New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Csóri Mangeniust megint kirúgták... Kíváncsi vagyok mi lesz a következő állomás... Szerintem visszamegy Dcordnak valahova... Na nem mintha nagyon sajnálnám, spygate megaf*szom... 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
10 TD hihetetlen, de ne feledjük ott van Bradford és Mike Williams a Tampa-ból majdnem 1000 elkapott yard és 11 TD, reálisan nézve 3. helyen fog végezni szoros versenyben. Hozzáteszem örülnék ha ő kapná.Nem tudom mennyire értetek egyet de nálam mind a OrOy , mind a DrOy cím hozzánk száll. McC és Gronk személyében.Az OROY címet én is G-forcenak adnám 10 TD az hihetetlen.
Amiért nem kapják meg, az azért van mert "tökéletes rendszerben" játszanak.undisputedly
A DROY cím már kérdéses. Nagyon jó évet tolt McC, de sztem volt nála egy még annál is jobb teljesítmény Suh személyében. Egyszerűen félelmetes amit az Ofal emberekkel csinál. mind1 neki, hogy ki az ellenfél és, hogy miylen poszton van dominálja a párharcait. Nem tudok mondani még1 iylen kaliberű DTt a ligában.FViktor93
Suh brutális igen, sztem McC fog kapni szavazatot, de nagyon fölényesen fog nyerni Suh.
több mint 13 éve
Nem tudom mennyire értetek egyet de nálam mind a OrOy , mind a DrOy cím hozzánk száll. McC és Gronk személyében.OROY-t legszívesebben én is Gronknak adnám, hihetetlen milyen remek szezont fut, kulcsblokkokat oszt, jól futja a route-kat és remek kezei vannak és hát enyhén produktív 😛 Bradfordot viszi a hype erre a címre. M. Williams is remek szezont futott 964 yard, 60y/game és 11 TD. HA nem lenne sérült D. Braynt is simán versenyezhetne a címért.
Amiért nem kapják meg, az azért van mert "tökéletes rendszerben" játszanak.undisputedly
DROY-t az egyértelmű Suh, egy beast az az ember, nagyon sokat dobott azon a Lions D falon....ha ő nem lenne akkor MCc rulz, sokat fejlődött, igazi playmaker már most!
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Nem tudom mennyire értetek egyet de nálam mind a OrOy , mind a DrOy cím hozzánk száll. McC és Gronk személyében.Az OROY címet én is G-forcenak adnám 10 TD az hihetetlen.
A DROY cím már kérdéses. Nagyon jó évet tolt McC, de sztem volt nála egy még annál is jobb teljesítmény Suh személyében. Egyszerűen félelmetes amit az Ofal emberekkel csinál. mind1 neki, hogy ki az ellenfél és, hogy miylen poszton van dominálja a párharcait. Nem tudok mondani még1 iylen kaliberű DTt a ligában.
több mint 13 éve
Nem tudom mennyire értetek egyet de nálam mind a OrOy , mind a DrOy cím hozzánk száll. McC és Gronk személyében.Amiért nem kapják meg, az azért van mert "tökéletes rendszerben" játszanak.
több mint 13 éve
Naja. A rájátszás egy új bajnokság. Az alapszakasz 14-2je nagy királyság ugyan, de nem hiszem, hogy BB vagy a Pats bármely tagja kevésbé lenne összeszedettebb e miatt majd a rájátszásban. Profik, és bízom benne, hogy a szerencse is mellénk áll a bajnokság végéig.BB: "When we left here last night, we were 14-2. I think this morning we're 0-0"a5It is, what it is.
😀Gogo
Egyébként; nem bánnám, ha a Jets megint kifogna minket és brutálisan-véresen-kegyetlenül bedózerolnánk őket a fűthető gyeptéglák alá... csak nosztalgiából meg az öcsi kedvéért 😀 :cool:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
képminőségben kevésbé, de hangulatban nagyon jó kis összeállítás az alapszakaszunkról:Basszus...a hideg futkosott a hátamon! 😀
http://www.youtube.com/watch?v=zBspAga5ieo&feature=player_embeddedtriangle
Naggggyyyyon jó! 😉
több mint 13 éve
képminőségben kevésbé, de hangulatban nagyon jó kis összeállítás az alapszakaszunkról:thx.
több mint 13 éve
BB: "When we left here last night, we were 14-2. I think this morning we're 0-0"a5It is, what it is.
😀
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
triangle
1 283
lusta disznó vagyok én ehhez 😊képminőségben kevésbé, de hangulatban nagyon jó kis összeállítás az alapszakaszunkról:Tényleg nagyon jó. Te csináltad esetleg?undisputedly
több mint 13 éve
képminőségben kevésbé, de hangulatban nagyon jó kis összeállítás az alapszakaszunkról:Tényleg nagyon jó. Te csináltad esetleg?
több mint 13 éve
triangle
1 283
képminőségben kevésbé, de hangulatban nagyon jó kis összeállítás az alapszakaszunkról:http://www.youtube.com/watch?v=zBspAga5ieo&feature=player_embedded
több mint 13 éve
BB:Ezt elmondta a mérkőzés után is. Évek óta szajkózza.
"When we left here last night, we were 14-2. I think this morning we're 0-0"
ezeket az egysorosokat tuti írják neki 😀a5
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
BB:"When we left here last night, we were 14-2. I think this morning we're 0-0"
ezeket az egysorosokat tuti írják neki 😀
több mint 13 éve
Dálután kaptam egy levelet Roger Goodelltől,azt írja,mindenkinek fontos a megegyezés 😊 ,és hány jegyet küldjön a SB-ra?? 😂 😂 😂
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
Itt a jövő évi lista, kikkel is játszunk. Ha jól látom még nem volt.azért ez a schedule se egy gyenge fajta...mondjuk ez még jóval odébb van 😊
Home
Chiefs
Chargers
Cowboys
Giants
Bills
Dolphins
Jets
Colts
Away
Broncos
Raiders
Eagles
Redskins
Bills
Dolphins
Jets
Steelersundisputedly
több mint 13 éve
Itt a jövő évi lista, kikkel is játszunk. Ha jól látom még nem volt.Home
Chiefs
Chargers
Cowboys
Giants
Bills
Dolphins
Jets
Colts
Away
Broncos
Raiders
Eagles
Redskins
Bills
Dolphins
Jets
Steelers
több mint 13 éve
Azért nagy grat Edelmannek, nagyon nagyot alakított tegnap. A PR és az elkapásai tényleg WW 2.0 a srác.(Remélem még a playoff runban maradandót alkot mielőtt - ahogy BB-t ismerjük - eltradeljük valahova tavasszal egy zsíros draft cetliért... 😉 )
több mint 13 éve
Kis érdekesség.*P/G tekintetében a Pats D# a 8. legjobb a ligában
*Ligaelső 25 INT
*6 def TD, míg ellenünk egy sem.
Amúgy Crumpler bizonyította mostanában,hogy még nem felejtett el elkapni. Ha esetleg úgy adódna,hogy a 2 TE-es redzone felállásban nagyon jó a cover, Ő is bőven használható.
több mint 13 éve
A Jets-től nem tartok annyira mint a Ravens-től. A srácok a Jetsre nagyon rá lesznek amúgy is pörögve, ráadásul a legutóbbi mészárlás miatt önbizalmuk is van.Nekem ez a verzió tetszik most a legjobban:Ezt én is elfogadnám, de jelenleg szerintem nem kell sem a Ravens-től, sem a Jets-től tartanunk. A Jets nagyon ingadozik az elmúlt hetekben (tőlük leginkább azért félek, mert ez az a csapat, amelyiktől legjobban fájna a vereség). A Ravens szintén nem volt valami meggyőző mostanában. Persze a pillanatnyi forma dönt majd, de nekünk lesz két hetünk felkészülni, pihenni, míg az ellenfél szinte biztosan viharverten érkezik majd.
A wildcardon nyer a Colts és a Chiefs --> Steelers - Colts és Patriots - Chiefs --> Patriots - Steelers --> Patriots...
Bár szinte borítékolni merném, hogy ez nem fog bejönni, mindig a magasabban rangsorolt csapat nyerjen, valaki biztos megborítja a papírformát.Gogo
Szóval optimista vagyok. Remélem ez így is mered még majdnem 40 napig!LordTamas
Ez utóbbi az, ami a Ravens ellen hiányozhat.
A Giants elleni SB mellett, az egyik fájó emlék még a tavalyi Ravens elleni WC. (gondolom nem csak nekem)
Elég magabiztosan nyert akkor a Ravens, ráadásul Foxboro-ban.
Idén pedig csak OT-ban sikerült legyűrni őket. Úgy, h 3 negyedig a Pats csak asszisztált a mérkőzéshez...
Egyik csapat se lebecsülendő, de én a Ravens-et tartom a 6 csapat közül a legnehezebbnek.
több mint 13 éve
Aha akkor 2001-ből fúj a szél...ő már csak ilyen, soha nem fogja túltenni magát a 2001-es superbowlon.triangleIstenem, hogy mennyire nem a név számít.Megnéztem a videót... majdnem hánytam rajta....ThundersNFL
Nfl.com címlap. Marshall Faulk legfőbb érve amiért nem Tom a vala volt legjobb QB, hogy bizony ő egy 6.körös pick, és nincs rajta nyomás... Valakit nagyon zavar az a bizonyos Bowl...undisputedly
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
triangle
1 283
ő már csak ilyen, soha nem fogja túltenni magát a 2001-es superbowlon.Istenem, hogy mennyire nem a név számít.Megnéztem a videót... majdnem hánytam rajta....ThundersNFL
Nfl.com címlap. Marshall Faulk legfőbb érve amiért nem Tom a vala volt legjobb QB, hogy bizony ő egy 6.körös pick, és nincs rajta nyomás... Valakit nagyon zavar az a bizonyos Bowl...undisputedly
több mint 13 éve
Istenem, hogy mennyire nem a név számít.Megnéztem a videót... majdnem hánytam rajta....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Megntéztem, és mi leszünk a vasárnap "esti" csemege a divisonal roundban. Ha nyerne a Jets, akkor egy nappal több idejük lenne pihenni, mivel ők a szombati AFC matchup hajnalban.
több mint 13 éve
Nekem ez a verzió tetszik most a legjobban:Az a baj, hogy nem mindenhol a magasabban rangsorolt csapat a favorit 😉 ergo van ahol a WC csapat gyozelme (lenne) a papirforma.. legalabbis remelem en 😊
A wildcardon nyer a Colts és a Chiefs --> Steelers - Colts és Patriots - Chiefs --> Patriots - Steelers --> Patriots...
Bár szinte borítékolni merném, hogy ez nem fog bejönni, mindig a magasabban rangsorolt csapat nyerjen, valaki biztos megborítja a papírformát.Gogo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)