New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ahogy Sobri mondja:" Na sebaj, végtére is újjáépítős évnek megfelelt."

De....
Ez egy az egyben a tavalyi Ravens elleni rémálom!
Azért ne csináljunk már úgy mintha ez a meccs, ekkora téttel morálisan elfogadható teljesítmény lenne!!!
És nem az újoncokon ment el a meccs! Hanem igen is az agyon ajnározott QB-kon, meg a tegnapi(mai) meccsen egekig érő balfasz edzői stábon! Azért ezen a szinten csak illik észre venni, egy Brady szintű, tapasztalatú QB-nak, hogy ha 6-8mp-ig nem sikerült elpasszolnom a labdát, és fekszik a komplett front 7 a jets komplett DB sorával, a DE-k, LB-k meg levédekezték a RC-ekt akkor megkocogom azt 4-5 yardot. De Tomi boy inkább über kemény csávó és bevállal durván 10mp-re a sneptől egy sec-et minusz akárhány yardért.....
A TE-ek felé dobott" hót homály" passzok......azok csak az oldalvonal mellet állókra jelentettek veszélyt.
Bradynek ezt a hozzá állását látva tényleg behúzhattuk volna Tebow-t a drafton.
Mondják itt páran, hogy nagyon felkészült belőlünk a Jets. Na de mi ki a lófaszból készültünk egy hétig? Mert szemmel láthatóan nem erre a meccsre.......

Minden esetre gratula a Jetsnek a győzelemhez.
Védekezésben kb.(?!) pariban voltunk!
De támadásban?
Lealáztak bennünket.
Mi meg megérdemejük a borsot az orrunk alá......
több mint 13 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 161 — Patriots fan
Minden tiszteletem a csapaté!
Amit ebben a szezonban műveltek nem semmi!
Ilyen fiatalon ennyit elérni nem semmi!
Egy valamit meg kell tanulniuk piszkosul a JESTŐL NEM KAPHATUNK KI! :mad:
Brady későn ébredt a sokkból és a zebrák hát.....nem minősítem!
Go Pats Go Mayo

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát, csak az fáj, hogy pont a Jets-től. Rühellem őket... és így még nagyobb lesz a pofájuk.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
Szerintem eléggé ergyák voltunk.
Felesleges rákenni akárkire is, de valami kurvára nem stimmelt.
Gyengébbek nem lettünk az elmúlt pár hét alatt, a védelem kihozta magából a legtöbbet, a Jets se játszott űberfaszán, mégis kiszoptunk. (Oké, Brady eléggé enervált volt, de attól még nyerhettünk volna simán.)
Én azt nem értettem, hogy miért nem passzoltuk szét őket. Oké, hogy világjó cornerek, dehát meg se próbáltuk. Ha látszik, hogy nem megy, a rövidpasszok se, akkor így jártunk. De ez kb. olyan érzés volt, hogy lovasrohamokkal harcolunk, miközben van tankunk, vagy atombombánk, csak még tartogatjuk, majd elő se vesszük.
A 4. negyed elejéig egyébként biztos voltam, hogy mi nyerünk. Egyik haverommal még jó oddssal fogadtam is rá.
De aztán jött az a nullapontos hosszú drive, ami 8 percig tartott, brr.
Én azt nem értettem, mi értelme volt annyit futni ott, és nem agyonpasszolni őket, ahogy szoktuk. Ez örök rejtély lesz számomra, hogy mi volt abban a drive-ban a koncepció.
Na sebaj, végtére is újjáépítős évnek megfelelt.
Ha meg lesz szezon, akkor jövőre odahatunk rendesen.
Igazából ennek az évnek csak egy negatívuma van, hogy nem draftoltuk Tebow-t, amikor megtehettük volna. Meglenne a posztBrady éra újabb 3 SB győztes csapatának franchise QB-ja. 😊
(Most is megvan, csak nem nekünk.)

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
nem holding volt ott, hanem két marha Vödörrel az élen , akinek a keze mindíg lecsúszik a fényes nadrágokról
szerintem előbb ért le a kéz, mint a második láb, és lehet jönni a tate-félével, nem ugyanabban a helyzetben volt
de mindegy, én nem tudok változtatni rajta, szimplán kifejeztem, hogy érzem, elfogadom a te álláspontodat is
mondjuk a legjobb az lett volna, ha ez nem dönt semmiről, mert megint úgy játszunk, ahogy az uccsó fordulókban
nem tettük, vesztettünk, sajna :/Wyatt
Az hagyján, de a második Jets TD az Edwards elkapás volt két emberrel a nyakán, lehet hogy ott volt egy holding vagy valami 😊Jakehomer
miklos
én szerintem meg lejárt az idő
de mégegyszer írnám, nem ezen ment el, csak hozzá tartozik a képhez

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a másik pedig idegenben lehet, hogy jobban küzdöttünk volna, ott Brady sem ilyen kényelmes.
szerintem egyébként teljesen felesleges végig nyerni az alapszakaszt,mert a lendület elszáll, jobb meccsben lenni. Az ATlanta is megszívtamiklos
nézz be a giants topicba, van egy kis stat erről. csak az utóbbi időben fordul elő, hogy "megéri" wild card meccset játszani.csebi
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott
szerintem egyébként teljesen felesleges végig nyerni az alapszakaszt,mert a lendület elszáll, jobb meccsben lenni. Az ATlanta is megszívtamiklos
nézz be a giants topicba, van egy kis stat erről. csak az utóbbi időben fordul elő, hogy "megéri" wild card meccset játszani.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem holding volt ott, hanem két marha Vödörrel az élen , akinek a keze mindíg lecsúszik a fényes nadrágokról
Kisebb dolgokat elnéztek, de Holmes TD-je vitán felül szabályos volt.Jakehomer
szerintem előbb ért le a kéz, mint a második láb, és lehet jönni a tate-félével, nem ugyanabban a helyzetben volt
de mindegy, én nem tudok változtatni rajta, szimplán kifejeztem, hogy érzem, elfogadom a te álláspontodat is
mondjuk a legjobb az lett volna, ha ez nem dönt semmiről, mert megint úgy játszunk, ahogy az uccsó fordulókban
Az hagyján, de a második Jets TD az Edwards elkapás volt két emberrel a nyakán, lehet hogy ott volt egy holding vagy valami 😊Jakehomer
több mint 13 éve
mondjuk nem mintha bármit számítana, de akkor örüljünk

több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
a jó büdös kurva anyjába elmegy az összes zebra... amiket megcsináltak az a pofátlanság netovábbja... rossz helyre letett labda, véleményes dpi, a túl oldalon semmi, a 2. td nem volt az, hogy csak párat mondjak, de végig kurva irritálóak voltak...Wyatt
Az hagyján, de a második Jets TD az Edwards elkapás volt két emberrel a nyakán, lehet hogy ott volt egy holding vagy valami 😊

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
biztos kb hárman mennek a stábból, mert nagyon többen nem vagyunk
Last year, when the NFL moved the Pro Bowl to the week before the Super Bowl, the assignment went to the teams with the best records that lost in the division round.triangle
több mint 13 éve
triangle 1 283
Last year, when the NFL moved the Pro Bowl to the week before the Super Bowl, the assignment went to the teams with the best records that lost in the division round.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem tudom, de ezt Reiss írta ebben a pillanatban
eddig a konf döntő vesztes edzője ment, most miért változott?Wyatt
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
eddig a konf döntő vesztes edzője ment, most miért változott?Wyatt
Mert annak már nem lenne elég ideje felkészülni.
több mint 13 éve
eddig a konf döntő vesztes edzője ment, most miért változott?

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szerintem egyébként teljesen felesleges végig nyerni az alapszakaszt,mert a lendület elszáll, jobb meccsben lenni. Az ATlanta is megszívta
több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
2011.01.17.-én minden Pats fan fejében egész nap a "kicsit szomorkás a hangulatom máma" c. szám fog többszörösen ismétlődni,nekem legalábbis biztosan .

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a PB-ra a mi staff-kat hívták
1.sokkszerűen ért véget a szezon. A JETS defense olyan nyomást gyakorolt Bradyre és az offense falra, hogy sosem érezhette magát komfortosan ,mint azt a korábbi meccseken érezhette, márcsak azért sem , mert amikor lett volna ideje passzolni , akkor olyan coverage-t kapott az elkapó gárda, mint még a szezonban egy alkalommal sem. Szegényes támadó játék, s különösen rossz time-management a 4. negyedben,mely elősegítette az ellenfél előnyének megtartását.
2. kulcs fontosságú forduló pont a 4. negyedben a sikeres 2 point conv után, mikor Clotchery 58 yardos elkapás-futása a számos misstackle követően. ilyet nem lehet megengedni egy ilyen szinten. Érdemes lett volna megnézni a Steelers meccset megelőző Woodly féle szerelési oktatást az ESPN riporterén bemutatva a meccset megelőző bevezetőben.
3. a 2 negyed végén érdemes volt megkozkáztatni a fake puntot Chungnak. Hát nem ....
4. érdemes volt-e megbüntetni Welkert, mely során nem vehetett részt az első drive-ban a nyilatkozata miatt , saját magunkat büntetük vele. Teszem fel a kérdést, akkor Deadrick miért nem maradt büntiben , ha olyan következetes a mester. ilyen hülyeséget...
5. a jets játékosai beváltották a trash talk során igérteket, meg is ünnepelték rendesen RR-nel együtt az utolsó TD-nél
6. hogy mi lesz a jövőben? Mankins, egyéb lejáró kontraktusok, valamint a PATS edzői stábja megy a Pro Bowl-ramiklos
majd a jets, vagy a steelers stábja inkábbWyatt
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
nem kell a bírókra fogni,mindig hibáznak,hozzá kell szokni

nüanszokon ment el.fiatal jó csapatunk van,rebuilding évnek nem volt rossz 😛 ,jövőre megnyerjük

a lényeg továbbra is: ?

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
1.sokkszerűen ért véget a szezon. A JETS defense olyan nyomást gyakorolt Bradyre és az offense falra, hogy sosem érezhette magát komfortosan ,mint azt a korábbi meccseken érezhette, márcsak azért sem , mert amikor lett volna ideje passzolni , akkor olyan coverage-t kapott az elkapó gárda, mint még a szezonban egy alkalommal sem. Szegényes támadó játék, s különösen rossz time-management a 4. negyedben,mely elősegítette az ellenfél előnyének megtartását.
2. kulcs fontosságú forduló pont a 4. negyedben a sikeres 2 point conv után, mikor Clotchery 58 yardos elkapás-futása a számos misstackle követően. ilyet nem lehet megengedni egy ilyen szinten. Érdemes lett volna megnézni a Steelers meccset megelőző Woodly féle szerelési oktatást az ESPN riporterén bemutatva a meccset megelőző bevezetőben.
3. a 2 negyed végén érdemes volt megkozkáztatni a fake puntot Chungnak. Hát nem ....
4. érdemes volt-e megbüntetni Welkert, mely során nem vehetett részt az első drive-ban a nyilatkozata miatt , saját magunkat büntetük vele. Teszem fel a kérdést, akkor Deadrick miért nem maradt büntiben , ha olyan következetes a mester. ilyen hülyeséget...
5. a jets játékosai beváltották a trash talk során igérteket, meg is ünnepelték rendesen RR-nel együtt az utolsó TD-nél
6. hogy mi lesz a jövőben? Mankins, egyéb lejáró kontraktusok, valamint a PATS edzői stábja megy a Pro Bowl-ramiklos
majd a jets, vagy a steelers stábja inkább

több mint 13 éve
a jó büdös kurva anyjába elmegy az összes zebra... amiket megcsináltak az a pofátlanság netovábbja... rossz helyre letett labda, véleményes dpi, a túl oldalon semmi, a 2. td nem volt az, hogy csak párat mondjak, de végig kurva irritálóak voltak...Wyatt
nem tettük, vesztettünk, sajna :/

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
6. hogy mi lesz a jövőben? Mankins, egyéb lejáró kontraktusok, valamint a PATS edzői stábja megy a Pro Bowl-ra
több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
Kisebb dolgokat elnéztek, de Holmes TD-je vitán felül szabályos volt.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
triangle 1 283
ma semmi nem jött össze. coaching, Brady, O-fal, dropok, stb. a védelem igazából kb azt hozta, amit eddig, csak turnoverenk nélkül. roppant hasonló volt a giants elleni sb-hoz szerintem. most lehet majd vitatkozni Wisniewskiről, Cam Jordanről, meg egyebekről. annyira még nem hiányzott, de ma nagyon kijött az összes hiányosságunk. a keret egy jó idei drafttal simán komoly PO-csapat jövőre is, ami aggaszt engem, az inkább a legutóbbi tétmeccseken mutatott edzői munka (giants, ravens, jets), mert ezeken gyakorlatilag esélyünk sem volt.
több mint 13 éve
nem voltunk túl jók, de így se sokon múlott
grat a jetsnek, mert kihasználták a lehetőségeket
grat a fiúknak, hogy ilyen fiatal védelemmel, ilyen felforgatott csapattal idáig így eljutottak, nincs veszve semmi sőt, a draftot mi várhatjuk legjobb helyzetben, még ha ebből a 7 korai pickből 5-öt megtartunk, és ezekből 3-4 bejön, akkor nagyon sokáig nem kell majd szomorkodnunk negatív szezonok miatt
ma nem jött össze, sajnos van ez így
nem mondom, hogy nem érdemelt győzelmet a jets
de
a jó büdös kurva anyjába elmegy az összes zebra... amiket megcsináltak az a pofátlanság netovábbja... rossz helyre letett labda, véleményes dpi, a túl oldalon semmi, a 2. td nem volt az, hogy csak párat mondjak, de végig kurva irritálóak voltak...