New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
No igen meg gondolkodni.

1-3 év akart lenni de a hármas valamiért nem jött az ujjamra. Lehet Murphy gépelt.
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Csak nekem hiányzik a képletből az FA piac?

5-6 évre terveztek ezekkel a srácokkal, akik ha nagyon beválnak, vagy nagyon jónak érzik magukat akkor csak tag-el tudjuk magunknál tartani őket 5-4 (esetleg 3) év után. Azért szerintem ezt is számításba kellene venni a tervezés során...Witchdoctor
+1

Hosszútávú tervezésnél nem kell aktuálisabb téma, mint a Seymour-trade. Micsoda húzás, top5-10 pick stb. Aztán mi lett belőle. Semmilyen relevanciája nincs a 2011-es csapat erősségére pozitív irányba (FA ismerete nélkül egyelőre). Ami már a 3. idény lesz a távozása óta.
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Sokan imádják a veterán QB kat.
Nézzétek meg a tök fogalmatlan seattlei kopasznak is hány kérője van.
Nem tartok lehetetlennek 1- év múlva egy tradet ha az öreg látja Eminemben a tüzet.Delonso_
Ez aranyköpésekbe való. 😀
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Mallettnek kellene 2 év tanulás Tom mögött legalább. Mondjuk a legerősebb konferenciában volt ő szinte a legjobb qb, szóval tehetségben ott van a srác. Csak meg kell tanítani arra, hogy felnőtté váljon.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem meg inkább finoman presszionálnák egy visszavonulásra, mint Tedyt, ha már nem őt akarják.
több mint 14 éve
triangle 1 283
Nem tartok lehetetlennek 1- év múlva egy tradet ha az öreg látja Eminemben a tüzet.Delonso_
ehhez Brady-nek annyira szarul kellene teljesítenie, amit én nem tartok elképzelhetőnek (meg csupán 1 db rossz év után eleve kizárt, pláne így, hogy most nyomatta minden idők egyik legjobb évét)
több mint 14 éve
Nem tartok lehetetlennek 1- év múlva egy tradet ha az öreg látja Eminemben a tüzet.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én Mallett képességeit (fizikális) tekintve teljesen meg vagyok győzve, de azt kíváncsian várom, hogy a jelleme megváltozik-e pozitív irányba és képes lesz 1-2 év alatt szó szerint felnőni (mentálisan) a feladathoz.

Éppen azon gondolkodtam, hogy a FA játékosok még jól is kijöhetnek egy rövid ideig tartó lockoutból, mert elég furcsa helyzet a jelenlegi (FA-Draft csere). FA-ben könnyebb szerintem a need-et megoldani, mint draftról, hiszen a börzén azért korlátozottak a lehetőségek és még az sem biztos 1-2 játékosnál, hogy megállja a helyét a profik között. El tudom képzelni, hogy mi is ezért húztunk így.
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Minimum három forgatókönyv felvázolható.
1. Favre-Rodgers-féle utód projekt. Erre írtam, hogy ennek jelentősen megnőtt az esélye, Mallett-ben megvan az ehhez szükséges potenciál. TB vajon teljesen lehozza Favre szerepét?
2. Brady-Cassel-féle sztori. Nevelgetjük, eladjuk. Van benne ráció, szinte ingyen lesz 4 évig Mallett nálunk.
3. BB szentségtörése, 3 év múlva TB trade. BB csinált már ilyet/ehhez hasonlót nem egyszer, a filozófia is megvan hozzá. Mi meg kitérünk a hitünkből.tomi-tomi
A harmadik pontot épp tegnap vázoltam fel Wyattnek Branch nyomán.Delonso_
S ha még csak Branch nyomán juthatna ilyen az eszünkbe!
Ettől függetlenül én sem látok rá nagy esélyt. Csak például a Colts esetében ez nulla % lenne.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
1. Favre-Rodgers-féle utód projekt. Erre írtam, hogy ennek jelentősen megnőtt az esélye, Mallett-ben megvan az ehhez szükséges potenciál. TB vajon teljesen lehozza Favre szerepét?
2. Brady-Cassel-féle sztori. Nevelgetjük, eladjuk. Van benne ráció, szinte ingyen lesz 4 évig Mallett nálunk.
3. BB szentségtörése, 3 év múlva TB trade. BB csinált már ilyet/ehhez hasonlót nem egyszer, a filozófia is megvan hozzá. Mi meg kitérünk a hitünkből.tomi-tomi
A harmadik pontot épp tegnap vázoltam fel Wyattnek Branch nyomán.Delonso_
jó azért Branch amikor ment Seattle-be akkor volt kerek 27 éves. Ha TB-t elcserélnénk 2-3 év múlva akkor lesz ő 36-37. Azért a kettő nem olyan hasonló történet

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Csak nekem hiányzik a képletből az FA piac?

5-6 évre terveztek ezekkel a srácokkal, akik ha nagyon beválnak, vagy nagyon jónak érzik magukat akkor csak tag-el tudjuk magunknál tartani őket 5-4 (esetleg 3) év után. Azért szerintem ezt is számításba kellene venni a tervezés során...

Érdekes ez a Favre - Brady : Rodgers - Mallett párhuzam. LordTamas
Nekem is egyből ugyanez a párhuzam fordult meg a fejemben. Szerintem adja magát ez a párhuzam.

Én bízom benne, h Mallett, Brady visszavonulása után 1-2 évvel SB gyűrűig vezeti a Pats-et.
Addigra a tavalyi fiatal tehetségeink (pl. McCourthy, Hernandez, Gronk, és még sorolhatnám) is rutinosak lesznek, a "régebbi fiatalok" pedig erejük teljében lesznek még, úgyh remélem minden adva lesz hozzá...Rule

több mint 14 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Valamiért én úgy érzem, hogy Mallett egy-két év múlva egy trade keretében elhagyja a csapatot.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
A harmadik pontot épp tegnap vázoltam fel Wyattnek Branch nyomán.
több mint 14 éve
triangle 1 283
azért a 3.-nak elég kicsi az esélye, oké, hogy "best interest of our team" meg egyebek, de a "nem fizetünk nagy pénzt senkinek" című balladából is kimaradt Brady, szóval szerintem elképzelhetetlen, hogy elküldjük valahova, rá ezek a szabályok nem vonatkoznak.
több mint 14 éve
3. BB szentségtörése, 3 év múlva TB trade. BB csinált már ilyet/ehhez hasonlót nem egyszer, a filozófia is megvan hozzá. Mi meg kitérünk a hitünkből.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Érdekes ez a Favre - Brady : Rodgers - Mallett párhuzam. LordTamas
Nekem is egyből ugyanez a párhuzam fordult meg a fejemben. Szerintem adja magát ez a párhuzam.

Én bízom benne, h Mallett, Brady visszavonulása után 1-2 évvel SB gyűrűig vezeti a Pats-et.
Addigra a tavalyi fiatal tehetségeink (pl. McCourthy, Hernandez, Gronk, és még sorolhatnám) is rutinosak lesznek, a "régebbi fiatalok" pedig erejük teljében lesznek még, úgyh remélem minden adva lesz hozzá...
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Akár mennyire is szeretném, de Brady nem fog 38-39 éves koráig játszani. Szerintem neki ez az utolsó Patses szerződése. Ez lejár és szépen visszavonul. Abban nem vagyok biztos, hogy már az idei drafton kerestük az utódját, de Mallett annyira adta magát, hogy hülyeség lett volna kihagyni. Egy kvalitásait tekintve top15ös játékos bent van 3/10en hatalmas steal. Már csak azért sem hiszem, hogy cserének jött volna mert abból van egy fiatal méghozzá Hoyer. Mellé hülyeség lett volna hozni még egy fiatal cserét. Ebből gondolom, hogy a Mallett pick egyértelműen a jövőnek szól.
több mint 14 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Érdekes ez a Favre - Brady : Rodgers - Mallett párhuzam. Nekem vannak azért kétségeim, hogy Mallett a jövő QB-jának jött ide. Ha Brady egészséges marad, szerintem nem hagyja abba 2014 után. Lényegesen kevesebb sack-et kapott karrierje során, mint általában a QB-k, szóval simán lehet, hogy 38-39 évesen is játszik majd. A mentalitását meg ismerni véljük (lásd pl: Brady 6 dokufilm), nem úgy tűni, mint akit háttérbe lehetne szorítani. Meg én nem is gondolnám igazi mentornak, inkább leharapja a fejét a konkurenciának 😊.
Szóval szerintem a Mallett pick inkább egy value választás volt, egyszerűen nem látott más poszton érdemes embert BB, aztán behúzta, jó lesz erős backupnak, meg vészhelyzeti forgatókönyvnek. 2 év múlva meg majd elcseréljük...
Persze mindez szigorú magánvélemény.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nagy köszönet DoM-nak az elmúlt napok munkájáért!!!

Különösebben értékelni nem tudok és nem is akarok, de az OL átalakulásnak a folyamatára kíváncsi vagyok, főleg, hogy jönnek a fiatal húshegyek (Vollmer, Solder, Cannon, és blokkoló TE-ként Smith).
Remélem ezek és a RB pickek egy nagyobb számban és hatékonyabban működő futójátékot eredményeznek majd 😉
több mint 14 éve
Az OL hisztiző vagy hisztizni készülő tagjai gondolkodhatnak egy cseppet Solder és Cannon (egy komoly kemoterápiát kezdő(!), afroamerikai(!) T/G) draftolása után, hogy meddig is mehetnek el.tomi-tomi
mondjuk ez a folytonos afroamerikaizás (!) az OL-el kapcsolatban az egyik legnagyobb baromság. Már a draft előtt is elhangzott 1-1 pickre, hogy afró játékost biztos nem húzunk, mert alig van az OL-ben. Ennek mondjuk lehet, hogy nem az az oka, hogy bármi gond van az afró játékosokkal, inkább az, hogy jellemzően a TOP OL játékosok között a fehér srácok voltak többségben szinte mindig, ahogy a QB-k között is. Ez persze szépen változni fog az évek során, nem kéne folyton olyasmit belelátni, ami nincs, nem hiszem, hogy Mankinsnak vagy Lightnak ezzel üzennénk, hogy "nézd meg vazzeg, ha nem szerződsz, akkor egy feka veszi át a helyed"viito
Folytonosnak azért nem tartanám, legalábbis részemről. Direkt nem írtam "fekát" "négert", mert a tényt szándékoztam hangsúlyozni mindenféle érzelmi felhang nélkül. Ahogy számon tartják, hogy ki volt az első - jobb híján ismét - afroamerikai QB SB-ban, úgy az is szembetűnő, hogy néhány csapatnál az OL-ban csak fehér játékos játszik. S az egyik ilyen a Pats. Nem a bőrszínen van a hangsúly, ha eddig csak/jellemzően bajszos OL játékost draftoltunk volna, most pedig egy csupasz arcút, akinek esélye sincs bajszot növeszteni, akkor nekem egy bizonyos szintig lenne üzenet jellege.
Egyetértek a változással, hiszen ligaszinten már benne vagyunk. Az üzenet sarkított változatát én sem hiszem, de azt tartom, amit eredetileg is írtam, ti. jelzés lehet, hogy mindennek van határa, vagyis "meddig mehetnek el". A mi FO-nk igenis - ebben az értelemben - üzengetős, ld. Seymour-trade, AT kivágása s legutóbb a Moss-trade. Mindegyiknek volt egy plusz értelmezési szintje a szakmain kívül, amely nélkül nehezen is lehetett (szakmailag) indokolni az eseményeket. Btw nagyon sajnálom, hogy ez az egy szó ennyi indulatot ébresztett Benned és másokban! Így utólag már ki is hagynám, mert nem ez volt a hsz-em fókusza.

WR kérdésben egyetértek Bostonnal. Tate és Price draftolása után nem feltétlen kellett idén újabb picket áldozni. (Price nagyon sokba van nekünk!) szerk.: Úgy lehet tekinteni, hogy Price-t most draftoltuk a 2. körben. Tavaly úgy húztuk be a 3.-ban, hogy tudtuk, az előélete/egyeteme támadó rendszere miatt nem fog játszani egy évig.

több mint 14 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
Tate és Price is nagyon fiatalok még, ide húzni egy project játékost nem hiszem hogy feltétlenül okos döntés lett volna... Azt gondolom, hogy ha valahol van értelme FA piacról kukázni, akkor az az elkapó részleg. Biztos vagyok abban, hogyide tervez valamit az Öreg.
Az afroamerikai OL résszel pedig nem értettem egyet, azért is írtam példának Yatest és Woodyt. A "szakmai" álláspontja viszont nagyon hasonlít az enyémhez.Boston
Egyértelmű hogy fiatalok,potenciál bennük is megvan(Tate jól játszott a szezonban, Price viszont 1 meccsen szerepelt azért róla nehéz bármiféle véleményt mondani) ha hozunk Wr-t Fa-ról az nekem is tetszene és akkor még izmosabb lehet a pats offense.

több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
nekem csak annyi problémám van ezzel a drafttal hogy nem húztunk WR-t, tök jó hogy remek TE group van a csapatnál,de ha rápillantunk erre az elkapó gárdára....slot elkapókkal nincs gond, de azért ez Branch/Tate/Price (belőle azért nem sokat láttunk) hármas nem valami acélos főleg ha Branch lesérül...manuszka86
Tate és Price is nagyon fiatalok még, ide húzni egy project játékost nem hiszem hogy feltétlenül okos döntés lett volna... Azt gondolom, hogy ha valahol van értelme FA piacról kukázni, akkor az az elkapó részleg. Biztos vagyok abban, hogyide tervez valamit az Öreg.
Az afroamerikai OL résszel pedig nem értettem egyet, azért is írtam példának Yatest és Woodyt. A "szakmai" álláspontja viszont nagyon hasonlít az enyémhez.

Do your job
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
DoM, neked pedig nagyon-nagy köszi a draft során végzett munkádért!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ezt a feketék-fehérek dolgot az O-line-ban leszámítva, szerintem tomi-tomi elemzése teljesen helytálló.
én azért továbbra se vetném el hogy nem lesz idén FA/trade oldalról mozgolódás. Mankins-t például nagyon úgy fest muszáj lesz elpasszolni.
több mint 14 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
nekem csak annyi problémám van ezzel a drafttal hogy nem húztunk WR-t, tök jó hogy remek TE group van a csapatnál,de ha rápillantunk erre az elkapó gárdára....slot elkapókkal nincs gond, de azért ez Branch/Tate/Price (belőle azért nem sokat láttunk) hármas nem valami acélos főleg ha Branch lesérül...