve
Charles Johnson is jöhetne helyette!GhostLead3-4-be Johnson hááát...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Igen, nekem is 4-5 millának rémlett az a 2 😛WyattA fizuja 4,5 milka, a cuttal 2 milka szabadul fel a capben... a maradékot buktuk.
lásd
http://www.patscap.com/
több mint 14 éve
OLB nélkül állunk fel 6 DB-vel. Ugy sincs pass rush, ami nem megy azt ne erőltessük. 😊ja, biztos azon a 2 milkán múlik az egész, amitől TBC távoztával megszabadulunk😛Max Kiwanuka.zinedine5Rágondoltam. Nem nagyon tudom megkülönböztetni ezekent az afrikai Giants játékosokat. 😀Schleck
mondjuk az igaz, hogy így szinte tuti hogy igazolunk valakit OLB posztra... Cunningham, Ninkovich, Moore és a rookie Carter... ez még "szebb" felhozatal mint eddig😀Gyulus
több mint 14 éve
twitteren azt írták h 4.5... simán lehet h átstruktúrálják és visszajön.ja, biztos azon a 2 milkán múlik az egész, amitől TBC távoztával megszabadulunk😛Max Kiwanuka.zinedine5Rágondoltam. Nem nagyon tudom megkülönböztetni ezekent az afrikai Giants játékosokat. 😀Schleck
mondjuk az igaz, hogy így szinte tuti hogy igazolunk valakit OLB posztra... Cunningham, Ninkovich, Moore és a rookie Carter... ez még "szebb" felhozatal mint eddig😀Gyulus
több mint 14 éve
ja, biztos azon a 2 milkán múlik az egész, amitől TBC távoztával megszabadulunk😛Rágondoltam. Nem nagyon tudom megkülönböztetni ezekent az afrikai Giants játékosokat. 😀SchleckSchefter: "Patriots have informed LB Tully Banta-Cain, who had 15 sacks the past two seasons, that he will be released Thursday."Max Kiwanuka.zinedine5
Csináljuk Osi helyét? Nagyon remélem. 😊Schleck
mondjuk az igaz, hogy így szinte tuti hogy igazolunk valakit OLB posztra... Cunningham, Ninkovich, Moore és a rookie Carter... ez még "szebb" felhozatal mint eddig😀
több mint 14 éve
Charles Johnson is jöhetne helyette!
több mint 14 éve
Rágondoltam. Nem nagyon tudom megkülönböztetni ezekent az afrikai Giants játékosokat. 😀Schefter: "Patriots have informed LB Tully Banta-Cain, who had 15 sacks the past two seasons, that he will be released Thursday."Max Kiwanuka.zinedine5
több mint 14 éve
Schefter: "Patriots have informed LB Tully Banta-Cain, who had 15 sacks the past two seasons, that he will be released Thursday."Max Kiwanuka.
több mint 14 éve
Schefter: "Patriots have informed LB Tully Banta-Cain, who had 15 sacks the past two seasons, that he will be released Thursday."Csináljuk Osi helyét? Nagyon remélem. 😊
több mint 14 éve
http://www.nepatriotsdraft.com/2011-nfl-undrafted-free-agentsUDFA-k akik hozzánk igérkeztek:Van valahol teljes lista?Wyatt
Corey Woods (OT, Akron)
Jeremy Ross (WR/KR, Cal)
Alex Silvestro (DE, Rutgers)
Jeff Tarpinian (LB, Iowa)
Kyle Hix (OT, Texas)
Mike Berry (OL, Auburn)zinedine5
Ilyen van, innnen szedtem a mieinket is.
több mint 14 éve
UDFA-k akik hozzánk igérkeztek:Van valahol teljes lista?
Corey Woods (OT, Akron)
Jeremy Ross (WR/KR, Cal)
Kyle Hix (OT, Texas)
Mike Berry (OL, Auburn)zinedine5

több mint 14 éve
UDFA-k akik hozzánk igérkeztek:Corey Woods (OT, Akron)
Jeremy Ross (WR/KR, Cal)
Kyle Hix (OT, Texas)
Mike Berry (OL, Auburn)
több mint 14 éve
😊 😀 😂 !!!!Sandersre pedig szükség van mindaddig, amíg nem találunk egy agysebészt aki átrakja az agyát Vödör testébe😊Gyulus2 és fél éve keresem - mióta először leírtam, hogy Vödör agyilag, Sanders fizikálisan alkalmatlan a kezdő FS posztra - a dokit, de eddig senki sem vállalta. Pedig mondtam, hogy Vödör központi idegrendszerében nem sok kárt tudnak tenni, mert túl sok IQ nem szorult a kis buksijába. Sanderst féltik szerintem 😀gdavid
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Sandersre pedig szükség van mindaddig, amíg nem találunk egy agysebészt aki átrakja az agyát Vödör testébe😊Gyulus2 és fél éve keresem - mióta először leírtam, hogy Vödör agyilag, Sanders fizikálisan alkalmatlan a kezdő FS posztra - a dokit, de eddig senki sem vállalta. Pedig mondtam, hogy Vödör központi idegrendszerében nem sok kárt tudnak tenni, mert túl sok IQ nem szorult a kis buksijába. Sanderst féltik szerintem 😀
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Csodák lehetnek! 😉 Brinkman professzor megoldhatná Vödör sanyarú agyatlan helyzetét! 😀
A futókra kíváncsi vagyok mit fognak produkálni!
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich