New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Nem kötelező a 2 első kör. Szerintem, ha a Kansas nem tud hosszútávon megegyezni Hali-val akkor elengednék olcsóban is. Mondjuk egy első és harmadikért. Az már azt mondom vállalható. 😊ProxiÁmen!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Nem kötelező a 2 első kör. Szerintem, ha a Kansas nem tud hosszútávon megegyezni Hali-val akkor elengednék olcsóban is. Mondjuk egy első és harmadikért. Az már azt mondom vállalható. 😊

több mint 14 éve
Nincs olyan játékos a ligában, akiért BB ad két elsőköröst.zinedine5Ha lesz akkor meg max tévedtünk 😛
Draft

több mint 14 éve
triangle
1 283
jó választás volt a Reilly-cikk Cannonról a pats.hu-ra, grat Spigo!
több mint 14 éve
Nincs olyan játékos a ligában, akiért BB ad két elsőköröst.
több mint 14 éve
Most van Andruzzi jótékonysági golf tornája. többen is ott vannak ugye tőlünk. Pl. Cunningham, aki elmondta hogy Bostonban van és ott készül. Mankins is, aki mondta h nagyon drukkol Cannonnak h felépüljön, Solderrel pedig már beszélt is és segíti a felkészülését.Hát... legjobb esetben ez azt jelenti, hogy sutyiban már megegyezett vele a vezetőség... egyébként egy franchise taggel a nyakán legfeljebb az offseasonben rinyálna, 10-11 milkás taggel nem fog meccseket kihagyni... azt a meccsenkénti cca 680e dollárt nem fogja csak úgy az asztalon hagyni, a'la Samuel.
Reiss: Interesting to hear Logan Mankins say he has spoken with first-round pick Nate Solder. Mankins says he is happy to help Solder. Logan Mankins might be at odds with Pats on a contract, but his willingness to help Nate Solder speaks to his commitment to teammates.
Danna
Ilyen szempontból egyébként kár, h tavaly elsőként Vince-re kellett dobni a taget... ennyi pénz ellenében Logan is lenyomta volna az első nyolc meccset....
Mindegy, én lelkem mélyén továbbra is reménykedek egy 2012-es Solder-Mankins-Connolly-Cannon-Vollmer falban...
(bármennyire is nonszens - nagyobb sanszot látok Mankins újraszerződésére, mint arra hogy Koppentől megszabaduljunk😀)
Egyébként azon gondolkodom mostanság hogy lenne-e értelme szemrebbenés elpasszolni 2 elsőkörös picket Halira - ennyi a franchise tag ára - és megadni neki a gigaszerződést
Rengeteg fiatal van a csapatban
a D fiatal, de igencsak szépreményű és ha az RE posztot házon belül megoldjuk akkor gyakorlatilag csak egy elít OLB kellene ahhoz, hogy bajnokesélyeshez méltó D legyen...
az O most van átalakulóban, szerintem ezt meg is fogjuk érezni 2011-ben, új falemberek plusz Tate, Price és az új futók (további) beépítése a gárdába...
Bármit is állít Tom, legfeljebb 3 szezont fog még lenyomni, így igencsak itt lenne az ideje annak, hogy hajrába kezdjen a vezetőség. Ehhez meg nem feltétlenül további fiatalok kellenek (főleg, ha az egyik első körös picket megint "továbbgörgetjük" egy évvel), hanem hogy az ilyen, súlyos hiányosságokat orvosljuk valahogy.
több mint 14 éve
Egyébként érdekes, h pl Patricia is ott van és a RB coach Ivan Fears is... ilyenkor lehet beszélniük? Vagy ez most h zajlik? Tartják a 3 méter távolságot?!DannaAzért azt nem tilthatják meg, hogy beszéljenek, max azt, hogy az NFL-ről (edzés, felkészülés, playook, TC) nem.
Persze ez ellenőrízhetetlen, de ugye mondjuk az nonszensz lenne, ha Mayo nem hívhatná fel Patriciát, hogy gratuláljon neki a gyerekhez.
több mint 14 éve
Most van Andruzzi jótékonysági golf tornája. többen is ott vannak ugye tőlünk. Pl. Cunningham, aki elmondta hogy Bostonban van és ott készül. Mankins is, aki mondta h nagyon drukkol Cannonnak h felépüljön, Solderrel pedig már beszélt is és segíti a felkészülését. Reiss: Interesting to hear Logan Mankins say he has spoken with first-round pick Nate Solder. Mankins says he is happy to help Solder. Logan Mankins might be at odds with Pats on a contract, but his willingness to help Nate Solder speaks to his commitment to teammates.
Rapoport: Logan Mankins stops to talk about how difficult it will be for the rookies to show up and be ready... like be did last year. Logan Mankins happily talked with Patriots first rounder Nate Solder and offered advice. Interesting, given his unknown future
Ryan Wendell, Russ Hochstein, Joe Andruzzi, Logan Mankins, Mark LeVoir and Jermaine Cunningham. http://twitpic.com/51kr2x
Egyébként érdekes, h pl Patricia is ott van és a RB coach Ivan Fears is... ilyenkor lehet beszélniük? Vagy ez most h zajlik? Tartják a 3 méter távolságot?! Patricianak közben kisfia született: "And now Patriots LB coach Matt Patricia stops by. He just had a baby boy 8 week ago, named Dominic. Congrats!"
több mint 14 éve
Mallett-től tavaly még azért voltak odáig, hogy milyen magas, ő még a QB-k között is colos, szemben pl a mi kis törpe (193 centis) HoF-várományosunkkal 😀

több mint 14 éve
Én Mallettet "csak" 190cm-re saccoltam amikor láttam és nem néztem a fizikai paramétereit... A futóknak meg bőven elmegy ez a magasság mert ugye 2 méter magas RB nem nagyon létezik...Mallett ilyen magas vagy a 2 futónk törpenövésű??ThundersNFLaz irányító jó ha magas. Mallett 6'6 ha jól emlékszem, Vereen 5'10 és Ridley 6'0. Ezek posztjukon mérve jó méretek sztem.Habi
Draft

több mint 14 éve
Mallett konkrétan csontra két méter magas (6'6 6/8"), de az irányítók egyébként is magasabbak a futóknál, szal két normál méretű játék között is van azért legalább egy 10 centi különbség a QB javára.

több mint 14 éve
Mallett ilyen magas vagy a 2 futónk törpenövésű??ThundersNFLaz irányító jó ha magas. Mallett 6'6 ha jól emlékszem, Vereen 5'10 és Ridley 6'0. Ezek posztjukon mérve jó méretek sztem.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Mallett ilyen magas vagy a 2 futónk törpenövésű??
Draft

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jah, úgy látszik a szertár zárva volt, úgyhogy feltörték Sammy szekrényét, és ott találtak gyorsan két mezt, meg egy doboz vigyorexetÉrdekes a két 34-es 😊adam8Morris biztos örült mikor meglátta...Castleai01
több mint 14 éve
Érdekes a két 34-es 😊adam8Morris biztos örült mikor meglátta...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
hogy szokja a szemünk (a mezszámok még lehet, hogy változni fognak 😊 ):??? Ez mi ez?
triangle
több mint 14 éve
triangle
1 283
hogy szokja a szemünk (a mezszámok még lehet, hogy változni fognak 😊 ):(remélem, így már fogyasztható)
több mint 14 éve
Én viszont nem hiszem, hogy az öregek közül megpróbálunk megtartani valakit. Morris ellen az szól, hogy tavaly összesen kapott 20 labdaérintést, 56yardért, ezért nem fogunk a rosteren tartani valakit, ezt a feladatot bármelyik UDFA futó ellátja fillérekért. Taylor folyamatosan sérült, Faulk meg öreg, és ugye elég komoly sérülésből jönne vissza.Morris mellett még talán az szólhat, hogy idén a ST-ben is nagyon jól játszott.
viito
A roster helyhez ez nem lehet elég, de egy érv mellette.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Nfl.comon anyag címe nekem tetszik 😀Nem vagy vele egyedül 😊
J-O-K-E, Jets, Jets, Jets?Wyatt
Mindig jövőre!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
RB-knél a legjellemzőbb h kijönnek underclassmanként elvégre az ő karrierjük a legrövidebb...empty taxiÍgy van, ellenben épp ezért óvatosabban kellene megítélni a képességeit, és kissé elhamarkodottnak érzem azt a kijelentést, hogy "igazi szituációs back". El tudom képzelni, hogyha még egy évet maradt volna az LSU-ban, akkor olyan utat járt volna be, amelynek következtében a draft picket reá áldozó csapat első számú futóként is számolhatott volna vele.
Amit én láttam tőle, abszolút szimpatikus játékstílus volt, ellenben az nyilvánvaló, hogy ebben a pillanatban még a legkevésbé sem kezdő szintű játékos.
több mint 14 éve
RB-knél a legjellemzőbb h kijönnek underclassmanként elvégre az ő karrierjük a legrövidebb...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ridley: short yardage/RB... igazi szituációs back - sebesség hiányzik belőle, plusz passzjátékban elkapóként, blokkolóként sem jeleskedikNem értek egyet, személy szerint Ridley-ben baromi sok potenciált látok. Nem tudom, hogy néztél-e végig LSU meccset az ősszel, amikor kb. első számú futó volt, mert lehet, hogy akkor Te is több fantáziát látnál benne. Fontosnak tartom azt is, hogy juniorként jött ki a draftra, szóval az igazi nagy robbanása, a senior éve kiesik az ő esetében, amikor is sokkal többet mutathatott volna képességeiből.
Gyulus
triangle