New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Ha ez így lenne, feleslegesen aszisztálna a D# a pontszerzéshez minden egyes csapatnál...Azok a srácok akik ide eljutnak már nagyjából végre tudják hajtani azt amit kitalálnak nekik. Friscoban mi van? Jobbnál jobb képességű srácok szenvednek mert nincs rendszer amiben élhetnének. Persze vannak arcok mint pl Brady aki kicsit jobban kicsit kevesebb hibával tudja végrehajtani azt amit a futball igazi zseniei az irodában kitalálnak nekik. Erről szól a modern foci.JayBSzerintem pont hogy nem lehet véletlen hogy nálatok szinte minden (már boccs) jöttment csillog villog. Olyan nevekből áll ez az O de az egész csapat hogy pusztán a keret alapján nem itt lenne a helye a gárdának. És ez mind Belichick. Ez a foci lényege, olyan nagy különbség nincs játékos-játékos közt, a rendszer az igazán döntő.JayBErre csak annyit tudok mondani, h a játékokat nem BB hajtja végre a pályán. kitalálhat egy edző bármit az asztalnál, ha nincs aki végrehajtsa.Danna
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Azok a srácok akik ide eljutnak már nagyjából végre tudják hajtani azt amit kitalálnak nekik. Friscoban mi van? Jobbnál jobb képességű srácok szenvednek mert nincs rendszer amiben élhetnének. Persze vannak arcok mint pl Brady aki kicsit jobban kicsit kevesebb hibával tudja végrehajtani azt amit a futball igazi zseniei az irodában kitalálnak nekik. Erről szól a modern foci.Erre csak annyit tudok mondani, h a játékokat nem BB hajtja végre a pályán. kitalálhat egy edző bármit az asztalnál, ha nincs aki végrehajtsa.DannaCassel esetében sokkal jobb volt a D, és az O is. Ráadásul akkor volt a legkönnyebb sorsolásunk is. Bradyvel az lehet megint egy 16-0 lett volna. Az összes nevesebb ellenfél ellen kikaptunk.Szerintem pont hogy nem lehet véletlen hogy nálatok szinte minden (már boccs) jöttment csillog villog. Olyan nevekből áll ez az O de az egész csapat hogy pusztán a keret alapján nem itt lenne a helye a gárdának. És ez mind Belichick. Ez a foci lényege, olyan nagy különbség nincs játékos-játékos közt, a rendszer az igazán döntő.JayB
Az h Brady mennyire jó Qb arra pont Branch adja meg a legjobb választ. Nézd meg h mit mutatott Seattle-be és mit itt pár meccs alatt, vagy éppen korábban. Sokan hozzák fel h egy WR tesz naggyá egy Qb-t, vagy fordítva. Jelen esetben sztem egyértelmű a válasz. Brady köré felépítettek itt egy rendszert, és ez működik. Nyilván nem egy olyat építenek köré, ami életképtelen...Danna
több mint 13 éve
Erre csak annyit tudok mondani, h a játékokat nem BB hajtja végre a pályán. kitalálhat egy edző bármit az asztalnál, ha nincs aki végrehajtsa.Cassel esetében sokkal jobb volt a D, és az O is. Ráadásul akkor volt a legkönnyebb sorsolásunk is. Bradyvel az lehet megint egy 16-0 lett volna. Az összes nevesebb ellenfél ellen kikaptunk.Szerintem pont hogy nem lehet véletlen hogy nálatok szinte minden (már boccs) jöttment csillog villog. Olyan nevekből áll ez az O de az egész csapat hogy pusztán a keret alapján nem itt lenne a helye a gárdának. És ez mind Belichick. Ez a foci lényege, olyan nagy különbség nincs játékos-játékos közt, a rendszer az igazán döntő.JayB
Az h Brady mennyire jó Qb arra pont Branch adja meg a legjobb választ. Nézd meg h mit mutatott Seattle-be és mit itt pár meccs alatt, vagy éppen korábban. Sokan hozzák fel h egy WR tesz naggyá egy Qb-t, vagy fordítva. Jelen esetben sztem egyértelmű a válasz. Brady köré felépítettek itt egy rendszert, és ez működik. Nyilván nem egy olyat építenek köré, ami életképtelen...Danna
több mint 13 éve
"Sajnos" van abban valami amit az áruló 😉 mond, csak abban téved, hogy a system miatt jó Brady. Pont fordítva, a system az ami Brady miatt ennyire jó. Müködhet ez a játék mással is, mint ahogy láttuk Casselt, de magas szinten egy elit QB kell hozzá. Mint ahogy minden elit QB köré lehet építeni egy sémát.TB zsenije az ami miatt Branch vagy minden "jöttment" jó. Ha nem ő az irányító, akkor átlagos játékos lenne akár Welker is, nem beszélve a többiekről. Egy átlagos QB-val nem lett volna meg a Colts, a SD, a Ravens, de idén még valószínűleg a Bills sem. Az pedig akkor csak egy átlagos 6-6-os csapat lenne.
több mint 13 éve
Hiába van egy egész tölténytár a zsebedben, ha a puska csöve kisebb átmérőjű...Cassel esetében sokkal jobb volt a D, és az O is. Ráadásul akkor volt a legkönnyebb sorsolásunk is. Bradyvel az lehet megint egy 16-0 lett volna. Az összes nevesebb ellenfél ellen kikaptunk.Szerintem pont hogy nem lehet véletlen hogy nálatok szinte minden (már boccs) jöttment csillog villog. Olyan nevekből áll ez az O de az egész csapat hogy pusztán a keret alapján nem itt lenne a helye a gárdának. És ez mind Belichick. Ez a foci lényege, olyan nagy különbség nincs játékos-játékos közt, a rendszer az igazán döntő.JayB
BB nyilatkozta azt, nincs még egy QB aki úgy ismerné fel a mismatcheket mint Tom.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Cassel esetében sokkal jobb volt a D, és az O is. Ráadásul akkor volt a legkönnyebb sorsolásunk is. Bradyvel az lehet megint egy 16-0 lett volna. Az összes nevesebb ellenfél ellen kikaptunk.Szerintem pont hogy nem lehet véletlen hogy nálatok szinte minden (már boccs) jöttment csillog villog. Olyan nevekből áll ez az O de az egész csapat hogy pusztán a keret alapján nem itt lenne a helye a gárdának. És ez mind Belichick. Ez a foci lényege, olyan nagy különbség nincs játékos-játékos közt, a rendszer az igazán döntő.
több mint 13 éve
Egy dolgot érdemes még visszanézni a tegnapi meccsből, bár a kinti kommentárok is kiemelték többször: Brady hányszor hívta át a játékot, a blokkolási sémát stb. felismerve, hogy mire készül a Jets D. És ezekkel a play-ekkel utána általában nagyon szívott a Jets.Nem azt mondom hogy bárkivel így menne ez az O hanem hogy sok emberrel menne viszonylag jól, erre tökéletes példa Cassel. Szó sincs arról hogy Brady system qb, annál sokkal több, Hof kaliber de mégis csak egy kurva jó systemben játszott világ életében ami nyilván nem nehezítette meg a dolgát.JayBNem akarok itt nagy hepajba kezdeni, nincs bajom Brady-vel és elismerem hogy nagy irányító sőt az MVP címet sem kérdőjelezem meg de... Nagyon nagyon nagy igazság van abban amit az egyik sms-ező írt, hogy ez Belichick és 11 ember játéka, nem Brady-é, ő csak egy tökéletes fogaskerék ebben a gépezetben, nem hibázik, nem ront bele. Teszi a dolgát és ebben a körülötte lévő 10 ember minden segítséget megad. Ellenben mondjuk egy Rodgerssel (nem összehasonlítom őket csak példa) akinek a zsenialitása nélkül a packers o nem létezne, az nem az az o amibe ha beraknánk egy átlag QB-t és működne tovább, az az O meghalna. Nálatok nem érzem ezt, egy viszonylag jó szinten nagyon sokan elirányítgatnának itt, Brady ezt tökéletes szinten csinálja szó se róla, talán senki sem tudna ennyire olajozottan hiba nélkül telljesíteni viszont írtó kiváncsi lennék milyen lenne egy olyan O-ban ahol kis túlzással magára van utalva. Még1x mondom no offense, ez csak a véleményem.JayBNézd meg a 2008as szezont. Ott nem volt Brady és lehet, hogy 11-5 volt, de a nagy rangadókat mind elvesztettük mert nem volt ott a vezér a pályán. Lehet, hogy Brady csak egy fogaskerék ebben az Oban, de kb a legfontosabb. És pont ez mutatja a zseniallitását. Amúgy szvsz régen lehetet azt mondani Bradyre, hogy tökéletes system QB, de 2007től kezdve nem. Abba meg, hogy Rodgers helyén ki mire lenne képes ne menjünk bele. Ez csak akkor derülne ki, ha Rodgers hosszú ideig nem lenne képes játszani.
SzerK: Ehhez kapcsolodva szvsz az, hogy Brady mire lenne képes egy másik Oban a tavalyi szezon a legjobb példa.FViktor93
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Húzzon el Carolinába 😛 Persze csak vicc, nemtud semmit tenni, ezt játsza, ebben tökéletes és valszeg itt is fogja befejezni a pályafutását, 4 év múlva megy Cantonba és örök kérdés lesz ez vele kapcsolatban amire soha nem fogunk választ kapni 😊 De ez szerintem nem von le semmit az érdemeiből, erről szól ez az egész játék hogy találd meg a tökéletes rendszert bele a tökéletes emberekkel.JayBEgyik kinti szakkommentátor mondta,hogy valami van a Patriots mezében ami hatással van a játékosokra. Pl Branch játékának újjászületése.
Én úgy gondolom ez a hatás részben Tom érdeme 😊
szerk: Danna megelőzött 😊
több mint 13 éve
Cassel esetében sokkal jobb volt a D, és az O is. Ráadásul akkor volt a legkönnyebb sorsolásunk is. Bradyvel az lehet megint egy 16-0 lett volna. Az összes nevesebb ellenfél ellen kikaptunk. Az h Brady mennyire jó Qb arra pont Branch adja meg a legjobb választ. Nézd meg h mit mutatott Seattle-be és mit itt pár meccs alatt, vagy éppen korábban. Sokan hozzák fel h egy WR tesz naggyá egy Qb-t, vagy fordítva. Jelen esetben sztem egyértelmű a válasz. Brady köré felépítettek itt egy rendszert, és ez működik. Nyilván nem egy olyat építenek köré, ami életképtelen...
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Húzzon el Carolinába 😛 Persze csak vicc, nemtud semmit tenni, ezt játsza, ebben tökéletes és valszeg itt is fogja befejezni a pályafutását, 4 év múlva megy Cantonba és örök kérdés lesz ez vele kapcsolatban amire soha nem fogunk választ kapni 😊 De ez szerintem nem von le semmit az érdemeiből, erről szól ez az egész játék hogy találd meg a tökéletes rendszert bele a tökéletes emberekkel.Tiszteletben tartom a véleményedet, ezért nem is a szokásos " Nem tudom te mit néztél az elmúlt 2-3 évben" rigmussal rukkolok ki.Nem akarok itt nagy hepajba kezdeni, nincs bajom Brady-vel és elismerem hogy nagy irányító sőt az MVP címet sem kérdőjelezem meg de... Nagyon nagyon nagy igazság van abban amit az egyik sms-ező írt, hogy ez Belichick és 11 ember játéka, nem Brady-é, ő csak egy tökéletes fogaskerék ebben a gépezetben, nem hibázik, nem ront bele. Teszi a dolgát és ebben a körülötte lévő 10 ember minden segítséget megad. Ellenben mondjuk egy Rodgerssel (nem összehasonlítom őket csak példa) akinek a zsenialitása nélkül a packers o nem létezne, az nem az az o amibe ha beraknánk egy átlag QB-t és működne tovább, az az O meghalna. Nálatok nem érzem ezt, egy viszonylag jó szinten nagyon sokan elirányítgatnának itt, Brady ezt tökéletes szinten csinálja szó se róla, talán senki sem tudna ennyire olajozottan hiba nélkül telljesíteni viszont írtó kiváncsi lennék milyen lenne egy olyan O-ban ahol kis túlzással magára van utalva. Még1x mondom no offense, ez csak a véleményem.JayBNézd meg a 2008as szezont. Ott nem volt Brady és lehet, hogy 11-5 volt, de a nagy rangadókat mind elvesztettük mert nem volt ott a vezér a pályán. Lehet, hogy Brady csak egy fogaskerék ebben az Oban, de kb a legfontosabb. És pont ez mutatja a zseniallitását. Amúgy szvsz régen lehetet azt mondani Bradyre, hogy tökéletes system QB, de 2007től kezdve nem. Abba meg, hogy Rodgers helyén ki mire lenne képes ne menjünk bele. Ez csak akkor derülne ki, ha Rodgers hosszú ideig nem lenne képes játszani.
SzerK: Ehhez kapcsolodva szvsz az, hogy Brady mire lenne képes egy másik Oban a tavalyi szezon a legjobb példa.FViktor93
Pusztán egyet kérdezek. Mit kellene tennie , aminek fényében nem merülne fel vele kapcsolatban ez a hatalmas klisé?undisputedly
több mint 13 éve
Nem azt mondom hogy bárkivel így menne ez az O hanem hogy sok emberrel menne viszonylag jól, erre tökéletes példa Cassel. Szó sincs arról hogy Brady system qb, annál sokkal több, Hof kaliber de mégis csak egy kurva jó systemben játszott világ életében ami nyilván nem nehezítette meg a dolgát.JayBAzért Cassel abban az évben enyhén szólva minőségibb O-val dolgozott együtt.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Rodgers sem játszik rossz rendszerben de az nem ennyire tökéletesen olajozott, sok helyzetben magára van utalva. Ilyen rendszer nincs mégegy az NFL-ben mint nálatok, ha nem hibázik senki (nem szoktak) akkor levédekezhetetlen...Nem azt mondom hogy bárkivel így menne ez az O hanem hogy sok emberrel menne viszonylag jól, erre tökéletes példa Cassel. Szó sincs arról hogy Brady system qb, annál sokkal több, Hof kaliber de mégis csak egy kurva jó systemben játszott világ életében ami nyilván nem nehezítette meg a dolgát.JayBAzért azt nem mondhatod, hogy Rodgers (hogy a példáddal éljek) pl rossz systembe játszik. Minden system a hozzá legjobban passzoló játékosokból épül fel. Például nem véletlen, hogy a Colts a no hguddle O-t játssza, mert Manning ebben a legjobb. Elfogadom azt az érvelésed, hogy Bradynek segít a tökéletes rendszer, de szvsz ez inkább azért van mert Brady köré épült a rendszer és nem Brady a rendszerbe.
Amúgy most jöttem rá, hogy kellet volna a nyári sörözésen kötnöm egy fogadást Igorral, most nyerésre állnék 😀FViktor93
több mint 13 éve
Nem akarok itt nagy hepajba kezdeni, nincs bajom Brady-vel és elismerem hogy nagy irányító sőt az MVP címet sem kérdőjelezem meg de... Nagyon nagyon nagy igazság van abban amit az egyik sms-ező írt, hogy ez Belichick és 11 ember játéka, nem Brady-é, ő csak egy tökéletes fogaskerék ebben a gépezetben, nem hibázik, nem ront bele. Teszi a dolgát és ebben a körülötte lévő 10 ember minden segítséget megad. Ellenben mondjuk egy Rodgerssel (nem összehasonlítom őket csak példa) akinek a zsenialitása nélkül a packers o nem létezne, az nem az az o amibe ha beraknánk egy átlag QB-t és működne tovább, az az O meghalna. Nálatok nem érzem ezt, egy viszonylag jó szinten nagyon sokan elirányítgatnának itt, Brady ezt tökéletes szinten csinálja szó se róla, talán senki sem tudna ennyire olajozottan hiba nélkül telljesíteni viszont írtó kiváncsi lennék milyen lenne egy olyan O-ban ahol kis túlzással magára van utalva. Még1x mondom no offense, ez csak a véleményem.JayBErről szól az NFL. Lehet minden egyes alkatrészed remekbeszabott mestermű, ha a főtengely nem passzol a többi alkatrészhez. Nézz már körbe, hogy milyen nevekből áll az O#-ünk. Nehogy már azt mondd, hogy ezt bárki megcsinálná egy ilyen felhozatallal.
több mint 13 éve
Tiszteletben tartom a véleményedet, ezért nem is a szokásos " Nem tudom te mit néztél az elmúlt 2-3 évben" rigmussal rukkolok ki.Nem akarok itt nagy hepajba kezdeni, nincs bajom Brady-vel és elismerem hogy nagy irányító sőt az MVP címet sem kérdőjelezem meg de... Nagyon nagyon nagy igazság van abban amit az egyik sms-ező írt, hogy ez Belichick és 11 ember játéka, nem Brady-é, ő csak egy tökéletes fogaskerék ebben a gépezetben, nem hibázik, nem ront bele. Teszi a dolgát és ebben a körülötte lévő 10 ember minden segítséget megad. Ellenben mondjuk egy Rodgerssel (nem összehasonlítom őket csak példa) akinek a zsenialitása nélkül a packers o nem létezne, az nem az az o amibe ha beraknánk egy átlag QB-t és működne tovább, az az O meghalna. Nálatok nem érzem ezt, egy viszonylag jó szinten nagyon sokan elirányítgatnának itt, Brady ezt tökéletes szinten csinálja szó se róla, talán senki sem tudna ennyire olajozottan hiba nélkül telljesíteni viszont írtó kiváncsi lennék milyen lenne egy olyan O-ban ahol kis túlzással magára van utalva. Még1x mondom no offense, ez csak a véleményem.JayBNézd meg a 2008as szezont. Ott nem volt Brady és lehet, hogy 11-5 volt, de a nagy rangadókat mind elvesztettük mert nem volt ott a vezér a pályán. Lehet, hogy Brady csak egy fogaskerék ebben az Oban, de kb a legfontosabb. És pont ez mutatja a zseniallitását. Amúgy szvsz régen lehetet azt mondani Bradyre, hogy tökéletes system QB, de 2007től kezdve nem. Abba meg, hogy Rodgers helyén ki mire lenne képes ne menjünk bele. Ez csak akkor derülne ki, ha Rodgers hosszú ideig nem lenne képes játszani.
Pusztán egyet kérdezek. Mit kellene tennie , aminek fényében nem merülne fel vele kapcsolatban ez a hatalmas klisé?
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Nem azt mondom hogy bárkivel így menne ez az O hanem hogy sok emberrel menne viszonylag jól, erre tökéletes példa Cassel. Szó sincs arról hogy Brady system qb, annál sokkal több, Hof kaliber de mégis csak egy kurva jó systemben játszott világ életében ami nyilván nem nehezítette meg a dolgát.JayBAzért azt nem mondhatod, hogy Rodgers (hogy a példáddal éljek) pl rossz systembe játszik. Minden system a hozzá legjobban passzoló játékosokból épül fel. Például nem véletlen, hogy a Colts a no hguddle O-t játssza, mert Manning ebben a legjobb. Elfogadom azt az érvelésed, hogy Bradynek segít a tökéletes rendszer, de szvsz ez inkább azért van mert Brady köré épült a rendszer és nem Brady a rendszerbe.
Amúgy most jöttem rá, hogy kellet volna a nyári sörözésen kötnöm egy fogadást Igorral, most nyerésre állnék 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Nem azt mondom hogy bárkivel így menne ez az O hanem hogy sok emberrel menne viszonylag jól, erre tökéletes példa Cassel. Szó sincs arról hogy Brady system qb, annál sokkal több, Hof kaliber de mégis csak egy kurva jó systemben játszott világ életében ami nyilván nem nehezítette meg a dolgát.Nem akarok itt nagy hepajba kezdeni, nincs bajom Brady-vel és elismerem hogy nagy irányító sőt az MVP címet sem kérdőjelezem meg de... Nagyon nagyon nagy igazság van abban amit az egyik sms-ező írt, hogy ez Belichick és 11 ember játéka, nem Brady-é, ő csak egy tökéletes fogaskerék ebben a gépezetben, nem hibázik, nem ront bele. Teszi a dolgát és ebben a körülötte lévő 10 ember minden segítséget megad. Ellenben mondjuk egy Rodgerssel (nem összehasonlítom őket csak példa) akinek a zsenialitása nélkül a packers o nem létezne, az nem az az o amibe ha beraknánk egy átlag QB-t és működne tovább, az az O meghalna. Nálatok nem érzem ezt, egy viszonylag jó szinten nagyon sokan elirányítgatnának itt, Brady ezt tökéletes szinten csinálja szó se róla, talán senki sem tudna ennyire olajozottan hiba nélkül telljesíteni viszont írtó kiváncsi lennék milyen lenne egy olyan O-ban ahol kis túlzással magára van utalva. Még1x mondom no offense, ez csak a véleményem.JayBNézd meg a 2008as szezont. Ott nem volt Brady és lehet, hogy 11-5 volt, de a nagy rangadókat mind elvesztettük mert nem volt ott a vezér a pályán. Lehet, hogy Brady csak egy fogaskerék ebben az Oban, de kb a legfontosabb. És pont ez mutatja a zseniallitását. Amúgy szvsz régen lehetet azt mondani Bradyre, hogy tökéletes system QB, de 2007től kezdve nem. Abba meg, hogy Rodgers helyén ki mire lenne képes ne menjünk bele. Ez csak akkor derülne ki, ha Rodgers hosszú ideig nem lenne képes játszani.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Nem akarok itt nagy hepajba kezdeni, nincs bajom Brady-vel és elismerem hogy nagy irányító sőt az MVP címet sem kérdőjelezem meg de... Nagyon nagyon nagy igazság van abban amit az egyik sms-ező írt, hogy ez Belichick és 11 ember játéka, nem Brady-é, ő csak egy tökéletes fogaskerék ebben a gépezetben, nem hibázik, nem ront bele. Teszi a dolgát és ebben a körülötte lévő 10 ember minden segítséget megad. Ellenben mondjuk egy Rodgerssel (nem összehasonlítom őket csak példa) akinek a zsenialitása nélkül a packers o nem létezne, az nem az az o amibe ha beraknánk egy átlag QB-t és működne tovább, az az O meghalna. Nálatok nem érzem ezt, egy viszonylag jó szinten nagyon sokan elirányítgatnának itt, Brady ezt tökéletes szinten csinálja szó se róla, talán senki sem tudna ennyire olajozottan hiba nélkül telljesíteni viszont írtó kiváncsi lennék milyen lenne egy olyan O-ban ahol kis túlzással magára van utalva. Még1x mondom no offense, ez csak a véleményem.JayBNézd meg a 2008as szezont. Ott nem volt Brady és lehet, hogy 11-5 volt, de a nagy rangadókat mind elvesztettük mert nem volt ott a vezér a pályán. Lehet, hogy Brady csak egy fogaskerék ebben az Oban, de kb a legfontosabb. És pont ez mutatja a zseniallitását. Amúgy szvsz régen lehetet azt mondani Bradyre, hogy tökéletes system QB, de 2007től kezdve nem. Abba meg, hogy Rodgers helyén ki mire lenne képes ne menjünk bele. Ez csak akkor derülne ki, ha Rodgers hosszú ideig nem lenne képes játszani.
SzerK: Ehhez kapcsolodva szvsz az, hogy Brady mire lenne képes egy másik Oban a tavalyi szezon a legjobb példa.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Nem akarok itt nagy hepajba kezdeni, nincs bajom Brady-vel és elismerem hogy nagy irányító sőt az MVP címet sem kérdőjelezem meg de... Nagyon nagyon nagy igazság van abban amit az egyik sms-ező írt, hogy ez Belichick és 11 ember játéka, nem Brady-é, ő csak egy tökéletes fogaskerék ebben a gépezetben, nem hibázik, nem ront bele. Teszi a dolgát és ebben a körülötte lévő 10 ember minden segítséget megad. Ellenben mondjuk egy Rodgerssel (nem összehasonlítom őket csak példa) akinek a zsenialitása nélkül a packers o nem létezne, az nem az az o amibe ha beraknánk egy átlag QB-t és működne tovább, az az O meghalna. Nálatok nem érzem ezt, egy viszonylag jó szinten nagyon sokan elirányítgatnának itt, Brady ezt tökéletes szinten csinálja szó se róla, talán senki sem tudna ennyire olajozottan hiba nélkül telljesíteni viszont írtó kiváncsi lennék milyen lenne egy olyan O-ban ahol kis túlzással magára van utalva. Még1x mondom no offense, ez csak a véleményem.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
az a jelenet is tetszett amikor Meskó kipakolta Holmes-t az oldalvonalon kívülre 😊Szvsz kapni fog szavazatot, de Suhtól nem lehet elvenni ezt a címet. Brutális amit művel idén.
nagyon ott voltunk a szeren, MCc nagy szezont fut, igazi playmaker no és meccsről meccsre fejlődik. Amúgy versenybe szállhat a DROY címért ( mondjuk Suh brutális szezont fut)?manuszka86
több mint 13 éve
az a jelenet is tetszett amikor Meskó kipakolta Holmes-t az oldalvonalon kívülre 😊 nagyon ott voltunk a szeren, MCc nagy szezont fut, igazi playmaker no és meccsről meccsre fejlődik. Amúgy versenybe szállhat a DROY címért ( mondjuk Suh brutális szezont fut)?
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Azért ne feledjük kiégett a QBnk 😀 Erre kiemelném a Hernandez hosszú elkapási mozdulatát Bradynek.4 hete még nem adtam volna neki, de azt hiszem most már megérdemelné...azért ilyen csapatot 10-2-re vezérelni nem kis dolog...
Viccet félre téve, éjszaka elősször láttam azt a csapaton már a meccs elején, hogy itt egyszerűen nem kaphatunk ki. Lehetett látni az arcokon, hogy mindenki nagyon koncentrál. Nem is nagyon tudnék kiemelni senkit se mindenki egyformán klasszis volt éjszaka. Innen kikövezett út vezet az AFC elsőségig, de nem szabad elszállni, még hátra van 4 nagyon kemény meccs. És ne feledjük csak 1 meccs az előnyünk. Egy Bills vagy Fins elleni vereség végzetes lehet. Amit még kiemelnék az Arrington játéka. Néha csak pislogtam, hogy ez tényleg ő-e 😀
Illetve a tegnapi meccs után nem kérdés, hogy Brady idén MVPFViktor93
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Azért ne feledjük kiégett a QBnk 😀 Erre kiemelném a Hernandez hosszú elkapási mozdulatát Bradynek.Viccet félre téve, éjszaka elősször láttam azt a csapaton már a meccs elején, hogy itt egyszerűen nem kaphatunk ki. Lehetett látni az arcokon, hogy mindenki nagyon koncentrál. Nem is nagyon tudnék kiemelni senkit se mindenki egyformán klasszis volt éjszaka. Innen kikövezett út vezet az AFC elsőségig, de nem szabad elszállni, még hátra van 4 nagyon kemény meccs. És ne feledjük csak 1 meccs az előnyünk. Egy Bills vagy Fins elleni vereség végzetes lehet. Amit még kiemelnék az Arrington játéka. Néha csak pislogtam, hogy ez tényleg ő-e 😀
Illetve a tegnapi meccs után nem kérdés, hogy Brady idén MVP
több mint 13 éve
Mindig az ez nem is kérdés, de ilyen alkalmakkor pedig különösen és ezt le is kell írni 😊Ma megint remek érzés volt Patriótának lenni!!Bruschi85Mikor nem az? 😊
Boldog névnapot egyébként!
Láttam a meccset élőben, kb 20szor néztem meg az összefoglalót, de még mindig átfut rajtam a hideg közben 😊
Tedy pedig Tedy! 😊Habi
Köszi szépen Habi 😉
Nagyon nagy öröm, hogy a csapat újjáépítése közben ilyen szenzációs győzelmeket tudunk aratni.
Off:
Undisputedly: Zseniális az aláírásod szövege 😊
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve