New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Pryor meg is sérült a szemén a Miami ellen, állítólag már jól van.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Pryor játszott már a Dolphins ellen, volt is egy szép (mínuszos) tackle-jemegnéztem,végül 2 yardos volt, valamiért mégis nagynak rémlik most 😊
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Fasza...Wright ----> IRGRAFIPryor legalább játékra alkalmas? Vele együtt 3-an lennének az eredeti 6 játékosból, ha jól számoltam. Hát erre kíváncsi leszek.
Felsejlett előttem a tavalyi ravens meccs, rossz ómen 😕
más:
Patriots defensive lineman Vince Wilfork was fined $10,000 by the NFL for his third-quarter hit on Dolphins quarterback Chad Henne in the season finale.
több mint 13 éve
The Patriots have lifted the suspension of rookie defensive lineman Brandon Deaderick today, according to a league source.
több mint 13 éve
DoM jó újra látni téged
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
jaja, még a szezon elején mondogattunk milyen jó kis depth van a csapatnál, hát mostanra elfogyott, amúgy nem para kukázott játékosok fogják hozni a big playeket a Dline-ban 😛manuszka86Legalább volt honnan fogyni. Különben most Meskó lenne a védőfal.
több mint 13 éve
jaja, még a szezon elején mondogattunk milyen jó kis depth van a csapatnál, hát mostanra elfogyott, amúgy nem para kukázott játékosok fogják hozni a big playeket a Dline-ban 😛manuszka86remélem igazad lesz
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
jaja, még a szezon elején mondogattunk milyen jó kis depth van a csapatnál, hát mostanra elfogyott, amúgy nem para kukázott játékosok fogják hozni a big playeket a Dline-ban 😛
több mint 13 éve
nah ez egy nagyon frankó hír, lassan már Dline-nak se lehet nevezni ami maradt max hívhatjuk Wilfork falnak....tudom hogy BB egy mágus meg minden, de azért így érdekes meccs(ek) elé nézünk.manuszka86Ez az NFL. Nem elég HoF O#-t a pályára rakni.
több mint 13 éve
nah ez egy nagyon frankó hír, lassan már Dline-nak se lehet nevezni ami maradt max hívhatjuk Wilfork falnak....tudom hogy BB egy mágus meg minden, de azért így érdekes meccs(ek) elé nézünk.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Fasza...Wright ----> IRGRAFICakkos lesz így a Dline. Wilforkon és Warrenen kívül csupa névtelen fiatal játékos van.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Fasza...Wright ----> IRGRAFIkurva jó, a sackleaderünk ( 😂 ) ezzel ki is esett
bazdmeg, asszem aludnom kénecsak a szokásos. miután beevickéltek a PO-ba a 6. helyen, kijelentette, hogy ők a legjobb csapat és megnyernek mindent, sőt még annál is többet... 😂triangleEz a Rex micsoda egy hülye. A Coltsról és PM-ről beszél és közben szapulja Bradyt. Nem igazán értem miért jó plusz motivácuót adni egy esetleges ellenfélnek.Nincs ezzel semmi baj 😊 Mondja csak a magáét, annál édesebb az esetleges győzelem.undisputedly
"Nobody studies like [Manning]. I know [Tom] Brady thinks he does and all that stuff,"zinedine5
a be-evickélteket sikerült úgy néznem elsőre, hogy bee vick... mondom mi a faszom 😛
több mint 13 éve
Fasza...Wright ----> IR
több mint 13 éve
Itt egy írás a Brady vs Manning párharcról: http://sports.espn.go.com/espn/page2/story?page=simmonsnfl2010/week18picks&sportCat=nfltöbb mint 13 éve
triangle
1 283
The Patriots offensive line is 1 of 5 finalists for the Madden Most Valuable Protector’s Award!itt lehet szavazni
több mint 13 éve
Vazze, egyszerűbben is elmondhattad volna, hosszabb ideig tartott dekódolnom, mint utána rájönnöm, hogy mekkora barom vagyok! 😀"A hasonlat hasonlóságon alapuló szókép. A hasonlító és a hasonlított között valamilyen hasonlóság, közös vonás van. A képi elem és a tárgyi elem nincs egymással azonosítva, hanem csak párhuzamban állnak." 😀FViktor93Geronimo meg én vagyok, a Sportklub Galuskája 😀A Sportklubnak is van Galuskája?!tomi-tomi
Márk stimmel, néha itt járok stimmel, szakkommentálás stimmelT 😊Geronimo
Geronimo meg ne irkáljon költői képeket! 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
"A hasonlat hasonlóságon alapuló szókép. A hasonlító és a hasonlított között valamilyen hasonlóság, közös vonás van. A képi elem és a tárgyi elem nincs egymással azonosítva, hanem csak párhuzamban állnak." 😀A Sportklubnak is van Galuskája?!tomi-tomiAjajaja 😀 Márk a Hurricanes QBja és Maximilien néven fut 😀FViktor93Geronimo meg én vagyok, a Sportklub Galuskája 😀
több mint 13 éve
triangle
1 283
csak a szokásos. miután beevickéltek a PO-ba a 6. helyen, kijelentette, hogy ők a legjobb csapat és megnyernek mindent, sőt még annál is többet... 😂Ez a Rex micsoda egy hülye. A Coltsról és PM-ről beszél és közben szapulja Bradyt. Nem igazán értem miért jó plusz motivácuót adni egy esetleges ellenfélnek.Nincs ezzel semmi baj 😊 Mondja csak a magáét, annál édesebb az esetleges győzelem.undisputedly
"Nobody studies like [Manning]. I know [Tom] Brady thinks he does and all that stuff,"zinedine5
több mint 13 éve
Ez a Rex micsoda egy hülye. A Coltsról és PM-ről beszél és közben szapulja Bradyt. Nem igazán értem miért jó plusz motivácuót adni egy esetleges ellenfélnek.Nincs ezzel semmi baj 😊 Mondja csak a magáét, annál édesebb az esetleges győzelem.
szerk: Nemrég olvastam BJGE-el egy interjú részletet. Elmondta,hogy Tom rendszeresen beszél hozzá play közben.
Ha blokkolás a feladata, rendszerint utasításokat ad neki, ha úgy ítéli meg,hogy jobb ha felmegy routot futni.
Csak egy kis adalék Rex mondandójához.
több mint 13 éve
Ez a Rex micsoda egy hülye. A Coltsról és PM-ről beszél és közben szapulja Bradyt. Nem igazán értem miért jó plusz motivácuót adni egy esetleges ellenfélnek."Nobody studies like [Manning]. I know [Tom] Brady thinks he does and all that stuff,"
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
srácok, nem akarok beleszólni, de a sporttv-s hozzászólásokra van külön topic, tudom, hogy már abba lett fejezve, csak említem 😊
több mint 13 éve
A Sportklubnak is van Galuskája?!Geronimo meg én vagyok, a Sportklub Galuskája 😀Igen, a wolves QB-jaAjajaja 😀 Márk a Hurricanes QBja és Maximilien néven fut 😀FViktor93
Azt hiszem csak tavaly kezdte a szakkommentátorkodást, de ebben nem vagyok biztos. Amúgy, ha jól tudom megtalálod néha itt is Geronimo néven 😊
Sérültjelentésre kíváncsi leszek. Érdekes lesz a Dline úgy, hogy a csereemberek majdnem egytől-egyig a közelmúltban kerültek a rosterre 😐nDRo
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Nos mint láthatjátok alig tévedtem 😂 Ma sem állok a helyzet magaslatán, még mindig látszanak a szilveszteri alkoholelvonási tünetek 😛Geronimo meg én vagyok, a Sportklub Galuskája 😀Igen, a wolves QB-jaAjajaja 😀 Márk a Hurricanes QBja és Maximilien néven fut 😀FViktor93
Azt hiszem csak tavaly kezdte a szakkommentátorkodást, de ebben nem vagyok biztos. Amúgy, ha jól tudom megtalálod néha itt is Geronimo néven 😊
Sérültjelentésre kíváncsi leszek. Érdekes lesz a Dline úgy, hogy a csereemberek majdnem egytől-egyig a közelmúltban kerültek a rosterre 😐nDRo
több mint 13 éve
Kiderül,hogy a bowl.hu gyakorlatilag egy belsős sporttv-s fórum 😊Geronimo meg én vagyok, a Sportklub Galuskája 😀Igen, a wolves QB-jaAjajaja 😀 Márk a Hurricanes QBja és Maximilien néven fut 😀FViktor93
több mint 13 éve
Geronimo meg én vagyok, a Sportklub Galuskája 😀Igen, a wolves QB-jaAjajaja 😀 Márk a Hurricanes QBja és Maximilien néven fut 😀FViktor93
Márk stimmel, néha itt járok stimmel, szakkommentálás stimmelT 😊