New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Így van, köszönöm a kiegészítést.Aláírtunk a szabadügynök Chevis Jacksonnal. A szerződés részletei nincsenek bejelentve.poloniccsak a teljesség kedvéért: Spikes az eltiltással egy inaktív listára került január 3-ig, erre a roster helyre jött Jacksontriangle
Nemhogy Crable-t hoztuk volna ismét. 😊
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
😀😀😀 Érted😊max a bírók elcsalták a meccset 😂20/20 😀 😀 😀Mi sose kapunk ki!kishaszi
Azt hittem unneccessary interception csak akkor büntetendő felfüggesztéssel, ha a Pittsburgh ellen történik, és kikap a Steelers 😉 😉 😉Rule
ja, és Goodell takaroggy!triangle
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
triangle
1 283
max a bírók elcsalták a meccset 😂Mi sose kapunk ki!kishasziunnecessary interceptionHöri20/20 😀 😀 😀
Azt hittem unneccessary interception csak akkor büntetendő felfüggesztéssel, ha a Pittsburgh ellen történik, és kikap a Steelers 😉 😉 😉Rule
ja, és Goodell takaroggy!
több mint 13 éve
Mi sose kapunk ki!20/20 😀 😀 😀Na de miért??Sobri Jóskaunnecessary interceptionHöri
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Imádom a szócsatákat 😀 De a zene se rossz 😀Sok szeretettel küldöm ezt a számot nektek: http://www.youtube.com/watch?v=DksSPZTZES0tenorx20/20 😀 😀 😀Ne is mond... a Seahawks-Steelers SB gusztustalan bírói segédlete óta nem bírok Pittsburgh meccset nézni.mr nemo
több mint 13 éve
triangle
1 283
Aláírtunk a szabadügynök Chevis Jacksonnal. A szerződés részletei nincsenek bejelentve.poloniccsak a teljesség kedvéért: Spikes az eltiltással egy inaktív listára került január 3-ig, erre a roster helyre jött Jackson
több mint 13 éve
Aláírtunk a szabadügynök Chevis Jacksonnal. A szerződés részletei nincsenek bejelentve.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
😀Sok szeretettel küldöm ezt a számot nektek: http://www.youtube.com/watch?v=DksSPZTZES0tenorx20/20 😀 😀 😀Ne is mond... a Seahawks-Steelers SB gusztustalan bírói segédlete óta nem bírok Pittsburgh meccset nézni.mr nemo
több mint 13 éve
Sok szeretettel küldöm ezt a számot nektek: http://www.youtube.com/watch?v=DksSPZTZES020/20 😀 😀 😀Ne is mond... a Seahawks-Steelers SB gusztustalan bírói segédlete óta nem bírok Pittsburgh meccset nézni.mr nemo
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
20/20 😀 😀 😀Ne is mond... a Seahawks-Steelers SB gusztustalan bírói segédlete óta nem bírok Pittsburgh meccset nézni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
😂 😂 😂20/20 😀 😀 😀Na de miért??Sobri Jóskaunnecessary interceptionHöri
több mint 13 éve
20/20 😀 😀 😀unnecessary interceptionHöriIan szerint 4 meccsre felfüggesztették Spikes-ot! Na ez az év vicce.. ennyire nem lehet szánalmas a liga... :mad:DannaNa de miért??Sobri Jóska
Azt hittem unneccessary interception csak akkor büntetendő felfüggesztéssel, ha a Pittsburgh ellen történik, és kikap a Steelers 😉 😉 😉
több mint 13 éve
Igen, jó, hogy elismerik a Patriots-t többhelyütt is, de érdemben úgyis a PO fog dönteni arról, hogy bajnokesélyesek vagyunk, vagy overrated-ek. Tehát ezek a cikkek, írások, előrejelzések, vélemények tulajdonképpen teljesen semmitmondóak.A PO már 99% megvan, a hazai pálya végig, pedig csak rajtunk múlik, tehát hajrá.
Lehet a PO első meccsén úgy járunk, mint tavaly a Ravens ellen, lehet, hogy lazán SB-ig menetelünk, majd jövőre kiderül. Mindig az aznapi meccsek döntenek.
Az megkérdőjelezhetetlen, hogy jelenleg vagyunk olyan jók a ligában , mint bárki, de az is igaz, hogy van rajtunk kívül kb. 8 csapat, amelyek közül mindenkinek kb ugyanannyi esélye van SB-t nyerni, Steelers, Ravens, Jets, Falcons, Saints, Eagles, Giants, Packers.
Végtére is ha nyerünk még 7 meccset, akkor nagy gond nem lehet 😊
több mint 13 éve
én azért még mindig jobban örülnék ha underdognak tartanának minket mert abba kisebb a bukás lehetősége. 😊persze nem semmi hogy azok után hogy év elején elég sokan temettek minket most már ilyen és hasonló jelzőkkel látnak el minket.
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Nfl.com, espn.com, SI.com, mind velünk van tele, mind megállíthatatlannak nevez bennünket. Nem jó előjelek.Annyi nagy meccs van még előttünk az alapszakaszban, nem kellene ezzel is terhelni a fiatal játékosainkat.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
"I've been contacted by the NFL and informed that I will be suspended four games for the detection of an illegal substance in a drug test," Spikes said in a statement. "The substance was a medication that I should have gotten clarification on before taking. It was not a performance enhancer or an illegal drug. The integrity of the game is very important to me. I understand the league's ruling and apologize to my teammates, the fans and the Patriots organization for this mistake."
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Hát ez kibaszott jó hír. Mondjuk ami szerencse, hogy a maradék négy ellenfél közül egyik se számít olyan hardcore futó csapatnak szal remélhetőleg kibírjuk a hiányát.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
hát szerintem azért ha egész évben guyton lett volna mayo mellett, nem feltétlen tartana itt
több mint 13 éve
Szerencsére nem kulcsfontosságú elem. KÍváncsi lennék mit szedett.
több mint 13 éve
macik ellen szükségünk lett volna rá Forte semlegesítése végett, remélhetőleg a többiek is meg tudják majd oldani ezt a feladatot. Még szerencse hogy PO-ban már játszhat, maradék meccseket kibírjuk nélküle is.Jó kis meccs lesz a macik elleni, remélem Cunningham bezsákolja párszor Cutlert 😛
több mint 13 éve
triangle
1 283
hát be, de egyikük sem egy nagy run-stopper. Mayonak legalább lesz lövése a 200-hoz 😊hát az mondjuk nem jó, de legalább kipihenheti magát a rájátszásraWyattSzerencsére idén mélyebb az ILB depth.
Akár Guyton, akár Fletcher be tud ugrani.Sinisa
több mint 13 éve
hát az mondjuk nem jó, de legalább kipihenheti magát a rájátszásraWyattSzerencsére idén mélyebb az ILB depth.
Akár Guyton, akár Fletcher be tud ugrani.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
triangle
1 283
még újonc, majd lassan megtanulja, hogyan kell ezt úgy csinálni, hogy ne kaphassák el
több mint 13 éve
Az csak 2 meccs, nem? 😊unnecessary interceptionHöriIan szerint 4 meccsre felfüggesztették Spikes-ot! Na ez az év vicce.. ennyire nem lehet szánalmas a liga... :mad:DannaNa de miért??Sobri Jóska