New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
triangle 1 283
na, akkor újra. dropboxról letiltott a rendszer 3 napra (első körben), mivel túl nagy forgalmat generáltatok 😀

most már nem aprózom el, annak, aki a direkt letöltést preferálja: The Brady 6
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
szerintem se, de a 2/1 még akár bele is férhet, őt azért nem emeltem ki

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 822
Beyond the 1st round: Defensive backs

Second round: CB Brandon Harris (Miami)
Third round: S/CB Marcus Gilchrist (Clemson)
Fourth round: CB Brandon Burton (Utah)
Fifth round: S Tyler Sash (Iowa)
Sixth round: CB Chimdi Chekwa (Ohio State)
Seventh round: CB DeMarcus Van Dyke (Miami)Gogo
végre van pár jó ötlet is, bár burton 4. körre nem hiszem, se sash 5.-re, mondjuk még egy agyatlan s-re aztán óriási szükségünk van 😀, chekwa sem lesz 6. körös, 7. körrel meg nem foglalkozomWyatt
Szerintem Brandon Harris se fog a második körig csúszni.
több mint 14 éve
Jets' Scott sees new Patriots: 'You know they want to be us'

több mint 14 éve

Seventh round: CB DeMarcus Van Dyke (Miami)Gogo
végre van pár jó ötlet is, bár burton 4. körre nem hiszem, se sash 5.-re, mondjuk még egy agyatlan s-re aztán óriási szükségünk van 😀, chekwa sem lesz 6. körös, 7. körrel meg nem foglalkozom

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
felteszem majd máshova, a nagy letöltési igény miatt letiltotta a linkemet a rendszer 😊triangle
jólvan, találtam egy torrentet. de ha nem tetszene, akkor rámegyek majd arra is 😛
köszönjük btwHabi
fent van isohunt-on meg piratebay-en is és nekem elég gyorsan lejöttSpigo
Ez a dropbox azért lett volna jó, mert nem kell hozzá p2p kapcsolat, ha jól érzem.
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins

Seventh round: CB DeMarcus Van Dyke (Miami)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
felteszem majd máshova, a nagy letöltési igény miatt letiltotta a linkemet a rendszer 😊triangle
jólvan, találtam egy torrentet. de ha nem tetszene, akkor rámegyek majd arra is 😛
köszönjük btwHabi
fent van isohunt-on meg piratebay-en is és nekem elég gyorsan lejött
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
köszönjük btw

JT Daniels fan
több mint 14 éve
triangle 1 283
felteszem majd máshova, a nagy letöltési igény miatt letiltotta a linkemet a rendszer 😊
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
én szugeráltam ma nagyon az espn americát fél5kor, de nem nyomták a Bradys doku filmet 😕
triangle feltöltése is hibát ír, szóval oblák 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A valóság azonban azt hiszem az, hogy Randy Moss nem tudná, hogy hol a helye, és a csapattól sem úgy vált el szerintem, hogy fene nagy volt a béke.
viito
Ebben azért nem értünk egyet teljesen, de sebaj... 😉
(Remélem BB-ék inkább az én álláspontomon vannak...) 😀Castleai01
én jelenleg még arra sem fogadnék, hogy Randy Mossnak egyáltalán lesz csapata jövőre 😊

ui: egyébként pont BB nem tűnik annak az edzőnek, aki ilyen gyorsan felejtene
több mint 14 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
A valóság azonban azt hiszem az, hogy Randy Moss nem tudná, hogy hol a helye, és a csapattól sem úgy vált el szerintem, hogy fene nagy volt a béke.
viito
Ebben azért nem értünk egyet teljesen, de sebaj... 😉
(Remélem BB-ék inkább az én álláspontomon vannak...) 😀

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Lehet hogy ezzel most "darázsfészekbe" nyúlok, de annyira elképzelhetetlennek tartjátok hogy Moss-t esetleg visszahozzuk? 😊
(Kis pénzért, meghunyászkodva még mindig nagy hasznára lehetne a csapatnak szerintem...)

Nálam a tudása továbbra is megkérdőjelezhetetlen, a tavalyi siralmas teljesítményét én inkább a motiválatlanság számlájára írom, mint a "természetes kopás"-éra.

A rendszert ismeri és most már azt is tudja hogy "hol a helye" benne... 😉

Egy próbát mindenféleképpen megérne talán.Castleai01
szvsz Madden szimulációban nem is lenne számunkra jobb választás, mint egy veterán minimumos Randy Moss 1+1 éves opciós szerződéssel Branch mellé.

A valóság azonban azt hiszem az, hogy Randy Moss nem tudná, hogy hol a helye, és a csapattól sem úgy vált el szerintem, hogy fene nagy volt a béke. Igaz, Branch is hisztizett bőven a trade-ért annó, de nála azért eltelt egy pár év, Mossnál nem hiszem, hogy tennénk egy újabb kísérletet.

(mellesleg a legjobb (április 1) forgatókönyv, az Moss fa-ról, aztán elcseréljük egy 3. körért valakivel, viszont így tehermentesítjük Branchet a szezon elején, hogy a PO-ban készen legyen 😀)
több mint 14 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Lehet hogy ezzel most "darázsfészekbe" nyúlok, de annyira elképzelhetetlennek tartjátok hogy Moss-t esetleg visszahozzuk? 😊
(Kis pénzért, meghunyászkodva még mindig nagy hasznára lehetne a csapatnak szerintem...)

Nálam a tudása továbbra is megkérdőjelezhetetlen, a tavalyi siralmas teljesítményét én inkább a motiválatlanság számlájára írom, mint a "természetes kopás"-éra.

A rendszert ismeri és most már azt is tudja hogy "hol a helye" benne... 😉

Egy próbát mindenféleképpen megérne talán.

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az a Salas harmadik kör eléggé ütne...

Isn't ever going to be a legit starting caliber guy on the outside. But as a potential big slot guy who can work the middle and move the chains, the guy certainly has a good chance to make an NFL roster.DoM
ha jól értem, akor pont erre a területre mintha lenne Welker és Edelman, valamint 2TE sőt szükség esetén akár Fafej is.

Nekünk szerintem egyértelműen egy olyan elkapó kellene, aki a pálya széle felé is bevethető, klasszikus WR szerepkörökben, mint pl Branch, nem pedig egy újabb slot ember.
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Az a Salas harmadik kör eléggé ütne...

Mostly played from the slot in college, rarely facing press coverage. [...] Questions as to whether or not he can effectively run assigned NFL routes, after being free to improvise quite a bit in Hawaii's hybrid Pistol/Run and Shoot offense. [...] Doesn't possess a quick first step off the line, and takes a while to get up to top speed.

Isn't ever going to be a legit starting caliber guy on the outside. But as a potential big slot guy who can work the middle and move the chains, the guy certainly has a good chance to make an NFL roster.

Kb. mint Price csak sebesség nélkül.

Az elkapóra is az áll, mint a legtöbb hiányposztra a Patsnél idén: vagy húzzunk az elején egy érett, gyakorlatilag játékra kész újoncot, vagy hagyjuk meg UDFA bogarászásnak/hatodik körre.
több mint 14 éve
hankerson tetszene, 2/28-ra meg jó eséllyel már nem is lenne bent, egy letrade-del jóféle lenne
salas is jöhet, de inkább 4-5. körben, gates meg jóféle kis speedster lehetne nálunk, ott még kb értékénél is van

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyébként ambivalensek az érzéseim Hankerson to pick33-al kapcsolatban.

Egyrészt kétségkívül elférne a csapatban egy ilyesmi WR, az egyik legvékonyabb alakulatunk, ha Branch kiesik nincs mögötte senki.

Másrészt viszont 2/1-el szerintem fix első körös tehetségű, ám csúszó játékost érdemes húzni. Minden évben elmondható szerintem, hogy van legalább 4-5 olyan név, akinél az előzetes latoglatások többsége simán 1. kör közepét várt volna, valami miatt mégis a második körben találják magukat, szerintem gyakran a GM-ek legnagyobb meglepetésére is.

Sokszor ehhez még az sem kell, hogy az illetővel kapcsolatban komolyabb kérdőjelek merüljenek fel, bőven elég, ha mondjuk 4 kb azonos képességű játékosból csak 3 csapat érzi, hogy neki azon a poszton erősítés kell, az egyik mindjárt zuhan is a második körbe, egyszerűen szerintem legtöbbször 32-nél több olyan játékos akad az újoncok között, akit mondjuk 1/20-al sem lenne marhaság választani.

Nekünk mondjuk ilyen téren nem kicsi segítség lenne, ha valamelyik TOP5-ös csapat rögtön beijesztene egy QB-val, és erre a többiek is elkezdenék a kikapni az irányítókat (akad egy pár csapat, amelyik esélyes irányítót húzni).
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a mai Reiss-adag a 2-7 körre: wide receiver

a QB-készletünkhöz: + Jonathan Crompton (Tennessee) PS-bentriangle
Hankerson annyira 2/1-Patriots kompatibilis elkapó, hogy talán az egyik legrosszabb odsa lehet a fogadó irodáknál... De mikor húzott utoljára (Vödört) leszámítva BB olyan játékost, akit komolyan sejtett a közönség? 😛 Szóval őt biztos nem hozzuk Foxborough-ba.viito
Nem is, mert tavaly behúzta Gronkowskit is 😊 Ráadásul hiányposztra húzott 😀 De valóban nem jellemző 😊Boston
nem emlékszem, hogy Gronkot ilyen mennyiségben párosították volna tavaly velünk, de meglehet.
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu

Hankerson annyira 2/1-Patriots kompatibilis elkapó, hogy talán az egyik legrosszabb odsa lehet a fogadó irodáknál... De mikor húzott utoljára (Vödört) leszámítva BB olyan játékost, akit komolyan sejtett a közönség? 😛 Szóval őt biztos nem hozzuk Foxborough-ba.viito
Nem is, mert tavaly behúzta Gronkowskit is 😊 Ráadásul hiányposztra húzott 😀 De valóban nem jellemző 😊

Do your job
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
viszont, ahogy nézegetem az embereket, potenciális DE-ből annyi van idén, hogyha most nem húzunk valakit, akkor soha.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

Hankerson annyira 2/1-Patriots kompatibilis elkapó, hogy talán az egyik legrosszabb odsa lehet a fogadó irodáknál... De mikor húzott utoljára (Vödört) leszámítva BB olyan játékost, akit komolyan sejtett a közönség? 😛 Szóval őt biztos nem hozzuk Foxborough-ba.
több mint 14 éve
triangle 1 283
a The Brady 6 letölthető: innen

(kb. vasárnap estig fent hagyom, addig akit érdekel, annak hajrá! megéri 😊 )
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
Jaja az imént szóba került Cromptont pl. a Chargers draftolta.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...