New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Oké.Ki van még bent erős passrusher? Akit elcsíphetünk még?
több mint 14 éve
Én a passrushert hiányolom iszonyatosan.Még mindig jöhet passrusher. Van bent egy csomó, és IQ 60-as embereknek nem szívesen adnak BB-ék első-második körös fizetést sztem.
Ki a fene fog sackelni????
Önmagában Vereen elmegy, Ras-i viszont teljesen érthetetlen, akár CB, akár safety, de BB draftjai mindig késöbb válnak értelmessé, úgyhogy bízni benne, nem marad más remény.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Sobri: egy Justin Houston pick-nek azért még tudnék ma örülni...
több mint 14 éve
Én a passrushert hiányolom iszonyatosan.Ki a fene fog sackelni????
Önmagában Vereen elmegy, Ras-i viszont teljesen érthetetlen, akár CB, akár safety, de BB draftjai mindig késöbb válnak értelmessé, úgyhogy bízni benne, nem marad más remény.
több mint 14 éve
Ras-I gyanúsabb, hogy FS lesz (már ha egészséges marad két meccsen zsinórban), Chung SS, Sanders nickel/dime, Page ST, Vödör trade...
több mint 14 éve
a 2. kör összegzése: egy sérülékeny tucat CB (=ordas nagy reach ráadásul), egy third down back és egy tök érthetetlen kitrédelés a körből... Asszem nekem ennyi elég is volt mára.
Do your job
több mint 14 éve
Én hiszek neked. Remélem jó lesz, de ezzel sztem akkor egyértelmű h BJGE a no.1.Ezt a Faulk 2.0-t nem értem, Woodhead mi akkor?MattMillerVereen azért több ennél. Ő egy jó futó, aki tud elkapni is. BJGE mellé kiegészítésnek szerintem jobb, mint Leshoure.Schleck
Amúgy mennyire más lenne itt a hangulat ha a CB, OT, RB draft úgy lett volna, hogy Amukamara, Carimi, Leshoure.
több mint 14 éve
Ezt a Faulk 2.0-t nem értem, Woodhead mi akkor?MattMillerVereen azért több ennél. Ő egy jó futó, aki tud elkapni is. BJGE mellé kiegészítésnek szerintem jobb, mint Leshoure.
több mint 14 éve
Úgy látszik idén a szokásos megleptés UDFA-ra pass rushert akarunk húzni....Vagy ennyire mély idén a depth, hogy minek oda picket áldozni....
Eddig 3-ból talán egy - Solder - pick érthető...

több mint 14 éve
Letradeltetek, van egy extra 3+5. körötök.
több mint 14 éve
triangle
1 283
Ezt a Faulk 2.0-t nem értem, Woodhead mi akkor?MattMillera Fehér Faulk 😊 😕
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezt a Faulk 2.0-t nem értem, Woodhead mi akkor?MattMiller1.5 😊
több mint 14 éve
triangle
1 283
twitterről (kombájnos fekvenyomással kapcsolatban): "So our future RB has 8 reps more than our future Tackle ? Awesome." 😀 Vereenről pár gondolat bíztatásképpen: legtöbb fekvenyomás és legjobb wonderlic kombájnon, egyetemen nagy leader volt és ráadásul a short track csapat tagja, jó elkapó, jó passzblokkban, Ingram mellett a legNFLkészebb futónak tartották a draft előtt. kicsit hasonlít Faulkra a játéka.
több mint 14 éve
Szerintem húzzunk be még egy NT-t, egy QB-t és még CB-ket, mert miért ne???2. körben depthet építünk? Áhh....

több mint 14 éve
Na ezt most mi a fasznak kellett???? Még megvárom a 2/28-at, de ha az is ökörség lesz, akkor majd inkább reggel nézem meg, hogy mi lett. Így csak egyszer húznám fel magam.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Vereen kicsit korainak tűnik, de az egyike volt azoknak akit szerettem volna. 😊

több mint 14 éve
triangle
1 283
ez egyre jobban fáj... :/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
azért azt se felejtsük el hogy mennyit fogtuk a fejünket tavaly Butler és Arrington miatt. arról nem is beszélve hogy tényleg nem tudhatjuk mi van Boddennel. nagy a kockázat a srácban a sérülései miatt, de tavaly például Gronk is elég komoly sérülésből jött vissza, reméljük megint szerencsénk lesz.
több mint 14 éve
triangle
1 283
az a baj, hogy a jelenlegi DB-felhozatalunkra nézve ennek a picknek csak akkor lesz utólag értelme, ha Dowling minimum pro-bowler lesz, minden más esetben sírni fogunk, hogy bárcsak DE/OLB/OL/WR/RB/stb.-t húztunk volna...
több mint 14 éve
Oké, ha a safety depth miatt húzták, akkor Ahmad Black vagy Aaron Williams?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Valakinek van valami racionálishoz közelítő magyarázata?GogoTud safety-t is játszani, az öreg meg szereti az ilyeneket. Egyébként csak tavaly volt sérült. Jelzem én is hülyét kaptam a pick-től. A safety helyzetünk meg nem annyira rózsás, mint az első blikkre tűnik. Sanders okos, de nagyon lassú, Vödör fizikálisan rendben van, de az agya csak elektron-mikroszkóppal kimutatható és marad Chung, aki minden szempontból rendben van. Vödör contract year-ben lesz jövőre és ha nem megy neki (nem fog, mert agyat nem lehet növeszteni), akkor jöhet Dowling, akár már év közben is. De még egyszer mondom, hogy én sem értek egyet a választással, csupán próbáltam értelmes magyarázatot találni.
Valakinek a twitterén olvastam, hogy BB szerint a CB olyan, mint a baseballban a pitcher, minél több van, annál jobb.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
ahaValakinek van valami racionálishoz közelítő magyarázata?Gogoha lesérül McCourty, Bodden és Butler, akkor akár kezdhet is nálunk😀Gyulus
de előbb fog ő megsérülni, ez a baj...