New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
😊 😊 😊
több mint 13 éve
A www.hulu.com oldalon fellelhető a többi csapattal egyetemben a Patriotsról számos érdekes videó.A legrégebbi amit a csapatról találtam egy 1976-os év összefoglaló. A videók 22 illetve 45 percesek.
Viszont csak usa ip címmel lehet megnézni őket. Az NFL általános témák--->kérdések topicban Höri linkelt egy odlalt ahol esetleges megoldások vannak feltüntetve.
Többet kipróbáltam, de a legegyszerűbbnek egy kis program letöltése bizonyult innen [http://anchorfree.com/].
Rengeteg interjú,és érdekes videó van fent megéri megnézni. Az esetleges kérdéseket szerintem az említett NFl általános témák-->kérdések topicban tegyétek fel.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
#2960 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
😊 😀
több mint 13 éve
Hohó,elveszett ember újra itt, üdvözlet 😊A pats.hu miért nem érhető el? 😐deepsilvera szolgáltató géptermében elektromos hiba van.viito
McCourty-nál az sem lenne baj még ha a sérülés nem is súlyos ha az alapszakaszban már nem játszana,jöjjön teljesen rendbe hogy a PO-ba folytathassa az INT gyűjtéseket 😊
Wright-ról továbbra sincs semmi hír?Nagyon nem kéne őt IR-en látni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
De jó "látni" viito! 😊 A választ meg köszönöm! :cool:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A pats.hu miért nem érhető el? 😐deepsilvera szolgáltató géptermében elektromos hiba van.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A pats.hu miért nem érhető el? 😐
több mint 13 éve
triangle
1 283
röviden: semmi biztosatbővebben: ma volt MRI-je, aminek az eredményét még nem tudni, Rapoport egyik forrása szerint nem komoly (IR) a sérülés, de nincs kizárva, hogy kihagy egy kis időt, esetleg néhány hetet. egy mai charity eventre sem ment el, pedig be volt nevezve, de mivel a médiát is meghívták, ezért a csapat jobbnak látta, hogy otthon marad, és nem zaklatják az újságírók.
több mint 13 éve
McCourtyról tudtok valamit?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Hát ez nem túl jó hír finoman szólva 😐Kinti fórumok szerint Wright lesz IR.undisputedlyPedig ez nagyon valószínűnek tűnik. Most hirtelen nem is tudom, hogy volt-e egyáltalán üres hely az 53-ban, de szerintem nem.zinedine5Én azért bízom benne, hogy Chevis Jackson helyére hoztunk valakit.FViktor93
több mint 13 éve
Kinti fórumok szerint Wright lesz IR.Én azért bízom benne, hogy Chevis Jackson helyére hoztunk valakit.FViktor93DT Louis Leonard jött az aktív rosterre, remélem nem IR-re megy valaki (Wright? Pryor?).Pedig ez nagyon valószínűnek tűnik. Most hirtelen nem is tudom, hogy volt-e egyáltalán üres hely az 53-ban, de szerintem nem.zinedine5
triangle
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Én azért bízom benne, hogy Chevis Jackson helyére hoztunk valakit.DT Louis Leonard jött az aktív rosterre, remélem nem IR-re megy valaki (Wright? Pryor?).Pedig ez nagyon valószínűnek tűnik. Most hirtelen nem is tudom, hogy volt-e egyáltalán üres hely az 53-ban, de szerintem nem.zinedine5
triangle
több mint 13 éve
DT Louis Leonard jött az aktív rosterre, remélem nem IR-re megy valaki (Wright? Pryor?).Pedig ez nagyon valószínűnek tűnik. Most hirtelen nem is tudom, hogy volt-e egyáltalán üres hely az 53-ban, de szerintem nem.
triangle
több mint 13 éve
triangle
1 283
DT Louis Leonard jött az aktív rosterre, remélem nem IR-re megy valaki (Wright? Pryor?).más:
To help replace injured first-round pick Brandon Graham, the Eagles will sign former Patriots LB Derrick Burgess today. 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az a kár, hogy hálós...
több mint 13 éve
még mindig vevőre vár, ára 5000 ft...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Tegnap este megint megnéztem a Bears elleni snowyball-t, és két dologra lettem figyelmes: Az első, hogy a legnagyobb hókustolásban milyen zene szólt a hangszóróból: Beach Boys! Betojás 😀! A második, hogy - pár meccs alapján - a magyar komment is nagyon jó, szerintem egál az amerikaival.Go Pats (on the Chargers)!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én nem tudok ennyire előre gondolkodni, de azt tudom hogy bármelyik ellen is játszanánk brutálisan nehéz meccsek lesznek.Ez a beszéd! 😉
Most én addig látok hogy verjük meg a green bayt és ne legyenek további sérültjeink a sérültek meg mihamarabb gyógyuljanak 😊mascherano
Csak szépen sorban, egyesével lépkedni az úton! :cool:
több mint 13 éve
én nem tudok ennyire előre gondolkodni, de azt tudom hogy bármelyik ellen is játszanánk brutálisan nehéz meccsek lesznek.Most én addig látok hogy verjük meg a green bayt és ne legyenek további sérültjeink a sérültek meg mihamarabb gyógyuljanak 😊
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
A steelers - ravens kettős ellen nagyobb az esélyünk szerintem.Az eddigi meccseinket és ellenfeleinket tekintve szerintem is a Chargers lenne a legnehezebb ellenfél!Én nem félek annyira a Chargerstől hazai pályán. Rivers utál hóban fagyban játszani. Sokkal jobban örülnék nekik mint egy Steelers,Ravens kettősnek.FViktor93
Támadásban rengeteg fegyverük van, amit ki is tudnak használni és a védelmük is brutál erős! Ha nem csináltak volna ennyi buta turnovert ellenünk, akkor nem sűrűn nyertünk volna a nyugati parton!Egon bá
Mi megesszük a védelmüket, viszont az ő O#-juk nagyon egálon van a mi védelmünkkel.
A chargers azon kívül,hogy ők a fekete lovak, dominálja a védelmünket, ráadásul a védelmük is Top.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Az eddigi meccseinket és ellenfeleinket tekintve szerintem is a Chargers lenne a legnehezebb ellenfél!Én nem félek annyira a Chargerstől hazai pályán. Rivers utál hóban fagyban játszani. Sokkal jobban örülnék nekik mint egy Steelers,Ravens kettősnek.
Támadásban rengeteg fegyverük van, amit ki is tudnak használni és a védelmük is brutál erős! Ha nem csináltak volna ennyi buta turnovert ellenünk, akkor nem sűrűn nyertünk volna a nyugati parton!Egon bá