New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Három gondolat kicsit vigasztalásul (nyilvánvaló mindenkinek, de jó leírni):Tudom, hogy vigasztalni akarod az embereket, de 14-2. 14-2
-Rebuilding year.
-Alapszakasz győzelem.
-Megvertük az alapszakaszban a SB győztest (azaz mind a négy elődöntőst).
+1: nagyon szimpatikus a csapatunk emberileg. Ha nem nyer ez a gárda SB-t egyáltalán, akkor is sokkal jobb nekik szurkolni, mint mondjuk a Steelers-nek, nem beszélve a Jets-ről. Csak nézzünk meg egy Welker, egy Ward és egy Edwards nyilatkozatot, és hasonlítsuk össze 😊... (És Hines még egész jó fej néha).LordTamas
Azért azt látni kell, hogy mind a 4 elödöntős milyen jó pass rush-sal rendelkezik.
több mint 13 éve
Sajnos az összes olyan hiba előjött tegnap, amik "hiánya miatt" ment nagyon jól az alapszakaszban.- Eladott labda
- 0 szerzett labda
- Sok sack
- Drop-ok
- Dekoncentráltság
+ a zebrák
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Igen, végigvezette. Nem játszott rosszul, de magához mérten kevés volt. Nekünk nem a D# a playmaker, nekünk a Qb az elit posztunk.Nyilván mindenki többet várt volna tőle. Rodgers-t is kergették, mégis megoldotta.Persze más támadórendszer, nyilván, de értitek a lényeget. Volt,hogy kijött a Coverből az elkapó, Tom mégsem dobta.Azért azt hozzáteszem,hogy az első driveban egészen parádésan haladtunk, merész playeket hívtunk, majd Tom eladta a labdát. Ezután pedig a kihagyott FG-t követően nálunk volt a lélektani előny.undisputedlyMajd Brady ismét végigvezette a csapatot a pályán, csak Crumpler elejtette a kezébe dobott labdát. TD helyett FG, és újabb lökés a Jets D-nek, hogy ezt is megúszták...
A fake puntnak meg utána olvasva Chungnak adott volt az opció, ha úgy ítéli meg az ellenfél felállást, akkor hívja nyugodtan ezt a játékot. Meskó szerint nyolc Pats blokkoló volt 6 Jets játékos ellen, ami garantálta a sikert. Sajnos Chung elkövette azt a hibát, amit tapasztalt WR-ek is szoktak, hogy levette a szemét a labdáról, mielőtt azt rendesen elkapja, mert már azt nézte, hova fut vele. Pech.
Továbbra is úgy gondolom, hogy ebben a helyzetben felesleges volt az opció a második negyedbeli támadójátékot látva. Semmit sem nyerhetett vele a Pats, és csak négy pont volt a hátrány + mi kezdtük a második félidőt.DoM
több mint 13 éve
Három gondolat kicsit vigasztalásul (nyilvánvaló mindenkinek, de jó leírni):-Rebuilding year.
-Alapszakasz győzelem.
-Megvertük az alapszakaszban a SB győztest (azaz mind a négy elődöntőst).
+1: nagyon szimpatikus a csapatunk emberileg. Ha nem nyer ez a gárda SB-t egyáltalán, akkor is sokkal jobb nekik szurkolni, mint mondjuk a Steelers-nek, nem beszélve a Jets-ről. Csak nézzünk meg egy Welker, egy Ward és egy Edwards nyilatkozatot, és hasonlítsuk össze 😊... (És Hines még egész jó fej néha).
több mint 13 éve
Azért azt hozzáteszem,hogy az első driveban egészen parádésan haladtunk, merész playeket hívtunk, majd Tom eladta a labdát. Ezután pedig a kihagyott FG-t követően nálunk volt a lélektani előny.undisputedlyMajd Brady ismét végigvezette a csapatot a pályán, csak Crumpler elejtette a kezébe dobott labdát. TD helyett FG, és újabb lökés a Jets D-nek, hogy ezt is megúszták...
A fake puntnak meg utána olvasva Chungnak adott volt az opció, ha úgy ítéli meg az ellenfél felállást, akkor hívja nyugodtan ezt a játékot. Meskó szerint nyolc Pats blokkoló volt 6 Jets játékos ellen, ami garantálta a sikert. Sajnos Chung elkövette azt a hibát, amit tapasztalt WR-ek is szoktak, hogy levette a szemét a labdáról, mielőtt azt rendesen elkapja, mert már azt nézte, hova fut vele. Pech.
Továbbra is úgy gondolom, hogy ebben a helyzetben felesleges volt az opció a második negyedbeli támadójátékot látva. Semmit sem nyerhetett vele a Pats, és csak négy pont volt a hátrány + mi kezdtük a második félidőt.
több mint 13 éve
Azért egy páran elgondolkodhattok itt, hogy tényleg szurkolónak érzitek-e magatokat. Nem hinném.GRAFIAzért mert vannak akik hevesebben élik meg? 😊
Van B-közép és van a csendes, tudomásul vevő, a bután bólogatóról nem is beszélve 😊
Mindenki döntse el hová tartozik, és tartsa tiszteletben a másikat. Ne pedig az elkötelezettségét kérdőjelezze meg.
több mint 13 éve
szóval Chungnak jött az ihlet, az edzők meg rábólintottak. így aztán már sokkal jobb.BB is azt mondta még most is h borzalmas döntés volt. Igaz. Túl sokat hibáztunk... Ez nem fér bele.
(egyébként tisztában vagyok vele, hogy nem kamikázézott, nyilván csak begyakorolt figurát lehet előadni, de akkor is...)triangle
több mint 13 éve
triangle
1 283
szóval Chungnak jött az ihlet, az edzők meg rábólintottak. így aztán már sokkal jobb.(egyébként tisztában vagyok vele, hogy nem kamikázézott, nyilván csak begyakorolt figurát lehet előadni, de akkor is...)
szerk.: Welkert meg kellett büntetni, BB magát rúgta volna szájba, ha nem teszi. szerintem mindenki tudja/érzi, hogy nem múlt rajta semmi, azt INT sem, btw az egyik legszebb drive-unk volt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azért egy páran elgondolkodhattok itt, hogy tényleg szurkolónak érzitek-e magatokat. Nem hinném.GRAFIÉn személy szerint nem igazán tudom szégyellni magam.
Egy ilyen attrakción az első a néző/szurkoló akit ki kell szolgálni.
Téged ezek szerint maradéktalanul kiszolgáltak?
több mint 13 éve
állj... Zoli azt mondta, h régóta gyakorolták ezt. Aztán Chungnak volt az ötlete h megkéne próbálni, MEGKÉRDEZTE BB-éket és azok rábólintottak, így megpróbálták. Chung a kapitány, a többieknek nem volt beleszólásuk a dologba, se pozitív, se negatív értelemben. Bíztak Chung és az EDZŐK döntésében.Wilfork most cseppett kibukott BB azon döntésén, h az első drive-ban ugye nem engedte West játszani a lábas nyilatkozata miatt... franc se tudja. Jól haladtunk abban a drive-ban, igaz kérdés h INT lett-e volna ha van Branch.
Ez egy nagyon furcsa meccs volt... Pontosan jellemzi Crumpler teljesítménye... tiszta hullámvasút volt, de sajnos keveset voltunk fenn. Csak abba gondoljatok bele, h mi lett volna HA nincs az INT és mondjuk ott szerzünk egy TD, de minimum egy FG-t, majd Crumpler nem ejti el a TD-t. minimum 10-0, de lehet 14-0. teljesen más lett volna... Így alakult. van ilyen, sajnos.
Én a meccs előtt is azt mondtam h azon fog múlni, h a futásukat mennyire tudjuk megfogni és h Bradyt mennyire védi a fal. Mindkettő betli volt, nem is lehetett más a végeredmény.
Most már annak drukkolok h legyen megállapodás, mert nagyon nem tenne jót a fiataloknak 1 év kihagyás. Ha ez meglesz, biztos vok benne h fog még ez a csapat SB-t nyerni, nem is egyet!
több mint 13 éve
Azért azt hozzáteszem,hogy az első driveban egészen parádésan haladtunk, merész playeket hívtunk, majd Tom eladta a labdát. Ezután pedig a kihagyott FG-t követően nálunk volt a lélektani előny.Nem állítom, hogy jól játszott, de messze volt attól, hogy ő legyen a bűnbak, még akkor is, ha nem tudta megnyerni a meccset.Jó az ilyen okostojások az alapszakasz során végig ugráltak a bandwagonon, most meg dobják le a Taigetoszról, ha véletlenül Branch/Crumpler stb nem ejti el a labdát, akkor senki se emlékezne a 3 rossz passzra. Ezen három PO vereség alkalmából a Pats ellenfelei átlagban 26 pontot szereztek, Bradyt átlagban 4.3 alkalommal sackelték (úgy hogy ebben a három évben az alapszakasz során a meccsenkénti átlag 1.29 volt)csak hogy még bedobjunk pár számat.Crumpler nem elkapása még ok, de Branch egy 4 és 13-at kellett, hogy elkapjon visszafelé nyúlva, úgy, hogy egyszer addigra már megmentette Brady seggét egy potenciális int-nél. És kövezzetek meg, de ez a kurva sok sack azért köszönhető annak is, hogy pl. TB nem ismerte fel mikor kell kidobni a labdát a pályáról vagy pl. nem vette észre Brady, hogy az egyik DB megkerülte az egész falat (és Light mellett) lezúzta. És ez azért fura mert szezon közben, ezeket megoldja.
Ha jól emlékszem ugyanezen statisztikusok írták a Chargers meccs körül, hogy ilyen gyenge védelemmel és támadójátékkal PO-ba se jut a csapat, és egyszerűen csak mázlijuk van, hogy meccseket nyernek.DoM
De ha szerinted jól játszott, lelked rajta.
Ezt Boomer Esiason írja róla:
"Tom Brady was off," Esiason said. "I don't know what was wrong with him yesterday. I don't know if he had the flu, he had the cold, or whatever it was. He just didn't look like the player that we have seen in the last eight weeks at any point in that game."zinedine5
Fentebb írtam, hogy hazai pályán egy pillanatig nem volt nálunk a lélektani előny, és ez nem egyedül a QB saraDoM
szvsz Zinedinenek igaza van Tomot illetően. Ettől még mindig ő a legnagyobb, de be kell látni, az "embernek már a töke tele van a PO görcsösködéssel"
több mint 13 éve
ja és az mi, hogy Meskó állítása szerint Chung hívta a fake puntot, nem az edzők (Belichick nem tagadta ezt a sajttájon)? létezik ilyen? úgy értem, egy div round meccsen ilyen fontos döntést hozhat egy játékos a pályán? ez azért nem az a szint, hogy Brady eldöntheti, kinek dobja, vagy hogy egy elkapó dönt optionnél, hogy mit fut...triangleÉn azt úgy értelmeztem, hogy az edzők megadták rá az engedélyt, hogyha úgy látja, akkor mehet.
Kiváncsi vagyok, hogy Meskó ezután a nyilatkozat után kapott-e leszúrást.
Ilyesmit szerintem nem szoktak kikotyogni...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nemmmondod?!?!A rontott fake punt után akkor azért nyomta a mester az igét Chungnak az meg pislogott mint hal a szatyorba....
több mint 13 éve
Azért egy páran elgondolkodhattok itt, hogy tényleg szurkolónak érzitek-e magatokat. Nem hinném.
több mint 13 éve
triangle
1 283
ja és az mi, hogy Meskó állítása szerint Chung hívta a fake puntot, nem az edzők (Belichick nem tagadta ezt a sajttájon)? létezik ilyen? úgy értem, egy div round meccsen ilyen fontos döntést hozhat egy játékos a pályán? ez azért nem az a szint, hogy Brady eldöntheti, kinek dobja, vagy hogy egy elkapó dönt optionnél, hogy mit fut...
több mint 13 éve
A tegnapi meccsről, Brady-ről már szinte mindent leírtatok.Nekem még egy dolog volt nagyon szembetűnő: Connolly-t nagyon agyonverte Ellis.
Emiatt 4 kérdőjel van az OL-ünkben.
Szerintem most láttuk utoljára együtt a bearded brothers-t.
Light+Mankins UFA
Koppen+Neal még van egy évük, de ki tudja mi lesz velük. Koppen teljesítménye sajnos egyre gyengébb.
Mankins-t meg kéne tartani; Light nyilatkozata a meccs után picit érdekes volt. Lehet, hogy sejt már valamit, vagy már mentek a háttérben a tárgyalások az ügynökével, és nem áll jól a szerződése...
Vollmer adott
Kaczur jön vissza az IR-ről, nem tudjuk mire lesz képes.
Szerintem a 4 első pick-ünkből kettőt az OL-re kéne ellőni.
Ideális lenne egy OT+OG húzás, ha ez nem jön össze, akkor OG+C.
Minden elismerésem Dante Scarnecchia-nak, mert hihetetlen munkát végez, DE idén egyből bevethető OL embereket kéne húzni nem pedig project játékosokat.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 13 éve
Nem állítom, hogy jól játszott, de messze volt attól, hogy ő legyen a bűnbak, még akkor is, ha nem tudta megnyerni a meccset.Az a szezon legnagyobb hülyesége volt. Egy bizonytalan Jetsnek adtunk egy nagy lehetőséget.
Fentebb írtam, hogy hazai pályán egy pillanatig nem volt nálunk a lélektani előny, és ez nem egyedül a QB sara. És még ilyen gyenge játékkal is határozott véleményem, ha csak 3-7 a félidő, akkor "könnyen" behúzza a meccset a csapat (tudom a sportban nincs ha, de ez a fake punt teljesen érthetetlen volt). Tudom, nem feltétlenül kell a védelemnek TD nyalni, de egyszerűen ostoba döntés volt, amiből gyakorlatilag semmit sem profitálhatott a csapat. Tegye fel a kezét az, aki szerint tuti lett volna az FG a szünet előtt, ne adj' isten a TD annak fényében, hogy mennyire dadogott a támadójáték a második negyedben, és mennyire érezte a Jets védelem a játékokat.DoM
triangle-lel is egyetértek, hogy a coaching staff megint összeomlott, megjegyzem látszott is párszor, hogy nem túl kellemes beszélgetések voltak BB és O'Brien között.
Amikor megcsináltuk a 14-11-et, akkor lehetett volna nálunk a momentum. Ráadásul az egy gyors, igazi Patroits drive volt. De a következő már a 8 perces futásos szar lett megint.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nekünk nem kellett volna csak egyetlen egy ponttal többet feltenni a táblára mint a Jets.Szerintetek volt rá esélyünk az első perctől kezdve?!?!
A nagy lófilét.... :cool:
több mint 13 éve
Nem állítom, hogy jól játszott, de messze volt attól, hogy ő legyen a bűnbak, még akkor is, ha nem tudta megnyerni a meccset.Crumpler nem elkapása még ok, de Branch egy 4 és 13-at kellett, hogy elkapjon visszafelé nyúlva, úgy, hogy egyszer addigra már megmentette Brady seggét egy potenciális int-nél. És kövezzetek meg, de ez a kurva sok sack azért köszönhető annak is, hogy pl. TB nem ismerte fel mikor kell kidobni a labdát a pályáról vagy pl. nem vette észre Brady, hogy az egyik DB megkerülte az egész falat (és Light mellett) lezúzta. És ez azért fura mert szezon közben, ezeket megoldja.Peter King, és sokan mások is, joggal mutatnak rá ugyanerre: ...SzablerJó az ilyen okostojások az alapszakasz során végig ugráltak a bandwagonon, most meg dobják le a Taigetoszról, ha véletlenül Branch/Crumpler stb nem ejti el a labdát, akkor senki se emlékezne a 3 rossz passzra. Ezen három PO vereség alkalmából a Pats ellenfelei átlagban 26 pontot szereztek, Bradyt átlagban 4.3 alkalommal sackelték (úgy hogy ebben a három évben az alapszakasz során a meccsenkénti átlag 1.29 volt)csak hogy még bedobjunk pár számat.
Ha jól emlékszem ugyanezen statisztikusok írták a Chargers meccs körül, hogy ilyen gyenge védelemmel és támadójátékkal PO-ba se jut a csapat, és egyszerűen csak mázlijuk van, hogy meccseket nyernek.DoM
"Tom Brady was off," Esiason said. "I don't know what was wrong with him yesterday. I don't know if he had the flu, he had the cold, or whatever it was. He just didn't look like the player that we have seen in the last eight weeks at any point in that game."zinedine5
Fentebb írtam, hogy hazai pályán egy pillanatig nem volt nálunk a lélektani előny, és ez nem egyedül a QB sara. És még ilyen gyenge játékkal is határozott véleményem, ha csak 3-7 a félidő, akkor "könnyen" behúzza a meccset a csapat (tudom a sportban nincs ha, de ez a fake punt teljesen érthetetlen volt). Tudom, nem feltétlenül kell a védelemnek TD nyalni, de egyszerűen ostoba döntés volt, amiből gyakorlatilag semmit sem profitálhatott a csapat. Tegye fel a kezét az, aki szerint tuti lett volna az FG a szünet előtt, ne adj' isten a TD annak fényében, hogy mennyire dadogott a támadójáték a második negyedben, és mennyire érezte a Jets védelem a játékokat.
több mint 13 éve
triangle
1 283
elég sok összetevője volt a vereségnek, de szerintem meg főleg BB-re vezethető vissza az egész (ahogy a giants és a ravens ellen is). nem voltak feltüzelve eléggé a srácok, a gameplant meg túlokoskodták. ezért aztán a jól kitalált jets D teljesen összezavarta a falat, ezért aztán Brady-nek sem ment, aztán mehetett a futás az eredmény után stb. nem mondom, a harcedzett veteránoktól (Brady-vel az élen) ennek ellenére többet vártam, de szerintem a vereség most legnagyobb százalékban az edzői stábon múlott, nem megy mostanában a gameplanning a PO-ban.
több mint 13 éve
Szerintem meg ezt így kategórikusan nem lehet kijelenteni,mindkettőre van példa.Tavaly pl ugye a liga két legjobb mérlegű csapata játszotta a SB-t.Ráadásul a NO az utolsó 3 RS meccsét elveszítette.Aztán persze ott van az ellenkező példa minta 2005ös Steelers vagy a 2007es Giants.Sokkal komletteb dolog ez annál mint hogy ki lehessen jelenteni hogy annak jobb aki bye week-es vagy annak aki nyomja már a wild card körben.van valami stat, hogy az első kiemelteknek nem nagyon megy a PO-ban. formaidőzités hmmm....sutianapNem lenne semmi baj ezzel a szezonnal, haEgyre inkább úgy tűnik, hogy hiába mondja mindenki, hogy a Wild Card hétvége csak egy egyszerű bye week az első két helyen kiemelt csapatnak, gyakorlatilag semmit sem ér, kivéve ha az extrém időjárás nagy előny a hazai csapatnak egy dome franchise ellen. Ha 18 meccses lesz az alapszakasz, akkor még rosszabb lesz, mert ha valaki véletlenül jól kezdi az évet és hülyére nyeri magát, utolsó két-három meccsen nincs eredménykényszer, bármennyire is profi sportolók, a koncentráció nem ugyanaz, majd jön a bye week, és egy bombaformában lévő csapat, aki lehet, hogy az év első hat hetében semmit sem csinált, és az utolsó fordulókban kijön nekik a lépés.
- végigbukdácsolt volna a csapat az alapszakaszon, több-kevesebb szerencsével behúzta volna a csoportot és kiesett volna a playoff első körében;
- nem a Jets és nem egy ilyen felvezetést előadó Jets ellen esett volna ki.
De így, hogy az alapszakasz második felét magabiztosan (kiv. a Packers ellen) végigdarálták, mi szurkolók is többet vártunk a csapattól, annak ellenére, hogy tudtuk, ez rebuilding year, sok az újonc, rutintalan a védelem, gondok vannak a D-line-ban, nincs igazi passrush és deep threat WR. Így sokkal keserűbb a vereség és nagyobb a csalódás.
Én magam a playoff előtt ennél mindenképp többet vártam volna. Tévedtem.
Jövőre meglátjuk.
(Vagy nem, ha lockout lesz)Gogo
Idén is a Falconst bucira verték, a Steelers hivatalosan csak izgalmassá tette a meccset, de ők legalább magukhoz tudtak térni, Cam Cameronnak meg küldhetik a gyümölcskosarat, de gondolom minden évből lehet sorolni a példákat.DoM
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Emlékeztetnék a két Hernandez "felé" dobott förtelemre. Basszátok meg Hernandez legalább egy 5 yardos vonallal előrébb kocogott már mikor Brady tűz alávette a partvonalon fagyoskodókat.
Na de ezt sikerült neki kétszer ugyan olyan fosul kivitelezni. 😕 :mad:
Erre(is) gondoltam mikor feltettem a költői kérdést:...mi ki a faszból készültünk az elmúlt héten?!?! :mad:
több mint 13 éve
van valami stat, hogy az első kiemelteknek nem nagyon megy a PO-ban. formaidőzités hmmm....Nem lenne semmi baj ezzel a szezonnal, haEgyre inkább úgy tűnik, hogy hiába mondja mindenki, hogy a Wild Card hétvége csak egy egyszerű bye week az első két helyen kiemelt csapatnak, gyakorlatilag semmit sem ér, kivéve ha az extrém időjárás nagy előny a hazai csapatnak egy dome franchise ellen. Ha 18 meccses lesz az alapszakasz, akkor még rosszabb lesz, mert ha valaki véletlenül jól kezdi az évet és hülyére nyeri magát, utolsó két-három meccsen nincs eredménykényszer, bármennyire is profi sportolók, a koncentráció nem ugyanaz, majd jön a bye week, és egy bombaformában lévő csapat, aki lehet, hogy az év első hat hetében semmit sem csinált, és az utolsó fordulókban kijön nekik a lépés.
- végigbukdácsolt volna a csapat az alapszakaszon, több-kevesebb szerencsével behúzta volna a csoportot és kiesett volna a playoff első körében;
- nem a Jets és nem egy ilyen felvezetést előadó Jets ellen esett volna ki.
De így, hogy az alapszakasz második felét magabiztosan (kiv. a Packers ellen) végigdarálták, mi szurkolók is többet vártunk a csapattól, annak ellenére, hogy tudtuk, ez rebuilding year, sok az újonc, rutintalan a védelem, gondok vannak a D-line-ban, nincs igazi passrush és deep threat WR. Így sokkal keserűbb a vereség és nagyobb a csalódás.
Én magam a playoff előtt ennél mindenképp többet vártam volna. Tévedtem.
Jövőre meglátjuk.
(Vagy nem, ha lockout lesz)Gogo
Idén is a Falconst bucira verték, a Steelers hivatalosan csak izgalmassá tette a meccset, de ők legalább magukhoz tudtak térni, Cam Cameronnak meg küldhetik a gyümölcskosarat, de gondolom minden évből lehet sorolni a példákat.DoM
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Crumpler nem elkapása még ok, de Branch egy 4 és 13-at kellett, hogy elkapjon visszafelé nyúlva, úgy, hogy egyszer addigra már megmentette Brady seggét egy potenciális int-nél. És kövezzetek meg, de ez a kurva sok sack azért köszönhető annak is, hogy pl. TB nem ismerte fel mikor kell kidobni a labdát a pályáról vagy pl. nem vette észre Brady, hogy az egyik DB megkerülte az egész falat (és Light mellett) lezúzta. És ez azért fura mert szezon közben, ezeket megoldja.Jó az ilyen okostojások az alapszakasz során végig ugráltak a bandwagonon, most meg dobják le a Taigetoszról, ha véletlenül Branch/Crumpler stb nem ejti el a labdát, akkor senki se emlékezne a 3 rossz passzra. Ezen három PO vereség alkalmából a Pats ellenfelei átlagban 26 pontot szereztek, Bradyt átlagban 4.3 alkalommal sackelték (úgy hogy ebben a három évben az alapszakasz során a meccsenkénti átlag 1.29 volt)csak hogy még bedobjunk pár számat.Anélkül, hogy ezen szívóznék és egyedül a nyakába varrnám ezt tegnapi szörnyűséget, nagyon messze vissza kell mennem az időben amikor utoljára a hátára vette a csapatot a PO-ban. Én személy szerint többet vártam volna tőle és a tököm tele van az "elgörcsösködött" meccsektől.Peter King, és sokan mások is, joggal mutatnak rá ugyanerre: ...Szabler
Most ez a szánalom, tavaly a Ravens elleni betli, elötte a 2007-es évben is a PO-ban a SD ellen 3 int. Az elit QB ezekben a helyzetekben kéne, hogy villantson.zinedine5
"Tom Brady was off," Esiason said. "I don't know what was wrong with him yesterday. I don't know if he had the flu, he had the cold, or whatever it was. He just didn't look like the player that we have seen in the last eight weeks at any point in that game."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez meg nálam ér meg egy +1-et!3. Brady elviszi a hátán a meccset. Bár nem játszott olyan jól Tom, átlagos QB teljesítményt bőven hozott. Viszont ő azért Tom Brady, hogy ha kell, kvázi egyedül nyerjen meccseket. Most nem tette meg. Nem hiszem, hogy nem akarta volna, csak rossz napot fogott ki / túl görcsös volt / túlságosan félt a hibáktól.Anélkül, hogy ezen szívóznék és egyedül a nyakába varrnám ezt tegnapi szörnyűséget, nagyon messze vissza kell mennem az időben amikor utoljára a hátára vette a csapatot a PO-ban. Én személy szerint többet vártam volna tőle és a tököm tele van az "elgörcsösködött" meccsektől.
LordTamas
Most ez a szánalom, tavaly a Ravens elleni betli, elötte a 2007-es évben is a PO-ban a SD ellen 3 int. Az elit QB ezekben a helyzetekben kéne, hogy villantson.zinedine5