New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Pryor meg is sérült a szemén a Miami ellen, állítólag már jól van.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Pryor játszott már a Dolphins ellen, volt is egy szép (mínuszos) tackle-je
megnéztem,végül 2 yardos volt, valamiért mégis nagynak rémlik most 😊

több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Fasza...Wright ----> IRGRAFI
Pryor legalább játékra alkalmas? Vele együtt 3-an lennének az eredeti 6 játékosból, ha jól számoltam. Hát erre kíváncsi leszek.
Felsejlett előttem a tavalyi ravens meccs, rossz ómen 😕

más:

Patriots defensive lineman Vince Wilfork was fined $10,000 by the NFL for his third-quarter hit on Dolphins quarterback Chad Henne in the season finale.
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
The Patriots have lifted the suspension of rookie defensive lineman Brandon Deaderick today, according to a league source.
több mint 13 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
DoM jó újra látni téged

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
jaja, még a szezon elején mondogattunk milyen jó kis depth van a csapatnál, hát mostanra elfogyott, amúgy nem para kukázott játékosok fogják hozni a big playeket a Dline-ban 😛manuszka86
Legalább volt honnan fogyni. Különben most Meskó lenne a védőfal.
több mint 13 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
jaja, még a szezon elején mondogattunk milyen jó kis depth van a csapatnál, hát mostanra elfogyott, amúgy nem para kukázott játékosok fogják hozni a big playeket a Dline-ban 😛manuszka86
remélem igazad lesz

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
jaja, még a szezon elején mondogattunk milyen jó kis depth van a csapatnál, hát mostanra elfogyott, amúgy nem para kukázott játékosok fogják hozni a big playeket a Dline-ban 😛

több mint 13 éve
nah ez egy nagyon frankó hír, lassan már Dline-nak se lehet nevezni ami maradt max hívhatjuk Wilfork falnak....tudom hogy BB egy mágus meg minden, de azért így érdekes meccs(ek) elé nézünk.manuszka86
Ez az NFL. Nem elég HoF O#-t a pályára rakni.
több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
nah ez egy nagyon frankó hír, lassan már Dline-nak se lehet nevezni ami maradt max hívhatjuk Wilfork falnak....tudom hogy BB egy mágus meg minden, de azért így érdekes meccs(ek) elé nézünk.

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Cakkos lesz így a Dline. Wilforkon és Warrenen kívül csupa névtelen fiatal játékos van.
több mint 13 éve
kurva jó, a sackleaderünk ( 😂 ) ezzel ki is esett

Ez a Rex micsoda egy hülye. A Coltsról és PM-ről beszél és közben szapulja Bradyt. Nem igazán értem miért jó plusz motivácuót adni egy esetleges ellenfélnek.
"Nobody studies like [Manning]. I know [Tom] Brady thinks he does and all that stuff,"zinedine5
Nincs ezzel semmi baj 😊 Mondja csak a magáét, annál édesebb az esetleges győzelem.undisputedly
csak a szokásos. miután beevickéltek a PO-ba a 6. helyen, kijelentette, hogy ők a legjobb csapat és megnyernek mindent, sőt még annál is többet... 😂triangle
bazdmeg, asszem aludnom kéne
a be-evickélteket sikerült úgy néznem elsőre, hogy bee vick... mondom mi a faszom 😛

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Fasza...Wright ----> IR
több mint 13 éve
Itt egy írás a Brady vs Manning párharcról: http://sports.espn.go.com/espn/page2/story?page=simmonsnfl2010/week18picks&sportCat=nfl
több mint 13 éve
triangle 1 283
The Patriots offensive line is 1 of 5 finalists for the Madden Most Valuable Protector’s Award!

itt lehet szavazni
több mint 13 éve
Geronimo meg én vagyok, a Sportklub Galuskája 😀
Márk stimmel, néha itt járok stimmel, szakkommentálás stimmelT 😊Geronimo
A Sportklubnak is van Galuskája?!tomi-tomi
"A hasonlat hasonlóságon alapuló szókép. A hasonlító és a hasonlított között valamilyen hasonlóság, közös vonás van. A képi elem és a tárgyi elem nincs egymással azonosítva, hanem csak párhuzamban állnak." 😀FViktor93
Vazze, egyszerűbben is elmondhattad volna, hosszabb ideig tartott dekódolnom, mint utána rájönnöm, hogy mekkora barom vagyok! 😀
Geronimo meg ne irkáljon költői képeket! 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Ajajaja 😀 Márk a Hurricanes QBja és Maximilien néven fut 😀FViktor93
A Sportklubnak is van Galuskája?!tomi-tomi
"A hasonlat hasonlóságon alapuló szókép. A hasonlító és a hasonlított között valamilyen hasonlóság, közös vonás van. A képi elem és a tárgyi elem nincs egymással azonosítva, hanem csak párhuzamban állnak." 😀
több mint 13 éve
triangle 1 283
Ez a Rex micsoda egy hülye. A Coltsról és PM-ről beszél és közben szapulja Bradyt. Nem igazán értem miért jó plusz motivácuót adni egy esetleges ellenfélnek.
"Nobody studies like [Manning]. I know [Tom] Brady thinks he does and all that stuff,"zinedine5
Nincs ezzel semmi baj 😊 Mondja csak a magáét, annál édesebb az esetleges győzelem.undisputedly
csak a szokásos. miután beevickéltek a PO-ba a 6. helyen, kijelentette, hogy ők a legjobb csapat és megnyernek mindent, sőt még annál is többet... 😂
több mint 13 éve
Nincs ezzel semmi baj 😊 Mondja csak a magáét, annál édesebb az esetleges győzelem.

szerk: Nemrég olvastam BJGE-el egy interjú részletet. Elmondta,hogy Tom rendszeresen beszél hozzá play közben.
Ha blokkolás a feladata, rendszerint utasításokat ad neki, ha úgy ítéli meg,hogy jobb ha felmegy routot futni.
Csak egy kis adalék Rex mondandójához.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni

"Nobody studies like [Manning]. I know [Tom] Brady thinks he does and all that stuff,"
több mint 13 éve
srácok, nem akarok beleszólni, de a sporttv-s hozzászólásokra van külön topic, tudom, hogy már abba lett fejezve, csak említem 😊

több mint 13 éve
Igen, a wolves QB-ja
Azt hiszem csak tavaly kezdte a szakkommentátorkodást, de ebben nem vagyok biztos. Amúgy, ha jól tudom megtalálod néha itt is Geronimo néven 😊

Sérültjelentésre kíváncsi leszek. Érdekes lesz a Dline úgy, hogy a csereemberek majdnem egytől-egyig a közelmúltban kerültek a rosterre 😐nDRo
A Sportklubnak is van Galuskája?!

több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Igen, a wolves QB-ja
Azt hiszem csak tavaly kezdte a szakkommentátorkodást, de ebben nem vagyok biztos. Amúgy, ha jól tudom megtalálod néha itt is Geronimo néven 😊

Sérültjelentésre kíváncsi leszek. Érdekes lesz a Dline úgy, hogy a csereemberek majdnem egytől-egyig a közelmúltban kerültek a rosterre 😐nDRo
Nos mint láthatjátok alig tévedtem 😂 Ma sem állok a helyzet magaslatán, még mindig látszanak a szilveszteri alkoholelvonási tünetek 😛
több mint 13 éve
Igen, a wolves QB-ja

Kiderül,hogy a bowl.hu gyakorlatilag egy belsős sporttv-s fórum 😊
több mint 13 éve
Geronimo 151 — Kickoff
Igen, a wolves QB-ja

Márk stimmel, néha itt járok stimmel, szakkommentálás stimmelT 😊