New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egyetértünk, megalapozatlan még egy megsemmisítő vereséget várnunk, sőt!(a quote részeket a szögletes zárójellel kell bemásolgatni és akkor működik)
A kiemelt rész alapján, gondoltam úgy, hogy Te sem látsz ok-okozati összefüggést a két gondolatod között. Ha mégsem így van, akkor nem egy cseppet értettelek félre. 😕
(Fogalmam sincs, hogy lehet két különböző kommentet egy előzményként beszerkeszteni.)tomi-tomi
Azért írtam le ezt Bradyvel, mert:
1. nagyon érdekes, nem gondoltam volna, hogy ilyen rossz formában volt
2. hogy felhívjam arra a figyelmet: játszott mostanában Brady rosszul a PO-ban.
De ettől föggetlenül nem ez fog dönteni a pályán, hiszen régen voltak ezek a meccsek.
A másik, hogy ne mindig csak a rekord döntő statokat hangsúlyozzuk, hanem azt is ha valami nem fényes.
több mint 13 éve
Én most kicsit fura lelkiállapotban vagyok, de átfuttam már a bostoni sajtó egy részét és egy nagyon érdekes dolgot találtam, amit ki is tweeteltem az előbb.Egyetértünk, megalapozatlan még egy megsemmisítő vereséget várnunk, sőt!
Szóval Brady PO tekintetben mélyponton van. A számok nem hazudnak. Ha leszámítjuk "a tökéletes" meccsét amikor 28/26 sikeres passza volt a Jax ellen akkor a legutóbbi 5 meccsén a rekordja 2-3, dobott 8 TD-t, emellé 10(!) INT-et, és 66.6 a ratingje...
Tudom, hogy nem ez fog dönteni a Jets ellen, de ne várjátok, hogy az fog törtnénni mint a sokat emlegetett MNF-en. Nagy rá az esély, hogy nem fog. Az sem mondom, hogy mindenképp a Jets nyer, csak lejjebb szeretném venni az elvárásokat. Tudom, persze, Brady élete legjobb szezonja ez eddig, jobb mint a 07-es, de a fent szereplő számok akkor is brutálisak.
És igen, én is azt szeretném, hogy nyomják a földbe az egész Jets-t, de ez nem fog megtörténni, mert nem nyeretlen kétévesek. Jó játékosok, nagy a szájuk, de jók. És nagy pofonba szaladtunk már mi is bele, ők épp most december elején. Mindenkivel megtörténhet.FeGa
A kiemelt rész alapján, gondoltam úgy, hogy Te sem látsz ok-okozati összefüggést a két gondolatod között. Ha mégsem így van, akkor nem egy cseppet értettelek félre. 😕
(Fogalmam sincs, hogy lehet két különböző kommentet egy előzményként beszerkeszteni.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Tibo77
1
Szerintem nem kell eltaposni őket, akármilyen nyilatkozatokat is tesznek vagy adnak ki magukból.Mi hozzuk a magunk játékát és ha minden összejön, akkor nem kell izgulni a győzelem miatt.
Persze mindenkiben van egy kis érzelmi plusz töltet mert a Jetsről van szó, de nekünk csak a saját játékunkra kell koncentrálni és a pályán megmutatni mit tudunk.
Ha meg tényleg nagyarányú lenne ez a győzelem, azt hiszem Pats oldalról senki sem lenne ellenére...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A PO lebonyolítási rendje miatt évente csak egy QB (és csapat) zárhat veretlenül. Ahhoz, hogy valódi trendeket, lehessen megállapítani egy egész pályafutás is kevés lehet, kicsi a minta, alacsony lesz a validitás. Az adatok szerint vissza kellett menni a "statisztika" készítőjének a 2006-os PO végéig. (Mindenféle logikát nélkülöz, hogy az összesítőbe a 2006-os PO-ból csak az utolsó meccset vette figyelembe.) Ez időrendi sorrendben egy AFC champ, egy SB és egy one and done vereség volt. Azért mindegyik más-más előzményű L. Ami "menet közben" esetleg - szerintem - figyelemreméltó lehet ez a bizonyos egyet játszottál és kiestél típusú PO vereség. Bradynek ebből egy van. (Csendben jegyzem meg, bántó szándék nélkül, az összehasonlítás kedvéért, hogy Manningnek hét (7).) Az eddig említett vereségein kívül Bradynak van még egy 2. fordulós veresége, akkor azt is mondhatnám, hogy Brady többet nem fog a PO-ban veszíteni, mert már a PO minden szakaszában szenvedett vereséget. Hasonlóan lenne megalapozott, mint a fenti adatsor. Churchillre is gondolva, a számoknak néha(?) nem kell hinni. Itt most mindenki fura állapotban van, de ettől ne legyünk még furább állapotban! 😊tomi-tomiCseppet azért sikerült félreérteni. Én azért hoztam fel ezt a számot, hogy felhívjam az emberek figyelmét, hogy ne várjanak kiütéses győzelmet. És szerintem ezek számok tök jól érzékeltették, hogy mostanség voltak nem kiemelkedő vagy rossz meccsei Bradynek a PO-ban. Nyilván ebből nem következik az, hogy a mostani is az lesz, de attól még előfordulhat. Én csak ennyit szerettem volna, mert ahogy néztem itt a hsz-eket, a hangulat inkább abba az irányba tendált, hogy tapossuk el a zöld-fehéreket, lehetőleg úgy, hogy pontot se szerezzenek. Aztán gondoltam megemlítem, hogy talán nem biztos, hogy ekkora elvárásokkal kellene a meccshez állni.
több mint 13 éve
ja és visszatérve a meccsnézésre,nem igaz hogy eddig kb 10-en jelentkeztünk, mikor a Pats tábor a legnagyobb MO-n.Az önmagában, hogy a Pats-tábor a legnagyobb nem jelenti azt, hogy több tízezren vagyunk. Talán Danna pontos adatot tud mondani, hogy hányan regisztráltunk eddig a www.pats.hu -ra, de a tippjáték tippelőinek számából ítélve talán olyan 350-400 körül lehetünk.
mindenki meccsnézésre!Joci
Ennek egy része vidéki akik nem tudnak feljönni, egy része meg Bp peremkerületeiben lakhat. Egy részre kevésbé aktív, akiket egy közös meccsnézés nem köt le. Egy másik része meg otthonról/ haverokkal otthonról (pl. én)/ másik kocsmában nézi. --> marad a kb. 30-40 fő aki szóba jöhet...
Szívesen nézném én is veletek, de ha a haverjaim nem akarnak most beülős estét, mit lehet tenni. (és lehet, h sokan vannak még így, és azért nem gyarapszik a létszám)
Azért nem kell harapni, ha vki máshonnan nézi 😉
Én szurkolok, h sokan legyetek a közösön, de persze mindegy hányan vagytok, a lényeg, h a Srácok a pályán bizonyítsanak és jövő héten az AFC bajnoki címéért mérkőzhessenek :cool:
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Szerintem nem kell túlizgulni a meccset, legalábbis előre.meg aztán mi bármit izgulunk itt, úgyse múlik rajtunk a világon semmi 😛
Nem a Jets lesz, az a csapat, amelyik idén megállít minket.
Sima győzelem lesz, elején ellépünk, végig vezetve kb 35-20.
Persze nem lebecsülöm az ellenfelet, elméletben nyerhet a Jets is. De nekik ehhez emberfelettit kell nyújtaniuk idegenben. (Csak mondom, legutóbb nálunk 45-3 -ra voltak képesek.)
Nekünk meg csak hozni kell a jelenlegi papírformát.
Szóval lehet a vége elött 3 perccel egál állásnál izgulni, de a meccs elött minden a mi javunkra szól, egy könnyed győzelmet vetítve előre.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Szerintem nem kell túlizgulni a meccset, legalábbis előre.Nem a Jets lesz, az a csapat, amelyik idén megállít minket.
Sima győzelem lesz, elején ellépünk, végig vezetve kb 35-20.
Persze nem lebecsülöm az ellenfelet, elméletben nyerhet a Jets is. De nekik ehhez emberfelettit kell nyújtaniuk idegenben. (Csak mondom, legutóbb nálunk 45-3 -ra voltak képesek.)
Nekünk meg csak hozni kell a jelenlegi papírformát.
Szóval lehet a vége elött 3 perccel egál állásnál izgulni, de a meccs elött minden a mi javunkra szól, egy könnyed győzelmet vetítve előre.
több mint 13 éve
Én most kicsit fura lelkiállapotban vagyok, de átfuttam már a bostoni sajtó egy részét és egy nagyon érdekes dolgot találtam, amit ki is tweeteltem az előbb.A PO lebonyolítási rendje miatt évente csak egy QB (és csapat) zárhat veretlenül. Ahhoz, hogy valódi trendeket, lehessen megállapítani egy egész pályafutás is kevés lehet, kicsi a minta, alacsony lesz a validitás. Az adatok szerint vissza kellett menni a "statisztika" készítőjének a 2006-os PO végéig. (Mindenféle logikát nélkülöz, hogy az összesítőbe a 2006-os PO-ból csak az utolsó meccset vette figyelembe.) Ez időrendi sorrendben egy AFC champ, egy SB és egy one and done vereség volt. Azért mindegyik más-más előzményű L. Ami "menet közben" esetleg - szerintem - figyelemreméltó lehet ez a bizonyos egyet játszottál és kiestél típusú PO vereség. Bradynek ebből egy van. (Csendben jegyzem meg, bántó szándék nélkül, az összehasonlítás kedvéért, hogy Manningnek hét (7).) Az eddig említett vereségein kívül Bradynak van még egy 2. fordulós veresége, akkor azt is mondhatnám, hogy Brady többet nem fog a PO-ban veszíteni, mert már a PO minden szakaszában szenvedett vereséget. Hasonlóan lenne megalapozott, mint a fenti adatsor. Churchillre is gondolva, a számoknak néha(?) nem kell hinni. Itt most mindenki fura állapotban van, de ettől ne legyünk még furább állapotban! 😊
Szóval Brady PO tekintetben mélyponton van. A számok nem hazudnak. Ha leszámítjuk "a tökéletes" meccsét amikor 28/26 sikeres passza volt a Jax ellen akkor a legutóbbi 5 meccsén a rekordja 2-3, dobott 8 TD-t, emellé 10(!) INT-et, és 66.6 a ratingje...
FeGa
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Én most kicsit fura lelkiállapotban vagyok, de átfuttam már a bostoni sajtó egy részét és egy nagyon érdekes dolgot találtam, amit ki is tweeteltem az előbb.Itt az ideje, hogy Brady kitörjön a mélypontból. 😀 A jeSt-es bagázs nyilatkozataival kapcsolatban még annyit, hogy Mayo válasza elég lényegre törő, összefoglalja mindazt amit a pats játékosok gondolhatnak az egészről. Ők is elmondták , hogy nem érdekli őket, csak a meccsel foglalkoznak stb... én azonban nem tudom elképzelni, hogy úgy menjenek ki a pályára mint ha egy chiefs-szel játszanák a meccset. Mégis csak a zöldekről van szó akiket nagy valószínűséggel a roster fele utál, ha nem nagyobb része. Meg kell fogni a Tomlinson-t és Greene-t, ha ez sikerül, már a mi kezünkben lehet a meccs.
Tudom, hogy nem ez fog dönteni a Jets ellen, de ne várjátok, hogy az fog törtnénni mint a sokat emlegetett MNF-en. Nagy rá az esély, hogy nem fog. Az sem mondom, hogy mindenképp a Jets nyer, csak lejjebb szeretném venni az elvárásokat. Tudom, persze, Brady élete legjobb szezonja ez eddig, jobb mint a 07-es, de a fent szereplő számok akkor is brutálisak.
És igen, én is azt szeretném, hogy nyomják a földbe az egész Jets-t, de ez nem fog megtörténni, mert nem nyeretlen kétévesek. Jó játékosok, nagy a szájuk, de jók. És nagy pofonba szaladtunk már mi is bele, ők épp most december elején. Mindenkivel megtörténhet.FeGa
több mint 13 éve
Én most kicsit fura lelkiállapotban vagyok, de átfuttam már a bostoni sajtó egy részét és egy nagyon érdekes dolgot találtam, amit ki is tweeteltem az előbb.Ezzel egyetértek, de nagyon
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Sobri Jóskaháá Sanchez a kedvenc irányítóm de ez kiba vicces el kell ismerni 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én most kicsit fura lelkiállapotban vagyok, de átfuttam már a bostoni sajtó egy részét és egy nagyon érdekes dolgot találtam, amit ki is tweeteltem az előbb. Szóval Brady PO tekintetben mélyponton van. A számok nem hazudnak. Ha leszámítjuk "a tökéletes" meccsét amikor 28/26 sikeres passza volt a Jax ellen akkor a legutóbbi 5 meccsén a rekordja 2-3, dobott 8 TD-t, emellé 10(!) INT-et, és 66.6 a ratingje...
És igen, én is azt szeretném, hogy nyomják a földbe az egész Jets-t, de ez nem fog megtörténni, mert nem nyeretlen kétévesek. Jó játékosok, nagy a szájuk, de jók. És nagy pofonba szaladtunk már mi is bele, ők épp most december elején. Mindenkivel megtörténhet.
több mint 13 éve
Én nem olvasgatom a Jets nyilatkozatait, ha meg véletlenül mégis a szemem elé kerül, akkor nevetek rajtuk. Ez azért van, mert vagy 10x megnéztem azt a bizonyos MNF meccset az utóbbi napokban. Annak fényében nem kicsit röhejes ez a szájtépés.
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Nem hiszem, hogy újra sikerülne a Jets-et csak field goal(ok)on tartani. Szerintem közelében sem lesz a hétvégi végeredmény a legutóbbinak, sokkal szorosabb és küzdelmesebb meccset várok (mert hiszen ez már mégiscsak a playoff).GogoSzerintem se.Nem szereznek annyi pontot,mint legutóbb!! 😂 😂 😂
Apu,még mennyit kell aludni???? 😕
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
"I respect Brady as a competitor, and as a person No. 1. I think the things he's done on the field this year have been nothing short of amazing. He's a guy who plays with a lot of passion. As an athlete, you can appreciate it. If he's not on your team, it will obviously tick you off. But again, keep him out of the end zone and you won't be offended by it."Azt tudnám Jason Taylor, mi a büdös p....t keres ebben a csapatban?
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Nálunk Cuni visszatért, a Jetsnél Woody IR.zinedine5egyik miatt sem bánkódom
amúgy kicsit mourinhós rexy a teher levétellel kapcsolatban, de még nagyon nem ő 😊
több mint 13 éve
Nálunk Cuni visszatért, a Jetsnél Woody IR.
több mint 13 éve
Nem hiszem, hogy újra sikerülne a Jets-et csak field goal(ok)on tartani. Szerintem közelében sem lesz a hétvégi végeredmény a legutóbbinak, sokkal szorosabb és küzdelmesebb meccset várok (mert hiszen ez már mégiscsak a playoff).
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azért a Jets tényleg átlépte azt a határt mocskolódásban amit már Goddelléknek sem kéne hagyniuk. és ugyan nem Ryan nyilatkozataival van baj, de azért észre kell venni hogy mégis ő az aki gerjeszti ezt az egészet. persze, mindenki tudja hogy mi a célja ezzel, úgyhogy a meccs elején egyből meg kell fognunk őket különben ha lesz sikerélmény akkor tényleg elhiszik amiket mondanak és onnantól kezdve már baromi nehéz dolgunk lenne.
több mint 13 éve
Egyébként Rex Ryan nem olyan gáz, mint a sajtó beállítja. Általában csak vicceskedik, ami kivéve a mondatkörnyezetből tényleg irritáló. De azt is többször nyilatkozta, hogy BB milyen jó edző, sőt az legjobb. Ezt azért aktív edzőktől nem hallani. Bradyről is mondott már sok elismerőt. Valahol olvastam, hogy az lehet az oka a mostani "kiabálásának", hogy le szeretné venni a pszichés terhet Sanchezről. Így róla szól minden, nem pedig arról, hogy mekkora elvárások vannak a másodéves QB-n. Nem a Tom Brady - Mark Sanchez összehasonlítás megy, hanem Rexy folyik mindenhonnan.Akik nekem igazán gusztustalannak tűnnek, azok Cromartie és Edwards. Ezek tényleg komolyan gondolják a nyilatkozataikat, ráadásul igazi sztároknak képzelik magukat, pedig egyáltalán nem azok, sőt...
De abban mindenkivel egyetértek, hogy nagyon széppé tenné a jövő hetet, ha egy kiadós verésbe részesítenénk a Jets-et. Mondjuk egy 38-6 szépen mutatna.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A te indián esőtánc példádat másolja 😛 és addig folytatja, ameddig nem esik az eső.DoM😀
ki gondolta volna, hogy valaki megjegyzi 😀
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Nem hagy más lehetőséget, addig kell állandó jelleggel elkenni a szájukat, míg el nem küldik "imádott csapatunktól" 😛ez csak egy álom. Ha megverjük őket 500-0-ra Rex akkor is azt fogja nyilatkozni, hogy ők voltak a jobbak 😊viitoAddig fogja ezt nyilatkozni, ameddig igaz nem lesz, és akkor meg jön, hogy na ugye megmondtam? Mi vagyunk a legjobbak!
A te indián esőtánc példádat másolja 😛 és addig folytatja, ameddig nem esik az eső.DoM
több mint 13 éve
ez csak egy álom. Ha megverjük őket 500-0-ra Rex akkor is azt fogja nyilatkozni, hogy ők voltak a jobbak 😊viitoAddig fogja ezt nyilatkozni, ameddig igaz nem lesz, és akkor meg jön, hogy na ugye megmondtam? Mi vagyunk a legjobbak!
A te indián esőtánc példádat másolja 😛 és addig folytatja, ameddig nem esik az eső.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én a sötét oldal tanítványa vagyok,rövid véleményem a jetsről hogy nagyon remélem hogy nem csak megverjük ezt a szemétláda csapatot,hanem meg is alázzuk őket,akkor lehet már elkussolnának végre,mert már kezd nagyon elegem lenni belőlük.ez csak egy álom. Ha megverjük őket 500-0-ra Rex akkor is azt fogja nyilatkozni, hogy ők voltak a jobbak 😊
ja és visszatérve a meccsnézésre,nem igaz hogy eddig kb 10-en jelentkeztünk, mikor a Pats tábor a legnagyobb MO-n.
mindenki meccsnézésre!Joci