New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
JéBé
7 035
a támadók előtt pedig le a kalappal. persze, tegnap nem volt csili-villi tűzijáték, de most már elmondható, hogy szétszedték a liga összes valamire való védelmét. magukhoz képest halványabban 3TD a GB defense ellen.GB azért #1 scoring D szal nembiztos hogy ti voltatok halványabbak.
triangle
több mint 13 éve
triangle
1 283
ami tetszett ebben a csúnyácska kis winben, az a D teljesítménye a végén. megint engedtek egy rakás yardot, ahogy eddig is mindig. a legutóbbi 2 meccsen nagy hátrányban játszott szinte végig az ellen, úgyhogy kicsit könnyebb dolguk volt, nem igazán éreztem reálisnak a 3 ill. 7 kapott pontot. ez az a szint, amit ők tudnak kb, ezeket a meccsfordító playeket meg stopokat kell megcsinálni. kicsit a baltimore elleni meccshez hasonlított a vége, akkor 5, most 3 alkalommal állította meg a D az ellenfelet, pont elég volt ahhoz, hogy az O megnyerje a meccset.a támadók előtt pedig le a kalappal. persze, tegnap nem volt csili-villi tűzijáték, de most már elmondható, hogy szétszedték a liga összes valamire való védelmét. magukhoz képest halványabban 3TD a GB defense ellen.
végre egy olyan meccs, ami valami támpontot jelent a PO-t illetően (ott elvétve lesznek a korábbiakhoz hasonló blowoutok). szoros, kiélezett meccsen teljesített minden csapatrész. az O megfordította a meccset, a D pedig kivédekezte. ilyen egyszerű ez. 😊
and one for the ages: Dan Crazylegs Connolly :cool:
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Köszi, átadom McCarthynak 😊 Egyébként mégha nemis sikerült volna akkoris egy szép "gesztus" Flynn felé hogy rögtön neki akarták adni a labdát ezzel gyorsan tisztázva a bizalmassági kérdéseket.Igen-igen, pont előtte elemezték.Nem tudom láttátok-e, de az NBC-s verzióban van egy bejátszás amint BJGE odamegy Branchez és Welkerhez megköszönni a blokkokat a TD-nál. Mindezt már a padnál 😊Michaels még ki is emelte a két fő blokkot, Welker Matthews-on (?) Branch meg Williams-en erre következő képen meg pont velük pacsizott a padon BJGE.JayB
Jó volt látni.Habár "mindenki végezze a saját dolgát", de azért mennyire értékelik egymás teljesítményét a srácok.undisputedly
AMúgy ha már erre jársz, mint fan a fannak gratulálok. Ez a kezdő kickoff nagyon merész , de szép húzás volt.undisputedly
több mint 13 éve
Igen-igen, pont előtte elemezték.Nem tudom láttátok-e, de az NBC-s verzióban van egy bejátszás amint BJGE odamegy Branchez és Welkerhez megköszönni a blokkokat a TD-nál. Mindezt már a padnál 😊Michaels még ki is emelte a két fő blokkot, Welker Matthews-on (?) Branch meg Williams-en erre következő képen meg pont velük pacsizott a padon BJGE.JayB
Jó volt látni.Habár "mindenki végezze a saját dolgát", de azért mennyire értékelik egymás teljesítményét a srácok.undisputedly
AMúgy ha már erre jársz, mint fan a fannak gratulálok. Ez a kezdő kickoff nagyon merész , de szép húzás volt.
több mint 13 éve
szoros meccs volt, most ki sikerült mászni a gödörből, a barnák ellen ez nem ment..Pár remek meccs után már-már törvényszerű volt egy gyengébb produkció, de a W-t nem kell magyarázni. Keveset volt az O a pályán, de így is 30+ pontot fel tudtunk tenni a táblára, Hernandez első TD-je nagyon tetszett, ügyesen verte meg Woodsont.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Nem tudom láttátok-e, de az NBC-s verzióban van egy bejátszás amint BJGE odamegy Branchez és Welkerhez megköszönni a blokkokat a TD-nál. Mindezt már a padnál 😊Michaels még ki is emelte a két fő blokkot, Welker Matthews-on (?) Branch meg Williams-en erre következő képen meg pont velük pacsizott a padon BJGE.
több mint 13 éve
Nem tudom láttátok-e, de az NBC-s verzióban van egy bejátszás amint BJGE odamegy Branchez és Welkerhez megköszönni a blokkokat a TD-nál. Mindezt már a padnál 😊Jó volt látni.Habár "mindenki végezze a saját dolgát", de azért mennyire értékelik egymás teljesítményét a srácok.
több mint 13 éve
Imitheking
1 883
Egy kis emlékeztető Hochuliról:http://www.youtube.com/watch?v=mndhtikHHOg&feature=&p=FA3658F0B591F726&index=0&playnext=1
http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=3594778Dega
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
mióta nem csináltunk turnovert?JociEz volt asszem a hatodik meccs zsinórban. Az utolsó TO az még talán Gronkowski fumblija volt.
több mint 13 éve
Egy kis emlékeztető Hochuliról:http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=3594778
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
mióta nem csináltunk turnovert?
több mint 13 éve
Vödör bazdmeg. Komolyan nem tudom, meddig kultiválja BB, hogy ilyen oriási hülyeségeket csinál.A meccs egyébként olyan volt mint a Browns meccs, csak itt a félidő elött meg tudtuk csinálni a TD-t. Lent tartották az O-t, jól futottak (ehhez persze kellett ez a halovány D-line depth), nem tudtunk ritmusba kerülni.
Örüljünk a W-nek.
Ja és Hochuli egy fasz.
több mint 13 éve
Korrekt!Ha már örömködés, ezt érdemes megnézni 1:05-től, mi folyik a stúdióban 😀
Csak arra gondoltam, hogy örömködve is lehet hibaelemezni, nem csak vészmadárkodva. A kis győzelem is győzelem.toxique
"Go BigBoy ! C'mone big fella ! " 😊
http://www.nfl.com/gamecenter/2010121913/2010/REG15/packers@patriots#tab:watch
több mint 13 éve
Azért két óriási hibát kiemelnék, az egyik Vödör eszetlen szerelési kísérlete amiből, jó, hogy McCourty nem sérült meg és a végén TBC büntetése.nem elvitatva Connolly-tól a returnt (tényleg óriási volt), kb a szezon legnyilvánvalóbb illegal block-ját nyomták be szegény Packers kickeren.
Apropó büntetés borzasztó gyenge és következetlen bíráskodás volt. Hochulit nem akarom többet Pats meccsen látni...
Bruschi85
nem mondom, hogy ezzel együtt nem nyerte volna meg a Pats a meccset, csak nem ugyanaz a 4 yardosról jönni egy nagy play után, mint a 25-ösről egy nagy play utáni büntetés miatt.
de így legalább történelem íródott.
több mint 13 éve
Korrekt!És mindig le van írva, hogy attól mert győztünk, még nem kell elájulni. Keresni kell a hibákat és kijavítani őket. Így lehet előrébb jutni. Mellesleg ha mindenki csak azt írná be a fórumra,hogy "itt a W hú de jó", hamar koca szerű topikká válnánk.undisputedlyIgazad van,a W a lényeg!Pont a minap kaptam fel a fejem a Kahn vs Maidana profi boxmeccsel kapcsolatban egy Kahn interjúban a következőre: "i dunno how could i live the last two rounds over" (valami ilyesmit mondott). Aki látta a meccset, az sem igazán érti az utolsó két menetet. Mindezek ellenére nem csak a bírák, hanem - szerintem - a nézők számára is egyértelmű volt Kahn győzelme: és hogy az évtized boxmeccsét láttuk (nagy valószínűséggel). Maidana is megérdemelte volna a győzelmet, sőt! Jobban hajtott, többet támadott, erőteljesebben is mozgott és mintha a győzelmet is jobban akarta volna. Ahogy itt írta valaki: "meggyőzőbb" volt a teljesítménye. De - ott és akkor - ez mégsem volt elég jó. Kahn tele volt hibákkal, nem úgy bunyózott ahogyan szokott. Lényegében a Packers és a Pats is így járt.
Ki fog emlékezni később arra,hogy csak kicsit nyertünk....!Dega
A lényeg az, hogy nem muszáj fölényesen elnadrágolni, kiütni, de még csak vitathatatlanul dominálni sem. Úgyis csak a W vagy az L betű számít a statisztikában, a meccs melletti rubrikában... ahogyan mondtad. Jól esik a szép játék a rajongó szemének, de van olyan meccs, ahol szimplán csak nyerni kell (hogy aztán tudjuk értékelni a szép játékot is 😀 ).toxique
Csak arra gondoltam, hogy örömködve is lehet hibaelemezni, nem csak vészmadárkodva. A kis győzelem is győzelem.
több mint 13 éve
Nyilván neked is igazad van,de a részletes és szakmai elemzést meghagyom a nálam szakmailag jobban hozzáértőknek!És mindig le van írva, hogy attól mert győztünk, még nem kell elájulni. Keresni kell a hibákat és kijavítani őket. Így lehet előrébb jutni. Mellesleg ha mindenki csak azt írná be a fórumra,hogy "itt a W hú de jó", hamar koca szerű topikká válnánk.undisputedlyIgazad van,a W a lényeg!Pont a minap kaptam fel a fejem a Kahn vs Maidana profi boxmeccsel kapcsolatban egy Kahn interjúban a következőre: "i dunno how could i live the last two rounds over" (valami ilyesmit mondott). Aki látta a meccset, az sem igazán érti az utolsó két menetet. Mindezek ellenére nem csak a bírák, hanem - szerintem - a nézők számára is egyértelmű volt Kahn győzelme: és hogy az évtized boxmeccsét láttuk (nagy valószínűséggel). Maidana is megérdemelte volna a győzelmet, sőt! Jobban hajtott, többet támadott, erőteljesebben is mozgott és mintha a győzelmet is jobban akarta volna. Ahogy itt írta valaki: "meggyőzőbb" volt a teljesítménye. De - ott és akkor - ez mégsem volt elég jó. Kahn tele volt hibákkal, nem úgy bunyózott ahogyan szokott. Lényegében a Packers és a Pats is így járt.
A lényeg az, hogy nem muszáj fölényesen elnadrágolni, kiütni, de még csak vitathatatlanul dominálni sem. Úgyis csak a W vagy az L betű számít a statisztikában, a meccs melletti rubrikában... ahogyan mondtad. Jól esik a szép játék a rajongó szemének, de van olyan meccs, ahol szimplán csak nyerni kell (hogy aztán tudjuk értékelni a szép játékot is 😀 ).toxique
Én csak egy divatszurkoló vagyok 😉 -a fene,már 10 éve???? 😀 😀
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
És mindig le van írva, hogy attól mert győztünk, még nem kell elájulni. Keresni kell a hibákat és kijavítani őket. Így lehet előrébb jutni. Mellesleg ha mindenki csak azt írná be a fórumra,hogy "itt a W hú de jó", hamar koca szerű topikká válnánk.Pont a minap kaptam fel a fejem a Kahn vs Maidana profi boxmeccsel kapcsolatban egy Kahn interjúban a következőre: "i dunno how could i live the last two rounds over" (valami ilyesmit mondott). Aki látta a meccset, az sem igazán érti az utolsó két menetet. Mindezek ellenére nem csak a bírák, hanem - szerintem - a nézők számára is egyértelmű volt Kahn győzelme: és hogy az évtized boxmeccsét láttuk (nagy valószínűséggel). Maidana is megérdemelte volna a győzelmet, sőt! Jobban hajtott, többet támadott, erőteljesebben is mozgott és mintha a győzelmet is jobban akarta volna. Ahogy itt írta valaki: "meggyőzőbb" volt a teljesítménye. De - ott és akkor - ez mégsem volt elég jó. Kahn tele volt hibákkal, nem úgy bunyózott ahogyan szokott. Lényegében a Packers és a Pats is így járt.Nem értem, mi a baj. Nyertünk, nemde? A csapat bebizonyította, hogy kevésbé összeszedett játékkal is tud nyerni. Fura ez: ha jó játékkal nagyon nyerünk asejó, ha épphogycsak asejó, akkor miajó? 😀Igazad van,a W a lényeg!
Nem akarok makulátlan szezont, hibátlan játékot, 0 izgalmat. Dobjon csak Brady Interception-t (a PO-ban is), festesse vörösre a haját, és tetoválják a nyakára, hogy 'I'm da rule, fuckups"; csak amikor kell, nyerjen a csapat és kész.
Go Pats!toxique
több mint 13 éve
Pont a minap kaptam fel a fejem a Kahn vs Maidana profi boxmeccsel kapcsolatban egy Kahn interjúban a következőre: "i dunno how could i live the last two rounds over" (valami ilyesmit mondott). Aki látta a meccset, az sem igazán érti az utolsó két menetet. Mindezek ellenére nem csak a bírák, hanem - szerintem - a nézők számára is egyértelmű volt Kahn győzelme: és hogy az évtized boxmeccsét láttuk (nagy valószínűséggel). Maidana is megérdemelte volna a győzelmet, sőt! Jobban hajtott, többet támadott, erőteljesebben is mozgott és mintha a győzelmet is jobban akarta volna. Ahogy itt írta valaki: "meggyőzőbb" volt a teljesítménye. De - ott és akkor - ez mégsem volt elég jó. Kahn tele volt hibákkal, nem úgy bunyózott ahogyan szokott. Lényegében a Packers és a Pats is így járt.Nem értem, mi a baj. Nyertünk, nemde? A csapat bebizonyította, hogy kevésbé összeszedett játékkal is tud nyerni. Fura ez: ha jó játékkal nagyon nyerünk asejó, ha épphogycsak asejó, akkor miajó? 😀Igazad van,a W a lényeg!
Nem akarok makulátlan szezont, hibátlan játékot, 0 izgalmat. Dobjon csak Brady Interception-t (a PO-ban is), festesse vörösre a haját, és tetoválják a nyakára, hogy 'I'm da rule, fuckups"; csak amikor kell, nyerjen a csapat és kész.
Go Pats!toxique
A lényeg az, hogy nem muszáj fölényesen elnadrágolni, kiütni, de még csak vitathatatlanul dominálni sem. Úgyis csak a W vagy az L betű számít a statisztikában, a meccs melletti rubrikában... ahogyan mondtad. Jól esik a szép játék a rajongó szemének, de van olyan meccs, ahol szimplán csak nyerni kell (hogy aztán tudjuk értékelni a szép játékot is 😀 ).
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A sok igazság elhangzott már, a + észrevételeim:- A ST KO coverage-nek sok edzésre van még szüksége.
- Nálam tájékozottabbak meg tudják talán mondani, hogy Zolinak van-e gyakorlata a kickoff-ok terén, mert SG lába igencsak gyengének tűnik!
- Voltak büntetések, amik jogosak voltak, de 2 kiverte nálam a biztosítékot!!!
1. A goalline-os PI, egyszerűen vicc volt...
2. DMcC UR büntije :mad: Én voltam az elsők között, aki elítélem a Vödör-Heap ütközést, de itt az isten szerelmére most elsődlegesen vállvédővel ment mellkasra és maximum felcsúszott!!!
Egyébként örülök a szoros meccsnek, mert talán lejjebb ereszkedünk a fellegekből!
több mint 13 éve
Nem értem, mi a baj. Nyertünk, nemde? A csapat bebizonyította, hogy kevésbé összeszedett játékkal is tud nyerni. Fura ez: ha jó játékkal nagyon nyerünk asejó, ha épphogycsak asejó, akkor miajó? 😀Igazad van,a W a lényeg!
Go Pats!toxique
Ki fog emlékezni később arra,hogy csak kicsit nyertünk....!
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
Patriots Right Guard Dan Connolly returns a squib kick 71 yards almost scoring a touchdown. It is the longest kickoff return by an offensive lineman in NFL history. http://www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/09000d5d81d0c8cd/WK-15-Can-t-Miss-Play-Lineman-nearly-takes-it
több mint 13 éve
Nem értem, mi a baj. Nyertünk, nemde? A csapat bebizonyította, hogy kevésbé összeszedett játékkal is tud nyerni. Fura ez: ha jó játékkal nagyon nyerünk asejó, ha épphogycsak asejó, akkor miajó? 😀Nem akarok makulátlan szezont, hibátlan játékot, 0 izgalmat. Dobjon csak Brady Interception-t (a PO-ban is), festesse vörösre a haját, és tetoválják a nyakára, hogy 'I'm da rule, fuckups"; csak amikor kell, nyerjen a csapat és kész.
Go Pats!
több mint 13 éve
Gyakorlatilag a negyedik negyedre sikerült felkelnem, azt hiszem bőven elég volt ennyit is látnom. Szerintem felért ez a győzelem egy vereséggel is, nem volt sok ok az örömködésre. Javítsatok ki, ha tévedek, de az összefoglaló alapján (az INT-n kívül) Arrington megint harmatgyenge volt. Gyakorlatilag 2 TD az ő lelkén száradt.
A Packers tökéletes gameplannal készült, ma ennyire futotta csak szerencsére Rodgers nélkül nekik.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
- Látszott hogy fáradtak a DL-ek, nincs depth, hogy cserélni lehessen. Középen a futások meg Kuhn úgy ment át a védelmen, mint kés a vajon. Szélen is néha gondja akadt a társaságnak, Cunningham and setting the edge ??!! Spikes ma jobban hiányzott- A büntetések hihetetlen milyen fegyelmezetlenségről árulkodtak. Wilforké butaság volt. TBC-nél a másik srácra is kellett volna dobni, persze attól még, hogy valaki alapból az arcomnak esik, nem kell a ráccsal megrángatni a fejét. Matt Light táncikálása a snap előtt is arról tanuskodott,h nem túl összeszedett a társaság
- Meriweather nagyon szépen blokkol, csak ne McCourtyval tegye
- Szép dolog ez az INT nélküli sorozat, de nem Bradyn múlik. Urlacher után ezen a meccsen Woodsont vette célba.
- Connolly-nak szép volt a visszahordása, és kár a sérüléséért, ugyanakkor meg kell hagyni, hogy ma nem volt toppon a támadófal.
- Valljuk be, Zolinak elég rossz napja volt a puntok terén. Ennél hosszabbakat is rúghatott volna szinte minden esetben legalább 10 jarddal
... No, van mit tanulni. Jól jött ez a meccs.
több mint 13 éve
Hát nem sok közünk volt a meccshez, de a lényeg a W. 27 passz 16 futás, ez nem az elmúlt hetek O-ja és play call-ja volt. A D 41 percig volt fent, kaptuk is a yardokat rendesen. 7 bünti 52 yard, ez sem a szokásos volt. Ami viszont nem változott az a 3rd down D, 11/19. A futás viszont jól ment, 16-ból 113 yard 7.1-es átlaggal. De minden mindegy, ha a vége győzelem.Az utolsó két meccs valamelyikén Brady dobhatna egy interception-t (persze amikor már megvan a győzelem 😉 ), mert nem kéne a PO-ra hagyni.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool: