New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Jaj de szép is amikor szóba kerül Tebow. Akkor tudom h jó helyen járok. Igen ez a Pats topic. Szerintem is hülyeség Brady nyakába varrni a vereséget. Tény, hogy nem játszott jól ezt elismerem. De azért rajta kívül jó pár dolog tönkre baszta a játékunkat. Elég csak megnézni az Offense falat. Lehet akármekkora istenkirály Brady ha nincs ideje körbe nézni akkor basszhatja az egészet. És azért nem egy Lions secondary volt vele szembe hanem a liga egyik legjobbja. Az meg no comment, hogy ezek után előjön a Brady nem tud a POban már nyerni szöveg. Látszik, hogy sokan tényleg elhitték, hogy ő isten. Senki nem képes arra, hogy minden meccsen 100%ot nyújtson. Tény, hogy az utolsó 2-3 meccsen rosszul játszott Brady, de ettől elkönyvelni kiégett gazdag sportolónak nagy baromság. Most éppen a rosszabbik PO formájában van, de ez változhat. Biztos vagyok benne, hogy Brady fog még SBon játszani. Erre akár most is fogadást kötök.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni
Nevetséges, h Brady nyakába varrjátok azt, h kiestetek a PO-ból...Szesze
Kicsit leegyszerűsítetted a kritikát.
több mint 13 éve
Dega 53 — van
Jó volt elolvasni a sok hsz-ást,egy kicsit mindenkinek igaza van,de még friss e seb és nagyon fáj...
A dolgok nem fehérek és nem feketék,egy biztos,az égiek most nem mellettünk voltak.....

Az 1970-es évek elején megkérdeztek egy történészt,hogy mi a véleménye a francia forradalomról,milyen hatással van az utókorra,és azt mondta,hogy még túl korai megítélni,az ott történteket!!

Szóval,majd lesz még idő,megítélni a történteket.

De addig is,ne feledjétek: 2000-2010-es évek legsikeresebb csapatát úgy hívják:NEW ENGLAND PATRIOTS!! 😊

"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Nevetséges, h Brady nyakába varrjátok azt, h kiestetek a PO-ból.. Ha valaki én aztán ki nem állhatom Bradyt, de azok akik most arra hivatkozva szídják és teszik felelőssé őt a vereségért, h nálatok ő az elit ember akinek meccset kell nyernie, nem például a védelem az úgy hülyeség ahogy van! Ezzel a védelemmel sosem nyertetek volna SB-t, az a baj, h azon kéne elgondolkodni inkább, h nem lehet, h a 14-2es alapszakasz teljesítmény volt az ami irreális volt? Sokan itt eleve elkönyveltétek a győzelmet a Jets ellen, de igazából egyáltalán nem voltatok egyértelmű favoritok, mert ha valakiről lehetett feltételezni, h képes megállítani a Brady féle passzjátékot az éppen a Jets volt. És azt is lehetett tudni, h ha ez megtörténik akkor kurva nagy szarban lesztek, ezt a meccs igazolta is.
36 TD 4 INT... az, h idáig jutottatok egyáltalán és nem valahol a középmezőny alján végeztetek ebben a szezonban kb Tom Bradynek köszönhető. Kurva gyorsan felejtetek.. szánalmasnak tartom ezt a megközelítést úgy ahogy van.
Nah megvédtem Tom Bradyt ezt is megéltem... megyek leköpöm a tükröt 😊Szesze
Ki varrta a nyakába egy az egyben?! Megint csak a feszültséget generálod.
Ezzel a védelemmel is lehetett volna SB-t nyerni, kik vagyunk Mi,hogy kijelentsük lehetetlen?!
Igen, ő az NFL történetének legjobb Td-Int ratio birtokosa, a frencsájz valaha volt legnagyobb Qb-ja, egyben a liga leendő HoF tagja. De ne írjuk már le,hogy egy az egyben az ő érdeme volt az alapszakasz. Hozott más csapatrész is meccseket.
Arról nem is beszélve,hogy 3 csoportellenféltől 3 meccsen kaptunk 10 körüli pontot !!!
Voltak homály passzai, volt,hogy rossz döntést hozott. Régen azért tette volna mindenki Manning helyett a PO csapatába, mert ilyet nem csinált. Ki más lépjen elő ha nem a csapat legnagyobb sztárja?! Ki más vezesse a csapatot,ha nem egy ilyen irányító?! Láttad ahogyan áthívja Hernandezt, láttad ahogyan BJGE-vel kommunikál a meccs során, az alapszakasz során?!
Láttad,hogyan állt a pálya szélén tegnap?! Ha igen, nem értem hogyan írhatsz le ilyet.
3 PO meccs, 3 hatalmas kudarc. Ez van, a fal háromból kétszer látványosan összeomlott.Más csapatrész is szar volt.
De ki legyen a playmaker ha nem a liga talán valaha volt legnagyobb irányítója?!
Brady még mindig a legnagyobb, az is marad, de lássunk is a szemünkkel...
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Megint offseason, megint kezdődik...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
...Sobri Jóska
Nem 20 éves, mindent a sikerre feltevő "suhanc" már, ez az én véleményem. Igen, néha tényleg hiányzik belőle.
Megfontoltabb lett.Ez a korral jár. Természetes folyamat.
De könyörgöm, bármennyire is szimpatizálok azzal amit Tebow képvisel, ne kerüljön már szóba mindig.
Még jó,hogy meg van benne a nyerni akarás. A srác 2 kezdő meccsen van túl !!!
Az sem biztos,hogy van jövője a ligában.
Szép is lenne,ha nem akarna nyerni...
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
Nevetséges, h Brady nyakába varrjátok azt, h kiestetek a PO-ból.. Ha valaki én aztán ki nem állhatom Bradyt, de azok akik most arra hivatkozva szídják és teszik felelőssé őt a vereségért, h nálatok ő az elit ember akinek meccset kell nyernie, nem például a védelem az úgy hülyeség ahogy van! Ezzel a védelemmel sosem nyertetek volna SB-t, az a baj, h azon kéne elgondolkodni inkább, h nem lehet, h a 14-2es alapszakasz teljesítmény volt az ami irreális volt? Sokan itt eleve elkönyveltétek a győzelmet a Jets ellen, de igazából egyáltalán nem voltatok egyértelmű favoritok, mert ha valakiről lehetett feltételezni, h képes megállítani a Brady féle passzjátékot az éppen a Jets volt. És azt is lehetett tudni, h ha ez megtörténik akkor kurva nagy szarban lesztek, ezt a meccs igazolta is.
36 TD 4 INT... az, h idáig jutottatok egyáltalán és nem valahol a középmezőny alján végeztetek ebben a szezonban kb Tom Bradynek köszönhető. Kurva gyorsan felejtetek.. szánalmasnak tartom ezt a megközelítést úgy ahogy van.
Nah megvédtem Tom Bradyt ezt is megéltem... megyek leköpöm a tükröt 😊
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Tebow-nak nincs egy tesója, akit behúzhatnánk? 😊
Clay Matthews-nak van...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
Most, hogy már mindenki lecsillapodott kicsit, leírom azt, amit kb. egy éve, a ravens vereség után, is írtam, és legnagyobb sajnálatomra most is ugyanezt gondolom.
Bradyvel nem nyerünk több SB-t.
Benne ennyi volt.
Minden idők egyik legzseniálisabb irányítója, de kiégett. Vagy máson jár az agya, vagy van neki három győzelme már, vagy lehet keresni jobb kifejezést, minthogy kiégett, lehet nem ez a legpontosabb, de az a lényege, hogy láttuk BigBen-t hátrányban játszani, és láttuk Brady-t. Nem ugyanaz. Nagyon nem. És nem képességekről beszélek, hanem tűzről, elszántságról, akarásról.
Idén, a Browns meccs óta nagyon jó volt Brady. Fantasztikus statisztikák, teleljesítmények, eredmények. De minden klappolt is, és -mondhatni- el se tudta volna rontani. Erre mondják, hogy elhittük, hogy a bab is hús.
A Jets igazából egy dologban volt nálunk jobb, jobban akart nyerni. És kb. ennyin múlott. A fiatal védelmünkre nem lehet rosszat mondani, droppolgatás az volt mindkét oldalon, a falak kábé pariban voltak, tehát ennyin múlott.
És valaki írta, ez a Brady nem az Urlacher ellen fd-t futó Brady volt már. Hát valóban nem. Nem az "alapszakaszra P.Manninget, PO-ra Brady-t" mondás Brady-je.
Az NFL-ben szinte mindenkinek szuperképességei vannak. Ne feledjük egy NFL csapat, az egy bestof bestofja. Több tízezer egyetemi játékos legjobbjainak, minden évbeni legjobb 1 százalékának legjava. Tehát ritkán múlik meccs a valós képességekbéli különbségeken. Bárki megverhet bárkit.
Egy PO meccs az akaráson, a küzdenitudáson múlik. És ez, sajnos, Bradyből kikopott a kihagyott 1 év alatt.
Egyébként ez nem csak rá, nem csak focistákra, nem csak sportolókra jellemző dolog. A konformitás, a milliomos mindennapok sok emberre vannak ilyen hatással, (rockzenésztől, írótól kezdve, kerékpároson, boxolón át, a focistáig,) igazi megszállottnak, szent őrültnek kell ahhoz lenni, hogy valaki full milliomosként a testi épségét kockáztassa kézzel nem megfogható dolgokért.
És mivel gyarló ember vagyok, nem bírom ki, hogy ne bigyesszem ide, ezért kellett volna behúzni Tebow-t. Mert ő ilyen szent őrült, mégha jelenlegi tudása Brady-ét meg se közelíti, természetesen.
De ő még nyerni akar.

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Valahol a két nézőpont evickélek. Egyrészt megértem a szurkolók elkeseredettségét /természetesen én is el vagyok keseredve, sőt nagyon ideges voltam még tegnap éjszaka, amiért ilyen ótvar szar módon játszottak a srácok (ez leginkább csak a támadókra igaz), de akartak ők csak nem jött ki a lépés/, tényleg rossz volt nézni. De valaki leírta hogy az első onside-nál már a lelátók nagy része üres volt... ez a csapat az alapszakasz során rengeteg örömet szerzett neki, boldog pillanatokat, szép TD-okat, ők meg úgymond "elhagyták a süllyedő hajót".nDRo
Az amerikai hozzáállás azért más ebből a szempontból, mint az európai, és elég nehéz megérteni egyik ésszel a másikat. Vannak előnyei is, pl. simán ki lehet menni idegenben is a kedvenc csapat mezében és akár ordítozni is a hazai szurkolók között. De vannak hátrányai is. Arrafelé a meccs sokkal inkább egy happening, ahol a cél az, hogy érezd jól magad, bulizz, hülyéskedj. Kell persze a csapat hozzá, meg a győzelem is, de ha nem jön össze, akkor is szórakoztatják magukat, megisznak pár sört. Ha pedig eldőlt a meccs, akkor már nem olyan érdekes, nincs eksön, nincs szenzáció, inkább hazamennek korábban, minthogy órákat araszoljanak a dugóban.

A vereségről. Én sosem értettem azokat, akik a PO meccsek alapján tendenciákról meg clutch playerekről beszélnek. Persze, hogy vannak kiváló - sőt clutch - playerek, de ezt nem lehet eldönteni 10-15 meccs alapján, ehhez 100 meccs kell. A PO meccsekben - egyszerűen a kis száma miatt - annyi a véletlen faktor, hogy ott a szerencse sokkal nagyobb szerepet kap. Brady nem attól clutch, hogy csinált két GWD-t két SB-n, hanem azért, mert egy szekérderéknyi meccsen csinálta meg ugyanezt, kulcspillanatokban. A tegnapi meccsen tényleg nem játszott jól, de ettől még simán nyerhetett volna a Pats, ha az első félidőben nincs TD drop, ha nincs az a bravúros elkapás a Jets-nél, vagy ha Chung nem ejti el a labdát. Ha az a play összejön, és győz a Pats, akkor most mindenki Belichick zsenijéról ódázna, pedig csak egy ugyanolyan kockázatos play volt, mint mondjuk a tavalyi SB-ben Sean Payton onside kick hívása a második félidő elején. Az is legalább olyan őrült hívás volt, mint a Chung féle. Az ott összejött, és nagyban hozzájárult a Saints győzelméhez, de ugyanúgy rosszul is elsülhetett volna. Nem ettől zseni Payton, hanem attól, hogy csapatot faragott a Saints-ből, motiválta a csapatot és kiváló playbookot állított össze, amiből sikerült legtöbbször jó hívásokat hívni. De, az SB-t nem ezért nyerték meg (ez csak az alapot adta), SB-t azért nyertek, mert ezen felül még minden össze is jött nekik.

Szóval szerintem nincs sem a csapattal, sem Belichick-el, sem Brady-vel semmi baj. Ez a mostani csapat egy csapat a sok kíváló között, amelyik bármikor nyerhet SB-t - ha összejön. És bármikor lehet egy rosszabb meccse is, amikor nem jön össze. Sőt, lehet jó meccse is, amin egy egy vonalra lépett láb, egy két centivel a föld fölött a kézből kicsúszó labda, sőt, neadjisten egy rossz pillanatban befújt holding dönti el a meccs eredményét - negatívan.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Ezt próbáltam írni én is, hogy a D# megtette a magáét; az O# nem tudta megnyerni a meccset, vagy a támadókon ment el (meg az edzői hibákon).Gogo
Jobban végiggondolva talán az OL volt a "főbűnös".
Connolly+Koppen nagyon gyengén játszott tegnap.

De még nem néztem újra a meccset, lehet, hogy elhamarkodott az ítéletem.
És én is emlékszem olyan snap-ekre, ahol Brady-nek 5-6 másodperce is volt.Sinisa
Valaki délelőtt írta be twitteren, hogy a sackek előtt Bradynek: 3, 3, 4, 5, és 6 másodperce volt.deny79
Lehet, hogy nem mindegyik sack csak az Ő hibájuk, de volt:
- 5 sack
- 7 QB hits
- 7 TFL

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
A D# big play-eket, ladszerzéseket ugyan nem csinált tegnap.
De azért 3 negyeden keresztül nagyon jól játékban tartották az O-t.Sinisa
Ezt próbáltam írni én is, hogy a D# megtette a magáét; az O# nem tudta megnyerni a meccset, vagy a támadókon ment el (meg az edzői hibákon).Gogo

És én is emlékszem olyan snap-ekre, ahol Brady-nek 5-6 másodperce is volt.Sinisa
Valaki délelőtt írta be twitteren, hogy a sackek előtt Bradynek: 3, 3, 4, 5, és 6 másodperce volt.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni
Greg A. Bedard most nézi újra a meccset, érdemes beleolvasni.
http://twitter.com/#!/Greg_A_BedardDanna
Valóban.

Más: Többen írták, hogy még nem nézték vissza a meccset. Hát nem tudom, de én nem is akarom ezt látni még egyszer.
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Patrick Chung on the fake punt: "I take full responsibility. Leave Bill alone. Leave Scotty O. alone. My mistake."
több mint 13 éve

És én is emlékszem olyan snap-ekre, ahol Brady-nek 5-6 másodperce is volt.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
DoM: igen, tudom, csak az már régen volt. 😊

Greg A. Bedard most nézi újra a meccset, érdemes beleolvasni.
http://twitter.com/#!/Greg_A_Bedard
több mint 13 éve
Ezt próbáltam írni én is, hogy a D# megtette a magáét; az O# nem tudta megnyerni a meccset, vagy a támadókon ment el (meg az edzői hibákon).

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Semmit sem nyerhetett vele a Pats, és csak négy pont volt a hátrány + mi kezdtük a második félidőt.DoM
talán a momentumot, amit (joggal) nagyon hiányolsz.gabtsi
Pontszerzés nélkül semmit sem ért volna félidő előtt.

Ha második negyed legelején történik, akkor jobban befolyásolhatta volna a Jets játékosokat, de így tiszavirág életű lett volna. Még vissza kell néznem, hogy milyen esélyei lehettek volna Chungnak, ha nem ejti el a labdát: vajon meddig jutott volna vele? :rolleyes:
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Semmit sem nyerhetett vele a Pats, és csak négy pont volt a hátrány + mi kezdtük a második félidőt.DoM
talán a momentumot, amit (joggal) nagyon hiányolsz.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
triangle 1 283
jets D az első félidőben: 5 or more DBs on 23 of 34 Pats plays. 7 or 8 (!) on six plays...hogy miért nem volt szabad elkapó. és nem emlékszem, hogy szétfutottuk volna a sub-defense-üket.

ja, és én nem Chungot ostorozom, szerintem felesleges volt belemenni ebbe a fake puntba (megint csak a coaching)
több mint 13 éve
A fake puntnak meg utána olvasva Chungnak adott volt az opció, ha úgy ítéli meg az ellenfél felállást, akkor hívja nyugodtan ezt a játékot. Meskó szerint nyolc Pats blokkoló volt 6 Jets játékos ellen, ami garantálta a sikert. Sajnos Chung elkövette azt a hibát, amit tapasztalt WR-ek is szoktak, hogy levette a szemét a labdáról, mielőtt azt rendesen elkapja, mert már azt nézte, hova fut vele. Pech.
DoM
Tomlinsson is ugyanezt rontotta el, mikor Sanchez kiment WR-nek és neki ment a snap.GRAFI
Igaz!
több mint 13 éve
Kevésbé kiélezett meccseken a D# is megcsinálta a big playeket, kiharcolta a turnovereket, de amikor egy "win or go(stay) home" playoffmeccsről van szó, akkor ennél a Patriots-nál azt a támadósornak kell megnyerni... nem sikerült.Gogo
De azért 3 negyeden keresztül nagyon jól játékban tartották az O-t.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
A fake puntnak meg utána olvasva Chungnak adott volt az opció, ha úgy ítéli meg az ellenfél felállást, akkor hívja nyugodtan ezt a játékot. Meskó szerint nyolc Pats blokkoló volt 6 Jets játékos ellen, ami garantálta a sikert. Sajnos Chung elkövette azt a hibát, amit tapasztalt WR-ek is szoktak, hogy levette a szemét a labdáról, mielőtt azt rendesen elkapja, mert már azt nézte, hova fut vele. Pech.
DoM
Tomlinsson is ugyanezt rontotta el, mikor Sanchez kiment WR-nek és neki ment a snap.
több mint 13 éve
Csak abba gondoljatok bele, h mi lett volna HA nincs az INT és mondjuk ott szerzünk egy TD, de minimum egy FG-t, majd Crumpler nem ejti el a TD-t. minimum 10-0, de lehet 14-0. teljesen más lett volna... Danna
Még reggel írtam ugyanezt.

Az első negyedben kétszer csúnyán kihagyott a támadógépezet. A sportban nincs ha, de ha az ott látott menetelés az alapszakaszhoz hasonlóan könnyedén hozza a min. 10, de inkább 14 pontot, akkor simán lehetett volna olyan kiütés most is, mint az előző meccsen.DoM
Mert ilyen hátrányban már bele lett volna kényszerítve Sanchez az egyre kétségbeesettebb passzokba, ami a mostani védelemnek szerzett labdákat jelentett volna. Ez a védelem ugyanolyan instabil átjáróház, mint az elmúlt éveké (de mérhetetlen lehetőséggel), ha nem tud labdát szerezni. Így, hogy a Jets a félidőre 10+ előnyt szerzett, játszhatták az überbiztonságos játékukat, amivel a meccset is kezdték. Ha nem zakózunk, akkor most az egész liga az INT return utáni három "bátor" Schotty playhíváson röhögne... 😛
több mint 13 éve
Kevésbé kiélezett meccseken a D# is megcsinálta a big playeket, kiharcolta a turnovereket, de amikor egy "win or go(stay) home" playoffmeccsről van szó, akkor ennél a Patriots-nál azt a támadósornak kell megnyerni... nem sikerült.