New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Amúgy csak bennem fogalmazódik meg immárom 3 éve folyamatosan - nagyjából azóta, h a Pats 11-5-tel nem jutott a PO-ba-, hogy ez a csoportgyőzelmeken alapuló lebonyolítási forma nem kicsit méltánytalan?!

Az NFC Westből idén akár egy negatív mérlegű csapat is bekerülhet, úgy, h több 10-6-os csapat kieshet.

A másik meg, hogy a negatív mérleggel bejutható Seahawks hazai pályán fogadhatja az akár 12-4-es mérlegű Saints-et.

Bevallom őszintén, a Jets meccses mészárlás előtt féltem, h ha a Pats nem tud ott győzni, akkor akár egy egyébként kiváló - akár 13-3, 12-4-es- mérleggel is idegenbe kényszerül, feltehetően a bivalyerős, de "hullámvasutazó" Chargers otthonába.
(Erre hál'Istennek nem került sor, szerintem a srácok sem bánják Foxboróban, hogy San Diego-ba nem kell menni és ők sem jöhetnek :cool: )
több mint 13 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
A Super Bowl megnyerése - ha nagyon gyakorlatias akarok lenni, nem jelenti feltétlenül azt is,hogy adott csapat a legjobb a ligában. Pusztán annyit,hogy mindenkit megvert a rájátszásban aki elékerült.undisputedly
Ezt a gondolatot nagyon adom én is :cool: 20/20 😀

Elég csak a SB győztes Giants, vagy a két évvel ezelőtt SB- résztvevő Cards-ra gondolni.
Egyikőjük sem tündökölt az alapszakaszban;
A Giants ugyan 10-6-tal jutott be, de nem kicsit hullámzó teljesítménnyel (volt olyan meccsük, ahol Eli 4 INT-et adott, amiből 3-at visszahordtak TD-re..).
A Cards pedig csak a saját - már akkor is elég gyenge- csoportját dominálta. Csoporton belül 6-0 volt, azon kívül meg 3-7 😐

De a PO-ra összeszedték magukat és ott voltak az SB-on.
több mint 13 éve
triangle 1 283
Pat Kirwan a Patriotsból a következő játékosokat jelölte a Pro Bowlra:
Brady
Mankins
McCourty

Teljes cikk

Mondjuk Patrick Willis indoklásával simán betehette volna Mayot az AFC csapatába Dansby helyett...Gogo
Huh, Mankinst én nem értem. Amíg LG-ben játszott, addig Connolly is hozta ezt a teljesítményt, meg amúgy is Vollmer forever! 😊

szerk: Vagyis akkor inkább Vollmer für immer! 😀F.Schleck
hááát, meg lehet nézni, mik az eredményeink Mankins visszatérése óta. passprot rendben volt végül is előtte is, de nézzétek meg a futás számokat azóta. plusz a meccseken is sokszor látni, hogy vagy mögötte mennek a legnagyobb futások, vagy ő húz jobbra stb. nem a semmire kér ligaszinten top fizetést, teljesítmény alapján is top5 nálam simán.

ahogy írták, ő nem az a lineman, aki visszaüt, hanem ő üt először (jó értelemben, azaz takarítja el a védőket).
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Brady
Mankins
McCourty

Teljes cikk

Mondjuk Patrick Willis indoklásával simán betehette volna Mayot az AFC csapatába Dansby helyett...Gogo
Huh, Mankinst én nem értem. Amíg LG-ben játszott, addig Connolly is hozta ezt a teljesítményt, meg amúgy is Vollmer forever! 😊

szerk: Vagyis akkor inkább Vollmer für immer! 😀

több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Brady
Mankins
McCourty

Teljes cikk

Mondjuk Patrick Willis indoklásával simán betehette volna Mayot az AFC csapatába Dansby helyett...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Dega 53 — van
És még egy kis adalék TB-től:

"Látott már olyan csapatot, amelyik annyit fejlődött mint most a Patriots?

„Sok ember került a csapatba, akik új dolgokat hoztak a játékunkba. Ahogy a tight endek játszottak az idén, vagy Danny Woodhead és BenJarvus nem voltak részei a támadóknak tavaly. A támadósor egészen összejött és ahogy hozzáadtuk Deion Branchet, teljesen megváltozott. A védelem kicserélődött. Az edzők kemények velünk. Már említettem, a hét elején beszédet tartott az edző. Ő egy nagyon okos ember. Úgy gondolom, hogy megértjük azt amit tanítani akar nekünk és ahogy el kell végeznünk a dolgunkat. Egész jól sikerült a tanítás.”

Hogy kezelték az új játékosokból adódó bizonytalanságot?

„Rengeteg fiatal van nálunk, a posztjuk felé nagy az elvárás és nem a személyük felé. Ha egy külső linebacker vagy, akkor elvárják hogy úgy játssz mint Mike Vrabel vagy Willie McGinest. Ha futó akkor úgy mint Corey Dillon, Antowain Smith vagy Kevin Faulk. Így működnek a dolgok. Bill Belichick egész nap úgy hajt minket, hogy el is tudjuk azokat a magasságokat érni. Ahogy mondtam, a fiúknak tudni kell kezelni, reagálni ezekre a dolgokra, de megmutattuk, hogy elég erősek vagyunk mentálisan.”

By:Cadeus

"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
Dega 53 — van
Az milyen, hogy az NFL legjobb mutatójával rendelkező csapatának keretében 21 undrafted játékos van? 😊
Ez csak nekem tűnik soknak, vagy máshol is ilyen a helyzet?

http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4690597/patriots-roster-by-draft-statusSpigo
A válasz kérdésedre:BB!! 😉

"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
Dega 53 — van
Ez egy nagyon szép gondolat 😊 Verjünk meg mindenkit aki elénk kerül. Díjazandó.
Csak hogy a valóságban ez nem így működik 😊 Az NFL-ben legalábbis. Annyira kiegyenlített a mezőny,hogy nincs olyan csapat amelyik dominanciával bír mind felett. Vannak szisztémák amelyek jobban fekszenek nekünk mint ellenfél, vannak amelyek kevésbé (pl jets-chargers). A Super Bowl megnyerése - ha nagyon gyakorlatias akarok lenni, nem jelenti feltétlenül azt is,hogy adott csapat a legjobb a ligában. Pusztán annyit,hogy mindenkit megvert a rájátszásban aki elékerült.undisputedly
Én örülni fogok,hogy mindenkit megverünk és azt mondják,nem mi voltunk a legjobbak! 😀 Akik velem együtt 10 éve követik a Patriots történelmét,azok emlékezhetnek ilyen kijelentésekre!! 😊

Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ez egy nagyon szép gondolat 😊 Verjünk meg mindenkit aki elénk kerül. Díjazandó.
Csak hogy a valóságban ez nem így működik 😊 Az NFL-ben legalábbis. Annyira kiegyenlített a mezőny,hogy nincs olyan csapat amelyik dominanciával bír mind felett. Vannak szisztémák amelyek jobban fekszenek nekünk mint ellenfél, vannak amelyek kevésbé (pl jets-chargers). A Super Bowl megnyerése - ha nagyon gyakorlatias akarok lenni, nem jelenti feltétlenül azt is,hogy adott csapat a legjobb a ligában. Pusztán annyit,hogy mindenkit megvert a rájátszásban aki elékerült.
több mint 13 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM
Az milyen, hogy az NFL legjobb mutatójával rendelkező csapatának keretében 21 undrafted játékos van? 😊
Ez csak nekem tűnik soknak, vagy máshol is ilyen a helyzet?

http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4690597/patriots-roster-by-draft-status
több mint 13 éve
😀
"Patriots AFC Easy championship hat http://twitpic.com/3jzzry" (Mike Reiss twitterje)

A Bills meccs értékelése:
Ups:
BJGE/Woodhead
Gronkowski
Playmaker defense
Downs:
Arrington
Run defense
Welker

Link

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Ha SB győztesek akarnak lenni a srácok, azt kell megverni aki az utukba kerül 😊nDRo
De van, akit kicsit könnyebb megverni, mint másokat. 😊
Én ebből a Colts-Jets-Ravens hármasból a Ravenst tartom a legnehezebbnek.
A Jets is nehéz dió, még egyszer nem futnának bele annyira a késbe, mint a 13. héten, hullámzó a teljesítményük, fene tudja, milyen napot fognának ki.
A Colts meg annak ellenére. hogy kórházcsapat, nem leírható, főleg, ha Addai is játszhat már a PO-ban.

több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Azért milyen durva már: BJGE: 209/928 yard, 12 TD, Woodhead: 95/528, 5 TD .... az öreg megint mit kukázott 😉Geronimo
"szarból" várat 😀 azért tettem idézőjelbe, mert aki ebbe a ligába bekerül az már tud valamit /egy két kivétel van/. Bár Dzsámárkusznak inkább a gatorade vedelés volt az erőssége 😀

Azért Vödörnek szólhatna valaki, hogy az ellent aprítsa, mert a legutóbbi McC tackle után most Chungot fejelte le igen durván... :/

Szerk: SD kiesett a PO-ból, nem mondanám, hogy nagyon bánom a dolgot... 😀 A Kóc viszont úgy tűnik bent van... 2/1 ez sem rossz...Witchdoctor
inkbb az sd lenne benn, mint a kóc...Wyatt
a Kócnál már a szertáros játszik legalább 2 poszton, és PM lassan saját magának fog dobálni annyi a sérült. Ha ezzel az extra tartalékos Kóccal nem bírunk el bármikor, akkor nem érdemeljük meg, hogy bármilyen PO álmaink legyenek.

A SD azért sokkal jobban áll ilyen szempontból, és veszélyesebb ellenfél is. Én örülök, hogy nem ők vannak bent.viito
Ha SB győztesek akarnak lenni a srácok, azt kell megverni aki az utukba kerül 😊
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
na megnéztem több helyen is, nem a mutató számít, hanem a playoff eleji kiemelés (seed), szóval jelen állás szerint tényleg a chiefs nem jöhet hozzánk 😕triangle
A picsába, akkor ezt én is rosszul tudtam.
több mint 13 éve
triangle 1 283
na megnéztem több helyen is, nem a mutató számít, hanem a playoff eleji kiemelés (seed), szóval jelen állás szerint tényleg a chiefs nem jöhet hozzánk 😕
több mint 13 éve
Csabiii New England Patriots 198
A WC után mindenkéépen a leggyengébb mérlegű csapattal találkozunk, nem a 4vs5 gyöztesével. Ez semmiképpen sem lehet a Ravens.zinedine5
Hogy ne lehetne? Ha a Chiefs leveri a Jets-et, akkor ők 3. számú kiemeltként nem jöhetnek, hanem a 4 vs 5 győztese.
több mint 13 éve
Simán játszhatunk a Ravens-el a jelenlegi állás szerint. Ha most lenne vége az alapszakasznak akkor a WC héten lenne: Jets (6) at Chiefs (3), és Ravens (5) at Colts (4). Tehát ha mondjuk továbbmegy itt a Chiefs és a Ravens, akkor a Hollók jönnek hozzánk. Ha a Jets megy tovább, akkor a másik meccstől függetlenül ők látogatnak a Gillette-be...
Lényeg a lényeg, hogy a WC után (a jelenlegi állás szerint) a Chiefs az a csapat amelyikkel nem találkozhatunk majd, csak mondjuk a főcsoportdöntőben (meg persze a Steelers).Csabiii
A WC után mindenkéépen a leggyengébb mérlegű csapattal találkozunk, nem a 4vs5 gyöztesével. Ez semmiképpen sem lehet a Ravens.
több mint 13 éve
Csabiii New England Patriots 198
Simán játszhatunk a Ravens-el a jelenlegi állás szerint. Ha most lenne vége az alapszakasznak akkor a WC héten lenne: Jets (6) at Chiefs (3), és Ravens (5) at Colts (4). Tehát ha mondjuk továbbmegy itt a Chiefs és a Ravens, akkor a Hollók jönnek hozzánk. Ha a Jets megy tovább, akkor a másik meccstől függetlenül ők látogatnak a Gillette-be...
Lényeg a lényeg, hogy a WC után (a jelenlegi állás szerint) a Chiefs az a csapat amelyikkel nem találkozhatunk majd, csak mondjuk a főcsoportdöntőben (meg persze a Steelers).
több mint 13 éve
A mostani állás szerint a wild card hétvégén az AFC-ben Jets-Chiefs és Ravens-Colts meccsek lennének.

((?Utána meg Patriots-Jets, Steelers-Ravens?))

Elvileg itt mindig az aktuális állás szerepel:
link

több mint 13 éve
viitoval egyetértve egyértelműen az SD a legrosszabb matchup nekünk. Látva az első meccsünket V-Jax nélkül, se futni, se passzolni nem tudtunk ellenük. Az ő játékunk kb annyira kedvezőtlen nekünk, mint mi a Steelersnek. (Más kérdés, hogy mi lett volna hóban, 0 fok körül.)

Miért nem játszhatunk a Ravens-szel?

Ok már megvan.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egy rövid kérdés a PO-hoz: ha a mai forduló után kezdődne, akkor a Ravens-szel semmiképp sem játszhatnánk a WC után ugye?a5
így vantriangle
ez se árt akkor, hogy a Ravens meg a Steelers a másik ágon gyilkolják majd egymást. és tényleg jó hogy nincs SD, ránk nézve veszélyesebbnek tartottam őket mint Peytonékat.
több mint 13 éve
triangle 1 283
egy rövid kérdés a PO-hoz: ha a mai forduló után kezdődne, akkor a Ravens-szel semmiképp sem játszhatnánk a WC után ugye?a5
így van
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egy rövid kérdés a PO-hoz: ha a mai forduló után kezdődne, akkor a Ravens-szel semmiképp sem játszhatnánk a WC után ugye?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://patriots.hu/afc-east-bajnok-csapat-2010/

Az AFC East koronája megint a megfelelő vitrinbe került 😀viito
De jó lesz majd ezzel érvelni mikor sokan kudarcnak fogják fel ezt a szezont mert esetleg nem nyerünk SBt.FViktor93
sajnos sok szurkoló a SBban (és annak megnyerésében) méri egy szezon sikerét.

Én mindig azt gondolom, hogy a legjobbaknak is a PO elérése lehet az egyetlen év elején deklaráltan kitűzött céljuk, onnantól pedig a tisztes helytállás. Tavaly például szerintem a kötelezőt megtettük, de a PO-ban nem álltunk tisztességesen helyt. Nem az zavar, hogy kiestünk, hanem az, ahogy kiestünk. Ha egy gigászi csatában, vagy egy igazi birkózós, küzdős meccsen alulmaradunk a Ravenssel szemben, akkor azt mondom oké, győzött a jobbik, a PO-ban minden előfordulhat, ott nincs csapat, aki gyenge lenne, vagy véletlenül került oda. Sajnos, nem ez történt, így kudarcnak tartom a szezont.

A 16-0-ást ilyen szempontból utólag, miután a kezdeti kemény csalódottság elmúlt már sikeres évnek tartom.
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
http://patriots.hu/afc-east-bajnok-csapat-2010/

Az AFC East koronája megint a megfelelő vitrinbe került 😀viito
De jó lesz majd ezzel érvelni mikor sokan kudarcnak fogják fel ezt a szezont mert esetleg nem nyerünk SBt.