New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
egy kétperces videó McCourty képességfelmérőjéről:Nagy fogás volt ő BB-től.
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4691720/sports-science-measuring-mccourty
bár az utca emberének átlagát nem ismerem (meg az nfl cornerekét sem), de az, hogy ő tolatva is eléri az előre-sebességének 80%-át, az nem zsömle.triangle
Ami a játékában leginkább tetszik, az az erőszakos labda támadás. Ha megcsinálja valaki a playt mellette, már rángatja is a labdát. Ha jól emlékszem két pick is nyilvánvalóan ezen képességéből született.
több mint 13 éve
triangle
1 283
egy kétperces videó McCourty képességfelmérőjéről:http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4691720/sports-science-measuring-mccourty
bár az utca emberének átlagát nem ismerem (meg az nfl cornerekét sem), de az, hogy ő tolatva is eléri az előre-sebességének 80%-át, az nem zsömle.
több mint 13 éve
Amíg ez igaz, addig nincs nagy baj: "it’s about the sum of the parts — and in that regard they’re an All-Pro franchise.".
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Én is olvasom rendszeresen ezt az oldalt. Egyébként elég jók az elemzések, és más nézőpontból világítják meg a játékosok teljesítményét. Azonban ők is beesnek abba a hibába, hogy QB teljesítményét megpróbálják számokká lebontani. Szerintem, ami idén Bradynél nagyon kijött a szezon második felében, egy irányító legfontosabb tulajdonsága a helyes döntéshozatal. E nélkül hiába "csodaatléta" valaki, nem lehet elit QB (lásd: Vick). Ez az amit viszont nem lehet számokra lefordítani (illetve lehet látni a trendeket, például a magas comp %, vagy a kevés int, de ez messze nem fejezi ki a teljes képet).A Pro Football Focus szerint egyetlen Patriots játékos sem all-pro.olvastam én is, ez a kedvenc érvem. ha Brady, akkor ő csak a rendszer miatt jó, ha meg Belichick, akkor neki könnyű, mert csak oda kell adni Brady-nek, ő majd elintézi. ahelyett, hogy elismernék mindkettőt, mert amit a legtöbben írnak róluk az minden, csak az eddigiek elismerése nem. még szerencse, hogy az eredmények önmagukért beszélnek.triangle
"The main talking point will surely be that there isn’t a single Patriot on offense (or defense, for that matter), although Logan Mankins would have made it if he played more snaps. They had have a number of players who got into the discussion, and guys that will make our AFC Pro Bowl team, but with limited selections there were just better guys at individual positions.
We’re sure the Patriots will understand, since they know it’s about the sum of the parts — and in that regard they’re an All-Pro franchise."
és
"We’ve written about it many times this year, but for us Tom Brady’s great 2010 season owes much to the system and the play of his receivers — enough that when ranking individual players on what they did at their position, he is more top-five than top-two."
Offense
Defense és STGogo
Brady esetében a legnagyobb fegyvertény, hogy ha adottak a körülmények, nem, vagy nagyon ritkán hoz rossz döntést. És ez az ami nagy előnye Manning-el szemben, aki szintén hihetetlen jó irányító, de kritikus helyzetekben sokszor hoz rossz döntést. Szóval szerintem ez a "mérhetetlen" tulajdonság teszi Tom Brady-t minden idők egyik legjobb QB-jává, hiszen pontosnak Brees talán pontosabb is, Big Ben erősebb, Vick mobilisabb, Peyton Manning pedig sok szempontból "okosabb QB". Mégis, a kiemelkedő döntéshozatalai miatt Brady jobb mindegyiküknél.
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Ezek engem már rég nem tudnak izgatni, a média az média. Ráadásul egy-egy posztra általában több embert is be lehetne írni anélkül hogy minőségi változás lenne /ez természetesen nem minden esetben van így/.A Pro Football Focus szerint egyetlen Patriots játékos sem all-pro.olvastam én is, ez a kedvenc érvem. ha Brady, akkor ő csak a rendszer miatt jó, ha meg Belichick, akkor neki könnyű, mert csak oda kell adni Brady-nek, ő majd elintézi. ahelyett, hogy elismernék mindkettőt, mert amit a legtöbben írnak róluk az minden, csak az eddigiek elismerése nem. még szerencse, hogy az eredmények önmagukért beszélnek.triangle
"The main talking point will surely be that there isn’t a single Patriot on offense (or defense, for that matter), although Logan Mankins would have made it if he played more snaps. They had have a number of players who got into the discussion, and guys that will make our AFC Pro Bowl team, but with limited selections there were just better guys at individual positions.
We’re sure the Patriots will understand, since they know it’s about the sum of the parts — and in that regard they’re an All-Pro franchise."
és
"We’ve written about it many times this year, but for us Tom Brady’s great 2010 season owes much to the system and the play of his receivers — enough that when ranking individual players on what they did at their position, he is more top-five than top-two."
Offense
Defense és STGogo
több mint 13 éve
triangle
1 283
A Pro Football Focus szerint egyetlen Patriots játékos sem all-pro.olvastam én is, ez a kedvenc érvem. ha Brady, akkor ő csak a rendszer miatt jó, ha meg Belichick, akkor neki könnyű, mert csak oda kell adni Brady-nek, ő majd elintézi. ahelyett, hogy elismernék mindkettőt, mert amit a legtöbben írnak róluk az minden, csak az eddigiek elismerése nem. még szerencse, hogy az eredmények önmagukért beszélnek.
és
Offense
Defense és STGogo
több mint 13 éve
Módosítottam a kép elérését, de látom közben Tomi-tomi is megadta a helyes elérhetőséget 😊Úgy, hogy berakja még egyszer Bruschi85, mert most hiányos.GRAFILátszik, hogy valakiknek a szájuk jár nálunk ezt tettekkel bizonyítjuk 😀Ezt a linket hogy a búbánatba lehet megnézni?Gogo
Matt Patricia a legnagyobb tanár 😀Bruschi85
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a levágott ujjú pulcsit BB már levédette, Patriciának a rövidnaci jutott 😊Tessék parancsolni!Ezt a linket hogy a búbánatba lehet megnézni?GogoÚgy, hogy berakja még egyszer Bruschi85, mert most hiányos.GRAFI
http://www.bostonherald.com/blogs/sports/rap_sheet/wp-content/uploads/2011/01/patricia-snow.jpg
Azért pirospozsgás a bőre! 😂tomi-tomi
több mint 13 éve
A Pro Football Focus szerint egyetlen Patriots játékos sem all-pro.Nekem is necces egy kicsit a magyarázatuk annak tükrében, hogy Ryan mellett befért backupként WR White. Tenorx szokott onnan sokszor linkeket betenni, hátha ő tud valami módszertani magyarázatot, az én angolom statisztikai módszertanból tendál a nullához.
és
Offense
Defense és STGogo
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Tessék parancsolni!Úgy, hogy berakja még egyszer Bruschi85, mert most hiányos.GRAFILátszik, hogy valakiknek a szájuk jár nálunk ezt tettekkel bizonyítjuk 😀Ezt a linket hogy a búbánatba lehet megnézni?Gogo
http://www.bostonherald.com/blogs/sports/rap_sheet/wp-content/uploads/2011/01/patricia-snow.jpg
Azért pirospozsgás a bőre! 😂
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
A Pro Football Focus szerint egyetlen Patriots játékos sem all-pro."The main talking point will surely be that there isn’t a single Patriot on offense (or defense, for that matter), although Logan Mankins would have made it if he played more snaps. They had have a number of players who got into the discussion, and guys that will make our AFC Pro Bowl team, but with limited selections there were just better guys at individual positions.
és
Offense
Defense és ST
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Már megtörtént Indianapolisban,azért jönnek a lökhajtásosok... 😊A jelenlegi Pats sokkal, jobb csapat mind a mutatott teljesítmény mind az eredmények alapján, mint az agyonsztárolt Jets és ha saját magunkat nem verjük hazai pályán a Gillette-ben meg ez ki is fog ütközni.Bruschi85Ezt én is így gondolom, azt hozzátéve, hogy egy meccsen bármi megtörténhet.zinedine5
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
Úgy, hogy berakja még egyszer Bruschi85, mert most hiányos.Látszik, hogy valakiknek a szájuk jár nálunk ezt tettekkel bizonyítjuk 😀Ezt a linket hogy a búbánatba lehet megnézni?Gogo
több mint 13 éve
Látszik, hogy valakiknek a szájuk jár nálunk ezt tettekkel bizonyítjuk 😀Ezt a linket hogy a búbánatba lehet megnézni?
több mint 13 éve
Nézzétek meg a nfl.com preview-ját. A videó vége felé látszik, mennyire "komoly" a feszültség RR és BB között 😊.http://www.nfl.com/gamecenter/2011011600/2010/POST19/jets@patriots#tab:watch
több mint 13 éve
A jelenlegi Pats sokkal, jobb csapat mind a mutatott teljesítmény mind az eredmények alapján, mint az agyonsztárolt Jets és ha saját magunkat nem verjük hazai pályán a Gillette-ben meg ez ki is fog ütközni.Bruschi85Ezt én is így gondolom, azt hozzátéve, hogy egy meccsen bármi megtörténhet.
több mint 13 éve
Szerintem ez nem állja meg a helyét így.Mi a helyzet Hernandezzel?Ha játszik akkor plusz 5-10%kal nő az esélye annak, hogy nyertek szerintem.aztecTegnap már edzett - limitáltan...tomi-tomi
Hernandez jó, de miért nőne vele konkrétan 5-10%-al az esélyünk?!
Célpontunk nélküle is van rengeteg.
több mint 13 éve
Látszik, hogy valakiknek a szájuk jár nálunk ezt tettekkel bizonyítjuk 😀Matt Patricia a legnagyobb tanár 😀
több mint 13 éve
Mi a helyzet Hernandezzel?Ha játszik akkor plusz 5-10%kal nő az esélye annak, hogy nyertek szerintem.aztecTegnap már edzett - limitáltan...
több mint 13 éve
aztec
1 360
Mi a helyzet Hernandezzel?Ha játszik akkor plusz 5-10%kal nő az esélye annak, hogy nyertek szerintem.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Nem tudom, miért tartotok sokan a Jetstől a nyilatkozataik pedig szánalmasok és nevetségesek ezek a "lelki terrort" próbálják meg kihasználni kevés sikerrel, látva az utóbbi meccseiket a Colts ellenit is. Sancsó korábban írta valaki, hogy sérült vállal játszott, gyengén muzsikált. Egyedül a futójátékuktól tarthatunk, de azért a Baby Vince - G.Warren kiegészülve a többiekkel, a Jetsnél jobb futócsapatot is simán megállított. Egyetlen hátrány, hogy megfogyatkozunk, de a backupok most előléphetnek.Az O# falunk kiválóan működött egész szezonban, mégis kevés szó esik róluk. Ezért a Jets D# fal vs O# falunk is a javunkra dől el. Nem hiába volt Tom rekordja is. Dominálunk O# oldalon, a rengeteg opció miatt, remek a playcalling. BB nem fogja hagyni, hogy a srácok leüljenek, hanem felpörögve "csináljuk meg a játékokat". Ha pedig még jönnek a labdaszerzések amelyek azért várhatóak is a szeles, hűvös, havas Gillette-ben akkor egyértelmű a végkifejlet.
A jelenlegi Pats sokkal, jobb csapat mind a mutatott teljesítmény mind az eredmények alapján, mint az agyonsztárolt Jets és ha saját magunkat nem verjük hazai pályán a Gillette-ben meg ez ki is fog ütközni. Tippelni a végeredményre nem fogok, mert kabalából eddig se tettem. Nagyon jó, hogy nem a Ravens-el játszunk, mert jóval erősebb, mint a Jets és a tavalyi PO visszavágó miatt velük ráérünk később is játszani az AFC döntőben 😉
Mindenesetre szurkolni és bíztatni kell a Srácokat, mert ez a csapat megérdemli. Szerethető és fiatal csapatunk van, amely bárkit le tud győzni ha elhiszik!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!
több mint 13 éve
(Köszi!)Egyetértünk, megalapozatlan még egy megsemmisítő vereséget várnunk, sőt!(a quote részeket a szögletes zárójellel kell bemásolgatni és akkor működik)
A kiemelt rész alapján, gondoltam úgy, hogy Te sem látsz ok-okozati összefüggést a két gondolatod között. Ha mégsem így van, akkor nem egy cseppet értettelek félre. 😕
(Fogalmam sincs, hogy lehet két különböző kommentet egy előzményként beszerkeszteni.)tomi-tomi
Azért írtam le ezt Bradyvel, mert:
1. nagyon érdekes, nem gondoltam volna, hogy ilyen rossz formában volt
2. hogy felhívjam arra a figyelmet: játszott mostanában Brady rosszul a PO-ban.
De ettől föggetlenül nem ez fog dönteni a pályán, hiszen régen voltak ezek a meccsek.
A másik, hogy ne mindig csak a rekord döntő statokat hangsúlyozzuk, hanem azt is ha valami nem fényes.FeGa
A kiemelt részeknél azért érzek némi ellentmondást. 😊
(Részben) egyetértek azokkal a szakértőkkel, akik egyre erőteljesebben hangoztatják, hogy a QB rating (QBr) nem ad pontos információt egy irányító teljesítményéről. Csak a példa kedvéért, tökéletes mutató eléréséhez, az egyik "főszabály" az, hogy lehetőleg passzolj húsznál kevesebbet. Vagy, hány olyan meccset tudunk mondani, amikor megnyaltuk az összes ujjunkat, úgy játszott az irányító, de a mutatója "csak" 100-110 között volt? Egyáltalán nem Bradyt védeném most, hanem beszélgessünk TB kapcsán egy irányító teljesítményének a megítéléséről a PO-ban.
1. Nem is biztos, hogy rosszul gondoltad, lehet, nem is játszott olyan rossz formában. 😊 Komolyan. Ezt írtam fentebb, úgy gondoljuk, jól játszott, és mégis rosszak a számai. Ettől függetlenül, nem szeretném elvitatni Tőled azt az érzést, véleményt, hogy TB rossz formában volt az utóbbi PO meccsein, pusztán a hozott statisztikát nem gondolom ezt megalapozónak.
2. Rossz forma. Emlékeim szerint két meccs ronthatta le Brady számszerűsített teljesítményét. A SB-on ugye a Giants mocskos jó védelme és az egész meccs alakulása nem kedvezett egy magas QBr kialakulásának. Szvsz TB levezette a maga GW drive-ját, nekem ő ott jól játszott, csak Samuel képtelen volt elkapni azt, amit el kell kapni. A tavalyi Ravens meccs (biztos, hogy brutálisan alacsony TB QBr-gel) sok mindenről szólt, de nem az irányítók mutatóiról. (Azt hiszem, csapat még nem jutott tovább olyan alacsonnyal, mint Flaccoé volt.) Brady 2. labdaérintéséig kaptunk egy 80+ yardos rush TD-t, ő még egy vakoldali sacket, abból újabb TD született. Az álmoskönyvek szerint ezek után kirobbanó QBr nemigen várható. Nem(csak) ő játszott rosszul, az egész csapat.
De hát mit tegyünk, ha Bradynek csak rekord döntő statjai vannak! 😊 Nem. Abszolút igazad van, nagyon utálnék idejárni, ha újra elkezdődne a "Brady az isten" baromság. Őszintén remélem, hogy ezen már túlléptünk, és képesek vagyunk reálisan értékelni a csapat és benne az irányító teljesítményét.
több mint 13 éve
Cromartie nem lehet jó viszonyban a steelerses srácokkal, ha nem fogja fel,hogy ez mindig rosszul sül el 😊Remélem szabunk rá egy hasonló playt:
http://www.youtube.com/watch?v=6Symxhnd1GA&feature=related
Antonio Cromartie, who told the New York Daily News he thought Tom Brady was an "ass----", didn't back off his statements Wednesday afternoon.
"I've said what I had to say. My opinion is never going to change about Brady," he said. "At the end of the day, it's going to be what it's going to be. I hate him, he hates me, he hates the Jets, who cares?"
Does Cromartie hope that Brady goes after him on the field.
"I hope so, I really do. I hope he throws the ball 10 times my way -- more chances to make him pay," Cromartie said.
He's not worried about supplying bulletin board material for the Pats.
"They can have all the material they want to," he said. "It's about what you do between the white lines. They don't care what we say."
And his feelings won't change.
"It's ongoing. It's been since 2006," Cromartie said. "As long as I'm in the NFL and as long as he's in the NFL there's going to be that hatred."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most nézegettem pár oldalon, hogy sokan a Jets Colts elleni fellépése után már minket tartanak underdognak a meccsre. Ezt érdekesnek tartom, hogy egy héten nem verünk meg egy PO csapatot, és már azonnal esélytelennek kiáltanak ki minket, vagy a másik oldalról, egy meccsen összejön minden a Jets.-nek és már ők az SB champs.ez a Jets az esélyesebb, mert megverte a Coltsot komplett marhaság. (ha esélyesebb is, akkor sem ezért). A Colts jelenleg talán a legtöbb sebből vérző PO csapat volt, a védelmük néha gyakorlatilag nem is létezett, és a félelmetes PM&Co. sem muzsikált idén olyan fényesen (ha nem is Manning hibájából). Innen nézve a Jets gyakorlatilag örülhetett a mázlista sorsolásának, és hozták a kötelezőt (azt sem meggyőző fölénnyel), nem hiszem, hogy ez a győzelem okot adna a NYJ-al kapcsolatos hurrá hangulatra. Azért lássuk be, hogy a pillanatnyi forma/sérülések miatt az egész PO egyik leggyengébb csapatát sikerült múltidőbe tenniük.
Én is kezdek izgulni a hétvége miatt, remélem azért a hazai pálya nem fog annyira tetszeni a vendégeknek, és ha szoros meccsen is, de legyűrjük őket.
Go Pats!Witchdoctor
több mint 13 éve
Most nézegettem pár oldalon, hogy sokan a Jets Colts elleni fellépése után már minket tartanak underdognak a meccsre. Ezt érdekesnek tartom, hogy egy héten nem verünk meg egy PO csapatot, és már azonnal esélytelennek kiáltanak ki minket, vagy a másik oldalról, egy meccsen összejön minden a Jets.-nek és már ők az SB champs. Én is kezdek izgulni a hétvége miatt, remélem azért a hazai pálya nem fog annyira tetszeni a vendégeknek, és ha szoros meccsen is, de legyűrjük őket.
Go Pats!