New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Hmm, mit gondoltok, Mayo és Spikes lesz a két kezdő? Vagy Fletcher akkor bekavarhat? 😀 Bevallom GM miatt kérdezem, mert elhoztam Spikest kezdő ILBnek.tenorxSpikes és Mayo helye szerintem megkérdőjelezhetetlen a kezdőben, hacsak előbbi nem csinál még valami hülyeséget.
több mint 14 éve
triangle
1 283
a "csak" 15%-ot nem a teljesítményére értettem (az előtt tényleg le a kalappal), hanem hogy ez kevés lesz ahhoz, hogy komolyat alkosson. ezért is kérdeztem, hogyan kerülhet többet pályára.a Mayo-mentes időszakot ne is említsd...
több mint 14 éve
Hmm, mit gondoltok, Mayo és Spikes lesz a két kezdő? Vagy Fletcher akkor bekavarhat? 😀 Bevallom GM miatt kérdezem, mert elhoztam Spikest kezdő ILBnek.
több mint 14 éve
hol látod számára potenciálisan a több játékidőt? esetleg Spikes vagy Guyton kárára?triangleEgyértelműen Guyton. Ha nagyon jól alakulnak a dolgok, akkor akár ST only szerepkörbe is kényszerítheti ez őt. Nagyon jó lenne végre, hogy amikor a legnagyobb szükség van a playmaking abilityre (3rd down), akkor Mayo a lehetőségekhez mérten kötetlenül tudjon játszani, és akkor talán végre egyénisége lehetne ennek a védelemnek. Guyton túlságosan egydimenziós játékos ahhoz, hogy Mayo "térben" szabadon játsszon mellette, pont amikor a leginkább kellene "A játék".
Ami a csak 15 százalékot illeti:
Egyetemi endből vált 34-es ILB-nek, a Pats bonyolult és számára ismeretlen védő sémájában egyetlen TC alatt, úgy hogy kiszorította azt a McKenzie-t, akitől sokan azt várták (én is), hogy kezdő lesz 2010-ben Mayo mellett, és ami a legfontosabb, amikor a pályára került nem azt érezte az ember, hogy jaj minek van ott, és mennyire kilóg, hanem agilisnak, agresszívnak tűnt, akinek a mozgása arról árulkodott, mintha világ életében ezt csinálta volna.
Mindezt egy tehetség terén elég jól feljavított ILB-sorban tudta elérni. Ellenpéldának említhető, amikor Guyton volt a beugró Mayo sérülése miatt. Akkoriban olyan mélyen volt a védelem tehetség terén, hogy még visszagondolni is rémes.
ha jól érzem, akkor ő lett az egyik kedvenced a csapatból.triangleHa nem is kedvenc, de Chung mellett benne látom, hogy még nagyon keveset láttunk abból, amire valójában képes lehet a Pats védelmében.
több mint 14 éve
triangle
1 283
jó a cikk Fletcherről, DoM! ha jól érzem, akkor ő lett az egyik kedvenced a csapatból. írtad, hogy komoly sophomore jump-ot is vársz tőle, de ehhez azért több játékidő kellene (ahogy a cikkben is említve van, Spikes kiesésekor is csak a play-ek 15%-ban volt pályán, ez azért nem olyan sok). nickelben meg dime-ban Mayo helye gyakorlatilag fix, mellette ugye Guyton szokott lenni a másik LB, és néha szokott spy-ként Fletcher fent lenni. hol látod számára potenciálisan a több játékidőt? esetleg Spikes vagy Guyton kárára?
több mint 14 éve
triangle
1 283
engem az érdekelne, ki nincs ott? azt tudom, hogy Light és Mankins nincs (vs. Faulk)...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a hírek szerint a pl Cowboys edzőtáborában még többen is összejöttek már több mint egy hónappal ezelőtt, szóval nem mondanám egyéninek a dolgot (az meg, hogy esetleg plusz 1-2 ember volt nálunk semmiképpen nem mérvadó).Én örülök neki, de olyan nagy jelentőséget nem tulajdonítok nekiWyattén annyit mindenképpen, hogy az eddigi híradások szerint (cáfoljon meg vki ha hülyeséget mondok) messze nálunk voltak legtöbben ilyen workouton. és ez mindenképpen nagyon jó hír csapatösszetartás szempontjából.Habi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Állítólag Taylor Price igencsak szépen kapdossa a labdákat a mostani kvázi-OTA "rendezvényen"... remélem ez így is marad, iszonyat nagy segítség lenne, ha "külső" elkapóként hasznosítani lehetne a srácot, az a 4,40-es 40 yardos eredmény, azért érdemi mélységi célpontot sejtet!Gyulusaz a bajom az ilyen edzés beszámolókkal, ami általában az összes preseason összetartással (tetézve, hogy itt még edzők sincsenek...)
láttunk már az elmúlt évben egy pár srácot, aki az évnek ebben a szakaszában bármit elkapott, amit felé dobtak, aztán jöttek a pre meccsek, és kiderült, hogy a valóságban mit ér 😕
több mint 14 éve
Állítólag Taylor Price igencsak szépen kapdossa a labdákat a mostani kvázi-OTA "rendezvényen"... remélem ez így is marad, iszonyat nagy segítség lenne, ha "külső" elkapóként hasznosítani lehetne a srácot, az a 4,40-es 40 yardos eredmény, azért érdemi mélységi célpontot sejtet!
több mint 14 éve
30 felett voltak pl a Raidersnél is már napokon keresztülJó, hogy edzegetnek, de jobban örülnék, ha már normális körülmények között lehetne 😊

több mint 14 éve
Én örülök neki, de olyan nagy jelentőséget nem tulajdonítok nekiWyattén annyit mindenképpen, hogy az eddigi híradások szerint (cáfoljon meg vki ha hülyeséget mondok) messze nálunk voltak legtöbben ilyen workouton. és ez mindenképpen nagyon jó hír csapatösszetartás szempontjából.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
semmi komment eddig azon, hogy Brady vezetésével több mint 40en Patriots játékos volt player only workouton?http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8201c664/article/more-than-40-patriots-join-brady-for-playersonly-workouts?module=HP_headlines

JT Daniels fan
több mint 14 éve
triangle
1 283
tegnap Edelman az nfl network vendége volt, akit esetleg érdekel:videó itt
szövegesen itt
itt pedig egy McCourty-interjú, ami kicsit több a szokásos sablonválaszoknál:
http://www.profootballfocus.com/blog/2011/05/26/interview-with-devin-mccourty-cb-new-england-patriots/
több mint 14 éve
http://espn.go.com/blog/afceast/post/_/id/29159/breaking-down-the-tight-ends-patriotsJó tudni, hogy még a világ előtt jár a Pats topik. :cool:
It wouldn’t be a surprise to see this offense employ more three-tight end sets -- or even put Smith, Crumpler, Gronkowski and Hernandez on the field together. There are just so many possibilities. New England is sure to explore them all -- and make things very difficult on opposing defensive coordinators.Azért a 4 TE-s felállást kicsit túlzásnak érzem, mondjuk a goal line közelében igencsak vicces lenne ezt megjátszani, mondjuk Ridley-vel RB-poszton😀Gyulus
5507-es hsztől kezdve pont ezt a témát boncolgattuk tomi-tomival majd ulpianusszal.
több mint 14 éve
Egy remek kis videó a tavalyi szezonunkról: http://www.youtube.com/watch?v=7uvoReKhEckAz a Connolly return... 😀

több mint 14 éve
hehe... szakvizsga-felkészülés után épp BJGE statjait néztem és elgondolkoztam rajta, hogy a három szezon alatt futott 18 TD-vel milyen szép helyen állhat a 2008-as RB-classban...Ez tényleg nagyon kemény 😊
erre megnéztem, hogy kik voltak abban az évben:
1. kör:
Darren McFadden (OAK), Jonathan Steward (CHA), Felix Jones (DAL), Rashad Mendenhall (PIT), Chris Johnson (TEN)
2. kör:
Matt Forte (CHI), Ray Rice (BAL)
3. kör:
Kevin Smith (DET), Jamaal Charles (KAN), Steve Slaton (HOU)
4. kör:
Tashard Choice (DAL)
5. kör:
Ryan Torain (WAS, akkor DEN)
Tim Hightower (ARI)
7. kör:
Justin Forsett (SEA)
UDFA:
Woodhead és BJGE (mind2 NE most...)
ilyen überbrutál RB-felhozatalra nem is nagyon emlékszem... majd' a fél liga ebben az évben szerzett magának kezdő RB-t😀
Ha a 2011-es RB-állomány ennek a felét hozná, akkor nagyot kaszálnánk a 2 RB-vel😊Gyulus
több mint 14 éve
http://espn.go.com/blog/afceast/post/_/id/29159/breaking-down-the-tight-ends-patriotsIt wouldn’t be a surprise to see this offense employ more three-tight end sets -- or even put Smith, Crumpler, Gronkowski and Hernandez on the field together. There are just so many possibilities. New England is sure to explore them all -- and make things very difficult on opposing defensive coordinators.Azért a 4 TE-s felállást kicsit túlzásnak érzem, mondjuk a goal line közelében igencsak vicces lenne ezt megjátszani, mondjuk Ridley-vel RB-poszton😀
több mint 14 éve
...Felix Jones (DAL, 1/22), Rashad Mendenhall (PIT, 1/23), Chris Johnson (TEN, 1/24), Matt Forte (CHI, 2/44), Ray Rice (BAL, 2/55), Jamaal Charles (KAN, 3/73)...GyulusLol! A Dallas szurkolók szerintem, nem szívesen nézegetik ezt a listát 😀
több mint 14 éve
hehe... szakvizsga-felkészülés után épp BJGE statjait néztem és elgondolkoztam rajta, hogy a három szezon alatt futott 18 TD-vel milyen szép helyen állhat a 2008-as RB-classban...erre megnéztem, hogy kik voltak abban az évben:
1. kör:
Darren McFadden (OAK), Jonathan Steward (CHA), Felix Jones (DAL), Rashad Mendenhall (PIT), Chris Johnson (TEN)
2. kör:
Matt Forte (CHI), Ray Rice (BAL)
3. kör:
Kevin Smith (DET), Jamaal Charles (KAN), Steve Slaton (HOU)
4. kör:
Tashard Choice (DAL)
5. kör:
Ryan Torain (WAS, akkor DEN)
Tim Hightower (ARI)
7. kör:
Justin Forsett (SEA)
UDFA:
Woodhead és BJGE (mind2 NE most...)
ilyen überbrutál RB-felhozatalra nem is nagyon emlékszem... majd' a fél liga ebben az évben szerzett magának kezdő RB-t😀
Ha a 2011-es RB-állomány ennek a felét hozná, akkor nagyot kaszálnánk a 2 RB-vel😊
több mint 14 éve
Cunninghamtől egy 6-7 sackes év nagyon jó lenne (reális), azzal nagyjából helyre is billenne az OLB poszt, ha TBC és Ninkovich még hozzátesz közösen 10-12-t.DoM+ itt van Eric Moore, aki tavaly szezon közben érkezve meglepően hatékony volt... kiváncsi vagyok hogy ő mire lesz képes úgy, hogy már jobban ismeri a rendszert.
Tavaly az OLB-k összesen 12 sacket szereztek: Ninko 4, TBC 5, Cunningham 1, Moore pedig 2 sack...
Ez azért több, mint nevetséges, a maradék 24 sack túlnyomó részét a DL és az ILB-állomány tette le az asztalra.
több mint 14 éve
annak, aki szeret szavazni (és annak is, aki nem 😊 ):Fletcher. Bár nincs a listán.
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4696528/poll-biggest-sophomore-jump
ahogy az url-ből is (majdnem) látszik, a tavalyi újoncok 1.-ről 2. évre való teljesítményjavulására lehet szavazni.
(én mondjuk McCourty mellett Gronkot is kihagytam volna az opciókból, de cáfoljon meg egy 1000yd/15TD-s szezonnal :cool: )
ja, és ahogy az egyik kommentben írták: "it better be Cunningham" 😀triangle
Gronkowski fronton egyetértek, hogy neki sem kellene ezen a listán szerepelni. McCourtyval náluk inkább a sophomore slumpot kellene elkerülni. 😊
Cunninghamtől egy 6-7 sackes év nagyon jó lenne (reális), azzal nagyjából helyre is billenne az OLB poszt, ha TBC és Ninkovich még hozzátesz közösen 10-12-t.
több mint 14 éve
triangle
1 283
annak, aki szeret szavazni (és annak is, aki nem 😊 ):http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4696528/poll-biggest-sophomore-jump
ahogy az url-ből is (majdnem) látszik, a tavalyi újoncok 1.-ről 2. évre való teljesítményjavulására lehet szavazni.
(én mondjuk McCourty mellett Gronkot is kihagytam volna az opciókból, de cáfoljon meg egy 1000yd/15TD-s szezonnal :cool: )
ja, és ahogy az egyik kommentben írták: "it better be Cunningham" 😀