New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Ezen a meccsen Brady gyengébben játszott, mint az megszokható tőle de ennek is megvan az oka, nem csak az, h rossz napot fogott ki, pláne nem az, h nem volt benne akarás (elment blokkolni bazzeg egy futójátéknál..) az pedig, h kiégett és nem tud már POban teljesíteni egyenesen egy orbitális baromság... Az a helyzet, h az ellenfél egy kibaszott jó deffense-el rendelkezett, csak sajnos hajlamosak vagytok elfelejteni, h nem csak ti vagytok a pályán, hanem egy ellenfél is ami kurvára nem mindegy, h kikből áll és mit produkál.
Ezzel szemben a Jets O gyenge, ennél sokkal többet kellett volna hozzátennie a D-nek csak éppen most nem jött labdaszerzés lévén, h nem jött a vezetés sem, ezáltal a Jets végig játszhatta a halál biztonságos, kockázatmentes offense-t, de ezzel sem tudtatok mit kezdeni tegnap, pedig most a D-nek kellett volna többet hozzátenni. Írjátok, h a D meccsben tartotta a csapatot és ezzel elégedettek vagytok.. megint csak nem nézitek, h ki az ellenfél , ez ellen az offense ellen ez a deff teljesítmény édes kevés volt.Szesze
Én ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy Brady egy zseni, aki minél tovább játszik, annál jobb a ligának. Messze még az a szint, hogy egy TB-t le lehessen írni véglegesen. Ez a meccs csak annyit mutatott meg, hogy stabil védelem nélkül lehet csillivilli egy O, de közel se garancia, hogy bajnoki cím a vége . . . Ki lehet hegyezni egy emberre, de nincs értelme, mert nem egy ember nyer bajnokságot, hanem az O és D és Special Team, az edzők stb. együtt. Ez lehet közhely, de a világ legjobb QB-ja is lehúzhatja magát a vécén, ha nincs megvédve. Ismerős, nem? ((((Rőtliszburgert milyen divat fikázni, hoyg mekkora szar, ahhoz képest, hogy mit kell kiállnia állandóan a fal miatt nagyon durván jó és van olyan, mint a legjobbak, főleg, amikor kell. Ezt csak nagyon halkan, nem vitaindító, csak párhuzam, hogy nem egy emberről szól a történet)))). A bajnokic címek mellett a csapatból se a QB neve szerepel egyedül, hanem mindenki másé is, aki a csapat része, vagy nem?kishaszi
Mondjuk ennek a lónak a túl oldala az, ami már megint elő került, hogy a védelem nyeri a bajnokságot. Szerintem ez ugyanakkora hülyeség, minthogy a QB miatt jó a csapat. Most idén a jó védelmekkel rendelkező csapatok jutottak be a konfdöntőkbe, de csak ebből kiindulni, szerintem nagyon elhamarkodott dolog.F.Schleck
Pedig ha megnézed a super bowlokat,vagy mondjuk "csak" a konferencia döntőket,mondjuk az elmult 10 évben érdekes módon mind olyan csapat amelyiknek minimum jó de inkább kiemelkedő vagy elit védelme volt/van.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én komolyan nem értem mi a fasz bajotok van a D-kel??
Ők pont azt hozták amit elvártak tőlük! Az O-nk, az agyon ajnározott TB-vel az élen szarta össze magát egy kis edzői segítséggel.(A zebrákat hagyjuk ki ebből az egészből mert egy ilyen O-nak nem a bírók jóindulatára kell játszania!)

Az meg egy fasza nagy kegyelem döfés volt, ahogy Rexy felkészítette a Jetset erre a mérkőzésre....
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Mondjuk ennek a lónak a túl oldala az, ami már megint elő került, hogy a védelem nyeri a bajnokságot. Szerintem ez ugyanakkora hülyeség, minthogy a QB miatt jó a csapat. Most idén a jó védelmekkel rendelkező csapatok jutottak be a konfdöntőkbe, de csak ebből kiindulni, szerintem nagyon elhamarkodott dolog.F.Schleck
Ezt a mondást nem úgy kell venni, hogy ha van egy jó védelmed, akkor tutibiztos bajnok leszel... 😊
Hokiban, fociban is van egy ilyen kezdő csapatépítési instrukció, hogy "végy egy jó kapust". Nem jelenti azt, hogy automatice sikeres lesz, de azt igen, hogy egy jó támadókkal rendelkező ellenfelet nagyobb valószínűséggel fogsz megállítani.
Mélyebben nem akarok belemenni a témába, mert ez nem a megfelelő hely erre😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nem értek egyet azokkal akik a D-re kenik vagy a D tapasztalatlanságára, gyengeségére próbálják rátolni a vereséget.zinedine5
Ezen a meccsen Brady gyengébben játszott, mint az megszokható tőle de ennek is megvan az oka, nem csak az, h rossz napot fogott ki, pláne nem az, h nem volt benne akarás (elment blokkolni bazzeg egy futójátéknál..) az pedig, h kiégett és nem tud már POban teljesíteni egyenesen egy orbitális baromság... Az a helyzet, h az ellenfél egy kibaszott jó deffense-el rendelkezett, csak sajnos hajlamosak vagytok elfelejteni, h nem csak ti vagytok a pályán, hanem egy ellenfél is ami kurvára nem mindegy, h kikből áll és mit produkál.
Ezzel szemben a Jets O gyenge, ennél sokkal többet kellett volna hozzátennie a D-nek csak éppen most nem jött labdaszerzés lévén, h nem jött a vezetés sem, ezáltal a Jets végig játszhatta a halál biztonságos, kockázatmentes offense-t, de ezzel sem tudtatok mit kezdeni tegnap, pedig most a D-nek kellett volna többet hozzátenni. Írjátok, h a D meccsben tartotta a csapatot és ezzel elégedettek vagytok.. megint csak nem nézitek, h ki az ellenfél , ez ellen az offense ellen ez a deff teljesítmény édes kevés volt.Szesze
Én ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy Brady egy zseni, aki minél tovább játszik, annál jobb a ligának. Messze még az a szint, hogy egy TB-t le lehessen írni véglegesen. Ez a meccs csak annyit mutatott meg, hogy stabil védelem nélkül lehet csillivilli egy O, de közel se garancia, hogy bajnoki cím a vége . . . Ki lehet hegyezni egy emberre, de nincs értelme, mert nem egy ember nyer bajnokságot, hanem az O és D és Special Team, az edzők stb. együtt. Ez lehet közhely, de a világ legjobb QB-ja is lehúzhatja magát a vécén, ha nincs megvédve. Ismerős, nem? ((((Rőtliszburgert milyen divat fikázni, hoyg mekkora szar, ahhoz képest, hogy mit kell kiállnia állandóan a fal miatt nagyon durván jó és van olyan, mint a legjobbak, főleg, amikor kell. Ezt csak nagyon halkan, nem vitaindító, csak párhuzam, hogy nem egy emberről szól a történet)))). A bajnokic címek mellett a csapatból se a QB neve szerepel egyedül, hanem mindenki másé is, aki a csapat része, vagy nem?kishaszi
Mondjuk ennek a lónak a túl oldala az, ami már megint elő került, hogy a védelem nyeri a bajnokságot. Szerintem ez ugyanakkora hülyeség, minthogy a QB miatt jó a csapat. Most idén a jó védelmekkel rendelkező csapatok jutottak be a konfdöntőkbe, de csak ebből kiindulni, szerintem nagyon elhamarkodott dolog.

több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Nem értek egyet azokkal akik a D-re kenik vagy a D tapasztalatlanságára, gyengeségére próbálják rátolni a vereséget.zinedine5
Én ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy Brady egy zseni, aki minél tovább játszik, annál jobb a ligának. Messze még az a szint, hogy egy TB-t le lehessen írni véglegesen. Ez a meccs csak annyit mutatott meg, hogy stabil védelem nélkül lehet csillivilli egy O, de közel se garancia, hogy bajnoki cím a vége . . . Ki lehet hegyezni egy emberre, de nincs értelme, mert nem egy ember nyer bajnokságot, hanem az O és D és Special Team, az edzők stb. együtt. Ez lehet közhely, de a világ legjobb QB-ja is lehúzhatja magát a vécén, ha nincs megvédve. Ismerős, nem? ((((Rőtliszburgert milyen divat fikázni, hoyg mekkora szar, ahhoz képest, hogy mit kell kiállnia állandóan a fal miatt nagyon durván jó és van olyan, mint a legjobbak, főleg, amikor kell. Ezt csak nagyon halkan, nem vitaindító, csak párhuzam, hogy nem egy emberről szól a történet)))). A bajnokic címek mellett a csapatból se a QB neve szerepel egyedül, hanem mindenki másé is, aki a csapat része, vagy nem?

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Lehet megint utálkozni, már megszoktam itt, pedig semmi bántót nem írtam. Az, hogy mi lesz 2-3 év múlva nem tudom, de a jelenlegi D nem volt kész egy playoff-runra. ennyit írtam, hogy amíg ilyen a D, addig nem lesz SB.

De sértődni lehet. alapszakasz meccseket felemlegetni lehet, de semmi értelme, mert bántót nem írtam, az alapszakasz pedig egy másik bajnokság.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
... amíg ilyen ergya a D, addig nem lesz SB. Ha Brady, ha Tebow, ha kiégett, ha nem égett ki. Az alapszakasz másik kávéház, ott lehet 40 pontokat csinálni, villogni és nyerni. De a PO-ban ilyen nincs, legalábbis SB-ig nem lehet így eljutni.

Egy átlagos O írt rátok 28 pontot. Megengedhetetlen.

Mondjatok egy SB-győztest, akinek szar volt a D-je. Még az általatok átkozott Coltsé is jobb volt, mert a PO-ra visszatért Sanders és varázsütésre meg tudták állítani a futást. Tudom, tudom, közhelyes, de Defense wins the Championship. És a régi nagy Pats-dinasztiának is így sikerült 3 gyűrűt nyerni. Persze Brady akkor clutch volt, de Bruschiék nélkül lehúzhatta volna a rolót, mert Bruschiéknak köszönhette, hogy clutch lehetett.

Amíg ez a D van, no chance az SB-re szerény véleményem szerint. (Nem kell nekem esni, nem rosszból írtam, nem is hiszem, hogy bántót írtam volna, csak a véleményemet osztottam meg veletek.) Építsetek D-t és akkor Brady ismét clutch lehet, amíg ez a romhalmaz van, addig Isten is kevés lenne, amikor a PO-ban feltüzelt, habzó szájú Defense-k vonulnak ki a pályára. Érdemes megnézni a 4 állva maradt csapat D-jét.Soldados
Nem kell neki esni, nagy vonalakban a konkrét tényeket írja.
Életemben nem láttam olyan jó offense-t mint a 2007-es, és az idei 2010-es. Tényleg nem. Szerintem nem csak én, sokan mások sem. De bebizonyosodott,hogy hiába elcsépelt utolsó klisé a "Védelem nyeri a bajnokságot", attól még igaz.
A PO tényleg más tészta. Más légkör, nincs akkora különbség a csapatok között, mindenki látott mindent a másiktól.
Danna kirohanását sem értem. Most megvédem Soldadost mert nem azt írta,hogy ezekkel az emberekkel soha nem nyerünk Bowlt, ki kell cuttolni mindenkit. Azt írta,hogy a mostani teljesítménnyel/állapotban.
Nyilván lesz ez a védelem még liga top5.De most nem az. És igen, a dinasztiának nagyon jó D#-je volt, Washingtontól elkezdve Lawig, Tedy-ig, Willien át Vrabelig. Elit. Ez nincs meg. Ninkovichokkal nem fogunk címet nyerni, mert az offense becsődölhet, és be is csődöl!Ilyenkor kellene előlépnie a D#-nek. Erre jó volt az elmúlt 3 PO meccsünk, levonhatjuk a konklúziót.
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
A végeredmény ezt igazolja, de ha láttad a meccset akkor ez hülyeség. Ahogy leírtam a védelem egy TD-ről tehetett a meccse első három negyedében. Egy lehetséges TD-t (az int után) FG-n tartottak (kihagyták), a félidő elött pedig egy ST bénázás miatt kaptunk egyet (37 yardról).
Ha ez szerinted vállalhatatlan, akkor igazad van. Viszont ez idő alatt a ligaelit, ligaelső O és QB 3 pontot (15 mp-cel a 3. negyed vége elött lett TD-nk) csinált. Ha az O fent lett volna tovább és csinált volna pontokat (mint ahogy ezt egész évben jól tette), akkor nem fáradtunk volna el a negyedik negyedre és a Jets egy egész más taktikát kellett volna, hogy játszon.
Ezért mondom, hogy a vereség három letéteményese a coahing, a QB és az O-line.
Nem azt írom és nem is írtam, hogy Brady és BB szar és menjen a picsába és boruljon a világ, mert az hülyeség lenne, de ezen a meccsen szarok voltak.zinedine5
Ez oké, de az a bajom, h te csak azt látod, h nálatok ki mit csinált vagy nem csinált jól/rosszul, de közben volt egy ellenfél is a pályán. Egyetértünk, h a Jets azzal nyert, h sikerült szétszednie a máskor (mások ellen!) stabil OL-t, ezáltal elbizonytalanította Bradyt és edzői szempontból is egyértelműen fölétek nőttek ezen a meccsen. A védelmetekre sem azt mondom, h vállalhatatlan a teljesítményük csak azt, h semmi pluszt nem tudtak hozzátenni egy olyan meccsen amikor az offenseteket teljesen megfogták (a Jets D azon kevés csapatok egyike aki reálisan képes erre, csak te ezt nem akarod belátni, h ez nem csak rajtatok múlik) és ezáltal szükség lett volna a D-től valami pluszra ami kihúzza a szarból a csapatot. Egy gyenge-közepes offense ellen ez minimum ugyanúgy elvárható lenne, mint amit te hiányolsz Brady teljesítményéből.Szesze
Közelednek az álláspontok.
Természetesen nem akarom lebecsülni a Jets D-t, ami elit. Viszont ez az O-line egy hónappal ezelött ellenük is jól muszikált. Tudom más meccs, meg azt is, hogy benne van a meccsben, hogy nyer a Jets, csak az elvárásunk egy ennél jobban szereplő O-ra teljesen reális volt. Semmiféle, és semmekkora tulzás nincs abban, ha azt mondjuk, hogy ez az O, nem csak mások ellen, hanem a Jets ellen is (meg a Steelers D ellen is), ennél sokkal jobb teljesítményt nyujtott.
És belátom, mert láttam, hogy megfogták az O-t, csak az elvárás, hogy ez ne így töténjen nem volt földtől elrugaszkodott és ezért okozott csalódást.zinedine5
Ez így oké 😊 De má úgyis megbeszéltük élőben
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
😊 Kellemes altató mese volt ez a vita. 😊

Mindenben Szeszével értek egyet. És sztem a sok-sok dolog között, amit leírt és amivel én is mindenben egyetértek, volt egy nagyon fontos félmondat: amíg ilyen ergya a D, addig nem lesz SB. Ha Brady, ha Tebow, ha kiégett, ha nem égett ki. Az alapszakasz másik kávéház, ott lehet 40 pontokat csinálni, villogni és nyerni. De a PO-ban ilyen nincs, legalábbis SB-ig nem lehet így eljutni.

Mondjatok egy SB-győztest, akinek szar volt a D-je. Még az általatok átkozott Coltsé is jobb volt, mert a PO-ra visszatért Sanders és varázsütésre meg tudták állítani a futást. Tudom, tudom, közhelyes, de Defense wins the Championship. És a régi nagy Pats-dinasztiának is így sikerült 3 gyűrűt nyerni. Persze Brady akkor clutch volt, de Bruschiék nélkül lehúzhatta volna a rolót, mert Bruschiéknak köszönhette, hogy clutch lehetett.

Amíg ez a D van, no chance az SB-re szerény véleményem szerint. (Nem kell nekem esni, nem rosszból írtam, nem is hiszem, hogy bántót írtam volna, csak a véleményemet osztottam meg veletek.) Építsetek D-t és akkor Brady ismét clutch lehet, amíg ez a romhalmaz van, addig Isten is kevés lenne, amikor a PO-ban feltüzelt, habzó szájú Defense-k vonulnak ki a pályára. Érdemes megnézni a 4 állva maradt csapat D-jét.Soldados
Egyetértek Soldival...

De!

Azért baromi kétarcú dolog ez a Jets O.
Mind tudjuk, hogy brutális az o fal. Mangoldtól, 4 danos karatebajnok Fergussonig... főleg úgy, hogy eléggé átértékelődött a holding kategóriája.(de ettől függetlenül rettenet jók)
Jets gyakorlatilag, kis túlzással nagyjából annyit fut, amennyit akar. Egészen más ilyen alapokra építeni a gameplant, és felkészíteni a D-t. Az már csak desszert, hogy bármennyire nem vagyok elhalva Sanchez teljesítményétől, az elkapóbrigádot egyelőre sikerül egyben tartani, és mindig ott a potenciális vész, hogy valaki megcsinál egy misszmeccset 😊
Közhelyeket nem durrogtatnék, hogy hol lehetne ez az O, egy remek QB-val, amúgy is mind tudjuk. Pusztán annyit szeretnék hangsúlyozni, hogy Sanchez ide kisSchotti oda, életveszélyes egy vipera ez a Jets O. nagyon nehéz rá felkészíteni bármilyen brigádot, pláne egy ilyen fiatalkát. Háborút pedig nem azon a csatatéren akarunk nyerni, ahol nem tudunk...

Na fel a fejjel
azt üdv
H
több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Rebuilding ide vagy oda, amilyen lendületben volt a csapat az alapszakasz végén, az nem egy ilyen playoffmeccset ígért.Gogo
Ez még nem ok arra hogy, szidjuk a csapatot 😊 és igenis rebuilding évnek kiváló volt. Kicsit meg kell próbálni az érem második oldalát is nézni 😊nDRo
Félreértesz, nem akartam szidni a csapatot, csak a fentivel indokoltam, hogy miért volt nekem a várhatónál nagyobb csalódás a vereség. (Na meg persze az ellenfél miatt is.)
A csoport stabilan megvolt, jövőre ez a szezon jó alap lehet, és bízhatunk benne, hogy megpróbálják a legvékonyabb helyeken kicsit feljavítani a teljesítményt, szintén lehet a playoffra tervezni.Gogo
Nem is rád gondoltam 😛

Az a gáz, hogy Brady kb. ugyanannyit tett hozzá ehhez a "teljesítményhez", mint az offense, a defense, BB és a félidőben már fütyülő bostoni közönség. Brady-nek simán szar napja volt, BB stratégiája (mivel tuti volt olyanja) becsődölt, a zseb lyukas volt, a védelem trehány. Megtörtént. Aki visszaolvas az kapizsgálhatja, hogy miért mondják azt: a győzelem éltet, a vereség ítél. Főleg egy olyan vérre menő sportágban, mint az NFL. Nem kell temetni itt senkit; nem hiszem, hogy Brady kiégett volna; csak így járt, a csapat is így járt, így mi is így jártunk. A csalódáson túl kell lépni (a szurkolóknak is).
A Jets megvert minket. Aki nem látta a meccset, annak a végeredmény még vállalható is (a bukta ellenére). Egyetértek azzal, hogy pl. a Steelers (ha ellenük ugyanígy játszunk) legalább 30-al ment volna, ha nem 40-el. Szerencsénk, hogy a Jets nem ennyire jó és a szerencséjük "csak" ennyire futotta (annak ellenére, hogy kétségtelenül jobban játszottak). Jövőre miénk a SB.

Az engem is érdekelne, hogy Tebow mikor kerül használatba... lassan már elkelne a tapasztalat.toxique
A védelem nem volt trehány, zinedine alá is támasztotta konkrét adatokkal, olvass vissza.
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Végigolvasva a korábban leírtak, előkerültek a szokásos marhaságok, kiégés, gyenge D#, feltétlen hibakeresés abban amiben talán nincs is.
A Jets meccset a CSAPAT veszítette el, nem egyének, játékosok, hanem a CSAPAT. Ahogy győzelem esetén is mindig a CSAPAT nyer. Ez egy ilyen sport.
Ha le kellene bontani akkor biztos, hogy számos lelki, mentális dolog is közrejátszott. Hazai pályán a korábban agyon vert ellen ellen a feltétlen megfelelés győzelmi kényszere. Motivációval biztos nem volt probléma, ezt korábban olvastam is, hogy a Srácok mindííg minden körülmények között győzni akarnak, mert nekik csak a győzelem számít.
A 4. negyed 0 pontos játékáig, biztos voltam benne, hogy nyerünk, hogy miért azért mert képesek vagyunk rá. Ez a nagy dolog, hogy a mi csapatunk bárkit képes legyőzni. Ennek a csapatnak elég lett volna egy villanás, egy labdaszerzés, egy nagy játék és rögtön megfordult volna az eredmény ebben biztos vagyok. Sajnos ezen az estén nem jött össze semmi. Lehet írni, hogy mennyire jól felkészült a Jets, meg mennyire elit D# meg ilyenek, de én semmi olyat nem láttam tőlük amitől ők akár SB esélyesek lettek volna. Kihasználtak a mi hibáinkat és nem mentek bele semmi kockázatosba. Az, hogy jobb csapat, háát még ez a meccs alapján se mondanám és ismerve az előéletüket nem is fogom...
Igenis hatalmas dolog a 14-2-es alapszakasz, ahogy most már a 2007-es 16-0-ás is számos Pats fan remek eredménynek könyveli el köztük én is bezzeg a Giants meccs után, közösen végigizgulni nagy sikereket elérni, hatalmas győzelmeket aratva. Újjáépítés zajlik, fiatal tapasztalatlan a csapat idő kell nekik, hogy vezérekké, playmakerekké lépjenek elő. Ezt a D# sokan leírták, de megmutatta, hogy Baby Vince-Mayo vezérletével képesek, hogy felnőjenek a feladathoz és segítsék az O#-t.
Tom nélkül ez az idei csapat sehol nem lenne, lehet itt Tebow-ról meg bárki másról beszélni, nélküle ez a csapat egy alsó középcsapat lenne. Sok csapat vezetői, szurkolói bármit odaadnának, ahogy olvastam is ha egy ilyen kiégett vezére lenne.... Még leírni is szar, egy 3X SB győztesről aki rekordok tömkelegét és számos zseniális pillanatot szerzett nekünk és győzelmet.
Ahogy korábban is leírtam a legnagyobb csalódásom, szomorúságom és dühöm, hogy a csapatot ebben a szezonban már nem láthatom játszani és megint baromi sok idő mire újra Pats meccsen lehet írnom, hogy a lényeg továbbra is....

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
már tudom mit fog kérni Tomi húsvétra, és tessék jegyezni
- egy elkapót - magasat és gyorsat

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
Gameplan kapcsán egy kis adalék - áttételesen - John Maddentől:

"Of all people to make an interesting point, John Madden did on Friday on Chris "Mad Dog" Russo's Sirius show. He said that in playoff games matching division opponents (i.e. the third time they've played), coaches become inherently conservative. When they design gameplans for teams they don't see often, they get aggressive, and put in things that are more experimental. But against teams they see twice a year, the coaches act negatively, and spend most of their time taking things out that have been proven not to work against that opponent. The result is that the defenses have a major edge--they've seen pretty much everything the offenses have to offer, and the offenses have just spent the week stripping away any possible surprises.

Now, that may not fully explain the two AFC games we just saw, but it does make sense. The Pats seemed shocked that the Jets had an answer for the patterns that were wide open last time, and had nothing in reserve. The Jets didn't do much different--Sanchez just played better. Lord knows the Steelers and Ravens had little to unveil on offense, save for a third and 18 helmet-catch bomb."

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Véleményem szerint idén kifejezetten gyenge volt a D papíron. A szezon első felében rossz volt nézni, hogy az ellenfél felállt 3-ik és sokra, és kb. 3-ból 2-szer megcsinálta. A második felében viszont szárnyra kapott az O és ez hibába kényszerítette az ellenfél támadóit, amit sikerült kihasználnunk. (Ha jól emlékszem, a Cleveland meccs után, a Lions kivételével nem is nagyon játszottunk hátrányban, legalábbis hosszabb ideig). A lényeg, amit sokan már leírtatok, hogy ez egy gyenge D volt, playmaker potenciállal. Arra épült az egész, hogy labdát szerezzünk (+28 turnover mutató szinte hihetetlen). Várható volt, ha valaki elkezd ultrabiztonsági játékot játszani, akkor a D nem fog meccset nyerni. A Jets megnyerte a turnover mutatót (gyakorlatilag +3-al, egy INT, két turnover on downs), és így a meccset is.

Ugyanakkor hangsúlyozom, hogy szerintem ezt a meccset nem a D vesztette el, hanem az O fal, kulcs hibák és a gameplan. Igaz ugyanakkor, hogy nem is nyerte meg a védelem... de ezt nem várta senki.

Jövőre csak jobbak leszünk, de igazából a pussrushnak kéne nagyot fejlődnie.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni
De ezen az egy meccsen ott volt egy kibaszott jól felkészített Jets D a pályán ami nyilván befolyásolja a ti offense játékosaitok aznapi teljesítményét. Voltak hibák nyilván és Brady is gyengébben játszott, mint szokott de baromira nem mindegy, h ki az ellenfél. Sztem ez ellen a Jets offense ellen ez a deffense teljesítmény pedig szarnak számít, de az is igaz, h nem volt várható több tőlük, míg abban joggal reménykedhettetek, h az offense felülkerekedhet, de ez nem sikerült. Ettől még az offense-etek kurva jó, a deffense pedig nem, de ezen a meccsen egy elit D megállította az elit O-tokat (ami reálisan benne volt a lapok között annak ellenére, h ezt közületek a jelek szerint nem sokan gondolták így és ezért vagytok ennyire csalódottak), fordítva viszont egy max közepes O jobban felülkerekedett a védelmeteken, mint fordítva.Szesze
A végeredmény ezt igazolja, de ha láttad a meccset akkor ez hülyeség. Ahogy leírtam a védelem egy TD-ről tehetett a meccse első három negyedében. Egy lehetséges TD-t (az int után) FG-n tartottak (kihagyták), a félidő elött pedig egy ST bénázás miatt kaptunk egyet (37 yardról).
Ha ez szerinted vállalhatatlan, akkor igazad van. Viszont ez idő alatt a ligaelit, ligaelső O és QB 3 pontot (15 mp-cel a 3. negyed vége elött lett TD-nk) csinált. Ha az O fent lett volna tovább és csinált volna pontokat (mint ahogy ezt egész évben jól tette), akkor nem fáradtunk volna el a negyedik negyedre és a Jets egy egész más taktikát kellett volna, hogy játszon.
Nem azt írom és nem is írtam, hogy Brady és BB szar és menjen a picsába és boruljon a világ, mert az hülyeség lenne, de ezen a meccsen szarok voltak.zinedine5
Ez oké, de az a bajom, h te csak azt látod, h nálatok ki mit csinált vagy nem csinált jól/rosszul, de közben volt egy ellenfél is a pályán. Egyetértünk, h a Jets azzal nyert, h sikerült szétszednie a máskor (mások ellen!) stabil OL-t, ezáltal elbizonytalanította Bradyt és edzői szempontból is egyértelműen fölétek nőttek ezen a meccsen. A védelmetekre sem azt mondom, h vállalhatatlan a teljesítményük csak azt, h semmi pluszt nem tudtak hozzátenni egy olyan meccsen amikor az offenseteket teljesen megfogták (a Jets D azon kevés csapatok egyike aki reálisan képes erre, csak te ezt nem akarod belátni, h ez nem csak rajtatok múlik) és ezáltal szükség lett volna a D-től valami pluszra ami kihúzza a szarból a csapatot. Egy gyenge-közepes offense ellen ez minimum ugyanúgy elvárható lenne, mint amit te hiányolsz Brady teljesítményéből.Szesze
Közelednek az álláspontok.
Természetesen nem akarom lebecsülni a Jets D-t, ami elit. Viszont ez az O-line egy hónappal ezelött ellenük is jól muszikált. Tudom más meccs, meg azt is, hogy benne van a meccsben, hogy nyer a Jets, csak az elvárásunk egy ennél jobban szereplő O-ra teljesen reális volt. Semmiféle, és semmekkora tulzás nincs abban, ha azt mondjuk, hogy ez az O, nem csak mások ellen, hanem a Jets ellen is (meg a Steelers D ellen is), ennél sokkal jobb teljesítményt nyujtott.
És belátom, mert láttam, hogy megfogták az O-t, csak az elvárás, hogy ez ne így töténjen nem volt földtől elrugaszkodott és ezért okozott csalódást.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szesze!

Nagyon nem egy nyelvet beszélünk. 😉
Te szerintem direkt nem akarod érteni, hogy miről beszélünk. :cool:
több mint 13 éve
De ezen az egy meccsen ott volt egy kibaszott jól felkészített Jets D a pályán ami nyilván befolyásolja a ti offense játékosaitok aznapi teljesítményét. Voltak hibák nyilván és Brady is gyengébben játszott, mint szokott de baromira nem mindegy, h ki az ellenfél. Sztem ez ellen a Jets offense ellen ez a deffense teljesítmény pedig szarnak számít, de az is igaz, h nem volt várható több tőlük, míg abban joggal reménykedhettetek, h az offense felülkerekedhet, de ez nem sikerült. Ettől még az offense-etek kurva jó, a deffense pedig nem, de ezen a meccsen egy elit D megállította az elit O-tokat (ami reálisan benne volt a lapok között annak ellenére, h ezt közületek a jelek szerint nem sokan gondolták így és ezért vagytok ennyire csalódottak), fordítva viszont egy max közepes O jobban felülkerekedett a védelmeteken, mint fordítva.Szesze
Ez oké, de az a bajom, h te csak azt látod, h nálatok ki mit csinált vagy nem csinált jól/rosszul, de közben volt egy ellenfél is a pályán. Egyetértünk, h a Jets azzal nyert, h sikerült szétszednie a máskor (mások ellen!) stabil OL-t, ezáltal elbizonytalanította Bradyt és edzői szempontból is egyértelműen fölétek nőttek ezen a meccsen. A védelmetekre sem azt mondom, h vállalhatatlan a teljesítményük csak azt, h semmi pluszt nem tudtak hozzátenni egy olyan meccsen amikor az offenseteket teljesen megfogták (a Jets D azon kevés csapatok egyike aki reálisan képes erre, csak te ezt nem akarod belátni, h ez nem csak rajtatok múlik) és ezáltal szükség lett volna a D-től valami pluszra ami kihúzza a szarból a csapatot. Egy gyenge-közepes offense ellen ez minimum ugyanúgy elvárható lenne, mint amit te hiányolsz Brady teljesítményéből.
több mint 13 éve
Nem azt írom és nem is írtam, hogy Brady és BB szar és menjen a picsába és boruljon a világ, mert az hülyeség lenne, de ezen a meccsen szarok voltak.
több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Az a gáz, hogy Brady kb. ugyanannyit tett hozzá ehhez a "teljesítményhez", mint az offense, a defense, BB és a félidőben már fütyülő bostoni közönség. Brady-nek simán szar napja volt, BB stratégiája (mivel tuti volt olyanja) becsődölt, a zseb lyukas volt, a védelem trehány. Megtörtént. Aki visszaolvas az kapizsgálhatja, hogy miért mondják azt: a győzelem éltet, a vereség ítél. Főleg egy olyan vérre menő sportágban, mint az NFL. Nem kell temetni itt senkit; nem hiszem, hogy Brady kiégett volna; csak így járt, a csapat is így járt, így mi is így jártunk. A csalódáson túl kell lépni (a szurkolóknak is).
A Jets megvert minket. Aki nem látta a meccset, annak a végeredmény még vállalható is (a bukta ellenére). Egyetértek azzal, hogy pl. a Steelers (ha ellenük ugyanígy játszunk) legalább 30-al ment volna, ha nem 40-el. Szerencsénk, hogy a Jets nem ennyire jó és a szerencséjük "csak" ennyire futotta (annak ellenére, hogy kétségtelenül jobban játszottak). Jövőre miénk a SB.

Az engem is érdekelne, hogy Tebow mikor kerül használatba... lassan már elkelne a tapasztalat.
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Sajnos az idény végére elfogytunk. Wright v. Pryor nagyon hiányzott a fal középéről passing downok során. Spikes és Deaderick a saját hülyesége miatt nem volt játékban, előbbi alig volt a pályán. Nem maradt normális nickelcorner stb. Cunningham is az elmúlt hónapot sérülten próbálta végigjátszani. Ezek nem kifogások, mindenhol vannak sérültek. Ez a bagázs tavalyhoz képest igazából két területen javult fel: meccsek sorsát eldöntő labdaszerzések (INT-ben ligaelsők voltunk) illetve valamelyest stabilabb lett a futás elleni védelem. Pont ebbe a két csapatrészbe várunk vissza még nyáron IR-re került veterán, elismert játékosokat. Bodden és Ty Warren (ha mindketten egészségesek) nagy lökést adhatnak ennek a védelemnek. Gyakorlatilag két rutinos, tapasztalt állandó kezdőről van szó, akiket le se lehet robbantani a pályáról. Még azt is megkockáztatom, hogy az ő jelenlétük, már elegendő lehet, hogy liga szinten is egy stabil, átlagos szintre emeljék ezt az alakulatot.
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Nem.
Igen.
Azért kellett volna, mert ő a következő 10 év meghatározó (szerintem legjobb) QB-ja, aki Brady mögött egyrészt megtanult volna mindent, másrészt adott volna egy olyan mentális töltetet a csapatnak, mint a Denvernek, függetlenül a jelenlegi képességeitől, amelyek azért napról napra jobbak lesznek.Sobri Jóska
kis különbség hogy Brady szobra amit "döntögetsz" tényleg létezik ,míg Tebownak (az NFL-ben ) egyelőre
te állítottál szobrot (magadban )....

kicsit több bizalom járna egy ilyen karrier és szezon(!) után Tomnak....
elképesztő hogy egy rosszabb meccs és máris szar , dobjuk ki...
több mint 13 éve
Mindenben Szeszével értek egyet. És sztem a sok-sok dolog között, amit leírt és amivel én is mindenben egyetértek, volt egy nagyon fontos félmondat: amíg ilyen ergya a D, addig nem lesz SB. Ha Brady, ha Tebow, ha kiégett, ha nem égett ki. Az alapszakasz másik kávéház, ott lehet 40 pontokat csinálni, villogni és nyerni. De a PO-ban ilyen nincs, legalábbis SB-ig nem lehet így eljutni.

Szerintem itt van egy kommunikációs hiba a két fél között.
Nem a SB a kérdés , csak ez a meccs.
Ezen a meccsen a D 47 percig 14 ponton tartotta a Jetset. Azért az ne mondjuk már soknak, főleg, hogy a második TD egy special team balfaszság miatt jött. Persze a mi D-nk sehol sincs, azokhoz képest akik a négyben vannak (amiről egyébként már tettem itt említést a pass rusht írva).
Ez a szar D a 8 yardosról FG-t se engedett. 4 szor puntolt a Jets úgy, hogy fontos lett volna nekünk akár a feléből pontot csinálni, de a mi O-nk ezekből a puntokól 3 1st downt csinált mindet futásból.

Értem én, hogy ez a D kevés egy SB-hez, ez OK, de ha ezt az egy meccset nézzük, az nehogy már a D hibája legyen.
Sokkal inkább az O-falé, a coaching-é és igen, ha tetszik, ha nem Brady-é (nem feltétlenül kiégés meg ilyenek, csak szar volt). És nem a szezonról (ahol Brady kurva jó volt) van szó, hanem erről az egy meccsről.zinedine5
De ezen az egy meccsen ott volt egy kibaszott jól felkészített Jets D a pályán ami nyilván befolyásolja a ti offense játékosaitok aznapi teljesítményét. Voltak hibák nyilván és Brady is gyengébben játszott, mint szokott de baromira nem mindegy, h ki az ellenfél. Sztem ez ellen a Jets offense ellen ez a deffense teljesítmény pedig szarnak számít, de az is igaz, h nem volt várható több tőlük, míg abban joggal reménykedhettetek, h az offense felülkerekedhet, de ez nem sikerült. Ettől még az offense-etek kurva jó, a deffense pedig nem, de ezen a meccsen egy elit D megállította az elit O-tokat (ami reálisan benne volt a lapok között annak ellenére, h ezt közületek a jelek szerint nem sokan gondolták így és ezért vagytok ennyire csalódottak), fordítva viszont egy max közepes O jobban felülkerekedett a védelmeteken, mint fordítva.
több mint 13 éve
hú Soldi, nem kicsit húztad fel az agyam, nem is írok sokat mert értelmetlen, csak annyit mondanék és ezt felőlem le is mentheted: fogod te még ezt az általad nem először lesajnált és alulbecsült védelmet piszkosul irigyelni tőlünk rövid időn belül... Danna
Igazából a pass-rush szinte teljes hiánya az ami miatt gyengének minősíthető a védelem. A többi poszton sok tehetséges fiatal van, az idei jó draftpozicióval ez várhatóan tovább erősödik, de azért még messze nem állt össze a kép és pass-rusherek nélkül sztem nem is fog. Sztem Soldi is erre utalt kb (max kissé nyersebben megfogalmazva), nem igazán értem ezen mit lehet megsértődni, sztem ezek tények. Azt pedig nem hiszem, h rövid időn belül jobb védelmetek lenne, mint a Steelersnek 😊
több mint 13 éve
red6t6 San Francisco 49ers USC Trojans 988
Nekünk meg éppen egy ilyen kiégett QB-ra van szükségünk, úgyhogy döntse csak a szobrát, de felénk! 😊

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 13 éve

Szerintem itt van egy kommunikációs hiba a két fél között.
Nem a SB a kérdés , csak ez a meccs.
Ezen a meccsen a D 47 percig 14 ponton tartotta a Jetset. Azért az ne mondjuk már soknak, főleg, hogy a második TD egy special team balfaszság miatt jött. Persze a mi D-nk sehol sincs, azokhoz képest akik a négyben vannak (amiről egyébként már tettem itt említést a pass rusht írva).
Ez a szar D a 8 yardosról FG-t se engedett. 4 szor puntolt a Jets úgy, hogy fontos lett volna nekünk akár a feléből pontot csinálni, de a mi O-nk ezekből a puntokól 3 1st downt csinált mindet futásból.

Értem én, hogy ez a D kevés egy SB-hez, ez OK, de ha ezt az egy meccset nézzük, az nehogy már a D hibája legyen.
Sokkal inkább az O-falé, a coaching-é és igen, ha tetszik, ha nem Brady-é (nem feltétlenül kiégés meg ilyenek, csak szar volt). És nem a szezonról (ahol Brady kurva jó volt) van szó, hanem erről az egy meccsről.