New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 436 — Ajmo Vatreni
És ki az a mostani 3-4-es OLB akit betudtunk volna húzni és azonnal egy irányító gyilkos lett volna? Mert szerintem senki. Szép és jó, hogy a pass rusht kell erősíteni, de ha BB behúzna egy olyan játékost akit 1-2 év múlva dobhatnánk ki, akkor meg menne, hogy: pickeket dobálunk ki az ablakon. Én amondó vagyok, hogy a pass rusht nem a drafton kell megoldani ha nem a FA piacon és bizony költeni rá.FViktor93
Mondjuk soccerben, ha nincs kapusod, akkor nem 10 csatárt hozol, hanem keresel egy jó kapust. Legyen igazad, hogy hozunk majd valakit, csak épp nem hoztunk komoly embert se tavaly, se tavalyelött, márpedig a pass rushunk, akkor is egy nagy nulla volt.zinedine5
Nagyon rossz hasonlat
na közben Acho is kiment :/Wyatt
Azért remélem átmegy amit akarok mondani.
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Addíg amíg nincs pass rushunk (és nincs, már évek óta), addíg gyakorlatilag minden pick luxus, ami nem oda megy. Ez alól egy kivétel van, ha az OL-be húzunk, mivel a játék (különös a mi pass heavynknek) ez az alapja.zinedine5
És ki az a mostani 3-4-es OLB akit betudtunk volna húzni és azonnal egy irányító gyilkos lett volna? Mert szerintem senki. Szép és jó, hogy a pass rusht kell erősíteni, de ha BB behúzna egy olyan játékost akit 1-2 év múlva dobhatnánk ki, akkor meg menne, hogy: pickeket dobálunk ki az ablakon. Én amondó vagyok, hogy a pass rusht nem a drafton kell megoldani ha nem a FA piacon és bizony költeni rá.FViktor93
Mondjuk soccerben, ha nincs kapusod, akkor nem 10 csatárt hozol, hanem keresel egy jó kapust. Legyen igazad, hogy hozunk majd valakit, csak épp nem hoztunk komoly embert se tavaly, se tavalyelött, márpedig a pass rushunk, akkor is egy nagy nulla volt.zinedine5
Nagyon rossz hasonlat
na közben Acho is kiment :/

több mint 14 éve
én nem érzem azt hogy luxuspickeket húztunk volnaa5
Addíg amíg nincs pass rushunk (és nincs, már évek óta), addíg gyakorlatilag minden pick luxus, ami nem oda megy. Ez alól egy kivétel van, ha az OL-be húzunk, mivel a játék (különös a mi pass heavynknek) ez az alapja.zinedine5
Mondjuk soccerben, ha nincs kapusod, akkor nem 10 csatárt hozol, hanem keresel egy jó kapust. Legyen igazad, hogy hozunk majd valakit, csak épp nem hoztunk komoly embert se tavaly, se tavalyelött, márpedig a pass rushunk, akkor is egy nagy nulla volt.
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
melyik olyan FA passrusher lehet az aki ide jöhetne szerintetek?briareos
FA-ról nem tudom, de nekem van egy olyan érzésem h Haliért fogunk menni... vagy másért, de mindenképpen trade-ben gondolkodhat az öreg. Lett volna lehetősége BŐVEN húzni a draftról, nem tette, tuti van B - terv. Az A terv valszeg Smith volt.
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Mallettről még röviden... nálunk ő nem a világmegváltásra-ítélt-franchise-QB-ként érkezik, hanem egy olyan srácként, akinek még a #2 QB posztért is keményen meg kell harcolni... mondjuk azt hogy nincs abban a helyzetben, hogy balleriánskodhatna

ha alulteljesítene vagy épp rosszalkodna, gyak. szemrebbenés nélkül megszabadulhatunk tőle - kár a harmadik körért, de megérteGyulus
Főleg ha azt nézed, hogy az a pick gyakorlatilag ajándék volt. Azt kaptuk a Vikingstól Mossért... mennyi időt volt ott, 2 hetet?! Lenne egyfajta feelingje annak ha épp ezért a pickért kaptuk volna a csapat leendő franchise QB-jét. A fizuja is alacsony ahogy gsn is írta, bőven be lehetett vállalni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
teljesen igazatok van nagyon sok mindenben, igazából nagyon nehéz most értékelni, hiszen a játékospiacon ha majd egyszer valahára megnyílik, ott még nagyon sok minden történhet. nem vall ránk, de közel sem lehetetlen hogy ott aktívak leszünk.
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Egy Christian Ballard pickkel azért nagy duzzogva kiegyeznék még ma...

Do your job
több mint 14 éve
No risk, high reward -> legjobb

több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Mallettről még röviden... nálunk ő nem a világmegváltásra-ítélt-franchise-QB-ként érkezik, hanem egy olyan srácként, akinek még a #2 QB posztért is keményen meg kell harcolni... mondjuk azt hogy nincs abban a helyzetben, hogy balleriánskodhatna

ha alulteljesítene vagy épp rosszalkodna, gyak. szemrebbenés nélkül megszabadulhatunk tőle - kár a harmadik körért, de megérte
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Azt a részét még megértem hogy Fafej és BJGE mellett minden öregtől meg akarunk szabadulni... de azért erre kár volt ennyi draft picket dobni

BJGE/Ridley erőfutók, utóbbira szvsz igenis szükségünk volt és van rá esély,h idővel beelőzi az "ügyvédi irodát" a depth charton

FaFej, Vereen change of pace/3rd down back... jó hogy van egy tartalékfutó, szó se róla... mondjuk nem érzem azt, hogy FaFejt ebből a szerepkörből jelenleg bárki is ki tudná verni...

4 futó... ez a rész pipa, a pickek is logikusak a maguk módján

más kérdés, hogy ilyen ordas OG, OLB need mellett 1 RB-húzás OK, 2 RB-húzás már luxus
mondjuk igazi elít pass rusher OLB ezen a drafton alig volt, a második kör felétől kár is lett volna ide invesztálni

Mallett húzás nekem nagyon tetszik, Tom cca még 2 évet játszik, a srác itt majd megkomolyodik + szarrá kell magát hajtani a #2 QB-spothoz, mert Hoyer nem adja majd könnyen a bőrét és "intézett már el 3. körös project-QB-t a Pats háza táján😀

'oszt lehet hogy ő lesz az új Rodgers... és Tom örökébe lép vagy szép ellenérték fejében elcseréljük😊
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
És ki az a mostani 3-4-es OLB akit betudtunk volna húzni és azonnal egy irányító gyilkos lett volna? Mert szerintem senki. FViktor93
robert Quinn és Aldon Smith. Állítólag utóbbiért fel is trédeltünk volna, csak a Frisco a vártnál korábban kihúzta... Amúgy pedig Ware, Woodley, Tamba Hali, Terrell Suggs és kisebb kitérő ellenére HArrison is mind-mind draftról került a saját csapatához. Ennyi. Kicsit bátrabban kéne hozzá nyúlni a draft cetlikhez...

Do your job
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
melyik olyan FA passrusher lehet az aki ide jöhetne szerintetek?

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
És ki az a mostani 3-4-es OLB akit betudtunk volna húzni és azonnal egy irányító gyilkos lett volna? Mert szerintem senki. Szép és jó, hogy a pass rusht kell erősíteni, de ha BB behúzna egy olyan játékost akit 1-2 év múlva dobhatnánk ki, akkor meg menne, hogy: pickeket dobálunk ki az ablakon. Én amondó vagyok, hogy a pass rusht nem a drafton kell megoldani ha nem a FA piacon és bizony költeni rá.
több mint 14 éve
Tebow-t is be lehetett volna próbálni. Nagyon remélem, hogy nagyon jó lesz, de pocket passernek Mallett>Tebow, és nem első kör vége felé, hanem 3. körben. Ennyi 😊

több mint 14 éve
pasztoyb New England Patriots 104
Ha valakit érdekel, ezen a linken teljes meccseket lehet online nézni a SEC-ből, így Mallet is lehet nézegetni, hogy irányít egy teljes meccset.

http://www.secdigitalnetwork.com/SECVIDEO/TabId/468/VideoId/9771/LSU-Vs-Arkansas-Nov-27-2010-Full-Game.aspxnever_the_answer
Mallették ellenfele itt az LSU, ahol Ridley elég jól játszik, szóval köszönöm a linket, így munkában igazán jól jött 😊

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 214 — #NoStress
Én pont ezt gondolom jelenleg, hogy amíg nincs passrushunk, nincs sackgyárosunk, addig nem tudunk előrelépni, maradunk erős csapat SB győzelem esélye nélkül. Az OL-be minden húzás csak jó lehet, jól jön Bradynak az a 10-12 mp dobásonként. 😊 Én még Carimit is elhoztam volna az első körben, de Solder se rossz, viszont amit nagyon nem értek az Mallett. Remek játékos, kedvelhető, fel lehet Rodgers szintre húzni pár év alatt (talán furtkározni nem fog annyit, de egy brutál OL mögött nem is kell neki), viszont egyértelműen bizonyítja, hogy már gondolkodunk a poszt-Brady érában. én már egy éve, de most már ezek szerint BB-ék is. Akkor viszont miért nem tavaly Tebow? - jön a költői kérdés. És ez az én nagy szívfájdalmam, hiszen Tebow-t jobbá lehetett volna építeni 2-3 év alatt, mint Mallett-t (akivel semmi gond, csakhát van aki jobb), ez a QB draft igazolja az irányítópick szükségességét, és mégse Tebow. na mindegy.
Ras-I-t, és a 2 RB-t meg most egyszerűen nem lehet megítélni, New Englandben minden megeshet.
Így az eddigi draftot kétféleképp lehet értékelni.
Ha azt nézzük, hogy a 2011-es szezonban (ha lesz egyáltalán) mennyire fognak segíteni ezek a pickek, akkor: Z-
Ha azt, hogy mondjuk 3-4 év múlva optimális esetben mi sülhet ki belőle, akkor: A+ (hiszen ha Solder+Mallett stabil kezdők lesznek 5-8 évre, akkor tökmindegy, hogy mi volt a többi pick, és utólag úgyis maximálisan elégedett lesz mindenki a 2011-es drafttal, mégha a 2 rb egy percet se fut, és Ras-I az aláíráskor megsérül.)
Szóval ez a baj a drafttal, iszonyatosan felemás.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
3/28 azért nem az a 3. kör eleje, amiért simán kapunk 2. kört, és 4/28 sem az a 4. kör, ami megint olyan sokat érne, sokkal inkább egy 4+5 for 2+7-et nézz, az reálisabbWyatt
ennyi erővel a 2+7 az lehet 3+7 is... azt kell megfizetni, hogy benne van a rizikófaktor, hogy nem tudni hol lesz. Akkor lehetett volna 3+5 is a 3+4 helyett... akárhogy is 40 ponttal alul adtak előtte a Houstonnak, hogy ezt el tudják sütni?! ... nekem ez nem elég erős. Ami meg a Saints cserét illeti, tényleg nagyon szép value meg minden, de passzióból kár draftpickeket gyűjteni, néha tényleg nem árt magasan felhasználni ... mondjuk tudom ne rinyáljak, pont ez történt a Solder és a Ras-I picknél 😛_bb
Következő éves pickeket van aki egy körrel gyengébbnek számítja, de akkor is, egy 4+5 for 3+7 teljesen korrekt részünkről. A 2/28-ért jöhetett volna igazság szerint egy 4. kör a 3/9. mellé, de igazság szerint ez a reálisabb, nem azok az iszonyat lehúzások, amiket eddig csináltunk 😊 Mondjuk az nem rossz, hogy nálunk már a korrekt cserék miatt kell sírni 😀Wyatt
Még szép... húzzon is le mindenkit a mester, vagy mi van öregszik, hogy már Davis-t se sikerül megfejni? 😀 😛
több mint 14 éve
3/28 azért nem az a 3. kör eleje, amiért simán kapunk 2. kört, és 4/28 sem az a 4. kör, ami megint olyan sokat érne, sokkal inkább egy 4+5 for 2+7-et nézz, az reálisabbWyatt
ennyi erővel a 2+7 az lehet 3+7 is... azt kell megfizetni, hogy benne van a rizikófaktor, hogy nem tudni hol lesz. Akkor lehetett volna 3+5 is a 3+4 helyett... akárhogy is 40 ponttal alul adtak előtte a Houstonnak, hogy ezt el tudják sütni?! ... nekem ez nem elég erős. Ami meg a Saints cserét illeti, tényleg nagyon szép value meg minden, de passzióból kár draftpickeket gyűjteni, néha tényleg nem árt magasan felhasználni ... mondjuk tudom ne rinyáljak, pont ez történt a Solder és a Ras-I picknél 😛_bb
Következő éves pickeket van aki egy körrel gyengébbnek számítja, de akkor is, egy 4+5 for 3+7 teljesen korrekt részünkről. A 2/28-ért jöhetett volna igazság szerint egy 4. kör a 3/9. mellé, de igazság szerint ez a reálisabb, nem azok az iszonyat lehúzások, amiket eddig csináltunk 😊 Mondjuk az nem rossz, hogy nálunk már a korrekt cserék miatt kell sírni 😀

több mint 14 éve
pasztoyb New England Patriots 104
A mai napra így maradt:
Need: magas, fizikális WR, én egy deep threat WR-t sem vetnék meg, OG/C (akár mindkettő), OLB

5/7.: Sam Acho, OLB (Texas)
5/28.: DeMarcus Love, OG/OT (Arkansas), Clint Boling, OG (Georgia)
6/28.: Terrence Toliver (LSU)/Tandon Doss, WR (Indiana) de kövezettek meg, még egy DeAndre Brown, WR (Southern Mississippi) picket is el tudnék képzelni magas célpontnak
7/17.: Edmond Gates, WR (Abilene Christian)/Aldrick Robinson, WR (Southern Methodist) mélységi speedsternek
7/28.: itt akár már Jeremy Beal, OLB (Oklahoma) is belefér

2012-re pedig 1. kör, 1. kör (New Orleans), 2. kör, 2. kör (Oakland)

Nem olyan rossz ez a helyzet, így még el is fogadnám 😊
Nálam a sorrend a következő lenne:
5/7 Love / Boling OG
5/28 Beal / Acho / Romeus DE/OLB
6/28 Terrence Toliver WR
7/17 Brandon Fusco C

Persze körülük egy se jön hozzánk ez biztos 😊

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ennyi erővel a 2+7 az lehet 3+7 is... azt kell megfizetni, hogy benne van a rizikófaktor, hogy nem tudni hol lesz. Akkor lehetett volna 3+5 is a 3+4 helyett... akárhogy is 40 ponttal alul adtak előtte a Houstonnak, hogy ezt el tudják sütni?! ... nekem ez nem elég erős. Ami meg a Saints cserét illeti, tényleg nagyon szép value meg minden, de passzióból kár draftpickeket gyűjteni, néha tényleg nem árt magasan felhasználni ... mondjuk tudom ne rinyáljak, pont ez történt a Solder és a Ras-I picknél 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én nem is a CB és RB húzást kifogásoltam, hanem a Dowling picket. Ha egy Brandon Harris, Ryan Williams kettős jött volna, akkor A++ra mondom a draftot (Solder nálam A, Mallett A++, az 1. körösért kapott érték megint)Wyatt
McCourty sem a legjobbnak tartott CB volt amikor kihúztuk. ha egészséges marad a srác akkor jó pick lesz ez. (elég nagy HA, de szurkoljunk neki)
több mint 14 éve
3/28 azért nem az a 3. kör eleje, amiért simán kapunk 2. kört, és 4/28 sem az a 4. kör, ami megint olyan sokat érne, sokkal inkább egy 4+5 for 2+7-et nézz, az reálisabb

több mint 14 éve
Addíg amíg nincs pass rushunk (és nincs, már évek óta), addíg gyakorlatilag minden pick luxus, ami nem oda megy. Ez alól egy kivétel van, ha az OL-be húzunk, mivel a játék (különös a mi pass heavynknek) ez az alapja.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én a RB pickeket nem értem igazán... alapból sem éreztem, hogy akkora szükség lenne RB-re, de ez a megoldás megoldás?... nálunk még a visszatérő Tiki Barber is elég lett volna a szerephez BJGE és Woodhead mellé... na mindegy, remélem beválnak és meglepnek mindenkit.

Ami Rasit illeti, értem, hogy egy magasabb, fizikális de még gyors cornert akartak, aki fel tudja venni a párharcokat az ellen hasonló fizikális adottságú elkapóival, és CB-ből sose elég, meg tényleg passheavy az NFL, és sok a Nickel-Dime felállás és tavaly sokszor kényszerítették Chungot hülye szerepbe.... DE azért nem volt akkora need, és ráadásul kicsit Wheatly 2.0 szagú a sérüléses múltjával... persze egyébként értem, hogy tehetség meg minden és legyen is belőle McC 2.

... mindkét fentebbi poszt helyett lehetett volna Guardra/Centerre vagy passrusherre erősíteni.

A csere a Houstonnal nem volt méltó BB-hez... ilyen soványka kompenzációt, pláne,h nem is volt szüksége több pickre a csapatnak? ...A Raiderses is kicsit olcsó szagú, 3-4-et adni egy 2-7-ért, máskor meg ment a sima 3-ast a 2-esért csere.
(http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4695619/rapid-reaction-trading-out-of-60) nekem ez se magyarázza meg teljesen a less value elfogadását, egyébként egyértelmű, hogy amit most kapsz tudod hogy hol helyezkedik el a körben és kit tudsz vele választani, ami meg jövőre lesz nem tudni hol és mire jó, így benne van a rizikófaktor és ezt kell megfizetni azzal, hogy összértékben elvileg többet kínálsz.... szerintem.

Solder-rel nincs baj, ha Scarnecchia azt mondja, akkor rendben lesz. Csak rá kell tolni egy kis izmot, meg meg kell edzeni... és valahol kellett is az OT, hisz Light, Kaszur, LeVoir se jövő optimálisan... DE mért kellett érte Seymour picket áldozni, mikor még mindig hiányzik a csapatból egy domináns alak a front7-be.

Mallett egyelőre no comment.... se lelkes se kétségbeesett nem vagyok emiatt.
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
2/24.: Shane Vereen, RB (California)
3/9.: Stevan Ridley, RB (LSU)
Futókkal nem vagyok teljesen képben, de két futó a draft ezen részén...hát fura.
zinedine5
Vereen tök elfogadható lenne, ha nem jött volna utána Ridley. Két futót soknak érzek itt. Az jó lett volna, ha jön másodikban Vereen és utána valahol a végén még1 RB.

Én amúgy nem az OLB picket hiányolom, mert azt draft előtt is mondtam, hogy azt nem onnan oldanám meg. Ha végre kicsit oda tesszük magunkat a FAen, akkor jó lesz ez.

Mára meg amit nagyon szeretnék látni az egy belső falember. Itt még lehet találni olyan kalibert aki 1 év tanulás után kezdő lehet. Rajta kívül BPA alapon a többiek. Jöhet még WR,OLB anyám kínja 😛