New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Ne rajtam vezesd le a draft miatt érzett frusztrációdat.ÉS egy Acho-pickben is? 😊WyattHát majd a negyedikben. 😊
Sobri: Köszönjük az értékes hozzászólást!Schleck
Bár ha ezen múlik, akkor akár vezesd le így.
több mint 14 éve
Ja azt hittem gúnyolódtál. Akkor sorry, késő van.Nem jól érted.Mallett remek. Ez az 5 pick egyértelműen bebizonyította, hogy a Pats-nél NINCS need, ennyi. Draftolni meg kell.Sobri JóskaTehát ha jól értem, akkor tavaly be kellett volna húzni Tebowt,de idén Mallettet nem.. grat.MattMiller
Egyrészt írom egyértelműen, hogy Mallett remek, neki spec. örülök.
De ha idén indokolt Mallett, és mivel behúztuk indokolt, már tavaly Tebow-t kellett volna.Sobri Jóska
több mint 14 éve
jövőre is 2db 1. és 2. körös pick.nice
több mint 14 éve
Nem jól érted.Mallett remek. Ez az 5 pick egyértelműen bebizonyította, hogy a Pats-nél NINCS need, ennyi. Draftolni meg kell.Sobri JóskaTehát ha jól értem, akkor tavaly be kellett volna húzni Tebowt,de idén Mallettet nem.. grat.MattMiller
Egyrészt írom egyértelműen, hogy Mallett remek, neki spec. örülök.
De ha idén indokolt Mallett, és mivel behúztuk indokolt, már tavaly Tebow-t kellett volna.
több mint 14 éve
ÉS egy Acho-pickben is? 😊WyattHát majd a negyedikben. 😊
Sobri: Köszönjük az értékes hozzászólást!
több mint 14 éve
Mallett remek. Ez az 5 pick egyértelműen bebizonyította, hogy a Pats-nél NINCS need, ennyi. Draftolni meg kell.Sobri JóskaTehát ha jól értem, akkor tavaly be kellett volna húzni Tebowt,de idén Mallettet nem.. grat.
Pettisben pedig reménykedtem, hogy megcsípjük :S
több mint 14 éve
BB eltradelte a 3+4et az Oakland jövőévi 2.ért.Régebben ez ment volna sima 3.ért 😛
több mint 14 éve
Solder, Mallett pazarEgyetértünk.
Vereen elmegy
ridley minek...
rs-it meg hagyjukWyatt
több mint 14 éve
Mallett remek. Ez az 5 pick egyértelműen bebizonyította, hogy a Pats-nél NINCS need, ennyi. Draftolni meg kell.
több mint 14 éve
Mallettel nem tudom mi a gond? Legutóbbi 3. körös QB-nk O'Connell volt. Nála összehasonlíthatatlanul jobb projekt.
több mint 14 éve
triangle
1 283
és Mallett. ezt a draftot csak évek múltán lehet majd értékelni, ha egyáltalán...
több mint 14 éve
Ez mondjuk tényleg vicces 😀 De Mallett jöhet.MattMiller+1
Do your job
több mint 14 éve
triangle
1 283
újabb RB, ez már fizikailag fáj, áááhhh....
több mint 14 éve
LaCanfora mondta meg Eisen az nfl networkon, hogy felhívtátok, és Mallett will be a Patriot.Most mondták be, hogy behúzzátok Mallettet.tenorxHol mondták hivatalosan?Schleck
több mint 14 éve
Most mondták be, hogy behúzzátok Mallettet.tenorxHol mondták hivatalosan?
több mint 14 éve
Most mondták be, hogy behúzzátok Mallettet.
több mint 14 éve
Beal borzalmas szerintem... Ha pedig Ras-I free safetynek jött, akkor Rahim Moore bent hagyásához nem nagyon tok mit mondani...Meg Beal is bent van még. Ők ketten szerintem nagyjából hozzák azt, mint a második kör eleji pass rusherek hoztak volna.SchleckOké.Hát Houston már nem 😀 Sam Acho-ra talán még érdemes lehet rámenni...Csabiii
Ki van még bent erős passrusher? Akit elcsíphetünk még?Sobri Jóska
Do your job
több mint 14 éve
Meg Beal is bent van még. Ők ketten szerintem nagyjából hozzák azt, mint a második kör eleji pass rusherek hoztak volna.Oké.Hát Houston már nem 😀 Sam Acho-ra talán még érdemes lehet rámenni...Csabiii
több mint 14 éve
Egyébként ki ez az arc aki most mondja be a pickeket?
több mint 14 éve
triangle
1 283
érdemi pass rushert a draftról szerintem el lehet felejteni...
több mint 14 éve
Oké.Hát Houston már nem 😀 Sam Acho-ra talán még érdemes lehet rámenni...