New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 15 éve
azért két edzőt ne egy vagy két év alapján hasonlítsunk már össze. szerintem.briareosnem is azt csináltam
több mint 15 éve
azért két edzőt ne egy vagy két év alapján hasonlítsunk már össze. szerintem.
több mint 15 éve
Abban, hogy tovább ment mint mi. Igazából elkezdhetjük a meccs után elkezdett D vagy O hibája vitát, de az biztos, hogy azon a "remek" januári estén, amiről az aláírásomban is említést teszek, outcoacholta (nem tudom jobban leírni magyarul) BB-t.miben jött be neki?briareosRex kifejezetten szimpatikusan nyilatkozott. Még a végén megkedvelem 😊.Miután kikaptunk tőlük a conf elődöntőben, egyből a meccs után normálisra váltott. Jó edző, aki pontosan tudta, hogy mivel kell feltüzelni a játékosait. BB-vel ellentétben sokat fektett a lelki részére is a focinak és ez bejött neki eddig.zinedine5
LordTamas
több mint 15 éve
nem kellett a lombardi trophyt emelgetnie a fifth avenue-n a győzelmi felvonulásuk alatt. biztos baromi fárasztó lett volna neki.miben jött be neki?briareosRex kifejezetten szimpatikusan nyilatkozott. Még a végén megkedvelem 😊.Miután kikaptunk tőlük a conf elődöntőben, egyből a meccs után normálisra váltott. Jó edző, aki pontosan tudta, hogy mivel kell feltüzelni a játékosait. BB-vel ellentétben sokat fektett a lelki részére is a focinak és ez bejött neki eddig.zinedine5
LordTamas
több mint 15 éve
miben jött be neki?Rex kifejezetten szimpatikusan nyilatkozott. Még a végén megkedvelem 😊.Miután kikaptunk tőlük a conf elődöntőben, egyből a meccs után normálisra váltott. Jó edző, aki pontosan tudta, hogy mivel kell feltüzelni a játékosait. BB-vel ellentétben sokat fektett a lelki részére is a focinak és ez bejött neki eddig.zinedine5
LordTamas
több mint 15 éve
Rex kifejezetten szimpatikusan nyilatkozott. Még a végén megkedvelem 😊.Miután kikaptunk tőlük a conf elődöntőben, egyből a meccs után normálisra váltott. Jó edző, aki pontosan tudta, hogy mivel kell feltüzelni a játékosait. BB-vel ellentétben sokat fektett a lelki részére is a focinak és ez bejött neki eddig.
LordTamas
több mint 15 éve
nem ide raktam?! sorry... pedig direkt ide jelentkeztem be. bocsi a plusz melóért. 😊
több mint 15 éve
mellément, szóval ideA Heti Válasz -os Zoli interjú itt van, akit érdekel:sztem ezt a patshez akartad irni 😛
http://kepfeltoltes.hu/view/110323/NFL_1_001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/110323/NFL_2_001_www.kepfeltoltes.hu_.jpgDanna
vmint mi aza szöveg a kép alatt?! 😂braxa88
egy punter mint a sport reménysége. wowbriareosvégre valaki, aki ismeri Les Horvath-ot és Andrew Farkas-t is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Rex kifejezetten szimpatikusan nyilatkozott. Még a végén megkedvelem 😊.http://espn.go.com/blog/afceast/post/_/id/27209/rex-patriots-benched-welker-out-of-respect
Csak egy-két részlet, ha valaki nem nézi meg:
"I have more respect for Belichick than any coach in this league, as you guys know," Ryan said. ...
Welkerrel meg már évek óta húzzák egymást SMS-ben:
"We text back and forth and rip each other back and forth before we ever play," Ryan said. "That's what we do. 'Who's going to be on me?' 'We're going to put [Jets nose tackle] Sione Pouha on you.'
Megy a médiában a meccsek előtt a nagy "gyűlöljük egymást", de valóságban egész más a helyzet. Egyébként szerintem BB is kifejezetten kedveli Ryan-t.
több mint 15 éve
Titus Young (WR), Jon Baldwin(WR) , Leonard Hankerson (WR) hármasból, lát valaki esélyt hogy draftoljuk valamelyik játékost? Tudtok róluk esetleg többet mondani, az NCAA-t nem követem, így csak az NSO-n megjelent cikket olvastam.GhostLeadYoung lehet az új DeSean Jackson. Sok elkapás a Boise-ban, gyors, robbanékony, jól futja a routeokat, biztos kezű, mélységi célpontnak tökéletes és még fasza returner is.
Hankerson magas, erős, jókezű és combine 40yardja sem volt szar mint azt sokan várták. Ő fizikális, nem nagyon nyomják el. Szintén jó féle.
Baldwin a 3mójuk közül a leggyengébb sztem ,mégis valszeg előbb fog kimenni mint Titus vagy Leonard. 6-5 magas. nem tud elszakadni a védőitől, viszont kemény és meg tudja csinálni magasságának is hála az elkapásokat még akkor is ha ott van a corner rajta.
Azt meg, hogy vkit is draftolunk-e közülük senki sem tudhatja. Nekem bejön LH 2/1re elvinném sztem, de ha lehet kívánni akkor Austin Pettis a 2.kör végi pickel vagy 3. elejivel. Ő is Boise State player volt.
szerk: első 3 körben sztem draftolunk wr-t

JT Daniels fan
több mint 15 éve
triangle
1 283
Patriots coach Bill Belichick did not attend this morning's "Coaches Breakfast", making him the lone head coach to miss the annual event. He joked with reporters about his absence upon leaving a meeting this afternoon.az én másik kedvencem még tegnapról, amikor arról kérdezték, számára mi a legjobb ebben az off-seasonben:
"Sorry I missed you this morning. Alarm clock just didn't go off," he cracked.
Ajaj. Pedig hó sem esett. 😀
Hozzászólások között már-már Chuck Norris magasságokban a mester:
An alarm clock? Bill is the one who wakes alarm clocks up in the morning.
😂DoM
"These owners meetings." - tényleg, látszik rajta, mennyire imádja... 😂
(később aztán módosított Pebble Beach-re, ez már hihetőbb 😊 )
több mint 15 éve
Titus Young (WR), Jon Baldwin(WR) , Leonard Hankerson (WR) hármasból, lát valaki esélyt hogy draftoljuk valamelyik játékost? Tudtok róluk esetleg többet mondani, az NCAA-t nem követem, így csak az NSO-n megjelent cikket olvastam.
több mint 15 éve
Patriots coach Bill Belichick did not attend this morning's "Coaches Breakfast", making him the lone head coach to miss the annual event. He joked with reporters about his absence upon leaving a meeting this afternoon. "Sorry I missed you this morning. Alarm clock just didn't go off," he cracked.
Ajaj. Pedig hó sem esett. 😀
Hozzászólások között már-már Chuck Norris magasságokban a mester:
An alarm clock? Bill is the one who wakes alarm clocks up in the morning.
😂
több mint 15 éve
Hogyne 😀
több mint 15 éve
Kezdődik a trade-találgatás is: állítólag a Chargers-t érdekli az 1/28. pick.GogoJöhet érte Shaun Phillips vagy Jackson 😛
több mint 15 éve
Kezdődik a trade-találgatás is: állítólag a Chargers-t érdekli az 1/28. pick.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 15 éve
Deny interpretációja kissé pontatlan. Dino Costa, a Sirius Mad Dog rádió műsorvezetője állítja "hiteles forrásból", hogy Meriweather lőtt. Dino úgy látszik riválisa ennek a sportfirkásznak, mert a fricska kibontakozik, miszerint Dino Meriweather két áldozatát halottnak titulálja annak ellenére, hogy ők üdvédjeik által Meriweathert nevezték meg az elkövetőkénte, ez pedig azt feltételezi, hogy élnek. Szóval csak óvatosan a "hiteles forrásokkal". 😉Afroamerikai, sok pénze van, kő buta stb. Sajnos én is eltudom róla képzelni. Kurvára nem lenne jó generálni még egy needet.FViktor93ha a barátai így nyilatkoznak, mit mondhatnak az ellenségei? 😊viitoCsupa szépet és jót...nem akarok ilyen barátokat már HA megbízható forrásból származik a hír. Lehet előítéletes vagyok, de Vödörről eltudom képzelni. 😐nDRo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 15 éve
Nem tudom, ki hogy van vele, én nem lennék túl boldog egy Pouncey picktől.Gogoén örülnék neki, de csak és kizárólag Guardként. Centernek ki van zárva. 1.körben fog elmenni, erre van egy söröm.

JT Daniels fan
több mint 15 éve
"Wes Bunting of the National Football Post produces the third version of his mock draft, and he envisions a scenario in which the Patriots select Wisconsin defensive end J.J. Watt at No. 17, and then come back with Baylor guard Danny Watkins at No. 28.Watt has been one of the most popular picks in analysts' mock drafts, with Bunting noting that he seems like a perfect fit for the Patriots.
As for Watkins, one of the interesting aspects of Bunting's projection is that the Patriots select him over Florida's Mike Pouncey.
"He’s a bit older than most prospects, but I don’t see that scaring the Patriots away in round one," Bunting writes of Watkins. "He’s a tough, mature kid with a good anchor at the point and sticks to blocks well through contact. Has a little Logan Mankins to his game."
Bunting previously had a Watt/Akeem Ayers combination to the Patriots. Ayers now goes 30th to the Jets.
ANALYSIS: Watkins is in a similar situation to Nick Kaczur in 2005, entering the league in his mid-20s. The Patriots didn't hesitate to draft Kaczur in the third round, so the age probably wouldn't be a factor this time around either, especially with Watkins and his strong intangibles. But assuming the Patriots were going interior offensive line there, it would be a mild surprise if the Patriots selected Watkins with Pouncey still on the board, because Pouncey is more of a center/guard, while Watkins is more of a guard/tackle. With center Dan Koppen entering the last year of his contract, the feeling here is that the Patriots would place added value on those center skills when looking at things from both a short- and long-term perspective." (Reiss, ESPN Boston)
Nem tudom, ki hogy van vele, én nem lennék túl boldog egy Pouncey picktől.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 15 éve
Afroamerikai, sok pénze van, kő buta stb. Sajnos én is eltudom róla képzelni. Kurvára nem lenne jó generálni még egy needet.Csupa szépet és jót...nem akarok ilyen barátokat már HA megbízható forrásból származik a hír. Lehet előítéletes vagyok, de Vödörről eltudom képzelni. 😐nDRoMiután múlthéten azt jelentették ki, hogy Meriweather-nek semmi köze a lövöldözéses dologhoz, ma elvileg valami barátja közölte, hogy Meriweather lőtt egyenese. http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/03/17/report-meriweather-was-the-shooter/Denyha a barátai így nyilatkoznak, mit mondhatnak az ellenségei? 😊viito
több mint 15 éve
Csupa szépet és jót...nem akarok ilyen barátokat már HA megbízható forrásból származik a hír. Lehet előítéletes vagyok, de Vödörről eltudom képzelni. 😐Miután múlthéten azt jelentették ki, hogy Meriweather-nek semmi köze a lövöldözéses dologhoz, ma elvileg valami barátja közölte, hogy Meriweather lőtt egyenese. http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/03/17/report-meriweather-was-the-shooter/Denyha a barátai így nyilatkoznak, mit mondhatnak az ellenségei? 😊viito
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Miután múlthéten azt jelentették ki, hogy Meriweather-nek semmi köze a lövöldözéses dologhoz, ma elvileg valami barátja közölte, hogy Meriweather lőtt egyenese. http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/03/17/report-meriweather-was-the-shooter/Denyha a barátai így nyilatkoznak, mit mondhatnak az ellenségei? 😊
több mint 15 éve
Miután múlthéten azt jelentették ki, hogy Meriweather-nek semmi köze a lövöldözéses dologhoz, ma elvileg valami barátja közölte, hogy Meriweather lőtt egyenese. http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/03/17/report-meriweather-was-the-shooter/