New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 15 éve
Nem erre a chat hozzászólásra gondolok, hanem úgy egészében a focitársadalomra (ujságírók, szakértők, szurkolók itthon és a tengerentúlon). Amikor kiestünk majdnem mindenki azzal magyarázta, hogy a védelmünk nem elég jó a rájátszásba. Egyszer megfogják az O-t és vége.Végülis azóta jött egy CB a defbe. :/zinedine5Ez még azelőtt volt.
Az OG picknek örülök. Remélem, a kemo bejön és akkor ordas nagy steal.Gogo
Most pedig ugyanezek az emberek (nem mind) azt állítják, hogy nincs needünk és ezek milyen jó BB pickek.
Nem akarok elégedetlennek tünni, csak szerintem ez a draft nem válasz a Pats játékának kérdéseire.
(Cannonnak egyébként én is örülök, mint ahogy őrültem tavaly Larsennek is.)
több mint 15 éve
Végülis azóta jött egy CB a defbe. :/zinedine5Ez még azelőtt volt.
Az OG picknek örülök. Remélem, a kemo bejön és akkor ordas nagy steal.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 15 éve
Majd' mindenki elfelejti, hogy mivel ekéztek minket, amikor kiestünk.(...) van annyi needünk, hogy luxusnak érzem (...)zinedine5Velem közölték chat-en, hogy a Pats-nek nincs needje. 😊Gogo
Végülis azóta jött egy CB a defbe. :/
több mint 15 éve
(...) van annyi needünk, hogy luxusnak érzem (...)zinedine5szerk:
(...) ilyen ordas OG, OLB need mellett (...)GyulusVelem közölték chat-en, hogy a Pats-nek nincs needje. 😊
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 15 éve
Elvileg 90% esélye van, 4 kemóra van szüksége, és ha minden jól megy TCre egészséges lesz. Egyébként első kör végén - második kör elején húzták volna5/7.: Marcus Cannon, OG (TCU)Miből kéne neki felépülnie?FViktor93
Ha felépül parádés, ha nem, akkor buktunk egy 5. kört, na bumm 😊Wyatt
több mint 15 éve
Rák.5/7.: Marcus Cannon, OG (TCU)Miből kéne neki felépülnie?FViktor93
http://www.vital.hu/themes/sick/limfoma.htm
a nem hodgkins fajta
több mint 15 éve
5/7.: Marcus Cannon, OG (TCU)Miből kéne neki felépülnie?
több mint 15 éve
Szimpatikus csapat!
több mint 15 éve
triangle
1 283
de a kockázata mellett, végre egy szimpatikus pick
több mint 15 éve
Cannon! Meghatódtam egy kicsit, remélem meggyógyul! Ha még hasznos is lesz, az csak plusz.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 15 éve
5/7.: Marcus Cannon, OG (TCU)Ha felépül parádés, ha nem, akkor buktunk egy 5. kört, na bumm 😊

több mint 15 éve
Felesleges lenne olyan OLB-ket hozni, akik nem lennének upgrade-ek mostaniakhoz képest, akkor már inkább egy 2012/1+2012/1 (NO) for Hali, NÁLAM 😊WyattNA az lenne még agyhalál két első körös pick passrusher OLB-ért... A mondat első felével viszont tök egyetértek...
Do your job
több mint 15 éve
Ha fociban kell egy kapus, veszel egyet. Itt ez a trade-nek meg az FA-nek felel meg. Itt hiába kell mondjuk egy csapatba mondjuk csak egy kicker, mert a többi poszton megvannak, nem visz olyan magasan olyat, aki bőven bent van még később, hanem igyekszik javítani a további pozíciókon. Felesleges lenne olyan OLB-ket hozni, akik nem lennének upgrade-ek mostaniakhoz képest, akkor már inkább egy 2012/1+2012/1 (NO) for Hali, NÁLAM 😊WyattJa ez OK, igaz. Csak érzékeltetni akartam, hogy ha needeket nem orvoslod, akkor hiába hozol, más poszton akár jó játékosokat is, a csapat nem lesz jobb. A példa inkább erre a részre vonatkozott.
több mint 15 éve
Ha fociban kell egy kapus, veszel egyet. Itt ez a trade-nek meg az FA-nek felel meg. Itt hiába kell mondjuk egy csapatba mondjuk csak egy kicker, mert a többi poszton megvannak, nem visz olyan magasan olyat, aki bőven bent van még később, hanem igyekszik javítani a további pozíciókon. Felesleges lenne olyan OLB-ket hozni, akik nem lennének upgrade-ek mostaniakhoz képest, akkor már inkább egy 2012/1+2012/1 (NO) for Hali, NÁLAM 😊

több mint 15 éve
Azért remélem átmegy amit akarok mondani.Nagyon rossz hasonlatÉs ki az a mostani 3-4-es OLB akit betudtunk volna húzni és azonnal egy irányító gyilkos lett volna? Mert szerintem senki. Szép és jó, hogy a pass rusht kell erősíteni, de ha BB behúzna egy olyan játékost akit 1-2 év múlva dobhatnánk ki, akkor meg menne, hogy: pickeket dobálunk ki az ablakon. Én amondó vagyok, hogy a pass rusht nem a drafton kell megoldani ha nem a FA piacon és bizony költeni rá.FViktor93Mondjuk soccerben, ha nincs kapusod, akkor nem 10 csatárt hozol, hanem keresel egy jó kapust. Legyen igazad, hogy hozunk majd valakit, csak épp nem hoztunk komoly embert se tavaly, se tavalyelött, márpedig a pass rushunk, akkor is egy nagy nulla volt.zinedine5
na közben Acho is kiment :/Wyatt
több mint 15 éve
Nagyon rossz hasonlatMondjuk soccerben, ha nincs kapusod, akkor nem 10 csatárt hozol, hanem keresel egy jó kapust. Legyen igazad, hogy hozunk majd valakit, csak épp nem hoztunk komoly embert se tavaly, se tavalyelött, márpedig a pass rushunk, akkor is egy nagy nulla volt.zinedine5Addíg amíg nincs pass rushunk (és nincs, már évek óta), addíg gyakorlatilag minden pick luxus, ami nem oda megy. Ez alól egy kivétel van, ha az OL-be húzunk, mivel a játék (különös a mi pass heavynknek) ez az alapja.zinedine5És ki az a mostani 3-4-es OLB akit betudtunk volna húzni és azonnal egy irányító gyilkos lett volna? Mert szerintem senki. Szép és jó, hogy a pass rusht kell erősíteni, de ha BB behúzna egy olyan játékost akit 1-2 év múlva dobhatnánk ki, akkor meg menne, hogy: pickeket dobálunk ki az ablakon. Én amondó vagyok, hogy a pass rusht nem a drafton kell megoldani ha nem a FA piacon és bizony költeni rá.FViktor93
na közben Acho is kiment :/

több mint 15 éve
Mondjuk soccerben, ha nincs kapusod, akkor nem 10 csatárt hozol, hanem keresel egy jó kapust. Legyen igazad, hogy hozunk majd valakit, csak épp nem hoztunk komoly embert se tavaly, se tavalyelött, márpedig a pass rushunk, akkor is egy nagy nulla volt.És ki az a mostani 3-4-es OLB akit betudtunk volna húzni és azonnal egy irányító gyilkos lett volna? Mert szerintem senki. Szép és jó, hogy a pass rusht kell erősíteni, de ha BB behúzna egy olyan játékost akit 1-2 év múlva dobhatnánk ki, akkor meg menne, hogy: pickeket dobálunk ki az ablakon. Én amondó vagyok, hogy a pass rusht nem a drafton kell megoldani ha nem a FA piacon és bizony költeni rá.FViktor93én nem érzem azt hogy luxuspickeket húztunk volnaa5Addíg amíg nincs pass rushunk (és nincs, már évek óta), addíg gyakorlatilag minden pick luxus, ami nem oda megy. Ez alól egy kivétel van, ha az OL-be húzunk, mivel a játék (különös a mi pass heavynknek) ez az alapja.zinedine5
több mint 15 éve
melyik olyan FA passrusher lehet az aki ide jöhetne szerintetek?briareosFA-ról nem tudom, de nekem van egy olyan érzésem h Haliért fogunk menni... vagy másért, de mindenképpen trade-ben gondolkodhat az öreg. Lett volna lehetősége BŐVEN húzni a draftról, nem tette, tuti van B - terv. Az A terv valszeg Smith volt.
több mint 15 éve
Mallettről még röviden... nálunk ő nem a világmegváltásra-ítélt-franchise-QB-ként érkezik, hanem egy olyan srácként, akinek még a #2 QB posztért is keményen meg kell harcolni... mondjuk azt hogy nincs abban a helyzetben, hogy balleriánskodhatnaFőleg ha azt nézed, hogy az a pick gyakorlatilag ajándék volt. Azt kaptuk a Vikingstól Mossért... mennyi időt volt ott, 2 hetet?! Lenne egyfajta feelingje annak ha épp ezért a pickért kaptuk volna a csapat leendő franchise QB-jét. A fizuja is alacsony ahogy gsn is írta, bőven be lehetett vállalni.
ha alulteljesítene vagy épp rosszalkodna, gyak. szemrebbenés nélkül megszabadulhatunk tőle - kár a harmadik körért, de megérteGyulus
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
teljesen igazatok van nagyon sok mindenben, igazából nagyon nehéz most értékelni, hiszen a játékospiacon ha majd egyszer valahára megnyílik, ott még nagyon sok minden történhet. nem vall ránk, de közel sem lehetetlen hogy ott aktívak leszünk.
több mint 15 éve
Egy Christian Ballard pickkel azért nagy duzzogva kiegyeznék még ma...
Do your job
több mint 15 éve
Mallettről még röviden... nálunk ő nem a világmegváltásra-ítélt-franchise-QB-ként érkezik, hanem egy olyan srácként, akinek még a #2 QB posztért is keményen meg kell harcolni... mondjuk azt hogy nincs abban a helyzetben, hogy balleriánskodhatnaha alulteljesítene vagy épp rosszalkodna, gyak. szemrebbenés nélkül megszabadulhatunk tőle - kár a harmadik körért, de megérte
több mint 15 éve
Azt a részét még megértem hogy Fafej és BJGE mellett minden öregtől meg akarunk szabadulni... de azért erre kár volt ennyi draft picket dobniBJGE/Ridley erőfutók, utóbbira szvsz igenis szükségünk volt és van rá esély,h idővel beelőzi az "ügyvédi irodát" a depth charton
FaFej, Vereen change of pace/3rd down back... jó hogy van egy tartalékfutó, szó se róla... mondjuk nem érzem azt, hogy FaFejt ebből a szerepkörből jelenleg bárki is ki tudná verni...
4 futó... ez a rész pipa, a pickek is logikusak a maguk módján
más kérdés, hogy ilyen ordas OG, OLB need mellett 1 RB-húzás OK, 2 RB-húzás már luxus
mondjuk igazi elít pass rusher OLB ezen a drafton alig volt, a második kör felétől kár is lett volna ide invesztálni
Mallett húzás nekem nagyon tetszik, Tom cca még 2 évet játszik, a srác itt majd megkomolyodik + szarrá kell magát hajtani a #2 QB-spothoz, mert Hoyer nem adja majd könnyen a bőrét és "intézett már el 3. körös project-QB-t a Pats háza táján😀
'oszt lehet hogy ő lesz az új Rodgers... és Tom örökébe lép vagy szép ellenérték fejében elcseréljük😊