New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
JéBé
7 035
+1Más téma. Egyre több helyen hypolják Vick-et MVP-nek, és mivel borítékolva volt eddig Tomnak, az emberek hajlanak rá,hogy inkább Vicknek adják. Ha ez megtörténik, az mehet a Times vicc rovatába.Hát én nagyon szomorú lennék, ha Vick lenne az MVP. Akkor már százszor inkább Manning, őt legalább lehet tisztelni. Számomra Vick olyan szinten visszataszító figura, hogy ha a Pats-be jönne játszani, én többé nem szurkolnék a csapatnak (pedig mióta 2005-ben Bostonban voltam, az összes meccset követtem).
Én szurkoltam Michaelnak tavalytól,hogy sikerüljön a visszatérése, de 1.sérült volt, nem is játszott minden meccsen, 2. ha Tom minden idők legjobb Td-Int ratio-ra és arra,hogy végigverte a ligalegjobb védelmeit,nem kapja meg, akkor itt nagy bajok vannak. És ne jöjjön nekem senki sem azzal,hogy Tomnak van egy Welkerje , meg két nagyszerű TE, mert Vicknek is ott van Disón és Meklén...undisputedly
Személyes megjegyzés, hogy van egy kutyám. 😊
ui: a pro bowl szurkolói szavazást Tom nyerte, elég nagy fölénnyel:
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81d1c695/article/pats-brady-eagles-vick-finish-atop-fan-vote-for-2011-pro-bowl?module=HP_headlinesLordTamas
Ez ilyen tipikus amerikai szokás, mikor volt a balhé akkor azok is leköpték akik nemis tudták ki is ő pontosan, amerika legnépszerűtlenebb sportolója volt stb erre most meg hirtelen Vick az isten. Ez nem így megy, még mindig egy szarházinak tartom azért amiket tett.
több mint 13 éve
Más téma. Egyre több helyen hypolják Vick-et MVP-nek, és mivel borítékolva volt eddig Tomnak, az emberek hajlanak rá,hogy inkább Vicknek adják. Ha ez megtörténik, az mehet a Times vicc rovatába.Hát én nagyon szomorú lennék, ha Vick lenne az MVP. Akkor már százszor inkább Manning, őt legalább lehet tisztelni. Számomra Vick olyan szinten visszataszító figura, hogy ha a Pats-be jönne játszani, én többé nem szurkolnék a csapatnak (pedig mióta 2005-ben Bostonban voltam, az összes meccset követtem).
Én szurkoltam Michaelnak tavalytól,hogy sikerüljön a visszatérése, de 1.sérült volt, nem is játszott minden meccsen, 2. ha Tom minden idők legjobb Td-Int ratio-ra és arra,hogy végigverte a ligalegjobb védelmeit,nem kapja meg, akkor itt nagy bajok vannak. És ne jöjjön nekem senki sem azzal,hogy Tomnak van egy Welkerje , meg két nagyszerű TE, mert Vicknek is ott van Disón és Meklén...undisputedly
Személyes megjegyzés, hogy van egy kutyám. 😊
ui: a pro bowl szurkolói szavazást Tom nyerte, elég nagy fölénnyel:
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81d1c695/article/pats-brady-eagles-vick-finish-atop-fan-vote-for-2011-pro-bowl?module=HP_headlines
több mint 13 éve
Ocho tegnap eléggé olyan dolgokat írt twitterére, amiből sokan azt vették le, h el akar jönni Cincy-ből. Persze egyből beindultak a találgatások, h biztosan hozzánk jön, mert 1: Brady, 2: nagyon jóban vannak BB-vel és mindigis hangoztatta h nagyon szeretne 1x a játékosa lenni.Szerintem se jöjjön egy 33 éves veterán.
Részemről jöhet, de csak max Tate helyére...Danna
Tate gyakorlatilag újonc, nem szabadna őt elküldeni. Jó játékos lehet belőle.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
Mielőtt leírok pár gondolatot, leszögezem,hogy nem Vicktől sajnálom. Tudom,hogy nem így értelmezted, de azért leírom.Más téma. Egyre több helyen hypolják Vick-et MVP-nek, és mivel borítékolva volt eddig Tomnak, az emberek hajlanak rá,hogy inkább Vicknek adják. Ha ez megtörténik, az mehet a Times vicc rovatába.Ha már Times, New York Times, akkor ez éppen ott jelent meg, és aligha fog tetszeni. 😊
http://www.nytimes.com/2010/12/21/sports/football/21rhoden.html?_r=1&partner=rss&emc=rss
"What gives Vick the edge is the uneven application of rules when it comes to protecting the quarterback. The cloak of protection is wrapped much tighter around some quarterbacks than others.
Brady is protected by New England’s offensive scheme and, it seems, by officials who shield him from a steady diet of hard, follow-through hits as he releases the ball. Brady sits back and picks apart defenses like a missile flying hundreds of miles above its target.
Vick is on the ground, throwing, running, throwing on the run, taking several hard shots a game as a matter of course. Defensive players who even think about putting hits on Brady will be flagged — and financially flogged — by the N.F.L.
New England is 12-2 behind Brady; the Eagles are 10-4 behind Vick, who missed three games and part of a fourth with a rib injury. Some feel Vick’s absence due to injury should give the edge to Brady. That’s foolish. Vick was injured trying to make a play, rushing for a touchdown, doing something far outside of Brady’s job description.
If N.F.L. rules can protect less mobile quarterbacks, then those quarterbacks who run and get injured should not be ruled out of consideration for an award. In fact, the injury, and the way Vick has come back from it, should enhance his chances."Szabler
Ami piszkálja a csőrömet, az a tény,hogy Tom érdemeit mindenhol kissebbíti a szaksajtó. Itt nem a bulvár magazinokra gondolok, mert igen ott ő a Zisten. De máshol álland jelleggel BB-t és a társait dícsérik. Az,hogy elhangozhat érvként,hogy Vick fut is, a legnagyobb balgaság. Tanuljon meg úgy dobni mint Tom, értse annyira a rendszereket,hogy át tudja hívni a TE-et redzoneban, és így nem neki kell megfutnia. Lehet poénkodni azzal is,hogy Tomot ha megütik repül a zászló, Vick pedig kapja az ütéseket. Én erre azt mondom,hogy ne sírjon egy Vick fan sem, mert neki ez a stílusa, ezért van ott az NFL-ben, mert ebben jobb mint a nagy átlag. Tom pedig többnyire a zsebből játszik, az pedig kiszolgáltatottságot jelent, hiszen beleáll a dobásba, amit pedig fokozott védelemben részesít a liga.
Azt se mondja nekem senki,hogy Tom nem akkora vezér, mert aki látta a meccseket, az tudja, hogy ő A vezére a támadóknak. Motivál, hajt, és a teljesítménybe hajszol ha kell, de a kiélezett pillanatban hideg fejjel végigvezeti a támadókat.
Elismerem Vicket, drukkolok az Eagelsnek, de ha ezt elveszik, akkor a díj a média terméke lesz Vick részére.
több mint 13 éve
Más téma. Egyre több helyen hypolják Vick-et MVP-nek, és mivel borítékolva volt eddig Tomnak, az emberek hajlanak rá,hogy inkább Vicknek adják. Ha ez megtörténik, az mehet a Times vicc rovatába.Ha már Times, New York Times, akkor ez éppen ott jelent meg, és aligha fog tetszeni. 😊
http://www.nytimes.com/2010/12/21/sports/football/21rhoden.html?_r=1&partner=rss&emc=rss
"What gives Vick the edge is the uneven application of rules when it comes to protecting the quarterback. The cloak of protection is wrapped much tighter around some quarterbacks than others.
Brady is protected by New England’s offensive scheme and, it seems, by officials who shield him from a steady diet of hard, follow-through hits as he releases the ball. Brady sits back and picks apart defenses like a missile flying hundreds of miles above its target.
Vick is on the ground, throwing, running, throwing on the run, taking several hard shots a game as a matter of course. Defensive players who even think about putting hits on Brady will be flagged — and financially flogged — by the N.F.L.
New England is 12-2 behind Brady; the Eagles are 10-4 behind Vick, who missed three games and part of a fourth with a rib injury. Some feel Vick’s absence due to injury should give the edge to Brady. That’s foolish. Vick was injured trying to make a play, rushing for a touchdown, doing something far outside of Brady’s job description.
If N.F.L. rules can protect less mobile quarterbacks, then those quarterbacks who run and get injured should not be ruled out of consideration for an award. In fact, the injury, and the way Vick has come back from it, should enhance his chances."
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
Más téma. Egyre több helyen hypolják Vick-et MVP-nek, és mivel borítékolva volt eddig Tomnak, az emberek hajlanak rá,hogy inkább Vicknek adják. Ha ez megtörténik, az mehet a Times vicc rovatába.Én szurkoltam Michaelnak tavalytól,hogy sikerüljön a visszatérése, de 1.sérült volt, nem is játszott minden meccsen, 2. ha Tom minden idők legjobb Td-Int ratio-ra és arra,hogy végigverte a ligalegjobb védelmeit,nem kapja meg, akkor itt nagy bajok vannak. És ne jöjjön nekem senki sem azzal,hogy Tomnak van egy Welkerje , meg két nagyszerű TE, mert Vicknek is ott van Disón és Meklén...
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Szerintem Tate idén robbanthatott volna nagyobbat is... a lehetősége legalábbis megvolt rá.GogoTate védelmében, hogy az idei Patsben elég nehéz kiemelkedőt nyújtani. Főleg azért mert eloszlanak a labdák sok ember közül. Plusz sztem neki nem idén kell robbantania, hanem majd jövőre vagy azután. őt vehetjük úgy a sérülése miatt, hogy újonc. Én adnék neki időt.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mert találtunk egy nála jobb returnert, elkapónak meg egyelőre nem villog :cool:Ocho tegnap eléggé olyan dolgokat írt twitterére, amiből sokan azt vették le, h el akar jönni Cincy-ből. Persze egyből beindultak a találgatások, h biztosan hozzánk jön, mert 1: Brady, 2: nagyon jóban vannak BB-vel és mindigis hangoztatta h nagyon szeretne 1x a játékosa lenni.Tate-et miért akarnád elküldeni? Én nagyon nem örülnék neki, ha elküldenénk Tatet egy FA igazolás miatt. Plusz én szvsz jobban örülnék egy fiatal játékosnak mint egy 33 éves veteránnak.FViktor93
több mint 13 éve
Szerintem Tate idén robbanthatott volna nagyobbat is... a lehetősége legalábbis megvolt rá.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Egy vélemény a Brady - Manning vitában:lol, pont tegnap néztem ezt a statot, nem hittem, hogy erre felhúznak egy cikket 😀
http://sportsillustrated.cnn.com/2010/writers/kerry_byrne/12/21/tom-brady-peyton-manning/index.html
Nekem tetszik 😊LordTamas
a tartalmát majd holnap lesem meg, de akkor nem írom be, hogy megelőzte ebben 😛
amúgy rivers és rodgers mindkettőt veri jelenleg bőven
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Ocho tegnap eléggé olyan dolgokat írt twitterére, amiből sokan azt vették le, h el akar jönni Cincy-ből. Persze egyből beindultak a találgatások, h biztosan hozzánk jön, mert 1: Brady, 2: nagyon jóban vannak BB-vel és mindigis hangoztatta h nagyon szeretne 1x a játékosa lenni.Tate-et miért akarnád elküldeni? Én nagyon nem örülnék neki, ha elküldenénk Tatet egy FA igazolás miatt. Plusz én szvsz jobban örülnék egy fiatal játékosnak mint egy 33 éves veteránnak.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
valójában valószínűleg csak BB vagy Brady emlékirataiból fogjuk megtudni, hogy hogyan is viselkedett Randy Moss. Azért azt lehet sejteni, hogy a probléma nem az idei szezon mondjuk 4. meccsén kezdődött, amikor egyszercsak a kezes bárány Mossnak eldurrant az agya, és 180 fokos fodulatot vett az addigi magatartása.Hát... kétszer ugyanabba a folyóba lépni?Azért Randy 3 évig nagyon jól viselkedett.
Szerintem Mr. Johnson (opsz) rövidebb ideig húzná meg magát a csapat érdekében, mint Moss.
Ráadásul a mostani támadójátékot látva nem biztos, hogy erőltetnének egy nagy FA igazolást. (FA lesz egyáltalán Ocho?)Gogo
Ha Mr. 85 bírná két évig, az is jó lenne.
😀Sinisa
Például jelenleg sokkal kevesebb a fantázia nélkül erőltett hosszú pass. Könnyen el tudom képzelni, hogy a perfect seasonban minden összejött. Mossnak dobáltuk a hosszú labdákat, a csapat pedig nyert. Amíg nyertünk, addig mindenki elhitte, hogy itt van már a kánaán, a támadó játék abból áll, hogy Tom feldobja, Moss elkapja. Amíg ez ment, addig persze tényleg jól viselte magát.
Csakhogy lássuk be ez a taktika már 2008-ban sem működött, azóta meg kitudja mi ment a színfalak mögött.
Én nem örülnék Randy Moss 2.0-nak.
több mint 13 éve
Akkor milyen lehet az a Louis Leonard, akit sikerült kiszorítania a rosterről? 😀The New England Patriots announced today that they have signed free agent DL Landon Cohen. In addition, the Patriots released DL Louis Leonard.lvamosi75Ez az a Landon Cohen aki a fantasztikus 0-16os Lions DLineban is csak elvétve szerepelt?
Viszont baszottul jó fekvenyomó. 😀Bazzani
Tényleg kezd aggasztó lenni a DL depth.
Update:
Deaderick, Pryor és Wright ma sem edzett, Brace igen.
Rajtuk kívül nem edzett még Brady, Hernandez, Branch, Connoly és Banta-Cain.
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Rosszul fogalmaztam. Kíváncsi vagyok mennyit segítené (illetve segítené-e egyáltalán az offense-t), ha a mélységi célpont egy Randy Moss (Andre Johnson, stb) kaliberű játékos lenne (Wes Welker hozzáállásával 😊 ). A game plan nem változna, csak egyszer-egyszer el lehetne dobni mélyre a labdát, illetve stabilan elvinné a két védőt. Tovább menve, szükségünk van-e egy jó mélységi célpontra a drafton, vagy FA piacon a szezon után. Idén is sokan sajnálták (pl: DoM), hogy nem Dez Bryant érkezett (gondolom most már senki sem bánja), pedig még itt volt Moss.Nézd, szerintem a ligában 32 olyan csapat van, akinek a támadójátékán dobna egy Randy Moss kaliberű játékos, így hirtelen nem tudok olyan alakulatot mondani, aki visszautasítana egy olyan kezdő tandemet, aminek az egyik eleme Randy, és nem találnának neki helyet a pályán (most vonatkoztassunk el a dolog anyagi és jellem beli problémáitól, tehát egy Randy Mossról beszélünk Welker jellemével és veterán minimum fizetéssel, valamint nem számolunk az óhatatlan két dudás egy csárdában problémával sem).
Ha ez a rendszer nem igényeli, akkor felesleges, de lehet még sokoldalúbb, még jobb lehetne a támadó egység.LordTamas
A kérdés tehát erről az oldalról nézve szerintem egyértelmű, az "álom" Moss képességei alapján nem csak a jelenlegi Patriotsba, hanem a liga többi 31 csapatába is beférne, hiszen mire menne a liga elkapott yardjait vezető Roddy White, ha Moss lenen a társa, vagy akár az általad említett Andre Johnson.
Az élet viszont nem olyan egyszerű, mert egyrészt Randy Moss nem az a kezes bárány típus, aki akár egész meccset végigblokkolgat mert aznap neki nem osztottak lapot 😊
Innentől kezdve pedig az egész fikció. A Patriots jellemzően mindig a rendszerről szól, és nem az egyéni képességekről. Moss hiába volt egy igazi fullos V8-as big block motor ebben az O#-ben, ha belekanalazták egy könnyű sportkocsi karosszériába, aminek az lett a vége, hogy nem száguldott, hanem szétesett a verda.
Most úgy tűnik sokkal közelebb vagyunk az ideális felálláshoz, a mostani srácok egyenként a nyomába sem érnek Mossnak, de az általuk alkotott csapat mégis jobban muzsikál. Ettől persze még az FO nem tehet le arról, hogy szerezzenek egy a csapatba igazán illő, ám kiemelkedő képességű mélységi célpontot (szvsz sem Branch sem Tate nem megoldás hosszú távon), de valószínűleg nem egyszerű leakasztani egy megfelelő munkamorálú és hozzáállású játékost, aki nem mellesleg a posztján TOP3-ban van. Néha persze összejön, jelenleg úgy tűnik, hogy a megfelelő karakter, a csapatba illeszkedés és a top képességek terén is van egy Wilforkunk, egy Tom Bradynk, talán Mayo-t is ide lehetne sorolni, az újoncok pedig bizonyíthatják, hogy inkább ezen az úton akarnak haladni, és nem Asante fiunk nyomdokaiba lépni.
több mint 13 éve
Hát... kétszer ugyanabba a folyóba lépni?Azért Randy 3 évig nagyon jól viselkedett.
Szerintem Mr. Johnson (opsz) rövidebb ideig húzná meg magát a csapat érdekében, mint Moss.
Ráadásul a mostani támadójátékot látva nem biztos, hogy erőltetnének egy nagy FA igazolást. (FA lesz egyáltalán Ocho?)Gogo
Ha Mr. 85 bírná két évig, az is jó lenne.
😀
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Hát... kétszer ugyanabba a folyóba lépni?Szerintem Mr. Johnson (opsz) rövidebb ideig húzná meg magát a csapat érdekében, mint Moss.
Ráadásul a mostani támadójátékot látva nem biztos, hogy erőltetnének egy nagy FA igazolást. (FA lesz egyáltalán Ocho?)
több mint 13 éve
Rosszul fogalmaztam. Kíváncsi vagyok mennyit segítené (illetve segítené-e egyáltalán az offense-t), ha a mélységi célpont egy Randy Moss (Andre Johnson, stb) kaliberű játékos lenne (Wes Welker hozzáállásával 😊 ). A game plan nem változna, csak egyszer-egyszer el lehetne dobni mélyre a labdát, illetve stabilan elvinné a két védőt. Tovább menve, szükségünk van-e egy jó mélységi célpontra a drafton, vagy FA piacon a szezon után. Idén is sokan sajnálták (pl: DoM), hogy nem Dez Bryant érkezett (gondolom most már senki sem bánja), pedig még itt volt Moss.ui: tudom, hogy sportban (meg amúgy az életben) nincs "ha", de megnéztem volna, mi van, ha a jelenlegi O-ban Tate helyett Randy rohangál "hosszúra".. (persze akkor nem jön Deion, szóval tényleg csak álmodozás.)LordTamashmm. szerintem a kérdésedre simán választ kapsz. Tedd be a lejátszóba az év elején látható meccseket, és tedd be a mostaniakat. Most egy kreatív, a '00-es évek elején tapasztalt O-t láthatsz, korábban pedig azért szapultuk folyamatosan az OC-t (tudom, nincs), hogy mi ez a sok marhaság. Vagy Mossnak volt sokkal több vaj a füle mögött, mint amit hallani lehetett, vagy hirtelen megtanult az edzői kar kreatívan játékot hívni 😊
Amúgy, ha megnézed, akkor 2 kulcsember távozott az O#-ből: Moss és LoMo. Jött Branch és Fafej (meg BJGE átvette LoMo helyét). Papíron nem hiszem, hogy bárki azt mondaná, hogy minőségi csere volt. A rendszer mégis jobban működik.viito
Ha ez a rendszer nem igényeli, akkor felesleges, de lehet még sokoldalúbb, még jobb lehetne a támadó egység.
több mint 13 éve
The New England Patriots announced today that they have signed free agent DL Landon Cohen. In addition, the Patriots released DL Louis Leonard.lvamosi75Ez az a Landon Cohen aki a fantasztikus 0-16os Lions DLineban is csak elvétve szerepelt?
Viszont baszottul jó fekvenyomó. 😀
több mint 13 éve
Ocho tegnap eléggé olyan dolgokat írt twitterére, amiből sokan azt vették le, h el akar jönni Cincy-ből. Persze egyből beindultak a találgatások, h biztosan hozzánk jön, mert 1: Brady, 2: nagyon jóban vannak BB-vel és mindigis hangoztatta h nagyon szeretne 1x a játékosa lenni. Részemről jöhet, de csak max Tate helyére...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ui: tudom, hogy sportban (meg amúgy az életben) nincs "ha", de megnéztem volna, mi van, ha a jelenlegi O-ban Tate helyett Randy rohangál "hosszúra".. (persze akkor nem jön Deion, szóval tényleg csak álmodozás.)LordTamashmm. szerintem a kérdésedre simán választ kapsz. Tedd be a lejátszóba az év elején látható meccseket, és tedd be a mostaniakat. Most egy kreatív, a '00-es évek elején tapasztalt O-t láthatsz, korábban pedig azért szapultuk folyamatosan az OC-t (tudom, nincs), hogy mi ez a sok marhaság. Vagy Mossnak volt sokkal több vaj a füle mögött, mint amit hallani lehetett, vagy hirtelen megtanult az edzői kar kreatívan játékot hívni 😊
Amúgy, ha megnézed, akkor 2 kulcsember távozott az O#-ből: Moss és LoMo. Jött Branch és Fafej (meg BJGE átvette LoMo helyét). Papíron nem hiszem, hogy bárki azt mondaná, hogy minőségi csere volt. A rendszer mégis jobban működik.
több mint 13 éve
Azt nyilatkozta Jeff Fisher, hogy Randy nagyon jó csapattárs, és egyáltalán nem nyafog Tennessiben. Azzal együtt, hogy az elmúlt két meccsen nem volt egyáltalán elkapása, előtte meg alig pár. (Náluk a 4 meccs alatt gyakorlatilag annyit produkált, mint azóta összesen). Lassan elfeledkezik róla mindenki, jövőre meg örül, ha egyáltalán elkel a FA piacon.Ezek után nem értem, miért ment el? (Ugye elvileg ő kérte a trade-et az első hét után.) Ha hajlandó lett volna elfogadni egy Tate (vagy Branch) féle szerepet, most könnyen lenne 8-10 TD-je, egy SB esélyes (és biztos PO résztvevő) csapatban játszana, ahol állítása szerint nagyon jól érezte magát. Ja, és biztos klasszisokkal több pénzt kínálnának érte jövőre a FA piacon.
Kérdés, hogy ez egy szimplán rossz döntés volt Moss részéről, vagy valami más is volt a háttérben (pl: már nem akar sokat játszani, keményen edzeni, ütközni; összeveszett valakivel; tulajdonképpen a Pats akarta elküldeni, stb.). Ha az ő döntése volt, akkor kiváló példája annak, hogy egy hihetetlenül tehetséges atlétának (vagy menedzserének) rövidlátása és egója hogy rontja el a karrierjének utolsó pár évét.
ui: tudom, hogy sportban (meg amúgy az életben) nincs "ha", de megnéztem volna, mi van, ha a jelenlegi O-ban Tate helyett Randy rohangál "hosszúra".. (persze akkor nem jön Deion, szóval tényleg csak álmodozás.)
több mint 13 éve
Cohen kapja a 66 számot.Aikenről hallott valaki valamit a workout óta?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
The New England Patriots announced today that they have signed free agent DL Landon Cohen. In addition, the Patriots released DL Louis Leonard.
több mint 13 éve
Egy nagyon jó elemzés a Packers meccsen látott sack-ekről:http://www.patspulpit.com/2010/12/21/1888596/week-15-packers-vs-patriots-sack-analysis
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Egy vélemény a Brady - Manning vitában:http://sportsillustrated.cnn.com/2010/writers/kerry_byrne/12/21/tom-brady-peyton-manning/index.html
Nekem tetszik 😊