New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
triangle 1 283
végre jó hír, a sok múlt heti hiányzó után a mai edzésről már csak a két agyrázkódott (Wright, Connolly) és Brace (könyök) hiányzott 😊
több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
A Philly meccset végignézve nem kérdéses, Brady az MVP, ez szerintem eldőlt.
És a statokat böngészgetve egy szívderítő, büszkeségre okot adó érdekesség: A Patriots épp 7 meccses győzelmi sorozatban van, ez a leghosszabb ilyen momentán az NFL-ben. A második leghosszabb jelenleg 3 meccses. (Ravens, Colts, Detroit 😊 )Sobri Jóska
Vigye Brady az MVP-t miénk a gyűrű neki már úgyis van három 😊dande
MVP, gyűrű, mindent ide. 😊 Legyen csak 4 (5,6,7).Sobri Jóska
Igen, igen, igen! 😀

http://www.youtube.com/watch?v=f4u0bNAQjpM
Egy pici büszkeség... van mit az öcsi orra alá dörgölni, ha elkapná a gépszíj... 😂
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Vödör PB-je - a tavalyihoz hasonlóan - egy vicc, szvsz Sanders többet adott be a közösbe... Chung helyzete érdekes, mert a sérüléséig messze ő volt a legjobb védőnk, azóta azonban nem az igazi... félek egy egész offseason kell majd neki, vhol 70%-on pöröghet a srác:SGyulus
Mayo is hasonló volt tavaly. A sérüléséig nagyon dúrva volt, aztán eléggé visszaesett. Szerencsére az idei évre visszatért oda, ahogy kezdte. Reméljük Chung is így lesz.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 750 — Így remélem megfelelek nektek.....
És a statokat böngészgetve egy szívderítő, büszkeségre okot adó érdekesség: A Patriots épp 7 meccses győzelmi sorozatban van, ez a leghosszabb ilyen momentán az NFL-ben. A második leghosszabb jelenleg 3 meccses. (Ravens, Colts, Detroit 😊 )Sobri Jóska
MVP, gyűrű, mindent ide. 😊 Legyen csak 4 (5,6,7).Sobri Jóska
Felőlem lehet csak jövő évtől induljon 😛 én csak egy SB-t szeretnénk megélni ha lehet már az is óriási, mindegy úgyis látens Pats fan vagyok 😉 így nem fogok annyira szomorkodni ha végül ti nyertek (ha már NBA-ben a Celticsnek szurkolok kb 15 éve)
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
MVP, gyűrű, mindent ide. 😊 Legyen csak 4 (5,6,7).

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 750 — Így remélem megfelelek nektek.....
Vigye Brady az MVP-t miénk a gyűrű neki már úgyis van három 😊
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Miért, mi történt a philly meccsen?polonic
Vick szar volt.
több mint 13 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Miért, mi történt a philly meccsen?

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
2011 Pro Bowl rosters a Patriotstól érintett játékosok:
Brady
Mankins
Wilfork
Mayo
McCourty
Merriweather

(Értem én, hogy Reed után Vödör az AFC legjobb FS-je 😀 , de azért ha már egyszer Patriots játékost kell jelölni, Gronkowski, Welker vagy Chung biztos, hogy nem fért volna be?)

LinkGogo
Hát Welker semmikép sem pro bowl kategoria idén. Rengeteg elejtett passza van. Chung meg. Nehéz úgy bekerülni, hogy a vetélytársad egy bizonyos POlamalu. Viszont Gronkowski beférhetett volna.FViktor93
Vödör PB-je - a tavalyihoz hasonlóan - egy vicc, szvsz Sanders többet adott be a közösbe... Chung helyzete érdekes, mert a sérüléséig messze ő volt a legjobb védőnk, azóta azonban nem az igazi... félek egy egész offseason kell majd neki, vhol 70%-on pöröghet a srác:S

más...beszéltünk arról, h kell-e majd ennek a csapatnak egy futó vagy sem...

BJGE jövőre RFA lesz, szóval legfeljebb csak egy holdout-tól tarthatunk... ami egyébként valamilyen szinten jogos is lenne, idén 470e-t visz haza, ami pofátlanul jutányos ár egy 1000 yard/10 TD-s futóért. Egy második körös RFA tender tutira nálunk tartaná.
A srác egyébként az RB feladatok 3 területén - futás, elkapás, passz blokkolás - igazán csak a futásban jó, megtalálja a lyukat oszt' berongyol.. nem valami sebes a srác, de azért meglepően sok yardot tud összeszedni és MINDIG előre esik. Közel sem ütközik úgy, mint Marion Barber fénykorában... egy átlagos, 2.-3. számú futó aki iszonyatosan ismeri már a futósémánkat és az edzői elvárásokat + Mankins megérkezésével azért igencsak kemény kis futásblokkolást produkál a fal is.
Elkapás terén felejtős, nem véletlen, hogy mindig play-action passz playeknél hagyjuk csak fent, normál passzjátéknál iszonyat ritka. Passz blokkolás nem nagyon megy neki, pedig Fafejnél nagyságrendekkel előnyösebb felépítéssel rendelkezik.
Összességében véve egy megbízható, fiatal north-south futó aki tényleg csak futni tud, azt is átlagosan - azonban ismeri a rendszert és jó blokkolás mellett így is szép eredményeket ér. Egy ideális világban goalline/short yardage back lenne nálunk + neki adnánk a lasztit az óra lepörgetése végett is.

Woodhead... mit is mondjak, személyes kedvencem és nem véletlen, hogy 2013-ig patrióta marad. Tényleg sokban hasonlít Faulkra, azt azonban kiemelném, hogy JOBB futó és rosszabb elkapó az öregnél. Félelmetes, hogy ilyen méretekkel hogy fut közepében és mit produkál a védőkkel. Ez idővel csak jobb lesz, idén szezon közben érkezett, egy komplett offseason csak dobhat ezen. Megbízható, jó kezű elkapó de eleddig nem láttam tőle olyan bravúrokat, amiket Faulk egy-két hetente produkált. Passzvédekezésben, blitz pickupban kifejezetten jó - ahogy említették korábban, nem a DT-k elleni produktumát kell nézni. LB, DB általában nem jelent gondot számára, a többieket max lelassítani tudja... ja és egyébként ST játékosnak sem kutya.
Hosszú évekre megvan vele oldva a 3rd down/change of pace back szerepe, meccsenként akár 15-18 produktív labdaérintést is kihozhat belőle egy jó OC. Méretei miatt sosem lehet belőle all-down back.

Két ilyen kvalitású játékos mellett egy olyan RB-re lenne még szükség, aki 1. bírja annyira a terhelést, mint BJGE 2. van olyan elkapó/passz blokkoló mint Woodhead. A játékstílusunkra tekintettel nincs rá szükség, hogy bulldozer-felépítésű back legyen... inkább egy olyan jellegű játékos, mint JMD választottja, Moreno vagy éppen McCoy. RB-ből egyébként nem nagyon szabad "használtat" szerezni (vannak kivételek, lásd Turner), szvsz 2.-3. körben is találhatunk egy olyan játékost, aki egyszerre jelent konstans veszélyt futás ÉS elkapás terén is....
több mint 13 éve
triangle 1 283
nem tulajdonítok nagy jelentőséget a pro bowlnak, mindenesetre jó látni, hogy sokan elismerik a pats-eseket. Vödör helye egy vicc, Gronk viszont pro bowl szinten teljesített, de Gates-től és Lewis-tól sem lehet elvitatni a helyet. Mankins nem a teljesítménye, hanem a hét kihagyott meccs miatt meglepő kicsit.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szvsz a szurkolók túl sok jelentőséget tanusítanak a PB-nak és az MVP választásnak.

Egyrészt, mindenki tud mondani a saját csapatából legalább 3-4 játékost, aki "beférhetett volna"(az élcsapatok szurkolói még többet is). Az AFC 16 csapatával számolva ez kapásból 64 ember, és akkor még a legszűkebb lehetőséget vettem alapul.

Másrészt, azért a PB-nak nem az a célja, hogy 2-3 élcsapat adjon komplett egységeket.
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Brady
Mankins
Wilfork
Mayo
McCourty
Merriweather

(Értem én, hogy Reed után Vödör az AFC legjobb FS-je 😀 , de azért ha már egyszer Patriots játékost kell jelölni, Gronkowski, Welker vagy Chung biztos, hogy nem fért volna be?)

LinkGogo
Hát Welker semmikép sem pro bowl kategoria idén. Rengeteg elejtett passza van. Chung meg. Nehéz úgy bekerülni, hogy a vetélytársad egy bizonyos POlamalu. Viszont Gronkowski beférhetett volna.
több mint 13 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
“Everybody knows it should be Michael Vick, but they’re going to let Brady win it because it’s Tom Brady,” Crowder told AOL Fanhouse. “You’ve got to go with Vick. Vick’s my dude.”

hiába na, tudtuk, hogy csak a neve és a hype-ja nagyWyatt
Ez a fószer a sérülése után már rég kiégett 😛 😛 😛

Egyébként - mivel 2*-es fantasy-Michael Vick tulajdonos vagyok, illetve mivel vége a ligáknak ezért voltam-, Vicktől sem vitatnám el az MVP-t a teljesítménye alapján.

Sőt javaslatom, legyen Vick az MVP, Brady vigaszdíjként meg kapja meg a 4. gyűrűjét.
Neki már úgyis mindegy, mivel kiégett. Ennyi. :cool: :cool:
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
És a statokat böngészgetve egy szívderítő, büszkeségre okot adó érdekesség: A Patriots épp 7 meccses győzelmi sorozatban van, ez a leghosszabb ilyen momentán az NFL-ben. A második leghosszabb jelenleg 3 meccses. (Ravens, Colts, Detroit 😊 )

több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Brady
Mankins
Wilfork
Mayo
McCourty
Merriweather

LinkGogo
Az első ötös teljesen jogosan megérdemli ez nem is kérdéses, reméljük a PB idején más feladatokra fogunk koncentrálni
G-Force-t és Vollmert is hiányolom, mert amelyik fal mögött Tom ilyen mutatót produkál abból többet is választhattak volna.
Vödör választása érdekes, de hát a PB már csak erről szól meglepetés választások sorozata 😀

Bízom benne, hogy a mai Vikes - Philly meccs után meg amit Vick művelt, a szakértők is úgy döntenek, hogy Tom lesz az MVP. Ez nem is lehetne kérdés.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
“Everybody knows it should be Michael Vick, but they’re going to let Brady win it because it’s Tom Brady,” Crowder told AOL Fanhouse. “You’ve got to go with Vick. Vick’s my dude.”

hiába na, tudtuk, hogy csak a neve és a hype-ja nagy

több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Brady
Mankins
Wilfork
Mayo
McCourty
Merriweather

Link

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
De tény, hogy van saját hibából történt balfasz húzása is BBnek, de azokat kompenzálja azzal, hogy későbbi körös pickekből meg kezdőket húz.FViktor93
Plusz akkor ide lehet venni az UDFA-ból kukázott embereket is.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Bár BB-t nagyon nagyra tartom, de azért az elvesztegetett első, második, harmadik körök, ami nem lutri kéne, hogy legyen, elég sokba fáj(t)nak. Ezek a játékosok kéne, hogy alap legyenek, mint Mayo, vagy McC.
(Maroney, Chad Jaxon, David Thomas, Wheatley, Crable, O'Conell, McKenzie)zinedine5
Elismerem, hogy volt sok mellé nyúlása BBnek a korai körös pickeknél. De a sérülések ellen ő se tud semmit se tenni. Az elmúlt 5 év korai körös húzásai:

2006:
1 kör Maroney: Hát őt tényleg fel lehet róni BBnek bár nála sztem nem lehetett számítani arra, hogy szar lesz.
2 kör: Chad Jackson: Őt is lehet mondani BB egyik bukásának bár szvsz azt nem lehet látni a workouton, hogy nem tudja megtanulni a playbookot.
3 kör: David Thomas: 3kör itt már alapból benne van a bust esély, szóval ezt sem mondanám BB hibájának, de tény, hogy jobban ki lehetett volna használni a srácot.

2007:
1 kör: Vödör pick. Na ez tényleg BB hibája szvsz. Voltak nála jobb opciók is. (Itt utána csak 4. körös volt.)

2008:
1 kör: Mayo. Szvsz BB zseniális húzása szinte senki nem értette a picket, de BB meglátta benne azt akivé vált idén.
2 kör: Weathley: Ez sem BB hibája a sérülésekkel nem lehet mit tenni, az nem derül ki a workouton.
3 kör: Crable: Dettó mint Weathely, bár itt fel lehet hozni az idei Woods cserét.
3 kör: O'Connel: bukott project. Sztem ez JMD távozásával bukott meg.

2009:
1 kör nincs
2 kör: Chung: Remek pick a következő Rodney kb
2 kör: Brace: Egyenlőre ha minimálisan is de +-os húzás. Ha nem lesz sérült masszív tagja lesz a DLinenak
2 kör: Butler: Ez is jó pick, bár az idei mellőzötség Arrington javára érthetetlen ez lehet BB hibája.
2 kör: Vollmer: No question
3 kör: Tate egyenlőre 3. opció de ő a sérülése miatt rookienak számít.
3 kör: McKenzie: A sérüléssel nem lehet mit tenni. Ha pedig van esélyed, hogy Spikes nálad játsszon nem fogsz McKenzievel szenvedni szvsz. Bár esélyt adtam volna neki én is, de másrészről meg ott van Fletcher jó játéka. Mondjuk, hogy BB a sérülése miatt tette ki.

2010: Ezt nagyon nehéz értékelni, de azért megteszem.
1 kör: McCourthy: Mint Vollmer. No question
2 kör: G-Force: 9TD, ez önmagáért beszél
2 kör: Cunningham: ha játszik kezdő és ezt egyre jobban teszi
2 kör: Szeméyles kedvencem. Pont iylen ember kell ide, és eztr remekül vette észre BB.
3 kör: Price: Érdekes pick. Jobban örültem volna ha előtte vittük volna Deckert, de még korai le írni.

Összegezve. Lehet mondani, hgy BBnek van jó pár bukott korai körös pickje, de azok nagy százaléka önhibán kívül lett Bust. Gondolok itt sérülésre vagy olyan dologra ami egy megbeszélésen vagy az egyetemi vidók alatt nem jön elő. De tény, hogy van saját hibából történt balfasz húzása is BBnek, de azokat kompenzálja azzal, hogy későbbi körös pickekből meg kezdőket húz.FViktor93
Hű, baszki, te aztán kitettél magadért. 😀

De komolyra fordítva, a 3. kör az kezdő, de min csere kell, hogy legyen. Így lehet csapatot építeni. A harmadik kör nem arra való, hogy kisérletezzünk (O'Conell). Ha nem jön be akkor sem bust, csak oda biztosabbakat kell húzni. Wheatleyről pedig mindenki tusta, hogy a csuklója gáz, tehát kockázatos pick volt.
Szerintem BB nem jó draftoló, túl sokat variál és ez néha bejön. McC ilyen.
Az idei draft 2,3,4 köre, na ilyennek kell lenni egy draftnak. minden játékos hasznosítható, nem project játékosok. (Kívéve Price.)

Más kérdés, hogy ha lát valakit játszani NFL szinten, abból miket tud kihozni. Ez látszik inkább azon a 21 játékoson.zinedine5
Szerintem meg rossz oldalról közelítitek meg. BB az alapján húz,hogy meglátja-e a kiválasztottban azt a pluszt amit csak ő ismer. Ez eredményez bustokat is, olyan bustokat amelyek más számára egyértelműen nem pickek. Viszont ugyan ezen Valamit keresve hoz ide olyan játékosokat mint Welker vagy Fafej. Együtt érdemes csak vizsgálni a kettőt. Egyik sem járuléka a másiknak, mindkettő elengedhetetlen eleme a BB policy-nak.
több mint 13 éve
A válasz kérdésedre:BB!! 😉Dega
Bár BB-t nagyon nagyra tartom, de azért az elvesztegetett első, második, harmadik körök, ami nem lutri kéne, hogy legyen, elég sokba fáj(t)nak. Ezek a játékosok kéne, hogy alap legyenek, mint Mayo, vagy McC.
(Maroney, Chad Jaxon, David Thomas, Wheatley, Crable, O'Conell, McKenzie)zinedine5
Elismerem, hogy volt sok mellé nyúlása BBnek a korai körös pickeknél. De a sérülések ellen ő se tud semmit se tenni. Az elmúlt 5 év korai körös húzásai:

2006:
1 kör Maroney: Hát őt tényleg fel lehet róni BBnek bár nála sztem nem lehetett számítani arra, hogy szar lesz.
2 kör: Chad Jackson: Őt is lehet mondani BB egyik bukásának bár szvsz azt nem lehet látni a workouton, hogy nem tudja megtanulni a playbookot.
3 kör: David Thomas: 3kör itt már alapból benne van a bust esély, szóval ezt sem mondanám BB hibájának, de tény, hogy jobban ki lehetett volna használni a srácot.

2007:
1 kör: Vödör pick. Na ez tényleg BB hibája szvsz. Voltak nála jobb opciók is. (Itt utána csak 4. körös volt.)

2008:
1 kör: Mayo. Szvsz BB zseniális húzása szinte senki nem értette a picket, de BB meglátta benne azt akivé vált idén.
2 kör: Weathley: Ez sem BB hibája a sérülésekkel nem lehet mit tenni, az nem derül ki a workouton.
3 kör: Crable: Dettó mint Weathely, bár itt fel lehet hozni az idei Woods cserét.

2009:
1 kör nincs
2 kör: Brace: Egyenlőre ha minimálisan is de +-os húzás. Ha nem lesz sérült masszív tagja lesz a DLinenak
2 kör: Butler: Ez is jó pick, bár az idei mellőzötség Arrington javára érthetetlen ez lehet BB hibája.
3 kör: McKenzie: A sérüléssel nem lehet mit tenni. Ha pedig van esélyed, hogy Spikes nálad játsszon nem fogsz McKenzievel szenvedni szvsz. Bár esélyt adtam volna neki én is, de másrészről meg ott van Fletcher jó játéka. Mondjuk, hogy BB a sérülése miatt tette ki.

2 kör: Szeméyles kedvencem. Pont iylen ember kell ide, és eztr remekül vette észre BB.
3 kör: Price: Érdekes pick. Jobban örültem volna ha előtte vittük volna Deckert, de még korai le írni.

Összegezve. Lehet mondani, hgy BBnek van jó pár bukott korai körös pickje, de azok nagy százaléka önhibán kívül lett Bust. Gondolok itt sérülésre vagy olyan dologra ami egy megbeszélésen vagy az egyetemi vidók alatt nem jön elő. De tény, hogy van saját hibából történt balfasz húzása is BBnek, de azokat kompenzálja azzal, hogy későbbi körös pickekből meg kezdőket húz.FViktor93
Hű, baszki, te aztán kitettél magadért. 😀

De komolyra fordítva, a 3. kör az kezdő, de min csere kell, hogy legyen. Így lehet csapatot építeni. A harmadik kör nem arra való, hogy kisérletezzünk (O'Conell). Ha nem jön be akkor sem bust, csak oda biztosabbakat kell húzni. Wheatleyről pedig mindenki tusta, hogy a csuklója gáz, tehát kockázatos pick volt.
Szerintem BB nem jó draftoló, túl sokat variál és ez néha bejön. McC ilyen.
Az idei draft 2,3,4 köre, na ilyennek kell lenni egy draftnak. minden játékos hasznosítható, nem project játékosok. (Kívéve Price.)

Más kérdés, hogy ha lát valakit játszani NFL szinten, abból miket tud kihozni. Ez látszik inkább azon a 21 játékoson.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az egész NFL lényegében a hullámvasút-effektust hozza elő, lásd: Carolina útját 2003-ban merre jártak, most épp merre tartanak, St. Louis hat év után először jut rájátszásba, és sorolhatnám, nem fogom.

Most a NFC West gyönge, és hát kicsi valószínűsége volt annak, hogy egy divízión belül, egy fordulóval a vége előtt mindenkinek negatív legyen a mérlege, ám csak azért, mert egyetlen egyszer, most épp így alakult, egyetlen év negatív tapasztalata miatt, nem szabad az egész rendszert megváltoztatni. Teljesen ésszerűtlen és kapkodó reagálás lenne egy helyzetre.

Nem mellesleg, NFC West az elmúlt tizenegy évben négyszer adott SB szereplőt (kétszer Rams, egyszer Seahawks és Cardinals), plusz ott van a legendás 49ers, szóval ők is szépen termeltek, csak most épp hullámvölgy. Az AFC East is ezen 11 év alatt négyszer adott, egyetlen csapatot az SB-be.
több mint 13 éve
Az milyen, hogy az NFL legjobb mutatójával rendelkező csapatának keretében 21 undrafted játékos van? 😊
Ez csak nekem tűnik soknak, vagy máshol is ilyen a helyzet?

http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4690597/patriots-roster-by-draft-statusSpigo

2006:

2007:

2008:

2009:
1 kör nincs

Összegezve. Lehet mondani, hgy BBnek van jó pár bukott korai körös pickje, de azok nagy százaléka önhibán kívül lett Bust. Gondolok itt sérülésre vagy olyan dologra ami egy megbeszélésen vagy az egyetemi vidók alatt nem jön elő. De tény, hogy van saját hibából történt balfasz húzása is BBnek, de azokat kompenzálja azzal, hogy későbbi körös pickekből meg kezdőket húz.
több mint 13 éve
Amúgy csak bennem fogalmazódik meg immárom 3 éve folyamatosan - nagyjából azóta, h a Pats 11-5-tel nem jutott a PO-ba-, hogy ez a csoportgyőzelmeken alapuló lebonyolítási forma nem kicsit méltánytalan?!

Az NFC Westből idén akár egy negatív mérlegű csapat is bekerülhet, úgy, h több 10-6-os csapat kieshet.

A másik meg, hogy a negatív mérleggel bejutható Seahawks hazai pályán fogadhatja az akár 12-4-es mérlegű Saints-et.

Bevallom őszintén, a Jets meccses mészárlás előtt féltem, h ha a Pats nem tud ott győzni, akkor akár egy egyébként kiváló - akár 13-3, 12-4-es- mérleggel is idegenbe kényszerül, feltehetően a bivalyerős, de "hullámvasutazó" Chargers otthonába.
(Erre hál'Istennek nem került sor, szerintem a srácok sem bánják Foxboróban, hogy San Diego-ba nem kell menni és ők sem jöhetnek :cool: )Rule
Szerintem egyáltalán nem méltánytalan a rendszer. Idén ez a helyzet, de pár éve pont a Mi csoportunk volt írtó gyenge még ha mi ki is emelkedtünk belőle. Jól van ez a rendszer megcsinálva. érjen valami előnyt a csoportgyőzelem szvsz. Arról lehetne vitatkozni, hogy a mérleg alapján kéne a hazai pályát osztani, de az már másik történet.
több mint 13 éve
Az milyen, hogy az NFL legjobb mutatójával rendelkező csapatának keretében 21 undrafted játékos van? 😊
Ez csak nekem tűnik soknak, vagy máshol is ilyen a helyzet?

http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4690597/patriots-roster-by-draft-statusSpigo
(Maroney, Chad Jaxon, David Thomas, Wheatley, Crable, O'Conell, McKenzie)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Amúgy csak bennem fogalmazódik meg immárom 3 éve folyamatosan - nagyjából azóta, h a Pats 11-5-tel nem jutott a PO-ba-, hogy ez a csoportgyőzelmeken alapuló lebonyolítási forma nem kicsit méltánytalan?!

Az NFC Westből idén akár egy negatív mérlegű csapat is bekerülhet, úgy, h több 10-6-os csapat kieshet.

A másik meg, hogy a negatív mérleggel bejutható Seahawks hazai pályán fogadhatja az akár 12-4-es mérlegű Saints-et.

Bevallom őszintén, a Jets meccses mészárlás előtt féltem, h ha a Pats nem tud ott győzni, akkor akár egy egyébként kiváló - akár 13-3, 12-4-es- mérleggel is idegenbe kényszerül, feltehetően a bivalyerős, de "hullámvasutazó" Chargers otthonába.
(Erre hál'Istennek nem került sor, szerintem a srácok sem bánják Foxboróban, hogy San Diego-ba nem kell menni és ők sem jöhetnek :cool: )Rule
Nem tudom. Szerintem ez a jelenlegi rendszer a 32 csapattal egyáltalán nem rossz. Persze, mondhatnánk, hogy jusson be az AFC és az NFC első 6 helyezettje, de akkor is előállhatna, hogy amíg az AFC-ből mondjuk lemarad egy 12-4-es csapat, addig az NFC-ben bejut mondjuk egy 8-8-as.

Amúgy a rendszer valószínűleg azért van így kitalálva, hogy a csoportbajnoki címeknek az értékét növelje, a presztízsen kívül így ugyanis valódi értelme is van a csoport megnyerésének. A csoportok pedig szerintem jó ötletet jelentenek, igazi rivalizálások lehetnek 1-1 csoporton belül.