New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Kitaláltam a frankót:ez a value érték egyértelműen túlságosan a top pickekhez húz, négy helyes fellépésért max 4. kört adna itt egy csapat, de minek egy olyan játékosért, akit még 1/28nál sem biztos, hogy elvinnénk? 😀
1/13
TRADE DOWN
Detroit adja 1/13 (érték 1150)
New England adja 1/17 + 3/10 (érték 950+220)
New England választása Mark Ingram RB
😉Bazzani
ha úgy éreznénk, hogy jordan vagy wattért fel kéne menni, akkor oké, de ez így nem fog megtörténni 😊

több mint 14 éve
Kitaláltam a frankót:1/13
TRADE DOWN
Detroit adja 1/13 (érték 1150)
New England adja 1/17 + 3/10 (érték 950+220)
New England választása Mark Ingram RB
😉
több mint 14 éve
Újabb 10 possible Patriot cikk:"Player: John Moffitt
School: Wisconsin
Position: Center/guard
Listed height/weight: 6-foot-4 1/4, 319 pounds
Scouts Inc. rank: 6th at guard (scouting report)
Draft projection: Third round
Why he’s on our list: Big, tough, physical and versatile, he was a team captain and his
personality would seem to fit well with the Patriots' tight-knit offensive
line group."
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Egyébként, mikor a Patriots.hu-n először kerestük interjú miatt, akkor is mondta, hogy inkább angolul válaszolna. Már akkor is inkább arra gyanakodtunk, hogy a háttérben a Patriots híres "újonc nem nyilatkozik" + a BB féle "a játékos azt mondja, amit én, a sajtó osztály pedig ellenőrzi" mentalitása állhat, mivel semmi gond a magyarjával 😊viitoCsak h rendbe tegyük a dolgokat: akkor arról volt szó, hogy egy e-mail interjút készítünk vele, erre kérte hogy inkább hadd válaszoljon angolul, mert írásban nem használja a magyart és nem akar butaságokat írni. De én magyarul írtam neki, kérte hogy továbbra is írjak magyarul, olvasni jól olvas magyarul. És ahogy az interjúban is lehet hallani, beszélni is elég jól beszél magyarul.
A múltkori hetiválaszos interjúban pedig elmondta, hogy jövőre tervez egy németországi és magyarországi utazást. 😊
több mint 14 éve
Ahogy a németeknél mondanák: Multi-kulti. Gondolom spanyolul már kint tanult meg. Nagyon kíváncsi lennék rá pl, hogy hogy néz ki ott egy High School.Hát, valószínűbb, hogy Temesvárra, Romániába jár, mivel ott született, és ott is élt 11 éves koráig. Magyarul és románul onnan tud, de mivel német iskolába járt, ezért németül is beszél (meg persze Angolul). Egyes hírek szerint spanyol nyelven sem lehet eladni a srácot.viitoEgyébként, mikor a Patriots.hu-n először kerestük interjú miatt, akkor is mondta, hogy inkább angolul válaszolna. Már akkor is inkább arra gyanakodtunk, hogy a háttérben a Patriots híres "újonc nem nyilatkozik" + a BB féle "a játékos azt mondja, amit én, a sajtó osztály pedig ellenőrzi" mentalitása állhat, mivel semmi gond a magyarjával 😊viitoamúgy érthető a magyarja teljesen. Ő jár is Magyarországra vagy "csak" családi környezetben beszél magyarul?Amadeus91
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát, valószínűbb, hogy Temesvárra, Romániába jár, mivel ott született, és ott is élt 11 éves koráig. Magyarul és románul onnan tud, de mivel német iskolába járt, ezért németül is beszél (meg persze Angolul). Egyes hírek szerint spanyol nyelven sem lehet eladni a srácot.amúgy érthető a magyarja teljesen. Ő jár is Magyarországra vagy "csak" családi környezetben beszél magyarul?Amadeus91😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 HahaEgyébként, mikor a Patriots.hu-n először kerestük interjú miatt, akkor is mondta, hogy inkább angolul válaszolna. Már akkor is inkább arra gyanakodtunk, hogy a háttérben a Patriots híres "újonc nem nyilatkozik" + a BB féle "a játékos azt mondja, amit én, a sajtó osztály pedig ellenőrzi" mentalitása állhat, mivel semmi gond a magyarjával 😊viito
egyébként Meskó Zoli mennyire beszél magyarul? Interjút már láttam vele, de csak leírva.Amadeus91
több mint 14 éve
amúgy érthető a magyarja teljesen. Ő jár is Magyarországra vagy "csak" családi környezetben beszél magyarul?Egyébként, mikor a Patriots.hu-n először kerestük interjú miatt, akkor is mondta, hogy inkább angolul válaszolna. Már akkor is inkább arra gyanakodtunk, hogy a háttérben a Patriots híres "újonc nem nyilatkozik" + a BB féle "a játékos azt mondja, amit én, a sajtó osztály pedig ellenőrzi" mentalitása állhat, mivel semmi gond a magyarjával 😊viitoMeskó twitterről:😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Haha
I drove by a carpet store this morning named "Carpet Diem" and the sign read "Seize the Sale".....what a genius owner lol
😂DoM
egyébként Meskó Zoli mennyire beszél magyarul? Interjút már láttam vele, de csak leírva.Amadeus91
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyébként, mikor a Patriots.hu-n először kerestük interjú miatt, akkor is mondta, hogy inkább angolul válaszolna. Már akkor is inkább arra gyanakodtunk, hogy a háttérben a Patriots híres "újonc nem nyilatkozik" + a BB féle "a játékos azt mondja, amit én, a sajtó osztály pedig ellenőrzi" mentalitása állhat, mivel semmi gond a magyarjával 😊Meskó twitterről:😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Haha
I drove by a carpet store this morning named "Carpet Diem" and the sign read "Seize the Sale".....what a genius owner lol
😂DoM
több mint 14 éve
Elsősorban Sobrinak:http://www.nationalfootballpost.com/Nick-Fairley-New-England-Patriots-Pro-Bowler.html
több mint 14 éve
egyébként Meskó Zoli mennyire beszél magyarul? Interjút már láttam vele, de csak leírva.Amadeus91itt meg tudod hallgatni: http://patriots.hu/mesko-zoltan-interju/
egy idő után inkább angolra váltottak, de szerintem teljesen korrekt a magyarja.
több mint 14 éve
Meskó twitterről:😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Haha
😂DoM
egyébként Meskó Zoli mennyire beszél magyarul? Interjút már láttam vele, de csak leírva.
több mint 14 éve
Mike Reiss szerint 10 possible Patriot közül egy:"Player: Jabaal Sheard
School: Pittsburgh
Position: Defensive end/outside linebacker
Listed height/weight: 6-foot-2, 7/8, 264 pounds
Scouts Inc. rank: 13th at defensive end (scouting report)
Draft projection: Late first round/second round
Why he’s on our list: A team captain, Sheard is one of the draft's better pass rushers
and fits the standard -- from a physical perspective -- for a Patriots
3-4 outside linebacker. Players that fit are hard to find, so when
you have a chance to select one, it warrants strong consideration."
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Meskó twitterről:I drove by a carpet store this morning named "Carpet Diem" and the sign read "Seize the Sale".....what a genius owner lol
😂
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
addig Patriots draft tippjáték 2011 😊http://patriots.hu/nfl-draft-2011-tippjatek/
több mint 14 éve
Tudtam én, csak nem tudtam kikeresni. 😊Köszi a segítséget.
több mint 14 éve
A UMass-t ajánlom mindenkinek, én is nekik drukkolok. 😊messze sem ő az egyetlen
A Jets-nél van Vladimir Ducasse a furcsa nevű Haiti-ról származó falember, ő a Minutemen-ektől érkezett az NFL-be. Tán ő az egyetlen jelenleg.Sobri Jóska
Jeremy Cain Jacksonville Jaguars Long Snapper
Victor Cruz New York Giants Wide Receiver
Vladimir Ducasse New York Jets Guard
Jeremy Horne Kansas City Chiefs Wide Receiver
James Ihedigbo New York Jets Safety
Matt Lawrence Baltimore Ravens Running Back
Jeromy Miles Cincinnati Bengals Safety
több mint 14 éve
A UMass-t ajánlom mindenkinek, én is nekik drukkolok. 😊A Jets-nél van Vladimir Ducasse a furcsa nevű Haiti-ról származó falember, ő a Minutemen-ektől érkezett az NFL-be. Tán ő az egyetlen jelenleg.
több mint 14 éve
triangle
1 283
lett egy college csapatotok 😊JJmint tudod, Proxi úgyis új ncaa kedvenceket keres, szóval a UMass az újabb jelölt 😊
több mint 14 éve
lett egy college csapatotok 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
wow, nem gyenge lesz a schedule-unk az elején. idegenben kezdünk és az első 4-ből 3 meccs szintén idegenbeli lesz. nem semmi... az biztos h 5. héten megyünk a Jetshez, 9. héten fogadjuk a Giants-et.sokak szerint egyébként valszeg egy Steelers elleni MNF-el kezdünk. 1.5 óra és kiderül.
több mint 14 éve
Itt meg Belichick nyilatkozik a pick trade lehetőségekről."We’ve definitely been contacted by teams below us, offering (us) to move back, and (teams) seeing if we want to move up into a better position - Belichick said"
"Belichick said the combination of Nos. 28 and 33 has the potential for some interesting possibilities."
"The one area Belichick did zone in on with respect to the draft was the front seven on defense. He believes that area is pivotal and could make or break a team’s draft."
"As you know, we’re not afraid to trade them [draft picks]" 😀
több mint 14 éve
Top 10 cornerbacks1. Darrelle Revis, New York Jets
2. Nnamdi Asomugha, Oakland Raiders
3. Charles Woodson, Green Bay Packers
4. Asante Samuel, Philadelphia Eagles
5. Champ Bailey, Denver Broncos
6. Antoine Winfield, Minnesota Vikings
7. Tramon Williams, Green Bay Packers
8. Devin McCourty, New England Patriots
9. DeAngelo Hall, Washington Redskins
10. Cortland Finnegan, Tennessee Titans
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Lehet csak nekem újdonság, de érdekesnek találtam... persze nem kell feltétlenül komolyan venni 😊http://walterfootball.com/draft2011teamboards_1.php
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
BB nyilatkozta ma a drafttal kapcsolatban, hogy már most elég nagy érdeklődésre tartanak számot a pickjeink.Nagyon meglepődnék, ha feltrédelnénk valakiért.
biztos mindenki meg fog döbbenni, ha esetleg cserélünk... 😂triangle
A Draft éjszakáján kimerülten biztosan szitkozódni fogok, amikor bejelentik, hogy az 1/17-et elcseréltük egy ezévi és egy jövő évi 2. körös pickért 😉
1/28-cal behúzzuk a bent maradó legjobb 3-4-es DE-t, aztán a második körösökkel jöhet az OL.