New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Mayo-nak szerintetek van esélye az év védő címre vagy Matthews mellett esélytelen?Joco
Szvsz esélytelen Mayo a Def MVP szavazáson. Ha már ILBt választanak akkor elöbb fogja kapni mondjuk Timmons mint ő. Mondjuk sztem Timmons szvsz semmivel nem jobb mint Mayo csak egyszerűen jobban képben van a Steelers védelme miatt. Mayonál érzem azt az effektust, hogy sokan elintézik annyival, hogy hát Pats D? Akkor annyira nem jó, pedig aki a számok mögé lát, láthatja mennyire sokat jelent a csapatnak mayo és, hogy mennyire kiemelkedő ez az éve. Én nagyon örülnék neki ha megkapná, de szvsz esélytelen. Matthewsról pedig volt egy vitánk Soldival amiben én azért gondoltam őt Def MVPnek mert sok sacket csinál ami látványos és ezért jobban odafigyelnek rá.
több mint 13 éve
triangle 1 283
A hétvégére rátérve az álmodozás után 😀
Mivel tudjuk h milyen gondok vannak a Bears O falában ezért remélem megvillantunk valamit az elit pass rush-ból amit nyújtani tudunk ( 😂 ).

Azt néztem h Samuel vezeti az INT-ek listáját 7 szerzett labdával,na most ugye McCourty-nak 6 van,simán lehet neki a legtöbb a szezon végén ha így folytatja. Tudom h nem lesz DROY Suh miatt sem de azért gyönyörű teljesítmény annak fényében hogy emlékszem draft után sokan nem értették hogy miért kellett CB a csapatba aztán mégis rácáfolt mindenkire mert nem csak passzokat lop de szépen levédi az emberét is,meccsről meccsre jobban teljesít.

Mayo-nak szerintetek van esélye az év védő címre vagy Matthews mellett esélytelen?Joco
én nem látok nagy esélyt Mayo DPOY címére. egyrészt hiányoznak egy címhez szükséges nagy playek, mint FF, sack, INT, TFL, másrészt nagyon nagy most a CM-hype (ettől függetlenül jó szezont fut). szerintem pl Harrison jobban megérdemelné (félelmetes számai vannak így is, hogy gyakorlatilag minden O ellene tervez első körben). vagy Polamalu pl.
viszont Mayo (Wilkfork mellett) a legfontosabb játékos a mi védelmünkben, nélküle még 32. sem lenne ez a D 😂
több mint 13 éve
Itt egy érdekes írás, ajánlom mindenkinek.
Kiderül belőle,hogy ha az ellenfél 5 vagy több embert küld Tomra, akkor 116.7-es QbRatinget hoz, amivel vezeti a ligát.
Ha csak 4 vagy kevesebb ember támadja, akkor ez a szám 106.7 amivel 4. a ligában.
Bejött a képbe a nyuszi és a sapka effektus. Minél nagyobb a nyomás, annál jobb Tom, ha viszont nem támadják, biztosan szétszedi a secondaryt.

http://espn.go.com/blog/nfcnorth/post/_/id/20625/have-at-it-bears-vs-tom-bradyundisputedly
De persze ugye látjuk azt, hogy ígyis sokak szerint ha nagy a teher Brady hibázik és már nem az a Cool mint régen.
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Itt egy érdekes írás, ajánlom mindenkinek.
Kiderül belőle,hogy ha az ellenfél 5 vagy több embert küld Tomra, akkor 116.7-es QbRatinget hoz, amivel vezeti a ligát.
Ha csak 4 vagy kevesebb ember támadja, akkor ez a szám 106.7 amivel 4. a ligában.
Bejött a képbe a nyuszi és a sapka effektus. Minél nagyobb a nyomás, annál jobb Tom, ha viszont nem támadják, biztosan szétszedi a secondaryt.

http://espn.go.com/blog/nfcnorth/post/_/id/20625/have-at-it-bears-vs-tom-brady

szerk: A videó végén amikor Tomot húzzák az első helyre, megkapja a poént a haja miatt 😀
http://espn.go.com/video/clip?id=5896010
több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
A hétvégére rátérve az álmodozás után 😀
Mivel tudjuk h milyen gondok vannak a Bears O falában ezért remélem megvillantunk valamit az elit pass rush-ból amit nyújtani tudunk ( 😂 ).

Azt néztem h Samuel vezeti az INT-ek listáját 7 szerzett labdával,na most ugye McCourty-nak 6 van,simán lehet neki a legtöbb a szezon végén ha így folytatja. Tudom h nem lesz DROY Suh miatt sem de azért gyönyörű teljesítmény annak fényében hogy emlékszem draft után sokan nem értették hogy miért kellett CB a csapatba aztán mégis rácáfolt mindenkire mert nem csak passzokat lop de szépen levédi az emberét is,meccsről meccsre jobban teljesít.

Mayo-nak szerintetek van esélye az év védő címre vagy Matthews mellett esélytelen?

több mint 13 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Sajnos nem mertem leírni,de most megteszem:99 % SB,és W!
Dega
Ezt Pats drukkerként is nem kicsit, nagyon elhamarkodottnak érzem.

Lehet, hogy csak nekem vannak a Browns- meccs óta rossz előérzeteim, de nem szabad lebecsülni az ellenfeleket, egy nagy W után se.

A Bears D félelmetesen erős.
A Packers egy nagyon jól összerakott csapat.
A Bills csak becsületből is kúzdeni fog- feltételezhetően a -20 fokos hóban, hidegben.
A 'fins, pedig csak szimplán a 'fins- abban a meccsben bármi benne lehet...

És miután letudtuk ezt a sorozatot, akkor jön PO. Tavaly láthattuk (Ravens), hogy a hazai pálya sem jelentett semmit, még a WC körben sem.
A PO-ban csak egy meccs dönt, arra pedig bármelyik csapat fel tud pörögni. ... és hiába szerzünk homefield advantage-ot, vagy hiába kezdünk egyből a divisional roundban... ha aznap nem sikerül 100%-ot produkálni, akkor elbúcsúzhatunk a SB-tól.
több mint 13 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Mi túróért kell az SB-t emlegetni.... Olyan messze vagyunk még tőle mint Makó Jeruzsálemtől... Először érjen véget az alapszakasz és majd utána menjünk valahogy túl az első PO meccsen és majd meglátjuk mire leszünk hivatottak!Nem szabad elszállni, hiába vertük meg nagyon a Jetset illetve 10-2-vel állunk. Mondjuk ha ezt vki szezon előtt mondja nekem minimum nem hiszem el neki...
Nem kellene beleesni a sokat akar a szarka, de nem bírja a farka mondásba...
Mondjuk BB és TB biztos meg tudja fogni a fiatalokat, hogy ne szálljanak el... Még most kezdődik a szezon illetve a PO-ban újra kezdődik majd és hiába TB brutális PO mutatója ha elszállunk magunktól könnyen hatalmas pofára esés a vége...

Majd ha bejutunk a SB-be akkor esetleg lehet jobban róla álmodozni, de szerintem addig mindig a soron következő meccsre koncentráljunk!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
😂 😂 😂 😂

99% lófasz.... 😊

Tavalyi Ravens meccs! Na az volt a 99%-os lófilé a ......be! 😀

SB!?

Az kúrva messze van még!
Addig is aki szembe jön, azt kell legyőzni. :cool:
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Látom már SB hangulat van😀anfernee
Bruschi is megmondta, itt minden erről szól 😀 😀 😀triangle
Mikor mondtam én meg ezt 😀 😀
Nálam a lényeg továbbra is Hajrá Pats 😀 😀

De viccet félretéve, teljesen felesleges itt SB-ről, meg bármi ilyenről is beszélni. Addig még nagyon sok minden történhet, hiszen bármikor bejöhet egy vagy több (kulcs)sérülés - ne legyen persze, egy rossz periódus, egy betli. Ez a Jets elleni győzelem mentálisan számít borzasztó sokat, de az, hogy elhiggyük, hogy legyőzhetetlenek vagyunk az visszaüthet lásd korábbi balul elsült SB a Giants ellen.
A csapat meccsről meccsre jobban teljesít ez a lényeg. Fiatalok és motiválhatók, harcolnak, küzdenek. Ebben a szezonban abszolút túlteljesítettek számomra minden téren. Persze mindig van hova fejlődnie és egyetértek csak a soron következő meccsekre kell gondolni és behúzni a W-ket. Az, hogy kötelező győzelem ilyen nincs, az meg, hogy 98% SB győzelem az egy marhaság főleg, hogy PO-ba is be kell jutni és azért az ellenfelek se kutyaütők lesznek. Javaslom a fogadóirodát felkeresni és megtenni az összeget hátha bejön. Felesleges jóslásokba bocsátkozni, arra ott vannak a megfelelő helyek.

Bízni és hinni kell a Srácokban és abban, hogy sikerül elérni a kitűzött célokat! Az pedig, hogy ez mire lesz elég, majd elválik.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
triangle 1 283
komolyra fordítva a szót, itt egy érdekes cikk az idei rookie class-ról: decemberi re-draft az eddigi teljesítmények tükrében

http://www.dallasnews.com/s/dws/nwsltr/sports/fromthe50/stories/120910dnspoinsidenfl.2cb2465.html

3 pats-es az első körben 😊
több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
Bruschi is megmondta, itt minden erről szól 😀 😀 😀triangle
Jogos...csak nem ilyenkor...megkapjátok karácsonyra?😀

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
triangle 1 283
Bruschi is megmondta, itt minden erről szól 😀 😀 😀
több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
Látom már SB hangulat van😀

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Jaj,elnézést,hogy mertem ilyet írni.csak 98%!Dega
Mindig is igyekeztem szubjektíven vizsgálni a dolgokat, többé-kevésbé sikerült is /talán inkább kevésbé/. De ha még komolyan is gondolod, könyörgöm ne írd le. Miből gondolod hogy ilyen defense-el SB-t nyerünk 99 vagy 98 % biztosan? Láttad az Indi elleni meccset? Láttad Manning meg Wayne mit csinált Arringtonból? Láttad a Browns elleni meccset? A traktor átgázolt rajtunk. Túlzás nélkül. Nálam sokkal okosabb ember mondta: defense win the championship. Persze fut a szekér, a Jets ellen a védelem is remek volt, de lehet a Packers-Bears kettős valamelyike úgy elver mint b*zi a f@szát. Akkor is így gondolod majd?

na mondjuk attól pont nem lesz semmi, ha mi sb-re gondolunk, ennyire azért nem vagyunk fontosak 😀 😀Wyatt
Ezt nem gondolhatod komolyan 😀
több mint 13 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Nekünk is az a dolgunk, mint a játékosoknak. Nem szabad semmitől sem elszállni, nem kell említeni, hogy mi miatt.
Mindig csak a következő meccsre kell tekintenük, jelenleg a legfontosabb, megynerni a Bears elleni meccset.
Majd akkor szabad a SB-ra gondolni, ha az lesz a következő meccs.polonic
na mondjuk attól pont nem lesz semmi, ha mi sb-re gondolunk, ennyire azért nem vagyunk fontosak 😀 😀Wyatt
Azt akartam hangsúlyozni, azért ne jelentgessünk már ki olyanokat, hogy 99% a SB.
De úgy látom nem úgy sikerült. 😀

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nekünk is az a dolgunk, mint a játékosoknak. Nem szabad semmitől sem elszállni, nem kell említeni, hogy mi miatt.
Mindig csak a következő meccsre kell tekintenük, jelenleg a legfontosabb, megynerni a Bears elleni meccset.
Majd akkor szabad a SB-ra gondolni, ha az lesz a következő meccs.polonic
na mondjuk attól pont nem lesz semmi, ha mi sb-re gondolunk, ennyire azért nem vagyunk fontosak 😀 😀

több mint 13 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Majd akkor szabad a SB-ra gondolni, ha az lesz a következő meccs.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Dega, csak annyit mondj el hogy mégis mi az az 1% ami miatt nem száz...
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Hát nálad okosabb emberek sem tudják megtippelni mi lesz az SB-ben ,de jó ha te tudod...
Kurva jó a Pats és alapszakaszban valószínűleg a legjobb lesz. De a playoff mindig más itt ezt már sokan tudják. Szerintem volt már olyan év hogy 99%ra mondták a Pats győzelmet aztán Giants lett a végén.
De BB hihetetlen edző már megint egy gyenge/fiatal keretből csinál top csapatot (és még a kiégett Brady tüzét is újra lángra lobbantja 😀 )
több mint 13 éve
triangle 1 283
a flémelés mellett egy kis érdemi info: Koppen nincs a mai sérültlistán, annak ellenére, hogy kihagyta az edzést, szóval remélhetőleg csak day off volt neki 😊
több mint 13 éve
Az a legfőbb gond, hogy így is sokan belekötnek a Pats táborba ilyen-olyan okok miatt, ezzel túlzott magabiztos kijelentéssel pedig szintén nem segítettél ezen.
több mint 13 éve
Dega 53 — van
Jaj,elnézést,hogy mertem ilyet írni.csak 98%!

"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Ez volt az első meccs, hogy 60 percig jók voltunk. Ezután kijelenteni ezt a 99%-ot minimum hülyeség.
több mint 13 éve
triangle 1 283
Vicces, ahogy változnak a dolgok. A szezon elején még negatív szezonról is vizionáltak páran - bár azt hiszem, az a pats oldalán volt - most meg már SB és gyűrű a téma 😀 döbbenetesen összeállt mostanra a csapat, a szeptemberi 10-6-os "jóslatom" oda lenni látszik, a PO-ban pedig komoly esélyesek leszünk.

A Defense a nagy kérdés. De még mindig kérdés? Nem lehet, hogy mostanra a fiataloknak már van akkora rutinja és az összhang is megvan már? Nekem olyan érzésem van, hogy ez a sok fiatal játékos már komolyan harap és nem egyszeri menetelés volt amit most láttunk tőlük. Bár a 16-0ás alapszakasz után pats drukkernek nem szabad túlzottan optimistának lenni, de lehet most nem kellene óvatoskodnunk. Ez egy jó csapat. Úgy, ahogy van...mr nemo
szerintem még túlságosan hullámzó a D teljesítménye ahhoz, hogy bármiféle jóslatokba lehessen bocsátkozni, sőt. a jets elleni meccset megelőzően nem voltak túl meggyőzőek: lions, kóc, picbörg, barnák, stb.triangle
A Steelers ellen szvsz nem voltak olyan rosszak. A garbage timeon kívül szépen megfogták BBt.FViktor93
egyetértek, a felsorolt meccsek közül talán akkor teljesítettek relatíve a legjobban. én a "nem túl meggyőző" jelzőt használtam, és azt is összességében. ezt fenntartom. ez a D még mindig messze van egy elit defense-től. a jets elleni meccs már bizakodásra adhat okot, de egy hosszú PO-hoz meccsről meccsre kellene hozni egy hasonlóan magas szintet.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én azon a véleményen vagyok, h a csoport elsőség most a legfontosabb hogy a PO-ban meglehessen a hazai pálya előnye.
De még ez is csak a minimum, lásd tavaly a Ravens elleni PO meccs..és akkor h kik lesznek az ellenfelek a rájátszásba MAJD, meg hogy mint alakul még addig az egész alapszakasz ez mind a jövő zenéje.
Szerintem ez a Super Bowl téma nagyon felesleges akármelyik csapatnál.. persze tippelgetni jósolgatni véleményt mondani szabad, nem azért mondtam 😊