New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Csóri Mangeniust megint kirúgták... Kíváncsi vagyok mi lesz a következő állomás... Szerintem visszamegy Dcordnak valahova...

Na nem mintha nagyon sajnálnám, spygate megaf*szom... 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom mennyire értetek egyet de nálam mind a OrOy , mind a DrOy cím hozzánk száll. McC és Gronk személyében.
Amiért nem kapják meg, az azért van mert "tökéletes rendszerben" játszanak.undisputedly
Az OROY címet én is G-forcenak adnám 10 TD az hihetetlen.
A DROY cím már kérdéses. Nagyon jó évet tolt McC, de sztem volt nála egy még annál is jobb teljesítmény Suh személyében. Egyszerűen félelmetes amit az Ofal emberekkel csinál. mind1 neki, hogy ki az ellenfél és, hogy miylen poszton van dominálja a párharcait. Nem tudok mondani még1 iylen kaliberű DTt a ligában.FViktor93
10 TD hihetetlen, de ne feledjük ott van Bradford és Mike Williams a Tampa-ból majdnem 1000 elkapott yard és 11 TD, reálisan nézve 3. helyen fog végezni szoros versenyben. Hozzáteszem örülnék ha ő kapná.

Suh brutális igen, sztem McC fog kapni szavazatot, de nagyon fölényesen fog nyerni Suh.
több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
Nem tudom mennyire értetek egyet de nálam mind a OrOy , mind a DrOy cím hozzánk száll. McC és Gronk személyében.
Amiért nem kapják meg, az azért van mert "tökéletes rendszerben" játszanak.undisputedly
OROY-t legszívesebben én is Gronknak adnám, hihetetlen milyen remek szezont fut, kulcsblokkokat oszt, jól futja a route-kat és remek kezei vannak és hát enyhén produktív 😛 Bradfordot viszi a hype erre a címre. M. Williams is remek szezont futott 964 yard, 60y/game és 11 TD. HA nem lenne sérült D. Braynt is simán versenyezhetne a címért.
DROY-t az egyértelmű Suh, egy beast az az ember, nagyon sokat dobott azon a Lions D falon....ha ő nem lenne akkor MCc rulz, sokat fejlődött, igazi playmaker már most!

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Az OROY címet én is G-forcenak adnám 10 TD az hihetetlen.
A DROY cím már kérdéses. Nagyon jó évet tolt McC, de sztem volt nála egy még annál is jobb teljesítmény Suh személyében. Egyszerűen félelmetes amit az Ofal emberekkel csinál. mind1 neki, hogy ki az ellenfél és, hogy miylen poszton van dominálja a párharcait. Nem tudok mondani még1 iylen kaliberű DTt a ligában.
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Amiért nem kapják meg, az azért van mert "tökéletes rendszerben" játszanak.
több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
BB: "When we left here last night, we were 14-2. I think this morning we're 0-0"a5
It is, what it is.

😀Gogo
Naja. A rájátszás egy új bajnokság. Az alapszakasz 14-2je nagy királyság ugyan, de nem hiszem, hogy BB vagy a Pats bármely tagja kevésbé lenne összeszedettebb e miatt majd a rájátszásban. Profik, és bízom benne, hogy a szerencse is mellénk áll a bajnokság végéig.
Egyébként; nem bánnám, ha a Jets megint kifogna minket és brutálisan-véresen-kegyetlenül bedózerolnánk őket a fűthető gyeptéglák alá... csak nosztalgiából meg az öcsi kedvéért 😀 :cool:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
képminőségben kevésbé, de hangulatban nagyon jó kis összeállítás az alapszakaszunkról:

http://www.youtube.com/watch?v=zBspAga5ieo&feature=player_embeddedtriangle
Basszus...a hideg futkosott a hátamon! 😀
Naggggyyyyon jó! 😉
több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
képminőségben kevésbé, de hangulatban nagyon jó kis összeállítás az alapszakaszunkról:

thx.
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
BB: "When we left here last night, we were 14-2. I think this morning we're 0-0"a5
It is, what it is.

😀

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
triangle 1 283

Tényleg nagyon jó. Te csináltad esetleg?undisputedly
lusta disznó vagyok én ehhez 😊
több mint 13 éve

Tényleg nagyon jó. Te csináltad esetleg?
több mint 13 éve
triangle 1 283

http://www.youtube.com/watch?v=zBspAga5ieo&feature=player_embedded
több mint 13 éve
BB:
"When we left here last night, we were 14-2. I think this morning we're 0-0"

ezeket az egysorosokat tuti írják neki 😀a5
Ezt elmondta a mérkőzés után is. Évek óta szajkózza.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
BB:
"When we left here last night, we were 14-2. I think this morning we're 0-0"

ezeket az egysorosokat tuti írják neki 😀
több mint 13 éve
Dega 53 — van
Dálután kaptam egy levelet Roger Goodelltől,azt írja,mindenkinek fontos a megegyezés 😊 ,és hány jegyet küldjön a SB-ra?? 😂 😂 😂

"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
Itt a jövő évi lista, kikkel is játszunk. Ha jól látom még nem volt.

Home
Chiefs
Chargers
Cowboys
Giants
Bills
Dolphins
Jets
Colts

Away
Broncos
Raiders
Eagles
Redskins
Bills
Dolphins
Jets
Steelersundisputedly
azért ez a schedule se egy gyenge fajta...mondjuk ez még jóval odébb van 😊

több mint 13 éve
Itt a jövő évi lista, kikkel is játszunk. Ha jól látom még nem volt.

Home
Chiefs
Chargers
Cowboys
Giants
Bills
Dolphins
Jets
Colts

Away
Broncos
Raiders
Eagles
Redskins
Bills
Dolphins
Jets
Steelers
több mint 13 éve
Azért nagy grat Edelmannek, nagyon nagyot alakított tegnap. A PR és az elkapásai tényleg WW 2.0 a srác.

(Remélem még a playoff runban maradandót alkot mielőtt - ahogy BB-t ismerjük - eltradeljük valahova tavasszal egy zsíros draft cetliért... 😉 )

több mint 13 éve
Kis érdekesség.
*P/G tekintetében a Pats D# a 8. legjobb a ligában
*Ligaelső 25 INT
*6 def TD, míg ellenünk egy sem.

Amúgy Crumpler bizonyította mostanában,hogy még nem felejtett el elkapni. Ha esetleg úgy adódna,hogy a 2 TE-es redzone felállásban nagyon jó a cover, Ő is bőven használható.
több mint 13 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Nekem ez a verzió tetszik most a legjobban:
A wildcardon nyer a Colts és a Chiefs --> Steelers - Colts és Patriots - Chiefs --> Patriots - Steelers --> Patriots...

Bár szinte borítékolni merném, hogy ez nem fog bejönni, mindig a magasabban rangsorolt csapat nyerjen, valaki biztos megborítja a papírformát.Gogo
Ezt én is elfogadnám, de jelenleg szerintem nem kell sem a Ravens-től, sem a Jets-től tartanunk. A Jets nagyon ingadozik az elmúlt hetekben (tőlük leginkább azért félek, mert ez az a csapat, amelyiktől legjobban fájna a vereség). A Ravens szintén nem volt valami meggyőző mostanában. Persze a pillanatnyi forma dönt majd, de nekünk lesz két hetünk felkészülni, pihenni, míg az ellenfél szinte biztosan viharverten érkezik majd.

Szóval optimista vagyok. Remélem ez így is mered még majdnem 40 napig!LordTamas
A Jets-től nem tartok annyira mint a Ravens-től. A srácok a Jetsre nagyon rá lesznek amúgy is pörögve, ráadásul a legutóbbi mészárlás miatt önbizalmuk is van.

Ez utóbbi az, ami a Ravens ellen hiányozhat.
A Giants elleni SB mellett, az egyik fájó emlék még a tavalyi Ravens elleni WC. (gondolom nem csak nekem)
Elég magabiztosan nyert akkor a Ravens, ráadásul Foxboro-ban.
Idén pedig csak OT-ban sikerült legyűrni őket. Úgy, h 3 negyedig a Pats csak asszisztált a mérkőzéshez...

Egyik csapat se lebecsülendő, de én a Ravens-et tartom a 6 csapat közül a legnehezebbnek.
több mint 13 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Istenem, hogy mennyire nem a név számít.
Nfl.com címlap. Marshall Faulk legfőbb érve amiért nem Tom a vala volt legjobb QB, hogy bizony ő egy 6.körös pick, és nincs rajta nyomás... Valakit nagyon zavar az a bizonyos Bowl...undisputedly
Megnéztem a videót... majdnem hánytam rajta....ThundersNFL
ő már csak ilyen, soha nem fogja túltenni magát a 2001-es superbowlon.triangle
Aha akkor 2001-ből fúj a szél...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
triangle 1 283
Nfl.com címlap. Marshall Faulk legfőbb érve amiért nem Tom a vala volt legjobb QB, hogy bizony ő egy 6.körös pick, és nincs rajta nyomás... Valakit nagyon zavar az a bizonyos Bowl...undisputedly
Megnéztem a videót... majdnem hánytam rajta....ThundersNFL
ő már csak ilyen, soha nem fogja túltenni magát a 2001-es superbowlon.
több mint 13 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Megnéztem a videót... majdnem hánytam rajta....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Megntéztem, és mi leszünk a vasárnap "esti" csemege a divisonal roundban. Ha nyerne a Jets, akkor egy nappal több idejük lenne pihenni, mivel ők a szombati AFC matchup hajnalban.

több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Nekem ez a verzió tetszik most a legjobban:
A wildcardon nyer a Colts és a Chiefs --> Steelers - Colts és Patriots - Chiefs --> Patriots - Steelers --> Patriots...

Bár szinte borítékolni merném, hogy ez nem fog bejönni, mindig a magasabban rangsorolt csapat nyerjen, valaki biztos megborítja a papírformát.Gogo
Az a baj, hogy nem mindenhol a magasabban rangsorolt csapat a favorit 😉 ergo van ahol a WC csapat gyozelme (lenne) a papirforma.. legalabbis remelem en 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)