New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
😊 Kellemes altató mese volt ez a vita. 😊Őőőőőő...., ez az ergya D mit is csinált a "fenomenális" Steelers O -val?!?! :cool:
Mindenben Szeszével értek egyet. És sztem a sok-sok dolog között, amit leírt és amivel én is mindenben egyetértek, volt egy nagyon fontos félmondat: amíg ilyen ergya a D, addig nem lesz SB. Ha Brady, ha Tebow, ha kiégett, ha nem égett ki. Az alapszakasz másik kávéház, ott lehet 40 pontokat csinálni, villogni és nyerni. De a PO-ban ilyen nincs, legalábbis SB-ig nem lehet így eljutni.
Egy átlagos O írt rátok 28 pontot. Megengedhetetlen.
Mondjatok egy SB-győztest, akinek szar volt a D-je. Még az általatok átkozott Coltsé is jobb volt, mert a PO-ra visszatért Sanders és varázsütésre meg tudták állítani a futást. Tudom, tudom, közhelyes, de Defense wins the Championship. És a régi nagy Pats-dinasztiának is így sikerült 3 gyűrűt nyerni. Persze Brady akkor clutch volt, de Bruschiék nélkül lehúzhatta volna a rolót, mert Bruschiéknak köszönhette, hogy clutch lehetett.
Amíg ez a D van, no chance az SB-re szerény véleményem szerint. (Nem kell nekem esni, nem rosszból írtam, nem is hiszem, hogy bántót írtam volna, csak a véleményemet osztottam meg veletek.) Építsetek D-t és akkor Brady ismét clutch lehet, amíg ez a romhalmaz van, addig Isten is kevés lenne, amikor a PO-ban feltüzelt, habzó szájú Defense-k vonulnak ki a pályára. Érdemes megnézni a 4 állva maradt csapat D-jét.Soldados
Khm.
Majd ha eszedbe jut írd már meg léccike.... :/ :cool:
Azután meg ugyan ez az ergya D mit is csinált ezzel a Jets O-val december elején?!?!
:cool:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én is csak a gondolataimat osztom meg....Az agyatlan Pats fan lélektana bonyolult. Játszhatunk bármennyire arcpirító módon, kikaphatunk akárhogyan a "PatsFan" szemében természetesen az egész csapat Tom Bradyval - az érinthetetlennel - az élen elit módon, elegánsan teszi.
:cool:
több mint 13 éve
hú Soldi, nem kicsit húztad fel az agyam, nem is írok sokat mert értelmetlen, csak annyit mondanék és ezt felőlem le is mentheted: fogod te még ezt az általad nem először lesajnált és alulbecsült védelmet piszkosul irigyelni tőlünk rövid időn belül... DannaÍgy igaz. A védelem ha így egyben marad (Mayo, Spikes, Chung, Cuni, McC), akkor 2-3 év, és brutális lesz.
Valamint a lehetőségeihez képest vasárnap is jól muzsikált.
21 pont a Jets-től nem sok. (Az utsó 7 az meg nem "élesben" született.)
És kaphat a Steelers is ennyit. Vagy bárki.
több mint 13 éve
hú Soldi, nem kicsit húztad fel az agyam, nem is írok sokat mert értelmetlen, csak annyit mondanék és ezt felőlem le is mentheted: fogod te még ezt az általad nem először lesajnált és alulbecsült védelmet piszkosul irigyelni tőlünk rövid időn belül...
több mint 13 éve
Félreértesz, nem akartam szidni a csapatot, csak a fentivel indokoltam, hogy miért volt nekem a várhatónál nagyobb csalódás a vereség. (Na meg persze az ellenfél miatt is.)Rebuilding ide vagy oda, amilyen lendületben volt a csapat az alapszakasz végén, az nem egy ilyen playoffmeccset ígért.GogoEz még nem ok arra hogy, szidjuk a csapatot 😊 és igenis rebuilding évnek kiváló volt. Kicsit meg kell próbálni az érem második oldalát is nézni 😊nDRo
A csoport stabilan megvolt, jövőre ez a szezon jó alap lehet, és bízhatunk benne, hogy megpróbálják a legvékonyabb helyeken kicsit feljavítani a teljesítményt, szintén lehet a playoffra tervezni.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Nem akartam beleszólni ebbe a Tebow-vitába, de azért megkérdezném...Nem.
Ha mégis mi hozzuk el az 1. Körben (McCourty helyet!!!) te beraktad volna kezdőnek Brady helyére??? 😮
(Borítékolom hogy akkor a PO sem lett volna meg...)
Vagy szerinted Ő türelmesen üldögélt volna még 3-4 évet Tom mögött, hogy talán utána már jöhet Ő??? 😮
(Ez esetben nem értem miért is kellet volna egyáltalán idehozni?)
Ezért nem vágom ezt a Tebow-témát már egy ideje... 😕Castleai01
Igen.
Azért kellett volna, mert ő a következő 10 év meghatározó (szerintem legjobb) QB-ja, aki Brady mögött egyrészt megtanult volna mindent, másrészt adott volna egy olyan mentális töltetet a csapatnak, mint a Denvernek, függetlenül a jelenlegi képességeitől, amelyek azért napról napra jobbak lesznek.
több mint 13 éve
lusta vagyok visszaolvasni.BB karrierje végén csak azt fogja bánni, hogy amikor lehetősége volt, nem húzta be Tebow-t - by Sobri
Hogy került ide Tebow?haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
lusta vagyok visszaolvasni.Hogy került ide Tebow?
több mint 13 éve
😊 Kellemes altató mese volt ez a vita. 😊Mindenben Szeszével értek egyet. És sztem a sok-sok dolog között, amit leírt és amivel én is mindenben egyetértek, volt egy nagyon fontos félmondat: amíg ilyen ergya a D, addig nem lesz SB. Ha Brady, ha Tebow, ha kiégett, ha nem égett ki. Az alapszakasz másik kávéház, ott lehet 40 pontokat csinálni, villogni és nyerni. De a PO-ban ilyen nincs, legalábbis SB-ig nem lehet így eljutni.
Egy átlagos O írt rátok 28 pontot. Megengedhetetlen.
Mondjatok egy SB-győztest, akinek szar volt a D-je. Még az általatok átkozott Coltsé is jobb volt, mert a PO-ra visszatért Sanders és varázsütésre meg tudták állítani a futást. Tudom, tudom, közhelyes, de Defense wins the Championship. És a régi nagy Pats-dinasztiának is így sikerült 3 gyűrűt nyerni. Persze Brady akkor clutch volt, de Bruschiék nélkül lehúzhatta volna a rolót, mert Bruschiéknak köszönhette, hogy clutch lehetett.
Amíg ez a D van, no chance az SB-re szerény véleményem szerint. (Nem kell nekem esni, nem rosszból írtam, nem is hiszem, hogy bántót írtam volna, csak a véleményemet osztottam meg veletek.) Építsetek D-t és akkor Brady ismét clutch lehet, amíg ez a romhalmaz van, addig Isten is kevés lenne, amikor a PO-ban feltüzelt, habzó szájú Defense-k vonulnak ki a pályára. Érdemes megnézni a 4 állva maradt csapat D-jét.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
McElroy-jal mit szeretnétek? Nem melegíti fel eléggé a padot Hoyer segge?
több mint 13 éve
Nem akartam beleszólni ebbe a Tebow-vitába, de azért megkérdezném...Ha mégis mi hozzuk el az 1. Körben (McCourty helyet!!!) te beraktad volna kezdőnek Brady helyére??? 😮
(Borítékolom hogy akkor a PO sem lett volna meg...)
Vagy szerinted Ő türelmesen üldögélt volna még 3-4 évet Tom mögött, hogy talán utána már jöhet Ő??? 😮
(Ez esetben nem értem miért is kellet volna egyáltalán idehozni?)
Ezért nem vágom ezt a Tebow-témát már egy ideje... 😕
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
Ne haragudjon meg senki, de : komolyan ezt a f@szságot, hogy kiégett.... vak vagy ember, vagy csak szimplán h.lye... akkor bezzeg kuss volt, amikor 14-2-re hoztuk a szezont...akkor bezzeg saját magad szavát hazudtoltad meg, hogy mennyire jó, hogy ilyen meg olyan, had ne keressem meg őket, mert ha kell megkeresem, de nem vagy te egy kicsit szélkakas?Keresd csak meg nyugodtan.
egyszerűen baromi jó volt a Jets D és a gameplan... ennyi... ehhez semmi köze annak, hogy ki mennyire motivált...
Ilyen draftcetlikkel jövőre bitangerősek lehetünk! Engem csak ez érdekel! Semmi más!Geronimo
Vagy azt, ahol azt mondom, hogy Brady rossz.
Kezdem azt hinni, hogy hiába magyarázok el valamit, szerintetek valami vagy fekete, vagy fehér. Brady vagy szuper, vagy fos mindig.
Én egy más aspektusból közelítettem, ami nem a képességeiről szól.
Hanem arról, hogy a sérülése óta kiégett, vagyis már nem clutch, nem ő a PO-király.
Alapszakaszban fasza, tagadhatatlan, a szezon második felében minden sikerült, ennek én is örültem, mégha bennem is volt a kisördög, hogy majd jól elbasszuk megint a PO-ban, bár az eszembe se jutott, hogy a Jets ellen. Azt hittem ez azért még meglesz. Nem lett.
Ha neked, nektek így megfelel, hogy rakás rekord az alapszakaszban, aztán lehangoló balfaszkodás a PO-ban, a ti dolgotok.
Én szeretem átélni a győzelmet, ezért nézek milliomos sportolókat, ezért próbálok velük azonosulni némileg, mert ez a kötődésem, nem az, hogy mondjuk Bostonban születtem.
Ha ti őszintén boldogok vagytok, akkor ebbe nem akarok, és nem is tudok belerondítani, mondtam, élvezzétek ki ezt a fasza szezont.
Ha ennyire szuper volt, akkor ne fájjon, hogy én máshogy látom.
És utoljára: nem Brady eddig elért eredményeit, se nem képességeit látom máshogy, hanem a kiélezett szitukban való clutch player-ségét.
Ott döntögeti a szobárt Szesze, nem másutt. Nem is írtam mást.
Behúzhattuk volna. Simán.Tebow-t elfelejtettem. Csak kábé úgy élem meg, mintha valaki megmondta volna az ötös lottó ehti nyertes öt számát, én meg oktondi módon elfelejtettem volna megjátszani.Sobri JóskaSobri, baszki, én egyszer lelőlek téged. 😀polonic
Figyeld meg, ha majd a pályafutása végén megkérdezik BB-t, hogy mi volt sportkarriere legnagyobb hibája, akkor ezt fogja mondani elfuló hangon:
- húzhattuk volna mi is....
több mint 13 éve
Ne haragudjon meg senki, de : komolyan ezt a f@szságot, hogy kiégett.... vak vagy ember, vagy csak szimplán h.lye... akkor bezzeg kuss volt, amikor 14-2-re hoztuk a szezont...akkor bezzeg saját magad szavát hazudtoltad meg, hogy mennyire jó, hogy ilyen meg olyan, had ne keressem meg őket, mert ha kell megkeresem, de nem vagy te egy kicsit szélkakas?Keresd csak meg nyugodtan.
egyszerűen baromi jó volt a Jets D és a gameplan... ennyi... ehhez semmi köze annak, hogy ki mennyire motivált...
Ilyen draftcetlikkel jövőre bitangerősek lehetünk! Engem csak ez érdekel! Semmi más!Geronimo
Vagy azt, ahol azt mondom, hogy Brady rossz.
Kezdem azt hinni, hogy hiába magyarázok el valamit, szerintetek valami vagy fekete, vagy fehér. Brady vagy szuper, vagy fos mindig.
Én egy más aspektusból közelítettem, ami nem a képességeiről szól.
Hanem arról, hogy a sérülése óta kiégett, vagyis már nem clutch, nem ő a PO-király.
Alapszakaszban fasza, tagadhatatlan, a szezon második felében minden sikerült, ennek én is örültem, mégha bennem is volt a kisördög, hogy majd jól elbasszuk megint a PO-ban, bár az eszembe se jutott, hogy a Jets ellen. Azt hittem ez azért még meglesz. Nem lett.
Ha neked, nektek így megfelel, hogy rakás rekord az alapszakaszban, aztán lehangoló balfaszkodás a PO-ban, a ti dolgotok.
Én szeretem átélni a győzelmet, ezért nézek milliomos sportolókat, ezért próbálok velük azonosulni némileg, mert ez a kötődésem, nem az, hogy mondjuk Bostonban születtem.
Ha ti őszintén boldogok vagytok, akkor ebbe nem akarok, és nem is tudok belerondítani, mondtam, élvezzétek ki ezt a fasza szezont.
Ha ennyire szuper volt, akkor ne fájjon, hogy én máshogy látom.
És utoljára: nem Brady eddig elért eredményeit, se nem képességeit látom máshogy, hanem a kiélezett szitukban való clutch player-ségét.
Ott döntögeti a szobárt Szesze, nem másutt. Nem is írtam mást.
több mint 13 éve
Tebow-t elfelejtettem. Csak kábé úgy élem meg, mintha valaki megmondta volna az ötös lottó ehti nyertes öt számát, én meg oktondi módon elfelejtettem volna megjátszani.Sobri JóskaSobri, baszki, én egyszer lelőlek téged. 😀
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
Ne haragudjon meg senki, de : komolyan ezt a f@szságot, hogy kiégett.... vak vagy ember, vagy csak szimplán h.lye... akkor bezzeg kuss volt, amikor 14-2-re hoztuk a szezont...akkor bezzeg saját magad szavát hazudtoltad meg, hogy mennyire jó, hogy ilyen meg olyan, had ne keressem meg őket, mert ha kell megkeresem, de nem vagy te egy kicsit szélkakas? egyszerűen baromi jó volt a Jets D és a gameplan... ennyi... ehhez semmi köze annak, hogy ki mennyire motivált...
Ilyen draftcetlikkel jövőre bitangerősek lehetünk! Engem csak ez érdekel! Semmi más!
több mint 13 éve
Kicsi érdekes dolgokról mentek itt a viták: szvsz az idei alapszakasz MVP QB-t akarnak egyesek itt lecserélni mondván h már mióta nem nyert PO-meccset. Javaslom nekik Kurt Warner karrierjének az áttekintését...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Vééégre valahára a jövővel foglalkozunk és nem a Jets meccsel 😊pass rushert én nem a draftról oldanám meg. nem tudom h kik lesznek a FA-k, de sztem nem rookiera kéne bízni... DannaNincs nagy felhozatal:
Tamba Hali (KC) a húzónév, ha nem tudnak vele hosszútávra megállapodni, biztosan megy rá a tag.
Matt Roth (CLE, MIA) problémás játékosra emlékszem a hírek alapján, mintha hozzáállás gondok miatt küldte volna el Sparano, különben mindenben megfelel a Pats által kedvelt nagyobb OLB-k szerepére. szerk.: hiába mondták az orvosok, hogy egészséges, már felépült a groin sérüléséből, végig kihagyta az edzőtábort, az edzők szerint így akart új szerződést kizsarolni..
Kamerion Wimbley (OAK, korábban CLE) van tapasztalata a sémában, alacsonykockázatú hátha igazolásnak jó lenne, de ő sztem nem olcsó.
Cliff Avrill (DET) újabb Purdue pass rusher lenne, azonban még csak RFA, és a Lions biztosan nem engedi a kiváló pass rushert.
Ray Edwards (MIN) lutri mert 43-as end volt eddig csak, de pass rush, és futás elleni hasznosságban, valamint méretekben is megfelelőnek tűnhet. Amolyan Julius Peppers project lenne.
Manny Lawson (SF) :cool: titkos fegyver; és ez nem vicc. 😉
Bónusznak két hagyományosan jó pass rush csapatból szemezgetve, de a Titans terén nagyon nem vagyok otthon, így nem tudom, hogy a Babin, Ball, Ford trióból valaki alkalmas lenne-e 34 OLB-nak; illetve a Jolly Joker - Mathias Kiwanuka a Giantsből. Nekem régóta egyik kedvenc játékosom, van tapasztalata 43-ban SOLB-ként, így nem lenne neki szokatlan a 2point stance.
UFF.
RE McElroy - ezt most még a jó ég tudja. Szerintem akár a harmadik körben is elmehet, de ha nagyon fújnak majd rá vmi miatt, akkor 5-7 is lehet. KÉrdés, hogy a draft elején (első körben) hányan mennek ki stb.DoM
több mint 13 éve
pass rushert én nem a draftról oldanám meg. nem tudom h kik lesznek a FA-k, de sztem nem rookiera kéne bízni... DannaNincs nagy felhozatal:
Tamba Hali (KC) a húzónév, ha nem tudnak vele hosszútávra megállapodni, biztosan megy rá a tag.
Matt Roth (CLE, MIA) problémás játékosra emlékszem a hírek alapján, mintha hozzáállás gondok miatt küldte volna el Sparano, különben mindenben megfelel a Pats által kedvelt nagyobb OLB-k szerepére. szerk.: hiába mondták az orvosok, hogy egészséges, már felépült a groin sérüléséből, végig kihagyta az edzőtábort, az edzők szerint így akart új szerződést kizsarolni..
Kamerion Wimbley (OAK, korábban CLE) van tapasztalata a sémában, alacsonykockázatú hátha igazolásnak jó lenne, de ő sztem nem olcsó.
Cliff Avrill (DET) újabb Purdue pass rusher lenne, azonban még csak RFA, és a Lions biztosan nem engedi a kiváló pass rushert.
Ray Edwards (MIN) lutri mert 43-as end volt eddig csak, de pass rush, és futás elleni hasznosságban, valamint méretekben is megfelelőnek tűnhet. Amolyan Julius Peppers project lenne.
Manny Lawson (SF) :cool: titkos fegyver; és ez nem vicc. 😉
Bónusznak két hagyományosan jó pass rush csapatból szemezgetve, de a Titans terén nagyon nem vagyok otthon, így nem tudom, hogy a Babin, Ball, Ford trióból valaki alkalmas lenne-e 34 OLB-nak; illetve a Jolly Joker - Mathias Kiwanuka a Giantsből. Nekem régóta egyik kedvenc játékosom, van tapasztalata 43-ban SOLB-ként, így nem lenne neki szokatlan a 2point stance.
UFF.
RE McElroy - ezt most még a jó ég tudja. Szerintem akár a harmadik körben is elmehet, de ha nagyon fújnak majd rá vmi miatt, akkor 5-7 is lehet. KÉrdés, hogy a draft elején (első körben) hányan mennek ki stb.
több mint 13 éve
McElroy? Szerintem 5-6. körben fog kimenni valahova.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
pass rushert én nem a draftról oldanám meg. nem tudom h kik lesznek a FA-k, de sztem nem rookiera kéne bízni... most ezért lehet h kapok a fejemre, de én sajnálom h végül nem hoztuk el Pepperst... enyhén másképp festett volna a D.Nem tudom, hogy hogy állnak a szerződésújítással, de első blikkre Hali és talán Wimbley???
Ocho máris elkezdte a kampányolást:
@ochocinco PePe and Bill #EPIC
plusz ugye Ricky Williams is nagyon ácsingózik h jönne hozzánk...
Kíváncsi vok mire jutnak BB-ék. De először legyen meg a CBA... nem akarok 1.5 évet foci nélkül. 😕
Az biztos h - legalábbis szerintem - nagyon jó célpontok vagyunk az FA piacon.Danna
DoM - Egy McElroy picket tudnék értékelni! Kérdés, hogy meddig csúszik.
több mint 13 éve
pass rushert én nem a draftról oldanám meg. nem tudom h kik lesznek a FA-k, de sztem nem rookiera kéne bízni... most ezért lehet h kapok a fejemre, de én sajnálom h végül nem hoztuk el Pepperst... enyhén másképp festett volna a D.Ocho máris elkezdte a kampányolást:
@ochocinco PePe and Bill #EPIC
plusz ugye Ricky Williams is nagyon ácsingózik h jönne hozzánk...
Kíváncsi vok mire jutnak BB-ék. De először legyen meg a CBA... nem akarok 1.5 évet foci nélkül. 😕
Az biztos h - legalábbis szerintem - nagyon jó célpontok vagyunk az FA piacon.
több mint 13 éve
Ian szerint: For those who asked, top 3 draft needs in my personal opinion: 1. DE; 2. WR; 3. RBMost azt mondom, hogy az elsőszámú need egy Deion Branch klón, majd támadófal, támadófal, támadófal.
OL: A left tackle only if they are saying goodbye to Light. Not sure they are..
hát nem tom...Danna
A secondaryt (elsősorban Vödör miatt) még nem nagyon tudom hova tenni, de ez igaz a védelem nagy részére.
Plusz mivel tele vagyunk választási joggal, ellőnék egyet irányítóra is helyzettől függően, akár középső körökben még reach ellenére is (annak ellenére, hogy mindig én jövök a számokkal, hogy kezdő, franchise QB vagy legelől, vagy leghátul). Hoyer személyében ugye van egy jó csere, akiben bízik a stáb, de sose elég korán elkezdeni a lottót. Pl.: McElroy v. Dalton.
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Ian szerint: For those who asked, top 3 draft needs in my personal opinion: 1. DE; 2. WR; 3. RBSzerintem több kell mint egy T. Kell a fal közepébe is húzni és az fontosabb mint egy RB. Sőt valami jó kis passrusher is fontosabb részemről...
OL: A left tackle only if they are saying goodbye to Light. Not sure they are..
hát nem tom...Danna
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sok igazságot mond Szesze!Nekem is nagyon fáj, hogy a Jets volt ezen a meccsen jobb, de ez az igazság!!!
A D maximum egy fumblet tudott volna elérni, amivel sokszor próbálkoztak is, de nem sikerült...
A Jets szinte végig előnyben volt, játszhatták a saját játékukat, egy dolog volt fontos, hogy ne veszítsenek labdát és ezt végrehajtották!!! Nem kellett rizikót vállalniuk! Az utóbbi 10 évben csupán a Colts volt az egyetlen SB győztes, akinek nem volt elit védelme, viszont PR náluk is volt a két állat DE személyében. A mi védelmünk még átalakulóban van és nincs kész, de csak átlagos és azt ne felejtsük el, hogy amikor beindult nekik is a szekér a szezon második felében az ellenfél volt állandóan hátrányban és a tegnapi O játéknál is itt van a kutya elásva!!!
Más lett volna, ha legalább az utolsó 5-6 hétben úgy zajlottak volna a meccsek, hogy állandóan változik az eredmény és ténylegesen vagyunk hátrányban is! Nagyot alakított a Jets D és változatosan játszottak! Sikerült az EGÉSZ OFFENSE-ÜNKET elbizonytalanítani (Tom, OLine, WR, O'Brian)! Teljesen más lélektanilag hátrányból játszani, mint előnyben brillírozni és ha 14:10-nél nem kapjuk azt a gyors TD-t, akkor talán át is lendültek volna, de annyiszor "pattant a labda felénk" az alapszakaszban, hogy törvényszerű volt, hogy előbb-utóbb ez megfordul.
A tegnap már történelem! Tanulni kell a hibákból, tökéletes csapat nincs és minden egyes napon azon kell dolgozni, hogy minden egyre jobb és jobb legyen.
Amint sikerül a PR-t megoldani újra SB-t fogunk játszani!!! Képzeletben eljátszottam, hogy a 2003 körüli védelem mit művelt volna a Sanchez-zel, de sajnos ez most csak fikció...
Legyen szezon! Legyen egy jó draftunk és hátha lelünk valahol egy olyan OLB-t aki megoldja a problémáinkat!
Veszekedni meg fölösleges, mert mindenkinek igaza van csak a saját szemszögéből!
Ha egy sötét teremben északról megvilágítanak egy labdát, akkor az északiak azt mondják, hogy a labda világos, a déliek azt, hogy sötét, a keletieknek jobbról világos, balról sötét, míg a nyugatiak szerint balról világos és jobbról sötét! Kinek van igaza?
MINDENKINEK a saját szemszögéből!!!
több mint 13 éve
Ian szerint: For those who asked, top 3 draft needs in my personal opinion: 1. DE; 2. WR; 3. RBOL: A left tackle only if they are saying goodbye to Light. Not sure they are..
hát nem tom...