New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Az első 3 SB, mi más? 😊Sobri Jóska
Inkább Kraft idejövetele. Neki köszönhetünk mindent.FViktor93
+1
Nem meglepő módon BB volt még nálam nagyon esélyes. 😊

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Az első 3 SB, mi más? 😊Sobri Jóska
Inkább Kraft idejövetele. Neki köszönhetünk mindent.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 214 — #NoStress
Az első 3 SB, mi más? 😊

több mint 14 éve
triangle 1 283
akik szeretnek voksolni:
szavazás arról, hogy mi volt a patriots franchise sorsát leginkább befolyásoló esemény:
http://espn.go.com/blog/afceast/post/_/id/28796/flash-points-patriots-defining-moment
több mint 14 éve
Az évtized 2001-2010 között van mondjuk, lehet azért 😊Wyatt
hupsz! Jogos! 😀 facepalm

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az évtized 2001-2010 között van mondjuk, lehet azért 😊

több mint 14 éve
az elmúlt évtized draftjainak összesített elemzése, mely szerint a pats draftolt a legjobban ezen időszak alatt: linktriangle
Csak én érzem úgy, hogy Samual túl van értékelve? Oké, hogy sok az int, de mellette mennyi mistackle! Illetve ha best pick akkor miért nem Brady?
Szerk.: Jubiláltam! 1000. post! :cool: 😀

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 14 éve
triangle 1 283
az elmúlt évtized draftjainak összesített elemzése, mely szerint a pats draftolt a legjobban ezen időszak alatt: link
több mint 14 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Részletesebb elemzés Brady 2010-es évéről. Akit érdekelnek a statisztikai mutatók:

http://www.profootballfocus.com/blog/2011/05/09/defending-the-indefensible/
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 436 — Ajmo Vatreni
Nem dobtok össze rá? 😉
http://cgi.ebay.com/New-England-Patriots-NFL-Championship-Superbowl-Ring-/400192536077?_trksid=p4340.m1374&_trkparms=algo%3DPI%26its%3DC%26itu%3DUCC%26otn%3D15%26ps%3D63%26clkid%3D8999318836567928056atapapa
Ennyit nem ér. Használt.
több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 400 — #neverpunt
Nem dobtok össze rá? 😉
http://cgi.ebay.com/New-England-Patriots-NFL-Championship-Superbowl-Ring-/400192536077?_trksid=p4340.m1374&_trkparms=algo%3DPI%26its%3DC%26itu%3DUCC%26otn%3D15%26ps%3D63%26clkid%3D8999318836567928056

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Draft recap:
http://www.patriots.com/mediacenter/index.cfm?ac=videonewsdetail&pid=48406&pcid=160

majdnem 19 perces videó

JT Daniels fan
több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 871 — no es importante
egy jól felépített, offseasonban megrendezett UFL-nek éppen ezért szerintem lenne létjogosultsága, de persze nem a jelenlegi formájában

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
gsn 3 548
Tudtommal Pat White sehol sincs (a Kansas City Royalsnál baseballozik, egy kisebb ligában)Sobri Jóska
Visszavonult már a baseballtól, jövőre a UFL-ben játszik majd a jelek szerint.

Egyébként nem igazán tartom szerencsésnek ezeket az összehasonlításokat. Semmit sem jelent, hogy Hoyer hátrébb kelt el, mint White. A szituációk minden csapatnál mások és mások, összehasonlíthatatlanok, így az, hogy ki marad a ligában, és ki tűnik el, nem mindig mutat valós képet egy játékos képességeiről. Ha Hoyer egy olyan csapathoz kerül harmadik QB-nak, ahol fix kezdő és fix csere QB van, akkor már szintén meglehet, hogy nem lenne a ligában. Nem hiába vannak olyan esetek, hogy egyik csapatnál egy QB semmire se jó, aztán egy évet kihagy, visszajön, kezd egy másiknál és ott elfogadhatóan teljesít. Nagyon sok játékos példája megmutatja, hogy nemhogy azoknak a játékosoknak az értékével nincsenek tisztában az NFL csapatok, akiket draftolnak, hanem azokkal sem, akiket napi szinten edzenek! Ez annak is következménye, hogy az edzéseken nem mindenki kap ugyanolyan lehetőséget. Plusz nagyon-nagyon sok tényező van annak hátterében, hogy egy játékos beválik-e az NFL-ben vagy sem. Nekem az a legnagyobb bajom egyébként ezzel, hogy a csapatok nagyon sok tehetséges játékosnak nem adják/nem tudják megadni az esélyt, így nagyon sok játékos tűnik el anélkül, hogy komolyabban megmérettethette volna magát a ligában.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
NostreDoMus 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Egyébként Dom te látnok vagy? 😛 Január 27.-i hsz: FViktor93
😀

Vak tyúk is talál szemet...
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 214 — #NoStress
ha valami jót fog tenni neki, akkor az a 2-3 évnyi padozás lesz, amit Brady mögött fog eltölteni. Az ilyesmi vagy türelemre nevel, vagy elkallódik végleg.viito
plusz még Hoyertől is el kell valahogy csakliznia a méltán megérdemelt #2 QB szerepkört... szvsz Bryan a draft óta vért iszik és azt mondogatja magában, hogy vert ő már ki 3. körös QB picket a pixisből...😀
ez a küzdelem is jót fog tenni a srácnak, egyébként 3 QB-val megyünk majd neki a szezonnakGyulus
igen, ez nekem is eszembejutott, csak aztán arra gondoltam, hogy hátha van abban valami pletyka, hogy Hoyert előbb utóbb "pénzzé" tesszük.

Amúgy egyetértek mindennel, bár én Hoyer helyében nem O'Connell kiütésére lennék a legbüszkébb, hanem arra, hogy megnézném, hogy Patt White hol van most, aki ugye abban az évben 2. körös volt, de ha jól látom, akkor a 3db első köröst leszámítva, ő vitte a legtovább (stabil 1. számú csere, megkapta a bemutatkozási lehetőséget), pedig nem kevés QB kelt el a drafton.viito
Tudtommal Pat White sehol sincs (a Kansas City Royalsnál baseballozik, egy kisebb ligában), mivel megsérült amikor összekoccant Ike Taylorral, és ez mondhatni nem az ő hibája, és Hoyerünk büszkesége.

több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Egy NFL-meccsen a legtöbb passzkísérlet rekordja a Pats-es Drew Bledsoe nevéhez fűződik, aki 1994-ben a Vikings elleni mérkőzésen 70-szer próbálkozott átadással.

Ezen a videón, mind a 70 megtekinthető. http://www.youtube.com/watch?v=8ZzNA6wAbSE

Elismerés a klip összeállítójának!Szabler
Meg Neked is azért, hogy előkukázod nekünk ezeket a cuccokat. Köszönöm.

Do your job
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Egyébként Dom te látnok vagy? 😛 Január 27.-i hsz:
Én azt gondolom, hogy Suh >>>> Fairley. Így talán érthető Proxi véleménye, miszerint ha a ló nem kellett ennyiért, akkor a szamár sem fog. Boston
Ez a "sose fogjuk tudni, mi történik ha..." kategória. 1/2-re még most sem érzek reális esélyt, pedig most sokkal jobb állapotban van a roster mint tavaly, és ki tudja mi történik tavaly, ha Suh pl. 1/5-ig csúszik.

Amúgy jó poén, hogy Cameron Jordan ilyen hamar kapja a Pats hype-ot minden "mockben", hogy Seymour helyére született stb., és lesz mit emlegetni évekig, amikor OT-t húz Belichick. 😊DoM
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Amúgy egyetértek mindennel, bár én Hoyer helyében nem O'Connell kiütésére lennék a legbüszkébb, hanem arra, hogy megnézném, hogy Patt White hol van most, aki ugye abban az évben 2. körös volt, de ha jól látom, akkor a 3db első köröst leszámítva, ő vitte a legtovább (stabil 1. számú csere, megkapta a bemutatkozási lehetőséget), pedig nem kevés QB kelt el a drafton.viito
speciel az idei offseason (ennél off-abb nem lehetne😀) második legkeresetebb csere-QB-ja... legalábbis ez a hír járja
egyébként nem látok nagy sanszot egy Hoyer-tradere, ha igazak a hírek akkor Mallett valóban 2-3 szezon múlva ütne nagyot
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ha valami jót fog tenni neki, akkor az a 2-3 évnyi padozás lesz, amit Brady mögött fog eltölteni. Az ilyesmi vagy türelemre nevel, vagy elkallódik végleg.viito
plusz még Hoyertől is el kell valahogy csakliznia a méltán megérdemelt #2 QB szerepkört... szvsz Bryan a draft óta vért iszik és azt mondogatja magában, hogy vert ő már ki 3. körös QB picket a pixisből...😀
ez a küzdelem is jót fog tenni a srácnak, egyébként 3 QB-val megyünk majd neki a szezonnakGyulus
igen, ez nekem is eszembejutott, csak aztán arra gondoltam, hogy hátha van abban valami pletyka, hogy Hoyert előbb utóbb "pénzzé" tesszük.

Amúgy egyetértek mindennel, bár én Hoyer helyében nem O'Connell kiütésére lennék a legbüszkébb, hanem arra, hogy megnézném, hogy Patt White hol van most, aki ugye abban az évben 2. körös volt, de ha jól látom, akkor a 3db első köröst leszámítva, ő vitte a legtovább (stabil 1. számú csere, megkapta a bemutatkozási lehetőséget), pedig nem kevés QB kelt el a drafton.
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
ez a küzdelem is jót fog tenni a srácnak, egyébként 3 QB-val megyünk majd neki a szezonnak
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azért volt ott némi füvezés is, meg alapból kicsit túl laza a srác, pl. volt asszem kivonulás sajtótájékoztatóról, ilyesmik.somoskovig
valóban a füvezést is említették, de ha jól emlékszem ez pletyka volt.

Amúgy néha tényleg nem értem az amerikai szakikat. Az "off field problems" szót használják akkor is, ha az illető egy igazi gengszer, 15 golyót szedtek ki belőle egy rosszul sikerült autólopás után, meg akkor is, ha befigyelt egy kis pia/fű, esetleg legubkik egy hivatásossal a parkolóban, vagy gyorshajtáson kapják... a levont konzekvenciák viszont minden esetben kb ugyanazok, ez karakter problémákat vet fel, csúszhat a drafton, stb : ) Mintha kb így gondolkoznának: Na fiam, téged lefüleltünk egy rakás AK47-essel, azt a másikat meg publikus vizelésen kapták, így azátn mindketten csak 3. körösek lehettek 😀
mondjuk nagyon diplomatikusak az fix.viito
Kösz a válaszokat. Akkor azért nem egy notórius gengszter került a csapathoz 😊. Én inkább attól félek, hogy kicsit "el van szállva", nem egy én-megmutatom-a-világnak-hogy-jobb-vagyok-ha-vért-izzadok-is Brady mentalitású játékos. Bár lehet a drafton való csuszás, mint pofon jót tett neki.LordTamas
ha valami jót fog tenni neki, akkor az a 2-3 évnyi padozás lesz, amit Brady mögött fog eltölteni. Az ilyesmi vagy türelemre nevel, vagy elkallódik végleg.
több mint 14 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
én arról tudok, hogy 20 évesen részegen letartóztatták, és bent tartották pár órát. Tehát azért nem arra kell gondolni, hogy hosszas bandázós múltjának köszönhetően drog, fegyverek, nők 😊

Nem tudom, hogy volt e más ügye is, de érdekes, hogy ezt a "pályán kívüli" dolgot ennyire felfújják (ha tényleg nincs más), korábban olvastam olyan véleményt az nfl.com-on, mikor a patriots.hu-s mock draftot csináltuk, hogy milyen jó lenne 1/1-nek a Panthersnek, dehát a pályán kívüli ügyek...viito
Azért volt ott némi füvezés is, meg alapból kicsit túl laza a srác, pl. volt asszem kivonulás sajtótájékoztatóról, ilyesmik.somoskovig

Amúgy néha tényleg nem értem az amerikai szakikat. Az "off field problems" szót használják akkor is, ha az illető egy igazi gengszer, 15 golyót szedtek ki belőle egy rosszul sikerült autólopás után, meg akkor is, ha befigyelt egy kis pia/fű, esetleg legubkik egy hivatásossal a parkolóban, vagy gyorshajtáson kapják... a levont konzekvenciák viszont minden esetben kb ugyanazok, ez karakter problémákat vet fel, csúszhat a drafton, stb : ) Mintha kb így gondolkoznának: Na fiam, téged lefüleltünk egy rakás AK47-essel, azt a másikat meg publikus vizelésen kapták, így azátn mindketten csak 3. körösek lehettek 😀
Kösz a válaszokat. Akkor azért nem egy notórius gengszter került a csapathoz 😊. Én inkább attól félek, hogy kicsit "el van szállva", nem egy én-megmutatom-a-világnak-hogy-jobb-vagyok-ha-vért-izzadok-is Brady mentalitású játékos. Bár lehet a drafton való csuszás, mint pofon jót tett neki.
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
én arról tudok, hogy 20 évesen részegen letartóztatták, és bent tartották pár órát. Tehát azért nem arra kell gondolni, hogy hosszas bandázós múltjának köszönhetően drog, fegyverek, nők 😊

Nem tudom, hogy volt e más ügye is, de érdekes, hogy ezt a "pályán kívüli" dolgot ennyire felfújják (ha tényleg nincs más), korábban olvastam olyan véleményt az nfl.com-on, mikor a patriots.hu-s mock draftot csináltuk, hogy milyen jó lenne 1/1-nek a Panthersnek, dehát a pályán kívüli ügyek...viito

Igen, ez több mint vicces...
Btw, látom a PM-eket annyira nem szoktad nézni 😛