New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Én bízom a fiúkban, hogy ezek a beszólások lepörögnek róluk lazán, és plusz erőt és motivációt adnak, hogy feltöröljék a pályát azzal a seggfejjel (gyk. Rex Rájen) és a buzeráns csapatával.GRAFI
Ámen. Én nem tudom, hogy lehet egy ilyen görény csapatnak drukkolni, már elnézést a jets szurkolóktól. Egy csoport riválist se kedvelek, de egyik sem viselkedik ilyen alja módon. Undorodom az egész bagázstól.nDRo
undisputedly
már értem miért választották a Jets-et 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egon bá: Mert ők képesek a pályán is teljesíteni. 😉 Egyébként kezdem úgy érezni, hogy 2-14-el is lehet sikeres a szezonunk, ha az a két győzelem a Jets ellen van. 😀Proxi
nem tudom... én úgy vagyok ezzel, hogy a sikeres szezon végén PO-van, a csoport elenfelek pedig nincsnek ott 😊

Nincs is annál jobb, mint ilyenkor a PO-ért igzulni, míg mások azt fejtegetik, hogy mi lesz a drafton, ki az FA, vagy éppen melyik kutyautő edzőt rúgják ki 😊viito
Láss a sorok mögé! A Jets iránti ellenszenvemet próbáltam ezzel kifejezni. 😉Proxi
ne hagyd, hogy az érzelmeid befolyásoljanak ifjú padavan.

A lényeg, hogy mi ott legyünk, ők pedig nem 😊
több mint 13 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Egon bá: Mert ők képesek a pályán is teljesíteni. 😉 Egyébként kezdem úgy érezni, hogy 2-14-el is lehet sikeres a szezonunk, ha az a két győzelem a Jets ellen van. 😀Proxi
nem tudom... én úgy vagyok ezzel, hogy a sikeres szezon végén PO-van, a csoport elenfelek pedig nincsnek ott 😊

Nincs is annál jobb, mint ilyenkor a PO-ért igzulni, míg mások azt fejtegetik, hogy mi lesz a drafton, ki az FA, vagy éppen melyik kutyautő edzőt rúgják ki 😊viito
Láss a sorok mögé! A Jets iránti ellenszenvemet próbáltam ezzel kifejezni. 😉

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Én bízom a fiúkban, hogy ezek a beszólások lepörögnek róluk lazán, és plusz erőt és motivációt adnak, hogy feltöröljék a pályát azzal a seggfejjel (gyk. Rex Rájen) és a buzeráns csapatával.GRAFI
Ámen. Én nem tudom, hogy lehet egy ilyen görény csapatnak drukkolni, már elnézést a jets szurkolóktól. Egy csoport riválist se kedvelek, de egyik sem viselkedik ilyen alja módon. Undorodom az egész bagázstól.nDRo
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

Nincs is annál jobb, mint ilyenkor a PO-ért igzulni, míg mások azt fejtegetik, hogy mi lesz a drafton, ki az FA, vagy éppen melyik kutyautő edzőt rúgják ki 😊
több mint 13 éve
Ámen. Én nem tudom, hogy lehet egy ilyen görény csapatnak drukkolni, már elnézést a jets szurkolóktól. Egy csoport riválist se kedvelek, de egyik sem viselkedik ilyen alja módon. Undorodom az egész bagázstól.
több mint 13 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Egon bá: Mert ők képesek a pályán is teljesíteni. 😉 Egyébként kezdem úgy érezni, hogy 2-14-el is lehet sikeres a szezonunk, ha az a két győzelem a Jets ellen van. 😀

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Mai adag Jets szájtépés: http://sports.espn.go.com/nfl/playoffs/2010/news/story?id=6014092&campaign=rss&source=

Ez hihetetlen, hogy hogy folyik a szar a szájukból :o
Remélem minden földi és földöntúli erő megsegít minket, hogy ismét belefussanak egy pofára esésbe, bár ezeknek az sem lenne hatásos...

"Érdekes" ilyet miért nem lehet hallani egy PM-től, egy Farve-tól, egy Breestől és még sorolhatnám!!!Egon bá
Addig jó amíg sok az irigy 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mai adag Jets szájtépés: http://sports.espn.go.com/nfl/playoffs/2010/news/story?id=6014092&campaign=rss&source=

Ez hihetetlen, hogy hogy folyik a szar a szájukból :o
Remélem minden földi és földöntúli erő megsegít minket, hogy ismét belefussanak egy pofára esésbe, bár ezeknek az sem lenne hatásos...

"Érdekes" ilyet miért nem lehet hallani egy PM-től, egy Farve-tól, egy Breestől és még sorolhatnám!!!
több mint 13 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
azt amúgy vágjátok, hogy ez csak játéK? 😊briareos
Igen, de a legfontosabb az életemben. 😂polonic
Na ez már tényleg beteges 😀nDRo
Az. De nyilván azért ez így túlzás. 😊

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
triangle 1 283
Cromartie ahelyett, hogy Brady-t elmondaná mindenféle asshole-nak, inkább megtanulhatná végre a gyerekei nevét. komolyan ezzel tudják csak hergelni magukat? szánalom.
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!

Én bízom a fiúkban, hogy ezek a beszólások lepörögnek róluk lazán, és plusz erőt és motivációt adnak, hogy feltöröljék a pályát azzal a seggfejjel (gyk. Rex Rájen) és a buzeráns csapatával.
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 754 — StuG Life
amikor éppen negatív mérleget produkál a csapatom, akkor én is ezt a mantrát szoktam dúdolgatni...

nálunk azonban csak a szokott PO láz van :cool:viito
támadás fail 😛

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
amikor éppen negatív mérleget produkál a csapatom, akkor én is ezt a mantrát szoktam dúdolgatni...

nálunk azonban csak a szokott PO láz van :cool:
több mint 13 éve
Igen, de a legfontosabb az életemben. 😂polonic
Na ez már tényleg beteges 😀
több mint 13 éve
Igen, de a legfontosabb az életemben. 😂

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 754 — StuG Life
azt amúgy vágjátok, hogy ez csak játéK? 😊

több mint 13 éve
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂

Én már amikor kiderült, hogy a Jetssel toljuk azóta felavattam a vadiúj Patses bögrémet és pólómat és le sem veszem magamról a meccs végéig 😀 😀 😀 😀

Ja és az idegállapotom már most 1 skizofrén elmebeteg állatnak felel meg
:o :o :o :o :o :o :o :o

Én el is ásom aki ilyen téren hozzámszól 😛 😛 😛 😛 😛 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:ThundersNFL
Én ki fogok öltözni, ha közös meccsnézés lesz. Pats póló, pats pulcsi, Brady mez. 😊

Naja. Ráadásul egyik nap magabiztos vagyok a győzelemben, a következő nap meg szétfosom magam, hogy kikapunk.
És elkövettem azt a hibát is, hogy egy Jets-es ismerőssel nézem majd a meccset...Spigo
Egyébként én is így vagyok vele. Tegnap elgondolkodtam és arra jutottam nyerünk, ma meg úgy ébredtem, hogy félek a Jetstől. :/

több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Meglepődtem azon h a mostani podcast-ben TTT,Rajna és Somos is a Jets győzelmét jósolta.

Off: tényleg kezeltetem magam mert ez már beteges függőség: éjjel azt álmodtam hogy egy teremben voltam (elég sokan voltunk) mikor belépett gsn és mondta h elnézést a késésért de nem tudott előbb jönni,kérdezhetünk bármit és Danna is jön mindjárt csak dugóba keveredett.

:fejbevágós smiley: 😂
On

több mint 13 éve
Nekem az rontotta el a kedvem, amikor szembesültem a ténnyel, hogy hétfőn vizsgáznom kell és nem tudom átrakni...mr nemo
dettó 😐 De én azért megnézem, ha más nem itthon 😀
több mint 13 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM
Még csak szerda van de az idegállapot már rendben van,mi lesz vasárnap este? :oJoco
Naja. Ráadásul egyik nap magabiztos vagyok a győzelemben, a következő nap meg szétfosom magam, hogy kikapunk.
És elkövettem azt a hibát is, hogy egy Jets-es ismerőssel nézem majd a meccset...
több mint 13 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Még csak szerda van de az idegállapot már rendben van,mi lesz vasárnap este? :oJoco
Aki hozzámszól, azt kb. lecsapom. 😀polonic
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂

Én már amikor kiderült, hogy a Jetssel toljuk azóta felavattam a vadiúj Patses bögrémet és pólómat és le sem veszem magamról a meccs végéig 😀 😀 😀 😀

Ja és az idegállapotom már most 1 skizofrén elmebeteg állatnak felel meg
:o :o :o :o :o :o :o :o

Én el is ásom aki ilyen téren hozzámszól 😛 😛 😛 😛 😛 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
of 53 players on Patriots roster, 22 do not have any playoff experience - additional 14 have played just one postseason game

Kíváncsi vagyok, h mire jutunk velük... brutális ez a szám így ránézésre...Danna
Meg kéne nézni 2001-ben hogy álltunk ilyen térenFeGa
Biztos, hogy jobban álltunk. Akkoriban Matt Light és Seymour volt rookie a kezdők közül.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nekem az rontotta el a kedvem, amikor szembesültem a ténnyel, hogy hétfőn vizsgáznom kell és nem tudom átrakni...
több mint 13 éve
Aki hozzámszól, azt kb. lecsapom. 😀