New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
innen jön valaki meccsnézésre?
több mint 13 éve
Nyilván a mi szemszögünkből néztem. 😊A mai meccsen én is Steelersnek drukkoltam, pont a könnyebb matchup miatt.Neki a Jets a megfelelő. 😊
Nem szimpátia alapján közelítettem meg a kérdést. 😀
Nyertek is az acélosok. Na most már csak a megfelelő párt kell megkapniuk.polonic
Kapjanak csak minket, akár megfelel, akár nem.Sobri Jóska
Ezért mi kellünk melléjük.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
Persze, a trash hozzá tartozik az ilyen téttel bíró összecsapásokhoz. De egy Ilyen kaliberű fenyegetésre , ami átlép bizonyos határokat, már nem csak egy ejnyebejnye jár 😊Nem most kezdődött a trash talk, és nem is ez lesz az utolsó ilyen adok-kapok. Egyelőre nem látom okát, hogy a liga hirtelen milyen alapon róna büntetést előre egy "szabadszájú" játékosra. Ugyanakkor ez eléggé világos üzenet mindenkinek:Nekem pont az jött le, hogy komolyabb büntetések lehetnek, ha nem csendesednek el a csapatok...WitchdoctorHa ténylegesen bele akarnának szólni, akkor konkrétan reagálnak a Wes-t fenyegető kijelentésre.
Az,hogy kilátásba helyezik a retorziót az szerintem csak kötelező lépés.undisputedly
"Anderson told teams that past comments would be considered if the league was to discipline a player for his actions in this weekend's playoff games"Witchdoctor
több mint 13 éve
Nem most kezdődött a trash talk, és nem is ez lesz az utolsó ilyen adok-kapok. Egyelőre nem látom okát, hogy a liga hirtelen milyen alapon róna büntetést előre egy "szabadszájú" játékosra. Ugyanakkor ez eléggé világos üzenet mindenkinek:Ha ténylegesen bele akarnának szólni, akkor konkrétan reagálnak a Wes-t fenyegető kijelentésre.A liga nem akar komolyabban beleszólni, esetleges büntetésekkel:Nekem pont az jött le, hogy komolyabb büntetések lehetnek, ha nem csendesednek el a csapatok...Witchdoctor
"The NFL has told multiple teams the trash talk and bravado that surfaced this week was expected to stay off the field."
http://sports.espn.go.com/nfl/playoffs/2010/news/story?id=6024525undisputedly
Az,hogy kilátásba helyezik a retorziót az szerintem csak kötelező lépés.undisputedly
"Anderson told teams that past comments would be considered if the league was to discipline a player for his actions in this weekend's playoff games"
több mint 13 éve
Ha ténylegesen bele akarnának szólni, akkor konkrétan reagálnak a Wes-t fenyegető kijelentésre.A liga nem akar komolyabban beleszólni, esetleges büntetésekkel:Nekem pont az jött le, hogy komolyabb büntetések lehetnek, ha nem csendesednek el a csapatok...Witchdoctor
"The NFL has told multiple teams the trash talk and bravado that surfaced this week was expected to stay off the field."
Az,hogy kilátásba helyezik a retorziót az szerintem csak kötelező lépés.
több mint 13 éve
A liga nem akar komolyabban beleszólni, esetleges büntetésekkel:Nekem pont az jött le, hogy komolyabb büntetések lehetnek, ha nem csendesednek el a csapatok...
több mint 13 éve
Köszönje meg a továbbjutó csapat a Ravensnek,hogy kreált egy szörnyet.
több mint 13 éve
Az én véleményem szerint ennél a Steelers-nél kellemetlenebb matchup nem igen van. Főleg a tegnapi hatalmas W után, akárki kapja is az AFC döntőben felkötheti a gatyáját...
Do your job
több mint 13 éve
A mai meccsen én is Steelersnek drukkoltam, pont a könnyebb matchup miatt.Neki a Jets a megfelelő. 😊
Nem szimpátia alapján közelítettem meg a kérdést. 😀
Nyertek is az acélosok. Na most már csak a megfelelő párt kell megkapniuk.polonic
Kapjanak csak minket, akár megfelel, akár nem.
több mint 13 éve
A mai meccsen én is Steelersnek drukkoltam, pont a könnyebb matchup miatt.Nem szimpátia alapján közelítettem meg a kérdést. 😀
Nyertek is az acélosok. Na most már csak a megfelelő párt kell megkapniuk.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Én például a kedvező match up-tól függetlenül a steelersnek szurkolok. No de először nekünk is el kéne verni a Jets-et 😊Nem a szimpátia volt a kérdés.zinedine5Huhh srácok, nem bírok magammal. Nem bírom kivárni a holnapot.Természetesen a Ravens-nek. Ahogy az előző oldalakon tisztelt szurkolótársunk már frappánsan megfogalmazta "hááát... errefelé a sárga feketét nem nagyon szeretjük 😀 "mr nemo
A leütöm, aki hozzámszól hangulat is egyre jobban erősödik bennem. 😀
Ma este kinek megy a drukk?polonic
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
nem tudom, mostanában a ravensszel mindig jobban szenvedtünk, szal menjen csak tovább a vasasscottot meg remélem pár fake-kel elküldjük a halál jó édes f...
több mint 13 éve
Nem a szimpátia volt a kérdés.Huhh srácok, nem bírok magammal. Nem bírom kivárni a holnapot.Természetesen a Ravens-nek. Ahogy az előző oldalakon tisztelt szurkolótársunk már frappánsan megfogalmazta "hááát... errefelé a sárga feketét nem nagyon szeretjük 😀 "mr nemo
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Huhh srácok, nem bírok magammal. Nem bírom kivárni a holnapot.Természetesen a Ravens-nek. Ahogy az előző oldalakon tisztelt szurkolótársunk már frappánsan megfogalmazta "hááát... errefelé a sárga feketét nem nagyon szeretjük 😀 "
több mint 13 éve
A liga nem akar komolyabban beleszólni, esetleges büntetésekkel:"The NFL has told multiple teams the trash talk and bravado that surfaced this week was expected to stay off the field."
http://sports.espn.go.com/nfl/playoffs/2010/news/story?id=6024525
több mint 13 éve
http://twitter.com/#!/Danna__örülök h másnál is keverte ez már a biztosítékot... kezdtem azt érezni h velem van a baj, mert persze twitteren egyből megkaptam h hiszti... :/DannaMilyen néven twitterezel?Sobri Jóska
több mint 13 éve
el kell porolni a seggüket aztán meg Tom nyugodtan csak mutogasson Ryan felé az oldalvonalonörülök h másnál is keverte ez már a biztosítékot... kezdtem azt érezni h velem van a baj, mert persze twitteren egyből megkaptam h hiszti... :/DannaNekem már akkor elegem volt, mikor először megszólalt Ryan. Aki szappanoperában akar szerepelni, menjen el valami venezuelai stúdióba, aki NFL mérkőzést akar játszani, az fogja be a száját, menjen ki a pályára és tegye a dolgát.
Hihetetlen hogy nem veszik észre a résztvevők, hogy mennyire gáz, amit művelnek, egyfolytában csak a saját butaságukról tesznek tanúbizonyságot.gsn
ezt a játékot a pályán kell megnyerni...😊
több mint 13 éve
gsn
3 548
örülök h másnál is keverte ez már a biztosítékot... kezdtem azt érezni h velem van a baj, mert persze twitteren egyből megkaptam h hiszti... :/DannaNekem már akkor elegem volt, mikor először megszólalt Ryan. Aki szappanoperában akar szerepelni, menjen el valami venezuelai stúdióba, aki NFL mérkőzést akar játszani, az fogja be a száját, menjen ki a pályára és tegye a dolgát.
Hihetetlen hogy nem veszik észre a résztvevők, hogy mennyire gáz, amit művelnek, egyfolytában csak a saját butaságukról tesznek tanúbizonyságot.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
örülök h másnál is keverte ez már a biztosítékot... kezdtem azt érezni h velem van a baj, mert persze twitteren egyből megkaptam h hiszti... :/DannaMilyen néven twitterezel?
több mint 13 éve
örülök h másnál is keverte ez már a biztosítékot... kezdtem azt érezni h velem van a baj, mert persze twitteren egyből megkaptam h hiszti... :/
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Tudom én hogy üzlet, de maradjunk már meg a jó ízlés határai között. Piszkálódni, odaszúrni lehet, de ez már inkább fenyegetőzés.Piaci elvek működnek, de egyetértek, ez már kezd kiesni az "Usa kedvenc sportja" imidzsből.RodneyHarrisonDe röhögnék ezt az ostoba faszt eltiltanák.zinedine5Azért kezdik elvetni a sulykot... Ennyivel nagyobb a show és nagyobb a nézettség, hogy hagyják ezt a szócsatát?nDRo
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Piaci elvek működnek, de egyetértek, ez már kezd kiesni az "Usa kedvenc sportja" imidzsből.Azért kezdik elvetni a sulykot... Ennyivel nagyobb a show és nagyobb a nézettség, hogy hagyják ezt a szócsatát?nDRoA nyilatkozattal azt érte el,hogy a bírók minden véleményes esetnél dobják majd a zászlót 😊RodneyHarrisonDe röhögnék ezt az ostoba faszt eltiltanák.zinedine5
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Azért kezdik elvetni a sulykot... Ennyivel nagyobb a show és nagyobb a nézettség, hogy hagyják ezt a szócsatát?De röhögnék ezt az ostoba faszt eltiltanák.zinedine5Mangold válasza frappáns volt, mint Welker nyilatkozatai is. De amit az a félállat Scott mondott, már túlmegy minden határon szerintem.A nyilatkozattal azt érte el,hogy a bírók minden véleményes esetnél dobják majd a zászlót 😊RodneyHarrison
"Be very careful what you say about our coach. His [Welker's] days in a uniform will be numbered. Put it like that."
nagyjából megfenyegette, hogy "kinyírja" a pályán...
Istenem, de jó lenne, ha nagyon elvernénk őket!!!LordTamas
több mint 13 éve
De röhögnék ezt az ostoba faszt eltiltanák.A nyilatkozattal azt érte el,hogy a bírók minden véleményes esetnél dobják majd a zászlót 😊RodneyHarrisonSenki sem festi le úgy, mintha Wes kezdte volna, de ha pontosak akarunk lenni, tegyük hozzá azt is,hogy valamilyen szinten Mangold ezen üzenete érthető és jogos.Mangold válasza frappáns volt, mint Welker nyilatkozatai is. De amit az a félállat Scott mondott, már túlmegy minden határon szerintem.
Nem úgy mint a többi , Jets felől érkező üzengetés, sőt fenyegetőzés. De nem kell ennek túl nagy jelentőséget tulajdonítani.
A legtöbb nyilatkozó játékosnak az is problémát okoz,hogy a nevét helyesen leírja, vagy -mindennemű előítélet nélkül- , befűzze a cipőjét 😊 Mint ilyenek, nem hiszem,hogy elérnék a srácok ingerküszöbét.
Mivel fenyegetőzzön mással, hogy kiejti Scrabbleben ? 😂undisputedly
"Be very careful what you say about our coach. His [Welker's] days in a uniform will be numbered. Put it like that."
nagyjából megfenyegette, hogy "kinyírja" a pályán...
Istenem, de jó lenne, ha nagyon elvernénk őket!!!LordTamas
több mint 13 éve
Huhh srácok, nem bírok magammal. Nem bírom kivárni a holnapot.Ravensnek, hogy sikerüljön a tavalyi meccsért visszavágni, de a Steelers nyer Ketchupfalván.
A másik ágon pedig Matty Icenak, hogy egyik kedvenc TE-m Gonzo sokáig jusson a PO-ban.
Jó lenne ha az alapszakasz után a két legjobb csapat játszaná a SB-t, akár csak tavaly, csak most fordított végeredménnyel és AFC sikerrel! 😉
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!