New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
nDRo
1 593
már értem miért választották a Jets-et 😂undisputedlyÉn bízom a fiúkban, hogy ezek a beszólások lepörögnek róluk lazán, és plusz erőt és motivációt adnak, hogy feltöröljék a pályát azzal a seggfejjel (gyk. Rex Rájen) és a buzeráns csapatával.GRAFIÁmen. Én nem tudom, hogy lehet egy ilyen görény csapatnak drukkolni, már elnézést a jets szurkolóktól. Egy csoport riválist se kedvelek, de egyik sem viselkedik ilyen alja módon. Undorodom az egész bagázstól.nDRo
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ne hagyd, hogy az érzelmeid befolyásoljanak ifjú padavan.Láss a sorok mögé! A Jets iránti ellenszenvemet próbáltam ezzel kifejezni. 😉ProxiEgon bá: Mert ők képesek a pályán is teljesíteni. 😉 Egyébként kezdem úgy érezni, hogy 2-14-el is lehet sikeres a szezonunk, ha az a két győzelem a Jets ellen van. 😀Proxinem tudom... én úgy vagyok ezzel, hogy a sikeres szezon végén PO-van, a csoport elenfelek pedig nincsnek ott 😊
Nincs is annál jobb, mint ilyenkor a PO-ért igzulni, míg mások azt fejtegetik, hogy mi lesz a drafton, ki az FA, vagy éppen melyik kutyautő edzőt rúgják ki 😊viito
A lényeg, hogy mi ott legyünk, ők pedig nem 😊
több mint 13 éve
Láss a sorok mögé! A Jets iránti ellenszenvemet próbáltam ezzel kifejezni. 😉Egon bá: Mert ők képesek a pályán is teljesíteni. 😉 Egyébként kezdem úgy érezni, hogy 2-14-el is lehet sikeres a szezonunk, ha az a két győzelem a Jets ellen van. 😀Proxinem tudom... én úgy vagyok ezzel, hogy a sikeres szezon végén PO-van, a csoport elenfelek pedig nincsnek ott 😊
Nincs is annál jobb, mint ilyenkor a PO-ért igzulni, míg mások azt fejtegetik, hogy mi lesz a drafton, ki az FA, vagy éppen melyik kutyautő edzőt rúgják ki 😊viito
több mint 13 éve
Én bízom a fiúkban, hogy ezek a beszólások lepörögnek róluk lazán, és plusz erőt és motivációt adnak, hogy feltöröljék a pályát azzal a seggfejjel (gyk. Rex Rájen) és a buzeráns csapatával.GRAFIÁmen. Én nem tudom, hogy lehet egy ilyen görény csapatnak drukkolni, már elnézést a jets szurkolóktól. Egy csoport riválist se kedvelek, de egyik sem viselkedik ilyen alja módon. Undorodom az egész bagázstól.nDRo
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egon bá: Mert ők képesek a pályán is teljesíteni. 😉 Egyébként kezdem úgy érezni, hogy 2-14-el is lehet sikeres a szezonunk, ha az a két győzelem a Jets ellen van. 😀Proxinem tudom... én úgy vagyok ezzel, hogy a sikeres szezon végén PO-van, a csoport elenfelek pedig nincsnek ott 😊
Nincs is annál jobb, mint ilyenkor a PO-ért igzulni, míg mások azt fejtegetik, hogy mi lesz a drafton, ki az FA, vagy éppen melyik kutyautő edzőt rúgják ki 😊
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Én bízom a fiúkban, hogy ezek a beszólások lepörögnek róluk lazán, és plusz erőt és motivációt adnak, hogy feltöröljék a pályát azzal a seggfejjel (gyk. Rex Rájen) és a buzeráns csapatával.GRAFIÁmen. Én nem tudom, hogy lehet egy ilyen görény csapatnak drukkolni, már elnézést a jets szurkolóktól. Egy csoport riválist se kedvelek, de egyik sem viselkedik ilyen alja módon. Undorodom az egész bagázstól.
több mint 13 éve
Egon bá: Mert ők képesek a pályán is teljesíteni. 😉 Egyébként kezdem úgy érezni, hogy 2-14-el is lehet sikeres a szezonunk, ha az a két győzelem a Jets ellen van. 😀
több mint 13 éve
Addig jó amíg sok az irigy 😊Mai adag Jets szájtépés: http://sports.espn.go.com/nfl/playoffs/2010/news/story?id=6014092&campaign=rss&source=Ez hihetetlen, hogy hogy folyik a szar a szájukból :o
Én bízom a fiúkban, hogy ezek a beszólások lepörögnek róluk lazán, és plusz erőt és motivációt adnak, hogy feltöröljék a pályát azzal a seggfejjel (gyk. Rex Rájen) és a buzeráns csapatával.GRAFI
Remélem minden földi és földöntúli erő megsegít minket, hogy ismét belefussanak egy pofára esésbe, bár ezeknek az sem lenne hatásos...
"Érdekes" ilyet miért nem lehet hallani egy PM-től, egy Farve-tól, egy Breestől és még sorolhatnám!!!Egon bá
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mai adag Jets szájtépés: http://sports.espn.go.com/nfl/playoffs/2010/news/story?id=6014092&campaign=rss&source=Ez hihetetlen, hogy hogy folyik a szar a szájukból :o
Én bízom a fiúkban, hogy ezek a beszólások lepörögnek róluk lazán, és plusz erőt és motivációt adnak, hogy feltöröljék a pályát azzal a seggfejjel (gyk. Rex Rájen) és a buzeráns csapatával.GRAFI
Remélem minden földi és földöntúli erő megsegít minket, hogy ismét belefussanak egy pofára esésbe, bár ezeknek az sem lenne hatásos...
"Érdekes" ilyet miért nem lehet hallani egy PM-től, egy Farve-tól, egy Breestől és még sorolhatnám!!!
több mint 13 éve
Az. De nyilván azért ez így túlzás. 😊Na ez már tényleg beteges 😀nDRoazt amúgy vágjátok, hogy ez csak játéK? 😊briareosIgen, de a legfontosabb az életemben. 😂polonic
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
triangle
1 283
Cromartie ahelyett, hogy Brady-t elmondaná mindenféle asshole-nak, inkább megtanulhatná végre a gyerekei nevét. komolyan ezzel tudják csak hergelni magukat? szánalom.
több mint 13 éve
Mai adag Jets szájtépés: http://sports.espn.go.com/nfl/playoffs/2010/news/story?id=6014092&campaign=rss&source=Én bízom a fiúkban, hogy ezek a beszólások lepörögnek róluk lazán, és plusz erőt és motivációt adnak, hogy feltöröljék a pályát azzal a seggfejjel (gyk. Rex Rájen) és a buzeráns csapatával.
több mint 13 éve
támadás fail 😛azt amúgy vágjátok, hogy ez csak játéK? 😊briareosamikor éppen negatív mérleget produkál a csapatom, akkor én is ezt a mantrát szoktam dúdolgatni...
nálunk azonban csak a szokott PO láz van :cool:viito
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azt amúgy vágjátok, hogy ez csak játéK? 😊briareosamikor éppen negatív mérleget produkál a csapatom, akkor én is ezt a mantrát szoktam dúdolgatni...
nálunk azonban csak a szokott PO láz van :cool:
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Na ez már tényleg beteges 😀azt amúgy vágjátok, hogy ez csak játéK? 😊briareosIgen, de a legfontosabb az életemben. 😂polonic
több mint 13 éve
azt amúgy vágjátok, hogy ez csak játéK? 😊briareosIgen, de a legfontosabb az életemben. 😂
több mint 13 éve
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂Én ki fogok öltözni, ha közös meccsnézés lesz. Pats póló, pats pulcsi, Brady mez. 😊
Én már amikor kiderült, hogy a Jetssel toljuk azóta felavattam a vadiúj Patses bögrémet és pólómat és le sem veszem magamról a meccs végéig 😀 😀 😀 😀
Ja és az idegállapotom már most 1 skizofrén elmebeteg állatnak felel meg
:o :o :o :o :o :o :o :o
Én el is ásom aki ilyen téren hozzámszól 😛 😛 😛 😛 😛 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:ThundersNFL
Naja. Ráadásul egyik nap magabiztos vagyok a győzelemben, a következő nap meg szétfosom magam, hogy kikapunk.Egyébként én is így vagyok vele. Tegnap elgondolkodtam és arra jutottam nyerünk, ma meg úgy ébredtem, hogy félek a Jetstől. :/
És elkövettem azt a hibát is, hogy egy Jets-es ismerőssel nézem majd a meccset...Spigo
több mint 13 éve
Meglepődtem azon h a mostani podcast-ben TTT,Rajna és Somos is a Jets győzelmét jósolta.Off: tényleg kezeltetem magam mert ez már beteges függőség: éjjel azt álmodtam hogy egy teremben voltam (elég sokan voltunk) mikor belépett gsn és mondta h elnézést a késésért de nem tudott előbb jönni,kérdezhetünk bármit és Danna is jön mindjárt csak dugóba keveredett.
:fejbevágós smiley: 😂
On
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Nekem az rontotta el a kedvem, amikor szembesültem a ténnyel, hogy hétfőn vizsgáznom kell és nem tudom átrakni...mr nemodettó 😐 De én azért megnézem, ha más nem itthon 😀
több mint 13 éve
Még csak szerda van de az idegállapot már rendben van,mi lesz vasárnap este? :oJocoNaja. Ráadásul egyik nap magabiztos vagyok a győzelemben, a következő nap meg szétfosom magam, hogy kikapunk.
És elkövettem azt a hibát is, hogy egy Jets-es ismerőssel nézem majd a meccset...
több mint 13 éve
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂Még csak szerda van de az idegállapot már rendben van,mi lesz vasárnap este? :oJocoAki hozzámszól, azt kb. lecsapom. 😀polonic
Én már amikor kiderült, hogy a Jetssel toljuk azóta felavattam a vadiúj Patses bögrémet és pólómat és le sem veszem magamról a meccs végéig 😀 😀 😀 😀
Ja és az idegállapotom már most 1 skizofrén elmebeteg állatnak felel meg
:o :o :o :o :o :o :o :o
Én el is ásom aki ilyen téren hozzámszól 😛 😛 😛 😛 😛 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Biztos, hogy jobban álltunk. Akkoriban Matt Light és Seymour volt rookie a kezdők közül.of 53 players on Patriots roster, 22 do not have any playoff experience - additional 14 have played just one postseason gameMeg kéne nézni 2001-ben hogy álltunk ilyen térenFeGa
Kíváncsi vagyok, h mire jutunk velük... brutális ez a szám így ránézésre...Danna
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nekem az rontotta el a kedvem, amikor szembesültem a ténnyel, hogy hétfőn vizsgáznom kell és nem tudom átrakni...
több mint 13 éve
Még csak szerda van de az idegállapot már rendben van,mi lesz vasárnap este? :oJocoAki hozzámszól, azt kb. lecsapom. 😀