New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM
Az megvan, hogy csak Law Firm futotta mag az 1000 yardot az AFC Eastben? Ott ahol ott van LT, Greene, Brown, Williams, Fred Jackson...

Ez óriási szerintem
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Egész jó elemzés a PO ellenfeleinkről:

http://www.boston.com/sports/columnists/gasper/2011/01/we_know_the_whe.html

Sorrendben a legkívánatosabbal kezdve: 1. Chiefs; 2. Steelers; 3. Jets; 4. Ravens; 5. Colts. Papíron tehát a legjobb egy Chiefs majd Steelers ellenfél lenne, ami elképzelhető. Szerintem, már körülményeket is figyelembe véve az sem lenne rossz, ha mind a két WC csapat nyerne, és a Jets-et fogadnánk. Igaz, hogy a Kansas kellemesenn ellenfélnek tűnik, de ez azt jelentené, hogy a másik ágon Steelers - Ravens vérfürdőt tartanának, ahonnan a győztes (valószínűleg a Steelers), elég megviselten érkezne.

Mondjuk, ha fogadnom kéne, a WC-n Baltimore és Colts győzelmet jósolok. Feltéve, hogy nem lesznek komoly sérültek Indy-ben, szerintem a Steelers is legyűrik. Nálunk viszont majd havazni fog, ami tudjuk mit jelent 😊
több mint 13 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Mindenesetre nem bánom, egy dolog fog hiányozni a klasszikus kézfogások BB-vel... 😊

Van egy kedvencem, csak lusta vagyok kikeresni....Witchdoctor
Mereven egymástól elfelé néz mindkettő és látható undorral fognak kezet?Gogo
Azaz... 😀

több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
hoppá:

The Patriots have placed rookie DL Brandon Deaderick on the reserve/suspended list.
állítólag már idény közben is büntették többször, mert késett edzésekről, meetingekről...

továbbiak: Brace hivatalosan is IR; Spikes back; DL Lorenzo Washington ps-ből kitéve

jött is próbajátékra pár d-lineman: Le Kevin Smith, Alfonso Boone, Ryan Sims, Atiyyah Ellisontriangle
Sajnálom, hogy nincs benne meg az az alázat, ami ebbe a csapatba való kerüléshez kell, mert jó kiegészítő ember volt, de szvsz itt elvágta magát.

Engem egy kicsit aggaszt a DL helyzete jelen pillanatban a PO előtt...

Hogy állnak a sérültjeink? Ill. kiknek mennyi esélye van a felépülésre jövő vasárnapig?Egon bá
Nem jók ezek a hírek, főleg, hogy már eddig is a Dline mennyire felforgatott volt. Azért jó lenne ha állandó 6-7 ember meglenne nem pedig mindig más felállás
Csak Baby Vince a kulcsfigura és G.Warren helye látszik biztosnak. De most a Fins ellen is Cohen kezdett. Meg persze majd jönnek sub package felállások, így változtatva a Dline szerepét.
Bízzunk benne, hogy Wright vissza tud térni (róla nem sok infót olvastam, de pozitív, hogy még nincs IR.-en) mert rá nagy szükség van. Reméljük Moore és a többi backup is felnő a feladathoz! Meg persze az érkezők is meghatározhatják.

Elnézve a jövő évi sorsolást nem tűnik egyszerűnek, de hát az idei se volt az és mégis helyre került a világ jól megszokott rendje és az AFC EAST koronája 😊
Ameddig BB mester és Tom neve egybeforr a Patssel addig a sorsunkat mi alakítjuk és nem a sorsolás határozza meg!!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Csóri Mangeniust megint kirúgták... Kíváncsi vagyok mi lesz a következő állomás... Szerintem visszamegy Dcordnak valahova...

Na nem mintha nagyon sajnálnám, spygate megaf*szom... 😊Witchdoctor
Én már akkor érdekesen néztem mikor a Jets után hívták a Browns-hoz,de mondom biztos tudják mit csinálnak.
Azon sem lepődnék meg ha munkanélküliként tengetné a hétköznapokat.Joco
ebben csak az a durva, hogy a Jets, mint PO csapat megépítésében legalább annyi szerepe van, mint Ryannek... és az sem biztos, hogy ő akarta ezt a Favre-mániát, egy egészséges Penningtonnal behúzták volna a WC helyet...
és ha megnézed, az elmúlt két szezonban a barnák is iszonyat sokat fejlődtek...
szvsz megérdemel még1 esélyt, gyakorlatilag Holmgren érkeztével lehetet tudni h neki annyi Clevelandben

szerk.: a BB tanítványok közül egyébként ő hasonlít legjobban az öregre (talán ezért is bírom annyira), ugyanaz a mogorva, maximalista tuskó

JMD szerintetek hova kerül? OC-ként a fél liga igényt tarthat rá, HC-ként is esélye lehet pl a 49ers-hezGyulus
Nézve a vasárnapi Seahawks-Rams meccset, én pl. Spagnulo alá el tudnám képzelni OC-nek. Azon gondolkotam végig, hogy egy bátrabb támadójátékkal tuti nyertek volna és Bradfordnak igen nagy jövője lenne egy ilyen OC mellett (,mondjuk egyébként is).
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hoppá:

The Patriots have placed rookie DL Brandon Deaderick on the reserve/suspended list.
állítólag már idény közben is büntették többször, mert késett edzésekről, meetingekről...

továbbiak: Brace hivatalosan is IR; Spikes back; DL Lorenzo Washington ps-ből kitéve

jött is próbajátékra pár d-lineman: Le Kevin Smith, Alfonso Boone, Ryan Sims, Atiyyah Ellisontriangle
Sajnálom, hogy nincs benne meg az az alázat, ami ebbe a csapatba való kerüléshez kell, mert jó kiegészítő ember volt, de szvsz itt elvágta magát.

Engem egy kicsit aggaszt a DL helyzete jelen pillanatban a PO előtt...

Hogy állnak a sérültjeink? Ill. kiknek mennyi esélye van a felépülésre jövő vasárnapig?
több mint 13 éve
triangle 1 283
hoppá:

állítólag már idény közben is büntették többször, mert késett edzésekről, meetingekről...triangle
Biztos olyan nagy volt a havazás és repülni pedig nem tudott mint superman 😂 (emlékszik erre a szövegre valaki?kb ezt mondta,nem? 😀 )Joco
jetson volt az 😊Wyatt
hát abból a jetson-féle négyesből már csak Guytont nem csaptuk ki. 😊
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
hoppá:

állítólag már idény közben is büntették többször, mert késett edzésekről, meetingekről...triangle
Biztos olyan nagy volt a havazás és repülni pedig nem tudott mint superman 😂 (emlékszik erre a szövegre valaki?kb ezt mondta,nem? 😀 )Joco
jetson volt az 😊

több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
hoppá:

Biztos olyan nagy volt a havazás és repülni pedig nem tudott mint superman 😂 (emlékszik erre a szövegre valaki?kb ezt mondta,nem? 😀 )

több mint 13 éve
triangle 1 283
hoppá:

jött is próbajátékra pár d-lineman: Le Kevin Smith, Alfonso Boone, Ryan Sims, Atiyyah Ellison
több mint 13 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Én kedvelem Tate-et. Csinál szép dolgokat, de Brady keveset keresi a labdákkal. Mintha nem bízna benne. :/ Remélem a rájátszásban elővesszük, mert képesnek tartom, hogy meccseket döntsön el. Jó playmaker lehet belőle. 😊Proxi
azért ezt is figyelembe kell venni:

Brandon Tate -- 43 targets/22 catches (51.1 percent) --> OK, ebben nincs benne az utolsó meccs... ettől függetlenül az egyik legrosszabb arány a csapaton belül

lehet hogy ő a mélységi célpont és szép dolgokat művel labdával a kezében... csak épp jusson el odaáig a labda😀Gyulus
Na jó! De azért Brady is dobott neki néhány homályt. 😉 Kicsit olyan mintha ha nem lenne meg köztük az összhang.

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Én kedvelem Tate-et. Csinál szép dolgokat, de Brady keveset keresi a labdákkal. Mintha nem bízna benne. :/ Remélem a rájátszásban elővesszük, mert képesnek tartom, hogy meccseket döntsön el. Jó playmaker lehet belőle. 😊Proxi
azért ezt is figyelembe kell venni:

Brandon Tate -- 43 targets/22 catches (51.1 percent) --> OK, ebben nincs benne az utolsó meccs... ettől függetlenül az egyik legrosszabb arány a csapaton belül

lehet hogy ő a mélységi célpont és szép dolgokat művel labdával a kezében... csak épp jusson el odaáig a labda😀
több mint 13 éve
Én kedvelem Tate-et. Csinál szép dolgokat, de Brady keveset keresi a labdákkal. Mintha nem bízna benne. :/ Remélem a rájátszásban elővesszük, mert képesnek tartom, hogy meccseket döntsön el. Jó playmaker lehet belőle. 😊

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
képminőségben kevésbé, de hangulatban nagyon jó kis összeállítás az alapszakaszunkról:

http://www.youtube.com/watch?v=zBspAga5ieo&feature=player_embeddedtriangle
Köszi a linket! A legszebb az egészben, hogy az utóbbi néhány évben az ilyen highlights-okban alig volt defense/spec. team play és ez pedig tele volt ilyenekkel. Szeretem ezt a D-t! 😀Proxi
a videót megnézve a totál delírium nálam az Indy elleni Fafej futás és a Sanders INT volt, emlékszem h szabályosan örjöngtem a meccs végén

egyébként az összeállításba meglepően sok Tate highlight került be (nem csak ST, hanem elkapások is)... 5. számú célpont létére elég brutális dolgokat csinált
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Csóri Mangeniust megint kirúgták... Kíváncsi vagyok mi lesz a következő állomás... Szerintem visszamegy Dcordnak valahova...

Én már akkor érdekesen néztem mikor a Jets után hívták a Browns-hoz,de mondom biztos tudják mit csinálnak.
ebben csak az a durva, hogy a Jets, mint PO csapat megépítésében legalább annyi szerepe van, mint Ryannek... és az sem biztos, hogy ő akarta ezt a Favre-mániát, egy egészséges Penningtonnal behúzták volna a WC helyet...
szvsz megérdemel még1 esélyt, gyakorlatilag Holmgren érkeztével lehetet tudni h neki annyi Clevelandben

szerk.: a BB tanítványok közül egyébként ő hasonlít legjobban az öregre (talán ezért is bírom annyira), ugyanaz a mogorva, maximalista tuskó

JMD szerintetek hova kerül? OC-ként a fél liga igényt tarthat rá, HC-ként is esélye lehet pl a 49ers-hezGyulus
HC-ként Carolinaban is szóba került.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve

Elfogadom,benne van az is h én kifejezetten nem szeretem Manginit.

JMD?Én biztos nem alkalmaznám HC-nek,úgy emlékszem tán Danna írta mikor még nálunk volt OC hogy túl fiatal még a HC feladathoz,tanulnia kéne,egyet is értettem vele,sokat akart a szarka...
OC-nek viszont tényleg nagyon kapós lehet, már ha neki is megfelel bár ha más munkát nem kap akkor sok kérdés nincs 😊

több mint 13 éve
képminőségben kevésbé, de hangulatban nagyon jó kis összeállítás az alapszakaszunkról:

http://www.youtube.com/watch?v=zBspAga5ieo&feature=player_embeddedtriangle
Köszi a linket! A legszebb az egészben, hogy az utóbbi néhány évben az ilyen highlights-okban alig volt defense/spec. team play és ez pedig tele volt ilyenekkel. Szeretem ezt a D-t! 😀

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve

JMD szerintetek hova kerül? OC-ként a fél liga igényt tarthat rá, HC-ként is esélye lehet pl a 49ers-hez
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Azért nagy grat Edelmannek, nagyon nagyot alakított tegnap. A PR és az elkapásai tényleg WW 2.0 a srác.

(Remélem még a playoff runban maradandót alkot mielőtt - ahogy BB-t ismerjük - eltradeljük valahova tavasszal egy zsíros draft cetliért... 😉 )Witchdoctor
jó volt tény, de nem hiszem, ha trade-re kerül sor, akkor tőle válnánk meg 😛Wyatt
Túl fiatal, túl jó és túl sok potenciál van benne ahhoz, hogy tradeljük. Persze tudom, van az a "pénz"...

Rebesgetik, hogy talán a UConn megüresedett helye lesz az övé. Legalább közel marad.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Azért nagy grat Edelmannek, nagyon nagyot alakított tegnap. A PR és az elkapásai tényleg WW 2.0 a srác.

(Remélem még a playoff runban maradandót alkot mielőtt - ahogy BB-t ismerjük - eltradeljük valahova tavasszal egy zsíros draft cetliért... 😉 )Witchdoctor
jó volt tény, de nem hiszem, ha trade-re kerül sor, akkor tőle válnánk meg 😛

több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Mindenesetre nem bánom, egy dolog fog hiányozni a klasszikus kézfogások BB-vel... 😊

Van egy kedvencem, csak lusta vagyok kikeresni....Witchdoctor
Mereven egymástól elfelé néz mindkettő és látható undorral fognak kezet?

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan

Jaja, más a Jets-el sem alkotott maradandót, és hát ugye behúzta Gholstont, aki jó eséllyel cut lesz jövőre...

Van egy kedvencem, csak lusta vagyok kikeresni....

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173

Fura. A tavalyi éve után inkább eltudtam volna képzelni, hogy kirúgják mint idén. Idén elég jó kis csapat jött össze a Brownsnál.
több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan

Azért az meglepő hogy mennyi edzőt kipakoltak idén, mióta NFL-t nézek ilyenre nem nagyon emlékszem, még a végén ebből is rekord lesz a szezon végén 😊

több mint 13 éve

Azon sem lepődnék meg ha munkanélküliként tengetné a hétköznapokat.