New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Boldog Új Évet minden Patriosts fannak:köszi Hörinek a linket.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem nem volt semmi tiszteletlenség abban amit írtam... a Miami-nak ez a meccs semmit sem jelent, nem fogják túlhajtani magukat.
több mint 13 éve
Biztos van valami statisztika erre is, de hasraütés alapján kb 80 % az esélye, hogy valaki egy-két meccsre lesérül. Én inkább a pihentetés mellett lennék. 1, max 2 negyed a kezdőknek.
több mint 13 éve
Valószínűleg az lenne a legjobb verzió, hogy a meccs elején elhúz a Pats 10-14 ponttal és tartja ezt a különbséget. Akkor nincs nagy megfeszülés se, meg motiváció a túl kemény hitekre se...Nyújtsák minél hosszabbra azt a hazai veretlenségi sorozatot, legyen W.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
anno igencsak szép hagyományt teremtettünk a 'phins elleni meccsek leadásával... a miami trifectája az életéért küzd és valamivel jobb színben tüntetné fel őket egy Pats elleni szezonzáró győzelem (kb. mint halottnak a csók)Volt már amikor rendesen elpics@ztak minket és csak pislogtunk.nDRoA Miami ellen ez elég is 😀mr nemoTiszteljük jobban őket.undisputedly
a tavalyi meccsből okulva örülnék annak, ha csak egy félidőt játszanának a fontosabb játékosok, szvsz ennyi játékidő csak megelőzi azt, hogy totál berozsdásodjanak + talán nem lesznek WW-szerű sérülések
egyébként meg drukkoljunk, hogy az egyedüli pass-rushképes DL-ek, azaz Wright és Pryor felépüljenek a rájátszásra + hogy Spikes-on ne annyira látszódjon a 4 (+1) hét kihagyás
több mint 13 éve
Azért mindenki annyira játszik jól, amennyire hagyják neki. A vasárnapi a Finsnek is az utolsó alapszakasz meccs, amin már csak maximum a tisztes helytállás és a draft pozíciójuk múlhat.Volt már amikor rendesen elpics@ztak minket és csak pislogtunk.nDRoA Miami ellen ez elég is 😀mr nemoTiszteljük jobban őket.undisputedly
Ha jól tudom a Fins nagy reményekkel vágott neki a szezonnak, amiben nem tudtak a várakozásoknak megfelelően szerepelni. Ez nem biztos, hogy túlzott motivációt indukálna.
Ami engem motiválna egy hasonló helyzetben az az, hogy legalább egálra hozzam a szezont, ha már a playoff elúszott, bár nem tudom, hogy egy profi sportolót ezt mennyire mozgat meg, mivel én mérlegelném azt is, hogy jövőre is lesz szezon, és nem biztos, hogy kockáztatnám a hidegben az egészségem ha már úgy sincs tétje. De lehet, hoyg ez csak a rossz elméleti közgazdaságtani hozzáállás. 😀
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Volt már amikor rendesen elpics@ztak minket és csak pislogtunk.A Miami ellen ez elég is 😀mr nemoTiszteljük jobban őket.undisputedly
több mint 13 éve
A Miami ellen ez elég is 😀mr nemoTiszteljük jobban őket.
több mint 13 éve
Már csak a Tom hazai veretlenségi sorozata miatt is meg kell nyerni a meccset, nem beszélve arról amit Bria mondott. Hiába nincs már tétje a PO szempontjából a meccsnek, ez egy csoportmeccs, amit mindig kötelező hozni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Itt nem szokás a kezdőket pihentetni 😀 azt viszont el tudom képzelni, hogy nem lesznek fent minden play-nél, és a tartalék egyes játékosai kapnak egy kis játékidőt. Brady szvsz fog vagy 3 negyedet játszani és az utolsót üli ki. Azt viszont biztosra veszem, hogy senki nem fog "meghalni" a pályán, mindenki hozza a kötelezőt és kész. A Miami ellen ez elég is 😀
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81d53082/article/jets-fan-wants-supreme-court-to-review-lawsuit-vs-patriotscsak mert már rég nem volt...
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Hát a csapat már pihent kb olyan hosszat mint a wildcard kör alatt és elég jól sikerült felpörögni. (Lions meccs utánra gondolok 😀)Abszolút támogatom!Megy a találgatás ezerrel h ki mennyit fog játszani. Brady hozzáállásán látszik h már a Bills stadionjából kijövet a buszon notebookján a Miami elleni videók mentek és azokat tanulmányozta. Wes azt mondta h BB dönt, ő szeretne játszani és nem parázik amiatt, ami tavaly történt.Baby Vince és Mayo elég egyértelműen nyilatkozták, hogy játszani szeretnének.
Kb azon a véleményen vannak a szakik h 1 negyedet, vagy max egy félidőt lehet kapnak a kezdők, mert nagyon sok lenne a 3 hét kihagyás. Aztán majd meglátjuk... én lehet pihentetném Bradyt, West, Vincet, Mayot...Danna
Ők is megemlítették, hogy a kihagyás nem tesz jót a formájuknak.Sinisa
Az hogy tavaly Welker lesérült benne van,lesérülhetett volna bármikor máskor nem pont az utolsó alapszakasz meccsen de ez már túl lett tárgyalva millió 1x.
Az viszont nem mindegy hogy mennyi olyan formahanyatlásról hallottunk már amikor a sérülés elkerülése érdekében nem játszott x vagy y aztán le nem is sérült de olyan szinten "leült" h fel sem pörgött utánna.
Bőven elég lesz a wild card kör alatt formában tartani a fiúkat mert bár kicsit ismétlem önmagam de sokszor halljuk h nem biztos h előny a wild card körben való nem részvétel épp a forma miatt.Joco
több mint 13 éve
Abszolút támogatom!Megy a találgatás ezerrel h ki mennyit fog játszani. Brady hozzáállásán látszik h már a Bills stadionjából kijövet a buszon notebookján a Miami elleni videók mentek és azokat tanulmányozta. Wes azt mondta h BB dönt, ő szeretne játszani és nem parázik amiatt, ami tavaly történt.Baby Vince és Mayo elég egyértelműen nyilatkozták, hogy játszani szeretnének.
Kb azon a véleményen vannak a szakik h 1 negyedet, vagy max egy félidőt lehet kapnak a kezdők, mert nagyon sok lenne a 3 hét kihagyás. Aztán majd meglátjuk... én lehet pihentetném Bradyt, West, Vincet, Mayot...Danna
Ők is megemlítették, hogy a kihagyás nem tesz jót a formájuknak.Sinisa
Az hogy tavaly Welker lesérült benne van,lesérülhetett volna bármikor máskor nem pont az utolsó alapszakasz meccsen de ez már túl lett tárgyalva millió 1x.
Az viszont nem mindegy hogy mennyi olyan formahanyatlásról hallottunk már amikor a sérülés elkerülése érdekében nem játszott x vagy y aztán le nem is sérült de olyan szinten "leült" h fel sem pörgött utánna.
Bőven elég lesz a wild card kör alatt formában tartani a fiúkat mert bár kicsit ismétlem önmagam de sokszor halljuk h nem biztos h előny a wild card körben való nem részvétel épp a forma miatt.
több mint 13 éve
Megy a találgatás ezerrel h ki mennyit fog játszani. Brady hozzáállásán látszik h már a Bills stadionjából kijövet a buszon notebookján a Miami elleni videók mentek és azokat tanulmányozta. Wes azt mondta h BB dönt, ő szeretne játszani és nem parázik amiatt, ami tavaly történt.Baby Vince és Mayo elég egyértelműen nyilatkozták, hogy játszani szeretnének.
Ők is megemlítették, hogy a kihagyás nem tesz jót a formájuknak.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
A Pats sohasem aláz csak néha-néha komolyabb ERŐDEMONSTRÁCIÓ-t tart. 😀
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
12-9 BB mérlege a Phins ellen, ez a legrosszabb afc east csapat ellen.csoportmérkőzés sosem tét nélküli.briareosHát sztem azért nem fog a kardjába dőlni az öreg ha kikapunk tőletek.FViktor93
nyilván semmi sem múlik a vasárnapi meccsen, de csodálkoznék ha nem akarna alázni
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Nem kell pihentetni senkit, mert ha rágörcsölnek, hogy jaj megsérülhetek akkor meg is fognak sérülni. Wes is egy rossz mozdulat sérült le, ez bármikor benne van sajnos.Vagy úgy járunk mint tavaly Welkerrel. Inkább pihentessünk.
Inkább menjünk be, úgy a PO-ba, hogy mindenki játszik és győzünk ráadásul hazai pályán egy csoport rivális Miami ellen! Ráadásul remek győzelmi szériában vagyunk. Mentálisan, fizikálisan a csapat eddig is rendben volt és most folytatni kell ezt az utat.
Én eddig se voltam ez a pihentessünk (pihenünk majd a WC körben eleget 😉 ), hogy meg ne sérüljön senki dolog mellett. Aki játszik az játsszon maximális erőbedobással, aki pedig sérült az természetesen ne és épüljön fel minél előbb!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!Bruschi85
több mint 13 éve
Nem kell pihentetni senkit, mert ha rágörcsölnek, hogy jaj megsérülhetek akkor meg is fognak sérülni. Wes is egy rossz mozdulat sérült le, ez bármikor benne van sajnos.Inkább menjünk be, úgy a PO-ba, hogy mindenki játszik és győzünk ráadásul hazai pályán egy csoport rivális Miami ellen! Ráadásul remek győzelmi szériában vagyunk. Mentálisan, fizikálisan a csapat eddig is rendben volt és most folytatni kell ezt az utat.
Én eddig se voltam ez a pihentessünk (pihenünk majd a WC körben eleget 😉 ), hogy meg ne sérüljön senki dolog mellett. Aki játszik az játsszon maximális erőbedobással, aki pedig sérült az természetesen ne és épüljön fel minél előbb!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Wilforkot mindenképp. Az utobbi 2-3-4 hétben embertelen amit művel. Kell neki a pihenés.
több mint 13 éve
Megy a találgatás ezerrel h ki mennyit fog játszani. Brady hozzáállásán látszik h már a Bills stadionjából kijövet a buszon notebookján a Miami elleni videók mentek és azokat tanulmányozta. Wes azt mondta h BB dönt, ő szeretne játszani és nem parázik amiatt, ami tavaly történt.Kb azon a véleményen vannak a szakik h 1 negyedet, vagy max egy félidőt lehet kapnak a kezdők, mert nagyon sok lenne a 3 hét kihagyás. Aztán majd meglátjuk... én lehet pihentetném Bradyt, West, Vincet, Mayot...
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
csoportmérkőzés sosem tét nélküli.briareosHát sztem azért nem fog a kardjába dőlni az öreg ha kikapunk tőletek.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
végre jó hír, a sok múlt heti hiányzó után a mai edzésről már csak a két agyrázkódott (Wright, Connolly) és Brace (könyök) hiányzott 😊triangleAlapjáraton zavarna, hogy megint hiányoznak, de most ráfogom arra, hogy pihennek mert tétnélküli meccs lesz 😀
több mint 13 éve
végre jó hír, a sok múlt heti hiányzó után a mai edzésről már csak a két agyrázkódott (Wright, Connolly) és Brace (könyök) hiányzott 😊triangleWright már jó sok meccset kihagyott, azért bízok benne hogy Po-ra beszáll ő is. Wendell játéka tetszett a Bills ellen, kíváncsi leszek a delfinek ellen milyen teljesítményt fog tudni nyújtani.