New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Lelki szemeim előtt megjelent, hogy tegnap az első félidőben Crumpler elkapja Brady passzát, majd Chung nem bénázza el a félidő vége előtt a saját play-ét, és ezzel nyer a Pats úgy, hogy minden más playről playre ugyanúgy történik, mint ahogy történt. Ma pedig idejövök és azzal van tele a fórum, hogy Brady mekkora nagy állat HOF clutch, mert akkor is megcsinálta a GWD-t, amikor egész meccsen sz*rul ment az O-nak és ő is rossz formában játszott. 😀peterk2005
Értem mire gondolsz 😀
De kérdezzük meg erről szerencsétlen Cowboys backup Qb-t 😛

szerk: http://www.nfl.com/gamecenter/2010122500/2010/REG16/cowboys@cardinals#tab:analyze/analyze-channels:cat-post-boxscore
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hihetettlen hogy egy Giants fannak kell megvédenie Tomot.Musashi
Lelki szemeim előtt megjelent, hogy tegnap az első félidőben Crumpler elkapja Brady passzát, majd Chung nem bénázza el a félidő vége előtt a saját play-ét, és ezzel nyer a Pats úgy, hogy minden más playről playre ugyanúgy történik, mint ahogy történt. Ma pedig idejövök és azzal van tele a fórum, hogy Brady mekkora nagy állat HOF clutch, mert akkor is megcsinálta a GWD-t, amikor egész meccsen sz*rul ment az O-nak és ő is rossz formában játszott. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Brady nyakába varrom, hogy kiégett.
...
Sobri Jóska
Tom Brady ember, nem villanykörte...Gomboc_Arthur
Hasonlat: A hasonlat hasonlóságon alapuló szókép.
...
Sobri Jóska
Azért ne add fel ilyen könnyen ezt a pár szót. Hátha komplexebb tartalommal bír...
több mint 13 éve
Musashi New England Patriots 16
Brady tovább növeli rekordját a 2 TD/0 INT mérkőzések számát illetően. QB Tom Brady tovább nyújtja saját NFL rekordját avval, hogy legalább 2 TD passzt ad interception nélkül az elmúlt 9 mérkőzés óta. Brady mögött Don Mereditch’s áll hat egymást követő mérkőzéssel legalább 2 TD passzt ad interception nélkül (1965-66).

Brady mindössze a 6-ik irányító, aki mind a 16 alapszezon meccsén tudott TD passzt adni. Tom Brady minden mérkőzésén legalább 1 TD passzt adott és evvel mindössze a 6. játékos, aki ezt tudja nyújtani amióta 16 mérkőzéses az alapszakasz. A többiek Daunte Culpepper (Vikings, 2004), Brett Favre (Packers, 2003), Kurt Warner (Rams, 1999), Dan Marino (Dolphins, 1984& 1986) és Dave Krieg (Seahawks, 1984).

Brady tovább növeli rekordját az interception nélküli passzok számában. Tom Brady eddig 335 passznál tart. Brady mögött Bernie Kosar áll 308 passzal, amely mutatót múlt héten a Buffalo ellen döntött meg.

Beállította az eddigi rekordot a legkevesebb interception számait illetően. Mindössze 5 interception-nel a szezonban a Patriots beállította az eddigi NFL rekordot. 1960 Browns, 1966 Packers, 1990 Chiefs és 1990 Giants tudtak hasonlót mutatni.
(ebböl ugy 1 nem Tomé)

Az egyetlen veretlen csapat hazai pályán 2010-ben. A Patriots 8-0ás hazai mérleggel zárta a szezont és az egyetlen tökéletes csapat hazai pályán 2010-ben. Ez az ötödik alkalom a csapat történetében, hogy tökéletes hazai mérleget produkáltak az alapszakaszban (2003, 2004, 2007, 2009, 2010).

Kicsit szemezgettem a Pats.hu-rol.Tényleg micsoda szobordöntögető staisztikák 😀
Ja de ugye a Sb nem tudta megnyerni ejnye-bejnye!
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
Sobri: Brady még 4 évig a Patriots játékosa lesz. Szokd meg a gondolatot szerintem, neked is és nekünk is könnyebb lesz úgy... akkor se fogja Kraft kirakni ha negatív szezonunk lenne miatta, ami hozzá teszem, nem lesz, mivel két kezünket összetehetjük h ilyen tulajunk és vezetőségünk van. Nagyon szépen felépítették, h amíg Brady van, addig csinálnak egy bitangerős D-t és egy jó O-t, majd jöhet a Qb csere. Mutass nekem még 1 olyan franchise-t, ahol ilyen rebuilding évet 14-2-vel, de ha az egészet nézzük 14-3-al csináltak meg. na ugye...

Tebow-t meg végképp felejtsd el sztem a Pats vonatkozásában. Majd 2 év múlva sztem hozunk vkit, akit úgy ahogy Rodgerst felépítették Favre mögé, úgy felfogjuk mi is őt...

Bradynek nem volt élete meccse a tegnapi, DE a fal egyáltalán nem segítette, vagy csak ritkán, de még ha ideje is volt (mert kevés pass rusht küldtek rá), akkor meg gyakorlatilag nem volt kinek passzolnia.. hiába írták sokan h sok ideje volt, hajára kenhette ha nem tudott kinek passzolni... A végén volt olyan talán 1x vagy 2x h mutogattak a többiek, de akkoris olyan közel voltak hozzájuk h simán beléphetett volna a Jets játékos a passzsávba...Danna
Félreértés ne essék, én szeretem Bradyt. Mondjuk pont ezért fáj, ahogy a saját szobrát döntögeti.
Nem is kell kirakni, csak én úgy látom, hogy vele már nem fogunk SB-t nyerni, de én lennék az egyik legboldogabb ha mégis rámcáfolna.
A vitaindító hozzászólásomat is azzal kezdtem, respect a csapatnak zusammen, a 14-2 csodás rebuilding year.
Tebow-t elfelejtettem. Csak kábé úgy élem meg, mintha valaki megmondta volna az ötös lottó ehti nyertes öt számát, én meg oktondi módon elfelejtettem volna megjátszani.Sobri Jóska
Bocs Sobri, de pókerjátékos létedre olyan logikátlan és hülye érveid vannak, h az fáj 😊 Ezzel a szezonnal Tom Brady a szobrát döntögette??? Miről beszélsz? Mert volt egy gyengébb meccse ami rajta kívűl még ezer más dolgon is múlott? Fogalmam sincs, h az itt panaszkodóknak milyen teljesítmény kellene, h ne sírjanak.. csak a 100%-os szezon játszik vagy mi? Ti mi a francot vártatok ettől az évtől, de most komolyan? Olyan mértékben teljesítettetek túl, h hihetetlen és ennek a legfőbb láncszeme éppen Brady volt. Ahh, az a baj, h ez az egész sztem még csak nem is érdemes a vitára.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
Szesze, nekünk belefér 28 kapott pont sok meccsen. (Amiből 21 volt a reális ugyebár.)
A fiatal, sérültekkel teli D-nk jó volt.
Nálunk nem nekik kell meccset nyerni momentán.
Én nem vitatkozni akarok, csak megosztottam a gondolataimat.
Én a tegnapi meccsen 3 negyedig még csak nem is izgultam. Megvolt bennem a bizalom.
De egyszerűen Brady nem volt clutch, (meg persze az elkapók sem, ezek a fantasztikus nevek, hogy Branch, Tate, Crumpler, és a többi elkapó szupersztárunk, jövendő HoF-ünk).
Nem is akarom senki boldogságát elvenni, amit a szezon után érez, mindenkinek szíve joga azt gondolni, hogy pl. Brady kiégett e vagy sem. Sőt, még irigylem is bizakodásukat.

több mint 13 éve
Sobri: Brady még 4 évig a Patriots játékosa lesz. Szokd meg a gondolatot szerintem, neked is és nekünk is könnyebb lesz úgy... akkor se fogja Kraft kirakni ha negatív szezonunk lenne miatta, ami hozzá teszem, nem lesz, mivel két kezünket összetehetjük h ilyen tulajunk és vezetőségünk van. Nagyon szépen felépítették, h amíg Brady van, addig csinálnak egy bitangerős D-t és egy jó O-t, majd jöhet a Qb csere. Mutass nekem még 1 olyan franchise-t, ahol ilyen rebuilding évet 14-2-vel, de ha az egészet nézzük 14-3-al csináltak meg. na ugye...

Tebow-t meg végképp felejtsd el sztem a Pats vonatkozásában. Majd 2 év múlva sztem hozunk vkit, akit úgy ahogy Rodgerst felépítették Favre mögé, úgy felfogjuk mi is őt...

Bradynek nem volt élete meccse a tegnapi, DE a fal egyáltalán nem segítette, vagy csak ritkán, de még ha ideje is volt (mert kevés pass rusht küldtek rá), akkor meg gyakorlatilag nem volt kinek passzolnia.. hiába írták sokan h sok ideje volt, hajára kenhette ha nem tudott kinek passzolni... A végén volt olyan talán 1x vagy 2x h mutogattak a többiek, de akkoris olyan közel voltak hozzájuk h simán beléphetett volna a Jets játékos a passzsávba...Danna
Félreértés ne essék, én szeretem Bradyt. Mondjuk pont ezért fáj, ahogy a saját szobrát döntögeti.
Nem is kell kirakni, csak én úgy látom, hogy vele már nem fogunk SB-t nyerni, de én lennék az egyik legboldogabb ha mégis rámcáfolna.
A vitaindító hozzászólásomat is azzal kezdtem, respect a csapatnak zusammen, a 14-2 csodás rebuilding year.
Tebow-t elfelejtettem. Csak kábé úgy élem meg, mintha valaki megmondta volna az ötös lottó ehti nyertes öt számát, én meg oktondi módon elfelejtettem volna megjátszani.

több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
Nem értek egyet azokkal akik a D-re kenik vagy a D tapasztalatlanságára, gyengeségére próbálják rátolni a vereséget.zinedine5
Ezen a meccsen Brady gyengébben játszott, mint az megszokható tőle de ennek is megvan az oka, nem csak az, h rossz napot fogott ki, pláne nem az, h nem volt benne akarás (elment blokkolni bazzeg egy futójátéknál..) az pedig, h kiégett és nem tud már POban teljesíteni egyenesen egy orbitális baromság... Az a helyzet, h az ellenfél egy kibaszott jó deffense-el rendelkezett, csak sajnos hajlamosak vagytok elfelejteni, h nem csak ti vagytok a pályán, hanem egy ellenfél is ami kurvára nem mindegy, h kikből áll és mit produkál.
Ezzel szemben a Jets O gyenge, ennél sokkal többet kellett volna hozzátennie a D-nek csak éppen most nem jött labdaszerzés lévén, h nem jött a vezetés sem, ezáltal a Jets végig játszhatta a halál biztonságos, kockázatmentes offense-t, de ezzel sem tudtatok mit kezdeni tegnap, pedig most a D-nek kellett volna többet hozzátenni. Írjátok, h a D meccsben tartotta a csapatot és ezzel elégedettek vagytok.. megint csak nem nézitek, h ki az ellenfél , ez ellen az offense ellen ez a deff teljesítmény édes kevés volt.
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Hát úgy, hogy akkor még ő is harapott, vagyis nem volt kiégve.
Próbáld meg értelmezni a kiégett szót.

Valaki meg írta, hogy az O fal ergya volt. Hát a sackek elött mindig percei voltak, és egyébként is, rengetegszer volt bőven elég ideje.
Errő a vereségről nem tehet az O fal, se a Defense.
Szűkül a kör. 😊Sobri Jóska
Sobri, nézd már meg h azokat az SB-ket hány ponttal nyertük és ebből hányat szerzett az O, és mennyit a D. Ott egy olyan bitangerős védelem volt Brady mellett, mint most a Steelersé... és amilyen remélem a miénk is lesz jövőre.

Nem tehet az O fal?! OMG... 😀 A védelem tényleg nem... tőlük többet én nem vártam, főleg ennyi sérülttel.
több mint 13 éve
Azért tényleg azt érzem, hogy némelyik ember más meccset nézett az elmúlt 3 évben mint én. Rámondani, hogy Brady szar volt ezeken a meccseken elég vicces. Jobban a számok mögé kellene nézni és rájönnétek, hogy annyira nem Bradyn hanem inkább az Ofalon mentek el a meccsek.

A Giants ellen: Brady szvsz nem játszott rosszul. Ahhoz képest, hogy végig védőkkel a nyakában játszott meg sérült volt a lába. Csak levezetett egy TD driveot, amit most mindenki istenitene ha Asante elkapja a labdát vagy tudunk tackleöt csinálni a QBn.

A Ravens ellen: Nagyon gyorsan 14 pontos hátrányba kerültünk amiért el kellet kezdeni kapkodni és ez felörölte a csapatot.

Most a jets ellen meg tényleg szarul játszott Brady de ezen a meccsen is inkább az Ofalat kell szidni szvsz.

Szal ezt ha jobban megnézzük az utolsó 3 PO meccsből 3 vereség csak kis mértékben Brady hibája.FViktor93
Szerintem te néztél más meccseket az elmúlt három évben.
Példának okáért, a 3ból kettőn játszott csak Brady, Egyen Cassel tolta végig.
Az O falat meg szídhatod, csak teljesen felesleges.
Inkább próbáld meg feldogozni, hogy a szobrok néha bizony ledőlnek.

...
Sobri Jóska
Tom Brady ember, nem villanykörte...Gomboc_Arthur
Haonlat: A hasonlat hasonlóságon alapuló szókép. A hasonlító és a hasonlított között valamilyen hasonlóság, közös vonás van. A képi elem és a tárgyi elem nincs egymással azonosítva, hanem csak párhuzamban állnak.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
...
Sobri Jóska
Tom Brady ember, nem villanykörte...
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető

Bradynek nem volt élete meccse a tegnapi, DE a fal egyáltalán nem segítette, vagy csak ritkán, de még ha ideje is volt (mert kevés pass rusht küldtek rá), akkor meg gyakorlatilag nem volt kinek passzolnia.. hiába írták sokan h sok ideje volt, hajára kenhette ha nem tudott kinek passzolni... A végén volt olyan talán 1x vagy 2x h mutogattak a többiek, de akkoris olyan közel voltak hozzájuk h simán beléphetett volna a Jets játékos a passzsávba...
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Azért tényleg azt érzem, hogy némelyik ember más meccset nézett az elmúlt 3 évben mint én. Rámondani, hogy Brady szar volt ezeken a meccseken elég vicces. Jobban a számok mögé kellene nézni és rájönnétek, hogy annyira nem Bradyn hanem inkább az Ofalon mentek el a meccsek.

A Giants ellen: Brady szvsz nem játszott rosszul. Ahhoz képest, hogy végig védőkkel a nyakában játszott meg sérült volt a lába. Csak levezetett egy TD driveot, amit most mindenki istenitene ha Asante elkapja a labdát vagy tudunk tackleöt csinálni a QBn.

A Ravens ellen: Nagyon gyorsan 14 pontos hátrányba kerültünk amiért el kellet kezdeni kapkodni és ez felörölte a csapatot.

Most a jets ellen meg tényleg szarul játszott Brady de ezen a meccsen is inkább az Ofalat kell szidni szvsz.

Szal ezt ha jobban megnézzük az utolsó 3 PO meccsből 3 vereség csak kis mértékben Brady hibája.
több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
Nem nagyon akartam irni forumra de most már nem birom ki 😊
Hihetettlen hogy egy Giants fannak kell megvédenie Tomot.4év mulva visszavonul hogy itt mekkora sirások lesznek azt nem is tudom elképzelni 😀
Meg ez a kiéget duma..huu ettöl vagyok kész.Meg lehet nézzni a 3 SB gyürü hogy jött össze.Csak egy kicist hasonlitsátok össze a mostani védelmet akármelyikkel a 3-bol.
Ez a csapat jelenleg ennyit tudott Tommal.Lehet sorolni az irányitokat akikkel elöbbre tartana a pats!(jo tudom Tebow-al meglett volna a SB mert ö gyözni akar 😀 )
Pár embernek tudom ajánlani hogy néha olvassa vissza miket is ir.Musashi
Abszolút egyetértek veled, pats szurkolók idehaza és külföldön is hozzászoktak a jóhoz, nem volt ez egy rossz szezon. Láthatóak a hibák és a hiányposztok, ezeken kell ügyködni és lesznek PO győzelmek és SB is még a Brady érában! 😊
Örök optimista vagyok, tehetség van bőven a csapatban még kell pár puzzle darab!

több mint 13 éve
Nevetséges, h Brady nyakába varrjátok azt, h kiestetek a PO-ból.. Ha valaki én aztán ki nem állhatom Bradyt, de azok akik most arra hivatkozva szídják és teszik felelőssé őt a vereségért, h nálatok ő az elit ember akinek meccset kell nyernie, nem például a védelem az úgy hülyeség ahogy van! Ezzel a védelemmel sosem nyertetek volna SB-t, az a baj, h azon kéne elgondolkodni inkább, h nem lehet, h a 14-2es alapszakasz teljesítmény volt az ami irreális volt? Sokan itt eleve elkönyveltétek a győzelmet a Jets ellen, de igazából egyáltalán nem voltatok egyértelmű favoritok, mert ha valakiről lehetett feltételezni, h képes megállítani a Brady féle passzjátékot az éppen a Jets volt. És azt is lehetett tudni, h ha ez megtörténik akkor kurva nagy szarban lesztek, ezt a meccs igazolta is.
36 TD 4 INT... az, h idáig jutottatok egyáltalán és nem valahol a középmezőny alján végeztetek ebben a szezonban kb Tom Bradynek köszönhető. Kurva gyorsan felejtetek.. szánalmasnak tartom ezt a megközelítést úgy ahogy van.
Nah megvédtem Tom Bradyt ezt is megéltem... megyek leköpöm a tükröt 😊Szesze
Nem a PO kiesés tényét, hanem a mikéntjét.
Nem ő a felelős a vereségért. Ő a saját mutatott PO teljesítmény(ei)ért felelős.
Nem volt Brady féle passzjáték, hogy ennek ki a felelőse, nem tudom.
Ebben a szezonban (a Browns meccstől kezdve) valóban minden sikerült neki. 36 TD, 4 INT, szuper, valóban, senki sem negligálja.
Én azt tartom szánalmasnak, ha valaki nem érti, amit leírok, mivel nem hiszem, hogy olyan bonyolultan foglamaznék.

Meg ez a kiéget duma..huu ettöl vagyok kész.Meg lehet nézzni a 3 SB gyürü hogy jött össze.Musashi
Hát úgy, hogy akkor még ő is harapott, vagyis nem volt kiégve.
Próbáld meg értelmezni a kiégett szót.

Valaki meg írta, hogy az O fal ergya volt. Hát a sackek elött mindig percei voltak, és egyébként is, rengetegszer volt bőven elég ideje.
Errő a vereségről nem tehet az O fal, se a Defense.
Szűkül a kör. 😊

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni
Nem értek egyet azokkal akik a D-re kenik vagy a D tapasztalatlanságára, gyengeségére próbálják rátolni a vereséget.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Minden más csapat örülne, ha a rebuilding playoffal járna, nem 4-12es évekkel.tenorx
Rebuilding ide vagy oda, amilyen lendületben volt a csapat az alapszakasz végén, az nem egy ilyen playoffmeccset ígért.Gogo
De ezek a rookiek nem voltak még ekkora nyomás alatt, mint a PO. Majd tanulnak belőle, és jövőre jobb lesz.
több mint 13 éve
Musashi New England Patriots 16
Nem nagyon akartam irni forumra de most már nem birom ki 😊
Hihetettlen hogy egy Giants fannak kell megvédenie Tomot.4év mulva visszavonul hogy itt mekkora sirások lesznek azt nem is tudom elképzelni 😀
Meg ez a kiéget duma..huu ettöl vagyok kész.Meg lehet nézzni a 3 SB gyürü hogy jött össze.Csak egy kicist hasonlitsátok össze a mostani védelmet akármelyikkel a 3-bol.
Ez a csapat jelenleg ennyit tudott Tommal.Lehet sorolni az irányitokat akikkel elöbbre tartana a pats!(jo tudom Tebow-al meglett volna a SB mert ö gyözni akar 😀 )
Pár embernek tudom ajánlani hogy néha olvassa vissza miket is ir.
több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Minden más csapat örülne, ha a rebuilding playoffal járna, nem 4-12es évekkel.tenorx
Rebuilding ide vagy oda, amilyen lendületben volt a csapat az alapszakasz végén, az nem egy ilyen playoffmeccset ígért.Gogo
Ez még nem ok arra hogy, szidjuk a csapatot 😊 és igenis rebuilding évnek kiváló volt. Kicsit meg kell próbálni az érem második oldalát is nézni 😊
több mint 13 éve
Daunte_Brady New England Patriots 95
Nem vagyok egy nagy hozzászóló, sőt leginkább csak olvasom a fórumot... Tegnap azért ámokfutottam az eredménykövetőben, amit utólag bánok, de rohadtul ideges voltam!
Én azt nem értem, hogy az int-ig, sőt utána a Krumpli dropig kb meseszerű volt a playcalling, utána meg egyszerűen nulla... Ezenkívül meg körülbelül semmi nem jött össze, rohadt peches egy meccs volt, az biztos... ennek fényében végül is "szép", hogy így is végig meccsben voltunk(már mint a végeredmény tükrében)! bár esküszöm, inkább "örültem" volna ha egyértelműbb, mert azért 14-11-nél rendesen elhúzták előttem a mézes madzagot, utána meg még nagyobb lett a sokk... És azért megnéztem volna Bradyt, mi lett volna, ha van egy kis szerencsénk az első onside kick-vel, mit kezdett volna, de ilyen nem létezik...

"So wasn't it a little shady when this quarterback named Brady,
Suddenly became a mega star,
Wasn't it a bit confusing when this coach who's used to losing,
Earned the reputation that he's smart
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Rebuilding ide vagy oda, amilyen lendületben volt a csapat az alapszakasz végén, az nem egy ilyen playoffmeccset ígért.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Jaj de szép is amikor szóba kerül Tebow. Akkor tudom h jó helyen járok. Igen ez a Pats topic. Szerintem is hülyeség Brady nyakába varrni a vereséget. Tény, hogy nem játszott jól ezt elismerem. De azért rajta kívül jó pár dolog tönkre baszta a játékunkat. Elég csak megnézni az Offense falat. Lehet akármekkora istenkirály Brady ha nincs ideje körbe nézni akkor basszhatja az egészet. És azért nem egy Lions secondary volt vele szembe hanem a liga egyik legjobbja. Az meg no comment, hogy ezek után előjön a Brady nem tud a POban már nyerni szöveg. Látszik, hogy sokan tényleg elhitték, hogy ő isten. Senki nem képes arra, hogy minden meccsen 100%ot nyújtson. Tény, hogy az utolsó 2-3 meccsen rosszul játszott Brady, de ettől elkönyvelni kiégett gazdag sportolónak nagy baromság. Most éppen a rosszabbik PO formájában van, de ez változhat. Biztos vagyok benne, hogy Brady fog még SBon játszani. Erre akár most is fogadást kötök.FViktor93
Thumbs up
több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Nevetséges, h Brady nyakába varrjátok azt, h kiestetek a PO-ból.. Ha valaki én aztán ki nem állhatom Bradyt, de azok akik most arra hivatkozva szídják és teszik felelőssé őt a vereségért, h nálatok ő az elit ember akinek meccset kell nyernie, nem például a védelem az úgy hülyeség ahogy van! Ezzel a védelemmel sosem nyertetek volna SB-t, az a baj, h azon kéne elgondolkodni inkább, h nem lehet, h a 14-2es alapszakasz teljesítmény volt az ami irreális volt? Sokan itt eleve elkönyveltétek a győzelmet a Jets ellen, de igazából egyáltalán nem voltatok egyértelmű favoritok, mert ha valakiről lehetett feltételezni, h képes megállítani a Brady féle passzjátékot az éppen a Jets volt. És azt is lehetett tudni, h ha ez megtörténik akkor kurva nagy szarban lesztek, ezt a meccs igazolta is.
36 TD 4 INT... az, h idáig jutottatok egyáltalán és nem valahol a középmezőny alján végeztetek ebben a szezonban kb Tom Bradynek köszönhető. Kurva gyorsan felejtetek.. szánalmasnak tartom ezt a megközelítést úgy ahogy van.
Nah megvédtem Tom Bradyt ezt is megéltem... megyek leköpöm a tükröt 😊Szesze
Ki varrta a nyakába egy az egyben?! Megint csak a feszültséget generálod.
Ezzel a védelemmel is lehetett volna SB-t nyerni, kik vagyunk Mi,hogy kijelentsük lehetetlen?!
Igen, ő az NFL történetének legjobb Td-Int ratio birtokosa, a frencsájz valaha volt legnagyobb Qb-ja, egyben a liga leendő HoF tagja. De ne írjuk már le,hogy egy az egyben az ő érdeme volt az alapszakasz. Hozott más csapatrész is meccseket.
Arról nem is beszélve,hogy 3 csoportellenféltől 3 meccsen kaptunk 10 körüli pontot !!!
Voltak homály passzai, volt,hogy rossz döntést hozott. Régen azért tette volna mindenki Manning helyett a PO csapatába, mert ilyet nem csinált. Ki más lépjen elő ha nem a csapat legnagyobb sztárja?! Ki más vezesse a csapatot,ha nem egy ilyen irányító?! Láttad ahogyan áthívja Hernandezt, láttad ahogyan BJGE-vel kommunikál a meccs során, az alapszakasz során?!
Láttad,hogyan állt a pálya szélén tegnap?! Ha igen, nem értem hogyan írhatsz le ilyet.
3 PO meccs, 3 hatalmas kudarc. Ez van, a fal háromból kétszer látványosan összeomlott.Más csapatrész is szar volt.
De ki legyen a playmaker ha nem a liga talán valaha volt legnagyobb irányítója?!
Brady még mindig a legnagyobb, az is marad, de lássunk is a szemünkkel...undisputedly
Az elsőtől az utolsó szóig egyetértek. epic +1
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Nem tudom mi ez a gyászhangulat. Tele van rookieval a csapat, ez a rebuilding év-évek. Minden más csapat örülne, ha a rebuilding playoffal járna, nem 4-12es évekkel.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni
Jaj de szép is amikor szóba kerül Tebow. Akkor tudom h jó helyen járok. Igen ez a Pats topic. Szerintem is hülyeség Brady nyakába varrni a vereséget. Tény, hogy nem játszott jól ezt elismerem. De azért rajta kívül jó pár dolog tönkre baszta a játékunkat. Elég csak megnézni az Offense falat. Lehet akármekkora istenkirály Brady ha nincs ideje körbe nézni akkor basszhatja az egészet. És azért nem egy Lions secondary volt vele szembe hanem a liga egyik legjobbja. Az meg no comment, hogy ezek után előjön a Brady nem tud a POban már nyerni szöveg. Látszik, hogy sokan tényleg elhitték, hogy ő isten. Senki nem képes arra, hogy minden meccsen 100%ot nyújtson. Tény, hogy az utolsó 2-3 meccsen rosszul játszott Brady, de ettől elkönyvelni kiégett gazdag sportolónak nagy baromság. Most éppen a rosszabbik PO formájában van, de ez változhat. Biztos vagyok benne, hogy Brady fog még SBon játszani. Erre akár most is fogadást kötök.FViktor93
Tartom.