New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Hát ezen betojok. 😊Tom Brady wins AFC Offensive Player of the Week honors for the second consecutive week, 17th time of his careerEzt bemásoltam a google-be, és találjátok ki, hogy kinek a nevével fémjelzett adatlapot hozott ki elsőnek.. 😀Seventh Son
FViktor93
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
Tom Brady wins AFC Offensive Player of the Week honors for the second consecutive week, 17th time of his careerEzt bemásoltam a google-be, és találjátok ki, hogy kinek a nevével fémjelzett adatlapot hozott ki elsőnek.. 😀
FViktor93
több mint 13 éve
Ergo azért AFC-ben most ti uralkodtok. Persze ez még változhat.TocaJobb lenne a szezon végétől kezdve "hivatalosan" uralkodni...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tom Brady wins AFC Offensive Player of the Week honors for the second consecutive week, 17th time of his careerZsinorban a 2. nem semmi...reméljük Chicago-ban is hasonló formában lesz
Grat neki.FViktor93
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Danna!ezt már a múltkor DoM-nak is írni akartam, h csak azt felejtitek el, h amikor - többek között én is - ezt írtam, akkor még Branch nem volt nálunk. És vissza lehet olvasni, én is és a többiek is azt kifogásolták, h a Welker - Edelman - Tate WR trió nagyon sovány. 2 nap múlva jött is Branch. Azért azt gondolom mindenki belátja h Branch nélkül nem biztos h így működne ez a gépezet...Dannaszerk: Amúgy jó látni ,hogy az idő rácáfolt mindenkire aki anno mikor páran felhoztuk még talán egy éve, hogy Moss-nak el kellene mennie, "lehurrogott" minket 😉undisputedlyNo meg mikor elment mit össze basztattak itt bennünket, hogy innentől oda a szezon mert majd minden elkapóra jut egy ember....Oszt télleg jut, de attól van támadó játék, meg egy 10-2-es mérleg amiért egyikünk sem adott volna Mossal együtt sem egy guriga fekát. 😊
Hát itt tartunk most! :cool:
Go Pats!deepsilver
Ha nagyképűsködni akarnék, akkor azt mondanám, hogy mi már tudtuk, hogy jön Branch..... 😂
De nem tudtuk természetesen. 😊
De én Branch nélkül is érzem ezt az O-t legalább ennyire erősnek. Mert valljuk be Branchel sem lett több égimeszelő elkapónk....
Azt is el kell ismerni, hogy az adott szitu úgy volt ahogy írod! 😉 :cool:
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
grat Bradynek, és tényleg felesleges a vitaRivers meg úgyis jobb Rodgersnél 😀
több mint 13 éve
ezt már a múltkor DoM-nak is írni akartam, h csak azt felejtitek el, h amikor - többek között én is - ezt írtam, akkor még Branch nem volt nálunk. És vissza lehet olvasni, én is és a többiek is azt kifogásolták, h a Welker - Edelman - Tate WR trió nagyon sovány. 2 nap múlva jött is Branch. Azért azt gondolom mindenki belátja h Branch nélkül nem biztos h így működne ez a gépezet...szerk: Amúgy jó látni ,hogy az idő rácáfolt mindenkire aki anno mikor páran felhoztuk még talán egy éve, hogy Moss-nak el kellene mennie, "lehurrogott" minket 😉undisputedlyNo meg mikor elment mit össze basztattak itt bennünket, hogy innentől oda a szezon mert majd minden elkapóra jut egy ember....Oszt télleg jut, de attól van támadó játék, meg egy 10-2-es mérleg amiért egyikünk sem adott volna Mossal együtt sem egy guriga fekát. 😊
Go Pats!deepsilver
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát én nem tudom....Olyan baromságokról vitatkozunk, amit senki nem tud eldönteni.
Brady játszik egy olyan O-ban amit rá találtak ki, és bocsásson meg a világ, hogy neki ez jutott!
Felesleges azon agyalni, hogy Rogers jobb irányító-e azért mert vele kibaszott a sors és egy szarabb O-ban kell játszania.Ha nem muszáj én a magam részéről nem szívesen szégyelleném magam ezért.... :cool:
Akkor lesz értelme valamit is összehasonlítani, ha fordul a kocka, és mind két QB villantott valamit az új felállásban.
Bár ne forduljon .... 😀
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Tom Brady wins AFC Offensive Player of the Week honors for the second consecutive week, 17th time of his careerGrat neki.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Hol írtam olyan hogy Hoyer is tudná ezt? Meg hol írtam olyat hogy nem vezér? Egyáltalán mikor írtam róla egy rossz szót is? Károgtam? Fejezzük be mert tényleg csak értelmetlen vita lesz belőle 😊Teljesen felesleges volt minde okfejtés. Ha szerinted Hoyer ugyan azt tudná mint Brady, akkor inkább rádhagyom.Egyszerűen nem lehet összehasonlítani mondjuk Rodgers-t Brady-vel, mivel teljesen más csapatban játszanak.Tiszta sor. Nemis a két irányítót akarom összehasonlítani hanem a csapatban betöltött szerepüket.JayB
Brady-t csak Brady-vel lehetne objektíven összehasonlítani, és még egy ilyen összehasonlítás is végtelenül szubjektív. 😊 (De azt el kell ismerni, hogy Brady összekapta magát frankón a Browns bukta óta, legnagyobb örömömre. Egy kiégett emberben is újra éledhet a tűz, és remélem ez történt, nem fog a PO-ban erre rácáfolni.)
Ha azt nézed, hogy ki csak eleme a gépezetnek, és ki az, aki egymaga viszi a hátán a csapatát, akkor hihetnéd azt, hogy Rodgers a jobb, de Brady még sosem volt olyan helyzetben, hogy ne legyen körötte gépezet, mivel BB az edzője. És ahol BB az edző, ott azért valami mindig akad.
Egyébként teljesen felesleges is összehasonlítani az irányítókat. P.Manning, Brady, Brees, de akár M.Ryan, Vick, BigBen, stb, mind nagyszerű irányító, mindnek más az erőssége, mások a képességeik, de mindegyikük elér egy szintet, a szuperklasszis szintjét. (Ha láttad Brees-t célba dobni, akkor tudod mire gondolok.)
Én speciel pont azért szeretem az amerikai focit, mert az nem egy ember one man show-ja, hanem minden meccsen a komplett csapatnak együtt kell működnie, és ettől a világon a legkomplexebb csapatsport.Sobri Jóska
Csapatban betöltött szerep?Kérdezd meg az O# játékosokat, ki a vezér a pályán. Mindenki Tom nevét fogja mondani.
@g-men: Tökéletlenebb offense? Hasonlítsd össze a futó állományt a két csapatnél. Teljesen más játékot játszik a Packers.
A mi rendszerünket Brady teszi kitűnővé. És ezt nem látjátok be. Teljesen felesleges idejönni és leszólni a szent tehénként tisztelt QB-nkat, akin szocializálódott a pats tábor fele. Meddő vita lesz belőle.Lehet,hogy mi sem vagyunk teljesen objektívek, de közelebb vagyunk az igazsághoz mint a károgók.undisputedly
több mint 13 éve
Teljesen felesleges volt minde okfejtés. Ha szerinted Hoyer ugyan azt tudná mint Brady, akkor inkább rádhagyom.Tiszta sor. Nemis a két irányítót akarom összehasonlítani hanem a csapatban betöltött szerepüket.JayBBocsi, de ha mások elkezdték, akkor én is idekontárkodom.Egyszerűen nem lehet összehasonlítani mondjuk Rodgers-t Brady-vel, mivel teljesen más csapatban játszanak.
Az NFC-s "kollégák" véleményével értek egyet ebben az esetben. Azt is megkockáztatva, hogy JayB ki nem mondott, de sugallt gondolatát leírva kijelentsem: szerintem Rodgers jobb irányító, mint Brady mégpedig a tökéletlenebb Offense-rendszer alatti játékára alapozva. A többi érvet már elmondták az előttem szólók.
...
Ja, és találkozzunk az SB-on 😊G-men
Brady-t csak Brady-vel lehetne objektíven összehasonlítani, és még egy ilyen összehasonlítás is végtelenül szubjektív. 😊 (De azt el kell ismerni, hogy Brady összekapta magát frankón a Browns bukta óta, legnagyobb örömömre. Egy kiégett emberben is újra éledhet a tűz, és remélem ez történt, nem fog a PO-ban erre rácáfolni.)
Ha azt nézed, hogy ki csak eleme a gépezetnek, és ki az, aki egymaga viszi a hátán a csapatát, akkor hihetnéd azt, hogy Rodgers a jobb, de Brady még sosem volt olyan helyzetben, hogy ne legyen körötte gépezet, mivel BB az edzője. És ahol BB az edző, ott azért valami mindig akad.
Egyébként teljesen felesleges is összehasonlítani az irányítókat. P.Manning, Brady, Brees, de akár M.Ryan, Vick, BigBen, stb, mind nagyszerű irányító, mindnek más az erőssége, mások a képességeik, de mindegyikük elér egy szintet, a szuperklasszis szintjét. (Ha láttad Brees-t célba dobni, akkor tudod mire gondolok.)
Én speciel pont azért szeretem az amerikai focit, mert az nem egy ember one man show-ja, hanem minden meccsen a komplett csapatnak együtt kell működnie, és ettől a világon a legkomplexebb csapatsport.Sobri Jóska
Csapatban betöltött szerep?Kérdezd meg az O# játékosokat, ki a vezér a pályán. Mindenki Tom nevét fogja mondani.
@g-men: Tökéletlenebb offense? Hasonlítsd össze a futó állományt a két csapatnél. Teljesen más játékot játszik a Packers.
A mi rendszerünket Brady teszi kitűnővé. És ezt nem látjátok be. Teljesen felesleges idejönni és leszólni a szent tehénként tisztelt QB-nkat, akin szocializálódott a pats tábor fele. Meddő vita lesz belőle.Lehet,hogy mi sem vagyunk teljesen objektívek, de közelebb vagyunk az igazsághoz mint a károgók.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Tiszta sor. Nemis a két irányítót akarom összehasonlítani hanem a csapatban betöltött szerepüket.Bocsi, de ha mások elkezdték, akkor én is idekontárkodom.Egyszerűen nem lehet összehasonlítani mondjuk Rodgers-t Brady-vel, mivel teljesen más csapatban játszanak.
Az NFC-s "kollégák" véleményével értek egyet ebben az esetben. Azt is megkockáztatva, hogy JayB ki nem mondott, de sugallt gondolatát leírva kijelentsem: szerintem Rodgers jobb irányító, mint Brady mégpedig a tökéletlenebb Offense-rendszer alatti játékára alapozva. A többi érvet már elmondták az előttem szólók.
...
Ja, és találkozzunk az SB-on 😊G-men
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szőrén-szőr mehetne mi?! 😉 😀Nem kell QB draft, Favre majd beugrik úgyis 😀mr nemoSzívesen átadjuk, hozzánk meg jöhet a kiégett TB. 😀
Toca
Kraft Úr meg alkalmazhatná Frankensteint, hogy formában tartsa Favreot.... 😀 :cool:
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Ha már volt linkelve akkor törlöm, de hátha szép emlék maradtényleg nem rossz, sőt 😊
http://www.youtube.com/watch?v=URA-NNURZuU&feature=sub
a Jets MNF intrója 😊 hangulatosHöri
több mint 13 éve
Nem kell QB draft, Favre majd beugrik úgyis 😀mr nemoSzívesen átadjuk, hozzánk meg jöhet a kiégett TB. 😀
Gyönyörűen játszik most a Pats, de azért ez egy közel tökéletes meccs volt. Végig nem fognak tudni így játszani. Ráadásul mivel a Jets-sel elég sokat játszanak könnyebb kiismerni BBnek a védelmet.
De a legnagyobb veszély az SB-re Ravens,Steelers,Jets trió de ezeket a csapatokat már mind elvertétek. Ergo azért AFC-ben most ti uralkodtok. Persze ez még változhat.
több mint 13 éve
triangle
1 283
vagy JaMarcus McHamburger Russell 😀Nem kell QB draft, Favre majd beugrik úgyis 😀mr nemoinkább jöjjön Testaverde 😊mascherano
több mint 13 éve
Ha már volt linkelve akkor törlöm, de hátha szép emlék maradhttp://www.youtube.com/watch?v=URA-NNURZuU&feature=sub
a Jets MNF intrója 😊 hangulatos
több mint 13 éve
Nem kell QB draft, Favre majd beugrik úgyis 😀mr nemoinkább jöjjön Testaverde 😊
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem kell QB draft, Favre majd beugrik úgyis 😀
több mint 13 éve
sőt ki is öregedtek és gondolkozni kéne jövöre mindkét csapatnak egy korai körös QB drafton 😊Érdemes megnézni az alábbi kis elemzést az nfl.com-on PM 4 INT-jéről. Kétségtelenül jó volt a védekezés, de szinte mindegyiknél volt 1-2 elkapó szabadon is, ha oda megy a labda, akkor minden oké. PM idén nagyon elvesztette a fonalat, de attól még nem a rendszer lett rosszabb, vagy ő tehetségtelenebb.teljesen egyértelmű hogy Brady mellett Manning is kiégett... 😉a5
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d81cba807/Analyzing-Manning-s-INTsGRAFI
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Ez a TB=system QB dolog azért elég érdekes. Nem hiszem hogy sok köze van mondjuk a 2007-es Pats O-nak akár a jelenlegihez, akár mondjuk a 2001-2004 közötti időszakhoz... Brady már régen kilépett a game manager QB szerepköréből. 2007-ben egy teljesen új rendszerben is szarrá dominálta a ligát...
Do your job
több mint 13 éve
Ezt adom. Nagyon nagy. 😂Érdemes megnézni az alábbi kis elemzést az nfl.com-on PM 4 INT-jéről. Kétségtelenül jó volt a védekezés, de szinte mindegyiknél volt 1-2 elkapó szabadon is, ha oda megy a labda, akkor minden oké. PM idén nagyon elvesztette a fonalat, de attól még nem a rendszer lett rosszabb, vagy ő tehetségtelenebb.teljesen egyértelmű hogy Brady mellett Manning is kiégett... 😉a5
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d81cba807/Analyzing-Manning-s-INTsGRAFI
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Érdemes megnézni az alábbi kis elemzést az nfl.com-on PM 4 INT-jéről. Kétségtelenül jó volt a védekezés, de szinte mindegyiknél volt 1-2 elkapó szabadon is, ha oda megy a labda, akkor minden oké. PM idén nagyon elvesztette a fonalat, de attól még nem a rendszer lett rosszabb, vagy ő tehetségtelenebb.teljesen egyértelmű hogy Brady mellett Manning is kiégett... 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szerk: Amúgy jó látni ,hogy az idő rácáfolt mindenkire aki anno mikor páran felhoztuk még talán egy éve, hogy Moss-nak el kellene mennie, "lehurrogott" minket 😉undisputedlyNo meg mikor elment mit össze basztattak itt bennünket, hogy innentől oda a szezon mert majd minden elkapóra jut egy ember....Oszt télleg jut, de attól van támadó játék, meg egy 10-2-es mérleg amiért egyikünk sem adott volna Mossal együtt sem egy guriga fekát. 😊
Go Pats!
több mint 13 éve
Más: Randy eléggé haragudhat magára (vagy az ügynökére). Ha betagozódik a rendszerbe, és játsza Branch szerepét, most járhatna 7-10 TD-nél és vidáman várhatná a free agency-t. Most meg kb. lehúzta magát a WC-n...LordTamasRandy nem játszaná Branch szerepét. Deion igaz,hogy ha megvan a 1st down akkor már nem töreti össze magát plusz egy yardért, de egészen odáig vállalja a kontaktot, a pálya bármelyik szegletében. Mossnak -ha ki akarom élezni- csak a fly ment. Ütközni egyáltalán nem volt hajlandó...
szerk: Amúgy jó látni ,hogy az idő rácáfolt mindenkire aki anno mikor páran felhoztuk még talán egy éve, hogy Moss-nak el kellene mennie, "lehurrogott" minket 😉