New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
egy újabb megunhatatlan pats-jets meccs lesz jövő héten, nem gondoltam volna hogy velük játszunk majd (PM miatt), de azt kell megverni aki az utunkba kerül 😊manuszka86
Na hajrá! 😊 Veletek 😛Ventura
Üdvözlünk a bandwagonon... 😛

Nagy küzdelem lesz, de szerintem Foxborough nem éppen a kedvenc helye Sanchonak.

Az időjárás előrejelzés jelenleg +1 -3 fokot ír hózáporral, remélem ez nekünk kedvez majd a meccsen. Legalább most már mi is tudjuk, hogy kiből kell felkészülni... 😊

több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Remélhetőleg az O hozza a jó formáját és a remek playcallingot akkor elegendő pontot felbírunk tenni a táblára, az igazi nagy kérdés az lesz, hogy ez a jelenlegi Dline +Mayo és Spikes képes lesz e megfogni a Jets féle futójátékot.manuszka86
Szerintem az, hogy Atiyyah Ellison-tól elköszöntünk azt jelenti, hogy Wright kivételével a többi D-Lineman rendben lesz a meccsig.
Warren-Wilfork-Deadrick nem rossz kezdő, és a sub-ba ott lesz Pryor, Moore és Love.
Így Vince több pihenőt kaphat, és végig "jóerőben" lesz.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
Remélhetőleg az O hozza a jó formáját és a remek playcallingot akkor elegendő pontot felbírunk tenni a táblára, az igazi nagy kérdés az lesz, hogy ez a jelenlegi Dline +Mayo és Spikes képes lesz e megfogni a Jets féle futójátékot.

több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Reiss blogjából:

Dilfer
"I'm not going to say the Jets are going to win the game, but I will say this: They will play better defensively [than Dec. 6 in a 45-3 loss to New England]. When they played the Patriots last time, it was their first look at this new Patriots offense, with multiple tight ends, a lot of different formations. The Patriots showed more formations in the first half of that matchup than they probably showed the Jets in the previous three matchups. So it was their first look at it. You give the Jets coaching staff time to identify this new look of the New England Patriots, I think they'll have more success with it."

Hoge
"One thing I think you will see in the rematch is that Darrelle Revis is usually lined up and taking care of a guy. Reggie Wayne today. I don't think that can happen with the Patriots. The Patriots attack the middle of the field. Heck, there were times when they had Alge Crumpler, who would be their fifth most valuable wide receiver in a five-wide look, lined up wide and who was covering him? Darrelle Revis. You can't allow that to happen if you're the Jets. [You say] 'we can't allow them to out-formation us.' If they're going to put Alge Crumpler out there, put a linebacker out there and let Darrelle Revis go inside. I think you'll see those kind of changes. The Jet offense, what they did in the second half, they have to duplicate that for four quarters, control the tempo, finish drives with their running game, and slow down the Patriots offense and give them fewer opportunities."

Az első fele azt elemzi,hogy a Jets D# jobb lesz mint az előző találkozásunk alkalmával, lévén nem volt ideje felkészülni a rengeteg formációnkra a stábjuknak. Ez elég érdekes, de nem osztom. Ha megnézzük mennyi variációra ad lehetőséget a keret, akkor ez nem állja meg a helyét. Főleg ha ide vesszük a második részt is, ami írja,hogy volt amikor Revis volt coverben Alge mellett. Ez ugye akkora miszmecs,hogy az utolsó backup is megtalálná.
Ha megnézzük,hogy van 3 TE-ünk, akik alkalmasak esetlegesen arra ,hogy egyszerre legyenek a pályán:
Alge: Jól blokkol, ez volt az elsődleges feladata idén, de láttuk az utóbbi pár mérkőzésen,hogy redzone-ban még mindig jól kap el. Ez azért lehet érdemes,mert Gronk-ra mint primary targetre már figyelnek ilyen szituációkban
Hernandez: Igazi deep threat, jól kap el és ha egyszer nála a labda akkor egy DB biztosan seggre ül 😊
Gronk: Nálam az év újonca. Jól blokkol, jól kap el, kemény a kontaktusnál, de jól védi a labdát. Ráadásul nem hiszem,hogy megremegne a keze a PO-ban.
Ezzel a TE állománnyal még egy olyan D#-ellen is tudunkelég időt adni Tomnak, akik brutál Passrussal rendelkeznek. Ráadásul ahogyan írtam, mind a két blokkoló TE remekül kap el, és ALge-re nem is igen számítanak.
És még szó sem esett Fafejről, aki 900+ szkrimidzs yarddal zárt, Wesről aki még mindig életveszély, Branchről, az egyik legmegbízhatóbb célpontról, Tate-ről akinek magasan a legjobb yard/reception aránya van a csapatban ( 18.0 ).
Ezeket a kártyákat csak használni kell. Egyetlen ellenszernek azt érzem -amit már korábban írtam,hogy kevés lehetőséget kapnak Tomék, mert az ellen olyan jól fut, és azon kevés alkalmakkor rendre 10+yardos downjaink lesznek, ne adj Isten fumbli is társul hozzá.
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 130 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Pedig azt hittem egy vérbeli Fins drukker a földindulásnak szurkol 😀FViktor93
Szerintem nekünk minden csapat fekszik, amelyiknek nem kiemelkedően jó az O#-ja.
PM-nek drukkoltam, rivalizálás ide vagy oda, de a Jets-nek örülhetünk szerintem.undisputedly
Akkor azthiszem egy elképesztő harcot láthatunk majd. A két csoportellenfél összecsap a rájátszásbeli továbbjutásért. Pfff...
A papnak fel kell adni az utolsó kenetet és a az utolsó vacsorának is meg kell majd történnie.

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 13 éve
egy újabb megunhatatlan pats-jets meccs lesz jövő héten, nem gondoltam volna hogy velük játszunk majd (PM miatt), de azt kell megverni aki az utunkba kerül 😊manuszka86
Szerintem nekünk minden csapat fekszik, amelyiknek nem kiemelkedően jó az O#-ja.
PM-nek drukkoltam, rivalizálás ide vagy oda, de a Jets-nek örülhetünk szerintem.
több mint 13 éve
vérbeli azért nem vagyok 😊
azthittem beszarok mikor megláttam az eredményt. egy utolsó 40 másopderces győzelem ''-_-''

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Pedig azt hittem egy vérbeli Fins drukker a földindulásnak szurkol 😀
több mint 13 éve
Na hajrá! 😊 Veletek 😛

több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
egy újabb megunhatatlan pats-jets meccs lesz jövő héten, nem gondoltam volna hogy velük játszunk majd (PM miatt), de azt kell megverni aki az utunkba kerül 😊

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Az mekkora már, hogy a tavalyi SB két résztvevő csapata a WC körben búcsúzott.mr nemo
Miért tavaly az egyik be se jutott a POba a másik meg a második meccsen kiesett 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az mekkora már, hogy a tavalyi SB két résztvevő csapata a WC körben búcsúzott.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
annyira nyalta pm seggét, hogy szinte már várható volt, mondjuk az, hogy nekünk úgymond beszólt, lehet, hogy már annyira nem jön be neki 😀

több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Tehát a Jets jön!

😀

Jön a 3. felvonás!
Rexy most örülhetett, ellenünk nem fog 😉

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Patriots release DL Atiyyah Ellison.polonic
nem volt hosszú pályafutása nálunk
több mint 13 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Patriots release DL Atiyyah Ellison.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
Castleai01 New England Patriots 1 585 — Patriots fan
hát igen, így néz ki a rosteren lévő D-line: Wilfork, Warren, Pryor, Deaderick, Moore, Love, Cohen, Ellison...egy biztos, idén jut bizonyítási lehetőség a fiataloknak és újaknak.triangle
Ha BB egy elvi döntést - Deadrick - megváltoztat, az azt jelzi nagyobb a baj mint látszik.undisputedly
Ez akkor lenne igaz, ha nem tegnap jelentik be, hogy Wright megy IR-re. Mivel elég szűk a poszt, kell minden mizgatható ember. Ilyenkor az elveket félre kell tenni.GRAFI
Erről eszembe jut egy mondás...

"Az Elvek olyanok mint a fing.... Az ember tartja amíg bírja..." 😉

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
hát igen, így néz ki a rosteren lévő D-line: Wilfork, Warren, Pryor, Deaderick, Moore, Love, Cohen, Ellison...egy biztos, idén jut bizonyítási lehetőség a fiataloknak és újaknak.triangle
Ha BB egy elvi döntést - Deadrick - megváltoztat, az azt jelzi nagyobb a baj mint látszik.undisputedly
Ez akkor lenne igaz, ha nem tegnap jelentik be, hogy Wright megy IR-re. Mivel elég szűk a poszt, kell minden mizgatható ember. Ilyenkor az elveket félre kell tenni.
több mint 13 éve
Sajna nem tudjuk mi volt a döntés hátterében.
Lehet, hogy csak egy kis roster menedzsment.Sinisa
Meglehet, de gyanússá teszi az egész ügyet a volt college társának kicsapása a PS-ből.undisputedly
Tudom, azt én is így gondoltam.
Lehet, hogy az egész BB terelésének a része... 😊

Viszont durva, hogy az IR-en mennyi D-Lineman van:
Ty Warren, Ron Brace, Mike Wright (nem is rossz kezdő sor) + Darryl Richard, Kade Weston

Ha Ők felgyógyulnak nem is biztos, hogy kell húzni a drafton a DL-be.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Lehet, hogy csak egy kis roster menedzsment.Sinisa
Meglehet, de gyanússá teszi az egész ügyet a volt college társának kicsapása a PS-ből.
több mint 13 éve
Lehet, hogy csak egy kis roster menedzsment.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 13 éve
Ha BB egy elvi döntést - Deadrick - megváltoztat, az azt jelzi nagyobb a baj mint látszik.
több mint 13 éve
triangle 1 283
hát igen, így néz ki a rosteren lévő D-line: Wilfork, Warren, Pryor, Deaderick, Moore, Love, Cohen, Ellison...egy biztos, idén jut bizonyítási lehetőség a fiataloknak és újaknak.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jaja, még a szezon elején mondogattunk milyen jó kis depth van a csapatnál, hát mostanra elfogyott, amúgy nem para kukázott játékosok fogják hozni a big playeket a Dline-ban 😛manuszka86
Legalább volt honnan fogyni. Különben most Meskó lenne a védőfal.DoM
Welcome Back DoM!

Örülök, hogy felgyógyultál!

A topic nem teljes nélküled 😉
több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Pryor játszott már a Dolphins ellen, volt is egy szép (mínuszos) tackle-je
megnéztem,végül 2 yardos volt, valamiért mégis nagynak rémlik most 😊Wyatt
nem láttam a pályán. legalább ő bevethető... reméljük valamelyik frissen igazolt játékos beválik.