New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Ez a kis szösszenet Jackie MacMullantől nagyon tetszik a Jets eheti trash talkjáról:Az egészet még jól jellemzi,ne feledjétek el:" Panem et circenses " Nero 😊
"Wrong tactic against the wrong team, wrong coach and wrong superstar. "Witchdoctor
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
Ez a kis szösszenet Jackie MacMullantől nagyon tetszik a Jets eheti trash talkjáról:"Wrong tactic against the wrong team, wrong coach and wrong superstar. "
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
ezt itt még nem láttam, pats.hu-n volt linkelve, gondoltam aki nem figyelte se maradjon le róla, nagyon készek 😛http://blogs.nfl.com/2011/01/13/theismann-provides-nfl-network-classic-moment/?module=HP_spotligh
na a medve velünk van, reméljük ezen a héten ez a jóslata válik be 😀
több mint 13 éve
Emellett inkább az elképzelhető, hogy más ösztöndíjjal jut ki valaki (pl.: nehézatléták), és ott vmi olyan meglátnak benne a football edzők, hogy átcsábítják, hátha beválik.DoMVolt egy magyar dobóatléta most meg nem mondom melyik (nem a Kiss Balázs), aki kint volt az USA-ban ilyen ösztöndíjjal valamelyik div1-es déli egyetemen, őt állítólag rendszeresen csábítgatták a focicsapatba.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vollmerhez tegyük hozzá, hogy valahol játszani is tudott. Idehaza nagyon nehéz lesz bizonyítani, hogy valaki jó játékos, ha gyakorlatilag semmilyen színvonalú bajnokságban nem fog tudni játszani (hány HS korú csapat van?).
több mint 13 éve
Hm Vollmer is sportösztöndíjjal került át Németországból az USA-ba a Houston egyetemre (igaz h mikor megkapta az ösztöndíjat még TE-nek nézték). Szal van rá pl. h bekerülnek az NCAA-be Európából. H a magyar kezdeményezés mennyire lesz sikeres az a jövő zenéje..empty taxiVollmer a német/európai válogatottal részt vett, a mára már megszűnt http://en.wikipedia.org/wiki/NFL_Global_Junior_Championship tornán San Diegoban, és ott szúrta ki magának a Houston egyetem egyik edzője. Ennek a helyét veszi át a kétévente megrendezésre kerülő: http://en.wikipedia.org/wiki/IFAF_Junior_World_Cup . Valamint a köv.program jelenthet még esélyt: http://www.usafootball.com/articles/13-coach/82-featured-articles/307-internationalstudentprogramdebuts.php szimpla "focistaként" kikerülni.
Emellett inkább az elképzelhető, hogy más ösztöndíjjal jut ki valaki (pl.: nehézatléták), és ott vmi olyan meglátnak benne a football edzők, hogy átcsábítják, hátha beválik.
Már az sem egyszerű, hogy valaki elsőosztályú NCAA csapathoz kerüljön, pedig 120 egyetem van, de onnan még megtenni az NFL-be is az ugrást, minimális, de ettől még létezik.
több mint 13 éve
Egy kis háttértörténet Fafejről, kötelező olvasmányként:http://sports.espn.go.com/nfl/playoffs/2010/columns/story?page=hotread18/DannyWoodhead
több mint 13 éve
triangle
1 283
sziasztok,nem kellett volna sokat görgetni felfelé, hogy észrevedd, itt már volt...
Talán még nem láttátok, nagyon jó videó, McCourtyról, sebesség, gyorsulás, irányváltás...
http://mnfl.blog.hu/2011/01/14/milyen_gyors_egy_nfl_jatekossanci21
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Matchup a hétvége előtt Karen Guregiantól:sziasztok,
QB - Patriots
RB - Even
WR - Jets
TE - Patriots
OL - Even
DL - Patriots
LB - Jets
CB - Jets
S - Patriots
(ő a defensive back-eket even-re hozta ki, de a fenti alapon)
ST - Jets
Coach - Patriots
Teljes cikkGogo
Talán még nem láttátok, nagyon jó videó, McCourtyról, sebesség, gyorsulás, irányváltás...
http://mnfl.blog.hu/2011/01/14/milyen_gyors_egy_nfl_jatekos
több mint 13 éve
Az amcsik nem polippal játszanak: 😀 (Now the bad news: Last week, the bears only made one correct pick.)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Matchup a hétvége előtt Karen Guregiantól:QB - Patriots
RB - Even
WR - Jets
TE - Patriots
OL - Even
DL - Patriots
LB - Jets
CB - Jets
S - Patriots
(ő a defensive back-eket even-re hozta ki, de a fenti alapon)
ST - Jets
Coach - Patriots
Teljes cikk
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Hm Vollmer is sportösztöndíjjal került át Németországból az USA-ba a Houston egyetemre (igaz h mikor megkapta az ösztöndíjat még TE-nek nézték). Szal van rá pl. h bekerülnek az NCAA-be Európából. H a magyar kezdeményezés mennyire lesz sikeres az a jövő zenéje..
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
jut eszembe, ha már újság. Mit látok a heti Exit magazinban:Nyilván nem hiszi senki sem,hogy eséllyel szállnának versenybe a külföldi játékosokkal. Én sem értem egyébként, miért van rá szükség. Egy oylan sportról beszélünk ami nem kicsit infrastruktúra igényes. Még football akadémiák is alig vannak az országban. Kézilabda évfolyammal rendelkező középiskolák is alig. Vízilabdára nem is merek gondolni. Mivel állami támogatást nem hiszem,hogy kapnának, ezért valószínűleg ez a közreműködő magánszektornak fogja megérni.
http://americanfootballacademy.blog.hu/
A 2011 – 2012-es tanévtől elindul Európa első Amerikai Football Akadémiáját Zánkán, együttműködve az Egry József Szakközépiskolával.
Nagy lehetőséget jelent ez a leendő tanulók számára, hiszen sportösztöndíjjal továbbtanulhatnak több külföldi főiskolán vagy egyetemen, profi játékossá válhatnak Magyarországon vagy külföldön .
Több neves hazai és külföldi edző, óraadó tanár segítségével tanulják diákjaink az amerikai footballt.
El tudom képzelni, amint a főiskolák majd kapkodni kezdekek a magyar akadémiáról érkező tehetségekről, a National Signing Day legnagyobb szenzációját szolgáltatva 😊
Most komolyan, valaki egy percre is elhiszi, hogy így be lehet kerülni az NFL-be (vagy akár egy főiskolára sport ösztöndíjjal? Vajon a konkurensek, akik ugyanazokra az ösztöndíjakra hajtanak mennyivel járnak előrébb?). Nem mondom, hogy Magyarországról lehetetlen kimenni sport ösztöndíjjal tanulni az usa-ba, Kovács Áginak is sikerült például, csak ugye az eredményei... Persze, látom, hogy 25 pénz/hónap, szóval üzlet az lehet, hogy van benne nekik: "Több neves hazai és külföldi edző, óraadó tanár segítségével tanulják diákjaink az amerikai footballt." 😊viito
több mint 13 éve
Az már elég sokat elárul az egészről, hogy egy blog.hu-s honlapjuk van. Kivácsi vagyok majd az onna nkikerülő első PROFI magyar játékosokra, melyik magyar csapat draftolja őket pár milliós fizetéssel. 😀😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jut eszembe, ha már újság. Mit látok a heti Exit magazinban:http://americanfootballacademy.blog.hu/
A 2011 – 2012-es tanévtől elindul Európa első Amerikai Football Akadémiáját Zánkán, együttműködve az Egry József Szakközépiskolával.
Nagy lehetőséget jelent ez a leendő tanulók számára, hiszen sportösztöndíjjal továbbtanulhatnak több külföldi főiskolán vagy egyetemen, profi játékossá válhatnak Magyarországon vagy külföldön .
Több neves hazai és külföldi edző, óraadó tanár segítségével tanulják diákjaink az amerikai footballt.
El tudom képzelni, amint a főiskolák majd kapkodni kezdekek a magyar akadémiáról érkező tehetségekről, a National Signing Day legnagyobb szenzációját szolgáltatva 😊
Most komolyan, valaki egy percre is elhiszi, hogy így be lehet kerülni az NFL-be (vagy akár egy főiskolára sport ösztöndíjjal? Vajon a konkurensek, akik ugyanazokra az ösztöndíjakra hajtanak mennyivel járnak előrébb?). Nem mondom, hogy Magyarországról lehetetlen kimenni sport ösztöndíjjal tanulni az usa-ba, Kovács Áginak is sikerült például, csak ugye az eredményei... Persze, látom, hogy 25 pénz/hónap, szóval üzlet az lehet, hogy van benne nekik: "Több neves hazai és külföldi edző, óraadó tanár segítségével tanulják diákjaink az amerikai footballt." 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hááát... errefelé a sárga feketét nem nagyon szeretjük 😊
Gondoltam megosztom veletek a címlapot. ezen dolgoztam éjjel és remélem tetszik a Pats szurkolóknak.deacon75
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Így rajzolva, egész emberi fejet vág 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gondoltam megosztom veletek a címlapot. ezen dolgoztam éjjel és remélem tetszik a Pats szurkolóknak.
több mint 13 éve
triangle
1 283
Spikes-ról egyébként nem érkeznek túl jó hírek, mert bár elmondása szerint a kieső 4 hétben is edzett, de az eheti edzéseken nem az első csapattal gyakorolt, szóval mégiscsak kiesett a ritmusból. kíváncsi leszek, változik-e ez a meccsig, meg egyáltalán fog-e játszani, mert egy jó Spikes futás ellen sokat érne...
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Aki azt gondolta, hogy én hasonló meccsre, és Jets-gyalázásra számítok, az téved. Ugyanakkor nincs miért elbizonytalanodnunk a Jets-nyilatkozatok miatt. Épp ez a céljuk vele, a lélektani hadviselés, hogy nehogy azt higgyük, félnek tőlünk. Pedig félnek. Nem kicsit, nagyon. Én bízom abban, hogy BB tudja kezelni ezt is, meg a tapasztalatlanságot is. 4 playoff vereséget láttam már, többre nem vagyok kíváncsi, úgyhogy jobb, ha összekapják magukat a srácok... 😊lucasAmelyik kutya ugat, az nem harap. Reméljük most is így lesz 😊
több mint 13 éve
Aki azt gondolta, hogy én hasonló meccsre, és Jets-gyalázásra számítok, az téved. Ugyanakkor nincs miért elbizonytalanodnunk a Jets-nyilatkozatok miatt. Épp ez a céljuk vele, a lélektani hadviselés, hogy nehogy azt higgyük, félnek tőlünk. Pedig félnek. Nem kicsit, nagyon. Én bízom abban, hogy BB tudja kezelni ezt is, meg a tapasztalatlanságot is. 4 playoff vereséget láttam már, többre nem vagyok kíváncsi, úgyhogy jobb, ha összekapják magukat a srácok... 😊
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Mcc hihetetlen figura!Remélem Sanchinak elveszi a kedvét a 3. inter után 😛
Go Pats Go Mayo
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
Ami nekem nagyon tetszik McCourty-nál az az hogy míg a szezon első felében még csak az emberét nézte és követte le, a második felére már annyira magabiztossá vált hogy immár a labdára koncentrál...(Jöttek is az Int-ök.) 😉
Talán az Ő teljesítményén lehet legjobban leképezni az idei Pats D-t.
(Ahogy jöttek sorra a meccsek, gyűlt a tapasztalat és lettek egyre "harapósabbak"...)
Még messze nem ligaelit ez a D sem futás, sem passz ellen, de az látszik hogy "tepernek" minden egyes snap-nél, ennél többet meg ember (Pats fan) nem kérhet tőlük! 😊
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉