New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 15 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
felteszem majd máshova, a nagy letöltési igény miatt letiltotta a linkemet a rendszer 😊triangle
jólvan, találtam egy torrentet. de ha nem tetszene, akkor rámegyek majd arra is 😛
köszönjük btw

JT Daniels fan
több mint 15 éve
triangle 1 283
felteszem majd máshova, a nagy letöltési igény miatt letiltotta a linkemet a rendszer 😊
több mint 15 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
én szugeráltam ma nagyon az espn americát fél5kor, de nem nyomták a Bradys doku filmet 😕
triangle feltöltése is hibát ír, szóval oblák 😀

JT Daniels fan
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A valóság azonban azt hiszem az, hogy Randy Moss nem tudná, hogy hol a helye, és a csapattól sem úgy vált el szerintem, hogy fene nagy volt a béke.
viito
Ebben azért nem értünk egyet teljesen, de sebaj... 😉
(Remélem BB-ék inkább az én álláspontomon vannak...) 😀Castleai01
én jelenleg még arra sem fogadnék, hogy Randy Mossnak egyáltalán lesz csapata jövőre 😊

ui: egyébként pont BB nem tűnik annak az edzőnek, aki ilyen gyorsan felejtene
több mint 15 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
A valóság azonban azt hiszem az, hogy Randy Moss nem tudná, hogy hol a helye, és a csapattól sem úgy vált el szerintem, hogy fene nagy volt a béke.
viito
Ebben azért nem értünk egyet teljesen, de sebaj... 😉
(Remélem BB-ék inkább az én álláspontomon vannak...) 😀

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Lehet hogy ezzel most "darázsfészekbe" nyúlok, de annyira elképzelhetetlennek tartjátok hogy Moss-t esetleg visszahozzuk? 😊
(Kis pénzért, meghunyászkodva még mindig nagy hasznára lehetne a csapatnak szerintem...)

Nálam a tudása továbbra is megkérdőjelezhetetlen, a tavalyi siralmas teljesítményét én inkább a motiválatlanság számlájára írom, mint a "természetes kopás"-éra.

A rendszert ismeri és most már azt is tudja hogy "hol a helye" benne... 😉

Egy próbát mindenféleképpen megérne talán.Castleai01
szvsz Madden szimulációban nem is lenne számunkra jobb választás, mint egy veterán minimumos Randy Moss 1+1 éves opciós szerződéssel Branch mellé.

A valóság azonban azt hiszem az, hogy Randy Moss nem tudná, hogy hol a helye, és a csapattól sem úgy vált el szerintem, hogy fene nagy volt a béke. Igaz, Branch is hisztizett bőven a trade-ért annó, de nála azért eltelt egy pár év, Mossnál nem hiszem, hogy tennénk egy újabb kísérletet.

(mellesleg a legjobb (április 1) forgatókönyv, az Moss fa-ról, aztán elcseréljük egy 3. körért valakivel, viszont így tehermentesítjük Branchet a szezon elején, hogy a PO-ban készen legyen 😀)
több mint 15 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Lehet hogy ezzel most "darázsfészekbe" nyúlok, de annyira elképzelhetetlennek tartjátok hogy Moss-t esetleg visszahozzuk? 😊
(Kis pénzért, meghunyászkodva még mindig nagy hasznára lehetne a csapatnak szerintem...)

Nálam a tudása továbbra is megkérdőjelezhetetlen, a tavalyi siralmas teljesítményét én inkább a motiválatlanság számlájára írom, mint a "természetes kopás"-éra.

A rendszert ismeri és most már azt is tudja hogy "hol a helye" benne... 😉

Egy próbát mindenféleképpen megérne talán.

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Az a Salas harmadik kör eléggé ütne...

Isn't ever going to be a legit starting caliber guy on the outside. But as a potential big slot guy who can work the middle and move the chains, the guy certainly has a good chance to make an NFL roster.DoM
ha jól értem, akor pont erre a területre mintha lenne Welker és Edelman, valamint 2TE sőt szükség esetén akár Fafej is.

Nekünk szerintem egyértelműen egy olyan elkapó kellene, aki a pálya széle felé is bevethető, klasszikus WR szerepkörökben, mint pl Branch, nem pedig egy újabb slot ember.
több mint 15 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Az a Salas harmadik kör eléggé ütne...

Mostly played from the slot in college, rarely facing press coverage. [...] Questions as to whether or not he can effectively run assigned NFL routes, after being free to improvise quite a bit in Hawaii's hybrid Pistol/Run and Shoot offense. [...] Doesn't possess a quick first step off the line, and takes a while to get up to top speed.

Isn't ever going to be a legit starting caliber guy on the outside. But as a potential big slot guy who can work the middle and move the chains, the guy certainly has a good chance to make an NFL roster.

Kb. mint Price csak sebesség nélkül.

Az elkapóra is az áll, mint a legtöbb hiányposztra a Patsnél idén: vagy húzzunk az elején egy érett, gyakorlatilag játékra kész újoncot, vagy hagyjuk meg UDFA bogarászásnak/hatodik körre.
több mint 15 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
hankerson tetszene, 2/28-ra meg jó eséllyel már nem is lenne bent, egy letrade-del jóféle lenne
salas is jöhet, de inkább 4-5. körben, gates meg jóféle kis speedster lehetne nálunk, ott még kb értékénél is van

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
egyébként ambivalensek az érzéseim Hankerson to pick33-al kapcsolatban.

Egyrészt kétségkívül elférne a csapatban egy ilyesmi WR, az egyik legvékonyabb alakulatunk, ha Branch kiesik nincs mögötte senki.

Másrészt viszont 2/1-el szerintem fix első körös tehetségű, ám csúszó játékost érdemes húzni. Minden évben elmondható szerintem, hogy van legalább 4-5 olyan név, akinél az előzetes latoglatások többsége simán 1. kör közepét várt volna, valami miatt mégis a második körben találják magukat, szerintem gyakran a GM-ek legnagyobb meglepetésére is.

Sokszor ehhez még az sem kell, hogy az illetővel kapcsolatban komolyabb kérdőjelek merüljenek fel, bőven elég, ha mondjuk 4 kb azonos képességű játékosból csak 3 csapat érzi, hogy neki azon a poszton erősítés kell, az egyik mindjárt zuhan is a második körbe, egyszerűen szerintem legtöbbször 32-nél több olyan játékos akad az újoncok között, akit mondjuk 1/20-al sem lenne marhaság választani.

Nekünk mondjuk ilyen téren nem kicsi segítség lenne, ha valamelyik TOP5-ös csapat rögtön beijesztene egy QB-val, és erre a többiek is elkezdenék a kikapni az irányítókat (akad egy pár csapat, amelyik esélyes irányítót húzni).
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
a mai Reiss-adag a 2-7 körre: wide receiver

a QB-készletünkhöz: + Jonathan Crompton (Tennessee) PS-bentriangle
Hankerson annyira 2/1-Patriots kompatibilis elkapó, hogy talán az egyik legrosszabb odsa lehet a fogadó irodáknál... De mikor húzott utoljára (Vödört) leszámítva BB olyan játékost, akit komolyan sejtett a közönség? 😛 Szóval őt biztos nem hozzuk Foxborough-ba.viito
Nem is, mert tavaly behúzta Gronkowskit is 😊 Ráadásul hiányposztra húzott 😀 De valóban nem jellemző 😊Boston
nem emlékszem, hogy Gronkot ilyen mennyiségben párosították volna tavaly velünk, de meglehet.
több mint 15 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu

Hankerson annyira 2/1-Patriots kompatibilis elkapó, hogy talán az egyik legrosszabb odsa lehet a fogadó irodáknál... De mikor húzott utoljára (Vödört) leszámítva BB olyan játékost, akit komolyan sejtett a közönség? 😛 Szóval őt biztos nem hozzuk Foxborough-ba.viito
Nem is, mert tavaly behúzta Gronkowskit is 😊 Ráadásul hiányposztra húzott 😀 De valóban nem jellemző 😊

Do your job
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
viszont, ahogy nézegetem az embereket, potenciális DE-ből annyi van idén, hogyha most nem húzunk valakit, akkor soha.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó

Hankerson annyira 2/1-Patriots kompatibilis elkapó, hogy talán az egyik legrosszabb odsa lehet a fogadó irodáknál... De mikor húzott utoljára (Vödört) leszámítva BB olyan játékost, akit komolyan sejtett a közönség? 😛 Szóval őt biztos nem hozzuk Foxborough-ba.
több mint 15 éve
triangle 1 283
a The Brady 6 letölthető: innen

(kb. vasárnap estig fent hagyom, addig akit érdekel, annak hajrá! megéri 😊 )
több mint 15 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
Jaja az imént szóba került Cromptont pl. a Chargers draftolta.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Miért akarnátok QB-t húzni? Nem húztátok tavaly Robinson-t? Hova is járt Oklahoma? Nem elég most ő Brady mögé? Vagy ő most Cut vagy mi lett vele? (nem vagyok otthon a Pats ügyeiben)Amadeus91
még szezon előtt cutoltuk 😀
csak Hoyer van Brady mögöttWyatt
akkor csak egy kicsit maradtam le.
😀

és miért volt a Cut?Amadeus91
mert Hoyer megbízható backup képét mutatja

Egyébként azon nem kell túlzottan meglepődni, hogy egy 7. körös QB helyére próbálunk hozni egy újabbat, az összes okos csapat forgatja ezeket a late round/UDFA irányítókat, és remélik, hogy találnak közöttük egy Bradyt vagy Romot (rosszabb esetben pedig egy Casselt vagy Hoyert, akivel fillérekért megoldható a backup kérdés). Ha nem jön össze, jövőre jöhet az új ember vagy emberek.
több mint 15 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 707
Miért akarnátok QB-t húzni? Nem húztátok tavaly Robinson-t? Hova is járt Oklahoma? Nem elég most ő Brady mögé? Vagy ő most Cut vagy mi lett vele? (nem vagyok otthon a Pats ügyeiben)Amadeus91
csak Hoyer van Brady mögöttWyatt
akkor csak egy kicsit maradtam le.
😀

és miért volt a Cut?
több mint 15 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Pénteken 10.30 és 16.30 ESPN America
de gondolom nemsokára vmi torrent oldalra is felkerülHabi
Csak nincs ESPN America csatornám😕ThundersNFL
Már fent van TYT-en.Ace7
sose szerettem különösebben Brady-t, de most úgy érzem, hogy revidiálnom kell az álláspontomat... ennyire jó volt ez a dokufilm 😊 Pats fanoknak egyenesen kötelező, mindenki másnak erősen ajánlott

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
triangle 1 283

a QB-készletünkhöz: + Jonathan Crompton (Tennessee) PS-ben
több mint 15 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
csak Hoyer van Brady mögött

több mint 15 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 707
Miért akarnátok QB-t húzni? Nem húztátok tavaly Robinson-t? Hova is járt Oklahoma? Nem elég most ő Brady mögé? Vagy ő most Cut vagy mi lett vele? (nem vagyok otthon a Pats ügyeiben)
több mint 15 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
"Does Tresca have another open table for Bill Belichick?

The Patriots coach, who famously dined with Tim Tebow last year at the North End eatery, is preparing to host another highly touted quarterback this year. This time, it’s Jake Locker."

Egyenek, csak ne draftolja.

Teljes cikk

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 15 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Moach-ról mi a véleményetek?
ha már úgyis OLBkről volt szó
persze workout warrior, de beleilleszthető lenne a rendszerünkbe szerintetek?Habi
Nickel/dime rushernek lehet megfelelne. Cunningham és Ninkovich mellé talán nem is kellene egy főálllású OLB, csak egy frissített verziója TBC-nek, akinek egyetlen feladata, hogy passing downokon szolgáltassa a terrort a vakoldalra.

szerk.: ha már tavaly bejött a Ruthers, a harmadik nap végén, vagy udfa-ként remélhetőleg adunk egy esélyt Jonathan Freeny-nek OLB-ként.