New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 15 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
És ki az a mostani 3-4-es OLB akit betudtunk volna húzni és azonnal egy irányító gyilkos lett volna? Mert szerintem senki. FViktor93
robert Quinn és Aldon Smith. Állítólag utóbbiért fel is trédeltünk volna, csak a Frisco a vártnál korábban kihúzta... Amúgy pedig Ware, Woodley, Tamba Hali, Terrell Suggs és kisebb kitérő ellenére HArrison is mind-mind draftról került a saját csapatához. Ennyi. Kicsit bátrabban kéne hozzá nyúlni a draft cetlikhez...

Do your job
több mint 15 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
melyik olyan FA passrusher lehet az aki ide jöhetne szerintetek?

több mint 15 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
én nem érzem azt hogy luxuspickeket húztunk volnaa5
Addíg amíg nincs pass rushunk (és nincs, már évek óta), addíg gyakorlatilag minden pick luxus, ami nem oda megy. Ez alól egy kivétel van, ha az OL-be húzunk, mivel a játék (különös a mi pass heavynknek) ez az alapja.zinedine5
És ki az a mostani 3-4-es OLB akit betudtunk volna húzni és azonnal egy irányító gyilkos lett volna? Mert szerintem senki. Szép és jó, hogy a pass rusht kell erősíteni, de ha BB behúzna egy olyan játékost akit 1-2 év múlva dobhatnánk ki, akkor meg menne, hogy: pickeket dobálunk ki az ablakon. Én amondó vagyok, hogy a pass rusht nem a drafton kell megoldani ha nem a FA piacon és bizony költeni rá.
több mint 15 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tebow-t is be lehetett volna próbálni. Nagyon remélem, hogy nagyon jó lesz, de pocket passernek Mallett>Tebow, és nem első kör vége felé, hanem 3. körben. Ennyi 😊

több mint 15 éve
pasztoyb New England Patriots 104
Ha valakit érdekel, ezen a linken teljes meccseket lehet online nézni a SEC-ből, így Mallet is lehet nézegetni, hogy irányít egy teljes meccset.

http://www.secdigitalnetwork.com/SECVIDEO/TabId/468/VideoId/9771/LSU-Vs-Arkansas-Nov-27-2010-Full-Game.aspxnever_the_answer
Mallették ellenfele itt az LSU, ahol Ridley elég jól játszik, szóval köszönöm a linket, így munkában igazán jól jött 😊

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 857 — #NoStress
Addíg amíg nincs pass rushunk (és nincs, már évek óta), addíg gyakorlatilag minden pick luxus, ami nem oda megy. Ez alól egy kivétel van, ha az OL-be húzunk, mivel a játék (különös a mi pass heavynknek) ez az alapja.zinedine5
Én pont ezt gondolom jelenleg, hogy amíg nincs passrushunk, nincs sackgyárosunk, addig nem tudunk előrelépni, maradunk erős csapat SB győzelem esélye nélkül. Az OL-be minden húzás csak jó lehet, jól jön Bradynak az a 10-12 mp dobásonként. 😊 Én még Carimit is elhoztam volna az első körben, de Solder se rossz, viszont amit nagyon nem értek az Mallett. Remek játékos, kedvelhető, fel lehet Rodgers szintre húzni pár év alatt (talán furtkározni nem fog annyit, de egy brutál OL mögött nem is kell neki), viszont egyértelműen bizonyítja, hogy már gondolkodunk a poszt-Brady érában. én már egy éve, de most már ezek szerint BB-ék is. Akkor viszont miért nem tavaly Tebow? - jön a költői kérdés. És ez az én nagy szívfájdalmam, hiszen Tebow-t jobbá lehetett volna építeni 2-3 év alatt, mint Mallett-t (akivel semmi gond, csakhát van aki jobb), ez a QB draft igazolja az irányítópick szükségességét, és mégse Tebow. na mindegy.
Ras-I-t, és a 2 RB-t meg most egyszerűen nem lehet megítélni, New Englandben minden megeshet.
Így az eddigi draftot kétféleképp lehet értékelni.
Ha azt nézzük, hogy a 2011-es szezonban (ha lesz egyáltalán) mennyire fognak segíteni ezek a pickek, akkor: Z-
Ha azt, hogy mondjuk 3-4 év múlva optimális esetben mi sülhet ki belőle, akkor: A+ (hiszen ha Solder+Mallett stabil kezdők lesznek 5-8 évre, akkor tökmindegy, hogy mi volt a többi pick, és utólag úgyis maximálisan elégedett lesz mindenki a 2011-es drafttal, mégha a 2 rb egy percet se fut, és Ras-I az aláíráskor megsérül.)
Szóval ez a baj a drafttal, iszonyatosan felemás.

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
3/28 azért nem az a 3. kör eleje, amiért simán kapunk 2. kört, és 4/28 sem az a 4. kör, ami megint olyan sokat érne, sokkal inkább egy 4+5 for 2+7-et nézz, az reálisabbWyatt
ennyi erővel a 2+7 az lehet 3+7 is... azt kell megfizetni, hogy benne van a rizikófaktor, hogy nem tudni hol lesz. Akkor lehetett volna 3+5 is a 3+4 helyett... akárhogy is 40 ponttal alul adtak előtte a Houstonnak, hogy ezt el tudják sütni?! ... nekem ez nem elég erős. Ami meg a Saints cserét illeti, tényleg nagyon szép value meg minden, de passzióból kár draftpickeket gyűjteni, néha tényleg nem árt magasan felhasználni ... mondjuk tudom ne rinyáljak, pont ez történt a Solder és a Ras-I picknél 😛_bb
Következő éves pickeket van aki egy körrel gyengébbnek számítja, de akkor is, egy 4+5 for 3+7 teljesen korrekt részünkről. A 2/28-ért jöhetett volna igazság szerint egy 4. kör a 3/9. mellé, de igazság szerint ez a reálisabb, nem azok az iszonyat lehúzások, amiket eddig csináltunk 😊 Mondjuk az nem rossz, hogy nálunk már a korrekt cserék miatt kell sírni 😀Wyatt
Még szép... húzzon is le mindenkit a mester, vagy mi van öregszik, hogy már Davis-t se sikerül megfejni? 😀 😛
több mint 15 éve
3/28 azért nem az a 3. kör eleje, amiért simán kapunk 2. kört, és 4/28 sem az a 4. kör, ami megint olyan sokat érne, sokkal inkább egy 4+5 for 2+7-et nézz, az reálisabbWyatt
ennyi erővel a 2+7 az lehet 3+7 is... azt kell megfizetni, hogy benne van a rizikófaktor, hogy nem tudni hol lesz. Akkor lehetett volna 3+5 is a 3+4 helyett... akárhogy is 40 ponttal alul adtak előtte a Houstonnak, hogy ezt el tudják sütni?! ... nekem ez nem elég erős. Ami meg a Saints cserét illeti, tényleg nagyon szép value meg minden, de passzióból kár draftpickeket gyűjteni, néha tényleg nem árt magasan felhasználni ... mondjuk tudom ne rinyáljak, pont ez történt a Solder és a Ras-I picknél 😛_bb
Következő éves pickeket van aki egy körrel gyengébbnek számítja, de akkor is, egy 4+5 for 3+7 teljesen korrekt részünkről. A 2/28-ért jöhetett volna igazság szerint egy 4. kör a 3/9. mellé, de igazság szerint ez a reálisabb, nem azok az iszonyat lehúzások, amiket eddig csináltunk 😊 Mondjuk az nem rossz, hogy nálunk már a korrekt cserék miatt kell sírni 😀

több mint 15 éve
pasztoyb New England Patriots 104
A mai napra így maradt:
Need: magas, fizikális WR, én egy deep threat WR-t sem vetnék meg, OG/C (akár mindkettő), OLB

5/7.: Sam Acho, OLB (Texas)
5/28.: DeMarcus Love, OG/OT (Arkansas), Clint Boling, OG (Georgia)
6/28.: Terrence Toliver (LSU)/Tandon Doss, WR (Indiana) de kövezettek meg, még egy DeAndre Brown, WR (Southern Mississippi) picket is el tudnék képzelni magas célpontnak
7/17.: Edmond Gates, WR (Abilene Christian)/Aldrick Robinson, WR (Southern Methodist) mélységi speedsternek
7/28.: itt akár már Jeremy Beal, OLB (Oklahoma) is belefér

2012-re pedig 1. kör, 1. kör (New Orleans), 2. kör, 2. kör (Oakland)

Nem olyan rossz ez a helyzet, így még el is fogadnám 😊
Nálam a sorrend a következő lenne:
5/7 Love / Boling OG
5/28 Beal / Acho / Romeus DE/OLB
6/28 Terrence Toliver WR
7/17 Brandon Fusco C

Persze körülük egy se jön hozzánk ez biztos 😊

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ennyi erővel a 2+7 az lehet 3+7 is... azt kell megfizetni, hogy benne van a rizikófaktor, hogy nem tudni hol lesz. Akkor lehetett volna 3+5 is a 3+4 helyett... akárhogy is 40 ponttal alul adtak előtte a Houstonnak, hogy ezt el tudják sütni?! ... nekem ez nem elég erős. Ami meg a Saints cserét illeti, tényleg nagyon szép value meg minden, de passzióból kár draftpickeket gyűjteni, néha tényleg nem árt magasan felhasználni ... mondjuk tudom ne rinyáljak, pont ez történt a Solder és a Ras-I picknél 😛
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Én nem is a CB és RB húzást kifogásoltam, hanem a Dowling picket. Ha egy Brandon Harris, Ryan Williams kettős jött volna, akkor A++ra mondom a draftot (Solder nálam A, Mallett A++, az 1. körösért kapott érték megint)Wyatt
McCourty sem a legjobbnak tartott CB volt amikor kihúztuk. ha egészséges marad a srác akkor jó pick lesz ez. (elég nagy HA, de szurkoljunk neki)
több mint 15 éve
3/28 azért nem az a 3. kör eleje, amiért simán kapunk 2. kört, és 4/28 sem az a 4. kör, ami megint olyan sokat érne, sokkal inkább egy 4+5 for 2+7-et nézz, az reálisabb

több mint 15 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 501 — Ajmo Vatreni
Addíg amíg nincs pass rushunk (és nincs, már évek óta), addíg gyakorlatilag minden pick luxus, ami nem oda megy. Ez alól egy kivétel van, ha az OL-be húzunk, mivel a játék (különös a mi pass heavynknek) ez az alapja.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Én a RB pickeket nem értem igazán... alapból sem éreztem, hogy akkora szükség lenne RB-re, de ez a megoldás megoldás?... nálunk még a visszatérő Tiki Barber is elég lett volna a szerephez BJGE és Woodhead mellé... na mindegy, remélem beválnak és meglepnek mindenkit.

Ami Rasit illeti, értem, hogy egy magasabb, fizikális de még gyors cornert akartak, aki fel tudja venni a párharcokat az ellen hasonló fizikális adottságú elkapóival, és CB-ből sose elég, meg tényleg passheavy az NFL, és sok a Nickel-Dime felállás és tavaly sokszor kényszerítették Chungot hülye szerepbe.... DE azért nem volt akkora need, és ráadásul kicsit Wheatly 2.0 szagú a sérüléses múltjával... persze egyébként értem, hogy tehetség meg minden és legyen is belőle McC 2.

... mindkét fentebbi poszt helyett lehetett volna Guardra/Centerre vagy passrusherre erősíteni.

A csere a Houstonnal nem volt méltó BB-hez... ilyen soványka kompenzációt, pláne,h nem is volt szüksége több pickre a csapatnak? ...A Raiderses is kicsit olcsó szagú, 3-4-et adni egy 2-7-ért, máskor meg ment a sima 3-ast a 2-esért csere.
(http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4695619/rapid-reaction-trading-out-of-60) nekem ez se magyarázza meg teljesen a less value elfogadását, egyébként egyértelmű, hogy amit most kapsz tudod hogy hol helyezkedik el a körben és kit tudsz vele választani, ami meg jövőre lesz nem tudni hol és mire jó, így benne van a rizikófaktor és ezt kell megfizetni azzal, hogy összértékben elvileg többet kínálsz.... szerintem.

Solder-rel nincs baj, ha Scarnecchia azt mondja, akkor rendben lesz. Csak rá kell tolni egy kis izmot, meg meg kell edzeni... és valahol kellett is az OT, hisz Light, Kaszur, LeVoir se jövő optimálisan... DE mért kellett érte Seymour picket áldozni, mikor még mindig hiányzik a csapatból egy domináns alak a front7-be.

Mallett egyelőre no comment.... se lelkes se kétségbeesett nem vagyok emiatt.
több mint 15 éve
2/24.: Shane Vereen, RB (California)
3/9.: Stevan Ridley, RB (LSU)
Futókkal nem vagyok teljesen képben, de két futó a draft ezen részén...hát fura.
zinedine5
Vereen tök elfogadható lenne, ha nem jött volna utána Ridley. Két futót soknak érzek itt. Az jó lett volna, ha jön másodikban Vereen és utána valahol a végén még1 RB.

Én amúgy nem az OLB picket hiányolom, mert azt draft előtt is mondtam, hogy azt nem onnan oldanám meg. Ha végre kicsit oda tesszük magunkat a FAen, akkor jó lesz ez.

Mára meg amit nagyon szeretnék látni az egy belső falember. Itt még lehet találni olyan kalibert aki 1 év tanulás után kezdő lehet. Rajta kívül BPA alapon a többiek. Jöhet még WR,OLB anyám kínja 😛
több mint 15 éve
én nem érzem azt hogy luxuspickeket húztunk volna. két 'rendes korban lévő' futónk volt, ide egyértelműen kellett húzni, CB poszt pedig azért annyira nagyon megnyugtató nem volt tavaly (mellesleg Mayock is vizionált CB-húzást nálunk), kellett ide depth. Mallett-t pedig ott el kellett hozni, pont. azon persze bőven lehet vitatkozni hogy ha már ezek a posztok akkor miért ezek az emberek és miért ilyen korán, de hát ez a Patriots, ez Belichick, tudjuk hogy egészen sajátos koncepcióval mérünk fel játékosokat mint más csapatok és egyéb draftguruk. egyébként furcsa ez az egész, mert teszem azt ha a második pick-kel nem tradelünk, hanem behúzzuk egy passrushert, Jordant mondjuk, akkor most mindenki szuper draftról beszélne. és tényleg ne felejtsük el azt, hogy ha lesz szezon akkor lesz előtte FA-piac, meg tradelés is... szóval közel sem biztos hogy a passrusht nem onnan akarnánk megoldani és nincs esetleg már valami titkos megegyezés valakivel...a5
Én nem is a CB és RB húzást kifogásoltam, hanem a Dowling picket. Ha egy Brandon Harris, Ryan Williams kettős jött volna, akkor A++ra mondom a draftot (Solder nálam A, Mallett A++, az 1. körösért kapott érték megint)

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
én nem érzem azt hogy luxuspickeket húztunk volna. két 'rendes korban lévő' futónk volt, ide egyértelműen kellett húzni, CB poszt pedig azért annyira nagyon megnyugtató nem volt tavaly (mellesleg Mayock is vizionált CB-húzást nálunk), kellett ide depth. Mallett-t pedig ott el kellett hozni, pont. azon persze bőven lehet vitatkozni hogy ha már ezek a posztok akkor miért ezek az emberek és miért ilyen korán, de hát ez a Patriots, ez Belichick, tudjuk hogy egészen sajátos koncepcióval mérünk fel játékosokat mint más csapatok és egyéb draftguruk. egyébként furcsa ez az egész, mert teszem azt ha a második pick-kel nem tradelünk, hanem behúzzuk egy passrushert, Jordant mondjuk, akkor most mindenki szuper draftról beszélne. és tényleg ne felejtsük el azt, hogy ha lesz szezon akkor lesz előtte FA-piac, meg tradelés is... szóval közel sem biztos hogy a passrusht nem onnan akarnánk megoldani és nincs esetleg már valami titkos megegyezés valakivel...
több mint 15 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 501 — Ajmo Vatreni
Na akkor lássuk 😊Wyatt
2/1.: Ras-I Dowling, CB (Virginia)
Teljesen érthetetlen, mivel BB jobban ért hozzá, most sokkal jobban kell az "in Bill we trust" szellem.
Futókkal nem vagyok teljesen képben, de két futó a draft ezen részén...hát fura.
3/10. Ryan Mallett, QB (Arkansas)
ez ok, vállalható, de van annyi needünk, hogy luxusnak érzem

Csak e két jövő évi pick miatt lehetne jó a draftunk, de azokat meg majd továbbcseréljük, tehát így ez sem ér sokat és sokak reményeivel szemben én nem hiszem, hogy BB rámegy Halira, de ne legyen igazam.

Úgyhogy, ha csak nem jön be BB modern védelme -a védelem mostantól hat DB-vel áll fel pass rush nélkül-, akkor továbbra is ki fog nyírni minket egy jobb D, közepes O-val.
Nálam ez a draft egy D.
több mint 15 éve
Na akkor lássuk 😊

2/1.: Ras-I Dowling, CB (Virginia)
CB-ként értelmezhetetlen, FS-ként detto. CB-ként is előtte volt legalább Harris, de talán Johnny Patrick, Curtis Marsh és Brandon Burton is, FS-ként pedig ha már mindenképp ilyen kell, akkor Aaron Williams, de Rahim Moore is nagyon simán. Másik kérdés kinek a helyére? Bodden #1 CB, McCourty tökéletes társa és bár a Butler, Arrington kettős miatt sokat hisztiztünk, azért nickelbe, meg dime-ba bőven jó. S-ben ott van Vödör, akit én többekkel ellentétben ki se vágnám, el se trade-elném, Sanders, Chung, McGowen és Page is, akiért még picket is adtunk. Teljesen felesleges mindkét helyre. Bodden sérülésből jön vissza, kérdéses, hogy egészséges tud-e maradni. Parádés, hozzunk helyette egy olyat, aki még futás közben is megsérül. F-

Vártam futót, de nem meglepő, Ryan Williamset és Mikel Leshoure-t is szívesebben vettem volna, ha már jön. Tény, hogy BJGE kiegészítésére nem annyira alkalmasak, viszont sokkal jobbak... Szal én nem mellé, hanem elé hoztam volna, de váljon be aztán örülünk. B-

2/28.: A Houston Texansnak adtuk a 3/9. (73.)+5/7. (138.)-ért cserébe.

Justin Houstonról lemaradtunk, de hátha cserébe jön majd egy Hali 😊 Az ellenérték nem sok, de nem is kevés, korrekt.

Tibi leírta a lényeget róla, akár jó is lehet. Sőt, egy Ridley, Vereen páros abszolút korrektül hangzik, bár a Ryan Williams/Leshoure+hátsóbb körös speedsternek jobban örültem volna, HA nem lenne már egy BJGE+Woodhead kettősünk. Így azért kicsit felesleges, bár akkor ebből egyértelmű, hogy Fred, Morris és Faulk pályafutásának meszeltek nálunk, és elég sok RB-t szoktunk használni. A BJGE, Woodhead, Vereen, Ridley sor ettől függetlenül sok szerintem, de legalább lesz versenyhelyzet. C-

3/10. Ryan Mallett, QB (Arkansas)

A 3. körben megszerezni a class legjobban passzoló irányítóját kifejezetten szép teljesítmény. Két-három év alatt szépen felépítjük, a Solder+Vollmer OT páros mellett annyira remélhetőleg rohangálnia sem kell majd annyit (belső falember jöhet még addig), aztán ha Brady visszavonul, átveheti a helyét, és remélhetőleg még csak meg sem érezzük. A++

3/28.: a 4/28-cal (125.) együtt az Oaklandnek adtuk a 2012/2. körért és a 7/219-ért cserébe.

Gyakorlatilag egy 4.+5. körért kapunk következő évi 2. körös picket, ez így teljesen korrekt megint csak.

A mai napra így maradt:
Need: magas, fizikális WR, én egy deep threat WR-t sem vetnék meg, OG/C (akár mindkettő), OLB

5/7.: Sam Acho, OLB (Texas)
5/28.: DeMarcus Love, OG/OT (Arkansas), Clint Boling, OG (Georgia)
6/28.: Terrence Toliver (LSU)/Tandon Doss, WR (Indiana) de kövezettek meg, még egy DeAndre Brown, WR (Southern Mississippi) picket is el tudnék képzelni magas célpontnak
7/17.: Edmond Gates, WR (Abilene Christian)/Aldrick Robinson, WR (Southern Methodist) mélységi speedsternek
7/28.: itt akár már Jeremy Beal, OLB (Oklahoma) is belefér

Nem olyan rossz ez a helyzet, így még el is fogadnám 😊

több mint 15 éve
meg lehet magyarázni minden pickünket, nem arról van szó, hogy mindegyik értelmetlen lenne. nekem az a fő problémám ezzel a drafttal, hogy szinte csak luxuspickeket húz(t)unk, úgy teszünk, mintha nem lenne needünk, ami szerintem a 14-2 ellenére messze nem igaz. viszont ha Mankins marad, jön FA-n Ocsó meg Hali/Kiwanuka/stb., akkor azért más lesz egyből ennek a draftnak megítélése (bár ennek az esélye eléggé kérdéses 😊 ).triangle
Ha lenne még +1 😛

Pont ezt akartam írni, hogy nehéz így megítélni a draftot, hogy nincs FA piac. Mert ha mondjuk jön onnan egy Hali,Ocho kettős plusz aláíratunk Mankinsel egyből belefértek a luxuspickek.
több mint 15 éve
triangle 1 283
meg lehet magyarázni minden pickünket, nem arról van szó, hogy mindegyik értelmetlen lenne. nekem az a fő problémám ezzel a drafttal, hogy szinte csak luxuspickeket húz(t)unk, úgy teszünk, mintha nem lenne needünk, ami szerintem a 14-2 ellenére messze nem igaz. viszont ha Mankins marad, jön FA-n Ocsó meg Hali/Kiwanuka/stb., akkor azért más lesz egyből ennek a draftnak megítélése (bár ennek az esélye eléggé kérdéses 😊 ).
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ocsó milyen szerződési státuszban van most a Bengalsnál? a helyettesét draftolták, ő meg menni akar, BB-t pedig egyenesen imádja. mivel marketingből összeszed egy csomó pénzt amúgy is, egy gyűrű miatt szerintem elég jó áron aláírhatna.
mondjuk ettől pass rush még mindig nem lesz 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ha valakit érdekel, ezen a linken teljes meccseket lehet online nézni a SEC-ből, így Mallet is lehet nézegetni, hogy irányít egy teljes meccset.

http://www.secdigitalnetwork.com/SECVIDEO/TabId/468/VideoId/9771/LSU-Vs-Arkansas-Nov-27-2010-Full-Game.aspx
több mint 15 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
Kipihenten értékelnék én is 😊
Ras-I - Nem értem, ha CB-t akartunk akkor miért őt választottuk, a többieket sokkal többre tartom. ráadásul a sérülése is nagy kérdés, bár BB azt nyilatkozta, hogy szerinte nem lesz gond az egészségével (persze mi mást mondana).
Vereen - Nem rossz, nekem vele nincs különösebb bajom. De azt nem értem minek két RB.
Ridley - Ez a legérthetetlenebb pick. Gondolom ez azt jelenti, hogy Morris, Taylor, Faulk nem lesz jövőre.
Mallett - Hatalmas steal. Én nagyon örülök neki. Ő lesz Tom utódja majd ha visszavonul. Jó pick.

C-

több mint 15 éve
Hát nem erre számítottam így a második napon.
Dowling faszság volt semmi szükség nem volt CBre pláne nem 2/1el. Ha meg safetynek jön, akkor Moore mellőzését nem értem. Ez nálam mindenképp hülyeség a FO részéről.
Vereen még ok is lehet. Kellet egy futó és kicsit luxuspicként behúztuk. Bár az nagyon fájó, hogy Leshoure bent volt még és nem őt vittük.
Ridley. Az előző RB húzással tök nagy baromság.
Mallett na ő itt geci nagy steal. Tanul 3-4 évet és megvan a következő franchise QB.

Eddig ez így nálam C draft. Remélem BBnek van ötlete majd a FAra is. Mert, hogy honnan lesz Passrush meg honnan lesz mélységi elkapó az nálam talány.