New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Mallett ilyen magas vagy a 2 futónk törpenövésű??ThundersNFL
az irányító jó ha magas. Mallett 6'6 ha jól emlékszem, Vereen 5'10 és Ridley 6'0. Ezek posztjukon mérve jó méretek sztem.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 921 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mallett ilyen magas vagy a 2 futónk törpenövésű??

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Érdekes a két 34-es 😊adam8
Morris biztos örült mikor meglátta...Castleai01
jah, úgy látszik a szertár zárva volt, úgyhogy feltörték Sammy szekrényét, és ott találtak gyorsan két mezt, meg egy doboz vigyorexet
több mint 14 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Érdekes a két 34-es 😊adam8
Morris biztos örült mikor meglátta...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Érdekes a két 34-es 😊

több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 501 — Ajmo Vatreni
hogy szokja a szemünk (a mezszámok még lehet, hogy változni fognak 😊 ):

triangle
??? Ez mi ez?
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ez így nem az igazi

több mint 14 éve
triangle 1 283
hogy szokja a szemünk (a mezszámok még lehet, hogy változni fognak 😊 ):
(remélem, így már fogyasztható)

több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 180 — Gràcies Pep!
Én viszont nem hiszem, hogy az öregek közül megpróbálunk megtartani valakit. Morris ellen az szól, hogy tavaly összesen kapott 20 labdaérintést, 56yardért, ezért nem fogunk a rosteren tartani valakit, ezt a feladatot bármelyik UDFA futó ellátja fillérekért. Taylor folyamatosan sérült, Faulk meg öreg, és ugye elég komoly sérülésből jönne vissza.
viito
Morris mellett még talán az szólhat, hogy idén a ST-ben is nagyon jól játszott.
A roster helyhez ez nem lehet elég, de egy érv mellette.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Nfl.comon anyag címe nekem tetszik 😀
J-O-K-E, Jets, Jets, Jets?Wyatt
Nem vagy vele egyedül 😊

Mindig jövőre!
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nfl.comon anyag címe nekem tetszik 😀
J-O-K-E, Jets, Jets, Jets?

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
RB-knél a legjellemzőbb h kijönnek underclassmanként elvégre az ő karrierjük a legrövidebb...empty taxi
Így van, ellenben épp ezért óvatosabban kellene megítélni a képességeit, és kissé elhamarkodottnak érzem azt a kijelentést, hogy "igazi szituációs back". El tudom képzelni, hogyha még egy évet maradt volna az LSU-ban, akkor olyan utat járt volna be, amelynek következtében a draft picket reá áldozó csapat első számú futóként is számolhatott volna vele.

Amit én láttam tőle, abszolút szimpatikus játékstílus volt, ellenben az nyilvánvaló, hogy ebben a pillanatban még a legkevésbé sem kezdő szintű játékos.
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
RB-knél a legjellemzőbb h kijönnek underclassmanként elvégre az ő karrierjük a legrövidebb...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ridley: short yardage/RB... igazi szituációs back - sebesség hiányzik belőle, plusz passzjátékban elkapóként, blokkolóként sem jeleskedik
Gyulus
Nem értek egyet, személy szerint Ridley-ben baromi sok potenciált látok. Nem tudom, hogy néztél-e végig LSU meccset az ősszel, amikor kb. első számú futó volt, mert lehet, hogy akkor Te is több fantáziát látnál benne. Fontosnak tartom azt is, hogy juniorként jött ki a draftra, szóval az igazi nagy robbanása, a senior éve kiesik az ő esetében, amikor is sokkal többet mutathatott volna képességeiből.
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Engem inkább az érdelne, hogy az FO szerint BJGE elég érett e ahhoz, hogy minden téren az 1. számú futó legyen, a pályán kívül is. Ha nem, vagy elszerződik, akkor lehet esélye valamelyik veteránnak visszatérni, mert nem hiszem, hogy a Fafej+2rookie+ps töltelékek kerettel vágnánk az idénynek.
viito
Szvsz nem azért húztunk RB-t a 2. és 3. körben is, hogy #1 RB fizut adjunk egy tisztes "tucatfutónak", csak mert ismeri a rendszerünket... Márpedig a piacot mindenképpen ki fogja próbálni a srác, ha nem kap #1 RB ajánlatot.

Sokat fejlődött pass blocking terén, de továbbra is fogom a fejem, ha felé száll a labda... és nem látom, hogy képességeit nézve még hova tudna fejlődni ezekkel a fizikai adottságokkal.

Mindegy, remélem marad, minnél több RB van a háznál annál jobb.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szvsz BJGE-t visszahozzuk, nehezen hiszem, hogy valahol megkínálnák egy 10+ millás fizetéssel. Ha viszont ezt megteszik, akkor az kihagyhatatlan ajánlat, és el kell fogadnia gondolkodás nélkül, ez egyértelmű.

Én viszont nem hiszem, hogy az öregek közül megpróbálunk megtartani valakit. Morris ellen az szól, hogy tavaly összesen kapott 20 labdaérintést, 56yardért, ezért nem fogunk a rosteren tartani valakit, ezt a feladatot bármelyik UDFA futó ellátja fillérekért. Taylor folyamatosan sérült, Faulk meg öreg, és ugye elég komoly sérülésből jönne vissza.

Engem inkább az érdelne, hogy az FO szerint BJGE elég érett e ahhoz, hogy minden téren az 1. számú futó legyen, a pályán kívül is. Ha nem, vagy elszerződik, akkor lehet esélye valamelyik veteránnak visszatérni, mert nem hiszem, hogy a Fafej+2rookie+ps töltelékek kerettel vágnánk az idénynek.

Kettani szerintem csak marketing fogás.
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Ha már FaFej, nem akármilyen pozíciós csata lesz RB-poszton, ahogy megindul a szezon...

Faulk, Morris és Taylor el, köszönjük a közreműködést...

BJGE elé szvsz nem biztos, hogy odarakunk egy Pierre Thomas-féle szerződést (4 év - 11,2 milka, ebből 4,2 milka garantált) - nem mintha annyira jó játékos lenne, mint PT... de sztem az ügynökével valami ilyenfajta szerződésre hajtanak... ki fogja próbálni a free agency-t (márha lesz), max visszajön ha nem találja meg a számítását...

Marad FaFej, Vereen és Ridley:

- Vereen: kezdő mindenes, úgy 15 labdaérintésre számítanék tőle meccsenként
- FaFej: change of pace/passing down/ no huddle offense
- Ridley: short yardage/RB... igazi szituációs back - sebesség hiányzik belőle, plusz passzjátékban elkapóként, blokkolóként sem jeleskedik

Namármost BJGE ebben a felhozatalban könnyen Vereen cseréje vagy épp Ridley vetélytársa lehet... szükség persze lenne a srácra, mivel az RB iszonyat fogyóeszköz, egy rosszabbul sikerült meccsen egy egész RB-állomány ott tud maradni:S

A régiek közül én Morris megtartására látok esélyt + bármikor jöhet még egy UDFA, FA... mindenesetre 4 RB-nél többet azért felesleges lenne a végső rosteren hagyni....
szerk.: jut eszembe, most már Kettani is szóba jöhet!

más: Markell Carter-nek kicsit utánaolvastam, nem is tűnik olyan reménytelen OLB-projectnek a srác... bár kétlem, hogy benne találtuk meg a jövő elít pass rusherét:S

no-huddle-Onál és passz-szituknál szerintem jelenleg verhetetlen
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
De azért a slot WRek méretei és ezek a svájcibicskák közt nincs eltérés, csak pont Dexter még köztük is kicsi és sérülékeny. De nem mindenki az. Legalábbis stratégiai szempontból nem számít hosszútávon a rendszerek fejlődésben, hogy Dexter mennyit játszott végül a Chiefsben vagy mennyit nem.ulpianus
Azért egy Welker féle slot WR-nek van egy komoly előnye, hogy ritkán várják el tőle, hogy kicsi a rakás játékban is résztvegyen, vagy két ILB között akciózzon, szemben az ilyen futok-elkapok-visszahordok tipusú mini rakétáktól.

Egyébként szvsz nálunk is van ilyen ember, legalábbis Fafejet ebben a szerepkörben próbáljuk alkalmazni, kihasználva a sebességét, sok trükkös játék, mindenféle passzok, de ahhoz, hogy ez működjön, hogy elhitessük az ellenféllel, hogy Woodhead != passz vagy trükkös játék, ahhoz néha akár középen is fut, ennek pedig megvan az a hátránya, hogy az ember attól tart egyszer nem kel fel a földről, amikor a fél front7 megüti, a másik fele meg ráfekszik. Mondjuk eddig Fafej is elég jól bírja, igaz neki van 15kg előnye McClusterhez képest 😊
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Az más kérdés, hogy Dexter sérülékeny sajnos. De lényeg, hogy így 3 az egyben mégis megéri a minőségi játékos. Jut elég snap a fizetéséhez mérten.ulpianus
Elég szkeptikus vagyok az ilyen mini svájcibicska játékosok kapcsán, hogy meddig bírhatják az ütéseket az NFL-ben, de ameddig tudnak játszani igazi playmakerek lehetnek. Viszont jó érzék kell hozzá, hogy mikor küldjék pályára őket arra a 2-3 éppen aktuálisan nekik megtervezett játékra, hogy kellő hatást tudjanak elérni.DoM
Ezt nem lehet tudni. Moeakiról és McClusterről is azt mondták ,hogy sose fog egy fél szezont sem bírni. Egyiknél igaz, másik játszott végig. De azért a slot WRek méretei és ezek a svájcibicskák közt nincs eltérés, csak pont Dexter még köztük is kicsi és sérülékeny. De nem mindenki az. Legalábbis stratégiai szempontból nem számít hosszútávon a rendszerek fejlődésben, hogy Dexter mennyit játszott végül a Chiefsben vagy mennyit nem.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Az más kérdés, hogy Dexter sérülékeny sajnos. De lényeg, hogy így 3 az egyben mégis megéri a minőségi játékos. Jut elég snap a fizetéséhez mérten.ulpianus
Elég szkeptikus vagyok az ilyen mini svájcibicska játékosok kapcsán, hogy meddig bírhatják az ütéseket az NFL-ben, de ameddig tudnak játszani igazi playmakerek lehetnek. Viszont jó érzék kell hozzá, hogy mikor küldjék pályára őket arra a 2-3 éppen aktuálisan nekik megtervezett játékra, hogy kellő hatást tudjanak elérni.
több mint 14 éve
Én is valami hasonló játékot várok a Patstől, amikor is alapformációként használják a két tight endes felállást (Gronk+Hernandez/Crumpler -- ahol Hernandez TE/HB hibridnek is tökéletes), amiben pl. egyre inkább elveszik a Welker által betöltendő slot WR jelentősége, ami azért évek óta meghatározó eleme volt a játékunknak.DoM
A Slot WR pozíciót Kansas Cityben is hasonlóan látták, mint te. Érdekesen próbálták megoldani ezt az említett Chiefs támadórendszerben.

És egyben egy másik mostanság felfutó trendre térhetünk rá ezzel. Dexter McCluster. A hozzá hasonló srácok már minden drafton fel- felbukkannak. Az a lényeg, hogy ezen játékosok gyorsak, de inkább ultra robbanékonyak, jó labdacipelők és egyúttal mindent elkapnak. Így már megéri slotra igazolni drágábban is. Mert kapsz egy slot WR-t, ami ugye nem sokszor van, de ha van, akkor van minőségi mélységi célpontod. És egyúttal kapsz egy elusive back cserét, ami mindig jó, kell is aki fut sokat egy minőségi tartalék. Mégse foglal külön helyet.
Harmadrészt kapsz egy jó returnert (leginkább kick returnert, ami mostantól kevésbé hangsúlyos., ez igaz).
Az más kérdés, hogy Dexter sérülékeny sajnos. De lényeg, hogy így 3 az egyben mégis megéri a minőségi játékos. Jut elég snap a fizetéséhez mérten.

Eleinte ezek csak reverse futások, flat passzok, quick slantek, trükkös játékok, de idővel meg fogják találni a módját az ilyen WR/HB srácok teljes kiaknázásának, ebben biztos vagyok. Mert egyre több ilyen mini szuperatléta érkezik a ligába.
Ez a speckó slot poszt lehet ez egyik járható út. a triple TE-es felállás is azért fog eljönni, mert egyre több nagydarab blokkoló de mégis jó elkapó jön nflbe kosarazás helyett.

több mint 14 éve
Például hadd futtassam a (kedvenceim) Chiefs játékát, ahol valóban ez a rendszer működik. 1 TE egy H-back, egy HB. Vagy két TE egy HB a standard, amiből egy blokkoló TE + egy mindenes elit TE a kulcs. Igazából FB nincs, csak papíron. Ehhez van zone blocking, és stretch OL munka. Vagyis rengeteg pulling a ZB mellé. Jó H-backkel ez kiválóan működött. (Még egy igazán jó WR2 kellett a másik oldalra, aki egyben jó nagydarab, ez is megvan elvileg. Csak a taktikai teljesség kedvéért mondom ínyenceknek).ulpianus
Én is valami hasonló játékot várok a Patstől, amikor is alapformációként használják a két tight endes felállást (Gronk+Hernandez/Crumpler -- ahol Hernandez TE/HB hibridnek is tökéletes), amiben pl. egyre inkább elveszik a Welker által betöltendő slot WR jelentősége, ami azért évek óta meghatározó eleme volt a játékunknak.
több mint 14 éve
Én H-backről beszéltem. Aki 6'0-6'2 magas, 250-260 font. jól kap el de nem elég nagy TEnek, és gyors (olyan 4.7 4.9eket futnak 40en), de nem egy HB, mert ahhoz lassú is meg túl nagy is. Ezeket pár éve FBnek tüntetik fel a rosteren, de H-Backet játszanak. (1/3 elkapás 1/3 blokk (pass+run blokk) 1/3 futás) Vagyis pont ott áll ahol a harmadik TE, ugyanazt játssza (jó route futás alapkövetelmény). Viszont teljes értékű power backek is egyben.
Ők már vannak/voltak, és miért támogatják kevésbé a futójátékot, mint egy harmadik TE?ulpianus
Elbeszéltünk egymás mellett.

Nem sikerült egyértelműen megfogalmaznom, de "hagyományos" fullbackre gondoltam, és szerepét, - mint lead blocker a futó előtt, és alternatíva a passzjátékban (2 WR, 1 TE, 1 RB, 1 FB) felállásban - a második tight endhez mértem a 2 TE, 2 WR fromációknál.

Ami a kérdésedet illeti, egyetértek. 3 TE-s felállásnál gyakorlatilag 2 tight endről és egy H-backről is lehetne beszélni, csak ezt hosszabb leírni.
több mint 14 éve
Oké. Értem, és köszönöm!

De a Flat FB passz nem teljesen érdemi válasz ,ha az én kérdésemre írtad (mármint
"És akkor mi is a nagy taktikai különbség egy H-back (leánykori nevén FB) vagy scat back (RB) és egy harmadik számú TE közt?"

Én H-backről beszéltem. Aki 6'0-6'2 magas, 250-260 font. jól kap el de nem elég nagy TEnek, és gyors (olyan 4.7 4.9eket futnak 40en), de nem egy HB, mert ahhoz lassú is meg túl nagy is. Ezeket pár éve FBnek tüntetik fel a rosteren, de H-Backet játszanak. (1/3 elkapás 1/3 blokk (pass+run blokk) 1/3 futás) Vagyis pont ott áll ahol a harmadik TE, ugyanazt játssza (jó route futás alapkövetelmény). Viszont teljes értékű power backek is egyben.
Ők már vannak/voltak, és miért támogatják kevésbé a futójátékot, mint egy harmadik TE?

Például hadd futtassam a (kedvenceim) Chiefs játékát, ahol valóban ez a rendszer működik. 1 TE egy H-back, egy HB. Vagy két TE egy HB a standard, amiből egy blokkoló TE + egy mindenes elit TE a kulcs. Igazából FB nincs, csak papíron. Ehhez van zone blocking, és stretch OL munka. Vagyis rengeteg pulling a ZB mellé. Jó H-backkel ez kiválóan működött. (Még egy igazán jó WR2 kellett a másik oldalra, aki egyben jó nagydarab, ez is megvan elvileg. Csak a taktikai teljesség kedvéért mondom ínyenceknek).

több mint 14 éve
Azért egy nfl DCt nem fog kétségbeesett bizonytalanságba kergetni egy HB vagy TE passz lehetősége.

A triple TE lényege a missmatch. Meg kell osztani a védőket térben, és dobni a fölényben lévő TE-HB-WRnek.

(...)ulpianus
Nem a passzjátékban és az ott kialakuló missmatchben látom akár a túl radikális 3 ill. a rendszeresen is használható 2 TE-s felállások "újítását" napjaink NFL támadójátékában, hanem a futójáték felé tett "nagyobb" lépésben, Witten vagy éppen Gronkowski típusú tight endekkel, akik tudnak blokkolni, és hasznosak a futásnál is, viszont passzjátékban mélységben inkább veszélyeztetnek, mint a FB flat passz.

A védelmek nagyon jól lereagálták szerintem a pass, pass, pass mentalitást. 34-re való egyre több átállás, amely kellő rugalmasságot biztosít a sub felállásoknál is, akár a spreaddel szemben is, amire jó válasz a határozott futójáték, különösen ha létező jó blokkolás mellett nem 3-4 yardra kalibrált játékos viszi a labdát.

Gyakorlatilag két esetben futnak sokat a csapatok manapság. Előny birtokában (pass to score, run to win) vagy ha - mondjuk úgy - kihívásokkal küzdenek az irányító posztján.

A Pats támadójáték addig működik, ameddig a támadófal megvédi az irányítót, vagy az elkapó el tudnak szakadni. Nincs alternatív futójáték. Ez tavaly nagyon jól látszott a Jets ellen. Akár a pass rush lelassítására, akár a box újbóli feltöltésére hasznos lehet egy jól működő futójáték, amire szerintem alkalmas tűnik a 2 TE-s formációs, alkalomadtán 3 TE, bár ez inkább még 2009-ben működött, amikor legtöbbször a deep ball ment Mossnak a fly-on.

Spread ill. 1 TE-s felállásból, shotgunból rendszeresen nem lehet komolyan vehető futójátékot generálni, mint az NCAA-ben, ezt maximálisan osztom.