New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Igen, a wolves QB-jaAjajaja 😀 Márk a Hurricanes QBja és Maximilien néven fut 😀
Azt hiszem csak tavaly kezdte a szakkommentátorkodást, de ebben nem vagyok biztos. Amúgy, ha jól tudom megtalálod néha itt is Geronimo néven 😊
Sérültjelentésre kíváncsi leszek. Érdekes lesz a Dline úgy, hogy a csereemberek majdnem egytől-egyig a közelmúltban kerültek a rosterre 😐nDRo
több mint 13 éve
SzakkommentátorokIgen, a wolves QB-jaMondjuk én Márkot és Sanyit kedvelem ők szerintem elég korrektek.nDRoMárk aki Qb-t játszik? Ő elég sokszor meg van illetődve. De szakmailag jó alapot ad.
Szerintem is Sanyi a legösszetettebb magyar kommentátor.undisputedly
Azt hiszem csak tavaly kezdte a szakkommentátorkodást, de ebben nem vagyok biztos. Amúgy, ha jól tudom megtalálod néha itt is Geronimo néven 😊
Sérültjelentésre kíváncsi leszek. Érdekes lesz a Dline úgy, hogy a csereemberek majdnem egytől-egyig a közelmúltban kerültek a rosterre 😐nDRo
Közöttünk járnak
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Igen, a wolves QB-jaMárk aki Qb-t játszik? Ő elég sokszor meg van illetődve. De szakmailag jó alapot ad.Ricsi nélkül könnyeb is. 😊Mondjuk én Márkot és Sanyit kedvelem ők szerintem elég korrektek.nDRo
(egyébként igen: non-contact, tilos a kapcsolat, érintkezés )zinedine5
Szerintem is Sanyi a legösszetettebb magyar kommentátor.undisputedly
Sérültjelentésre kíváncsi leszek. Érdekes lesz a Dline úgy, hogy a csereemberek majdnem egytől-egyig a közelmúltban kerültek a rosterre 😐
több mint 13 éve
Márk aki Qb-t játszik? Ő elég sokszor meg van illetődve. De szakmailag jó alapot ad.Mondjuk én Márkot és Sanyit kedvelem ők szerintem elég korrektek.nDRoEz a non-contact jersey azt jelenti, hogy aki ezt viseli, azzal senki se ütközzön?Ricsi nélkül könnyeb is. 😊
Még csak pár éve nézek NFL-t, de lassan tanulgatom a dolgokat.
Idén szinte az összes Sport TV-s meccset láttam, néha már a kommentár nélkül is értem a játékokat... 😊tojasfocis
Szerintem is Sanyi a legösszetettebb magyar kommentátor.
több mint 13 éve
Sérültek:Szerintem Wright biztos nem fog tudni még játszani.
Néhány napja Pepper Johnson-nak volt néhány erre utaló mondata.
Connolly, Fafej esetében jó jel, hogy az agyrázkódás után már tudnak edzeni. Ez nekem azt sugalja, hogy tudnak majd játszani.
Moore, Koppen, Vollmer tuti ott lesznek a pályán.
A két újonc lehet még necces. Közölük Cuni-t lenne nehezebb pótolni.
Pro Bowl:
Érdekes szitu, hogy a falunk lejáró bal oldala ott lesz.
Kíváncsi vagyok az ügynökük emiatt mennyi felárat akar majd nyáron beárazni...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Mondjuk én Márkot és Sanyit kedvelem ők szerintem elég korrektek.Ricsi nélkül könnyeb is. 😊No Wright, Cunningham, Vollmer, Moore, Hernandez at Patriots practice. Koppen, Woodhead in non-contact jersey. Connolly non-contact mez nélkül, úgy néz ki, felépül a meccsre.triangleEz a non-contact jersey azt jelenti, hogy aki ezt viseli, azzal senki se ütközzön?
Idén szinte az összes Sport TV-s meccset láttam, néha már a kommentár nélkül is értem a játékokat... 😊tojasfocis
több mint 13 éve
Ricsi nélkül könnyeb is. 😊No Wright, Cunningham, Vollmer, Moore, Hernandez at Patriots practice. Koppen, Woodhead in non-contact jersey. Connolly non-contact mez nélkül, úgy néz ki, felépül a meccsre.triangleEz a non-contact jersey azt jelenti, hogy aki ezt viseli, azzal senki se ütközzön?
(egyébként igen: non-contact, tilos a kapcsolat, érintkezés )
több mint 13 éve
Jövő hét szerdáig nem lesz sérülésjelentés, addig gondolkodhatunk 😊No Wright, Cunningham, Vollmer, Moore, Hernandez at Patriots practice. Koppen, Woodhead in non-contact jersey. Connolly non-contact mez nélkül, úgy néz ki, felépül a meccsre.triangleVollmer sérülés miatt nincs vagy más az ok? Nem PO-ban akarnám megtudni hogy mit tud OjinnakanDRo
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
No Wright, Cunningham, Vollmer, Moore, Hernandez at Patriots practice. Koppen, Woodhead in non-contact jersey. Connolly non-contact mez nélkül, úgy néz ki, felépül a meccsre.triangleEz a non-contact jersey azt jelenti, hogy aki ezt viseli, azzal senki se ütközzön?
Idén szinte az összes Sport TV-s meccset láttam, néha már a kommentár nélkül is értem a játékokat... 😊
több mint 13 éve
nDRo
1 593
No Wright, Cunningham, Vollmer, Moore, Hernandez at Patriots practice. Koppen, Woodhead in non-contact jersey. Connolly non-contact mez nélkül, úgy néz ki, felépül a meccsre.triangleVollmer sérülés miatt nincs vagy más az ok? Nem PO-ban akarnám megtudni hogy mit tud Ojinnaka
több mint 13 éve
triangle
1 283
No Wright, Cunningham, Vollmer, Moore, Hernandez at Patriots practice. Koppen, Woodhead in non-contact jersey. Connolly non-contact mez nélkül, úgy néz ki, felépül a meccsre.
több mint 13 éve
tehát akkor nem lehet megállítani titeket, ha nem vigyáztok welker térdére? 😊Üdv mindenkinek!Welkerben nem értünk egyet, de üdv!zinedine5
Nem vagyok Patriots-fan (van vagy 10 csapat, ami szimpatikus - de még bővülhet), de idén egyre jobban tetszik a játékuk. Főleg a 3 fehér törpe játéka tetszik! 😊
Ha Welker térdére tudnak vigyázni, nem nagyon lehet őket megállítani idén!tojasfocis
több mint 13 éve
Üdv mindenkinek!Welkerben nem értünk egyet, de üdv!
Nem vagyok Patriots-fan (van vagy 10 csapat, ami szimpatikus - de még bővülhet), de idén egyre jobban tetszik a játékuk. Főleg a 3 fehér törpe játéka tetszik! 😊
Ha Welker térdére tudnak vigyázni, nem nagyon lehet őket megállítani idén!tojasfocis
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Üdv mindenkinek!Nem vagyok Patriots-fan (van vagy 10 csapat, ami szimpatikus - de még bővülhet), de idén egyre jobban tetszik a játékuk. Főleg a 3 fehér törpe játéka tetszik! 😊
Ha Welker térdére tudnak vigyázni, nem nagyon lehet őket megállítani idén!
több mint 13 éve
JéBé
7 035
kuuuuhnIlletve az olyan típusú FB-k fognak egyre inkább teret nyerni, akik nem egydimenziós blokkolók, hanem akár futni is tudnak, jó elkapók és pass protection terén sem teljesen elveszettek. Az ilyeneket viszont rendkívül jól lehet használni, pl. idén Marcel Reese volt erre a legékesebb példa a Raiders-ből, de nagyjából ez a típus mondjuk Leonard Weaver is.somoskovigtegyük hozzá, hogy Gronk és Crumpler rengeteget blokkol a fal közepén pulling-ból (vagy mi... amikor a fal széléről futnak be pusztítani az A és B gapek tájékára)egyetértek a megjegyzéssel, hogy a TE-eket használjuk ilyenkor, mindösszesen kezdem azt gondolni, hogy tényleg nem kell főállású FB.
példaként:
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d81d33e4c/Woodhead-29-yard-TD-run
érdemes megnézni, hogy a fal bal oldalán micsoda váltást produkál Mankins és Gronk (kiszedik a DE-t és az OLB-t), miközben Light már Poz-t pesztrálja a második vonalban
ez egyébként az egyik kedvenc futójátékunk 3-4 base D ellen
más... azért Deadrick, Brace és Wright kiesése könnyen visszaköszönhet a playoffban, keményebb OL-ek ellen kevés lesz ez a depth:S
Pyor szemsérülése remélhetően gyorsan gyógyul, mondjuk ő elsősorban pass rush terén jön szóbaGyulus
Érdekes eljátsznai a gondolattal, hogy előbb utóbb a FB mint olyan nem fog e szinte teljesen kihalni. A TE heavy felállások sokkal több lehetőséget biztosítanak arra, hogy a snap pillanatában eljátszunk valami mást, mint ami következik. Még az Graham féle alapjában véve blokkoló TE-ek is komoly veszélyt jelentenek elkapóként (Alge ilyen szempontból talán még ideálisabb, hiszen ő nem volt rossz elkapónak sem, csak ahol öregedett, lassult (és gondolom hízott 😊) váltott át inkább blokkoló szerepere.)
Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy bármelyik TE képes olyan blokkolásra, mint egy FB, inkább arra gondolok, hogy a csökkenő számú FB használat mellett jobban meg fogja érni másoknak is inkább a TE-ekre helyezni a hangsúlyt, és valami hibrid nagyembert vetni be szökőévente, ha mégis utat kell simán törni (OL, DL, LB).viito
több mint 13 éve
Illetve az olyan típusú FB-k fognak egyre inkább teret nyerni, akik nem egydimenziós blokkolók, hanem akár futni is tudnak, jó elkapók és pass protection terén sem teljesen elveszettek. Az ilyeneket viszont rendkívül jól lehet használni, pl. idén Marcel Reese volt erre a legékesebb példa a Raiders-ből, de nagyjából ez a típus mondjuk Leonard Weaver is.egyetértek a megjegyzéssel, hogy a TE-eket használjuk ilyenkor, mindösszesen kezdem azt gondolni, hogy tényleg nem kell főállású FB.The Ravens and Jets are the only teams in the AFC playoffs that line up in two-back formations -- halfback and fullback -- more than 20 plays a game. The Chiefs do it about 15 times a game. The Patriots, Steelers and Colts use a fullback in a two-back formation fewer than three plays a game.tegyük hozzá, hogy Gronk és Crumpler rengeteget blokkol a fal közepén pulling-ból (vagy mi... amikor a fal széléről futnak be pusztítani az A és B gapek tájékára)
ez igencsak érdekes...viito
példaként:
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d81d33e4c/Woodhead-29-yard-TD-run
érdemes megnézni, hogy a fal bal oldalán micsoda váltást produkál Mankins és Gronk (kiszedik a DE-t és az OLB-t), miközben Light már Poz-t pesztrálja a második vonalban
más... azért Deadrick, Brace és Wright kiesése könnyen visszaköszönhet a playoffban, keményebb OL-ek ellen kevés lesz ez a depth:S
Pyor szemsérülése remélhetően gyorsan gyógyul, mondjuk ő elsősorban pass rush terén jön szóbaGyulus
Érdekes eljátsznai a gondolattal, hogy előbb utóbb a FB mint olyan nem fog e szinte teljesen kihalni. A TE heavy felállások sokkal több lehetőséget biztosítanak arra, hogy a snap pillanatában eljátszunk valami mást, mint ami következik. Még az Graham féle alapjában véve blokkoló TE-ek is komoly veszélyt jelentenek elkapóként (Alge ilyen szempontból talán még ideálisabb, hiszen ő nem volt rossz elkapónak sem, csak ahol öregedett, lassult (és gondolom hízott 😊) váltott át inkább blokkoló szerepere.)
Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy bármelyik TE képes olyan blokkolásra, mint egy FB, inkább arra gondolok, hogy a csökkenő számú FB használat mellett jobban meg fogja érni másoknak is inkább a TE-ekre helyezni a hangsúlyt, és valami hibrid nagyembert vetni be szökőévente, ha mégis utat kell simán törni (OL, DL, LB).viito
több mint 13 éve
egyetértek a megjegyzéssel, hogy a TE-eket használjuk ilyenkor, mindösszesen kezdem azt gondolni, hogy tényleg nem kell főállású FB.Kár. Kettani-ra kíváncsi lennék, megérné-e a rostert TC után.
viito
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egyetértek a megjegyzéssel, hogy a TE-eket használjuk ilyenkor, mindösszesen kezdem azt gondolni, hogy tényleg nem kell főállású FB.The Ravens and Jets are the only teams in the AFC playoffs that line up in two-back formations -- halfback and fullback -- more than 20 plays a game. The Chiefs do it about 15 times a game. The Patriots, Steelers and Colts use a fullback in a two-back formation fewer than three plays a game.tegyük hozzá, hogy Gronk és Crumpler rengeteget blokkol a fal közepén pulling-ból (vagy mi... amikor a fal széléről futnak be pusztítani az A és B gapek tájékára)
példaként:
Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy bármelyik TE képes olyan blokkolásra, mint egy FB, inkább arra gondolok, hogy a csökkenő számú FB használat mellett jobban meg fogja érni másoknak is inkább a TE-ekre helyezni a hangsúlyt, és valami hibrid nagyembert vetni be szökőévente, ha mégis utat kell simán törni (OL, DL, LB).
több mint 13 éve
Én azt mondom ,hogy az egyik legnagyobb "emberkukázó" az BB 😂
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hmm... azért kezdem azt érezni, hogy Vödörből lett az új LoMo. Akár jól játszik, akár nem, a szurkolók megtalálják. A különbség csak annyi, hogy Vödör azért sokkal konzisztensebben hoz jó teljesítményt.abszolút egyetértek. a Pro Bowl tényleg vicc, és amiatt hogy első körben draftoltuk is könnyű megtalálni, de hogy a hülyeségei ellenére azért egy megbízható és jó játékos az is biztos. sose legyen Vödörnél rosszabb safetynk...
Nem mondom, hogy a liga legjobb safety-je, de azért arra, amit itthon kap egyelőre szerintem messze nem szolgált rá.viito
több mint 13 éve
The Ravens and Jets are the only teams in the AFC playoffs that line up in two-back formations -- halfback and fullback -- more than 20 plays a game. The Chiefs do it about 15 times a game. The Patriots, Steelers and Colts use a fullback in a two-back formation fewer than three plays a game.tegyük hozzá, hogy Gronk és Crumpler rengeteget blokkol a fal közepén pulling-ból (vagy mi... amikor a fal széléről futnak be pusztítani az A és B gapek tájékára)
példaként:
Pyor szemsérülése remélhetően gyorsan gyógyul, mondjuk ő elsősorban pass rush terén jön szóba
több mint 13 éve
A preseason meccseken nagyon sokat játszott, sokszor a kezdőcsapat környékén is. Engem személy szerint meglepett a cutolása, bár a játékara annyira nem figyeltem fel.Hát akkor Te már sokkal többet tudsz róla, mint én 😊 Annyit írtak még róla, hogy a Bengals ellen játszott hét snapet és volt egy ST szerelése.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
a betegek (Andre Johnson, Jake Long) helyén Welker és Light is pro-bowlos.triangleÍgy duplán fáj Vollmer hiányzása. 😕
Egyébként nálam Welker idén nem pro-bowler, de persze nem bánkódom miatta. 😊
Már lehet tudni ki az 53-as új arc. Marques Murrell OLB, itt volt idény elején. Nem edzett ma Cunningham és Moore sem, biztonsági tartaléknak gondolják. Egy hétig még 54 fős rosterünk lehet Spikes eltiltása miatt; helyet sem foglal.tomi-tomiA preseason meccseken nagyon sokat játszott, sokszor a kezdőcsapat környékén is. Engem személy szerint meglepett a cutolása, bár a játékara annyira nem figyeltem fel.
több mint 13 éve
triangle
1 283
a betegek (Andre Johnson, Jake Long) helyén Welker és Light is pro-bowlos.