New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
triangle 1 283
én speciel év elején sem ültettem volna le ilyen gyorsan Butlert, kíváncsi lettem volna többre. tény, hogy nem jobb klasszisokkal Arringtonnál, de szerintem potenciálban messze több van benne. amit azóta Arrington nyújtott, arra meg tuti képes lett volna ő is, de ezt előre persze senki nem tudhatta. most úgy gondolom egyébként, hogy nem biztos, hogy rosszul fog elsülni BB húzása, mert azóta amikor be kellett jönnie Kyle bénázásai miatt, akkor rendre jól teljesített, a padozással összeszedett egy kis plusz alázatot, tanult mint a güzü, szóval ha mostanában be kell állnia, akkor újra lesz önbizalma szerintem. Arringtont illetően: természetesen néztem az összes idei meccsünket, és ami megmaradt belőle az az, hogy 4-5 szép ütközése/védekezése mellett volt 10-15 kulcsszitu, amikor miatta szívtunk, vagy csak szimplán jött róla egy random 30-40 yardos passz. néha már eszünkbe juttatta azokat az időket, amikor Wilhite alakított no2 cornerként, és hát azt még a kóc meg jets drukkereknek sem kívánjuk ugyebár.
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Nagy divat szidni Arringtont, de nem annyival jobb Butler nála, hogy egyértelmű csere kéne, hogy legyen.zinedine5
Ezt sztem nem lehet megitélni. Butlernek volt másfél meccse év elején majd "nevelési" célzattal kikerült a csapatból. Azóta amit látunk, hogy Arrington pár jó megmozduláson kívül rosszul játszik, Butler pedig mikor bejön helyette akkor általában jól játszik.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Nagy divat szidni Arringtont, de nem annyival jobb Butler nála, hogy egyértelmű csere kéne, hogy legyen.
több mint 13 éve
Ha jól láttam és emlékszem, akkor a Bills elleni meccsen a 2. félidőben Butler játszott Arrington helyén és nem volt vele különösebb probléma. Szerintem ma már ő fog kezdeni.Seventh Son
Erre csak a Cols elleni meccset tudom felhozni. Ott a második félidőben Butler játszott, és nem is rosszul. Gyak kulcsszitukban szépen leszedte Waynet. Erre a Lions ellen megint Kyle barátunk kezdett és a történetet már ismerjük 😀
több mint 13 éve
Seventh Son 84 — Patriots fan
Ha jól láttam és emlékszem, akkor a Bills elleni meccsen a 2. félidőben Butler játszott Arrington helyén és nem volt vele különösebb probléma. Szerintem ma már ő fog kezdeni.
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Az milyen, hogy az NFL legjobb mutatójával rendelkező csapatának keretében 21 undrafted játékos van? 😊
Ez csak nekem tűnik soknak, vagy máshol is ilyen a helyzet?

http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4690597/patriots-roster-by-draft-statusSpigo
"The Patriots lead the NFL in the number of undrafted players on their roster. They currently have 18 “unwanted warriors” on their 53-man active roster — or nearly twice the league average of slightly above 10 — and another nine on either injured reserve or the practice squad."

A második legtöbb UDFA a Chiefs és a Browns rosterén van, 16.

A jelenleg playoff-helyen álló csapatoknál:
Chiefs: 16
Jets, Colts, Packers, Eagles: 15
Saints: 13
Rams: 12
Steelers, Falcons: 9
Bears: 8
Ravens: 3

(Forrás:innen)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
(...)
engem Arrington továbbra sem győzött meg, szóval ha esetleg szarul menne neki, (..)triangle
Az kizárt 😀

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
triangle 1 283
a Guyton-Spikes helyzetet illetően meg lennék lepve, ha a playoffban nem az eddigi gyakorlatnak megfelelően váltanák egymást, azaz base-D futás ellen Spikes, sub-D várható passz ellen meg Guyton.
engem Arrington továbbra sem győzött meg, szóval ha esetleg szarul menne neki, és be kellene állnia Butlernek, akkor még a vereséget is lenyelném, ha a PO-ban aztán tényleg Butler kezdene (tudom, ő sem életbiztosítás).
de azé' nyerjünk :cool:
több mint 13 éve
Rapoport szerint két kezdőpozíció szempontjából érdekes lesz a Dolphins elleni meccs, ki lesz majd a kezdő a playoffban: Butler vs. Arrington és Guyton vs. Spikes.

"Cornerback Kyle Arrington, who watched most of the Bills game from the sidelines, may get his last opportunity to hold off Darius Butler as the starter before the playoffs."
"As for linebacker Gary Guyton, he will start one more game alongside Jerod Mayo before run-stuffing Brandon Spikes returns from suspension. Will Guyton beat out Spikes this time?"

Öt kérdés a Dolphins meccs előttGogo
Ebből szerintem csak a Butler-Arrington lesz érdekes. Guyton és Spikes eddig is ellenfélfüggően játszott. Valszeg a Ravens,Steelers kettős ellen Spikes lenne többet, de mondjuk a Colts ellen inkább Guyton.
több mint 13 éve
Rapoport szerint két kezdőpozíció szempontjából érdekes lesz a Dolphins elleni meccs, ki lesz majd a kezdő a playoffban: Butler vs. Arrington és Guyton vs. Spikes.

"Cornerback Kyle Arrington, who watched most of the Bills game from the sidelines, may get his last opportunity to hold off Darius Butler as the starter before the playoffs."
"As for linebacker Gary Guyton, he will start one more game alongside Jerod Mayo before run-stuffing Brandon Spikes returns from suspension. Will Guyton beat out Spikes this time?"

Öt kérdés a Dolphins meccs előtt

több mint 13 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 161 — Patriots fan
Reménykedek azért hogy nem dőlünk ki pont a lényegnél!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
http://www.bostonherald.com/blogs/sports/rap_sheet/index.php/2011/01/01/patriots-defensive-lineman-ron-braces-season-is-likely-over/

Valószínűleg hétfőn IR-re kerül Brace.zinedine5
ami jó hír viszont, hogy Pryor közel(ebb) a felépüléshez, és hogy még mindig nem Wright-ot tesszük IR-re, nagyon remélem, hogy vissza tud térni a PO-ra.triangle
Szerintem nagyon rossz hír.
Az utóbbi meccseken Brace jól játszott mint DE.
Nagyon jól tudott nyomást gyakorolni a zsebre.
Remélem Wright-nak és Pryor-nak elég lesz a két a gyógyulásra.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
triangle 1 283
http://www.bostonherald.com/blogs/sports/rap_sheet/index.php/2011/01/01/patriots-defensive-lineman-ron-braces-season-is-likely-over/

Valószínűleg hétfőn IR-re kerül Brace.zinedine5
ami jó hír viszont, hogy Pryor közel(ebb) a felépüléshez, és hogy még mindig nem Wright-ot tesszük IR-re, nagyon remélem, hogy vissza tud térni a PO-ra.
több mint 13 éve
dd New England Patriots 52
D-line-ból nagyon sok a sérült.
Nem hiszem, hogy sokáig jutunk így a PO-ba, talán BB valamit kitalál valamit, mint eddig. 😊
A szezon előtti várakozásomat elérte a csapat, innét már csak a hab a tortán a további menetelés, akármekkora is a hype körülöttünk.
GO PATS!
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni

Valószínűleg hétfőn IR-re kerül Brace.
több mint 13 éve
Bruschi szerint a playoffban a legrosszabb matchup a Colts lenne, Reiss szerint a Ravens (valószínűleg egymás ellen kezdenek a wc körben 😊 ).

A Dolphins ellen mindketten győzelmet várnak és Hoyer pályáralépését.
Teljes cikk

több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Boldog új évet pats szurkolók 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
BOWLdog uj évet mindenkinek!!!!!!!!!!!!
több mint 13 éve
triangle 1 283
Bill Simmons tollából:

The last time New England was locked into a playoff spot and faced Miami in a meaningless Week 17 game (Jan. 1, 2006), Brady played only one quarter, Doug Flutie tried a dropkick, a rookie receiver named Bam Childress played some snaps at cornerback and Belichick said afterward, "We played guys to get them experience, get them out there to play, give them a chance so they will be better prepared to play if they are called upon." Hmmmmm. I wish the Pats would try one of my favorite ideas that hasn't happened yet: play the starters for the second half and that's it. Why not use your best guys at the end instead of the beginning? Or is that too logical?

remélem, a holnapi meccsre is tartogat BB valami ínyencséget. 😀

ja, és boldog új évet!
több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
B.U.É.K. minden Fórumozónak (a Pats és/vagy Raiders rajongóknak illetve a tévelygőknek is 😂 )!!!
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Boldog új évet minden pecc drukkernek boldog új évet mindenkinek! aki nem szereti a D-t az nem PO-os! Bears baby

TALI A SB-ON BABY BUÉK!!!!!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Elsősorban Pats sikerekben, egészségben gazdag Boldog Újévet kívánok Pats szurkolónak, fórumozónak!
Reméljük a 2011-es év a Pats éve lesz ismét, mert egy gyűrű mind felett 😀

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Valószínűleg az lenne a legjobb verzió, hogy a meccs elején elhúz a Pats 10-14 ponttal és tartja ezt a különbséget. Akkor nincs nagy megfeszülés se, meg motiváció a túl kemény hitekre se...
Nyújtsák minél hosszabbra azt a hazai veretlenségi sorozatot, legyen W.Gogo
Sztem ez a legeslegrosszabb lenne. Én is ezt a sportot űzőm. És ezt nem lehet lazán csinálni. Vagy teljes erőbedobással csinálod vagy sehogy. Képzelj egy ütközést mondjuk Mayotól, hogy ő csak 70%on csinálja. Szinte biztos, hogy megsérül, mert iylenkor ugye ő kapja, nem pedig adja.FViktor93
Nem a 70%-ra gondoltam, hanem arra, hogy nincs lőtávolban a Miami - ergo nem érzik a vérszagot, hogy meglehetne nekik a meccs, meg nincs az az "50-0-ra mennek, rohadjon meg, most elkapom" hozzáállás sem.

több mint 13 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Boldog Új Évet minden Patriosts fannak:

köszi Hörinek a linket.GRAFI
Betojok. Abban a pillanatban, amikor megláttam, akkorát nevettem. 😂

Boldog Új Évet szurkolótársaim és persze mindenki másnak is!

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
Valószínűleg az lenne a legjobb verzió, hogy a meccs elején elhúz a Pats 10-14 ponttal és tartja ezt a különbséget. Akkor nincs nagy megfeszülés se, meg motiváció a túl kemény hitekre se...
Nyújtsák minél hosszabbra azt a hazai veretlenségi sorozatot, legyen W.Gogo
Sztem ez a legeslegrosszabb lenne. Én is ezt a sportot űzőm. És ezt nem lehet lazán csinálni. Vagy teljes erőbedobással csinálod vagy sehogy. Képzelj egy ütközést mondjuk Mayotól, hogy ő csak 70%on csinálja. Szinte biztos, hogy megsérül, mert iylenkor ugye ő kapja, nem pedig adja.