New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
houston a drogügye miatt csúszni fog, így jó lesz nekünk 2. körben is, szal pazar 😊
és ballard is, így ő meg tökéletes a 3.ban, tavaly is hogy megszívtuk hernandezzel 😊Wyatt
Houston +1! Green miatt láttam néhány Georgia meccset, és bár néhány play-t képes átaludni, de szerintem igencsak nagy upgrade lenne a jelenlegi OLB felhozatalhoz. 2. körben meg egyenesen ajándék lenne. 😊Proxi
Nézz meg 1-2 tavalyi meccset és kiderül h Houston 4-3-ban jobb mint 3-4-ben.empty taxi
Kár, hogy már nincs +1. :cool:
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
houston a drogügye miatt csúszni fog, így jó lesz nekünk 2. körben is, szal pazar 😊
és ballard is, így ő meg tökéletes a 3.ban, tavaly is hogy megszívtuk hernandezzel 😊Wyatt
Houston +1! Green miatt láttam néhány Georgia meccset, és bár néhány play-t képes átaludni, de szerintem igencsak nagy upgrade lenne a jelenlegi OLB felhozatalhoz. 2. körben meg egyenesen ajándék lenne. 😊Proxi
Nézz meg 1-2 tavalyi meccset és kiderül h Houston 4-3-ban jobb mint 3-4-ben.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Houston +1! Green miatt láttam néhány Georgia meccset, és bár néhány play-t képes átaludni, de szerintem igencsak nagy upgrade lenne a jelenlegi OLB felhozatalhoz. 2. körben meg egyenesen ajándék lenne. 😊

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
és ballard is, így ő meg tökéletes a 3.ban, tavaly is hogy megszívtuk hernandezzel 😊

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Rapoport értékelése az OLB felhozatalról:

"Packaging two first-rounds picks for a top-flight pass-rusher like Texas A&M’s Von Miller or North Carolina’s Robert Quinn is one option. A report from ESPN.com stated the Patriots were looking to trade up, and Sirius NFL Radio host Tim Ryan believes that’s the answer.

Otherwise, there are few prototype players, just a bevy who fit some standards and fail to meet others.

Georgia’s Justin Houston can put his hand in the dirt and stuff the run, but can’t drop into coverage. UCLA’s Akeem Ayers excels in pass coverage but is undeveloped as a rusher. Arizona’s Brooks Reed is limited athletically, while Pittsburgh’s Jabaal Sheard hasn’t effectively set the edge."

Belichick a túl fiatal védelemről:

"Asked if the team is in danger of becoming too young with 33 potential draft picks in three years, he downplayed that by saying, “I don’t really think we’re there.”

Then he added an interesting summation about his group of linebackers.

"We’re young at linebacker,” Belichick said, “but we’re good at linebacker.”

Does that mean the team won’t select an outside linebacker and pass-rusher early? Not necessarily. But perhaps it indicates they won’t reach for one if they aren’t convinced he can make the transition from end to linebacker."

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
dbo 81 — hater
shalise manza young: at Matt Light's lockout chat breakfast - he says players will have a conference call tonight to get understanding of how to proceed
Mike Reiss: Vince Wilfork says he won't head to Foxboro for workouts until there is more finality with lockout. "Long way to go."

pats jatekok ezek szerint nem rohannak vissza foxboroughba

“Winning isn't everything, but it beats anything that comes in second.” Bear Bryant
több mint 14 éve
persze értem én, és azt is, hogy számítanak neki ezek a dolgok, mint ahogy urbantól is jön szerintem idén legalább egy arc, de nem is bánom 😊
de ha mégis watt jönne, biztos nem vágnék azért eret 😊

több mint 14 éve
gsn 3 548
ja értem, én hülye csak azt néztem, milyen kurva jó lenne a 3-4ünkbe 😊
de akkor legyen feltrade nekem nyolc, csak leshoure jöjjön majd 😀Wyatt
Jó, hát 100 %-ra nem lehet kizárni emiatt, plusz az is lehet, hogyha ez esetleg tényleg döntő faktor lenne BB-nek, hogy nem Condon+Dogra, hanem Kelli Masters+Dogra képviselik majd Wattot. Erről sajnos nincs infóm még, hogy a cégen belül kinek ki jutott.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
ja értem, én hülye csak azt néztem, milyen kurva jó lenne a 3-4ünkbe 😊
de akkor legyen feltrade nekem nyolc, csak leshoure jöjjön majd 😀

több mint 14 éve
gsn 3 548
felesleges
Watt elérhető lesz 1/17-re is, ő kell 😊Wyatt
Watt elsősorban azért nehezebben elképzelhető, mert Belichick egyszer már nagyon összerúgta a port Tom Condonnal, a CAA ügynökével Ben Watson miatt. Azóta a Pats nem is draftolt CAA ügyfelet. Belichicknek, aki nem feltétlenül a rugalmasságáról híres ilyen téren, a múltat félre kellene tennie ehhez.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
ESPN's @MelKiperESPN called Missouri's Aldon Smith a player the Patriots could target by trading up. Another option at OLB
több mint 14 éve
felesleges
Watt elérhető lesz 1/17-re is, ő kell 😊

több mint 14 éve
triangle 1 283
megkezdődött a porhintés:
@AdamSchefter: Pats, Eagles amongst teams open to trading UP in draft. But right player has to be there and won't know until draft night.
több mint 14 éve
Possible Patriot

"Player: Cameron Jordan
School: California
Position: Defensive end
Listed height/weight: 6-foot-4 1/8, 287 pounds
Scouts Inc. rank: 6th
Draft projection: First round
Why he’s on our list: Jordan is one of the top defensive ends in the draft for teams
that run the 3-4 defense, and has experience in the scheme at Cal,
which adds a different twist to the scouting evaluation. He is also
the type of lineman who could have impact on third down rushing
from an interior position.
"

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
E
Egyébként azon gondolkodtam, hogy a tavalyi játékát látva szívesen megnézném Connoly-t C-poszton.

... jó lenne ha Koppennek vért kellene izzadnia a kezdő posztrért, ráfér...Gyulus
A Connolly ---> center projectre már én is gondoltam korábban, de azt, hogy Koppent bárkit is megszorítaná, elképzelhetetlennek tartom. Sajnos. Ameddig van szerződése, ő lesz a kezdő. Nagyon remélem, hogy nem hosszabbítunk vele, és ez lesz az utolsó éve a Patsnél.DoM
azért szép, hogy mindehhez az kell, hogy Tom puszipajtása-és-állandó-szobatársa legyen... Tom nagyobb balhét csapna, mint a Branch-traden anno...
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
E
Egyébként azon gondolkodtam, hogy a tavalyi játékát látva szívesen megnézném Connoly-t C-poszton.

... jó lenne ha Koppennek vért kellene izzadnia a kezdő posztrért, ráfér...Gyulus
A Connolly ---> center projectre már én is gondoltam korábban, de azt, hogy Koppent bárkit is megszorítaná, elképzelhetetlennek tartom. Sajnos. Ameddig van szerződése, ő lesz a kezdő. Nagyon remélem, hogy nem hosszabbítunk vele, és ez lesz az utolsó éve a Patsnél.
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Eredetileg is cserege OG/C volt... az RG poszt a legnehezebb a belső három pozi közül és tavaly Neal kiestével egész szépen helyt állt.. jó lenne ha Koppennek vért kellene izzadnia a kezdő posztrért, ráfér...Gyulus
Én ezért szeretném ha Wisniewski nálunk kötne ki. Kettőjükből tökéletesen össze lehetne rakni a C,RG kettőst.
Egyébként nálam a Watt/Jordan, Carimi, Hankerson,Mofitt első két kör a nyerő 😛
több mint 14 éve
nem kéne

több mint 14 éve
Mike Reiss a draftról:

"If I had to guess the handful of names that Bill Belichick will write down as realistic first-round possibilities for the Patriots at No. 17 and 28, here is my list: DL Muhammad Wilkerson (Temple), DL Cameron Heyward (Ohio State), OL Mike Pouncey (Florida), RB Mark Ingram (Alabama), OL Nate Solder (Colorado) and OLB Jabaal Sheard (Pittsburgh).

It makes sense to think one of Bill Belichick’s goals in this draft will be to add at least one selection in 2012. The Patriots only have five 2012 picks and I can’t recall a time that Belichick has had such an empty cupboard the following year. "

több mint 14 éve
És még egy possible Patriot

"Player: Brooks Reed
School: Arizona
Position: Defensive end/outside linebacker
Listed height/weight: 6-foot-2 4/8, 263 pounds
Scouts Inc. rank: 10th
Draft projection: Late first round/second round
Why he’s on our list: A team captain, he is one of the better pass rushers in the draft
and described as a hard worker who takes a passionate approach
to the game.
"

több mint 14 éve
Újabb possible Patriot

"Player: Muhammad Wilkerson
School: Temple
Position: Defensive end
Listed height/weight: 6-foot-4 1/8, 315 pounds
Scouts Inc. rank: 5th
Draft projection: First round
Why he’s on our list: For the style of 3-4 defense the Patriots employ, a strong case could be
made that Wilkerson fits the defensive end profile better than any
prospect, including J.J. Watt, Cameron Jordan and Cameron Heyward.
He was a team captain.
"

több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Első körben badarság lenne RB-t húzni, inkább menjen a 2 pick egy OG-ra és egy 3-4 DE-re.
Egy Daniel Thomas, Demarco Murray típusú játékos is nagyon eredményes tud lenni nálunk, BJGE és FaFej mellett... vagy épp egy olyan powerback jönne még jól, mint Allen Bradrord az RZ-be vagy az "inches" szitukban...

Eredetileg is cserege OG/C volt... az RG poszt a legnehezebb a belső három pozi közül és tavaly Neal kiestével egész szépen helyt állt.. jó lenne ha Koppennek vért kellene izzadnia a kezdő posztrért, ráfér...
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Akkor legyen Jordanért vagy Wattért. 😉
Amúgy ért már titeket nagy meglepetés, ha jól emlékszem tavaly sem az jött akit legjobban vártatok.Bazzani
sztem elég ritkán jön olyan player akit mi vagy a draftguruk várnak 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Háát...

Tulajdonképpen az jött amire számítottunk... 2-szer is... 😀

Mondjuk szerintem 90%-unk az sem tudta hogy ki ez a McCourty gyerek, mikor végre választottak is BB-ék... 😊
(Én legalábbis nagyon ledöbbentem.) :o

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
Akkor legyen Jordanért vagy Wattért. 😉
Amúgy ért már titeket nagy meglepetés, ha jól emlékszem tavaly sem az jött akit legjobban vártatok.