New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
McCourty ma nem edzett 😕Csak a PO-ra szedjék rendbe az orvosok. Inkább hagyjon ki 1-2 meccset most, mintsem játszon és rásérüljön a korábbira.
triangle
Az elkövetkező 3 mérkőzés nem is az eredményről fog szólni, hanem arról, h sérülés nélkül ki lehet-e húzni. Az sokkal fontosabb lenne ld. tavaly Welker- Texans meccsen 😐 😐
több mint 13 éve
Amíg ilyen nyilatkozatok vannak, tudom hogy minden rendben.
több mint 13 éve
Ja, valamit most gyorsan mondani kellet,talán inkább a játékkal foglalkoztak volna!Mindegy,nekünk ez így jobb!! 😊
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
hihetetlen h milyen mélységekbe képes süllyedni a Jets... :/ http://www.boston.com/sports/football/patriots/extra_points/2010/12/westhoff_tries.html
szánalom a köbön.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
ja amúgy nem láttam ittPM vezetésével a Colts két ponttal legyőzte a Titanst ugye, őt választották a hét legjobb qb-jének az AFC-ből 😊
több mint 13 éve
triangle
1 283
na ha már ennyi pm és tb volt itt az elmúlt órákban, akkor egy számot írok csak 94.9 😊Wyattnem semmi 😊
több mint 13 éve
na ha már ennyi pm és tb volt itt az elmúlt órákban, akkor egy számot írok csak 94.9 😊Wyattaz jóóóóóóóóóóóó 😊
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
na ha már ennyi pm és tb volt itt az elmúlt órákban, akkor egy számot írok csak 94.9 😊
több mint 13 éve
itt pedig Brady levele a Télapóhoz a karácsonyi ajándékok ügyében (ha van türelmetek végigolvasni, akkor fog igazán ütni az utolsó sor 😉 ):😀 😀 Epic
http://sports.espn.go.com/espn/page2/story?page=hruby/101215_tom_brady_santa_claus&sportCat=nfltriangle
több mint 13 éve
Tök mindegy, egyik sem megy majd. (Meg is értem mondjuk.)zinedine5Remélem, Brady-nek fontosabb dolga lesz január 30 körül.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
azaz érzésem hogy mi számítunk már kórház csapatnak :rolleyes:
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Így most már érthető Jackson múltheti szerződtetése 😀valami csípősérülés miatt nem edzett hetek óta, ehhez képest hivatalosan combsérüléssel került IR-retriangleWilhite IRtakirobLOL 😀 Na ő miben sérült meg? Nem sokat volt pályán.FViktor93
több mint 13 éve
triangle
1 283
valami csípősérülés miatt nem edzett hetek óta, ehhez képest hivatalosan combsérüléssel került IR-reWilhite IRtakirobLOL 😀 Na ő miben sérült meg? Nem sokat volt pályán.FViktor93
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Wilhite IRtakirobLOL 😀 Na ő miben sérült meg? Nem sokat volt pályán.
több mint 13 éve
triangle
1 283
McCourty ma nem edzett 😕 További hiányzók: Brady, Wright, Pryor, Warren, Brace
még ha Wilfork kettőt ér, akkor is nehezen állítunk ki edzésre komplett D line-t
itt pedig Brady levele a Télapóhoz a karácsonyi ajándékok ügyében (ha van türelmetek végigolvasni, akkor fog igazán ütni az utolsó sor 😉 ):
http://sports.espn.go.com/espn/page2/story?page=hruby/101215_tom_brady_santa_claus&sportCat=nfl
több mint 13 éve
jaj de utálom a colts-ot....
több mint 13 éve
Pats vs. Colts game by game review video 2007ig:http://www.youtube.com/watch?v=p_5V5e6FfJc&feature=related
több mint 13 éve
Én Schefternél olvastam twitteren, h ha mi nyerünk most vasárnap és a Steelers kikap, akkor már tuti nekünk a homefield a végig a PO-ban.Nem értem ezt a negatív hangvételű megkülönböztetést. A Raiders egy olyan erős és segítőkész csapat, hogy felkarolja a gyengéket! Pl.: rendszeresen yardokat ajándékozunk az ellenfélnek! Válogatás nélkül! A szabálytalanságokat csak úgy mímeljük, mert... miért ne! Sőt! A labdát is odaadjuk néhanapján, de azt csak úgy... játszásiból... mert az esélyegyenlőség, meg a fair play mindenekelőtt! 😀 Aljas rágalom, hogy a játékosaink szteroiddal széttömött, túledzett, éheztetett nomád harcosok, aki akkor jutnak táplálékhoz, ha puszta kézzel tépnek szét egy tehenet. Továbbá az sem igaz, hogy jól álcázott elektromos nyakörvekkel tartjuk őket kordában a pályán (általában az is elég, ha Cesar suttog 😛 ).
Én is jobban örülnék a KC-nek vagy a Raidersnek, mint a Chargersnek vagy a Coltsnak. Talán egy jó havas, hideg meccs azért megzavarná őket, de inkább ne próbáljuk ki.Danna
De:
Csak egyszer, egyetlen egyszer legyen egy "NO RULE DEFENDING" szabály... 😉 😂
több mint 13 éve
triangle
1 283
Wilhite IRtakiroba lehetséges variációk közül talán ez a legkisebb rossz. remélem Wright legalább a PO-ra felépül.
több mint 13 éve
Megy a Pats.hu!
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Wilhite IR
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Erre találták ki a hüvelykujjat! Vagy tévednék? :/ ...megmutatom.