New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
és ha igen, kap e utólag csekket is? 😊és ha igen, lesz-e rá zászló? 😊triangleMár csak emiatt is nyerni kell. 😀polonicVajon lesz-e Welker snow-angel? 😊undisputedly
több mint 13 éve
triangle
1 283
és ha igen, lesz-e rá zászló? 😊Vajon lesz-e Welker snow-angel? 😊undisputedlyMa lesz a 10. havas mérkőzésetek a Belichick érában, eddig 9-0 a mérleg.tenorxMár csak emiatt is nyerni kell. 😀polonic
több mint 13 éve
Vajon lesz-e Welker snow-angel? 😊Ma lesz a 10. havas mérkőzésetek a Belichick érában, eddig 9-0 a mérleg.tenorxMár csak emiatt is nyerni kell. 😀polonic
több mint 13 éve
Ma lesz a 10. havas mérkőzésetek a Belichick érában, eddig 9-0 a mérleg.tenorxMár csak emiatt is nyerni kell. 😀
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
Ma lesz a 10. havas mérkőzésetek a Belichick érában, eddig 9-0 a mérleg.
több mint 13 éve
Viccelsz? 😀 Akkor fotó montázst is csinálok 😀 😀A legnagyobb tisztelettel srácok, mi lenne ha a "Brady kiégett" témát személyes üzenetben beszélnétek meg Sobrival a továbbiakban?undisputedlyén ígérem legközelebb csak akkor veszem elő ha átveszi a SB MVP trófeát. akkor belefér majd? 😊a5
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A legnagyobb tisztelettel srácok, mi lenne ha a "Brady kiégett" témát személyes üzenetben beszélnétek meg Sobrival a továbbiakban?undisputedlyén ígérem legközelebb csak akkor veszem elő ha átveszi a SB MVP trófeát. akkor belefér majd? 😊
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Én már esküszöm sajnálom Sobri-t.komolyan, pedig azt hittem szerinted Brady kiégett 😛 😛 😛 ( ugye tudod hogy ezt jó darabig kapni fogod ? 😛 )GeronimoMár írtam, a tavalyi szezonban, ennek az évnek az elején minden jel erre mutatott. Nem fogom módosítani a megalapozott véleményemet. Örülök neki, hogy a Browns meccs óta megváltozott nála valami. Tagadhatatlan, hogy a sérülése után sokáig nem volt a régi, és főleg fejben nem volt. De aki kiégett is fellángolhat újra, ilyen az emberi természet. Új impulzusok, hatások, társak, ki tudja mi történt pontosan. Remélem, hogy ez a fellángolása nem átmeneti, vagy ha igen, akkor is kitart jövő februárig. Én meg olyan vagyok, hogy nem ragaszkodom a tegnapi véleményhez ma is, ha változtak közben a körülmények.
Amikor azt mondtam, hogy kiégett, akkor ki volt égve, félreismerhetetlenül.
Most meg azt mondom, hátha ez múlik, és újra olyan lesz, amilyennek megszerettem.Sobri Jóska
A legnagyobb tisztelettel srácok, mi lenne ha a "Brady kiégett" témát személyes üzenetben beszélnétek meg Sobrival a továbbiakban?undisputedly
több mint 13 éve
Már írtam, a tavalyi szezonban, ennek az évnek az elején minden jel erre mutatott. Nem fogom módosítani a megalapozott véleményemet. Örülök neki, hogy a Browns meccs óta megváltozott nála valami. Tagadhatatlan, hogy a sérülése után sokáig nem volt a régi, és főleg fejben nem volt. De aki kiégett is fellángolhat újra, ilyen az emberi természet. Új impulzusok, hatások, társak, ki tudja mi történt pontosan. Remélem, hogy ez a fellángolása nem átmeneti, vagy ha igen, akkor is kitart jövő februárig. Én meg olyan vagyok, hogy nem ragaszkodom a tegnapi véleményhez ma is, ha változtak közben a körülmények.Az a baj, a Jets meccs elött 42-10-et akartam tippelni, de elmulasztottam beírni ide 😊komolyan, pedig azt hittem szerinted Brady kiégett 😛 😛 😛 ( ugye tudod hogy ezt jó darabig kapni fogod ? 😛 )Geronimo
Pedig most büszke lehetnék magamra 😊Sobri Jóska
Most meg azt mondom, hátha ez múlik, és újra olyan lesz, amilyennek megszerettem.Sobri Jóska
A legnagyobb tisztelettel srácok, mi lenne ha a "Brady kiégett" témát személyes üzenetben beszélnétek meg Sobrival a továbbiakban?
több mint 13 éve
wes
29
Ha jól számolom lehet 2 TD+1 FG meg egy kimaradt XPA 16 pont, hogy jön ki? 😀 1TD 3 FG?FViktor93Ez mondjuk szvsz pont nem ellenünk előny. Foxboroban is van iylen idő december végén meg januárban.FViktor93Rövid screen passzoknál csak nem számít a szél, valamint Woodhead és BJGE szétfutja Urlacheréket, remélem tart még Brady lendülete, 35-16-ot tippelek ide.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Az idő valóban nem segít bennünket, nem a Fins, vagy a Saints jön...Rövid screen passzoknál csak nem számít a szél, valamint Woodhead és BJGE szétfutja Urlacheréket, remélem tart még Brady lendülete, 35-16-ot tippelek ide.Sobri Jóskaegyre durvább híreket hallani a holnapi csikánói időjárással kapcsolatban. -8 ill. -10 körüli hőmérséklet, 30-50 mérföldes szél, ez hőérzetre kb -20 foktól lefelé, a hóról vagy a szar talajról nem is beszélve. lassan az életben maradás lesz a tét. persze nyerni kell meg minden, de a legfontosabb, hogy ne sérüljön meg senki :/triangleEz mondjuk szvsz pont nem ellenünk előny. Foxboroban is van iylen idő december végén meg januárban.FViktor93
de ez a szétfutja őket, valóban erős kicsit...😊
Sztem ha nyertek, Bradyvel nyertek, nem futással...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Pedig lassan elmaradhatna már szerintem... :/komolyan, pedig azt hittem szerinted Brady kiégett 😛 😛 😛 ( ugye tudod hogy ezt jó darabig kapni fogod ? 😛 )GeronimoAz igen, bátor tipp.Az a baj, a Jets meccs elött 42-10-et akartam tippelni, de elmulasztottam beírni ide 😊
De legyen igazad.zinedine5
több mint 13 éve
Már írtam, a tavalyi szezonban, ennek az évnek az elején minden jel erre mutatott. Nem fogom módosítani a megalapozott véleményemet. Örülök neki, hogy a Browns meccs óta megváltozott nála valami. Tagadhatatlan, hogy a sérülése után sokáig nem volt a régi, és főleg fejben nem volt. De aki kiégett is fellángolhat újra, ilyen az emberi természet. Új impulzusok, hatások, társak, ki tudja mi történt pontosan. Remélem, hogy ez a fellángolása nem átmeneti, vagy ha igen, akkor is kitart jövő februárig. Én meg olyan vagyok, hogy nem ragaszkodom a tegnapi véleményhez ma is, ha változtak közben a körülmények.komolyan, pedig azt hittem szerinted Brady kiégett 😛 😛 😛 ( ugye tudod hogy ezt jó darabig kapni fogod ? 😛 )GeronimoAz igen, bátor tipp.Az a baj, a Jets meccs elött 42-10-et akartam tippelni, de elmulasztottam beírni ide 😊
Most meg azt mondom, hátha ez múlik, és újra olyan lesz, amilyennek megszerettem.
több mint 13 éve
triangle
1 283
ha a szavaimból azt lehetett érezni, hogy én aggódom, hogy a cudar idő miatt kevesebb esélyünk lesz, hát nem. pusztán belegondoltam, hogy holnap azért meg fognak dolgozni a pénzükért a srácok
több mint 13 éve
komolyan, pedig azt hittem szerinted Brady kiégett 😛 😛 😛 ( ugye tudod hogy ezt jó darabig kapni fogod ? 😛 )Az a baj, a Jets meccs elött 42-10-et akartam tippelni, de elmulasztottam beírni ide 😊Rövid screen passzoknál csak nem számít a szél, valamint Woodhead és BJGE szétfutja Urlacheréket, remélem tart még Brady lendülete, 35-16-ot tippelek ide.Sobri JóskaAz igen, bátor tipp.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
A 16 pont, hogy jön ki? 😀 1TD 3 FG?Rövid screen passzoknál csak nem számít a szél, valamint Woodhead és BJGE szétfutja Urlacheréket, remélem tart még Brady lendülete, 35-16-ot tippelek ide.Sobri Jóskaegyre durvább híreket hallani a holnapi csikánói időjárással kapcsolatban. -8 ill. -10 körüli hőmérséklet, 30-50 mérföldes szél, ez hőérzetre kb -20 foktól lefelé, a hóról vagy a szar talajról nem is beszélve. lassan az életben maradás lesz a tét. persze nyerni kell meg minden, de a legfontosabb, hogy ne sérüljön meg senki :/triangleEz mondjuk szvsz pont nem ellenünk előny. Foxboroban is van iylen idő december végén meg januárban.FViktor93
több mint 13 éve
Az a baj, a Jets meccs elött 42-10-et akartam tippelni, de elmulasztottam beírni ide 😊Rövid screen passzoknál csak nem számít a szél, valamint Woodhead és BJGE szétfutja Urlacheréket, remélem tart még Brady lendülete, 35-16-ot tippelek ide.Sobri JóskaAz igen, bátor tipp.
Pedig most büszke lehetnék magamra 😊
több mint 13 éve
Rövid screen passzoknál csak nem számít a szél, valamint Woodhead és BJGE szétfutja Urlacheréket, remélem tart még Brady lendülete, 35-16-ot tippelek ide.Sobri JóskaAz igen, bátor tipp.
De legyen igazad.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egyre durvább híreket hallani a holnapi csikánói időjárással kapcsolatban. -8 ill. -10 körüli hőmérséklet, 30-50 mérföldes szél, ez hőérzetre kb -20 foktól lefelé, a hóról vagy a szar talajról nem is beszélve. lassan az életben maradás lesz a tét. persze nyerni kell meg minden, de a legfontosabb, hogy ne sérüljön meg senki :/trianglejaja. Patriots today-ben 2 napja pont ezzel foglalkoztak egész végig..nagyon durva időjárás van kilátásba, de sztem ez egyik csapat részére sem dönti a mérleget mert Boston-ban is van cudar időjárás etájt 😀
több mint 13 éve
Rövid screen passzoknál csak nem számít a szél, valamint Woodhead és BJGE szétfutja Urlacheréket, remélem tart még Brady lendülete, 35-16-ot tippelek ide.egyre durvább híreket hallani a holnapi csikánói időjárással kapcsolatban. -8 ill. -10 körüli hőmérséklet, 30-50 mérföldes szél, ez hőérzetre kb -20 foktól lefelé, a hóról vagy a szar talajról nem is beszélve. lassan az életben maradás lesz a tét. persze nyerni kell meg minden, de a legfontosabb, hogy ne sérüljön meg senki :/triangleEz mondjuk szvsz pont nem ellenünk előny. Foxboroban is van iylen idő december végén meg januárban.FViktor93
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
egyre durvább híreket hallani a holnapi csikánói időjárással kapcsolatban. -8 ill. -10 körüli hőmérséklet, 30-50 mérföldes szél, ez hőérzetre kb -20 foktól lefelé, a hóról vagy a szar talajról nem is beszélve. lassan az életben maradás lesz a tét. persze nyerni kell meg minden, de a legfontosabb, hogy ne sérüljön meg senki :/triangleEz mondjuk szvsz pont nem ellenünk előny. Foxboroban is van iylen idő december végén meg januárban.
több mint 13 éve
Ja,alakul az idő....Chicago, IL
3°CJelenlegi: Felhős
Szél: DK 16 km/ó
Páratartalom: 81%
Szombat Vasárnap
3° | -6 C -4 / -14 C
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
egyre durvább híreket hallani a holnapi csikánói időjárással kapcsolatban. -8 ill. -10 körüli hőmérséklet, 30-50 mérföldes szél, ez hőérzetre kb -20 foktól lefelé, a hóról vagy a szar talajról nem is beszélve. lassan az életben maradás lesz a tét. persze nyerni kell meg minden, de a legfontosabb, hogy ne sérüljön meg senki :/triangleEzt úgy hívják h Bear Weather😊
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
triangle
1 283
egyre durvább híreket hallani a holnapi csikánói időjárással kapcsolatban. -8 ill. -10 körüli hőmérséklet, 30-50 mérföldes szél, ez hőérzetre kb -20 foktól lefelé, a hóról vagy a szar talajról nem is beszélve. lassan az életben maradás lesz a tét. persze nyerni kell meg minden, de a legfontosabb, hogy ne sérüljön meg senki :/
több mint 13 éve
esetleg mckenzie-t? 😊Így van, köszönöm a kiegészítést.Aláírtunk a szabadügynök Chevis Jacksonnal. A szerződés részletei nincsenek bejelentve.poloniccsak a teljesség kedvéért: Spikes az eltiltással egy inaktív listára került január 3-ig, erre a roster helyre jött Jacksontriangle
Nemhogy Crable-t hoztuk volna ismét. 😊polonic
:: HIBÁS KÉP ::