New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
a támadók előtt pedig le a kalappal. persze, tegnap nem volt csili-villi tűzijáték, de most már elmondható, hogy szétszedték a liga összes valamire való védelmét. magukhoz képest halványabban 3TD a GB defense ellen.
triangle
GB azért #1 scoring D szal nembiztos hogy ti voltatok halványabbak.
több mint 13 éve
triangle 1 283
ami tetszett ebben a csúnyácska kis winben, az a D teljesítménye a végén. megint engedtek egy rakás yardot, ahogy eddig is mindig. a legutóbbi 2 meccsen nagy hátrányban játszott szinte végig az ellen, úgyhogy kicsit könnyebb dolguk volt, nem igazán éreztem reálisnak a 3 ill. 7 kapott pontot. ez az a szint, amit ők tudnak kb, ezeket a meccsfordító playeket meg stopokat kell megcsinálni. kicsit a baltimore elleni meccshez hasonlított a vége, akkor 5, most 3 alkalommal állította meg a D az ellenfelet, pont elég volt ahhoz, hogy az O megnyerje a meccset.
a támadók előtt pedig le a kalappal. persze, tegnap nem volt csili-villi tűzijáték, de most már elmondható, hogy szétszedték a liga összes valamire való védelmét. magukhoz képest halványabban 3TD a GB defense ellen.
végre egy olyan meccs, ami valami támpontot jelent a PO-t illetően (ott elvétve lesznek a korábbiakhoz hasonló blowoutok). szoros, kiélezett meccsen teljesített minden csapatrész. az O megfordította a meccset, a D pedig kivédekezte. ilyen egyszerű ez. 😊
and one for the ages: Dan Crazylegs Connolly :cool:
több mint 13 éve
Nem tudom láttátok-e, de az NBC-s verzióban van egy bejátszás amint BJGE odamegy Branchez és Welkerhez megköszönni a blokkokat a TD-nál. Mindezt már a padnál 😊
Jó volt látni.Habár "mindenki végezze a saját dolgát", de azért mennyire értékelik egymás teljesítményét a srácok.undisputedly
Michaels még ki is emelte a két fő blokkot, Welker Matthews-on (?) Branch meg Williams-en erre következő képen meg pont velük pacsizott a padon BJGE.JayB
Igen-igen, pont előtte elemezték.
AMúgy ha már erre jársz, mint fan a fannak gratulálok. Ez a kezdő kickoff nagyon merész , de szép húzás volt.undisputedly
Köszi, átadom McCarthynak 😊 Egyébként mégha nemis sikerült volna akkoris egy szép "gesztus" Flynn felé hogy rögtön neki akarták adni a labdát ezzel gyorsan tisztázva a bizalmassági kérdéseket.
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Nem tudom láttátok-e, de az NBC-s verzióban van egy bejátszás amint BJGE odamegy Branchez és Welkerhez megköszönni a blokkokat a TD-nál. Mindezt már a padnál 😊
Jó volt látni.Habár "mindenki végezze a saját dolgát", de azért mennyire értékelik egymás teljesítményét a srácok.undisputedly
Michaels még ki is emelte a két fő blokkot, Welker Matthews-on (?) Branch meg Williams-en erre következő képen meg pont velük pacsizott a padon BJGE.JayB
Igen-igen, pont előtte elemezték.
AMúgy ha már erre jársz, mint fan a fannak gratulálok. Ez a kezdő kickoff nagyon merész , de szép húzás volt.
több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
szoros meccs volt, most ki sikerült mászni a gödörből, a barnák ellen ez nem ment..Pár remek meccs után már-már törvényszerű volt egy gyengébb produkció, de a W-t nem kell magyarázni. Keveset volt az O a pályán, de így is 30+ pontot fel tudtunk tenni a táblára, Hernandez első TD-je nagyon tetszett, ügyesen verte meg Woodsont.

több mint 13 éve
Michaels még ki is emelte a két fő blokkot, Welker Matthews-on (?) Branch meg Williams-en erre következő képen meg pont velük pacsizott a padon BJGE.
több mint 13 éve
Jó volt látni.Habár "mindenki végezze a saját dolgát", de azért mennyire értékelik egymás teljesítményét a srácok.
több mint 13 éve
Imitheking New England Patriots 1 883
Egy kis emlékeztető Hochuliról:

http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=3594778Dega
http://www.youtube.com/watch?v=mndhtikHHOg&feature=&p=FA3658F0B591F726&index=0&playnext=1
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
mióta nem csináltunk turnovert?Joci
Ez volt asszem a hatodik meccs zsinórban. Az utolsó TO az még talán Gronkowski fumblija volt.
több mint 13 éve
Dega 53 — van
Egy kis emlékeztető Hochuliról:

http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=3594778

"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
mióta nem csináltunk turnovert?

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Vödör bazdmeg. Komolyan nem tudom, meddig kultiválja BB, hogy ilyen oriási hülyeségeket csinál.
A meccs egyébként olyan volt mint a Browns meccs, csak itt a félidő elött meg tudtuk csinálni a TD-t. Lent tartották az O-t, jól futottak (ehhez persze kellett ez a halovány D-line depth), nem tudtunk ritmusba kerülni.
Örüljünk a W-nek.

Ja és Hochuli egy fasz.
több mint 13 éve
Korrekt!
Csak arra gondoltam, hogy örömködve is lehet hibaelemezni, nem csak vészmadárkodva. A kis győzelem is győzelem.toxique
Ha már örömködés, ezt érdemes megnézni 1:05-től, mi folyik a stúdióban 😀
"Go BigBoy ! C'mone big fella ! " 😊

http://www.nfl.com/gamecenter/2010121913/2010/REG15/packers@patriots#tab:watch
több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
Azért két óriási hibát kiemelnék, az egyik Vödör eszetlen szerelési kísérlete amiből, jó, hogy McCourty nem sérült meg és a végén TBC büntetése.
Apropó büntetés borzasztó gyenge és következetlen bíráskodás volt. Hochulit nem akarom többet Pats meccsen látni...
Bruschi85
nem elvitatva Connolly-tól a returnt (tényleg óriási volt), kb a szezon legnyilvánvalóbb illegal block-ját nyomták be szegény Packers kickeren.
nem mondom, hogy ezzel együtt nem nyerte volna meg a Pats a meccset, csak nem ugyanaz a 4 yardosról jönni egy nagy play után, mint a 25-ösről egy nagy play utáni büntetés miatt.

de így legalább történelem íródott.
több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Igazad van,a W a lényeg!
Ki fog emlékezni később arra,hogy csak kicsit nyertünk....!Dega
Pont a minap kaptam fel a fejem a Kahn vs Maidana profi boxmeccsel kapcsolatban egy Kahn interjúban a következőre: "i dunno how could i live the last two rounds over" (valami ilyesmit mondott). Aki látta a meccset, az sem igazán érti az utolsó két menetet. Mindezek ellenére nem csak a bírák, hanem - szerintem - a nézők számára is egyértelmű volt Kahn győzelme: és hogy az évtized boxmeccsét láttuk (nagy valószínűséggel). Maidana is megérdemelte volna a győzelmet, sőt! Jobban hajtott, többet támadott, erőteljesebben is mozgott és mintha a győzelmet is jobban akarta volna. Ahogy itt írta valaki: "meggyőzőbb" volt a teljesítménye. De - ott és akkor - ez mégsem volt elég jó. Kahn tele volt hibákkal, nem úgy bunyózott ahogyan szokott. Lényegében a Packers és a Pats is így járt.
A lényeg az, hogy nem muszáj fölényesen elnadrágolni, kiütni, de még csak vitathatatlanul dominálni sem. Úgyis csak a W vagy az L betű számít a statisztikában, a meccs melletti rubrikában... ahogyan mondtad. Jól esik a szép játék a rajongó szemének, de van olyan meccs, ahol szimplán csak nyerni kell (hogy aztán tudjuk értékelni a szép játékot is 😀 ).toxique
És mindig le van írva, hogy attól mert győztünk, még nem kell elájulni. Keresni kell a hibákat és kijavítani őket. Így lehet előrébb jutni. Mellesleg ha mindenki csak azt írná be a fórumra,hogy "itt a W hú de jó", hamar koca szerű topikká válnánk.undisputedly
Korrekt!
Csak arra gondoltam, hogy örömködve is lehet hibaelemezni, nem csak vészmadárkodva. A kis győzelem is győzelem.
több mint 13 éve
Dega 53 — van
Igazad van,a W a lényeg!
Pont a minap kaptam fel a fejem a Kahn vs Maidana profi boxmeccsel kapcsolatban egy Kahn interjúban a következőre: "i dunno how could i live the last two rounds over" (valami ilyesmit mondott). Aki látta a meccset, az sem igazán érti az utolsó két menetet. Mindezek ellenére nem csak a bírák, hanem - szerintem - a nézők számára is egyértelmű volt Kahn győzelme: és hogy az évtized boxmeccsét láttuk (nagy valószínűséggel). Maidana is megérdemelte volna a győzelmet, sőt! Jobban hajtott, többet támadott, erőteljesebben is mozgott és mintha a győzelmet is jobban akarta volna. Ahogy itt írta valaki: "meggyőzőbb" volt a teljesítménye. De - ott és akkor - ez mégsem volt elég jó. Kahn tele volt hibákkal, nem úgy bunyózott ahogyan szokott. Lényegében a Packers és a Pats is így járt.
A lényeg az, hogy nem muszáj fölényesen elnadrágolni, kiütni, de még csak vitathatatlanul dominálni sem. Úgyis csak a W vagy az L betű számít a statisztikában, a meccs melletti rubrikában... ahogyan mondtad. Jól esik a szép játék a rajongó szemének, de van olyan meccs, ahol szimplán csak nyerni kell (hogy aztán tudjuk értékelni a szép játékot is 😀 ).toxique
És mindig le van írva, hogy attól mert győztünk, még nem kell elájulni. Keresni kell a hibákat és kijavítani őket. Így lehet előrébb jutni. Mellesleg ha mindenki csak azt írná be a fórumra,hogy "itt a W hú de jó", hamar koca szerű topikká válnánk.undisputedly
Nyilván neked is igazad van,de a részletes és szakmai elemzést meghagyom a nálam szakmailag jobban hozzáértőknek!
Én csak egy divatszurkoló vagyok 😉 -a fene,már 10 éve???? 😀 😀

"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
Nem értem, mi a baj. Nyertünk, nemde? A csapat bebizonyította, hogy kevésbé összeszedett játékkal is tud nyerni. Fura ez: ha jó játékkal nagyon nyerünk asejó, ha épphogycsak asejó, akkor miajó? 😀
Nem akarok makulátlan szezont, hibátlan játékot, 0 izgalmat. Dobjon csak Brady Interception-t (a PO-ban is), festesse vörösre a haját, és tetoválják a nyakára, hogy 'I'm da rule, fuckups"; csak amikor kell, nyerjen a csapat és kész.

Go Pats!toxique
Igazad van,a W a lényeg!
És mindig le van írva, hogy attól mert győztünk, még nem kell elájulni. Keresni kell a hibákat és kijavítani őket. Így lehet előrébb jutni. Mellesleg ha mindenki csak azt írná be a fórumra,hogy "itt a W hú de jó", hamar koca szerű topikká válnánk.
több mint 13 éve
Nem értem, mi a baj. Nyertünk, nemde? A csapat bebizonyította, hogy kevésbé összeszedett játékkal is tud nyerni. Fura ez: ha jó játékkal nagyon nyerünk asejó, ha épphogycsak asejó, akkor miajó? 😀
Nem akarok makulátlan szezont, hibátlan játékot, 0 izgalmat. Dobjon csak Brady Interception-t (a PO-ban is), festesse vörösre a haját, és tetoválják a nyakára, hogy 'I'm da rule, fuckups"; csak amikor kell, nyerjen a csapat és kész.

Go Pats!toxique
Igazad van,a W a lényeg!
A lényeg az, hogy nem muszáj fölényesen elnadrágolni, kiütni, de még csak vitathatatlanul dominálni sem. Úgyis csak a W vagy az L betű számít a statisztikában, a meccs melletti rubrikában... ahogyan mondtad. Jól esik a szép játék a rajongó szemének, de van olyan meccs, ahol szimplán csak nyerni kell (hogy aztán tudjuk értékelni a szép játékot is 😀 ).
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A sok igazság elhangzott már, a + észrevételeim:

- A ST KO coverage-nek sok edzésre van még szüksége.
- Nálam tájékozottabbak meg tudják talán mondani, hogy Zolinak van-e gyakorlata a kickoff-ok terén, mert SG lába igencsak gyengének tűnik!
- Voltak büntetések, amik jogosak voltak, de 2 kiverte nálam a biztosítékot!!!
1. A goalline-os PI, egyszerűen vicc volt...
2. DMcC UR büntije :mad: Én voltam az elsők között, aki elítélem a Vödör-Heap ütközést, de itt az isten szerelmére most elsődlegesen vállvédővel ment mellkasra és maximum felcsúszott!!!

Egyébként örülök a szoros meccsnek, mert talán lejjebb ereszkedünk a fellegekből!
több mint 13 éve
Dega 53 — van

Go Pats!toxique
Igazad van,a W a lényeg!
Ki fog emlékezni később arra,hogy csak kicsit nyertünk....!

Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
Patriots Right Guard Dan Connolly returns a squib kick 71 yards almost scoring a touchdown. It is the longest kickoff return by an offensive lineman in NFL history.

http://www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/09000d5d81d0c8cd/WK-15-Can-t-Miss-Play-Lineman-nearly-takes-it
több mint 13 éve

Go Pats!
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Gyakorlatilag a negyedik negyedre sikerült felkelnem, azt hiszem bőven elég volt ennyit is látnom. Szerintem felért ez a győzelem egy vereséggel is, nem volt sok ok az örömködésre.
Javítsatok ki, ha tévedek, de az összefoglaló alapján (az INT-n kívül) Arrington megint harmatgyenge volt. Gyakorlatilag 2 TD az ő lelkén száradt.
A Packers tökéletes gameplannal készült, ma ennyire futotta csak szerencsére Rodgers nélkül nekik.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
- Látszott hogy fáradtak a DL-ek, nincs depth, hogy cserélni lehessen. Középen a futások meg Kuhn úgy ment át a védelmen, mint kés a vajon. Szélen is néha gondja akadt a társaságnak, Cunningham and setting the edge ??!! Spikes ma jobban hiányzott
- A büntetések hihetetlen milyen fegyelmezetlenségről árulkodtak. Wilforké butaság volt. TBC-nél a másik srácra is kellett volna dobni, persze attól még, hogy valaki alapból az arcomnak esik, nem kell a ráccsal megrángatni a fejét. Matt Light táncikálása a snap előtt is arról tanuskodott,h nem túl összeszedett a társaság
- Meriweather nagyon szépen blokkol, csak ne McCourtyval tegye
- Szép dolog ez az INT nélküli sorozat, de nem Bradyn múlik. Urlacher után ezen a meccsen Woodsont vette célba.
- Connolly-nak szép volt a visszahordása, és kár a sérüléséért, ugyanakkor meg kell hagyni, hogy ma nem volt toppon a támadófal.
- Valljuk be, Zolinak elég rossz napja volt a puntok terén. Ennél hosszabbakat is rúghatott volna szinte minden esetben legalább 10 jarddal

... No, van mit tanulni. Jól jött ez a meccs.
több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
Hát nem sok közünk volt a meccshez, de a lényeg a W. 27 passz 16 futás, ez nem az elmúlt hetek O-ja és play call-ja volt. A D 41 percig volt fent, kaptuk is a yardokat rendesen. 7 bünti 52 yard, ez sem a szokásos volt. Ami viszont nem változott az a 3rd down D, 11/19. A futás viszont jól ment, 16-ból 113 yard 7.1-es átlaggal. De minden mindegy, ha a vége győzelem.
Az utolsó két meccs valamelyikén Brady dobhatna egy interception-t (persze amikor már megvan a győzelem 😉 ), mert nem kéne a PO-ra hagyni.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool: