New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mindenkinek meghitt ünnepet!Egy ESPN ajándék, ha vki lemaradt volna róla:
http://espn.go.com/blog/afceast/post/_/id/23688/gronkowskis-are-gifts-that-keep-on-giving
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
több mint 13 éve
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Békés, Boldog Karácsonyt kívánok minden Pats Fan-nak és minden fórumozónak!Köszönjük😊 és viszont kívánom minden patriots szurkolónak illetve fórum látogatónak 😊
Természetesen jobbulást DoM-nak akinek hiányoznak a remeknél remekebb írásai, elemzései innen és a THPFC-ről is és kommentjei 😕
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!Bruschi85
több mint 13 éve
Békés, Boldog Karácsonyt kívánok minden Pats Fan-nak és minden fórumozónak!Természetesen jobbulást DoM-nak akinek hiányoznak a remeknél remekebb írásai, elemzései innen és a THPFC-ről is és kommentjei 😕
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Boldog Karácsonyt Hazafiak!Nagyon örülük,olvasva az előző hozzászólásokat,hogy még mindig BB és a management dönti el,hogy kijön és ki marad...
A többi csak,ha ,ha ,ha...
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én is azt gondolom, hogy hatalmas luxus lenne Faulkot visszahozni, a legfontosabb 5 érv:Faulk is ráhúzhat még egy évet, még úgy is, hogy Woodhead a rosteren van.GogoFaulk nem hiszem hogy ráhúz még 1 évet, ráadásul Fafej annyira jól helyettesíti az öreget...szerintem nem fog új szerződést kapni.manuszka86
- jövőre szezon kezdetre több mint 35 évével a liga egyik, ha nem legöregebb HB-je lesz
- gyakorlatilag egy komplett kihagyott szezon után kellene ismét formába lendülnie (ez gyakran nála fiatalabbak számára is problémát jelent)
- 2011-ben lejár a szerződése is, tehát minden probléma (cap space) nélkül tudunk megválni tőle
- Woodheaddel úgy tűnik, hogy csereszabatosak, de (talán egy-két trükkös felállást leszámítva) mindig csak az egyikük lehet a pályán, tehát a másik automatikusan a padon ül. Egy every down backnél nem hátrány, ha meg lehet osztani a labdacipeléseket, és pihentetni az első számú játékost, de change-of-pace backből nem igazán kell kettő
- Faulk valóban a legjobb pass protos RB-ünk volt, ezt a feladatot a megerősített TE corps is simán elláthatja, és Fafej is mutat szép dolgokat ezen a téren (már ha nem DT-ket kell blokkolnia, de azért az Faulknak sem volt erőssége 😉)
+1. (ellen)érv: Nem, nem kell lídernek sem, leszedtük a régi fotókat, nevelje ki a csapat a saját vezéregyéniségeit.
több mint 13 éve
Barber nagyon hasonlít BJGE-hez, a többitől pedig kirázna a hideg azt hiszem, szóval ha nem haragszol, nem támogatom túlságosan a tervedet. 😊Eszem ágában sincs tervezni, csak ezek a leharcolt veteránok jutottak eszembe. 😊
F.Schleck
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Tudom sokat sérült, de BB bírja Ronie Brownt is nem?
több mint 13 éve
Marion Barber?Barber nagyon hasonlít BJGE-hez, a többitől pedig kirázna a hideg azt hiszem, szóval ha nem haragszol, nem támogatom túlságosan a tervedet. 😊
Westbrook?
McGahee?
Faulk is ráhúzhat még egy évet, még úgy is, hogy Woodhead a rosteren van.
Vagy visszahozzák az erősen leharcolt Maroneyt... 😀Gogo
Én azt mondanám - nem kicsit elfogultan -, hogy az lenne az ideális, ha BJGE lenne power back, Fafej 3rd down back és még hoznánk a draftról valami gyors Chris Johnson stílusú újoncot. Ha kijön, akkor én természetesen LaMichael Jamest támogatnám, de van még pár elfogadható hátsó körös megoldás rajta kívül is a drafton.
több mint 13 éve
Beteszünk helyett egy másik nagyembert. Azon ne múljon. 😊természetesen Conolly...yookerBrady, Deaderick és Pryor(!) ma már edzett. aggasztó viszont, hogy továbbra sem edzett Branch, Hernandez, Wright, Cunningham, Tully Banta-Cain és Connolly. 😕triangleha Conelly sérült bajban lesztek a visszahordásoknál.... 😊 😉yooker
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
természetesen Conolly...Brady, Deaderick és Pryor(!) ma már edzett. aggasztó viszont, hogy továbbra sem edzett Branch, Hernandez, Wright, Cunningham, Tully Banta-Cain és Connolly. 😕triangleha Conelly sérült bajban lesztek a visszahordásoknál.... 😊 😉yooker
több mint 13 éve
Brady, Deaderick és Pryor(!) ma már edzett. aggasztó viszont, hogy továbbra sem edzett Branch, Hernandez, Wright, Cunningham, Tully Banta-Cain és Connolly. 😕triangleha Conelly sérült bajban lesztek a visszahordásoknál.... 😊 😉
több mint 13 éve
Marion Barber?Maroney inkább táncikáljon csak Denverben 😛
Westbrook?
McGahee?
Vagy visszahozzák az erősen leharcolt Maroneyt... 😀Gogo
Faulk nem hiszem hogy ráhúz még 1 évet, ráadásul Fafej annyira jól helyettesíti az öreget...szerintem nem fog új szerződést kapni.
ha veterán futó érkezik akkor legalább olyan jöjjön aki bírja még a strapát, akármennyire is nagy playa F. Taylor nehéz megmondani hogy mikor játszott 2 meccset zsinórban...
több mint 13 éve
Marion Barber?Westbrook?
McGahee?
Vagy visszahozzák az erősen leharcolt Maroneyt... 😀
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Szvsz jövőre ott lesz BJGE,Fafej és sztem jönni fog egy máshol már leharcolt veterán (csak mert BB az edző) és jönni fog egy hátsó körös rookie.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem arra gondoltam, hogy más elvinné, hanem hogy mennyire volt vészmegoldás idénre BJGE. Így terveztük,hogy ő lesz az első számú futó vagy a Maroney trade és Taylor sérülése után nem maradt más. Most arra nem emlékszem hogy Taylor sérült volt-e már a LoMo trade idején.már a preseason alatt volt pletyka, hogy szeretnénk megválni a BJGE-LoMo páros egyik tagjától, és fű alatt áruljuk őket. Szvsz azzal kalkuláltak, hogy azt, amit őnagysága LoMo nyújtott az utóbbi időben, azt negyed áron is képes adni egy olyan játékos, aki jelenleg még kevésbé is sérülékenyebb, míg Maroney akinek viszont van piaci értéke.
remélem érthetőMattMiller
Ez be is jött, kaptunk érte valamit, miközben a pálya közelébe nem került.
Az egy másik kérdés, hogy ennyire kevés RB-kel nem fogunk nekimenni a következő szezonnak szerintem. Az elmúlt években minimum 2-3 klasszikus RB volt a keretben (volt, hogy LoMo, Jordan, Morris, BJGE mellett a FB Evans is ott volt).
Ezen a téren Fafejjel nem lehet számolni, ő nem every down back, Taylor pedig folyamatosan sérült. Szerintem valaki jönni fog BJGE mellé BB amúgy is szereti a split carry megoldásokat.
több mint 13 éve
nem arra gondoltam, hogy más elvinné, hanem hogy mennyire volt vészmegoldás idénre BJGE. Így terveztük,hogy ő lesz az első számú futó vagy a Maroney trade és Taylor sérülése után nem maradt más. Most arra nem emlékszem hogy Taylor sérült volt-e már a LoMo trade idején.Szerintetek BJGE-vel hosszabbtávra (2-4 év) tervezünk vagy inkább az RB draftra gyúrunk?Azért BJGE-rt nem hiszem hogy nagyon kapkodni fognak. És ha bele gondol ő is, más csapatban nem biztos hogy ennyire jól tolná! Bár tény, hogy a mostani szezonja után biztos szeretne jobban keresni, de ha el is megy úgy gondolom őt tudnánk pótolni.mascherano
Sztem amennyire használjuk arra teljesen jó lenne a BJGE/Woodhead páros. Nagyobb needek is vannak most,de azért kiváncsi vagyok a véleményekre.MattMiller
remélem érthető
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Koppen-nek meg mindig baja volt a behemót NT-kel.Ez így van, csakhogy mostanában már mindhárom csoport ellenfelünk 34-et védekezik, tehát előbb utóbb elkerülhetetlen lesz az eddig kicsit alulméretes Patrots OL újragondolása, szerintem elsősorban ott középen...
Ami nem is csoda, mert kb. 30-40 fonttal nehezebbek nála legalább... 😊Sinisa
több mint 13 éve
Szerintem Connolly és Wright tuti nem fog játszani.Mint ahogy abban is biztos vagyok, hogy Brady igen. 😊
Talán TBC hiányozna a legkevésbé, azok után, ahogy Moore játszott ezen a két meccsen. Arról nem is beszélve, hogy gyorsabbnak is tűnt...lehet, hogy nagyon fognak harcolni majd a roster helyért fél év múlva?
Remélem Brace tud már játszani. Nagyon sokat fejlődött idén a srác, az én szememben már ledobta magáról a bust cimkét.
OT, OG, OLB, DE, ami így hirtelen dobná magát szerintem, még úgy is, hogy jövőre visszatér Ty W.Szerintem DE draft-ra nem biztos, hogy szükség lenne az első körökben.
Esetleg egy project C, ha már Koppennek egyre több baja van a nagy bivaly NT-kkel.
Gogo
Ezen a poszton nagyon betárazott az öreg az elmúlt két évben.
Koppen-nek meg mindig baja volt a behemót NT-kel.
Ami nem is csoda, mert kb. 30-40 fonttal nehezebbek nála legalább... 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Pryor tudomásom szerint minden eddigi kihagyott meccs előtt hátsérüléssel volt jelölve (a packersre vissza is kerestem).Az első fele részemről egy totális FAIL és facepalm, abszolút baromságokat irkálok egy órája... vagy csak diszlexiás lettem hirtelen.
ja, és ne feledd, holnap 24-e van, esetleg szerezz be fát, ajándékokat 😉triangle
A második fele meg idén nem aktuális sajnos... szal tökmindegy, hányadika van.
több mint 13 éve
triangle
1 283
Pryor tudomásom szerint minden eddigi kihagyott meccs előtt hátsérüléssel volt jelölve (a packersre vissza is kerestem).szerintem Te a tegnapi edzésriportot nézted.triangleYes, teljesen igazad van. benéztem, hogy 22.-e ma van.
De akkor Pryornak mi a baja, hát vagy agyrázkódás?Gogo
ja, és ne feledd, holnap 24-e van, esetleg szerezz be fát, ajándékokat 😉