New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
úgy akkor érthető.

azt hittem elsőre h a home videoja miatt, mert h arról se jött még döntés..
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ian szerint 4 meccsre felfüggesztették Spikes-ot! Na ez az év vicce.. ennyire nem lehet szánalmas a liga... :mad:Danna
Na de miért??Sobri Jóska
ahogy olvasom valami tiltott szert szedett
több mint 13 éve
triangle 1 283
valami tiltott szert használt
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ian szerint 4 meccsre felfüggesztették Spikes-ot! Na ez az év vicce.. ennyire nem lehet szánalmas a liga... :mad:Danna
Na de miért??Sobri Jóska
unnecessary interception

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Na de miért??

több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Ian szerint 4 meccsre felfüggesztették Spikes-ot! Na ez az év vicce.. ennyire nem lehet szánalmas a liga... :mad:
több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Üdv Mindenkinek!

Főiskola alatt állandóan az NFL-en lógtunk (vizsgaidőszakban okozott izgalmakat 😀 ) aztán pár év - lényegében - kimaradt, és most újra felfedeztem a focit! 😀 Természetesen; konzekvensen ragaszkodom a Patriots-hoz is, ami pl. 2003-ban 6 rekesz sört hozott a konyhámra!

Amikor a Jets-t ledózeroltuk; majdnem sírtam az örömtől. Ezek után Rex nyugodtan nyugdíjba mehet; akkorát kapott, hogy azóta is az egyenlítő körül kering. Egyébként; Moss nélkül szebben játszik a Patriots - legalábbis nekem jobban tetszik. Főleg a "Green-Ellist betoljuk egy touchdown"-ra dolog 😂 .
Remélem, a forma marad a rájátszásra is!
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Pár csapat már a héten bíztosíthatja PO helyét:
Pats
1. Nyernek vagy döntetlen lesz VAGY
2. Miami veszít vagy döntetlent játszik és Jax veszít vagy döntetlent játszik VAGY
3. Miami veszít vagy döntetlent játszik és Colts veszít vagy döntetlent játszikdeny79
Igazából nekünk a #1 helyért megy a versenyfutás már.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Pár csapat már a héten bíztosíthatja PO helyét:
Pats
1. Nyernek vagy döntetlen lesz VAGY
2. Miami veszít vagy döntetlent játszik és Jax veszít vagy döntetlent játszik VAGY
3. Miami veszít vagy döntetlent játszik és Colts veszít vagy döntetlent játszik
több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
A playmaker az aki a nagy játékokat csinálja. Ha nem ő csinálja, nem ő a playmaker és akármennyire is fontos és kurva jó játékos, általában nem annyira látványos és ezért nem esélyes MVP címre.
Szerintem erre gondolt Soldi.zinedine5
Ebben lehet valami. Viszont szerintem meg az a playmaker aki a legfontosabb és pótolhatatlan játékos az adott csapatrészben. Mayo ilyen játékos. Nem is tudom mit tenne ez a D, ha Mayoval történne valami.FViktor93
azt úgy hívják hogy zongoracipelő 😊

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Nem. A playmaker megcsinálja a playeket, amikor szükség van rá. Ilyen Troy, és idén Timmons is.tenorx
Mayo is megcsinálja a nagy playeket, de egy 3&3 megállítása a szkrimidzsen nem olyan látványos mint egy INT amely végleg kivégzi az ellenfél comebackjét.undisputedly
Az is nagy play, de egy turnover még nagyobb. Ebben Mayo el van maradva. Még egyszer mondom, fantasztikus játékos, Pittsburgh-ben is szívesen látnám, de nem playmaker, a playmaker csinál sacket, INT-et, FF-t, FR-t és persze 3rd down stopot is. De az igazi nagy playek az előbbiek és ez vhogy hiányzik a repertoárjából. De mondom, imádom a játékát, fáradhatatlan motorja a Pats D-nek és mindig ott van, ahol lennie kell. De ez még szvsz kevés MVP-hez, ahhoz több nagy play kellene. (Mondjuk sokkal jobban megérdemelné a szememben, mint Matthews 😉)Soldados
Ráadásul nem is egy vocalleader a pályán. Ő a teljesítményével mutat példát, mentálisan nem tüzeli fel a többieket a hangjával.Ez persze változhat, és az is lehet,hogy az öltözőben nagyobb szerepet vállal, de ez is kevéssé eladhatóvá teszi.
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nem. A playmaker megcsinálja a playeket, amikor szükség van rá. Ilyen Troy, és idén Timmons is.tenorx
Mayo is megcsinálja a nagy playeket, de egy 3&3 megállítása a szkrimidzsen nem olyan látványos mint egy INT amely végleg kivégzi az ellenfél comebackjét.undisputedly
Az is nagy play, de egy turnover még nagyobb. Ebben Mayo el van maradva. Még egyszer mondom, fantasztikus játékos, Pittsburgh-ben is szívesen látnám, de nem playmaker, a playmaker csinál sacket, INT-et, FF-t, FR-t és persze 3rd down stopot is. De az igazi nagy playek az előbbiek és ez vhogy hiányzik a repertoárjából. De mondom, imádom a játékát, fáradhatatlan motorja a Pats D-nek és mindig ott van, ahol lennie kell. De ez még szvsz kevés MVP-hez, ahhoz több nagy play kellene. (Mondjuk sokkal jobban megérdemelné a szememben, mint Matthews 😉)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Mayo is megcsinálja a nagy playeket, de egy 3&3 megállítása a szkrimidzsen nem olyan látványos mint egy INT amely végleg kivégzi az ellenfél comebackjét.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Nem. A playmaker megcsinálja a playeket, amikor szükség van rá. Ilyen Troy, és idén Timmons is.
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
A playmaker az aki a nagy játékokat csinálja. Ha nem ő csinálja, nem ő a playmaker és akármennyire is fontos és kurva jó játékos, általában nem annyira látványos és ezért nem esélyes MVP címre.
Szerintem erre gondolt Soldi.zinedine5
Ebben lehet valami. Viszont szerintem meg az a playmaker aki a legfontosabb és pótolhatatlan játékos az adott csapatrészben. Mayo ilyen játékos. Nem is tudom mit tenne ez a D, ha Mayoval történne valami.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Szvsz esélytelen Mayo a Def MVP szavazáson. Ha már ILBt választanak akkor elöbb fogja kapni mondjuk Timmons mint ő. Mondjuk sztem Timmons szvsz semmivel nem jobb mint Mayo csak egyszerűen jobban képben van a Steelers védelme miatt. Mayonál érzem azt az effektust, hogy sokan elintézik annyival, hogy hát Pats D? Akkor annyira nem jó, pedig aki a számok mögé lát, láthatja mennyire sokat jelent a csapatnak mayo és, hogy mennyire kiemelkedő ez az éve. Én nagyon örülnék neki ha megkapná, de szvsz esélytelen. Matthewsról pedig volt egy vitánk Soldival amiben én azért gondoltam őt Def MVPnek mert sok sacket csinál ami látványos és ezért jobban odafigyelnek rá.FViktor93
Mayóval nem ez a baj. Eszméletlen jó playa, mindig a labda körül van, de nem playmaker.

Őt természetesen egy másik ILB-hez érdemes hasonlítani és legyen az az általad is említett Timmons, akinek ugyan valamivel kevesebb szerelése van, de több sack, több INT, több FF, több FR. Tehát több game changer momentum. (Nem kell nekem esni, Mayo qrva nagy playa, de MVP címhez valszeg több ilyen big play kellene tőle. Ja és Timmons sem lesz def. MVP, kettejüknek összesen nincs akkora hype-ja, mint ami kellene a def MVP címhez, pedig mindkettő jobban megérdemelné mint pl Matthews)Soldados
Én nem mondanám Mayora, hogy nem playmaker. Inkább azt lehet rá mondani, hogy kevésbé látványos a játéka. Szvsz ugyanolyan hatással van a csapatára mint Timmons azzal a különbséggel, hogy nálunk nem ő csinálja meg a nagy játékokat. De ezekben a nagy játékokban is neki van az egyik legnagyobb szerepe mert tökéletesen adja az utasitásokat. Ő tipikusan az a játékos aki kibaszott fontos láncszem a csapatban, és igazán akkor vennék észre a laikusok ha nem lenne. Nélküle szvsz ez a Defense még a 32. helynél is rosszabb lenne.FViktor93
Szerintem erre gondolt Soldi.
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Mayo-nak szerintetek van esélye az év védő címre vagy Matthews mellett esélytelen?Joco
Szvsz esélytelen Mayo a Def MVP szavazáson. Ha már ILBt választanak akkor elöbb fogja kapni mondjuk Timmons mint ő. Mondjuk sztem Timmons szvsz semmivel nem jobb mint Mayo csak egyszerűen jobban képben van a Steelers védelme miatt. Mayonál érzem azt az effektust, hogy sokan elintézik annyival, hogy hát Pats D? Akkor annyira nem jó, pedig aki a számok mögé lát, láthatja mennyire sokat jelent a csapatnak mayo és, hogy mennyire kiemelkedő ez az éve. Én nagyon örülnék neki ha megkapná, de szvsz esélytelen. Matthewsról pedig volt egy vitánk Soldival amiben én azért gondoltam őt Def MVPnek mert sok sacket csinál ami látványos és ezért jobban odafigyelnek rá.FViktor93
Mayóval nem ez a baj. Eszméletlen jó playa, mindig a labda körül van, de nem playmaker.

Őt természetesen egy másik ILB-hez érdemes hasonlítani és legyen az az általad is említett Timmons, akinek ugyan valamivel kevesebb szerelése van, de több sack, több INT, több FF, több FR. Tehát több game changer momentum. (Nem kell nekem esni, Mayo qrva nagy playa, de MVP címhez valszeg több ilyen big play kellene tőle. Ja és Timmons sem lesz def. MVP, kettejüknek összesen nincs akkora hype-ja, mint ami kellene a def MVP címhez, pedig mindkettő jobban megérdemelné mint pl Matthews)Soldados
Én nem mondanám Mayora, hogy nem playmaker. Inkább azt lehet rá mondani, hogy kevésbé látványos a játéka. Szvsz ugyanolyan hatással van a csapatára mint Timmons azzal a különbséggel, hogy nálunk nem ő csinálja meg a nagy játékokat. De ezekben a nagy játékokban is neki van az egyik legnagyobb szerepe mert tökéletesen adja az utasitásokat. Ő tipikusan az a játékos aki kibaszott fontos láncszem a csapatban, és igazán akkor vennék észre a laikusok ha nem lenne. Nélküle szvsz ez a Defense még a 32. helynél is rosszabb lenne.
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Mayo-nak szerintetek van esélye az év védő címre vagy Matthews mellett esélytelen?Joco

Őt természetesen egy másik ILB-hez érdemes hasonlítani és legyen az az általad is említett Timmons, akinek ugyan valamivel kevesebb szerelése van, de több sack, több INT, több FF, több FR. Tehát több game changer momentum. (Nem kell nekem esni, Mayo qrva nagy playa, de MVP címhez valszeg több ilyen big play kellene tőle. Ja és Timmons sem lesz def. MVP, kettejüknek összesen nincs akkora hype-ja, mint ami kellene a def MVP címhez, pedig mindkettő jobban megérdemelné mint pl Matthews)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Dega 53 — van
A5😀ega, csak annyit mondj el hogy mégis mi az az 1% ami miatt nem száz...

Hát...a Giants! -😊

Szóval kedves sporttársak,kicsit komolyabbra fordítva:a Miklós nap utóhatása,a tegnapi hsz-at,erősen befolyásolta,de ez nem változtat a véleményemen,és még azt is vállalom,hogy leírtam!

Kedves Undisputedly:csak 10 éve,hogy figyelem és szurkolok a Pats-nak,és akkor még 1 SB sem nyertünk!

Szóval,szurkoljunk,hiszen imádott csapatunk jól játszik és bízzunk benne,hogy folytatódik ez a magabiztos játék!
Ha valakit is megbántottam,bocs,én csak egy divatszurkoló vagyok!

"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Eszméletlen, hogy milyen jól néz ki már most az 2010-es draft classunk. Az első 7 választottunkból Price-on kívül mindenki kifejezetten jó játékosnak tűnik eddig.

http://msn.foxsports.com/nfl/story/nfl-AFC-rookie-evaluations-stars-and-flops-120810
több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
A hétvégére rátérve az álmodozás után 😀
Mivel tudjuk h milyen gondok vannak a Bears O falában ezért remélem megvillantunk valamit az elit pass rush-ból amit nyújtani tudunk ( 😂 ).
Joco
A védelem egy Steelershez hasonló meccset kéne, hogy hozzon. Hasonlóan gyenge o-fal (más-más okból, de az mindegy).zinedine5
Szubjektív véleményem szerint ( ! ) ez a O fal amivel a Bears rendelkezik még gyengébb mint a sérülésekkel tűzdelt Steelers fal, amit Cutler idén már eddig kapott/futott/menekült az brutális úgyhogy nem bánnám ha egy párszor mi is megkergetnénk,becsomagolnánk, jó lenne látni egy Cunningham show-t.

több mint 13 éve
triangle 1 283
Mivel tudjuk h milyen gondok vannak a Bears O falában ezért remélem megvillantunk valamit az elit pass rush-ból amit nyújtani tudunk ( 😂 ).
Joco
A védelem egy Steelershez hasonló meccset kéne, hogy hozzon. Hasonlóan gyenge o-fal (más-más okból, de az mindegy).zinedine5
mostanában elég jó a gameplan, legalábbis úgy tűnik, jól ki tudjuk használni az ellenfél gyenge pontjait. remélhetőleg folytatódik a tendencia 😊
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Joco
A védelem egy Steelershez hasonló meccset kéne, hogy hozzon. Hasonlóan gyenge o-fal (más-más okból, de az mindegy).
több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
😂 😂 😂 😂

99% lófasz.... 😊

Tavalyi Ravens meccs! Na az volt a 99%-os lófilé a ......be! 😀

SB!?

Az kúrva messze van még!
Addig is aki szembe jön, azt kell legyőzni. :cool:deepsilver
Ezt fogalmaztam meg valamivel diplomatikusabban 😀 de ez jobban átjött 😀
több mint 13 éve
triangle 1 283
Itt egy érdekes írás, ajánlom mindenkinek.
Kiderül belőle,hogy ha az ellenfél 5 vagy több embert küld Tomra, akkor 116.7-es QbRatinget hoz, amivel vezeti a ligát.
Ha csak 4 vagy kevesebb ember támadja, akkor ez a szám 106.7 amivel 4. a ligában.
Bejött a képbe a nyuszi és a sapka effektus. Minél nagyobb a nyomás, annál jobb Tom, ha viszont nem támadják, biztosan szétszedi a secondaryt.

http://espn.go.com/blog/nfcnorth/post/_/id/20625/have-at-it-bears-vs-tom-bradyundisputedly
De persze ugye látjuk azt, hogy ígyis sokak szerint ha nagy a teher Brady hibázik és már nem az a Cool mint régen.FViktor93
ráadásnak itt egy jets elleni stat:
on passes within 10 yards of the line of scrimmage, Brady was 17 of 17 for 244 yards and 4 TDs

és szerintem ezért is lesz nehezebb megfogni ezt az O-t, mint akár a 2007-est. ehhez a stílusú támadójátékhoz nem kell annyi idő a zsebben, mint anno, és tényleg bárki kaphatja a labdát (nem pedig: Moss-on 1-2 védő->12to81; Moss-on 3-5 védő->12to83). ha blitzelnek az a baj, ha nem, akkor meg az. természetesen foghat ki rossz napot TB vagy a fal, neadjisten jöhet sérülés, de ha nem hibáznak a mieink, akkor főhet az ellen feje.