New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem fog, de asszem alap esetben a saját, ha nincs, akkor bármilyet lehet adni. Szerintem itt úgy működne, hogy mivel kövi évi első körös lenne, így alap esetben a nekünk nincs opció lépne életbe, és a Saintsé kerülne be, de aztán lehet, hogy pont nem, majd legfeljebb ha gsn benéz ide, megmondja a frankót.

több mint 14 éve
Az tény, ha valaki megadja a két első kört, és a Chiefs nem matcheli az ajánlatot, akkor megy (mondhatjuk úgy is, ha olyan ajánlatot ad valaki Halinak, hogy a Chiefs ne tudja/akarja megadni, akkor két első körért köteles elengedni)
Itt részemről csak arról volt szó, hogy általában szokott lenni kitétel tag aláírásánál, hogy többet nem lehet tagelni (ezek szerint ez a pont sincs érvényben itt, mert nála nem volt), és ha adott esetben bedurcizna, és nem látna esélyt a vezetőség arra, hogy egy éven belül megállapodás szülessen, és kizárva lenne az újratagelés lehetősége, akkor ellenérték nélkül el kéne engednetek, és csak egy majdani kompenzációs picket kapnátok érte, egy 2013-as 3. kört
Nyilván ez sem áll fenn, mert biztos vagyok benne, hogy meg fogtok egyezni, amint lehet, és marad Hali
Csak azt írtam, ha esetleg az a helyzet állna elő, hogy biztosra veszik, hogy nem tudják megtartani hosszú távra, akkor nem feltétlen kell két első kört adnia a másik félnek, a Chiefs lehet, hogy lejjebb adna a két első körből, és egy 1+3-at is elfogadna, minthogy egy két év múlva lévő 3. kört kapjon, igaz, ebben az esetben ez a szezon is kiesne (végig úgy írtam, hogy lesz szezon az egyszerűség, és a magam kedvéért 😛)
Ezért írtam, hogy attól még hogy tag, és a matchelési lehetőség, (amikor ha megadja a Chiefs, ugyanúgy nem megy sehova), ha a vezetés úgy látja, hogy nincs sansz a későbbi megegyezésre, megy az olcsóbban is
Így már remélem érthető, mire utaltam (a bankszámládon kívül 😛)

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
tegyük fel, hogy eljönne hozzánk (nem fog sztem sem).
Akko 2db a csapat által kiérdemelt első körös picket kell adnunk, vagy adhatjuk a NO picket is?

JT Daniels fan
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Cassel esetében a csapat (Pats) tárgyalt. A csapatnak joga van hozzá (ahogy bárkinek bármilyen polgári jogi szerződéses jogviszony esetén), hogy lemondjon a saját jogáról. Tehát sztem nem tévedtem ebben.
A csapat simán lemondhatott róla, hogy két első köröst kérjen a Chiefstől. Mert úgy ítélték meg, arra esély sincs. De akkor ki kell fizetni Casselt, és jövőre újratárgyalni vele. Valamint újra megpróbálni elsütni, de akkor már nem mint starter QB-t. Amit szintén nem akartak.
Tehát figyelmen kívül hagyták a taget, és az azzal járó két picket. A chiefs meg hogy mennyit fizet neki az az ő dolguk.
Kaptak viszont ellenértéket szépen, mert szerződése volt Casselnek, tehát ingyen nem ment volna.
De ez technikai kérdés. Nem én hoztam szóba, csak reagáltam rá, hogy Hali esetében miért nem ez fog történni, mi a különbség a két eset közt.ulpianus
ha Hali bedobja a durcát, akkor könnyen lehet, hogy a csapat úgy dönt, hogy jobb ma 1db első körös pick, mint holnap egy egész évben holdoutoló játékos... Azt pedig nem tudhatod sem Te sem mi, hogy milyen a viszony Hali és a csapata között, hogy látnak e esélyt arra, hogy valaha megegyezés legyen.viito
Sztem kicsit furán látod a dolgokat.
"ez nem igaz! a két első kör csak akkor van, ha erőszakosan, függetlenül a másik csapat akartatától akarod megszerezni a játékost!"
Mi az hogy erőszakosan? Elrabolják?
Aki aláírta, aláírta. Hali aláírta. Nem értem miről beszélsz. A két első kör akkor jár ,ha máshová igazol, semmiféle erőszak nem kell ehhez. Ez üzlet. A kapu nyitva. Én csak azt mondom, nem 1+3, hanem fixen 1+1 a kulcs hozzá. És akkor a te elméletedben mire jó a matchelés lehetősége? Ez nem világos ekkor számomra.

Másik. Hogy milyen a viszony? Én nem tudom. Ez tény.
De Hali nem tudja? Haley sem tudja? Crennel sem tudja? Piloi sem tudja? A Chiefs játékosok sem tudják, akiktől olvastam kommentet ezzel kapcsolatban? Clark Hunt sem tudja? Vagy mindenki hazudik?
De te tudod. Ez mivel reálisabb, mint amit én mondok?

És pont te mondod ezek után, hogy majd holdoutolni fog Hali. De akkor én is megkérdezhetem, ezt te honnan tudod, hogy mi fog történni?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Cassel esetében a csapat (Pats) tárgyalt. A csapatnak joga van hozzá (ahogy bárkinek bármilyen polgári jogi szerződéses jogviszony esetén), hogy lemondjon a saját jogáról. Tehát sztem nem tévedtem ebben.
A csapat simán lemondhatott róla, hogy két első köröst kérjen a Chiefstől. Mert úgy ítélték meg, arra esély sincs. De akkor ki kell fizetni Casselt, és jövőre újratárgyalni vele. Valamint újra megpróbálni elsütni, de akkor már nem mint starter QB-t. Amit szintén nem akartak.
Tehát figyelmen kívül hagyták a taget, és az azzal járó két picket. A chiefs meg hogy mennyit fizet neki az az ő dolguk.
Kaptak viszont ellenértéket szépen, mert szerződése volt Casselnek, tehát ingyen nem ment volna.
De ez technikai kérdés. Nem én hoztam szóba, csak reagáltam rá, hogy Hali esetében miért nem ez fog történni, mi a különbség a két eset közt.ulpianus
ha Hali bedobja a durcát, akkor könnyen lehet, hogy a csapat úgy dönt, hogy jobb ma 1db első körös pick, mint holnap egy egész évben holdoutoló játékos... Azt pedig nem tudhatod sem Te sem mi, hogy milyen a viszony Hali és a csapata között, hogy látnak e esélyt arra, hogy valaha megegyezés legyen.
több mint 14 éve
De ez technikai kérdés. Nem én hoztam szóba, csak reagáltam rá, hogy Hali esetében miért nem ez fog történni, mi a különbség a két eset közt.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha van franchise tag, akkor nincs miről tárgyalni. Ez egy non-exclusive franchise tag Halin (exclusive esetén nem is igazolhat máshová a játékos), aminél garantált a két első kör. Nem lehet tárgyalni semmin ezen belül. A fizetés is meg van szabva a Chiefsnek, hogy mennyit kell fizetni, (Hali esetében közel 10 millió$ 2011re), erről indul a licit. A két első kör fix mindenképp.
Csak mondom, ha esetleg valaki nem tudná.
ulpianus
ez nem igaz! a két első kör csak akkor van, ha erőszakosan, függetlenül a másik csapat akartatától akarod megszerezni a játékost!

Ellenben ha a két csapat és a játékos is megegyezik, akkor simán elcserélik akár egy zacskó szotyiért, és a pénzt sem kell kifizetni neki, mert be lehet az új csapatnál cserélni egy longerm szerződésre. Ehhez ugye az kell, hogy a játékos aláírja a franchise tendert, majd elcserélik a megbeszélt áron, és mehet az új szerződés.

Az pedig, hogy ehhez a klubb akarata is kelljen az egyértelmű (sőt, csak ők cserélhetik a játékost), viszont a játékos elég jó eszközzel rendelkezik ahhoz, hogy erre rávegye a klubbot egy masszív kis holdout keretében.
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
A nem exkluzív tagnek lényegi elemei: a játékos tárgyalhat, igazolás esetén kötelező két első körös picket adni ellenértékként, a fizetés az előző év Top5 átlaga.
Ha a játékos aláírja a taget, akkor viszont nem tárgyalhat, csak a klub; az esetleges trade értéke a két egyezkedő klubon múlik, cserébe a játékos fizetése az új év Top5 átlaga. Ez történt anno Casselnél is, s ha Hali aláírta a taget, akkor nála is ez a szitu.
Tehát tényleg elmélkedhetünk azon, hogy mennyiért érné meg idehozni Halit, mert az aláírásával ezt lehetővé tette. Illetve addig szentírás a két első körös pick, amíg a játékos alá nem írja a tag-et.tomi-tomi
Tisztázzuk, ha már ennyit beszélünk róla.

Először is "Ha a játékos aláírja a taget, akkor viszont nem tárgyalhat, csak a klub". Tárgyalhat, pont ettől non-exclusive. Az exclusive esetén nem tárgyalhatna.
Csak ha megegyezik valakivel, a franchisenak joga van megadni ugyanazt, és akkor is marad. Ez fontos különbség (ahhoz képest amit írsz).
Vagy nem adja meg a csapat ezt már, akkor jár a két első kör. Erről ebben az esetben sem lehet tárgyalni.
A TOP5 átlag fizetés sem igaz mindig. Tagelhető a Top 1 is. (Vagy TOP 5 átlag, vagy 120% fizetésemelkedés, amelyik több).

Elsőre az volt ám itt, hogy 1+3 lehetne ebből az 1+1ből. Semmiféle jövő évről nem volt szó eleinte. Erre írtam le a fr. tag lényegét.
A később felvetődött "akkor jövőre értendő" dolgot is leírtam miért nem reális.
Nekem tetszene, ha Halit elvinnék 1+3 körért jövőre akár. Az rendben van. Nem tartom jelenleg opciónak, de rendben. Azon belül külön örülnék, ha ide jönne ez esetben.

Casselnél más történt. Mert Casselt nem akarta a klubja megtartani. El akarták cserélni jó áron, és a tag egy jó értéknövelő lett. Elvileg kockázattal, de gyakorlatilag sztem Pioli előre biztosította a vezetőséget, hogy meg fogja ezt az árat adni. Tehát a klubja is ki akart bújni a tag alól (ez a lényeg különbség a két eset közt). Megtehették. Mindenki jól járt. A két klub és Cassel meg az ügynöke főleg. Más kérdés, hogy a Chiefs utólag jobban járt azzal, hogy Vrabel és egy új LB edző érkeztével minden LBje szintet lépett. (Hali és DJ is, de a két noname LB is).
De a lényeg, hogy a szándék eleve más volt. És a klub ha nem akar kibújni, senki nem kényszerítheti rá őket. (Lásd első bekezdés.)

Jelen állás szerint nagyjából megvan a megállapodás összege (75-80 millió, garantált 40-45el) és időtartama (6 év). Hali ezt akarja, a klub hajlandó megadni. A részleteken egyeztetnek, erre van egy évük most, ezt találta ki a klub vezetősége. Így spórolnak is egy keveset, el is tolják Hali fizetésemelkedését egy évvel. És ha ne adj' Isten lesérül még ki tudnak hátrálni Ez ilyen üzlet.

Wyatt! Én nem tudok semmiféle olyan opcióról Hali mostani tag szerződésében, ami tiltaná a jövő évi taget. Én úgy tudom, másoknál ez volt, de Hali szerződésében nincs ilyen. Erre annyira kevés az esély, hogy nem foglalkoztak vele külön (lásd egy bekezdéssel feljebb).ulpianus
Nem magamtól vagyok ilyen képzett, idézet gsn cikkéből: "Amennyiben egy nem exkluzív taggel rendelkező játékos aláírja egy éves szerződését, akkor lemond arról a jogáról, hogy más csapatokkal egyeztessen, cserébe az egy éves szerződés teljes összege garantált lesz számára a következő évben." (A fizetést részre rosszul emlékeztem. http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=525 ) Te azt írtad, Hali aláírta, akkor ő már nem tárgyalhat. Megfordítva, ha minden részletben igazad lenne, akkor Cassel csak két első körösért mehetett volna Hozzátok.
Pro forma Hali helyzete most megegyezik Casselével. Ellenben a szándékok teljesen különböznek, valóban. A Pats és Cassel azért választotta ezt az utat, hogy legyen trade - így a Pats ellenértékhez, Cassel pedig franchise QB szerződéshez jutott. A Chiefs meg akarja tartani Halit, és Hali aláírása azt mutatja, hogy Hali is maradni akar. Itt tehát arra játszik mindkét fél, hogy ne legyen trade.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
A nem exkluzív tagnek lényegi elemei: a játékos tárgyalhat, igazolás esetén kötelező két első körös picket adni ellenértékként, a fizetés az előző év Top5 átlaga.
Ha a játékos aláírja a taget, akkor viszont nem tárgyalhat, csak a klub; az esetleges trade értéke a két egyezkedő klubon múlik, cserébe a játékos fizetése az új év Top5 átlaga. Ez történt anno Casselnél is, s ha Hali aláírta a taget, akkor nála is ez a szitu.
Tehát tényleg elmélkedhetünk azon, hogy mennyiért érné meg idehozni Halit, mert az aláírásával ezt lehetővé tette. Illetve addig szentírás a két első körös pick, amíg a játékos alá nem írja a tag-et.tomi-tomi
Tisztázzuk, ha már ennyit beszélünk róla.

Először is "Ha a játékos aláírja a taget, akkor viszont nem tárgyalhat, csak a klub". Tárgyalhat, pont ettől non-exclusive. Az exclusive esetén nem tárgyalhatna.
Csak ha megegyezik valakivel, a franchisenak joga van megadni ugyanazt, és akkor is marad. Ez fontos különbség (ahhoz képest amit írsz).
Vagy nem adja meg a csapat ezt már, akkor jár a két első kör. Erről ebben az esetben sem lehet tárgyalni.
A TOP5 átlag fizetés sem igaz mindig. Tagelhető a Top 1 is. (Vagy TOP 5 átlag, vagy 120% fizetésemelkedés, amelyik több).

Elsőre az volt ám itt, hogy 1+3 lehetne ebből az 1+1ből. Semmiféle jövő évről nem volt szó eleinte. Erre írtam le a fr. tag lényegét.
A később felvetődött "akkor jövőre értendő" dolgot is leírtam miért nem reális.
Nekem tetszene, ha Halit elvinnék 1+3 körért jövőre akár. Az rendben van. Nem tartom jelenleg opciónak, de rendben. Azon belül külön örülnék, ha ide jönne ez esetben.

Casselnél más történt. Mert Casselt nem akarta a klubja megtartani. El akarták cserélni jó áron, és a tag egy jó értéknövelő lett. Elvileg kockázattal, de gyakorlatilag sztem Pioli előre biztosította a vezetőséget, hogy meg fogja ezt az árat adni. Tehát a klubja is ki akart bújni a tag alól (ez a lényeg különbség a két eset közt). Megtehették. Mindenki jól járt. A két klub és Cassel meg az ügynöke főleg. Más kérdés, hogy a Chiefs utólag jobban járt azzal, hogy Vrabel és egy új LB edző érkeztével minden LBje szintet lépett. (Hali és DJ is, de a két noname LB is).
De a lényeg, hogy a szándék eleve más volt. És a klub ha nem akar kibújni, senki nem kényszerítheti rá őket. (Lásd első bekezdés.)

Jelen állás szerint nagyjából megvan a megállapodás összege (75-80 millió, garantált 40-45el) és időtartama (6 év). Hali ezt akarja, a klub hajlandó megadni. A részleteken egyeztetnek, erre van egy évük most, ezt találta ki a klub vezetősége. Így spórolnak is egy keveset, el is tolják Hali fizetésemelkedését egy évvel. És ha ne adj' Isten lesérül még ki tudnak hátrálni Ez ilyen üzlet.

Wyatt! Én nem tudok semmiféle olyan opcióról Hali mostani tag szerződésében, ami tiltaná a jövő évi taget. Én úgy tudom, másoknál ez volt, de Hali szerződésében nincs ilyen. Erre annyira kevés az esély, hogy nem foglalkoztak vele külön (lásd egy bekezdéssel feljebb).

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
A draft alatt beszélgettünk Hali kapcsán erről Bostonnal, és az lett a konklúziónk, hogy nem igen találtunk olyan védőt a ligában, akiért érdemes lenne 2 első körös picket adni. Teoretikus alapon meg már ha OLB akkor inkább Suggs, mint Hali.

Valamint az örökzöld témánk vele, hogy Suhért kellett volna sokat áldozni a tavalyi drafton. Akár játékos (Wilfork) bevonásával is a pickek mellé.
több mint 14 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
jó választás volt a Reilly-cikk Cannonról a pats.hu-ra, grat Spigo!triangle
Köszi! Rick Reilly cikkének olvasása után egyből rácuppantam én is 😊
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Tehát tényleg elmélkedhetünk azon, hogy mennyiért érné meg idehozni Halit, mert az aláírásával ezt lehetővé tette. Illetve addig szentírás a két első körös pick, amíg a játékos alá nem írja a tag-et.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Lehet persze minden évben tagelni elviekben, de leggyakrabban van egy kikötés, ami szerint a következő évben ha elér valamit (vagy még az se kell) nem tagelhető, és az esetben, ha nem sikerül megállapodni hosszú távú szerződésben akkor ingyen távozik, egy év múlva meg kaptok érte egy csini 3. körös picket. Nyilván nem tartom esélyesnek, de ez simán benne lehetne a pakliban. Szal én nem azzal nem értek egyet, hogy nem fogtok megállapodni, és nem játssza nálatok az összes hátralévő meccsét, vagy bármi, csak azt, hogy attól még, hogy valakit tagel egy csapat, nem szentírás, hogy csak és kizárólag két első körért távozhat, ha nem lát esélyt rá a csapat, hogy meg tudja tartani

több mint 14 éve
Nézd. Tény az, hogy két első köröst kell adni, ez szabály. Pontosabban eddig ez volt a szabály. És sztem egyelőre marad is ez, leírtam fentebb miért. Egyelőre ezt vegyük alapnak, más nincs. Hogy mi lenne meg kéne meg vóna, az tudjuk, hogy sehova nem vezet. Most ez a szabály, ebből lehet okoskodni.

Az, hogy Cassel esetében mit adtak, az más. Leírtam, hogy mi a különbség. Az egy teljesen más eset. Halit meg akarják tartani és akkor megtehetik. Casselt nem akarták, azt is megtehették. Sztem legalábbis abban is tévedsz. Ott a Pats is ki akart bújni a tag alól, és megtehették. Mindenki jól járt (elvileg. Mert a Chiefs hogy hogy járt Casselel az már más tészta. 😀)

De nézzük Halit. Mi lesz jövőre? Tagelhetik megint Halit. Ez nem szokás, de lehetni lehet. Igazából sokkal valószínűbb, hogy megegyeznek vele egy 5-6 éves szerződésben, de olyan, amit te írsz, hogy jobb 1+3, mint a semmi, már ez is cáfolja. Erre írom ezt.

Az is tény, hogy bíznak Haliban, jó a viszony a csapat és közte. Hali is maradni akar.
Ellenben, nyilván mindenki a lehető legtöbb pénzt akarja bebiztosítani magának a lehető leghosszabb távra.
Ez visszafele is igaz. A csapatok sem engedik el a legjobb játékosaikat, nem ez az érdekük.
Hiába írják mindig, hogy majd a Patstől meg kéne venni Bradyt, vagy a Coltstól Manninget, és milyen jó csapat volna X gárda.

több mint 14 éve
Te nem érted, vagy akarod megérteni, hogy attól, hogy a taget aláírta, nem biztos, hogy a hosszú távú szerződésben megegyeztek vele
Az most más kérdés, hogy semmi esélyét nem látom annak, hogy ne találnátok meg a közös hangot, így a legelejétől fogva értelmetlen az egész Hali to New England kérdéskör, de hát hosszú a semmittevés ilyenkor
De attól még elviekben egy aláírja a tendert, de a hosszú távúban nem tudnak megegyezni, így inkább egy a két első körnél kisebb, de a következő évi semminél, majd a 2013-as 3. körnél bőven több ajánlatot simán el lehet fogadni
Nem azt mondom, hogy látok erre esélyt, hanem, hogy előfordulhat, hiába nem akarod ezt belátni

több mint 14 éve
De ha hosszú távon nem tudtok megegyezni, akkor egy 1+3 is sokkal jobb, mint a semmi egy év múlva 😊 Amúgy meg Woodley inkább LOLB, coverben jobb, mint Hali, nekünk egy ilyen állat ROLB kéne, akinek az a dolga, hogy egész meccsen a QB seggében legyenWyatt
De nem érted? 😛 Nem kell megegyezni semmit. Meg van egyezve, aláírta a taget. Vagyis ha ti akarjátok, akkor adni kell egy 10 milla fölötti ajánlatot (nem száz dollárral többet). És akkor a Chiefsnek két választása lenne.
1. matcheli az ajánlatot, vagyis megadja, amit ti ajánlotok. ÉS Hali marad Chiefs játékos, majd jövőre kap egy hosszútávút. Ez a valószínűbb változat lenne.
2. Nem matcheli, és akkor kaptok egy Halit, a Chief pedig két első kört.

Tehát hagyjuk ezt a 1+3 vagy ingyen megy Hali dolgot, mert az totál hülyeség. Csak nem akartam így fogalmazni. De akkor legyen, ha máshogy nem érted. 😀

több mint 14 éve
De ha hosszú távon nem tudtok megegyezni, akkor egy 1+3 is sokkal jobb, mint a semmi egy év múlva 😊 Amúgy meg Woodley inkább LOLB, coverben jobb, mint Hali, nekünk egy ilyen állat ROLB kéne, akinek az a dolga, hogy egész meccsen a QB seggében legyen

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 214 — #NoStress
Szerintem Woodley sanszosabb, mint Hali (a Steelersben többeket is meg kell tartani, és nem Woodley posztja a legégetőbb nekik), és végtére is kiegyeznék vele is.

több mint 14 éve
Cassel is az volt, nem?Wyatt
Ott senkinek nem volt érdeke, hogy Casselt megtartsák. Ha jól emlékszem Cassel rekordot állított fel akkor az egy éves fizetésével, de lényeg, hogy annyiért nem akarták megtartani. Ez egyébként inkább engem igazol. 😛 Mármint ,hogy senki nem enged el senkit ingyen-olcsón, akiért sokat is kérhet.

Casselnél szerintem úgy volt, hogy aláírta a taget. De elcserélni el lehet tudtommal ezek után is. Ahogy bárkit. De az nem a tagen belül megy. A tagnél Hali egyeztethet másokkal ha tetszik a Chiefsnek ha nem (non exclusivenél). És azután vagy matcheli az ajánlatot a Chiefs (hét napon belül megadja ugyanazt) vagy jön a két első körös.

A kettő független. A Pats azért tagelte Casselt ekkora összeggel, hogy jó áron tudják eladni. Valószínű sejtették Pioli szándékait valahonnan. 😊 Szerk: De itt ugye nem Cassel (Hali) egyeztet már, hanem a csapat.

több mint 14 éve
Cassel is az volt, nem?

több mint 14 éve
Ha van franchise tag, akkor nincs miről tárgyalni. Ez egy non-exclusive franchise tag Halin (exclusive esetén nem is igazolhat máshová a játékos), aminél garantált a két első kör. Nem lehet tárgyalni semmin ezen belül. A fizetés is meg van szabva a Chiefsnek, hogy mennyit kell fizetni, (Hali esetében közel 10 millió$ 2011re), erről indul a licit. A két első kör fix mindenképp.
Csak mondom, ha esetleg valaki nem tudná.

Azért tegyük hozzá, hogy Crennelt (DC) és Piolit (GM) ismeritek. Olyanok ők, akik csak úgy elengednék Halit ingyen, ha esetleg a tageket eltörlik?

Bár én amondó volnék, roppant valószínűtlen ez a verzió. Ha játékosok és a tulajok végre valahára megegeznek a fő kérdésben (pénzelosztás), akkor (egyikük sem) nem azon fognak nyammogni, hogy a pár tagelt játékosnak hogy lehetne még jobb? Mert akkor elindul a liga teljes gőzzel. És valószínűbb (sokkal), hogy egy új CBA majd lehet máshogy rendezi a tag kérdését. Ezt viszont el tudom képzelni. De hogy minden elindul csak pont a tagek nem, az sztem csak elvi lehetőség, nem gyakorlati. Ezek s rácok járnak csak jól, akiket tageltek, ez a többi játékosnak nem érdeke, hogy ezen vita menjen. Ők meg keresnek majd annyit, hogy túlélik, nem hiszem ,hogy keménykedni fognak ezen, mert elég sok ellenséget szereznek minden irányból alig jobb szerződésekért. Azért sejthető, hogy ezek a játékosok (Hali, Manning, Woodley, stb.) egy év leteltével (a tag ideje) sem fognak babért játszani.

több mint 14 éve
Hát az valamivel kevesebb azért, de már nem olyan sokkal, ennyiért simán

több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Én még a két első kört is megadnám, úgyis lesz állandóan + pickünk, most annyit simán megér.
Ha meg úgy vesszük, egy LoMo+x letrade-et simán megint 😛Wyatt
Viszonyítási alapként:
Jared Allen anno egy 1 db első körös és 2 db harmadik körös pickbe fájt a Vikingsnek - plusz még a hatodik körös választásaikat is kicserélték.
több mint 14 éve
Én még a két első kört is megadnám, úgyis lesz állandóan + pickünk, most annyit simán megér.
Ha meg úgy vesszük, egy LoMo+x letrade-et simán megint 😛

több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 671 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Nem kötelező a 2 első kör. Szerintem, ha a Kansas nem tud hosszútávon megegyezni Hali-val akkor elengednék olcsóban is. Mondjuk egy első és harmadikért. Az már azt mondom vállalható. 😊Proxi
Ámen!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018