New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Remélem a srácok az öltözőben a Green Bayről beszélnek és nem a Chargesről meg a rájátszásról (úgy mint itt), mert akkor a Brownshoz hasonlatos meccs lesz :S ...sajnos a média nagyon arra hajt, hogy elhitesse a csapattal, hogy verhetetlen, pedig..._bbA Browns run O-ja nem összehasonlítható a GB futásaival, főleg, úgy, hogy a Brownsnál mindenki arra számít, hogy futnak, a Packersnél meg pass first volt folyamatosan.
A szezon legnagyobb meglepetése lenne, ha itt mi kikapnánk. Akármire is gondolnak a srácok. (De úgy gondolom, BB helyrerakja őket, ha nem a feladatra.)
több mint 13 éve
Még mindig jobb, mintha azon menne a vita, hányadik helyen draftolhat majd a Pats saját jogon az első körben és vajon kit húz BB...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Remélem a srácok az öltözőben a Green Bayről beszélnek és nem a Chargesről meg a rájátszásról (úgy mint itt), mert akkor a Brownshoz hasonlatos meccs lesz :S ...sajnos a média nagyon arra hajt, hogy elhitesse a csapattal, hogy verhetetlen, pedig...
több mint 13 éve
Érdekes meccs lesz!Nagyon kíváncsi vagyok a O. fal mennyire tudja tartani III.C.M.-t!
Go Pats Go Mayo
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
Egyébként a Chargers ellen volt az utolsó győztes PO meccsünk 2008 januárjában (AFC döntő).Az csak egy dolog, hogy mi fosunk a Chargers, Ravens, Steelers, Kóc kvartett- től,
de ők meg rettegni fognak, ha a Gillette-be kell jönni PO meccset játszani. Ebben biztos vagyok
(még akkor is így van, ha szerintem a csapatunk túlértékelt).
több mint 13 éve
Nagy nyomást kell helyezni Riversre,kishasziHát persze... 😐
és turnovert kell kiharcolni,kishasziEz inkább valószínű
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
A Heinz Fielden se volt gond nekik a hideg, nem látszott, hogy problémát jelent. Nagy nyomást kell helyezni Riversre, és turnovert kell kiharcolni, és akkor nem lehet gond.kishasziHát én sajnos ebben nem bízok.
több mint 13 éve
Én azért ebben nagyon nem bíznék. A Heinz Fielden se volt gond nekik a hideg, nem látszott, hogy problémát jelent. Nagy nyomást kell helyezni Riversre, és turnovert kell kiharcolni, és akkor nem lehet gond.Kétségtelen, hogy jók, nagyon jók vagyunk. Most. A playoff az más tészta azért. Továbbra is azt mondom, hogy a D-nk megéghet a jó O-line mögött passzoló jó QB-k ellen. Mindenkinek ajánlanám, hogy nagyon szurkoljon pl. a Jax-nek és bárkinek aki a SD ellen játszik. Én ezt (is)teszem.zinedine5Én is. Sajnos a Chargers sorsolása nagyon könnyű, vsz ott lesznek. Csak abban bízom, h vki elkapja őket előttünk... vagy ami még jó lehet, h Foxboroban lesz a meccs ez 100 % ha összejön. Ott azért a hideg megcsípheti őket. De inkább ne kapjuk őket.Danna
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
triangle
1 283
CB Tony Carter: PS->53CB Chevis Jackson: cut
remélem, ez nem azt jelenti, hogy McCourty nem jáccik, mert oké, hogy Flynn, de azért Arrintgton-Butler-Carter CB-trió azért nem lenne túl acélos.
PO-t illetően szerintem jags és kc-n kívül mindenki ellen szinte 50-50 a sansz (ravens, pitt, sd mind komoly D; kóccnál meg PM faktor), amit talán 1-2%-ban módosíthat felfelé a hazai pálya, szóval előre a home fieldért (nem lesz még egy tavalyi bóltimór)! meg hajrá jags, kc!
több mint 13 éve
Kíváncsi lennék, hogy elnézve Moss idei produktumát vajon elgondolkozott-e azon, hogy mi ér többet vagy mivel jut messzebbre, a csapat érdekkel vagy pedig a nyavalygással. Mert szerintem elindította magát egy elég rendes lavinán.
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Annál inkább a Steelers-Ravens duót, mert náluk mindig a D# képes villanni és ez a PO-ban simán eldönti az aktuális párharcot.Az idő miatt nyilván ennek a két csapatnak nem fáj a feje. Viszont a kettő közül nekünk a Steelers eleve jó matchup. A Ravens ellen a legnagyobb fegyverünk a tavalyi meccs lehet. Az akkora pofon volt, hogy azt nehéz nem az eszükbe juttatni egy esetleges felkészűlés elött.
Bruschi85
De szerintem mindkét csapat ellen több esélyünk van, mint a SD ellen lenne. Persze azt is nyerhetjük, de én attól félnék a leginkább. Brutális a front seven-jük és az hóban, fagyban is kijönne.
több mint 13 éve
Sajnálom, hogy Rodgers nem játszik így teljesen más lesz a meccs képe Flynn-el. Ahogy a jelenlegi formájukat nézem a Kóc és a Chargers is ott lesz a PO-ban. Kizártnak tartom, hogy a KC mindhárom meccsét megnyerné de ha igen akkor is egy WC becsúszhat ha a Jets kikap többször is erre meg van az esély (Steelers, Bears). Persze szurkolunk az aktuális ellennek ez nem is lehet kérdés.
Viszont óriási előny, hogy már legyőztük őket és hazai pályán a Gillete-ben plusz a bostoni időjárásban nem érzem őket annyival erősebbnek. Annál inkább a Steelers-Ravens duót, mert náluk mindig a D# képes villanni és ez a PO-ban simán eldönti az aktuális párharcot.
Messze van a PO, addig a sérüléseket kerüljük el ez a legfontosabb meg persze haladjunk szépen sorban a meccsekkel és győzelmekkel.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Pontgazdag meccs lenne tippem szerint.Én is őket tartom a legveszélyesebb riválisunknak, de rettegjenek ők,hogy TB hogyan fogja szétkapni az ő D#-üket.undisputedlyJaja. Nem szívesen nyomnék egy visszavágót a Chargers ellen. Még pont jókor futottunk össze velük, most nem vagyok biztos benne, hogy mi nyernénk. Magukra találtak nagyon.GRAFIVincent Jackson 😐 Jézus mit csinálna Rivers a védelmünkkel. Bár most már azért jóval összeszedettebben játszanak a srácok , de hát még így is...nDRo
több mint 13 éve
Kétségtelen, hogy jók, nagyon jók vagyunk. Most. A playoff az más tészta azért. Továbbra is azt mondom, hogy a D-nk megéghet a jó O-line mögött passzoló jó QB-k ellen. Mindenkinek ajánlanám, hogy nagyon szurkoljon pl. a Jax-nek és bárkinek aki a SD ellen játszik. Én ezt (is)teszem.zinedine5Én is. Sajnos a Chargers sorsolása nagyon könnyű, vsz ott lesznek. Csak abban bízom, h vki elkapja őket előttünk... vagy ami még jó lehet, h Foxboroban lesz a meccs ez 100 % ha összejön. Ott azért a hideg megcsípheti őket. De inkább ne kapjuk őket.
több mint 13 éve
Én is őket tartom a legveszélyesebb riválisunknak, de rettegjenek ők,hogy TB hogyan fogja szétkapni az ő D#-üket.Jaja. Nem szívesen nyomnék egy visszavágót a Chargers ellen. Még pont jókor futottunk össze velük, most nem vagyok biztos benne, hogy mi nyernénk. Magukra találtak nagyon.GRAFIVincent Jackson 😐 Jézus mit csinálna Rivers a védelmünkkel. Bár most már azért jóval összeszedettebben játszanak a srácok , de hát még így is...nDRo
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Jaja. Nem szívesen nyomnék egy visszavágót a Chargers ellen. Még pont jókor futottunk össze velük, most nem vagyok biztos benne, hogy mi nyernénk. Magukra találtak nagyon.GRAFIVincent Jackson 😐 Jézus mit csinálna Rivers a védelmünkkel. Bár most már azért jóval összeszedettebben játszanak a srácok , de hát még így is...
több mint 13 éve
Jaja. Nem szívesen nyomnék egy visszavágót a Chargers ellen. Még pont jókor futottunk össze velük, most nem vagyok biztos benne, hogy mi nyernénk. Magukra találtak nagyon.
több mint 13 éve
Mindenkinek ajánlanám, hogy nagyon szurkoljon pl. a Jax-nek és bárkinek aki a SD ellen játszik. Én ezt (is)teszem.zinedine5Ez természetes! 😉
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
Kétségtelen, hogy jók, nagyon jók vagyunk. Most. A playoff az más tészta azért. Továbbra is azt mondom, hogy a D-nk megéghet a jó O-line mögött passzoló jó QB-k ellen. Mindenkinek ajánlanám, hogy nagyon szurkoljon pl. a Jax-nek és bárkinek aki a SD ellen játszik. Én ezt (is)teszem.Nem is tudom... talán, így utólag, a végeredmény tükrében. De azért eléggé meggyőző ez a Patriots az alapszakasz végéhez közeledve, legalábbis nem hiszem, hogy bármely csapat könnyedén találna rajtunk fogást. A sérülések mindössze izgalmasabbá tehetik a meccseket, de nem hiszem, hogy akár csereszabatosan is könnyedén megszoríthatóak lennénk. Nem veszíthetünk, hisz Brady a vezérünk 😂 ....ez az év akkor is az elmúlt 7-8 év legjobb szezonja, bármi is legyen a vége. .toxiqueBár nagy vonalakban igazad van, de minimum két olyan szezont tudok mondani az elmúlt 7-8 évben aminél nem jobb. 😉zinedine5
toxique
több mint 13 éve
Rodgers hivatalosan is out.
több mint 13 éve
Espn oldalán van egy interjú Chevis Jacksonnal. Vagy pont illik a mentalitása a BB rendszerbe, vagy hamar megtanulta mit kell mondania 😊Jamarcus Russel miatt is választotta az LSU-t, az Atlanta draftolta de ott nem jött be neki.Legutóbb a Jax-nél volt.
Az édesanyja a példaképe, egyedül nevelte.
több mint 13 éve
http://www.nytimes.com/2010/08/29/sports/ncaafootball/29kaepernick.html?_r=1Hm,na ja, csak ez a Woodheades fiú most az NFL ben,és a New England Patriots-ban nyomja!! 😀
Ezt érdemes elolvasni, ha ennyire tetszik a Woodheades videó 😛
Colin Kaepernick valóban a saját mezét is árulta többek között.tenorx
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
http://www.nytimes.com/2010/08/29/sports/ncaafootball/29kaepernick.html?_r=1Ezt érdemes elolvasni, ha ennyire tetszik a Woodheades videó 😛
Colin Kaepernick valóban a saját mezét is árulta többek között.
több mint 13 éve
Woodhead mellékállásban:Ez nagyon súlyos! 😀
http://www.youtube.com/watch?v=GjEhEFBu-C4&feature=youtu.betriangle
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
Nem is tudom... talán, így utólag, a végeredmény tükrében. De azért eléggé meggyőző ez a Patriots az alapszakasz végéhez közeledve, legalábbis nem hiszem, hogy bármely csapat könnyedén találna rajtunk fogást. A sérülések mindössze izgalmasabbá tehetik a meccseket, de nem hiszem, hogy akár csereszabatosan is könnyedén megszoríthatóak lennénk. Nem veszíthetünk, hisz Brady a vezérünk 😂 ....ez az év akkor is az elmúlt 7-8 év legjobb szezonja, bármi is legyen a vége. .toxiqueBár nagy vonalakban igazad van, de minimum két olyan szezont tudok mondani az elmúlt 7-8 évben aminél nem jobb. 😉zinedine5
GB vs. Pats rating az NFL.com-ról:
http://www.nfl.com/gamecenter/2010121913/2010/REG15/packers@patriots