New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
(...) Ami a playmakereket illeti valóban rosszul áll belőle a csapat. (...)A+ első kör lenne, egy elit pass rusher szerintem sokkal nagyobb need, mint a D-line.
Azok akik a draft legelején poszttól függetlenül ebbe a kategóriába esnek:
(...) V. Miller, R. Quinn (...)
Ideális trade-partnerek továbbra is a Bengals és Redskins a top10-ben.DoM
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Fairley-vel félek az lesz a "gond" ami lehet hogy C. Jordan-nal is, hogy "problémás arcok" így csúszhatnak bármeddig BB nem tart rájuk igényt...Ez tipikus túlmisztifikálás.
(Jóllehet éppen én írtam hogy feltradelünk Jordanért...) 😀Castleai01
Ugyanmár, miért lenne Fairley problémás arc 1 év múlva, vagy 3 múva?
Vagy egyáltalán miért az most?
több mint 14 éve
Fairley-vel félek az lesz a "gond" ami lehet hogy C. Jordan-nal is, hogy "problémás arcok" így csúszhatnak bármeddig BB nem tart rájuk igényt...(Jóllehet éppen én írtam hogy feltradelünk Jordanért...) 😀
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
A draftra való készülődés közben sokat gondolkoztam Fairley-ről elsősorban Bailey kapcsán, hogy vajon mennyire lehetne állandó helye a pályán, elsősorban az alapvédelemben, mert az vitán felül áll, hogy hatékony belső pass rusher lenne sub felállásoknál Wright v. Pryor mellett, de hogy ez mennyire jönne át a 34-ben RDE posztról abban nagyon nem vagyok biztos. Feltrade-et nálam határozottan nem ér, mert egyszerűen felőrlödne a LOS-nál a harcokban, és csak 1-gap penetratorként lenne használható, ami Belichick rendszerére sosem volt jellemző.Azok akik a draft legelején poszttól függetlenül ebbe a kategóriába esnek:Némely mock-ban 8. helyig is lecsúszik Fairley. Ha ez pl valóban megtörténik, akkor érte simán megérné felmenni, mégha te őt nem is írtad. Peppers szerű, azonnal bevethető sackmester. Én olyan játékost akarok, aki ha fent van a playnél, akkor benne van a sack lehetősége, Peppers, Allen, Hali, Woodson (jöjjön ő FA-ról) kalibert.Sobri Jóska
P. Peterson, V. Miller, R. Quinn, AJ Green, J. Jones, C. Jordan (Dareusról pár hozzászólással feljebb már írtam).
Allen Bailey személyében (még atlétikusabb formában) ugyanezt könnyen meg lehet kapni a második kör legvégén is.
több mint 14 éve
Egy ilyen vadállat passzol mindenhova. 😊Fairley szvsz nem passzolna a mi rendszerünkbe sztem, de majd jön egy okosabb szaki és megmondja a tutit. Ő inkább 4-3-ba való.FViktor93Azok akik a draft legelején poszttól függetlenül ebbe a kategóriába esnek:Némely mock-ban 8. helyig is lecsúszik Fairley. Ha ez pl valóban megtörténik, akkor érte simán megérné felmenni, mégha te őt nem is írtad. Peppers szerű, azonnal bevethető sackmester. Én olyan játékost akarok, aki ha fent van a playnél, akkor benne van a sack lehetősége, Peppers, Allen, Hali, Woodson (jöjjön ő FA-ról) kalibert.Sobri Jóska
P. Peterson, V. Miller, R. Quinn, AJ Green, J. Jones, C. Jordan (Dareusról pár hozzászólással feljebb már írtam).
Odaáll, és megy előre, míg el nem éri célját.
több mint 14 éve
Fairley szvsz nem passzolna a mi rendszerünkbe sztem, de majd jön egy okosabb szaki és megmondja a tutit. Ő inkább 4-3-ba való.Azok akik a draft legelején poszttól függetlenül ebbe a kategóriába esnek:Némely mock-ban 8. helyig is lecsúszik Fairley. Ha ez pl valóban megtörténik, akkor érte simán megérné felmenni, mégha te őt nem is írtad. Peppers szerű, azonnal bevethető sackmester. Én olyan játékost akarok, aki ha fent van a playnél, akkor benne van a sack lehetősége, Peppers, Allen, Hali, Woodson (jöjjön ő FA-ról) kalibert.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Azok akik a draft legelején poszttól függetlenül ebbe a kategóriába esnek:Némely mock-ban 8. helyig is lecsúszik Fairley. Ha ez pl valóban megtörténik, akkor érte simán megérné felmenni, mégha te őt nem is írtad. Peppers szerű, azonnal bevethető sackmester. Én olyan játékost akarok, aki ha fent van a playnél, akkor benne van a sack lehetősége, Peppers, Allen, Hali, Woodson (jöjjön ő FA-ról) kalibert.
több mint 14 éve
Én pl nagyon eltudnám viselni ha felmennék 1/4re AJ Greenért, vgy 1/10re Jordanért. Álmaimban valami ilyesmi dereng előttem.1/10 Jordan az 1/17 meg a 2/28 ment érte.
1/28 Gabe Carimi
2/1 Vagy Wisniewski vagy Hankerson kinek, hogy tetszik.
3/10 Pedig a 2/1től függően WR vagy OG
több mint 14 éve
Így igen, így már nem cserélnék, csak még elötte mentem volna bele. 😊csak az a sajnálatos, hogy pl tavaly az összes picket odaadtam volna, ha felmegyünk Suh-ért, és lehet jobban is jártunk volna vele. Sobri JóskaDMC, Gronko, Cunningham, Spikes, Hernandez szerintem kifejezetten jó, sőt esetenként kiemelkedő szezont futott, Price még nem kapott sok lehetőséget, de ő is mutatott az uccsó meccsen valamit, Meskóval nem volt gond, Larsen megint fasza volt, csak nem nálunk 😀 és eddig deadrick se vészes
én szerintem ez a draft jobb, mintha az első 4-5 helyett csak suh jött volnaWyatt
több mint 14 éve
Sajnos a Suh-féle trade-nek nem volt nagy realitása, bár nekem is tetszett volna, nem volt hova felmenni érte. Különösen, hogy a Lions elvitte 1/2-re: http://patriots.hu/nfl-draft-ndamukong-suh-es-a-trade-lehetosege/Ami a playmakereket illeti valóban rosszul áll belőle a csapat. A védelemben én egyetlen nevet se tudok írni, talán Chung lehet az, már jövőre. Támadóknál már szélesebb a választék, de azért ott is fenntartásokkal Brady mellett Faulk, Branch, idővel Gronkowski.
Azok akik a draft legelején poszttól függetlenül ebbe a kategóriába esnek:
Ideális trade-partnerek továbbra is a Bengals és Redskins a top10-ben.
több mint 14 éve
csak az a sajnálatos, hogy pl tavaly az összes picket odaadtam volna, ha felmegyünk Suh-ért, és lehet jobban is jártunk volna vele. Sobri JóskaDMC, Gronko, Cunningham, Spikes, Hernandez szerintem kifejezetten jó, sőt esetenként kiemelkedő szezont futott, Price még nem kapott sok lehetőséget, de ő is mutatott az uccsó meccsen valamit, Meskóval nem volt gond, Larsen megint fasza volt, csak nem nálunk 😀 és eddig deadrick se vészes
én szerintem ez a draft jobb, mintha az első 4-5 helyett csak suh jött volna

több mint 14 éve
Ha jól értem viito szavait, ő is azt szorgalmazza, hogy jelen állás szerint az volna nekünk a hasznos, ha ezen a drafton -ha már bizniszelni nem lehet- végre belecsapnánk a lecsóba, és ha csak 2 játékost húzunk első 5 körben, az se baj, csak legyen köztük azonnal bevethető sackgyáros, de legalábbis playmaker.Én is így gondolom, felmehetnénk simán top5-be, csak az a sajnálatos, hogy pl tavaly az összes picket odaadtam volna, ha felmegyünk Suh-ért, és lehet jobban is jártunk volna vele. Pláne, amíg ilyen jó érzékkel tudunk UDF-kat is igazolni.
És a mostani draftbrigádban nincs Suh képességű játékos, talán ha Fairley csúszik párat, ahogy néhány mock vízionálja, akkor elcsíphetjük egy bevállalós feltrade-el.
több mint 14 éve
Amikor Jets 1/5-re ugrott fel Sanchezért 1/17 illetve 2/52 pickekért tették, plusz olyan marginális kezdő játékosokat adtak bónusznak, mint A. Elam és Kenyon Coleman (Brett Ratliff nem volt tényező). Ez azért egyáltalán nem vállalhatatlan annyi pickkel, mint ami a Patsnek van.Az idei pickek le-föl cserélgetése persze más (Triangle jövő évi pickekre gondolt a trade során.)Ugyan nem vagyok DoM, de én is meg tudom neked mondani, hogy Dareusért nagyon sokat kellene beáldoznotok, ugyanis valóban top3as prospectnek számít jelenleg.tenorx
DoM, gondolod, hogy Dareus lehet reális célpont? Milyen pickeket kellene ahhoz beáldozni előreláthatólag (top3 gyanús)?Gogo
Dareushoz nem a draft helye miatt írtam az esetleget, hanem mert nem vagyok benne biztos, hogy akkora pluszt jelentene Deaderickhez és Brace-hez képest, amiért érdemes lenne előrejönni 1/4-re.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
gsn már említette korábban, hogy erről is az új CBA fog rendelkezni (a lottó ugyanolyan találgatás, mint hogy átlagolják az elmúlt 5-10 év eredményét és az alapján lesz sorrend, vagy ez alapján kialakítanak nyolc kalapot, és azon belül sorsolnak csak stb.), plusz ehhez először el kellene maradni a szezonnak, amire azért még most áprilisban aki draft stratégiát épít, az meg is érdemli a sorsát.DoM2 dolgot ne felejts!
Egyrészt pont a következő két draftot és szezont övező nagy fokú bizonytalanság miatt valószínűleg sokkal nehezebb lesz éveken átnyúló pick cseréket végrehajtani. Ilyen szituban sokszor mindenki úgy viselkedik, hogy ezek a pickek nálam vannak azokkal meg majd csak lesz valami, nem ugrálunk, ez a leginkább kockázatkerülő megoldás.
Másrészt, ebben a percben ott tartunk, hogy elmarad a szezon, tehát ha minden megy tovább egyszerűen az ügy lendületétől hajtva, akkor az nem vetít előre sok jót. Szerintem ezzel az eshetőséggel mindenképpen számolni kell, nem lenne okos taktika abban bízni, hogy valaki az utolsó pillanatban majd mégiscsak félrerántja a kormányt (természetesen ezt a valakit mindkét fél a másikban látja).
Amúgy szerintem a Patriotsnak akár lesz szezon, akár elmarad körülbelül azonosak lehetnek a céljai.
A csapat extra számú fiatal játékost kapott az elmúlt pár évben, gyakorlatilag a védelemben egész csapategységek állnak fiatal játékosokból. Innen nézve én is azt gondolom, hogy kicsit fékezni kell, ahogy BB fogalmazott pár éve, nem jellemző, hogy 7-8 újonccal a keretében kezdjen meg idényt egy csapat. Persze, tavaly mi is láthattuk, hogy be lehet építeni extra sok játékost, de nálunk megint az a gond szerintem, hogy nagyon sok pick van az első pár körben, és azért ott nem húz az ember PS tölteléket csak azért, mert megtehetné.
Másrészt piszok sok project játékos is akad a keretben, akiket teljesen felesleges szerintem újabb hosszú távú megoldásokra cserélni. Ami a legjobban hiányzott szerintem az utóbbi években az a sok "ígéretes", "tehetséges", "szorgalmas", etc. jelzővel illethető játékos között 1-2 olyan, akire mondjuk a szorgalmas jó munkásember helyett a vadállat jelzőt lehetne akasztani (playmakerek).
Innen nézve, a probléma elég egyértelmű szerintem, megint túl sok pickünk van azokban a körökban, ahonnan még fix keret tagok szoktak érkezni, tehát megint vagy távolabbi lehetőségre cseréljük őket, vagy fel kellene használni valami agresszívebb draft vagy (ha kinyit a piac akkor) trade manőverhez, mindkét esetben inkább a kiemelkedő minőséget mint a mennyésget szem előtt tartva.
több mint 14 éve
Az idei pickek le-föl cserélgetése persze más (Triangle jövő évi pickekre gondolt a trade során.)Ugyan nem vagyok DoM, de én is meg tudom neked mondani, hogy Dareusért nagyon sokat kellene beáldoznotok, ugyanis valóban top3as prospectnek számít jelenleg.
DoM, gondolod, hogy Dareus lehet reális célpont? Milyen pickeket kellene ahhoz beáldozni előreláthatólag (top3 gyanús)?Gogo
több mint 14 éve
Elég büszkék lehetünk Meskó Zolira. Nem csak a jövő puntere, de ritka értelmes srác is. Nézzétek meg az alábbi videót:http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4694545/zoltan-mesko-on-first-take
több mint 14 éve
Az idei pickek le-föl cserélgetése persze más (Triangle jövő évi pickekre gondolt a trade során.)DoM, gondolod, hogy Dareus lehet reális célpont? Milyen pickeket kellene ahhoz beáldozni előreláthatólag (top3 gyanús)?
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
gsn már említette korábban, hogy erről is az új CBA fog rendelkezni (a lottó ugyanolyan találgatás, mint hogy átlagolják az elmúlt 5-10 év eredményét és az alapján lesz sorrend, vagy ez alapján kialakítanak nyolc kalapot, és azon belül sorsolnak csak stb.), plusz ehhez először el kellene maradni a szezonnak, amire azért még most áprilisban aki draft stratégiát épít, az meg is érdemli a sorsát.Erre mondjuk nem gondoltam.zinedine5Nehezebb lenne (lesz), de lesz olyan aki jelentkezik -minimum azért a 2/1-ért- a pickekért.zinedine5Nem vagyok tisztában vele, hogyan szól a pontos szabályozás, de pl. erre gondoltam: ha nincs jövő évi szezon és lottón döntik el, a jövő évi drafton ki hányadik helyen húz, akkor elég szerencsejáték jellegű minden pick trade. (Persze ha a draftig nem dől el a lockout-kérdés)Gogo
A Pats trade-ek szempontjából jelenleg az egyetlen döntőnek tűnő tényező, hogy mennyi QB megy ki az első kör legelején, illetve 1/28-ig. Az előbbi egy potenciális feltrade miatt számít (Quinnért, Jordanért, a két top WR egyikéért, esetleg Dareusért) a másik már a jövő évi pickre cserélés miatt. A kiment QB-k mennyisége meg szépen meghatározhatja a második elejét is, illetve ha az első kör elején és végén sem volt tűzijáték, akkor a teljes második kört.
több mint 14 éve
Erre mondjuk nem gondoltam.Nehezebb lenne (lesz), de lesz olyan aki jelentkezik -minimum azért a 2/1-ért- a pickekért.zinedine5Nem vagyok tisztában vele, hogyan szól a pontos szabályozás, de pl. erre gondoltam: ha nincs jövő évi szezon és lottón döntik el, a jövő évi drafton ki hányadik helyen húz, akkor elég szerencsejáték jellegű minden pick trade. (Persze ha a draftig nem dől el a lockout-kérdés)Gogo
több mint 14 éve
Nehezebb lenne (lesz), de lesz olyan aki jelentkezik -minimum azért a 2/1-ért- a pickekért.zinedine5Nem vagyok tisztában vele, hogyan szól a pontos szabályozás, de pl. erre gondoltam: ha nincs jövő évi szezon és lottón döntik el, a jövő évi drafton ki hányadik helyen húz, akkor elég szerencsejáték jellegű minden pick trade. (Persze ha a draftig nem dől el a lockout-kérdés)
több mint 14 éve
Nehezebb lenne (lesz), de lesz olyan aki jelentkezik -minimum azért a 2/1-ért- a pickekért.(..) a pickeket nem kellene mind ellőni, ennyi hely nincs is a csapatban, pár cetlit nem ártana jövőbelire cserélni.triangleA CBA-mizéria/lockout miatt ez most nem lesz olyan egyszerű, mint az elmúlt években volt.Gogo
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ranking the Head CoachesMeg azért Raheem Morris is összehozottt idén a Tampaval 10-6-os mérleget
1. Bill Belichick, New England Patriots
2. Mike Tomlin, Pittsburgh Steelers
3. Andy Reid, Philadelphia Eagles
4. Mike McCarthy, Green Bay Packers
5. Sean Payton, New Orleans Saints
6. Tom Coughlin, New York Giants
7. Rex Ryan, New York Jets
8. Lovie Smith, Chicago Bears
9. Mike Smith, Atlanta Falcons
10. M. Shanahan, Washington Redskins
10. John Harbaugh, Baltimore Ravens
Még ha az első hely vitathatatlan is, elég fos egy lista ez.
Most a jelenlegi szakmai tudás a szempont, vagy az eredményesség?
Ha az elöbbi, akkor Shanahan?!?! Ha az utóbbi, akkor Shanahan csak 10.?!?!
Nem is beszélve Reid 3. helyéről, akit bár sokra tartok,d e ugye nincs SB-győzelme, Ryan 7.helye szakmailag indoklolt, de pár éve főedző csak, Harbaugh szintén, Lovie Smith meg mint HC, a Grossman-éra után minősíthetetlen.
Valamint nálam Coughlin vitathatatlan top3.Sobri Jóska
több mint 14 éve
(..) a pickeket nem kellene mind ellőni, ennyi hely nincs is a csapatban, pár cetlit nem ártana jövőbelire cserélni.triangleA CBA-mizéria/lockout miatt ez most nem lesz olyan egyszerű, mint az elmúlt években volt.
több mint 14 éve
triangle
1 283
Bruschi szerint fennáll a veszélye, hogy "túlfiatalodik" a csapat:”The way it is now, they have to use those picks, unless they trade them for future picks,” said Bruschi, an analyst for ESPN. ”So there’s a danger of the Patriots becoming too young. In a non-lockout perfect world, you trade picks, bring veteran players in, like they did when they traded for Randy Moss and Wes Welker. You don’t want a team that’s too young. You have to wait on that development. While you’re waiting, you’re losing games.”
részben egyetértek vele, nem jó, ha csak fiatalokkal van tele egy csapat, ugyanakkor szerintem nálunk nem áll fenn annak a veszélye, hogy a fiatalítás miatt majd sorra bukjuk a meccseket. bár a pickeket nem kellene mind ellőni, ennyi hely nincs is a csapatban, pár cetlit nem ártana jövőbelire cserélni.