New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 15 éve
Belső falembert akartam húzni a későbbi körökben, de valahogy mindig kimentek a jobbak, nagyot reachelni meg nem akartam.
több mint 15 éve
Megvolt a Mock draft játék. Ezt sikerült összehoznom:Nem savazás, csak a véleményem:
1/17. New England Patriots: Anthony Castonzo, OT (Boston College)
1/28. New England Patriots: Mikel LeShoure, RB (Illinois)
2/1. New England Patriots: Cameron Heyward, DE (Ohio State)
2/28. New England Patriots: Jeremy Beal, OLB (Oklahoma)
3/10. New England Patriots: Ahmad Black, S (Florida)
3/28. New England Patriots: Shareece Wright, CB (USC)
4/28. New England Patriots: Ronald Johnson, WR (USC)
5/28. New England Patriots: Stanley Havili, FB (USC)
6/28. New England Patriots: Chris White, LB (Miss State)
Beal kicist lehet gáz, de tavaly se bírtam itt normális OLBt választani. Várom a savazást.visi_b
1. Castonzot én spec nagyon nem szeretem, nála csak Soldernek örülnék kevésbé az első körben...
2. RB nem akkora need, jöjjön inkább Ronnie Brown FA-ról ( ha lesz FA 😛 )
3. OK.
4. katasztrófa Beal eddigi offseason teljesítménye, szerintem nem jelent előrelépést
5. nagyon rendben
+ nem jött egyáltalán belső falember OG6C posztokra, pedig Neal visszavonulása, Koppen tavalyi produktuma, valamint a Mankins körüli szöszmötölés alapján ott elég vékonykák vagyunk...
Szóval nekem nem tetszik, de ez nem jelent semmit 😊
Do your job
több mint 15 éve
én nagyjából reagáltam mindenre, de igyekezz, hogy GM-ben is megmaradjon dominanciánk 😀

több mint 15 éve
Megvolt a Mock draft játék. Ezt sikerült összehoznom:1/17. New England Patriots: Anthony Castonzo, OT (Boston College)
1/28. New England Patriots: Mikel LeShoure, RB (Illinois)
2/1. New England Patriots: Cameron Heyward, DE (Ohio State)
2/28. New England Patriots: Jeremy Beal, OLB (Oklahoma)
3/10. New England Patriots: Ahmad Black, S (Florida)
3/28. New England Patriots: Shareece Wright, CB (USC)
4/28. New England Patriots: Ronald Johnson, WR (USC)
5/28. New England Patriots: Stanley Havili, FB (USC)
6/28. New England Patriots: Chris White, LB (Miss State)
Beal kicist lehet gáz, de tavaly se bírtam itt normális OLBt választani. Várom a savazást.
több mint 15 éve

http://www.bostonherald.com/blogs/sports/rap_sheet/index.php/2011/03/10/brandon-meriweathers-lawyer-conducting-his-own-investigation-says-hes-confident-meriweather-is-innocent/#more-11744
azért ehhez a cikkhez überlazán választottak illusztrációt😀
más: Vödör az egyetem alatt is keveredett lövöldözős balhéba, nem ez lenne nála az első eset... szvsz nem lehet annyira súlyos a helyzet, nem csináltak belőle olyan iszonyat nagy hírverést
több mint 15 éve
Mi is volt azokkal a negatív hullámokkal, Moriarty?GogoNekem megvolt. De Smith keresztülhúzta a számításomat.
több mint 15 éve
Mi is volt azokkal a negatív hullámokkal, Moriarty?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 15 éve
Mintha év elején találgattunk volna itt, hogy mikor lehet elérhető a csapat számára Kettani és Barnes? A válasz megérkezett. Idén májustól akár felkerülhetnek a Pats rosterére is.DoMMár ha a decertifikáció fényében lesz idén májusban a Pats-nek rostere, ugyebár. 😕
több mint 15 éve
Az azért kérdéses, hogy 2 év kihagyás milyen hatással volt rájuk. Gondolom a fizikai állapotuk tökéletes, hisz nem egy lányneveldében voltak szakácsok, henm katonai szolgálatukat nyomták.
több mint 15 éve
Mintha év elején találgattunk volna itt, hogy mikor lehet elérhető a csapat számára Kettani és Barnes? A válasz megérkezett. Idén májustól akár felkerülhetnek a Pats rosterére is.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
na de a szemtanuk?az a fura nekem a sztoriban, hogy 11 napja történt, nem egy eldugott sikátorban volt a lövöldözés, hanem szemtanúk előtt nem? És ezek után még mindig szabadlábon Vödör, ha ő volt?viitoCsak most sikerült a két sértettet meghallgatnia a nyomozóknak, így eddig semmi konkrét információjuk nem volt; az esetről is a kórház értesítette őket, így még helyszínük sem volt eddig...DoM
közben elolvastam a közleményt. háát... azért 2 hét így is sok időnek tűnik (most függetlenül Vödörtől).
több mint 15 éve
az a fura nekem a sztoriban, hogy 11 napja történt, nem egy eldugott sikátorban volt a lövöldözés, hanem szemtanúk előtt nem? És ezek után még mindig szabadlábon Vödör, ha ő volt?viitoCsak most sikerült a két sértettet meghallgatnia a nyomozóknak, így eddig semmi konkrét információjuk nem volt; az esetről is a kórház értesítette őket, így még helyszínük sem volt eddig...
több mint 15 éve
triangle
1 283
az én legfrissebb infóim szerint most annyi a biztos, hogy ott volt, amikor a dolog történt.ha megtámogatja a többi érintett tesót egy kisebb összeggel, akkor róla nem derül ki semmi turpisság 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
az a fura nekem a sztoriban, hogy 11 napja történt, nem egy eldugott sikátorban volt a lövöldözés, hanem szemtanúk előtt nem? És ezek után még mindig szabadlábon Vödör, ha ő volt?
több mint 15 éve
Howe: Just spoke with an Orange County Sherriff: "Mr. Meriweather is not listed as a victim, suspect or witness" in any police report.triangleMost pont ennek ellentétes információk jelentek meg:
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4693859/police-meriweather-present-at-shooting
Azért elég gyanús a történet, csodálnám, ha ártatlan lenne Merryweather. Mondjuk én "elfogult" vagyok az irányában, ő gyakorlatilag az egyetlen Patriot, akit kifejezetten nem szeretek.
Szerk: még nem gyanúsított, de már meghallgatásra várják az ügyben.
több mint 15 éve
triangle
1 283
Howe: Just spoke with an Orange County Sherriff: "Mr. Meriweather is not listed as a victim, suspect or witness" in any police report.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Boston Heralodon írnak már egy keveset az esetről, de csak annyit, hogy egyelőre nem kötik hozzá.Vödör állítólag lelőtt két embert február végén.Én nem aggódom túlságosan. Majd ha megjelenik valami komolyabb oldalon, de nem látom esélyét annak, hogy valóságos legyen.Schleck
remélhetőleg kamu, mert ha ez igaz...
cikktriangle
több mint 15 éve
Brady riói "táncikálása" az ESPN PTI című műsorában is bemutatásra került 😀 Nekem ég az arcom annyira gáz volt és most széles e nagyvilágon jó néhányan láthatták eme "csodát".Sebaj! Nem ezért szeretjük.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Bár egyetértek veled, hogy egy every down DL játékos sokat dobna a védelmünkön, egy olyan ember, aki nem kifejezetten csak run supportban vagy az irányító támadásában jeleskedik.Ennek ellenére nem vagyok meggyőződve róla, hogy BB-ék is így gondolják, és nem valami féle olyan felállást akarunk alapból játszani, ahol Wright-Wilfork-T. Warren 3-as adja az alapot, és a többiekkel szinte bármilyen O#-hez tudunk igazodni.
Szerintem idén igen komoly érvágás volt, pont a két szélen a két sérülés, félek, hogy a FO bízik abban, hogy a borzasztó adaptív védőfalunk, rengeteg variációs lehetőséggel megold mindent, és a sok "jómunkásembert" előnyben részesíti egy igazi playmakerrel szemben.
Egyébként valahol ugyanilyen okokból vagyok kíváncsi a franchise WR kérdéskörben is, mert ott is elmondható, hogy kicsit olyan kártyás a csapat, sok a figurás lap, de nincs egy igazi ász, és egy várható Branch sérülés után könnyen 2006-ban találhatjuk magunkat.
Másrészt viszont pont a DB-knél mintha fordulni látszott volna ez a trend. A sok majdcsak beválik játékos után tavaly áldoztunk a posztra, és meg is van az eredménye.
több mint 15 éve
A védőfalban arra kell törekedni, hogy every down player érkezzen.Pryor és Wright személyében van két nagyon jó szituációs belső pass rusher. Ők egy-két meccsre át is vehetik Wilfork szerepét. Deaderick biztató, Brace-szel együtt velük az egyik end poszt hellyel-közzel megoldott. Kisebb kérdőjellel az elmúlt időszak gyakoribb sérülései, beavatkozásai miatt ott van T. Warren, aki posztján még mindig top3-5 játékosnak tartok.
Mellettük ott a két igazi veterán: Stroud és G. Warren, aki nagyon hasznos rotációs játékosok lehetnek.
Bónusznak olyan sérülés miatt ismeretlen tényezők, mint D. Richard és K. Weston.
Ez nem tűnik rossznak, csak hiányzik az egy impact játékos, aki meccsek sorsát fordíthatja meg. Egy nose tackle szerepénél fogva ilyen nálam nem lehet, Wilfork end poszton meg továbbra is hatástalan, és értelmetlen lépés.
több mint 15 éve
"Patriots safety Brandon Meriweather reached escalators in his contract that increase his base salary from $650,000 to $1.65 million for the 2011 season. His contract included up to $2.75 million in escalators for 2011."Hiába, mégiscsak egy kétszeres Pro Bowler 😊 (meg a szerződés utolsó éve).
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 15 éve
olyan nincs, hogy arra számítunk, hogy megint MINDENKI kiesik, ennyi erővel hozzunk el riverst brady mögé, mert mi van ha megint IR lesz...nem értek egyetigen, ha mindenki egészséges marad, akkor elkaristolunk ezzel a névsorral, de pont az elmúlt idény volt a bizonyíték rá, hogy ez egyáltalán nem biztos, így a legfontosabb meccsre gyakorlatilag elfogyott a D-line. egyébként én arra a dologra reagáltam, hogy kevés a minőségi ember az O-falban. szóval én fenntartom a véleményem: igaz ez a védőfalra is (bár igaz, itt legalább mennyiség az van).triangle
a ty warren, wilfork, g. warren (asszem marad)/stroud
deaderick/pryor (főleg pass rushban), brace/love, mike wright (főleg pass rushban, tavalyi sackleaderünk volt btw...)
bőven, nagyon bőven pont elégWyatt
én meg két elit, és egy nagyon jó kezdővel, és nagyon jó dephttel nem hiszem, hogy elkaristolgatni kéne...

több mint 15 éve
triangle
1 283
nem értek egyetigen, ha mindenki egészséges marad, akkor elkaristolunk ezzel a névsorral, de pont az elmúlt idény volt a bizonyíték rá, hogy ez egyáltalán nem biztos, így a legfontosabb meccsre gyakorlatilag elfogyott a D-line. egyébként én arra a dologra reagáltam, hogy kevés a minőségi ember az O-falban. szóval én fenntartom a véleményem: igaz ez a védőfalra is (bár igaz, itt legalább mennyiség az van).
a ty warren, wilfork, g. warren (asszem marad)/stroud
deaderick/pryor (főleg pass rushban), brace/love, mike wright (főleg pass rushban, tavalyi sackleaderünk volt btw...)
bőven, nagyon bőven pont elégWyatt