New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Parádés volt.Áhh, nem tudok mit mondani. Jó érzés patrióta szurkolónak lenni.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez durva volt.
több mint 13 éve
triangle
1 283
...Amúgy valaki tudja hogy Wright mikorra épül fel?!manuszka86agyrázkódása volt ugye, abból meg szerintem senki sem tudja, azóta nem is edzett. lásd pl Collie, kipróbálták ellenünk, azóta megint hiányzik.
több mint 13 éve
Jól van BB hozta a formáját, annyira komoly nem lehet az a sérülés remélhetőleg, PO-ra épüljön fel addig Butler játszhat a kezdőben, neki is voltak remek megmozdulásai miután pályára lépett. Ami jobban aggaszt hogy mi lesz a D line-al mert onnan hullunk rendesen, tegnap Warren, Brace is lement a pályáról.McCourtynak bordasérülése van.tenorxBB-től is sokat megtudunk:
"His injury or anyone else's injury is decided by the medical department," coach Bill Belichick said. "If they clear the player, he plays. if they don't, he doesn't play."undisputedly
Amúgy valaki tudja hogy Wright mikorra épül fel?!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez megint parádésra sikeredett!!! :cool: A kickoff ST kívül nem lehet egy rossz szavunk, pedig ők gyakorolhattak rendesen 😉
Nagyon remélem, hogy nem lesz lockout, mert ennek a fiatal folyamatosan javuló csapatnak nem tenne jót egy szezon pihi!!!
több mint 13 éve
McCourtynak bordasérülése van.tenorxBB-től is sokat megtudunk:
"His injury or anyone else's injury is decided by the medical department," coach Bill Belichick said. "If they clear the player, he plays. if they don't, he doesn't play."
több mint 13 éve
McCourtynak bordasérülése van.
több mint 13 éve
Nagyon szép győzelem volt, az időjárást és a pályát látva azt hittem egy kínkeserves 7-3-as meccs lesz. De szerencsére az első félidőben abszolút domináltunk, minden téren. Parádés volt a playcall, Tomot megvédte az O# fal, BJGE és Fafej futott, Wes szokásos elkapásai, Branch kegyelem döféses Td-je. Meg persze a D# turnoverei, Guyton fumblesixje 😀
A 2. félidőben kicsit lazsáltunk, de ekkora és ilyen sima győzelemnél ez érthető.
11-2 a győzelmi W ismét a csapat mellett van!
Szép volt Fiúk!
Sikerült a Playoffba is bekerülni ez nagyon nagy szó és le a kalappal a csapat, edzők, vezetők, szurkolók előtt. Nagyon szép a jelen, remélem a jövő is ennyire szép lesz. Az újjáépítés és a PO-ba jutási célok teljesültek. Most pedig előre kell tekinteni és a sérültek mielőbb felépüléséért izgulni!
Büszke lehet minden Pats fan. Szerethető és remek csapatunk van!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
triangle
1 283
a liga legjobb védelmeit szedtük szét idén, csak így tovább. reméljük a sérültek felépülnek, a D line már így is nagyon vékony. McCourty a meccs után annyit mondott az újságíróknak, hogy minden rendben, remélhetőleg tényleg nincs komoly baj.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azért Brady elképesztően félelmetes ilyenkor amikor ezt az önbizalomtól duzzadó és higgadt formáját hozza. (mondjuk ma egy-két labdába belekapásból lehetett volna INT) a rezzenéstelen arcáról meg mindig (bár ma sok nem látszott belőle az anorák miatt) a Dexter című sorozat főszereplője jut eszembe 😊
több mint 13 éve
a jetsnek olyan pofont adtunk hogy ismét kikaptak 😊JociJaja, bár csak az utsó két percet láttam, de bennem volt, hogy ezek már megint megcsinálják.
Így hárommal a vége előtt kettővel vagyunk előttük, csak meglesz az a csoportgyőzelem, ha már a mai csodálatos teljesítményünkkel bejutottunk a PO-ba 😀
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
a jetsnek olyan pofont adtunk hogy ismét kikaptak 😊JociSanchez a statok alapján megint homály volt de ez legyen az ő bajuk, 2 meccs előnyünk van és PO. 😊
több mint 13 éve
a jetsnek olyan pofont adtunk hogy ismét kikaptak 😊
több mint 13 éve
Remekül játszottunk ma is, csak a sérülések ne legyenek komolyak...Szorosabb meccsre számítottam, D nagyot játszott igazi turnovergyár vagyunk idén, nagyon sokan jól játszottak a D-ből. lehet a havazás jobban zavarta a macikat mint minket 😛 Nagyon jó a playcalling, nehéz olvasni a hívásainkat működik a futás is még a top run D-k ellen is baráti számokat produkálnak a futók, ez mondjuk Maroney-val nem menne 😀
grat a csapatnak, kíváncsi vagyok hova mászik fel most a Dnk a ranglistán, ennyire hátul már csak nem leszünk! (kicsit kozmetikázzunk rajta) 😊
hatalmas munkát végez az edzői stáb, csak így tovább és go Pats!
több mint 13 éve
Rövid screen passzoknál csak nem számít a szél, valamint Woodhead és BJGE szétfutja Urlacheréket, remélem tart még Brady lendülete, 35-16-ot tippelek ide.Sobri JóskaA Chicagót túlértékeltem, minket meg kicsit alul, de sose tévedjek nagyobbat.
több mint 13 éve
hello playoff
több mint 13 éve
csak az a kérdés, hogy tud a D még egyszer annyira szarul védekezni futás ellen, mint Clevlandben.Egon báBiztos tud, de egy évben csak egyszer. Azt meg már ellőttük. 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Itt offAz biztos, hogy nem gyenge :o
Láttátok a metrodome stadiont? A teteje beszakadt a hó súlyától. . . :opolonic
Egyébként a rossz időjárás egyébként a mi passzjátékunkat jobban segíti, mint a Bears-ét (többet passzolunk 10 yardon belül), csak az a kérdés, hogy tud a D még egyszer annyira szarul védekezni futás ellen, mint Clevlandben.
több mint 13 éve
Én nem sajnálom, csak már kezd nagyon unalmas lenni.... 😀 😉Én már esküszöm sajnálom Sobri-t.nDRoMár írtam, a tavalyi szezonban, ennek az évnek az elején minden jel erre mutatott. Nem fogom módosítani a megalapozott véleményemet. Örülök neki, hogy a Browns meccs óta megváltozott nála valami. Tagadhatatlan, hogy a sérülése után sokáig nem volt a régi, és főleg fejben nem volt. De aki kiégett is fellángolhat újra, ilyen az emberi természet. Új impulzusok, hatások, társak, ki tudja mi történt pontosan. Remélem, hogy ez a fellángolása nem átmeneti, vagy ha igen, akkor is kitart jövő februárig. Én meg olyan vagyok, hogy nem ragaszkodom a tegnapi véleményhez ma is, ha változtak közben a körülmények.
Amikor azt mondtam, hogy kiégett, akkor ki volt égve, félreismerhetetlenül.
Most meg azt mondom, hátha ez múlik, és újra olyan lesz, amilyennek megszerettem.Sobri Jóska
A legnagyobb tisztelettel srácok, mi lenne ha a "Brady kiégett" témát személyes üzenetben beszélnétek meg Sobrival a továbbiakban?undisputedly
több mint 13 éve
Itt offLáttátok a metrodome stadiont? A teteje beszakadt a hó súlyától. . . :o
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
hátha valakit érdekel, szívesen olvassahttp://www.nemzetisport.hu/nfl/vajon-urlacherek-megallitjak-a-hazafiakat-2056362/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
úgy legyen! 😊Viccelsz? 😀 Akkor fotó montázst is csinálok 😀 😀undisputedlyA legnagyobb tisztelettel srácok, mi lenne ha a "Brady kiégett" témát személyes üzenetben beszélnétek meg Sobrival a továbbiakban?undisputedlyén ígérem legközelebb csak akkor veszem elő ha átveszi a SB MVP trófeát. akkor belefér majd? 😊a5
több mint 13 éve
Nehéz meccs lesz főleg a Chicago D# Peppers-el, Urlacherrel és persze a Soldier Field hangulatával. Nem érzem ezt a meccset annyira simának, mint a korábban tippelt.Főleg látva az időjárást meg havat és szelet.
Remélem sikerül futnunk és a D# hozza az elmúlt hetekben mutatott remek játékát és nyomás lesz Cutleren. Tom és az O# fal kiegyensúlyozott lesz a jól ismert emberek Westől-Hernandezig pedig megmutatják mit tudnak és pontokat raknak a táblára.
Arról viszont kevesebb szó esett, hogy az ST-nk mire lesz képes mert az nem fér bele, hogy Graham kirúgása után rendszeresen 30-35 yardról kezdjenek., mivel a Hester bármikor képes villanni és a mezőnypozíciós harc rendkívül fontos lesz.
Győzni kell!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Miért kapna? Nem nálunk játszik.és ha igen, kap e utólag csekket is? 😊JocoVajon lesz-e Welker snow-angel? 😊undisputedlyés ha igen, lesz-e rá zászló? 😊triangle
több mint 13 éve
Lesz. 😉és ha igen, lesz-e rá zászló? 😊triangleMár csak emiatt is nyerni kell. 😀polonicVajon lesz-e Welker snow-angel? 😊undisputedly
A zászló meg nem fog érdekelni senkit sem, szerintem. 😊