New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Mélységes csalódottság és szomorúság 😕
Saját magunkat vertük meg és ez jobban fáj, mint a tavalyi Ravens elleni meccs.......
Nem tudok gratulálni a jetsnek és nem is fogok a korábbiak miatt!
Remélem a Steelers legyőzi őket.

Ha a szezont nézem mindenképp pozitív, de mai teljesítmény igenis csúfos főleg a lelketlen játék és görcsösség ami eddig nem volt, de fel kell állni és fel is fogunk. Amiben hiszünk azt el is fogjuk érni.
A csapat fiatal, szerethető és bármire képes lehet a jövőben.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!! Mert van ami soha nem fog változni!!!Bruschi85
Azért azzal nem teljesen értek egyet h saját magunkat vertük meg,erre a legjobb példa az volt amikor Brady-nek volt 7-8 másodperce (!!!) és mégsem tudta senkinek passzolni a labdát. Rengeteg hibával játszottunk az tény,de ez nem az a Jets volt akivel decemberben találkoztunk.Joco
Ügy gondoltam, hogy sokszor hoztunk rossz döntéseket és a mi hibáinkból élt az ellen és ezzel előnyt adtunk a jetsnek. Nagyon sok összetevője van a vereségnek, de a hibák ellenére is lett volna esélyünk a győzelemre ezért is bánt és dühít.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Jobbak voltak, pont.
Igazán - a szezon eleji elvárásokat nézve - nem rossz ez az eredmény, persze fájó hogy a legjobb alapszakaszi mutatóval ennyi lett a vége. Minőségi pass rush és konzisztens (playoff) támadójáték nélkül eddig tart a szezon. Az O playcallingról inkább nem mondok semmit, a D egészen a 4. negyedig meccsben tartotta a gárdát..

DE/OLB depth bővítése, OL átépítése és a fiatalok beépítése az O-ba is... hosszú offseason lesz majd, a jó eséllyel kimaradó 2011-es szezonról nem is beszélve.
több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Saját magunkat vertük meg és ez jobban fáj, mint a tavalyi Ravens elleni meccs.......

Ha a szezont nézem mindenképp pozitív, de mai teljesítmény igenis csúfos főleg a lelketlen játék és görcsösség ami eddig nem volt, de fel kell állni és fel is fogunk. Amiben hiszünk azt el is fogjuk érni.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!! Mert van ami soha nem fog változni!!!Bruschi85
Azért azzal nem teljesen értek egyet h saját magunkat vertük meg,erre a legjobb példa az volt amikor Brady-nek volt 7-8 másodperce (!!!) és mégsem tudta senkinek passzolni a labdát. Rengeteg hibával játszottunk az tény,de ez nem az a Jets volt akivel decemberben találkoztunk.

több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!! Mert van ami soha nem fog változni!!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Dega 53 — van
Valami oknál fogva mostanában hiába brillírozunk az alapszakaszban, akárcsak a régi idők Manningje és Coltsa, a rájátszásban kipukkadunk. Talán ez az alapszakasz nagymenők sajátjaundisputedly
Komolyan, ugyanez jutott eszembe nekem is.polonic
Mint a Hollók ellen tavaly.....
Jövőre-idén?,jobb lesz!!

HAJRÁ PATS-BÜSZKÉN ÉS FELEMELT FŐVEL!!

"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
talán az volt a baj hogy ugyanazzal a játékkal próbált előjönni a Pats mint az alapszakasz meccsen erre

pedig nagyon felkészült a Jets...
és a második félidőben sem sikerült már váltani....
több mint 13 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Köszönöm a csapatnak az egész éves teljesitményt. Csalódott vagyok, de ígyis hatalmas dolog amit ez a csapat véghez vitt idén. Szezon előtt aláírtam volna h játszunk a divisional roundban. Jó csapatunk van ez tény. Ha megtudjuk oldani ezt azt a néhány hiányposztot ami van akkor jövőre egy már rutinosabb csapattal cél lehet a SB győzelem.
Addig is Go Pats
ÉS NE FELEJTSÜK EL. MI VAGYUNK AZ AFC EAST BAJNOKAIFViktor93
Veled is egyetértek ebben. Örüljünk az ezen meccs előtti történtekhez.
Itt csak az fáj nagyon, hogy a jetstől kaptunk ki. Komolyan, ha az acélosóktól kaptunk volna ki jövő héten, vagy be sem jutunk a po-ba akkor nem fájna, csak kb szomorú lennék nagyon. Ez így teljesen más. Bassza meg. Nagyon.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Jáj de fáj a kutya rúgja meg.
Gyakorlatilag ami az alapszakaszban bejött az most elmaradt: ugye volt INT,de nem szerzett labdát a védelem pedig ez is rendszeres "eleme" volt a játéknak, én hiányoltam az aktívabb TE játékot,screen passzokat amivel tényleg meneteltünk még 2 hete is.
Rettenetesen felkészült a Jest, kíváncsi lettem volna hogy ha nincs az elejtett TD és stb mi lett volna és basszus csak igazik lett TTT-éknek,mind3an Jest győzelmet jósoltak én meg nem akartam elhinni.

több mint 13 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Valami oknál fogva mostanában hiába brillírozunk az alapszakaszban, akárcsak a régi idők Manningje és Coltsa, a rájátszásban kipukkadunk. Talán ez az alapszakasz nagymenők sajátjaundisputedly
Komolyan, ugyanez jutott eszembe nekem is.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 131 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Nagyon boldogtalan vagyok... :/ Izgalmas meccs volt elégéé!

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Köszönöm a csapatnak az egész éves teljesitményt. Csalódott vagyok, de ígyis hatalmas dolog amit ez a csapat véghez vitt idén. Szezon előtt aláírtam volna h játszunk a divisional roundban. Jó csapatunk van ez tény. Ha megtudjuk oldani ezt azt a néhány hiányposztot ami van akkor jövőre egy már rutinosabb csapattal cél lehet a SB győzelem.
Addig is Go Pats
ÉS NE FELEJTSÜK EL. MI VAGYUNK AZ AFC EAST BAJNOKAIFViktor93
Így van. 😊

Branch mutogat egy 1st down után hátrányban?undisputedly
Inkább 4&13-nál kellett volna elkapnia azt a bánatos labdát.
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Addig is Go Pats
ÉS NE FELEJTSÜK EL. MI VAGYUNK AZ AFC EAST BAJNOKAI
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ötlettelen játék.Hogy mi okból tértünk el a Pats systemtől, azt nem értem, talán majd megtudjuk.
Az nem elég indok,hogy váratlant akartunk húzni. Fejben sem voltunk ott. Branch mutogat egy 1st down után hátrányban?
Valami oknál fogva mostanában hiába brillírozunk az alapszakaszban, akárcsak a régi idők Manningje és Coltsa, a rájátszásban kipukkadunk. Talán ez az alapszakasz nagymenők sajátja. Mindenesetre sajnálatos, történik ez bármilyen tényezők eredőjeként.
Úgy érzem talán a trash talk is megzavart minket, de a szerencse se állt mellettünk. A jets PO rekord sacket zsákolt és tisztán nyomott le minket, pedig az első negyedben még lélektani előnybe is kerültünk.
Szavunk nem lehet, elverték a csapatot, nem volt baj az akarással, csak egyszerűen kevesek voltunk.
Hajrá Hazafiak 😊
több mint 13 éve
Dega 53 — van
Na,akkor...most...KEZDŐDIK!!!!!!!

"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Irigylem az urlakodó optimizmust 😛FeGa
Félreértettél. 😊
Csak arra céloztam, hogyha pár óra múlva meglenne a továbbjutás, akkor szerintem egy nehezebb ellenfél jönne.

De aki bajnok akar lenne, annak mindenkit le kell győznie!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Dega 53 — van
Easy... 😊

Mi lesz jövő héten a Steelers D# ellen?Sinisa
Milyen steelers D#?!
Hawks ellen a Bowlon :cool:undisputedly
Mi a túrót keres itt a Blackhawks?kishaszi
Most már semmit...egyébként a sporttárs a seattle seahawks -ra gondolt... 😐

Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Én legalább annyira ideges vagyok, mintha kábé Super Bowl kezdődne néhány óra múlva... nem egészséges. Mindegy. Adam Schefter azért tweetelt egy tanulságosat.
@AdamSchefterFeGa
Easy... 😊

Milyen steelers D#?!
Hawks ellen a Bowlon :cool:undisputedly
Mi a túrót keres itt a Blackhawks?

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Irigylem az urlakodó optimizmust 😛
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Én legalább annyira ideges vagyok, mintha kábé Super Bowl kezdődne néhány óra múlva... nem egészséges. Mindegy. Adam Schefter azért tweetelt egy tanulságosat.
Back in training camp, Rex Ryan signed Jets logo on ESPN tour bus, "Soon to be Champs."
Wes Welker signed Pats logo, "One game at a time."
@AdamSchefterFeGa
Easy... 😊

Milyen steelers D#?!
Hawks ellen a Bowlon :cool:
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Back in training camp, Rex Ryan signed Jets logo on ESPN tour bus, "Soon to be Champs."
@AdamSchefterFeGa
Easy... 😊

Mi lesz jövő héten a Steelers D# ellen?

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
@AdamSchefter
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én mennék, de nem fővárosi vagyok, az utazást meg nem tudom megoldani, sajna... azért nektek jó szórakozást!
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
innen jön valaki meccsnézésre?Joci
Én tervezem, miért?Witchdoctor
pats.huról nem ismerem annyira az embereket,még

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
érdekli kivel találkozik ott 😛
jó szurkolást az ott szorítóknak is, és Pats-sikert 😊

több mint 13 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan