New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Hát ezzel kurvára nem értek egyet...Más mentalitás. Az Old Traffordon sem szurkolnak úgy a nézők mint mondjuk a Pana drukkerei.Sajnos ebben van valami igazság. A két onside kicknél kb. a stadion 3/4-e üres volt. Pedig, ha az első sikerül...LordTamasna igen, persze nem azt mondom, hogy az mindent megoldott volna de lélektanilag kulcsszituációkban óriásit tud billenni ezen a mérleg nyelve..ez nagyon sokat jelenthet és ezt tudják a szurkolók is...legalább annyira játszott lélek nélkül a Pats mint ahogyan a szurkolóik hozzáálltak a meccshez, persze igaz ez forditva is...szurkolók és a csapat egymásra találása kell a nagy győzelmekhez...Mad
Én is átverve éreztem volna magamat. Az egész körítés a Jets részéről személyessé tette a szurkolók számára is a meccset.
"Engem szidnak, engem kóstolgatnak. Mutassuk meg nekik." Ehelyett kb ilyen gondolatok fogalmazódtak meg az emberekben:" Így képviseltek engem, így véditek meg a becsületünket?!?!?!Ehhhhh"
Amúgy voltak akik még 11 pontos vezetésnél is mosolyogtak és ugráltak.
Én is fütyültem volna, ha a srácok ennyit tesznek oda az első félidőben, ráadásul még mutogatnak is a Jets játékosoknak.
Ez a teljesítmény nulla volt, jogosan érezték azt a drukkerek amit.undisputedly
több mint 13 éve
Más mentalitás. Az Old Traffordon sem szurkolnak úgy a nézők mint mondjuk a Pana drukkerei.na igen, persze nem azt mondom, hogy az mindent megoldott volna de lélektanilag kulcsszituációkban óriásit tud billenni ezen a mérleg nyelve..ez nagyon sokat jelenthet és ezt tudják a szurkolók is...legalább annyira játszott lélek nélkül a Pats mint ahogyan a szurkolóik hozzáálltak a meccshez, persze igaz ez forditva is...szurkolók és a csapat egymásra találása kell a nagy győzelmekhez...Mada legnagyobb csalódás számomra a patriots szurkolói voltak, nulla szurkolás, nulla biztatás, meg sem érdemelték ők ezt a meccset...talán ha ők elhiszik, hogy lehet keresnivalója a vége felé a csapatnak akkor talán sikerülhetett volna. ha feltüzelik a játékosokat, ha teli torokból üvöltenek talán át tudták volna őket billenteni a holtponton....ezzel ellentétben csupa olyan embert láttam akikben semmi lelkesedés, olyan volt mintha eldobták volna maguktól a csapatot, mintha csak akkor szeretnék a csapatot ha jönnek a sikerek...nevetséges és elszomorito is ez egyben. persze voltak kivételek akiket öröm volt nézni de a nép nagy része csak bambult ki a fejéből vagy a sajátjait fütyülte ki éppen.Sajnos ebben van valami igazság. A két onside kicknél kb. a stadion 3/4-e üres volt. Pedig, ha az első sikerül...LordTamas
ennyi erővel egy semleges pályán is játszhatták volna a meccset, nálam kiérdemelték a playoff legnyomorultabb szurkolói cimet a pats "fanatikusok".
Isten áldja a 12. embert....Mad
Én is átverve éreztem volna magamat. Az egész körítés a Jets részéről személyessé tette a szurkolók számára is a meccset.
"Engem szidnak, engem kóstolgatnak. Mutassuk meg nekik." Ehelyett kb ilyen gondolatok fogalmazódtak meg az emberekben:" Így képviseltek engem, így véditek meg a becsületünket?!?!?!Ehhhhh"
Amúgy voltak akik még 11 pontos vezetésnél is mosolyogtak és ugráltak.
Én is fütyültem volna, ha a srácok ennyit tesznek oda az első félidőben, ráadásul még mutogatnak is a Jets játékosoknak.
Ez a teljesítmény nulla volt, jogosan érezték azt a drukkerek amit.
több mint 13 éve
Elsősorban DoM-tól kérdezem, de bármelyikőtök véleményére kíváncsi vagyok! Kissé hiányosak az ismereteim:Ezekre én is nagyon kíváncsi vagyok...sajnos abban a nagyon szerencsétlen helyzetben vagyunk, hogy készülhetünk a draftra 😕 😕
- Ha jól tudom az OT felhozatal nem a legjobb, de milyen a C/G választék?
- Light-ot meg akarjuk, illetve LM-et meg tudjuk-e tartani?
- Van-e olyan 3-4-es DE aki a futás és PR terén is számottevő lehet?
- Van-e olyan 3-4es OLB aki megoldhatná a PR gondjainkat (draft, vagy FA)?
Köszönettel: Egon báEgon bá
Draft (NCAA) szakértők 😛 , hogyan látjátok ezt a kérdést? 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egyet "aludva" a dologra:A D hozott egy jó átlagot, persze volt 1-2 homály play. Gondolom alapvetően az volt az elképzelés, hogy próbáljuk meg kontrollálni a futást (hellyel-közzel sikerült) és "adjuk" MS kezébe a meccset, aki viszont élt vele.
Mindezzel egyetemben sokszor állították meg a Jets-szet és adták az O kezébe a labdát.
Az O-t sikerült maximálisan elbizonytalanítani! Nagyon jól felkészültek ellenünk és nagyon jól alkalmazták! Vagy ment az eszement nyomás, vagy olyan cover volt, hogy Tom nem mert/tudott passzolni.
Nagyon hiányoltam már a 3. harmadban is a no huddle offense-t, a 4. negyedben sem a futásokkal volt elsősorban a baj, hanem azzal amilyen lassan álltunk fel a következő playre és közben csak futott az óra.
Azt nem állítanám, hogy a szezon végén nem voltunk PO üzemmódban, de az nagyon meglátszott az O-n, hogy rég játszottunk hátrányban és ennek a terhe alatt (Hálaadás Lions - csak az más védelem volt)!
Illetve a sors adok-elveszek aránya ki szokott egyenlítődni és az alapszakaszban sokszor jöttünk ki jól a kétes szituációkból!
Természetesen soha rosszabb rebuilding szezont, de komoly PR nélkül nem lehet SB-ba jutni (az álló 4 csapatnak mind kiváló védelme van)!
Elsősorban DoM-tól kérdezem, de bármelyikőtök véleményére kíváncsi vagyok! Kissé hiányosak az ismereteim:
- Ha jól tudom az OT felhozatal nem a legjobb, de milyen a C/G választék?
- Light-ot meg akarjuk, illetve LM-et meg tudjuk-e tartani?
- Van-e olyan 3-4-es DE aki a futás és PR terén is számottevő lehet?
- Van-e olyan 3-4es OLB aki megoldhatná a PR gondjainkat (draft, vagy FA)?
Köszönettel: Egon bá
több mint 13 éve
Sajnálom, hogy nem jött össze! Szurkoltam Nektek keményen! 😊 üdv
H
több mint 13 éve
A pass protection újabb látványos betlije, mint a Giants elleni Super Bowlon.Gyakorlatilag mindenben egyetértünk, de volt egy két play ahol megvédték és látványos misscom-ok, lábhoz dobott labdák, illetve toporgások voltak. Nyilán jó volt a cover D, de azt gondoltam Brady ezeket meg tudja oldani.
DoM
több mint 13 éve
na igen, persze nem azt mondom, hogy az mindent megoldott volna de lélektanilag kulcsszituációkban óriásit tud billenni ezen a mérleg nyelve..ez nagyon sokat jelenthet és ezt tudják a szurkolók is...legalább annyira játszott lélek nélkül a Pats mint ahogyan a szurkolóik hozzáálltak a meccshez, persze igaz ez forditva is...szurkolók és a csapat egymásra találása kell a nagy győzelmekhez...a legnagyobb csalódás számomra a patriots szurkolói voltak, nulla szurkolás, nulla biztatás, meg sem érdemelték ők ezt a meccset...talán ha ők elhiszik, hogy lehet keresnivalója a vége felé a csapatnak akkor talán sikerülhetett volna. ha feltüzelik a játékosokat, ha teli torokból üvöltenek talán át tudták volna őket billenteni a holtponton....ezzel ellentétben csupa olyan embert láttam akikben semmi lelkesedés, olyan volt mintha eldobták volna maguktól a csapatot, mintha csak akkor szeretnék a csapatot ha jönnek a sikerek...nevetséges és elszomorito is ez egyben. persze voltak kivételek akiket öröm volt nézni de a nép nagy része csak bambult ki a fejéből vagy a sajátjait fütyülte ki éppen.Sajnos ebben van valami igazság. A két onside kicknél kb. a stadion 3/4-e üres volt. Pedig, ha az első sikerül...LordTamas
ennyi erővel egy semleges pályán is játszhatták volna a meccset, nálam kiérdemelték a playoff legnyomorultabb szurkolói cimet a pats "fanatikusok".
@KJuraszik
több mint 13 éve
a legnagyobb csalódás számomra a patriots szurkolói voltak, nulla szurkolás, nulla biztatás, meg sem érdemelték ők ezt a meccset...talán ha ők elhiszik, hogy lehet keresnivalója a vége felé a csapatnak akkor talán sikerülhetett volna. ha feltüzelik a játékosokat, ha teli torokból üvöltenek talán át tudták volna őket billenteni a holtponton....ezzel ellentétben csupa olyan embert láttam akikben semmi lelkesedés, olyan volt mintha eldobták volna maguktól a csapatot, mintha csak akkor szeretnék a csapatot ha jönnek a sikerek...nevetséges és elszomorito is ez egyben. persze voltak kivételek akiket öröm volt nézni de a nép nagy része csak bambult ki a fejéből vagy a sajátjait fütyülte ki éppen.Sajnos ebben van valami igazság. A két onside kicknél kb. a stadion 3/4-e üres volt. Pedig, ha az első sikerül...
több mint 13 éve
a legnagyobb csalódás számomra a patriots szurkolói voltak, nulla szurkolás, nulla biztatás, meg sem érdemelték ők ezt a meccset...talán ha ők elhiszik, hogy lehet keresnivalója a vége felé a csapatnak akkor talán sikerülhetett volna. ha feltüzelik a játékosokat, ha teli torokból üvöltenek talán át tudták volna őket billenteni a holtponton....ezzel ellentétben csupa olyan embert láttam akikben semmi lelkesedés, olyan volt mintha eldobták volna maguktól a csapatot, mintha csak akkor szeretnék a csapatot ha jönnek a sikerek...nevetséges és elszomorito is ez egyben. persze voltak kivételek akiket öröm volt nézni de a nép nagy része csak bambult ki a fejéből vagy a sajátjait fütyülte ki éppen. ennyi erővel egy semleges pályán is játszhatták volna a meccset, nálam kiérdemelték a playoff legnyomorultabb szurkolói cimet a pats "fanatikusok".
Isten áldja a 12. embert....
@KJuraszik
több mint 13 éve
😀😀😀Jobbak voltak, pontGyulusSajnos nem ők voltak a jobbak, hanem Mi voltunk a rosszabbak.toxique
Klasszik.
Választásokon: Legyőztek minket, gratulálunk az ellenfélnek!
Nana, nana, Imre! Minket nem győztek le.- Csak kevesebb szavazatot kaptunk.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Mérhetetlen csalódottság van bennem, de el kell ismerni, hogy a Jets D emberfelettit hozott tegnap. Nem tudom páran milyen meccset néztek tegnap, de szerintem legkevésbé TB nyakába kellene varrni a vereséget. Az O fal harmatgyenge volt, leginkább Connolly. A legtöbbször rajta jöttek át. A szerencsével is igencsak hadilábon álltunk, a droppok meg ugye a legrosszabbkor jöttek.
Remélem a Steelers elkeni a száját ennek a sok nagyszájú pöcsnek, aztán meg őket pofán veri a GB.
több mint 13 éve
2011.01.17.-én minden Pats fan fejében egész nap a "kicsit szomorkás a hangulatom máma" c. szám fog többszörösen ismétlődni,nekem legalábbis biztosan .JocoMeg a "szomorú vasárnap" 😕
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
Tegnap sajnos családi elfoglaltság miatt csak a 2. félidőt tudtam nézni, és annak az 1. 5 perce urán két dolog fogalmazódott meg bennem:Ez már a fentebb leírt első félidő eseményeinek, különösen a fake puntnak volt a következménye. A Jets playhívás az első negyedben pont annyi volt a támadóknál, hogy Sanchez nehogy elveszítse a meccset. Brady INT-je utáni támadásuk tökéletes példája volt ennek.
1.: A Jets nyerni akar
A Pats nem akar veszteni - Nagyon nem ugyanazJasW
Az első negyedben kétszer csúnyán kihagyott a támadógépezet. A sportban nincs ha, de az ott látott menetelés az alapszakaszban simán hozza a min. 10, de inkább 14 pontot, és akkor simán lehetett volna olyan kiütés mint az előző meccsen.
Ennyi volt. Végig futni kellett az eredmény után, ami tökéletesen a Jets kezére játszott támadás, és a védekezés terén is. Sajnos.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ezen már én is gondolkodtam. Ha jól rémlik a 3 SB-ből 2-őt is WC-t játszó csapatként nyertünk. Vagy tévedek?Kishaszi-nak válaszoltam.
több mint 13 éve
JasW
53
Tegnap sajnos családi elfoglaltság miatt csak a 2. félidőt tudtam nézni, és annak az 1. 5 perce urán két dolog fogalmazódott meg bennem:1.: A Jets nyerni akar
A Pats nem akar veszteni - Nagyon nem ugyanaz
2: Ugyan ez volt az első NE meccs, amit láttam a szezonban, de olyan érzésem volt, mintha próbálnátok valamit játszani, ami korábban működött, de most nem ment, és emiatt jött a pánik. Amit nem sikerült leküzdeni, és kitalálni valami újat, hanem próbáltátok továbbra is görcsösen lenyomni ugyanazt a Jets torkán, akkor is, mikor már teljesen egyértelmű volt, hogy nem megy le.
Hangsúloyzom, nem láttam korábban Pats meccset, ezt csak a játékosok cselekedeteiből, mimikáiból, viselkedéséből szűrtem le, lehet rosszul.
több mint 13 éve
Ezt nem hiszem el! Most kénytelen leszek a Steelersnek szurkolni, hogy ez a f...sz Rex Ryan végre befogja a száját? Na ilyen se fordult még elő velem. (Pedig hogy utálom Big Bent, meg főleg Wardot!) Bírom a Pats-et, de Brady a legrosszabbkor betlizett. Szerintem.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Jobbak voltak, pontGyulusSajnos nem ők voltak a jobbak, hanem Mi voltunk a rosszabbak.
több mint 13 éve
Jobbak voltak, pont.A legjobb alapszakaszhoz az NHL-t tudnám párhuzamba vonni. Persze sarkos a példa, hiszen ott 82 meccs van az alapszakaszban, más a fontossága 1-1 meccsnek, itt mindegyik majdnem ugyanolyan horderejű, de ott is ritka, hogy a regular győztes kupát nyerjen. Sokszor fordul elő ott is, hogy azok jutnak messzire a PO-ban, akik pörögve érkeznek, mert muszáj jól játszaniuk év végén.
Igazán - a szezon eleji elvárásokat nézve - nem rossz ez az eredmény, persze fájó hogy a legjobb alapszakaszi mutatóval ennyi lett a vége. Minőségi pass rush és konzisztens (playoff) támadójáték nélkül eddig tart a szezon. Az O playcallingról inkább nem mondok semmit, a D egészen a 4. negyedig meccsben tartotta a gárdát..
DE/OLB depth bővítése, OL átépítése és a fiatalok beépítése az O-ba is... hosszú offseason lesz majd, a jó eséllyel kimaradó 2011-es szezonról nem is beszélve.Gyulus
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Sztyopa
306
Ideg+alig alvás= csodás hétfői munkanap.Ez évi CLE+2007 NYG mixelt feelingem van. O fal szar, play calling még inkább,szerencse nuku, görcs dögivel.
Kétlem h Bradyben benne lett volna az int, kapásból vezetett egy laza TD driveot, más kérdés h mért Krumplira lett megtervezve, Gronk lazán kapja el ugyan azt a paszt. Azt meg ne várjuk már h most kezd el futkározni ha nincs kinek dobni, miért pont 33 évesen kezdje el. Inkább az a gáz , hogy 4-5-6 másodperc alatt se tudott senki egy hangyafasznyit se elszakadni, hogy dobhasson feléjük.Lehetett látni a visszajátszásoknál, mindenki futja a homály rootjaikat, aztán megáll emberrel a nyakán és viszonlátás.Talán egyszer volt mikor Tate ugrált a szélen de nem látta Brady. Itt a playcall volt a borzasztó szar megint. De mi a faxt csináltak 2 hétig?Elmentek detoxba vagy mi? Inkább lett volna 8-8 as rebuild szezonunk, mintsem megint egy 14-2, domináns szereplés, aztán egy baszott nagy égés, főleg a liga legpatkányabb embereit felsorakoztató csapatától. Nem kicsit vagyok csalódott, mert ettől már csak illemből több kellett volna, hát még ha a valós tudást néznénk..
Why so serious?
több mint 13 éve
Reggel mikor megnézetem, hogy Sanchez 3 TD-t passzolt ellenünk hazai pályán???? nem hittem a szememnek...Meg Shonne Green is az egész szezonban több-kevésbé nem csinált semmit ellenünk kapásból villog....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Pár gondolat az újabb kellemetlen PO buktáról...Ez tökéletes összefoglalása ennek a meccsnek sztem. A legnagyobb meglepetés ezek közül, h a pass-protection ennyire bedőlt (kb erre vezethető vissza minden probléma egyébként), ráadásul nem is voltak olyan túlzottan nagy blitzek, így a jó Jets secondary képes volt levédekezni az elkapókat, hisz megvoltak az emberek hátul is. Az eddigi jó eredmények alapja az OL (és ezáltal Brady) jó teljesítménye volt. Tegnap ezek hiányoztak és erre ráment a meccs.
Próbálom sorba rendezni a vereségünk okait:
A pass protection újabb látványos betlije, mint a Giants elleni Super Bowlon.
Rendszeresen hátrányosabb mezőnypozíció (NE saját 28 yard - gyak. saját 20-asról játszott állandóan a csapat; NYJ saját 45).
Kezdve a buta első támadásban dobott INT-vel, egy pillanatig nem volt a Patsnél a lélektani előny hazai pályán. A beszari, gyáva Jets playcalling az INT után, és a kimaradt FG-ból is Crumpler endzone-ban elejtett labdájának hála a Jets jött ki jobban.
Két benyelt nagy passzjáték (Edwards és Cotchery).
LT TD elkapással végződő játék előtti kavarodás a védelemben - időt kellett volna kérni, rendezni a sorokat.
Valami nagyon félrement a támadó, és védekező gameplan kialakításánál is, bónyusznak egy sebességgel mindkét oldalon lassabb volt a Pats a Jetsnél.
Kritikus pillanatban besült rövidyardos futójáték.
Mindezek ellenére is sokkal közelebb lett volna a győzelem, ha nincs az ostoba fake punt a félidő előtt (Chung fumble-től függetlennül, mert látva hogyan halad támadósor, szinte semmit se nyerhetett ott a csapat --- inkább a szünetre kellett volna koncentrálni, és rendezni a sorokat; -11-ről ez már sokkal nehezebb, és görcsössé is tette a csapatot, a Jets pedig végleg pszichológiai előnybe került). Ahelyett, hogy egy remek helyről rúgott punttal belenyugodott volna a csapat a -4 pontban, úgy hogy a Pats kezdi a harmadik negyedet (egy láthatóan kevés pontszámú meccsen), nagyon kellett vagánykodni (különösen úgy, hogy a Jetsnek még három időkérése volt --- ha nincs nekik egy se, akkor nyilván más a helyzet)...DoM
több mint 13 éve
Pár gondolat az újabb kellemetlen PO buktáról...Próbálom sorba rendezni a vereségünk okait:
A pass protection újabb látványos betlije, mint a Giants elleni Super Bowlon.
Rendszeresen hátrányosabb mezőnypozíció (NE saját 28 yard - gyak. saját 20-asról játszott állandóan a csapat; NYJ saját 45).
Kezdve a buta első támadásban dobott INT-vel, egy pillanatig nem volt a Patsnél a lélektani előny hazai pályán. A beszari, gyáva Jets playcalling az INT után, és a kimaradt FG-ból is Crumpler endzone-ban elejtett labdájának hála a Jets jött ki jobban.
Két benyelt nagy passzjáték (Edwards és Cotchery).
LT TD elkapással végződő játék előtti kavarodás a védelemben - időt kellett volna kérni, rendezni a sorokat.
Valami nagyon félrement a támadó, és védekező gameplan kialakításánál is, bónyusznak egy sebességgel mindkét oldalon lassabb volt a Pats a Jetsnél.
Kritikus pillanatban besült rövidyardos futójáték.
Mindezek ellenére is sokkal közelebb lett volna a győzelem, ha nincs az ostoba fake punt a félidő előtt (Chung fumble-től függetlennül, mert látva hogyan halad támadósor, szinte semmit se nyerhetett ott a csapat --- inkább a szünetre kellett volna koncentrálni, és rendezni a sorokat; -11-ről ez már sokkal nehezebb, és görcsössé is tette a csapatot, a Jets pedig végleg pszichológiai előnybe került). Ahelyett, hogy egy remek helyről rúgott punttal belenyugodott volna a csapat a -4 pontban, úgy hogy a Pats kezdi a harmadik negyedet (egy láthatóan kevés pontszámú meccsen), nagyon kellett vagánykodni (különösen úgy, hogy a Jetsnek még három időkérése volt --- ha nincs nekik egy se, akkor nyilván más a helyzet)...
több mint 13 éve
Valahogy ezt akartam megfogalmazni a potenciál nélküli játékkal... :/Mondják itt páran, hogy nagyon felkészült belőlünk a Jets. Na de mi ki a lófaszból készültünk egy hétig? Mert szemmel láthatóan nem erre a meccsre.......Ez nálam mindenképpen ér egy pluszt.zinedine5
deepsilver
több mint 13 éve
Mondják itt páran, hogy nagyon felkészült belőlünk a Jets. Na de mi ki a lófaszból készültünk egy hétig? Mert szemmel láthatóan nem erre a meccsre.......Ez nálam mindenképpen ér egy pluszt.
deepsilver
több mint 13 éve
Köszönöm a csapatnak az egész éves teljesitményt. Csalódott vagyok, de ígyis hatalmas dolog amit ez a csapat véghez vitt idén. Szezon előtt aláírtam volna h játszunk a divisional roundban. Jó csapatunk van ez tény. Ha megtudjuk oldani ezt azt a néhány hiányposztot ami van akkor jövőre egy már rutinosabb csapattal cél lehet a SB győzelem.A jobbik csapattól kikapni nem szégyen, ellenben ilyen tanácstalan, és potenciál nélküli játékra nem számítottam (igazából Brady-vel is baj volt, így nem hivatkoznék - legalábbis én nem - a játékrutin hiányára). Csak gratulálni tudok a Jets-nek, és Rex-nek; igazából azt sajnálom, hogy már a félidőben fütyölte Brady-éket a saját közönségük.
Addig is Go Pats
ÉS NE FELEJTSÜK EL. MI VAGYUNK AZ AFC EAST BAJNOKAIFViktor93
Rosszul játszó Jets, és még rosszabbul játszó Pats.
Pats drukker vagyok és maradok; most sem sikerült a SB? Nagy ügy; jövőre fog. Ettől függetlenül az alapszakaszt és a rekordokat senki nem veheti el tőlünk: 2010/2011 egy sikeres szezon volt (egyébként is: számomra a Pats vs Raiders SB lenne a tökéletes szezon 😀 , amit nem néznék, mivel bármelyik is győzne, összeörömködném magam bánatomban - természetesen 😂 ).