New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
akkor pont a Patriots OL prototípusa. Alulméretezett de okos 😊Miért csúszott így vissza? Semmi olyat nem hallottam róla ami esetleg ezt indokolná.ProxiAz imént írtam ezt a Raiders topikba:
Wiz amellett h tényleg baromi technikás és nagyon okos falember se lábmunkában se erőben nem kiemelkedő emiatt nem vszínű h nagyon hamar rácuppanna akár egy ZBS-t akár egy PBS-t használó csapat (mondjuk személyes tippem vele kapcs az 2. kör Bears)empty taxi
több mint 14 éve
Wes Buntingék első három körre értékelt játékosokról tették ki az előrejelzésüket, ahol Wiz még mindig ott van az első körben. http://cdn.cloudfiles.mosso.com/c1910342/media_center/images/static/total_access/Wes11.jpg
Ezt a negyedik kört a pro football weekly találta ki, azelőtt mindenhol min. 2. körnek olvastam. Reiss is onnan vette a rangsorát, nem saját kútfő.
több mint 14 éve
Miért csúszott így vissza? Semmi olyat nem hallottam róla ami esetleg ezt indokolná.ProxiAz imént írtam ezt a Raiders topikba:
Wiz amellett h tényleg baromi technikás és nagyon okos falember se lábmunkában se erőben nem kiemelkedő emiatt nem vszínű h nagyon hamar rácuppanna akár egy ZBS-t akár egy PBS-t használó csapat (mondjuk személyes tippem vele kapcs az 2. kör Bears)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
FViktor93, még valami eszembe jutott az 1/17 DL pickre. Vissza fog térni Ty Warren, jött Stroud, még egy ide húzott rookie után durva keretszűkítésnek kellene következnie. Ebből a szempontból nem valószínű a dolog.
Vagy mégis és kihajítanak néhány project játékost a búsba. 😊
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Danny Woodhead is knocked out of the Madden '12 cover vote by Aaron Rodgers -- 56 percent to 44 percent.nem meglepetés. még viszonylag szoros is lett. 😊 jobb is így, még az átok rászállna. 😊
több mint 14 éve
mondjuk younggal nem lesz magasabb elkapója bradynek 😊de végülis majd minden red zone playt gronkóra dobálunk, hátha mindig egy az egyben hagyják

több mint 14 éve
Mondjuk ha ki megy Jordan akkor Carimi mellet nem hullajtanék könnyeket egy Houston pick után se 😀FA piacba nem is gondoltam bele (mostanában nemigen számolok vele), így teljesen érthető.GogoNeed DL > pass rusher OLB?GogoSzerintem ha lecsúszik 1/17re Jordan akkor vétek kihagyni. Arról nem is beszélve, hogy én nem drafton oldanám meg az OLB kérdést hanem majd FA piacon, ha lesz megállapodás. Így is nagyon fiatal a LB sor nem kell még egy rookie.FViktor93
több mint 14 éve
FA piacba nem is gondoltam bele (mostanában nemigen számolok vele), így teljesen érthető.Szerintem ha lecsúszik 1/17re Jordan akkor vétek kihagyni. Arról nem is beszélve, hogy én nem drafton oldanám meg az OLB kérdést hanem majd FA piacon, ha lesz megállapodás. Így is nagyon fiatal a LB sor nem kell még egy rookie.FViktor93Hm Jordan,Carimi,Wisniewski,Young első két kör 😛 Persze felébredtem.FViktor93Need DL > pass rusher OLB?Gogo
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Szerintem ha lecsúszik 1/17re Jordan akkor vétek kihagyni. Arról nem is beszélve, hogy én nem drafton oldanám meg az OLB kérdést hanem majd FA piacon, ha lesz megállapodás. Így is nagyon fiatal a LB sor nem kell még egy rookie.Hm Jordan,Carimi,Wisniewski,Young első két kör 😛 Persze felébredtem.FViktor93Need DL > pass rusher OLB?Gogo
több mint 14 éve
Hm Jordan,Carimi,Wisniewski,Young első két kör 😛 Persze felébredtem.FViktor93Need DL > pass rusher OLB? (Szerintem inkább fordítva)
több mint 14 éve
Szerintem is legkésőbb a második kör második felében kimegy. Nálam stabil 2/1.GogoHm Jordan,Carimi,Wisniewski,Young első két kör 😛 Persze felébredtem.
több mint 14 éve
Szerintem is legkésőbb a második kör második felében kimegy. Nálam stabil 2/1.
több mint 14 éve
Én se értem miért csúszott ennyire hátra. Pedig szerintem kurva jó játékos. Nagyon örülnék neki a második körben.
több mint 14 éve
Reiss a héten minden nap egy-egy posztot fog körüljárni olyan szempontból, hogy ki lehet a csapat célkeresztjében a drafton a 2-7. körökben. itt az első rész: center/guardMiért csúszott így vissza? Semmi olyat nem hallottam róla ami esetleg ezt indokolná. Bár túlzott jelentőséget nem tulajdonítok neki, mert mint tudjuk a szakértők mockjai koránt sem azonosak a csapatok draft board-jával. 😀
érdekes, hogy (ahogy sok szakinál is) Wisniewski már csak negyedik körösnek van prognosztizálva, szemben a korábbi gyakran akár első körös mockokhoz képest.triangle

több mint 14 éve
triangle
1 283
Reiss a héten minden nap egy-egy posztot fog körüljárni olyan szempontból, hogy ki lehet a csapat célkeresztjében a drafton a 2-7. körökben. itt az első rész: center/guardérdekes, hogy (ahogy sok szakinál is) Wisniewski már csak negyedik körösnek van prognosztizálva, szemben a korábbi gyakran akár első körös mockokhoz képest.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=jGaH8CpgnQU&feature=aso...tegnap estétől már a Pats.hu-n is 😊
Tom Brady remembers waiting to the sixth round
vigyázat, érzelgős pillanatokHöri
http://patriots.hu/a-brady-6-os/
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=jGaH8CpgnQU&feature=asoTom Brady remembers waiting to the sixth round
vigyázat, érzelgős pillanatok
több mint 14 éve
triangle
1 283
Ezért cserélgetjük a pickeket:azért ebből látszik az is, hogy 1-2. körben gyakran szoktunk találni megfelelő embereket, szóval valószínűleg az idei pickekkel is tudnak majd mit kezdeni Belichickék (nem feledve persze LoMo-t vagy Chad Jacksont 😊 )
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4694570/patriots-roster-by-draft-round-2
Félretéve a viccet, az azért nagyon durva, hogy a csapat fel undrafted :oEgon bá
több mint 14 éve
jaja erről volt korábban is már szó, és az a durva, hogy így is sikeres a csapat, de ebbőlUndrafted (26)
Kyle Arrington, Leigh Bodden, Dan Connolly, Dane Fletcher, BenJarvus Green-Ellis, Gary Guyton, Brian Hoyer, Mark LeVoir, Kyle Love, Wes Welker, Danny Woodhead, Mike Wright
kb ennyi az, aki számít, sőt igazából love, levoir annyira itt se, szal ez nálam inkább 10 érdemi ember, de persze így is óriási 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezért cserélgetjük a pickeket:http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4694570/patriots-roster-by-draft-round-2
Félretéve a viccet, az azért nagyon durva, hogy a csapat fel undrafted :o
több mint 14 éve
Ja, ezek vélemények. De mi a konkrétum arra vonatkozólag, hogy Fairley problémás arc lenne?Tavaly 2/54-ig zuhant Dunlap hasonló kérdőjelekkel mint work ethic és maturity, és hogy nem minden playre teszi oda magát. Nyilván alaptalan volt az aggodalom, azért csak a második kör végén kelt el. A Bengalsnek persze jól sült el a dolog, de rájuk is fért az Andre Smith fiaskó után, amikor megint mindenki fújta, hogy gond van a hozzáállásával a melóhoz, ami nélkül pusztán erőből semmit sem lehet megoldani az NFL-ben.
(Én meg tudom indokolni, és egazkt módon alátámasztani, hogy Tebow miért jó leader, jó QB, és hasznos tagja akármelyik csapatnak.)Sobri Jóska
Ezekből lehet azt a következtetést levonni, hogy az egészet csak az újságírók találják ki, hogy írjanak valamiről, és néha beletrafálnak, VAGY az aggodalom valós volt, de sikerült a játékost jó irányba terelni vagy éppen belátta, hogy változtatnia kell stb.
Személy szerint a "maturity" gondokat járnám körül leginkább, ha döntéshozó lennék, és éppen top5-ös dollár milliókat készülnek adni a játékosnak. Mert ez a kettő együtt nem túl biztató kombináció.
De hogy az újabb kérdést megelőzzem, nincs egzakt válaszom a kérdésedre. 😛
több mint 14 éve
Ja, ezek vélemények. De mi a konkrétum arra vonatkozólag, hogy Fairley problémás arc lenne?Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja.
Sobri Jóska
több mint 14 éve
Ja, ezek vélemények. De mi a konkrétum arra vonatkozólag, hogy Fairley problémás arc lenne?(Én meg tudom indokolni, és egazkt módon alátámasztani, hogy Tebow miért jó leader, jó QB, és hasznos tagja akármelyik csapatnak.)
több mint 14 éve
Tebow-ról kiderül valami, amiről nem tudok? Oszd meg velem.Hát ha már ilyen szépen kérted... 😉
Valamint írj már pár konkrétumot, amit a neten olvastál, hogy Fairley mitől "problémás arc"?
Köszi.Sobri Jóska
"The main concerns with Fairley are that he had only one elite season after transferring from Copiah Lincoln (Miss.) Community College and the lingering perception that he's prone to dirty play."
Derek Harper & Jeff Reynolds (The Sports Xchange)
"And if there's one team in the 6-10 range that will ignore Fairley's maturity and work ethic issues, it's Tennessee."
(walterfootball)
"Still, Fairley isn't the elit pro prospect that some make him out to be and concerns about his maturity, work ethic and lone season of production..."
(Draft Countdown)
"Plays dirty, seeks cheap shots and has been flagged for foolish, unsportsmanlike penalties."
(profootballweekly)
Tudom, tudom most az jön hogy ezek nem mértékadó kommentek, rossz viccnek sem nevezhető "szakértői" oldalakról... 😀
(De én már csak akkor is ezeket olvasgatom...) 😉
Ami pedig Tebow-t illeti, ő továbbra is makulátlan múltú és feddhetetlen jellem. 😉
(Tudtommal...) 😀
Csupán arra próbáltam utalni (nyilvánvalóan nem eléggé egyértelműen) hogy a "túlmisztifikálás" nem kizárólagosan az én hozzászólásaimat jellemzi... 😉
Egyébként nagyon szívesen. 😊
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Tebow-ról kiderül valami, amiről nem tudok? Oszd meg velem.Valamint írj már pár konkrétumot, amit a neten olvastál, hogy Fairley mitől "problémás arc"?
Köszi.