New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
OLB nélkül állunk fel 6 DB-vel. Ugy sincs pass rush, ami nem megy azt ne erőltessük. 😊ja, biztos azon a 2 milkán múlik az egész, amitől TBC távoztával megszabadulunk😛Max Kiwanuka.zinedine5Rágondoltam. Nem nagyon tudom megkülönböztetni ezekent az afrikai Giants játékosokat. 😀Schleck
mondjuk az igaz, hogy így szinte tuti hogy igazolunk valakit OLB posztra... Cunningham, Ninkovich, Moore és a rookie Carter... ez még "szebb" felhozatal mint eddig😀Gyulus
több mint 14 éve
twitteren azt írták h 4.5... simán lehet h átstruktúrálják és visszajön.ja, biztos azon a 2 milkán múlik az egész, amitől TBC távoztával megszabadulunk😛Max Kiwanuka.zinedine5Rágondoltam. Nem nagyon tudom megkülönböztetni ezekent az afrikai Giants játékosokat. 😀Schleck
mondjuk az igaz, hogy így szinte tuti hogy igazolunk valakit OLB posztra... Cunningham, Ninkovich, Moore és a rookie Carter... ez még "szebb" felhozatal mint eddig😀Gyulus
több mint 14 éve
ja, biztos azon a 2 milkán múlik az egész, amitől TBC távoztával megszabadulunk😛Rágondoltam. Nem nagyon tudom megkülönböztetni ezekent az afrikai Giants játékosokat. 😀SchleckSchefter: "Patriots have informed LB Tully Banta-Cain, who had 15 sacks the past two seasons, that he will be released Thursday."Max Kiwanuka.zinedine5
Csináljuk Osi helyét? Nagyon remélem. 😊Schleck
mondjuk az igaz, hogy így szinte tuti hogy igazolunk valakit OLB posztra... Cunningham, Ninkovich, Moore és a rookie Carter... ez még "szebb" felhozatal mint eddig😀
több mint 14 éve
Charles Johnson is jöhetne helyette!
több mint 14 éve
Rágondoltam. Nem nagyon tudom megkülönböztetni ezekent az afrikai Giants játékosokat. 😀Schefter: "Patriots have informed LB Tully Banta-Cain, who had 15 sacks the past two seasons, that he will be released Thursday."Max Kiwanuka.zinedine5
több mint 14 éve
Schefter: "Patriots have informed LB Tully Banta-Cain, who had 15 sacks the past two seasons, that he will be released Thursday."Max Kiwanuka.
több mint 14 éve
Schefter: "Patriots have informed LB Tully Banta-Cain, who had 15 sacks the past two seasons, that he will be released Thursday."Csináljuk Osi helyét? Nagyon remélem. 😊
több mint 14 éve
http://www.nepatriotsdraft.com/2011-nfl-undrafted-free-agentsUDFA-k akik hozzánk igérkeztek:Van valahol teljes lista?Wyatt
Corey Woods (OT, Akron)
Jeremy Ross (WR/KR, Cal)
Alex Silvestro (DE, Rutgers)
Jeff Tarpinian (LB, Iowa)
Kyle Hix (OT, Texas)
Mike Berry (OL, Auburn)zinedine5
Ilyen van, innnen szedtem a mieinket is.
több mint 14 éve
UDFA-k akik hozzánk igérkeztek:Van valahol teljes lista?
Corey Woods (OT, Akron)
Jeremy Ross (WR/KR, Cal)
Kyle Hix (OT, Texas)
Mike Berry (OL, Auburn)zinedine5

több mint 14 éve
UDFA-k akik hozzánk igérkeztek:Corey Woods (OT, Akron)
Jeremy Ross (WR/KR, Cal)
Kyle Hix (OT, Texas)
Mike Berry (OL, Auburn)
több mint 14 éve
😊 😀 😂 !!!!Sandersre pedig szükség van mindaddig, amíg nem találunk egy agysebészt aki átrakja az agyát Vödör testébe😊Gyulus2 és fél éve keresem - mióta először leírtam, hogy Vödör agyilag, Sanders fizikálisan alkalmatlan a kezdő FS posztra - a dokit, de eddig senki sem vállalta. Pedig mondtam, hogy Vödör központi idegrendszerében nem sok kárt tudnak tenni, mert túl sok IQ nem szorult a kis buksijába. Sanderst féltik szerintem 😀gdavid
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Sandersre pedig szükség van mindaddig, amíg nem találunk egy agysebészt aki átrakja az agyát Vödör testébe😊Gyulus2 és fél éve keresem - mióta először leírtam, hogy Vödör agyilag, Sanders fizikálisan alkalmatlan a kezdő FS posztra - a dokit, de eddig senki sem vállalta. Pedig mondtam, hogy Vödör központi idegrendszerében nem sok kárt tudnak tenni, mert túl sok IQ nem szorult a kis buksijába. Sanderst féltik szerintem 😀
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Csodák lehetnek! 😉 Brinkman professzor megoldhatná Vödör sanyarú agyatlan helyzetét! 😀
A futókra kíváncsi vagyok mit fognak produkálni!
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Nem állunk annyira rosszul salary cap terén, kb. 120 milka lesz idén és mi cca 102,3-al állunk úgy, hogy ebben tudtommal a franchise tag is benne van.Kérdéses persze, hogy akarja-e a vezetőség Logant a #1 fizetett OG-vé tenni, mert tavaly úgy dobta vissza a top3-as fizut, mint a fene... 😀
Elvileg bele kell, hogy férjen Logan plusz egy közepesen neves, sérülés(ek) miatt leértékelt FA (Jenkins v. Kiwanuka, pl) ebbe a keretbe plusz 4-5 rookie fizetése. Persze már annak is örülnék, ha Logan maradna hosszabb távra.
cut-esélyeseink is vannak...
Kaczur 3 milka, Sanders és Koppen 2,5-2,5 milka, TBC és Crumpler kivágása pedig 2-2 milkát szabadítana fel a capből..
ebből én Crumplerre látok esélyt és esetleg TBC-re, főleg a mostani mutatványa után... mondjuk Kaczurnál is rezeghet a léc, cikkeztek róla elég sokat... de Light elengedése miatt igencsak szükség lehet a srácra, főleg mert mind2 OT poszton bevethető és anno LG poszton is nézegették
Koppen kitölti a szerződést Sandersre pedig szükség van mindaddig, amíg nem találunk egy agysebészt aki átrakja az agyát Vödör testébe😊
több mint 14 éve
Jól kezdődik:egyszerűen zseniális, hogy ezt a műtét majd' fél évvel ezelőtt is meg lehetett volna ejteni.. OK, hogy mostanra derült ki, hogy feltétlen szükséges... ettől függetlenül azért nem egyszerű eset:S
Tully Banta-Cain underwent surgery for what was termed an abdominal tear on Friday, according to a league source. It was a problem Banta-Cain dealt with last season, but had improved since the season ended - the source said it had been feeling "fine" - until recent workouts, when it started to bother him again.
http://www.boston.com/sports/football/patriots/extra_points/2011/07/banta-cain_unde.html?comments=all#commentsDoM
több mint 14 éve
Jól kezdődik:egyszerűen zseniális, hogy ezt a műtét majd' fél évvel ezelőtt is meg lehetett volna ejteni.. OK, hogy mostanra derült ki, hogy feltétlen szükséges... ettől függetlenül azért nem egyszerű eset:S
Tully Banta-Cain underwent surgery for what was termed an abdominal tear on Friday, according to a league source. It was a problem Banta-Cain dealt with last season, but had improved since the season ended - the source said it had been feeling "fine" - until recent workouts, when it started to bother him again.
http://www.boston.com/sports/football/patriots/extra_points/2011/07/banta-cain_unde.html?comments=all#commentsDoM
több mint 14 éve
Viszont legalább nem sokat szarozunk, amilyen hamar lehet (szerdán) elkezdjük a felkészülést ^^

több mint 14 éve
Jól kezdődik:Tully Banta-Cain underwent surgery for what was termed an abdominal tear on Friday, according to a league source. It was a problem Banta-Cain dealt with last season, but had improved since the season ended - the source said it had been feeling "fine" - until recent workouts, when it started to bother him again.
http://www.boston.com/sports/football/patriots/extra_points/2011/07/banta-cain_unde.html?comments=all#comments
több mint 14 éve
kicsit off, de iszonyat jó cikk - az alábbi rövid sztorin röhögök reggel óta, Big Tuna azért hiányozni fog mindenkinek😀Ez hatalmas 😂
But where Belichick really might have learned something from Parcells was in the psych lab. Before the Giants met the Rams in a 1989 playoff game, Parcells was determined to play mind games with Taylor, who always had trouble with Rams left tackle Irv Pankey. He left a round-trip plane ticket to New Orleans on Taylor's stool. Taylor asked Parcells what it was. "A ticket to New Orleans,'' he said. "You fly down there, give the return ticket to [linebacker] Pat Swilling and tell him to fly back for the game. No one will know. You both wear 56. He's the only guy who can handle Pankey. You can't.''http://sportsillustrated.cnn.com/2011/writers/best_team_i_ever_covered/07/10/king.giants/index.html#ixzz1Sw170OeeGyulus
A motivated Taylor had two sacks that week, beating Pankey.
Do your job
több mint 14 éve
kicsit off, de iszonyat jó cikk - az alábbi rövid sztorin röhögök reggel óta, Big Tuna azért hiányozni fog mindenkinek😀But where Belichick really might have learned something from Parcells was in the psych lab. Before the Giants met the Rams in a 1989 playoff game, Parcells was determined to play mind games with Taylor, who always had trouble with Rams left tackle Irv Pankey. He left a round-trip plane ticket to New Orleans on Taylor's stool. Taylor asked Parcells what it was. "A ticket to New Orleans,'' he said. "You fly down there, give the return ticket to [linebacker] Pat Swilling and tell him to fly back for the game. No one will know. You both wear 56. He's the only guy who can handle Pankey. You can't.''http://sportsillustrated.cnn.com/2011/writers/best_team_i_ever_covered/07/10/king.giants/index.html#ixzz1Sw170Oee
A motivated Taylor had two sacks that week, beating Pankey.
több mint 14 éve
A szabadügynökök Patriots szemszögből: http://patriots.hu/new-england-es-a-szabadugynokok/DoMGrat, nagyon jó cikk lett...😊
A mostani 4-3 DE-k közül valóban Kiwanukában van fantázia, mondjuk ő DE poszton reménytelen volt futás ellen és kérdéses, hogy OLB-ként vajon képes lenne-e "lezárni" a széleket... márpedig ez BB-nél alapvetés.
Egy Bowen-igazolásért nem lennék oda annyira, DE-posztra több jelöltünk is van... Deadrick, Brace... a Warren-Wilfork duó mellé felesleges lenne drága pénzen igazolni bárkit is
több mint 14 éve
Olvastam én is, szomorú hír. De mindenféle álszerénységet félre téve, igencsak kötve hiszem, hogy olvasná a bowl.hu-t, így az ilyen magyar portálokon a családok számára küldött részvétnyilvánításokat sosem fogom megérteni. Off vége:http://www.nfl.com/news/story/09000d5d820df5a3/article/best-worst-fits-for-asomugha-holmes-other-free-agents?module=HP11_hot_topics
Úgy látszik DoM az amcsikra is tud hatni 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Robert Kraft felesége, Myra elhunyt. Részvétem a családnak.gdavidR.I.P.
Reméljük nem kattan meg tőle Robert.