New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
Hű, ez egy kicsit erős így előre:
"There’s plenty we don’t yet know about these NFL playoffs, but if you’ve been paying attention for the last two months, there is one thing you do know: The Patriots can’t be stopped. They won’t be stopped. Four weeks from Sunday, Tom Brady and Bill Belichick will win their fourth Super Bowl rings with the Patriots."

Teljes cikkGogo
ezt nagyon nem kéne. 16-0 után is ezt gondoltuk.

több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Hű, ez egy kicsit erős így előre:
"There’s plenty we don’t yet know about these NFL playoffs, but if you’ve been paying attention for the last two months, there is one thing you do know: The Patriots can’t be stopped. They won’t be stopped. Four weeks from Sunday, Tom Brady and Bill Belichick will win their fourth Super Bowl rings with the Patriots."

Teljes cikk

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
[Izé, a barnák nem Texans?]Gogo
Tudod, annyi ott a mexikói 😊

(Amúgy tévedtem, összekevertem PH-el, Foster mégis kellene 😊)
több mint 13 éve
Foster mondjuk a 7 fumblijával azért nem biztos, hogy kellene, bár mellette szól, hogy igazi 1 személyes O# volt a barnáknál.viito
Én az ILB poszton nem értek egyet vele.
(A Reed-Polamalu páros viszont kemény. 😊 )

[Izé, a barnák nem Texans?]

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk durvát kellett csinálnia, ha ebben a D-line helyzetben felfüggesztjük.zinedine5
Csak annyit tudok, amit Triangle írt följebb, de épp ebből a megfontolásból gondoltam én is.

Más:
John Clayton All-Pro csapatába két Patriots-játékost írt be:
QB Tom Brady "His 36-4 touchdown-to-interception ratio is incredible."
LG Logan Mankins "Despite holding out until midseason, Mankins proved he's the best left guard in football and dominated opponents."

Itt az egész.Gogo
Foster mondjuk a 7 fumblijával azért nem biztos, hogy kellene, bár mellette szól, hogy igazi 1 személyes O# volt a barnáknál.
több mint 13 éve
Mondjuk durvát kellett csinálnia, ha ebben a D-line helyzetben felfüggesztjük.zinedine5
Csak annyit tudok, amit Triangle írt följebb, de épp ebből a megfontolásból gondoltam én is.
Mike Reiss: "(...) my assumption is that the next time we will see him on the field will be in 2011 training camp."

Más:
John Clayton All-Pro csapatába két Patriots-játékost írt be:
QB Tom Brady "His 36-4 touchdown-to-interception ratio is incredible."
LG Logan Mankins "Despite holding out until midseason, Mankins proved he's the best left guard in football and dominated opponents."

Itt az egész.

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Azt hiszem, Deadericknek szerencséje van, hogy idén nagy a felfordulás a D-line-ban. Jobb szezonokban simán repülhetett volna (ami persze így se kizárt).Gogo
Mondjuk durvát kellett csinálnia, ha ebben a D-line helyzetben felfüggesztjük.
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Deaderickről lehet tudni valami pontosabbat? persze gondolom a szokásos BB-féle 'információáradat' lengi körül az egészet, de ez most ez akkor azt jelenti hogy valamiért büntibe kerül és idén nem játszhat már?a5
egyelőre semmi konkrétat nem lehet tudni, csak annyit, hogy a csapat eltiltotta, így értelemszerűen bármikor vissza is rakhatják az aktív rosterre.triangle
Valószínüleg az sem véletlen, hogy a PS-ből repült Lorenzo Washington, aki egyetemi csapattársa volt.
A két dolog között lehet összefüggés.
Vétettek a "házirend" ellen?

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Azt hiszem, Deadericknek szerencséje van, hogy idén nagy a felfordulás a D-line-ban. Jobb szezonokban simán repülhetett volna (ami persze így se kizárt).

több mint 13 éve
triangle 1 283
Deaderickről lehet tudni valami pontosabbat? persze gondolom a szokásos BB-féle 'információáradat' lengi körül az egészet, de ez most ez akkor azt jelenti hogy valamiért büntibe kerül és idén nem játszhat már?a5
egyelőre semmi konkrétat nem lehet tudni, csak annyit, hogy a csapat eltiltotta, így értelemszerűen bármikor vissza is rakhatják az aktív rosterre.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Deaderickről lehet tudni valami pontosabbat? persze gondolom a szokásos BB-féle 'információáradat' lengi körül az egészet, de ez most ez akkor azt jelenti hogy valamiért büntibe kerül és idén nem játszhat már?
több mint 13 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Elég sokoldalú. 😀 Gondolom a DL sérülései miatt kerülhetett 3-4-ben DE posztra.

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM
Nem emlékszem pontosan, de Moore ugye csak 4 emberes falnál van nálunk a pályán DE-ként? Alap 3-4 D-ben nem játszik OLB-t?Proxi
én emlékszem, hogy volt fent úgy is, bár nyilván nem ez az alap. korábbi meccseken nem rémlik, valószínűleg TBC hiánya miatt került rá sor a fins ellen.triangle
Köszi! Kíváncsi leszek rá, hogy hosszabb távon megpróbálkozunk-e az átképzésével vagy megmarad szituációs rusher-nek. Bár ha jól emlékszem csak 4-3-ban játszott eddig tehát igencsak kérdésesek a cover képességei. Azért ismét nem volt egy rossz kukázás. 😊Proxi
Eric Moore -- Signed to a two-year deal Dec. 3, his best fit is at end in the 4-3 alignment, as he is best cast in the outside linebacker/defensive end role. Moore did play 3-4 end against Buffalo, but it's hard to imagine the Patriots using him in that role against a team like the Ravens or Jets.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ha már BJGE, akkor kicsit méltatlanul nem örülünk neki.
viito
És a tippünkkel ellentétben, nem volt bónusza 1000 yardnál. 😊Danna
és a vicc az egészben, hogy a pro-bowlért Brady vagy Vince sem kap semmit (Kraft helyében én sem vettem volna bele a szerződésükbe), ellenben Vödör 500k a back2back részvételért...triangle
alapesetben egyetértek ezzel
most a hülye is tudja, ha nem sérült, akkor brady és vw is pb 90%-os valószínűséggel
vödörnél meg a: ha egymás után kétszer is kiemelkedő évet zár, sok pénzt kap - megint jó gondolat, az most más kérdés, hogy egyik évében sem volt éppen elit s, csak azért mert pb lett, itt talán az all-pro lenne jobb megoldás

több mint 13 éve
triangle 1 283
viito
És a tippünkkel ellentétben, nem volt bónusza 1000 yardnál. 😊Danna
és a vicc az egészben, hogy a pro-bowlért Brady vagy Vince sem kap semmit (Kraft helyében én sem vettem volna bele a szerződésükbe), ellenben Vödör 500k a back2back részvételért...
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
viito
És a tippünkkel ellentétben, nem volt bónusza 1000 yardnál. 😊
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Szerintem nem kérdés,hogy jelenleg a ligában a miénk a legjobb TE állomány.
Elgondolkoztam a 3 TE-ünkön. Úgy gondolom a közeljövőben,ha maradnak a jelenleg populáris O# és D# sémák, egy csapat sem engedhet meg magának 3 kitűnő, elkapni és blokkolni tudó TE-et, kivéve ha drafton húzza őket, és az értékük még nem szökik fel.
Itt egy kellően jó cikk a 3TE-es játékról. Érdemes elolvasni:
http://www.footballtimes.org/Article.asp?ID=218
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jah!

BJGE: elfelejtettem az egyik legfontosabbat, az előbbi legalább 200 carry-s és 4.3-as AVG-s futók között valamiben első is BJGE:

Jamal Charles 230carry / 6.4 avg - 3 fumble
LeSean McCoy 207/5.2 - 2 fumble
runDMC 223/5.2 - 4 fumble
Arian Foster 327/4.9 - 3 fumble
AP 283/4.6 - 1 fumble
Ahmad Bradshaw 276/4.5 - 7 fumble
Matt Fort 237/4.5 - 3 fumble
BJGE 229/4.4 - 0 fumble
Peyton Hillis 229/4.4 - 8 fumble
MJD 299/4.4 - 2 fumble
Chris Johnson 316/4.3 - 3 fumble

BJGE-nek 2010-ben 4db 20+ futása volt, a leghosszabb 33TD
több mint 13 éve
triangle 1 283
Az megvan, hogy csak Law Firm futotta mag az 1000 yardot az AFC Eastben? Ott ahol ott van LT, Greene, Brown, Williams, Fred Jackson...

Ez óriási szerintemSpigo
Ha már BJGE, akkor kicsit méltatlanul nem örülünk neki...
viito
minden elismerésem BJGE-nek, nem is igazán az 1000 yard miatt, hanem amit ténylegesen mutatott a meccseken. kis számú TFL, szinte mindig előre esett, amikor megállították, és a legfontosabb végre, hogy ez már nem egy kamu futójáték volt csak azért, hogy mégse kelljen már 100%-ban passzt hívni, hanem ténylegesen van benne yardveszély (ez nagy kontrasztot mutat a LoMo érával). ebből (is) következik a kevés 3&long, ami önmagában is jó, meg egy Brady-INT esélyét is nagyban csökkenti.
a TD-szám kicsit csalóka, mert sokszor megkapta inside5 a labdát, azért az ritkább volt, hogy 15-20 yardról berobogott az endzone-ba. persze ezeket is be kell nyomni, de ott már nagy(obb) az O-line szerepe is. ez mondjuk meg azért is jó, mert így könnyebben el lehetett adni a play-actiont (ld: 18 pats TE-TD)
több mint 13 éve
Nem emlékszem pontosan, de Moore ugye csak 4 emberes falnál van nálunk a pályán DE-ként? Alap 3-4 D-ben nem játszik OLB-t?Proxi
én emlékszem, hogy volt fent úgy is, bár nyilván nem ez az alap. korábbi meccseken nem rémlik, valószínűleg TBC hiánya miatt került rá sor a fins ellen.triangle
Köszi! Kíváncsi leszek rá, hogy hosszabb távon megpróbálkozunk-e az átképzésével vagy megmarad szituációs rusher-nek. Bár ha jól emlékszem csak 4-3-ban játszott eddig tehát igencsak kérdésesek a cover képességei. Azért ismét nem volt egy rossz kukázás. 😊

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az megvan, hogy csak Law Firm futotta mag az 1000 yardot az AFC Eastben? Ott ahol ott van LT, Greene, Brown, Williams, Fred Jackson...

Ez óriási szerintemSpigo

Ugyanis TD-k számában is 2. helyen végzett:
1) Arian Foster 16TD
2) BJGE és Mendenhall 13TD

A futott yardok és a futott TD-k száma viszont szerintem alapjában véve a csapat támadó stratégiájától függ. Ami viszont szerintem sokkal beszédesebb, az a futott átlag. Kigyűjtöttem azokat a futókat, akik legalább 200 alkalommal cipelték a labdát, és itt 8. helyen holtversenyben áll BJGE Hillissel és MJD-val. Ha figyelembe vesszük, hogy a Patriots fala főként pass protos, akkor ez még inkább dob a teljesítmény értékén.

Jamal Charles 230carry / 6.4 avg
LeSean McCoy 207/5.2
runDMC 223/5.2
Arian Foster 327/4.9
AP 283/4.6
Ahmad Bradshaw 276/4.5
Matt Fort 237/4.5
BJGE 229/4.4
Peyton Hillis 229/4.4
MJD 299/4.4
Chris Johnson 316/4.3
több mint 13 éve
triangle 1 283
én emlékszem, hogy volt fent úgy is, bár nyilván nem ez az alap. korábbi meccseken nem rémlik, valószínűleg TBC hiánya miatt került rá sor a fins ellen.
több mint 13 éve
Nem emlékszem pontosan, de Moore ugye csak 4 emberes falnál van nálunk a pályán DE-ként? Alap 3-4 D-ben nem játszik OLB-t?

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Chicago - GreenBay meccsen, ricsiék elemeznek :
"Manning megdöntött minden rekordot amit irányító megdönthet"
*Legtöbb INT nélküli passz egymás után
*Legtöbb dobott TD egy szezonban
*Legjobb TD/INT ratio egy szezonban
És a többi...
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
sajna lt szezon végére visszaesett, de ha játszatják az uccsó meccsen neki is meglett volna szerintem (bills run d - ne vicceljünk)