New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
triangle
1 283
na, akkor újra. dropboxról letiltott a rendszer 3 napra (első körben), mivel túl nagy forgalmat generáltatok 😀 most már nem aprózom el, annak, aki a direkt letöltést preferálja: The Brady 6
több mint 14 éve
szerintem se, de a 2/1 még akár bele is férhet, őt azért nem emeltem ki

több mint 14 éve
Szerintem Brandon Harris se fog a második körig csúszni.Beyond the 1st round: Defensive backsvégre van pár jó ötlet is, bár burton 4. körre nem hiszem, se sash 5.-re, mondjuk még egy agyatlan s-re aztán óriási szükségünk van 😀, chekwa sem lesz 6. körös, 7. körrel meg nem foglalkozomWyatt
Second round: CB Brandon Harris (Miami)
Third round: S/CB Marcus Gilchrist (Clemson)
Fourth round: CB Brandon Burton (Utah)
Fifth round: S Tyler Sash (Iowa)
Sixth round: CB Chimdi Chekwa (Ohio State)
Seventh round: CB DeMarcus Van Dyke (Miami)Gogo
több mint 14 éve
Beyond the 1st round: Defensive backsvégre van pár jó ötlet is, bár burton 4. körre nem hiszem, se sash 5.-re, mondjuk még egy agyatlan s-re aztán óriási szükségünk van 😀, chekwa sem lesz 6. körös, 7. körrel meg nem foglalkozom
Second round: CB Brandon Harris (Miami)
Seventh round: CB DeMarcus Van Dyke (Miami)Gogo

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez a dropbox azért lett volna jó, mert nem kell hozzá p2p kapcsolat, ha jól érzem.fent van isohunt-on meg piratebay-en is és nekem elég gyorsan lejöttSpigofelteszem majd máshova, a nagy letöltési igény miatt letiltotta a linkemet a rendszer 😊trianglejólvan, találtam egy torrentet. de ha nem tetszene, akkor rámegyek majd arra is 😛
köszönjük btwHabi
több mint 14 éve
Beyond the 1st round: Defensive backsSecond round: CB Brandon Harris (Miami)
Seventh round: CB DeMarcus Van Dyke (Miami)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
fent van isohunt-on meg piratebay-en is és nekem elég gyorsan lejöttfelteszem majd máshova, a nagy letöltési igény miatt letiltotta a linkemet a rendszer 😊trianglejólvan, találtam egy torrentet. de ha nem tetszene, akkor rámegyek majd arra is 😛
köszönjük btwHabi
több mint 14 éve
felteszem majd máshova, a nagy letöltési igény miatt letiltotta a linkemet a rendszer 😊trianglejólvan, találtam egy torrentet. de ha nem tetszene, akkor rámegyek majd arra is 😛
köszönjük btw

JT Daniels fan
több mint 14 éve
triangle
1 283
felteszem majd máshova, a nagy letöltési igény miatt letiltotta a linkemet a rendszer 😊
több mint 14 éve
én szugeráltam ma nagyon az espn americát fél5kor, de nem nyomták a Bradys doku filmet 😕triangle feltöltése is hibát ír, szóval oblák 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
én jelenleg még arra sem fogadnék, hogy Randy Mossnak egyáltalán lesz csapata jövőre 😊A valóság azonban azt hiszem az, hogy Randy Moss nem tudná, hogy hol a helye, és a csapattól sem úgy vált el szerintem, hogy fene nagy volt a béke.Ebben azért nem értünk egyet teljesen, de sebaj... 😉
viito
(Remélem BB-ék inkább az én álláspontomon vannak...) 😀Castleai01
ui: egyébként pont BB nem tűnik annak az edzőnek, aki ilyen gyorsan felejtene
több mint 14 éve
A valóság azonban azt hiszem az, hogy Randy Moss nem tudná, hogy hol a helye, és a csapattól sem úgy vált el szerintem, hogy fene nagy volt a béke.Ebben azért nem értünk egyet teljesen, de sebaj... 😉
viito
(Remélem BB-ék inkább az én álláspontomon vannak...) 😀
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Lehet hogy ezzel most "darázsfészekbe" nyúlok, de annyira elképzelhetetlennek tartjátok hogy Moss-t esetleg visszahozzuk? 😊szvsz Madden szimulációban nem is lenne számunkra jobb választás, mint egy veterán minimumos Randy Moss 1+1 éves opciós szerződéssel Branch mellé.
(Kis pénzért, meghunyászkodva még mindig nagy hasznára lehetne a csapatnak szerintem...)
Nálam a tudása továbbra is megkérdőjelezhetetlen, a tavalyi siralmas teljesítményét én inkább a motiválatlanság számlájára írom, mint a "természetes kopás"-éra.
A rendszert ismeri és most már azt is tudja hogy "hol a helye" benne... 😉
Egy próbát mindenféleképpen megérne talán.Castleai01
A valóság azonban azt hiszem az, hogy Randy Moss nem tudná, hogy hol a helye, és a csapattól sem úgy vált el szerintem, hogy fene nagy volt a béke. Igaz, Branch is hisztizett bőven a trade-ért annó, de nála azért eltelt egy pár év, Mossnál nem hiszem, hogy tennénk egy újabb kísérletet.
(mellesleg a legjobb (április 1) forgatókönyv, az Moss fa-ról, aztán elcseréljük egy 3. körért valakivel, viszont így tehermentesítjük Branchet a szezon elején, hogy a PO-ban készen legyen 😀)
több mint 14 éve
Lehet hogy ezzel most "darázsfészekbe" nyúlok, de annyira elképzelhetetlennek tartjátok hogy Moss-t esetleg visszahozzuk? 😊(Kis pénzért, meghunyászkodva még mindig nagy hasznára lehetne a csapatnak szerintem...)
Nálam a tudása továbbra is megkérdőjelezhetetlen, a tavalyi siralmas teljesítményét én inkább a motiválatlanság számlájára írom, mint a "természetes kopás"-éra.
A rendszert ismeri és most már azt is tudja hogy "hol a helye" benne... 😉
Egy próbát mindenféleképpen megérne talán.
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az a Salas harmadik kör eléggé ütne...ha jól értem, akor pont erre a területre mintha lenne Welker és Edelman, valamint 2TE sőt szükség esetén akár Fafej is.
Isn't ever going to be a legit starting caliber guy on the outside. But as a potential big slot guy who can work the middle and move the chains, the guy certainly has a good chance to make an NFL roster.DoM
Nekünk szerintem egyértelműen egy olyan elkapó kellene, aki a pálya széle felé is bevethető, klasszikus WR szerepkörökben, mint pl Branch, nem pedig egy újabb slot ember.
több mint 14 éve
Az a Salas harmadik kör eléggé ütne... Mostly played from the slot in college, rarely facing press coverage. [...] Questions as to whether or not he can effectively run assigned NFL routes, after being free to improvise quite a bit in Hawaii's hybrid Pistol/Run and Shoot offense. [...] Doesn't possess a quick first step off the line, and takes a while to get up to top speed.
Isn't ever going to be a legit starting caliber guy on the outside. But as a potential big slot guy who can work the middle and move the chains, the guy certainly has a good chance to make an NFL roster.
Kb. mint Price csak sebesség nélkül.
Az elkapóra is az áll, mint a legtöbb hiányposztra a Patsnél idén: vagy húzzunk az elején egy érett, gyakorlatilag játékra kész újoncot, vagy hagyjuk meg UDFA bogarászásnak/hatodik körre.
több mint 14 éve
hankerson tetszene, 2/28-ra meg jó eséllyel már nem is lenne bent, egy letrade-del jóféle lennesalas is jöhet, de inkább 4-5. körben, gates meg jóféle kis speedster lehetne nálunk, ott még kb értékénél is van

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyébként ambivalensek az érzéseim Hankerson to pick33-al kapcsolatban. Egyrészt kétségkívül elférne a csapatban egy ilyesmi WR, az egyik legvékonyabb alakulatunk, ha Branch kiesik nincs mögötte senki.
Másrészt viszont 2/1-el szerintem fix első körös tehetségű, ám csúszó játékost érdemes húzni. Minden évben elmondható szerintem, hogy van legalább 4-5 olyan név, akinél az előzetes latoglatások többsége simán 1. kör közepét várt volna, valami miatt mégis a második körben találják magukat, szerintem gyakran a GM-ek legnagyobb meglepetésére is.
Sokszor ehhez még az sem kell, hogy az illetővel kapcsolatban komolyabb kérdőjelek merüljenek fel, bőven elég, ha mondjuk 4 kb azonos képességű játékosból csak 3 csapat érzi, hogy neki azon a poszton erősítés kell, az egyik mindjárt zuhan is a második körbe, egyszerűen szerintem legtöbbször 32-nél több olyan játékos akad az újoncok között, akit mondjuk 1/20-al sem lenne marhaság választani.
Nekünk mondjuk ilyen téren nem kicsi segítség lenne, ha valamelyik TOP5-ös csapat rögtön beijesztene egy QB-val, és erre a többiek is elkezdenék a kikapni az irányítókat (akad egy pár csapat, amelyik esélyes irányítót húzni).
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem emlékszem, hogy Gronkot ilyen mennyiségben párosították volna tavaly velünk, de meglehet.Nem is, mert tavaly behúzta Gronkowskit is 😊 Ráadásul hiányposztra húzott 😀 De valóban nem jellemző 😊Bostona mai Reiss-adag a 2-7 körre: wide receiverHankerson annyira 2/1-Patriots kompatibilis elkapó, hogy talán az egyik legrosszabb odsa lehet a fogadó irodáknál... De mikor húzott utoljára (Vödört) leszámítva BB olyan játékost, akit komolyan sejtett a közönség? 😛 Szóval őt biztos nem hozzuk Foxborough-ba.viito
a QB-készletünkhöz: + Jonathan Crompton (Tennessee) PS-bentriangle
több mint 14 éve
Nem is, mert tavaly behúzta Gronkowskit is 😊 Ráadásul hiányposztra húzott 😀 De valóban nem jellemző 😊a mai Reiss-adag a 2-7 körre: wide receiverHankerson annyira 2/1-Patriots kompatibilis elkapó, hogy talán az egyik legrosszabb odsa lehet a fogadó irodáknál... De mikor húzott utoljára (Vödört) leszámítva BB olyan játékost, akit komolyan sejtett a közönség? 😛 Szóval őt biztos nem hozzuk Foxborough-ba.viito
Do your job
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
viszont, ahogy nézegetem az embereket, potenciális DE-ből annyi van idén, hogyha most nem húzunk valakit, akkor soha.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a mai Reiss-adag a 2-7 körre: wide receiverHankerson annyira 2/1-Patriots kompatibilis elkapó, hogy talán az egyik legrosszabb odsa lehet a fogadó irodáknál... De mikor húzott utoljára (Vödört) leszámítva BB olyan játékost, akit komolyan sejtett a közönség? 😛 Szóval őt biztos nem hozzuk Foxborough-ba.
több mint 14 éve
Jaja az imént szóba került Cromptont pl. a Chargers draftolta.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...