New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Bocsánat-de én MINDID és MINDENHOL,a privát életemben,a sport területén,"úgy lépek pályára",hogy nincs B változat-nyerünk!
Vagy merjünk kicsik lenni???Dega
Nem állítom,hogy sokat láttam a ligából.Mert nem.DE az elmúlt x év alapján, kijelenthetem,hogy NINCSEN 99%.
Senki nem mondta,hogy ne úgy menjünk fel,hogy megnyerjük.
De nem kell a felesleges feszültség keltés, mert te egyszer beírsz ide, mi pedig egy hónapig kárát látjuk.
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Vicces, ahogy változnak a dolgok. A szezon elején még negatív szezonról is vizionáltak páran - bár azt hiszem, az a pats oldalán volt - most meg már SB és gyűrű a téma 😀 döbbenetesen összeállt mostanra a csapat, a szeptemberi 10-6-os "jóslatom" oda lenni látszik, a PO-ban pedig komoly esélyesek leszünk.

A Defense a nagy kérdés. De még mindig kérdés? Nem lehet, hogy mostanra a fiataloknak már van akkora rutinja és az összhang is megvan már? Nekem olyan érzésem van, hogy ez a sok fiatal játékos már komolyan harap és nem egyszeri menetelés volt amit most láttunk tőlük. Bár a 16-0ás alapszakasz után pats drukkernek nem szabad túlzottan optimistának lenni, de lehet most nem kellene óvatoskodnunk. Ez egy jó csapat. Úgy, ahogy van...mr nemo
szerintem még túlságosan hullámzó a D teljesítménye ahhoz, hogy bármiféle jóslatokba lehessen bocsátkozni, sőt. a jets elleni meccset megelőzően nem voltak túl meggyőzőek: lions, kóc, picbörg, barnák, stb.triangle
A Steelers ellen szvsz nem voltak olyan rosszak. A garbage timeon kívül szépen megfogták BBt.
több mint 13 éve
Dega 53 — van
Bocsánat-de én MINDID és MINDENHOL,a privát életemben,a sport területén,"úgy lépek pályára",hogy nincs B változat-nyerünk!
Vagy merjünk kicsik lenni???

"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
triangle 1 283
Vicces, ahogy változnak a dolgok. A szezon elején még negatív szezonról is vizionáltak páran - bár azt hiszem, az a pats oldalán volt - most meg már SB és gyűrű a téma 😀 döbbenetesen összeállt mostanra a csapat, a szeptemberi 10-6-os "jóslatom" oda lenni látszik, a PO-ban pedig komoly esélyesek leszünk.

A Defense a nagy kérdés. De még mindig kérdés? Nem lehet, hogy mostanra a fiataloknak már van akkora rutinja és az összhang is megvan már? Nekem olyan érzésem van, hogy ez a sok fiatal játékos már komolyan harap és nem egyszeri menetelés volt amit most láttunk tőlük. Bár a 16-0ás alapszakasz után pats drukkernek nem szabad túlzottan optimistának lenni, de lehet most nem kellene óvatoskodnunk. Ez egy jó csapat. Úgy, ahogy van...mr nemo
szerintem még túlságosan hullámzó a D teljesítménye ahhoz, hogy bármiféle jóslatokba lehessen bocsátkozni, sőt. a jets elleni meccset megelőzően nem voltak túl meggyőzőek: lions, kóc, picbörg, barnák, stb.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

A Defense a nagy kérdés. De még mindig kérdés? Nem lehet, hogy mostanra a fiataloknak már van akkora rutinja és az összhang is megvan már? Nekem olyan érzésem van, hogy ez a sok fiatal játékos már komolyan harap és nem egyszeri menetelés volt amit most láttunk tőlük. Bár a 16-0ás alapszakasz után pats drukkernek nem szabad túlzottan optimistának lenni, de lehet most nem kellene óvatoskodnunk. Ez egy jó csapat. Úgy, ahogy van...
több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Sajnos nem mertem leírni,de most megteszem:99 % SB,és W!
Fejben kész a csapat!És ez a lényeg,ne hogy valaki azt higgye,hogy PM,vagy bármelyik irányító,vagy csapat esetleg elfelejtette a dolgát,elfelejtett focizni!
!Nem,ezek a dolgok és az ÉLET a fejekben dől el!DE:ehhez kell:BB,TB,és a kapcsolt részeik,azaz a csapat!!
l
Ezt- sajnos- nem én találtam ki,nálam sokkal okosabb emberek,sok sok éve már megmondták,nézzetek utána!
Tudatos,szisztematikus,hosszú távú előrelátás!!Dega
Szerintem akkor jelentsük is ki,hogy ez nem a Pats szurkolók kollektív véleménye.
Én a magam részéről elszeparálódok tőle.undisputedly
+1
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Fejben kész a csapat!És ez a lényeg,ne hogy valaki azt higgye,hogy PM,vagy bármelyik irányító,vagy csapat esetleg elfelejtette a dolgát,elfelejtett focizni!
!Nem,ezek a dolgok és az ÉLET a fejekben dől el!DE:ehhez kell:BB,TB,és a kapcsolt részeik,azaz a csapat!!
l
Ezt- sajnos- nem én találtam ki,nálam sokkal okosabb emberek,sok sok éve már megmondták,nézzetek utána!
Szerintem akkor jelentsük is ki,hogy ez nem a Pats szurkolók kollektív véleménye.
Én a magam részéről elszeparálódok tőle.
több mint 13 éve
Sok csapat szeretne ilyen rossz lenni!Nézd meg a számokat,2000-2010!!
A tények makacs dolgok,a vélemény szabad!Dega
Én nem azt írtam hogy rossz a csapat, csupán csak arra szerettelek volna rávezetni (amellett hogy valóban szabad a vélemény nyilvánítás), hogy világraszóló hülyeség kijelenteni hogy 99% az SB.
több mint 13 éve
Dega 53 — van
Sok csapat szeretne ilyen rossz lenni!Nézd meg a számokat,2000-2010!!
A tények makacs dolgok,a vélemény szabad!

"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Már korábban is kérdeztem, azonban nem kaptam rá választ:
Eric Kettanira, a navys FB-re számít majd a csapat a köv. szezontól (ha egyáltalán lesz)? Morris v Connolly nem éppen a legoptimálisabb megoldás hosszútávra.Seventh Son
én tuti válaszoltam rá 😛

több mint 13 éve
nyihahaharomt
ne röhögjél, én hozzátok járok a Broncos topikba egész szezonban ha jót akarok röhögni 😂Geronimo
én is nevetnék ha nem lenne szimpatikus csapat 😐
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
de nálam okosabb emberek megmondták hogy rosszak leszünk. és be is jött. kész tény volt már 7 évre előre
több mint 13 éve
Geronimo 151 — Kickoff
nyihahaharomt
ne röhögjél, én hozzátok járok a Broncos topikba egész szezonban ha jót akarok röhögni 😂

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nyihaha
több mint 13 éve
l
Nem értek vele egyet. Fejben még nem olyan erősek ezek a fiatal játékosok(Defense-re gondolok), hogy elbírják egy SB jelentőségének a súlyát. Láttad az Indi ellen hogy egy komolyabb csapat ellen bőven tudnak bakizni... De legyen igazad, nyerjük meg.
több mint 13 éve
Dega 53 — van
l
Tudatos,szisztematikus,hosszú távú előrelátás!!

Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Ma csak walktrought edzés volt, úgyhogy ezer meg egy más oka is lehet, hogy nem volt ott
több mint 13 éve
http://www.yardbarker.com/blog/nflbuzz/patriots_work_out_veteran_center/3754995

Jake Grove volt nálunk próbajátékon. Tavaly még a Fins kezdő centere volt. Gondolom belső falembert próbálunk a depthbe.zinedine5
Állítólag Koppen ma nem edzett. 😕El Bandi
Na az nagyon szép lenne ha megsérülne Koppen.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

Jake Grove volt nálunk próbajátékon. Tavaly még a Fins kezdő centere volt. Gondolom belső falembert próbálunk a depthbe.zinedine5
Állítólag Koppen ma nem edzett. 😕
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni

Jake Grove volt nálunk próbajátékon. Tavaly még a Fins kezdő centere volt. Gondolom belső falembert próbálunk a depthbe.
több mint 13 éve
Eric Kettanira, a navys FB-re számít majd a csapat a köv. szezontól (ha egyáltalán lesz)? Morris v Connolly nem éppen a legoptimálisabb megoldás hosszútávra.Seventh Son
Bár megtudnánk ezt most mondani. Én szeretném ha itt maradna mert Evans óta kellene egy rendes futásblokkoló FB. Dom emelte ki pár hete a Saints egyik játéka kapcsán mennyire fontos lehet egy ilyen játékos.
több mint 13 éve
Seventh Son 84 — Patriots fan
Eric Kettanira, a navys FB-re számít majd a csapat a köv. szezontól (ha egyáltalán lesz)? Morris v Connolly nem éppen a legoptimálisabb megoldás hosszútávra.
több mint 13 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
Tom Brady wins AFC Offensive Player of the Week honors for the second consecutive week, 17th time of his career
FViktor93
Ezt bemásoltam a google-be, és találjátok ki, hogy kinek a nevével fémjelzett adatlapot hozott ki elsőnek.. 😀Seventh Son
Ez már mindennek a teteje komolyan mondom. 😐
több mint 13 éve
Seventh Son 84 — Patriots fan
Azon túl, hogy valóban érdekes, az első számú találat, egy még érdekesebb kérdés merült fel bennem. Minek másolsz ilyeneket google-ba????? 😀GRAFI
Igen.. Éreztem,h erre előbb-utóbb választ kell majd adnom.. 😊
Először az első részét (Tom Brady wins AFC Offensive Player of the Week) akartam bemásolni és rákeresni. Aztán úgy voltam vele,h menjen inkább az egész (nem szoktam novellákat beírni a keresőbe), jöjjön be minél több oldal Bradyvel kapcsolatban, had olvasgassak. Erre tessék.. 😊
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Azon túl, hogy valóban érdekes, az első számú találat, egy még érdekesebb kérdés merült fel bennem. Minek másolsz ilyeneket google-ba????? 😀