New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Spigo New England Patriots 1 245 — Patriots GM
jó választás volt a Reilly-cikk Cannonról a pats.hu-ra, grat Spigo!triangle
Köszi! Rick Reilly cikkének olvasása után egyből rácuppantam én is 😊
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
A nem exkluzív tagnek lényegi elemei: a játékos tárgyalhat, igazolás esetén kötelező két első körös picket adni ellenértékként, a fizetés az előző év Top5 átlaga.
Ha a játékos aláírja a taget, akkor viszont nem tárgyalhat, csak a klub; az esetleges trade értéke a két egyezkedő klubon múlik, cserébe a játékos fizetése az új év Top5 átlaga. Ez történt anno Casselnél is, s ha Hali aláírta a taget, akkor nála is ez a szitu.
Tehát tényleg elmélkedhetünk azon, hogy mennyiért érné meg idehozni Halit, mert az aláírásával ezt lehetővé tette. Illetve addig szentírás a két első körös pick, amíg a játékos alá nem írja a tag-et.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Lehet persze minden évben tagelni elviekben, de leggyakrabban van egy kikötés, ami szerint a következő évben ha elér valamit (vagy még az se kell) nem tagelhető, és az esetben, ha nem sikerül megállapodni hosszú távú szerződésben akkor ingyen távozik, egy év múlva meg kaptok érte egy csini 3. körös picket. Nyilván nem tartom esélyesnek, de ez simán benne lehetne a pakliban. Szal én nem azzal nem értek egyet, hogy nem fogtok megállapodni, és nem játssza nálatok az összes hátralévő meccsét, vagy bármi, csak azt, hogy attól még, hogy valakit tagel egy csapat, nem szentírás, hogy csak és kizárólag két első körért távozhat, ha nem lát esélyt rá a csapat, hogy meg tudja tartani

több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nézd. Tény az, hogy két első köröst kell adni, ez szabály. Pontosabban eddig ez volt a szabály. És sztem egyelőre marad is ez, leírtam fentebb miért. Egyelőre ezt vegyük alapnak, más nincs. Hogy mi lenne meg kéne meg vóna, az tudjuk, hogy sehova nem vezet. Most ez a szabály, ebből lehet okoskodni.

Az, hogy Cassel esetében mit adtak, az más. Leírtam, hogy mi a különbség. Az egy teljesen más eset. Halit meg akarják tartani és akkor megtehetik. Casselt nem akarták, azt is megtehették. Sztem legalábbis abban is tévedsz. Ott a Pats is ki akart bújni a tag alól, és megtehették. Mindenki jól járt (elvileg. Mert a Chiefs hogy hogy járt Casselel az már más tészta. 😀)

De nézzük Halit. Mi lesz jövőre? Tagelhetik megint Halit. Ez nem szokás, de lehetni lehet. Igazából sokkal valószínűbb, hogy megegyeznek vele egy 5-6 éves szerződésben, de olyan, amit te írsz, hogy jobb 1+3, mint a semmi, már ez is cáfolja. Erre írom ezt.

Az is tény, hogy bíznak Haliban, jó a viszony a csapat és közte. Hali is maradni akar.
Ellenben, nyilván mindenki a lehető legtöbb pénzt akarja bebiztosítani magának a lehető leghosszabb távra.
Ez visszafele is igaz. A csapatok sem engedik el a legjobb játékosaikat, nem ez az érdekük.
Hiába írják mindig, hogy majd a Patstől meg kéne venni Bradyt, vagy a Coltstól Manninget, és milyen jó csapat volna X gárda.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Te nem érted, vagy akarod megérteni, hogy attól, hogy a taget aláírta, nem biztos, hogy a hosszú távú szerződésben megegyeztek vele
Az most más kérdés, hogy semmi esélyét nem látom annak, hogy ne találnátok meg a közös hangot, így a legelejétől fogva értelmetlen az egész Hali to New England kérdéskör, de hát hosszú a semmittevés ilyenkor
De attól még elviekben egy aláírja a tendert, de a hosszú távúban nem tudnak megegyezni, így inkább egy a két első körnél kisebb, de a következő évi semminél, majd a 2013-as 3. körnél bőven több ajánlatot simán el lehet fogadni
Nem azt mondom, hogy látok erre esélyt, hanem, hogy előfordulhat, hiába nem akarod ezt belátni

több mint 14 éve
De ha hosszú távon nem tudtok megegyezni, akkor egy 1+3 is sokkal jobb, mint a semmi egy év múlva 😊 Amúgy meg Woodley inkább LOLB, coverben jobb, mint Hali, nekünk egy ilyen állat ROLB kéne, akinek az a dolga, hogy egész meccsen a QB seggében legyenWyatt
De nem érted? 😛 Nem kell megegyezni semmit. Meg van egyezve, aláírta a taget. Vagyis ha ti akarjátok, akkor adni kell egy 10 milla fölötti ajánlatot (nem száz dollárral többet). És akkor a Chiefsnek két választása lenne.
1. matcheli az ajánlatot, vagyis megadja, amit ti ajánlotok. ÉS Hali marad Chiefs játékos, majd jövőre kap egy hosszútávút. Ez a valószínűbb változat lenne.
2. Nem matcheli, és akkor kaptok egy Halit, a Chief pedig két első kört.

Tehát hagyjuk ezt a 1+3 vagy ingyen megy Hali dolgot, mert az totál hülyeség. Csak nem akartam így fogalmazni. De akkor legyen, ha máshogy nem érted. 😀

több mint 14 éve
De ha hosszú távon nem tudtok megegyezni, akkor egy 1+3 is sokkal jobb, mint a semmi egy év múlva 😊 Amúgy meg Woodley inkább LOLB, coverben jobb, mint Hali, nekünk egy ilyen állat ROLB kéne, akinek az a dolga, hogy egész meccsen a QB seggében legyen

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 862 — #NoStress
Szerintem Woodley sanszosabb, mint Hali (a Steelersben többeket is meg kell tartani, és nem Woodley posztja a legégetőbb nekik), és végtére is kiegyeznék vele is.

több mint 14 éve
Cassel is az volt, nem?Wyatt
Ott senkinek nem volt érdeke, hogy Casselt megtartsák. Ha jól emlékszem Cassel rekordot állított fel akkor az egy éves fizetésével, de lényeg, hogy annyiért nem akarták megtartani. Ez egyébként inkább engem igazol. 😛 Mármint ,hogy senki nem enged el senkit ingyen-olcsón, akiért sokat is kérhet.

Casselnél szerintem úgy volt, hogy aláírta a taget. De elcserélni el lehet tudtommal ezek után is. Ahogy bárkit. De az nem a tagen belül megy. A tagnél Hali egyeztethet másokkal ha tetszik a Chiefsnek ha nem (non exclusivenél). És azután vagy matcheli az ajánlatot a Chiefs (hét napon belül megadja ugyanazt) vagy jön a két első körös.

A kettő független. A Pats azért tagelte Casselt ekkora összeggel, hogy jó áron tudják eladni. Valószínű sejtették Pioli szándékait valahonnan. 😊 Szerk: De itt ugye nem Cassel (Hali) egyeztet már, hanem a csapat.

több mint 14 éve
Cassel is az volt, nem?

több mint 14 éve
Ha van franchise tag, akkor nincs miről tárgyalni. Ez egy non-exclusive franchise tag Halin (exclusive esetén nem is igazolhat máshová a játékos), aminél garantált a két első kör. Nem lehet tárgyalni semmin ezen belül. A fizetés is meg van szabva a Chiefsnek, hogy mennyit kell fizetni, (Hali esetében közel 10 millió$ 2011re), erről indul a licit. A két első kör fix mindenképp.
Csak mondom, ha esetleg valaki nem tudná.

Azért tegyük hozzá, hogy Crennelt (DC) és Piolit (GM) ismeritek. Olyanok ők, akik csak úgy elengednék Halit ingyen, ha esetleg a tageket eltörlik?

Bár én amondó volnék, roppant valószínűtlen ez a verzió. Ha játékosok és a tulajok végre valahára megegeznek a fő kérdésben (pénzelosztás), akkor (egyikük sem) nem azon fognak nyammogni, hogy a pár tagelt játékosnak hogy lehetne még jobb? Mert akkor elindul a liga teljes gőzzel. És valószínűbb (sokkal), hogy egy új CBA majd lehet máshogy rendezi a tag kérdését. Ezt viszont el tudom képzelni. De hogy minden elindul csak pont a tagek nem, az sztem csak elvi lehetőség, nem gyakorlati. Ezek s rácok járnak csak jól, akiket tageltek, ez a többi játékosnak nem érdeke, hogy ezen vita menjen. Ők meg keresnek majd annyit, hogy túlélik, nem hiszem ,hogy keménykedni fognak ezen, mert elég sok ellenséget szereznek minden irányból alig jobb szerződésekért. Azért sejthető, hogy ezek a játékosok (Hali, Manning, Woodley, stb.) egy év leteltével (a tag ideje) sem fognak babért játszani.

több mint 14 éve
Hát az valamivel kevesebb azért, de már nem olyan sokkal, ennyiért simán

több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Én még a két első kört is megadnám, úgyis lesz állandóan + pickünk, most annyit simán megér.
Ha meg úgy vesszük, egy LoMo+x letrade-et simán megint 😛Wyatt
Viszonyítási alapként:
Jared Allen anno egy 1 db első körös és 2 db harmadik körös pickbe fájt a Vikingsnek - plusz még a hatodik körös választásaikat is kicserélték.
több mint 14 éve
Én még a két első kört is megadnám, úgyis lesz állandóan + pickünk, most annyit simán megér.
Ha meg úgy vesszük, egy LoMo+x letrade-et simán megint 😛

több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 921 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Nem kötelező a 2 első kör. Szerintem, ha a Kansas nem tud hosszútávon megegyezni Hali-val akkor elengednék olcsóban is. Mondjuk egy első és harmadikért. Az már azt mondom vállalható. 😊Proxi
Ámen!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Nem kötelező a 2 első kör. Szerintem, ha a Kansas nem tud hosszútávon megegyezni Hali-val akkor elengednék olcsóban is. Mondjuk egy első és harmadikért. Az már azt mondom vállalható. 😊

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 921 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Nincs olyan játékos a ligában, akiért BB ad két elsőköröst.zinedine5
Ha lesz akkor meg max tévedtünk 😛

Draft

több mint 14 éve
triangle 1 283
jó választás volt a Reilly-cikk Cannonról a pats.hu-ra, grat Spigo!
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 501 — Ajmo Vatreni
Nincs olyan játékos a ligában, akiért BB ad két elsőköröst.
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Most van Andruzzi jótékonysági golf tornája. többen is ott vannak ugye tőlünk. Pl. Cunningham, aki elmondta hogy Bostonban van és ott készül. Mankins is, aki mondta h nagyon drukkol Cannonnak h felépüljön, Solderrel pedig már beszélt is és segíti a felkészülését.

Reiss: Interesting to hear Logan Mankins say he has spoken with first-round pick Nate Solder. Mankins says he is happy to help Solder. Logan Mankins might be at odds with Pats on a contract, but his willingness to help Nate Solder speaks to his commitment to teammates.
Danna
Hát... legjobb esetben ez azt jelenti, hogy sutyiban már megegyezett vele a vezetőség... egyébként egy franchise taggel a nyakán legfeljebb az offseasonben rinyálna, 10-11 milkás taggel nem fog meccseket kihagyni... azt a meccsenkénti cca 680e dollárt nem fogja csak úgy az asztalon hagyni, a'la Samuel.

Ilyen szempontból egyébként kár, h tavaly elsőként Vince-re kellett dobni a taget... ennyi pénz ellenében Logan is lenyomta volna az első nyolc meccset....

Mindegy, én lelkem mélyén továbbra is reménykedek egy 2012-es Solder-Mankins-Connolly-Cannon-Vollmer falban...
(bármennyire is nonszens - nagyobb sanszot látok Mankins újraszerződésére, mint arra hogy Koppentől megszabaduljunk😀)

Egyébként azon gondolkodom mostanság hogy lenne-e értelme szemrebbenés elpasszolni 2 elsőkörös picket Halira - ennyi a franchise tag ára - és megadni neki a gigaszerződést

Rengeteg fiatal van a csapatban
a D fiatal, de igencsak szépreményű és ha az RE posztot házon belül megoldjuk akkor gyakorlatilag csak egy elít OLB kellene ahhoz, hogy bajnokesélyeshez méltó D legyen...

az O most van átalakulóban, szerintem ezt meg is fogjuk érezni 2011-ben, új falemberek plusz Tate, Price és az új futók (további) beépítése a gárdába...

Bármit is állít Tom, legfeljebb 3 szezont fog még lenyomni, így igencsak itt lenne az ideje annak, hogy hajrába kezdjen a vezetőség. Ehhez meg nem feltétlenül további fiatalok kellenek (főleg, ha az egyik első körös picket megint "továbbgörgetjük" egy évvel), hanem hogy az ilyen, súlyos hiányosságokat orvosljuk valahogy.
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 501 — Ajmo Vatreni
Egyébként érdekes, h pl Patricia is ott van és a RB coach Ivan Fears is... ilyenkor lehet beszélniük? Vagy ez most h zajlik? Tartják a 3 méter távolságot?!Danna
Azért azt nem tilthatják meg, hogy beszéljenek, max azt, hogy az NFL-ről (edzés, felkészülés, playook, TC) nem.
Persze ez ellenőrízhetetlen, de ugye mondjuk az nonszensz lenne, ha Mayo nem hívhatná fel Patriciát, hogy gratuláljon neki a gyerekhez.
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Most van Andruzzi jótékonysági golf tornája. többen is ott vannak ugye tőlünk. Pl. Cunningham, aki elmondta hogy Bostonban van és ott készül. Mankins is, aki mondta h nagyon drukkol Cannonnak h felépüljön, Solderrel pedig már beszélt is és segíti a felkészülését.

Reiss: Interesting to hear Logan Mankins say he has spoken with first-round pick Nate Solder. Mankins says he is happy to help Solder. Logan Mankins might be at odds with Pats on a contract, but his willingness to help Nate Solder speaks to his commitment to teammates.

Rapoport: Logan Mankins stops to talk about how difficult it will be for the rookies to show up and be ready... like be did last year. Logan Mankins happily talked with Patriots first rounder Nate Solder and offered advice. Interesting, given his unknown future
Ryan Wendell, Russ Hochstein, Joe Andruzzi, Logan Mankins, Mark LeVoir and Jermaine Cunningham. http://twitpic.com/51kr2x

Egyébként érdekes, h pl Patricia is ott van és a RB coach Ivan Fears is... ilyenkor lehet beszélniük? Vagy ez most h zajlik? Tartják a 3 méter távolságot?! Patricianak közben kisfia született: "And now Patriots LB coach Matt Patricia stops by. He just had a baby boy 8 week ago, named Dominic. Congrats!"
több mint 14 éve
Mallett-től tavaly még azért voltak odáig, hogy milyen magas, ő még a QB-k között is colos, szemben pl a mi kis törpe (193 centis) HoF-várományosunkkal 😀

több mint 14 éve
Mallett ilyen magas vagy a 2 futónk törpenövésű??ThundersNFL
az irányító jó ha magas. Mallett 6'6 ha jól emlékszem, Vereen 5'10 és Ridley 6'0. Ezek posztjukon mérve jó méretek sztem.Habi
Én Mallettet "csak" 190cm-re saccoltam amikor láttam és nem néztem a fizikai paramétereit... A futóknak meg bőven elmegy ez a magasság mert ugye 2 méter magas RB nem nagyon létezik...

Draft

több mint 14 éve
Mallett konkrétan csontra két méter magas (6'6 6/8"), de az irányítók egyébként is magasabbak a futóknál, szal két normál méretű játék között is van azért legalább egy 10 centi különbség a QB javára.