New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Nem lenne semmi baj ezzel a szezonnal, ha
- végigbukdácsolt volna a csapat az alapszakaszon, több-kevesebb szerencsével behúzta volna a csoportot és kiesett volna a playoff első körében;
- nem a Jets és nem egy ilyen felvezetést előadó Jets ellen esett volna ki.

De így, hogy az alapszakasz második felét magabiztosan (kiv. a Packers ellen) végigdarálták, mi szurkolók is többet vártunk a csapattól, annak ellenére, hogy tudtuk, ez rebuilding year, sok az újonc, rutintalan a védelem, gondok vannak a D-line-ban, nincs igazi passrush és deep threat WR. Így sokkal keserűbb a vereség és nagyobb a csalódás.
Én magam a playoff előtt ennél mindenképp többet vártam volna. Tévedtem.
Jövőre meglátjuk.
(Vagy nem, ha lockout lesz)Gogo
Egyre inkább úgy tűnik, hogy hiába mondja mindenki, hogy a Wild Card hétvége csak egy egyszerű bye week az első két helyen kiemelt csapatnak, gyakorlatilag semmit sem ér, kivéve ha az extrém időjárás nagy előny a hazai csapatnak egy dome franchise ellen. Ha 18 meccses lesz az alapszakasz, akkor még rosszabb lesz, mert ha valaki véletlenül jól kezdi az évet és hülyére nyeri magát, utolsó két-három meccsen nincs eredménykényszer, bármennyire is profi sportolók, a koncentráció nem ugyanaz, majd jön a bye week, és egy bombaformában lévő csapat, aki lehet, hogy az év első hat hetében semmit sem csinált, és az utolsó fordulókban kijön nekik a lépés.

Idén is a Falconst bucira verték, a Steelers hivatalosan csak izgalmassá tette a meccset, de ők legalább magukhoz tudtak térni, Cam Cameronnak meg küldhetik a gyümölcskosarat, de gondolom minden évből lehet sorolni a példákat.
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
3. Brady elviszi a hátán a meccset. Bár nem játszott olyan jól Tom, átlagos QB teljesítményt bőven hozott. Viszont ő azért Tom Brady, hogy ha kell, kvázi egyedül nyerjen meccseket. Most nem tette meg. Nem hiszem, hogy nem akarta volna, csak rossz napot fogott ki / túl görcsös volt / túlságosan félt a hibáktól.
LordTamas
Anélkül, hogy ezen szívóznék és egyedül a nyakába varrnám ezt tegnapi szörnyűséget, nagyon messze vissza kell mennem az időben amikor utoljára a hátára vette a csapatot a PO-ban. Én személy szerint többet vártam volna tőle és a tököm tele van az "elgörcsösködött" meccsektől.
Most ez a szánalom, tavaly a Ravens elleni betli, elötte a 2007-es évben is a PO-ban a SD ellen 3 int. Az elit QB ezekben a helyzetekben kéne, hogy villantson.zinedine5
Peter King, és sokan mások is, joggal mutatnak rá ugyanerre: ...Szabler
Jó az ilyen okostojások az alapszakasz során végig ugráltak a bandwagonon, most meg dobják le a Taigetoszról, ha véletlenül Branch/Crumpler stb nem ejti el a labdát, akkor senki se emlékezne a 3 rossz passzra. Ezen három PO vereség alkalmából a Pats ellenfelei átlagban 26 pontot szereztek, Bradyt átlagban 4.3 alkalommal sackelték (úgy hogy ebben a három évben az alapszakasz során a meccsenkénti átlag 1.29 volt)csak hogy még bedobjunk pár számat.

Ha jól emlékszem ugyanezen statisztikusok írták a Chargers meccs körül, hogy ilyen gyenge védelemmel és támadójátékkal PO-ba se jut a csapat, és egyszerűen csak mázlijuk van, hogy meccseket nyernek.
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Nem lenne semmi baj ezzel a szezonnal, ha
- végigbukdácsolt volna a csapat az alapszakaszon, több-kevesebb szerencsével behúzta volna a csoportot és kiesett volna a playoff első körében;
- nem a Jets és nem egy ilyen felvezetést előadó Jets ellen esett volna ki.

De így, hogy az alapszakasz második felét magabiztosan (kiv. a Packers ellen) végigdarálták, mi szurkolók is többet vártunk a csapattól, annak ellenére, hogy tudtuk, ez rebuilding year, sok az újonc, rutintalan a védelem, gondok vannak a D-line-ban, nincs igazi passrush és deep threat WR. Így sokkal keserűbb a vereség és nagyobb a csalódás.
Én magam a playoff előtt ennél mindenképp többet vártam volna. Tévedtem.
Jövőre meglátjuk.
(Vagy nem, ha lockout lesz)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
na igen, persze nem azt mondom, hogy az mindent megoldott volna de lélektanilag kulcsszituációkban óriásit tud billenni ezen a mérleg nyelve..ez nagyon sokat jelenthet és ezt tudják a szurkolók is...legalább annyira játszott lélek nélkül a Pats mint ahogyan a szurkolóik hozzáálltak a meccshez, persze igaz ez forditva is...szurkolók és a csapat egymásra találása kell a nagy győzelmekhez...Mad
Más mentalitás. Az Old Traffordon sem szurkolnak úgy a nézők mint mondjuk a Pana drukkerei.
Én is átverve éreztem volna magamat. Az egész körítés a Jets részéről személyessé tette a szurkolók számára is a meccset.
"Engem szidnak, engem kóstolgatnak. Mutassuk meg nekik." Ehelyett kb ilyen gondolatok fogalmazódtak meg az emberekben:" Így képviseltek engem, így véditek meg a becsületünket?!?!?!Ehhhhh"
Amúgy voltak akik még 11 pontos vezetésnél is mosolyogtak és ugráltak.
Én is fütyültem volna, ha a srácok ennyit tesznek oda az első félidőben, ráadásul még mutogatnak is a Jets játékosoknak.
Ez a teljesítmény nulla volt, jogosan érezték azt a drukkerek amit.undisputedly
Hát erre nem tudok mit mondani. Egy olyan szó nincs amivel egyetértenék. Mi az, hogy a szurkolók becsületét nem védték meg?? A játékosok a saját becsületükért játszanak, nem a nyomorék hotdog zabálókért, akik amellett, hogy kifizették a jegyük árát az égvilágon SEMMIT nem tettek a csapatért. Ők elvileg ennek a csapatnak SZURKOLNAK, szánalmas...
El vannak kényeztetve egyszerűen, és nem is érdemelnék meg ezt a fantasztikus csapatot szerintem. Ez a lélektelen játék szöveg meg szerintem óriási faszság. Komolyan azt hiszitek, hogy úgy mentek ki a pályára, hogy nem akarnak nyerni? Ezeknek az embereknek a győzelem a mindenük, most nem jött össze. Ez van.
Én a hazai pályán fújolókat egyébként kitiltanám a stadionból legszívesebben...F.Schleck
a rohadék hotddog zabáló megveszi a jegyet, a mezt, a reklámértéke azért van mert megveszi a tetves szemettye, amit bemutatnak a tévéjében.
Jajám vazikám a fantasztikus csapat széjjelszéledne a hamvas picsába, mihelyst nem kapna gubát.
Úgyhogy KraftÚr és a kis pátyolgaottkáinak attól koszos a körme, hogy kikaparták a szurkolók zsebéből az aprót is.
uff.
a rohadék zsirosszájú paraszt a fél dolláros mezért kipipál 1000 dollárt ha a tüllszokás primaDonn ráfolyat egy kis tintát.
ezér már lehetne érte jáccani

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
Sajnos lehet készülni a következő szezonra, azért összességében egy remek szezont zárt a csapat, PO-ban az elmúlt években nem igazán megy, de lesz ez még másképp. Egész meccsen annyira szar volt az O-line hogy hihetetlen (playcall detto), kell oda draftolni ez nem is kérdés...D-t az tovább kell építeni, ilyen gyenge pass rush mellett nehéz PO-ban meccseket nyerni (egy nagyon jó DE jöhetne a drafton).
Sok csapat szeretne ilyen rebuilding-es szezont mint a miénk!
Továbbra is hajrá Pats!

több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Nem értem ezt a hozzáállást. Ez a csapat rengeteget tett a szurkolókért, rengeteg meccsen gáláztak, semmi panasz nem lehet rájuk... Ezt a közönséget az Old Traffordon-al összehasonlítani durva. Ott soha nem fogsz kiürült lelátókat látni...
A plazma tévés hasonlat meg nem valami jó, de ha már egy plazma TV-hez hasonlítod, akkor gondolj bele, h veszel egyet, ami 5 évig tökéletesen működik, rengeteg örömet okoz, majd elmegy rajta a hang, és Te idegből kidobod az ablakon... na ez ígyis egy barom hasonlat, de pár fokkal talán jobb 😀 ezzel csak azt akartam mondani, h egyetlen meccs(ráadásul még el sem dőlt akkor!!), nem írhat felül több év emberfeletti teljesítményét, és aki fújjol ilyen szituban, az tényleg nem érdemli meg ezt a csapatot...
bocs hogy beleszóltam, lehet nem ilyenkor kellene. Én a Steelersnek szurkolok, de ha nem jött volna össze a GW drive, akkor sem lett volna egy rossz szavam, végig szorítottam, és reménykedtem, és jó volt látni hogy a Heinz Field nézőserege is így gondolta 21 pontos hátránynál, szvsz ez baromi sokat számított volna nálatok is, főleg mivel a Jets nyomta folyamatosan a lélektani terrort.chvs
Ez egy csapat hús vér emberekkel, nem egy TV. Az elkeseredést értem, azt hogy nagyon nem buzdították őket egy playoff divisional meccsen azt már nem.nDRo
Chvs:Küldtem Pm-et 😊
@A Tv-s hasonlat pedig csak arra állt,ha a szurkolókat " mocskos hotdogzabálóknak" tartjuk 😊undisputedly
Értettem én 😊
több mint 13 éve
chvs 86
undisputedly: elvileg válaszoltam 😊
több mint 13 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
3. Brady elviszi a hátán a meccset. Bár nem játszott olyan jól Tom, átlagos QB teljesítményt bőven hozott. Viszont ő azért Tom Brady, hogy ha kell, kvázi egyedül nyerjen meccseket. Most nem tette meg. Nem hiszem, hogy nem akarta volna, csak rossz napot fogott ki / túl görcsös volt / túlságosan félt a hibáktól.
LordTamas
Anélkül, hogy ezen szívóznék és egyedül a nyakába varrnám ezt tegnapi szörnyűséget, nagyon messze vissza kell mennem az időben amikor utoljára a hátára vette a csapatot a PO-ban. Én személy szerint többet vártam volna tőle és a tököm tele van az "elgörcsösködött" meccsektől.
Most ez a szánalom, tavaly a Ravens elleni betli, elötte a 2007-es évben is a PO-ban a SD ellen 3 int. Az elit QB ezekben a helyzetekben kéne, hogy villantson.zinedine5
Peter King, és sokan mások is, joggal mutatnak rá ugyanerre:

"New England's past three playoff games: 0-3. Brady's quarterback rating in those three: 74.3. Pats' points per game: 16.3. The Ravens embarrassed them in Foxboro a year ago, and the Jets undressed them Sunday. The Patriots got the game to within 14-11 late in the third quarter Sunday, but did you ever feel they could do enough right to win the game on offense? I didn't.

The blame has to fall on lots of shoulders. But a great quarterback just has to play better than Brady's played in the past four postseasons. I thought there were an alarming number of throws -- four, maybe five -- he made Sunday when the intended receiver either never turned around or the ball was thrown to a side the receiver wasn't expecting. That might happen once or twice late in the year. It happened too much Sunday. It shouldn't happen with a quarterback that good. Maybe it was the Jets frustrating him, but Brady's got to make more plays, even against a brainiac defense, than he made Sunday."

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
LordTamas
Teljesen egyetértek veled. Ugyanakkor állítom, hogy egy ilyen QB teljesítménnyel is nyerhettünk volna, ha nincsenek a kritikus hibák. Vagy jobb a gameplan. Ami nekem is nagyon feltűnő volt (már megint), a görcsölés. Tény, hogy nagyon nagy volt a nyomás, és sokszor összeomlott a zseb. De mikor volt ideje, akkor sem találta meg a szabad elkapót, pedig ott voltak nem egyszer. Persze könnyű innen bölcsnek lenni, de úgy tűnt, hogy nagyon félt Brady az INT-től, ezért inkább várt amíg nem sack-elik. Valaki írta, hogy jókor jött az INT az elején. Szerintem meg nagyon rosszkor, rányomta a bélyeget Tom játékára. Nem jött a felszabadult "már úgy is hibáztam, akkor hajrá" érzés, de már elmúlt az "úgysem hibázom" egészséges önbizalma is.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni
LordTamas
Most ez a szánalom, tavaly a Ravens elleni betli, elötte a 2007-es évben is a PO-ban a SD ellen 3 int. Az elit QB ezekben a helyzetekben kéne, hogy villantson.
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Nem értem ezt a hozzáállást. Ez a csapat rengeteget tett a szurkolókért, rengeteg meccsen gáláztak, semmi panasz nem lehet rájuk... Ezt a közönséget az Old Traffordon-al összehasonlítani durva. Ott soha nem fogsz kiürült lelátókat látni...
A plazma tévés hasonlat meg nem valami jó, de ha már egy plazma TV-hez hasonlítod, akkor gondolj bele, h veszel egyet, ami 5 évig tökéletesen működik, rengeteg örömet okoz, majd elmegy rajta a hang, és Te idegből kidobod az ablakon... na ez ígyis egy barom hasonlat, de pár fokkal talán jobb 😀 ezzel csak azt akartam mondani, h egyetlen meccs(ráadásul még el sem dőlt akkor!!), nem írhat felül több év emberfeletti teljesítményét, és aki fújjol ilyen szituban, az tényleg nem érdemli meg ezt a csapatot...
bocs hogy beleszóltam, lehet nem ilyenkor kellene. Én a Steelersnek szurkolok, de ha nem jött volna össze a GW drive, akkor sem lett volna egy rossz szavam, végig szorítottam, és reménykedtem, és jó volt látni hogy a Heinz Field nézőserege is így gondolta 21 pontos hátránynál, szvsz ez baromi sokat számított volna nálatok is, főleg mivel a Jets nyomta folyamatosan a lélektani terrort.chvs
Ez egy csapat hús vér emberekkel, nem egy TV. Az elkeseredést értem, azt hogy nagyon nem buzdították őket egy playoff divisional meccsen azt már nem.nDRo
Chvs:Küldtem Pm-et 😊
@A Tv-s hasonlat pedig csak arra állt,ha a szurkolókat " mocskos hotdogzabálóknak" tartjuk 😊
több mint 13 éve
Ez egy csapat hús vér emberekkel, nem egy TV. Az elkeseredést értem, azt hogy nagyon nem buzdították őket egy playoff divisional meccsen azt már nem.
több mint 13 éve
chvs 86
bocs hogy beleszóltam, lehet nem ilyenkor kellene. Én a Steelersnek szurkolok, de ha nem jött volna össze a GW drive, akkor sem lett volna egy rossz szavam, végig szorítottam, és reménykedtem, és jó volt látni hogy a Heinz Field nézőserege is így gondolta 21 pontos hátránynál, szvsz ez baromi sokat számított volna nálatok is, főleg mivel a Jets nyomta folyamatosan a lélektani terrort.
több mint 13 éve
Valahol a két nézőpont evickélek. Egyrészt megértem a szurkolók elkeseredettségét /természetesen én is el vagyok keseredve, sőt nagyon ideges voltam még tegnap éjszaka, amiért ilyen ótvar szar módon játszottak a srácok (ez leginkább csak a támadókra igaz), de akartak ők csak nem jött ki a lépés/, tényleg rossz volt nézni. De valaki leírta hogy az első onside-nál már a lelátók nagy része üres volt... ez a csapat az alapszakasz során rengeteg örömet szerzett neki, boldog pillanatokat, szép TD-okat, ők meg úgymond "elhagyták a süllyedő hajót". Ez nagyon nem szép, valóban el voltak kényeztetve ahogy mi is. Ilyenkor hajlamosak az emberek a dolgok csak rosszabbik felét nézni /magamból indulok/.
Raiders drukker barátomat idézve: "Majd jövőre!" 😊
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
F Sch+Szesze! +1
több mint 13 éve
na igen, persze nem azt mondom, hogy az mindent megoldott volna de lélektanilag kulcsszituációkban óriásit tud billenni ezen a mérleg nyelve..ez nagyon sokat jelenthet és ezt tudják a szurkolók is...legalább annyira játszott lélek nélkül a Pats mint ahogyan a szurkolóik hozzáálltak a meccshez, persze igaz ez forditva is...szurkolók és a csapat egymásra találása kell a nagy győzelmekhez...Mad
Más mentalitás. Az Old Traffordon sem szurkolnak úgy a nézők mint mondjuk a Pana drukkerei.
Én is átverve éreztem volna magamat. Az egész körítés a Jets részéről személyessé tette a szurkolók számára is a meccset.
"Engem szidnak, engem kóstolgatnak. Mutassuk meg nekik." Ehelyett kb ilyen gondolatok fogalmazódtak meg az emberekben:" Így képviseltek engem, így véditek meg a becsületünket?!?!?!Ehhhhh"
Én is fütyültem volna, ha a srácok ennyit tesznek oda az első félidőben, ráadásul még mutogatnak is a Jets játékosoknak.
Hát erre nem tudok mit mondani. Egy olyan szó nincs amivel egyetértenék. Mi az, hogy a szurkolók becsületét nem védték meg?? A játékosok a saját becsületükért játszanak, nem a nyomorék hotdog zabálókért, akik amellett, hogy kifizették a jegyük árát az égvilágon SEMMIT nem tettek a csapatért. Ők elvileg ennek a csapatnak SZURKOLNAK, szánalmas...
El vannak kényeztetve egyszerűen, és nem is érdemelnék meg ezt a fantasztikus csapatot szerintem.
Én a hazai pályán fújolókat egyébként kitiltanám a stadionból legszívesebben...F.Schleck
Ha az "égvilágon SEMMIT nem tettek a csapatért" akkor miért várjátok el,hogy szurkoljanak?!
Megvették a jegyet, mint egy színházba, végignézik az előadást és hazamennek a végén. A ti olvasatotokban akkor miért is várjátok el,hogy bizdítsák a csapatot?!
Kitiltanád? Miért tiltanád ki őket?! Semmi jogod nem lenne hozzá, megvette a jegyét nem tetszett neki amit kapott.
Ha te veszel egy LCD tv-t 200-ért, majd hazaérve beüzemeled és látod,hogy szar a képminőség, nyilván visszaveszed.
Ők vissza nem kérhetik a jegy árát, hát így nyilvánítják ki a nemtetszésüket.
Kváncsi lennék egy kinti Steelers / Raiders / PATS drukker mit mondana erre a megnyilvánulásodra.
Idézzem Bruschit aki szerint a szurkolók a Patriots család tagjai?Szerintem nem kell, meg tudod keresni te is...
Ja bocs nálad ők "nyomorult hotdogzabálók" ... Innentől kezdve ninsc is mit mondanom, annyira eltérő állásponton vagyunk.
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
El vannak kényeztetve egyszerűen, és nem is érdemelnék meg ezt a fantasztikus csapatot szerintem. Ez a lélektelen játék szöveg meg szerintem óriási faszság. Komolyan azt hiszitek, hogy úgy mentek ki a pályára, hogy nem akarnak nyerni? Ezeknek az embereknek a győzelem a mindenük, most nem jött össze. Ez van.
Így van, csak nekem nem volt kedvem ilyen hosszan kifejteni 😊
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Azért is jó ez a fórum, mert ki lehet beszélnünk magunkból a csalódottságot 😊 Elnézést, ha hosszú lesz.

Érdekes, én a meccs előtt azt hittem, hogy összedől a világ, ha netán kikapunk. Hogy fontosabb ez a meccs, mint a 2006-os Indy elleni, vagy a SB a Giants ellen. Ehhez képest most messze nem érzem azt a csalódottságot, mint amit akkoriban éreztem (a perfect season még most is kísért, gondolom ezzel nem vagyok egyedül). Ennek talán az az oka, hogy hiába a jó alapszakasz mérleg, azért kicsit megtévesztő volt az a szám. A végére én is elhittem, hogy SB lesz, de ennek a csapatnak így is hatalmas eredmény a diviziós kör. Sok draft pickünk van, Mankinsen kívül nincs igazán fontos lehetséges távozó, fiatal és gyors a védőegység, a TE egység, stb.

Ami miatt mégis szomorú vagyok, hogy tegnap nyerhettünk volna, ha az alábbi három feltételből akármelyik teljesül (szubjektív szempontok persze):

1. Jobb a gameplan. Ahogy elkezdődött a meccs, minden szépnek tűnt. Az INT sem akasztott meg minket, mentünk át rajtuk, mint kés a vajon a második driveban is. Aztán lefagyás több, mint két negyedig. És az utolsó "fontos" drive, az a bizonyos sok futásos, sok idő, 0 pontos. Az első két drive után a Jets D szépen alkalmazkodott a támadójátékunkhoz, mi pedig nem tudtunk váltani.

2. Kulcs hibák elkerülése. Brady INT, Crumpler drop, Branch drop, D két hosszú játék engedélyezése. Gyakorlatilag bármelyiket elkerüljük, egész más lett volna a meccs képe. Ha az elején 10-0-ra elmegyünk, rájuk kényeríthettük volna az akaratunkat.

Szóval nagyon jól játszott ellenünk a Jets (főleg a D), kiváló volt a gemaplan-jük, de szerintem, jobb csapat vagyunk, mint ők (ez elég Braylon Edwardsosan hangzik egy vereség után...), és 10-ből 7-szer nyertük volna ezt a meccset. Most nem sikerült. Ami a legrosszabb benne, hogy számomra a liga két legkevésbé szimpatikus csapata játszik a SB-ért. Még a Coltsnak is sokkal jobban örültem volna. Egyébként Rex Ryantől sajnálnám a Jetsből a legkevésbé a gyűrűt. De, hogy Cromartie, meg Edwards, meg Scott netán bajnok lenne... Szóval hajrá Steelers, aztán meg tiszta szívvel drukkolok a Green Bay-nek (vagy a Bears-nek, ha kell).

Más: pont nem a Revis island ellen, de jövőre nem ártana egy megbízható mélységi célpont. Tate-nek nem jó szívvel dobja oda Brady...
több mint 13 éve
Castleai01 New England Patriots 1 586 — Patriots fan
Sajnos bejött amitől én személy szerint tartottam, hogy a Jets front sevenje "megeszi" az O falunkat. 😕
(Az már csak plusz volt hogy a Secondary-ük is kitett magáért keményen...)

Pedig nem indult rosszul a meccs, kifejezetten ötletes és hatékony volt az O playhívás...

De inkább nem kezdek neki az "elemzésnek", mindenki látta amit látott... 😕

Talán csak annyit tennék hozzá, hogy az "újjáépítős" szezon azért "ütősre" sikeredett, PO bukta ide vagy oda.
(Csak kellenek a Veteránok a rájátszásra... Talán majd jövőre beérnek majd egy páran a jelenlegi felhozatalból erre a szerepre és akkor majd valóban lehetnek vérmesebb reményeink is...)

Most keserű szívvel ugyan, de gratulálok a Jets-nek...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Sajnos ebben van valami igazság. A két onside kicknél kb. a stadion 3/4-e üres volt. Pedig, ha az első sikerül...LordTamas
Én a hazai pályán fújolókat egyébként kitiltanám a stadionból legszívesebben...

több mint 13 éve
Legalább Rex nem rúgott bele a csapatba:
“I think that is where the talk came from. There is a huge amount of respect that our team has for New England . . . They’ve got a great franchise, but you know, we aren’t afraid of anybody. Maybe people take it the wrong way. But we don’t try to bad-mouth an opponent. We respect every opponent. We respect these guys. But we came in here on a mission and we’re trying to win a Super Bowl,” he said.
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
Tomi megváltozott, ez nem az a pali aki szemtől-szembe Urlacherrel megfutja. Nem birja a sack-eket, főleg ennyit.
Ki a bánat hiv ennyi futást, miért kell kerülni a hosszúpassznak még a látszatát is, az lehet hogy meglepetés akart az o-play hivással - de leginkább saját magukat lepte meg. Az meghogy a screent nem lehet levédekezni c. marhaság nem tudom ki hitte és hiszi el még ezekután.sutianap
Adom ezt a futás dolgot.
Ki a fasz tervezte a 4. negyedbeli drive-ot? 8 perc 48 yard 0 pont. 7 futás 4 passz, majd a drive lezárása egy sack és 2 hosszú incomplete.zinedine5
Az tényleg egy érthetetlen faszság volt mondjuk...
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni
Tomi megváltozott, ez nem az a pali aki szemtől-szembe Urlacherrel megfutja. Nem birja a sack-eket, főleg ennyit.
Ki a bánat hiv ennyi futást, miért kell kerülni a hosszúpassznak még a látszatát is, az lehet hogy meglepetés akart az o-play hivással - de leginkább saját magukat lepte meg. Az meghogy a screent nem lehet levédekezni c. marhaság nem tudom ki hitte és hiszi el még ezekután.sutianap
Adom ezt a futás dolgot.
Ki a fasz tervezte a 4. negyedbeli drive-ot? 8 perc 48 yard 0 pont. 7 futás 4 passz, majd a drive lezárása egy sack és 2 hosszú incomplete.
több mint 13 éve
Ki a bánat hiv ennyi futást, miért kell kerülni a hosszúpassznak még a látszatát is, az lehet hogy meglepetés akart az o-play hivással - de leginkább saját magukat lepte meg.sutianap
Egyetértek. A kiváló TE játékunkból semmit nem láttunk. Alapjaiban nem értem a koncepciót.Miért is kellett mindenképpen új sémával próbálkoznunk?Az eddigi rendszerünk gyakorlatilag megállíthatatlan volt idáig, de persze változtatni kellett...
Ráadásul idén ha valamelyik elem elromlott a rendszerben, ment utána a többi is. Ez történt most is. Nem egy bajnok kaliber csapat. De ezzel nincs feltétlenül baj, fiatatl a D#, és még nagyon rutintalan. Ami a leginkább fáj, az az O#...
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Ki a bánat hiv ennyi futást, miért kell kerülni a hosszúpassznak még a látszatát is, az lehet hogy meglepetés akart az o-play hivással - de leginkább saját magukat lepte meg. Az meghogy a screent nem lehet levédekezni c. marhaság nem tudom ki hitte és hiszi el még ezekután.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak