New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én Schefternél olvastam twitteren, h ha mi nyerünk most vasárnap és a Steelers kikap, akkor már tuti nekünk a homefield a végig a PO-ban.

Én is jobban örülnék a KC-nek vagy a Raidersnek, mint a Chargersnek vagy a Coltsnak. Talán egy jó havas, hideg meccs azért megzavarná őket, de inkább ne próbáljuk ki.Danna
Szerintem ez nem igaz, mert, ha elveszítjük a két divízió meccset, a Jets meg nyer 3*, akkor 12-4-el állnánk mind a ketten, de a jobb csoport mérleg nekik kedvezne.

Azért a Colts meg a Chargers sem hiszem, hogy komoly ellenfél lenne egy tegnapihoz hasonló időben. Lekopogom... 😊LordTamas
Az eddigi meccseinket és ellenfeleinket tekintve szerintem is a Chargers lenne a legnehezebb ellenfél!
Támadásban rengeteg fegyverük van, amit ki is tudnak használni és a védelmük is brutál erős! Ha nem csináltak volna ennyi buta turnovert ellenünk, akkor nem sűrűn nyertünk volna a nyugati parton!
több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
következő két meccset be kell húzni és akkor nincs miről beszélni max a PO-ról. 😊
Onnantól meg azt kell megverni aki szembejön!

több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Én Schefternél olvastam twitteren, h ha mi nyerünk most vasárnap és a Steelers kikap, akkor már tuti nekünk a homefield a végig a PO-ban.

Én is jobban örülnék a KC-nek vagy a Raidersnek, mint a Chargersnek vagy a Coltsnak. Talán egy jó havas, hideg meccs azért megzavarná őket, de inkább ne próbáljuk ki.Danna
Szerintem ez nem igaz, mert, ha elveszítjük a két divízió meccset, a Jets meg nyer 3*, akkor 12-4-el állnánk mind a ketten, de a jobb csoport mérleg nekik kedvezne.

Azért a Colts meg a Chargers sem hiszem, hogy komoly ellenfél lenne egy tegnapihoz hasonló időben. Lekopogom... 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
És a hét citromdíjasa: Santonio Holmes
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d81cd7f05/Holmes-drops-easy-TD-pass 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tate 4. negyedbeli catch-e lett a 14. hét legszebb elkapása az NFL.com-on. http://www.nfl.com/videos/nfl-top-5-catches/09000d5d81cdb7a3/Top-five-catches-of-Week-14 😛
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető

Én is jobban örülnék a KC-nek vagy a Raidersnek, mint a Chargersnek vagy a Coltsnak. Talán egy jó havas, hideg meccs azért megzavarná őket, de inkább ne próbáljuk ki.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Ha egy meccset nyerünk (12-4), és az nem a Green Bay elleni, a Jets meg megnyeri mind a hármat (12-4), akkor érdekes helyzet lesz, mert ugyanaz lesz a állás + a divízió + a konferencia, a sokadik tie-beaker döntene.
LordTamas
Az ellenfelek erőssége nekünk kedvezne.
több mint 13 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Sziasztok,

unaloműzőként egy kis számolgatás az utolsó 3 hétre:

-Ha 2 vagy 3 meccset nyerünk (14-2; 13-3), akkor biztos a hazai pálya (a Steelers végezhet még 13-3-al, de őket megvertük).
-Ha egy meccset nyerünk (12-4), és az nem a Green Bay elleni, a Jets meg megnyeri mind a hármat (12-4), akkor érdekes helyzet lesz, mert ugyanaz lesz a állás + a divízió + a konferencia, a sokadik tie-beaker döntene.
-Ha egy meccset nyerünk csak a Green Bay ellen (12-4) és a Jets megnyeri az összeset (12-4), akkor ők nyerik a csoportot. (jobb lesz a divízió mérlegük).
-Egy győzelem esetén (12-4) elveszíthetjük a hazai pálya előnyt a Steelers ellen (13-3), de ez azt jelentené, hogy megvan a csoportgyőzelem és a no. 2 seed (a Jets (11-5) ekkor kikapna a Steelerstől).
-Ha mind a háromszor kikapunk (11-5), akkor 2 győzelemmel is utolérne a Jets (jobb divízió mutató miatt), illetve a Steelers is végezhet előttünk. Ezen kívül előttünk végezhet a Ravens (12-4) és sokadik tie breaker dönthetne a Jags (11-5) ellen.

Összességében nagyon jók az esélyeink a hazai pályára, ami hatalmas előny lehet a West és a South csapatai ellen. A Steelers, a Ravens és a Jets nem esne annyira kétségbe az időjárás miatt, ha Foxboro-ba kéne jönniük, de mint láttuk, Brady verhetetlen hóban 😊.LordTamas
Hát én is számolgattam: Mivel jó eséllyel a West és a South bajnoka lesz a leggyengébb mérleggel playoffba jutó gárda, így
Nagyon sajnáltam a KC összeomlást, jobban örültem volna nekik esetleg a playoffban, mint egy Chargers visszavágónak
Ugyanez a helyzet a Jaguárokkal is, ezerszer inkább a Jags, mint újra egy Kóc, még ha hazai pályán is...

több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Sziasztok,

unaloműzőként egy kis számolgatás az utolsó 3 hétre:

-Ha 2 vagy 3 meccset nyerünk (14-2; 13-3), akkor biztos a hazai pálya (a Steelers végezhet még 13-3-al, de őket megvertük).
-Ha egy meccset nyerünk (12-4), és az nem a Green Bay elleni, a Jets meg megnyeri mind a hármat (12-4), akkor érdekes helyzet lesz, mert ugyanaz lesz a állás + a divízió + a konferencia, a sokadik tie-beaker döntene.
-Ha egy meccset nyerünk csak a Green Bay ellen (12-4) és a Jets megnyeri az összeset (12-4), akkor ők nyerik a csoportot. (jobb lesz a divízió mérlegük).
-Egy győzelem esetén (12-4) elveszíthetjük a hazai pálya előnyt a Steelers ellen (13-3), de ez azt jelentené, hogy megvan a csoportgyőzelem és a no. 2 seed (a Jets (11-5) ekkor kikapna a Steelerstől).
-Ha mind a háromszor kikapunk (11-5), akkor 2 győzelemmel is utolérne a Jets (jobb divízió mutató miatt), illetve a Steelers is végezhet előttünk. Ezen kívül előttünk végezhet a Ravens (12-4) és sokadik tie breaker dönthetne a Jags (11-5) ellen.

Összességében nagyon jók az esélyeink a hazai pályára, ami hatalmas előny lehet a West és a South csapatai ellen. A Steelers, a Ravens és a Jets nem esne annyira kétségbe az időjárás miatt, ha Foxboro-ba kéne jönniük, de mint láttuk, Brady verhetetlen hóban 😊.
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ez kicsit off, de örülök,hogy a Pats és a Hawks topic is olyan amilyen, mindenki mondhat bármit ami ellene megy a többség véleményének -lásd Sobri-, mégis normális légkör marad :cool:
Van pár topic itt ahol ez nem így működik.
több mint 13 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Most néztem rá megint, és pusztán statok alapján a liga 10 legjobb D-jéből 7 ellen sikerrel helyt álltunk... Azért ez mindenképpen nagyon jó eredmény, és pozitív várakozásokra ad alapot a jövővel kapcsolatban...Witchdoctor
Remélhetőleg, egy második Patriots dinasztia van kailakulóban. 😊

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Most néztem rá megint, és pusztán statok alapján a liga 10 legjobb D-jéből 7 ellen sikerrel helyt álltunk... Azért ez mindenképpen nagyon jó eredmény, és pozitív várakozásokra ad alapot a jövővel kapcsolatban...

több mint 13 éve
Nekünk még nem SB-t kell nyernünk, hanem egy GB elleni meccset.
Utána meg két kibaszott fontos csoport meccset...... 😊 :cool:deepsilver
Jobban várom a Bills elleni meccset mint a GB elleni összecsapást.
A liga legjobb O#-ja a miénk, de most mégis a D#-re vagyok leginkább kíváncsi. A Buffalo spread O#-ja ellen iszonyatosan nagy adok kapokra számítok. NYeljük a yardokat, de csináljuk a TO-kat mellé a kulcs szituációkban. Kell ennél több egy jó football estéhez ? 😊undisputedly
Azért a D-re sem lehet azt mondani, hogy szar. 😊
Meg kell nézni milyen O-kat tartott, hány ponton.... 😉
Az lehet, hogy sok yardot nyelünk be, de mennyi pontot rak ebből fel a táblára az ellenfél??? :cool:

Egy meccsen szerzet yardok száma/az eredmény jelzőre felrakott pontok aránya olyan mint a soccerben a kapufa: a lófaszt nem érdekli a végén.... 😀deepsilver
Persze. Amíg termeljük a turnovereket bőven belefér ha könnyebben átjönnek a pálya közepén. Pont ezért lesz jó a spread O# elleni játék. Látványos lesz.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A liga legjobb O#-ja a miénk, de most mégis a D#-re vagyok leginkább kíváncsi. A Buffalo spread O#-ja ellen iszonyatosan nagy adok kapokra számítok. NYeljük a yardokat, de csináljuk a TO-kat mellé a kulcs szituációkban. Kell ennél több egy jó football estéhez ? 😊undisputedly
Azért a D-re sem lehet azt mondani, hogy szar. 😊
Meg kell nézni milyen O-kat tartott, hány ponton.... 😉
Az lehet, hogy sok yardot nyelünk be, de mennyi pontot rak ebből fel a táblára az ellenfél??? :cool:

Egy meccsen szerzet yardok száma/az eredmény jelzőre felrakott pontok aránya olyan mint a soccerben a kapufa: a lófaszt nem érdekli a végén.... 😀
több mint 13 éve
A liga legjobb O#-ja a miénk, de most mégis a D#-re vagyok leginkább kíváncsi. A Buffalo spread O#-ja ellen iszonyatosan nagy adok kapokra számítok. NYeljük a yardokat, de csináljuk a TO-kat mellé a kulcs szituációkban. Kell ennél több egy jó football estéhez ? 😊
több mint 13 éve
Így van! Mindig csak a következő meccs számít.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Utána meg két kibaszott fontos csoport meccset...... 😊 :cool:
több mint 13 éve
Üdv,kedves Hazafiak!

Nos,látható,hogy milyen eredményt ért el a csapat,teljes siker!
Érzitek,most mát talán el meritek hinni??Dega
Nem, még most sem akarok SB-ra gondolni.
2007-ben is azon járt az eszem, már az alapszakaszban. És mi lett a vége. . .
Kiszámíthatatlan a továbbiakban, jöhet sérülés, akármi. Nem lehet tudni, mi lesz ezután.

több mint 13 éve
Dega 53 — van
Üdv,kedves Hazafiak!

Nos,látható,hogy milyen eredményt ért el a csapat,teljes siker!
Érzitek,most mát talán el meritek hinni??

"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
lehet, hogy volt már, de a TYT-n elérhető David Halberstam könyve Belichick-ről (The Education of a Coach) hangoskönyv formátumban.

+

érdekel valakit Ron Jaworski könyvének (The Games That Changed The Game) Belichickről és a Rams elleni SB-ről szóló fejezete? akit igen, PM-ezzen!

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Bezavartuk a macit a málnásba! Azt hiszem, ez is kiütés volt. Undisputed. Már csak azon izgulok, nehogy bakizzunk a Superbowlig. Ilyen adottságokkal ritka nagy szívás lenne... Ja: és hogy a Raiders-t szállja meg végre az ihlet :rolleyes: Patriots - Raiders döntőt a népnek!toxique
én akkor sem bánkódnék, ha jönne 3 zacsi még sorozatban, 6-10, és egy top15ös pick 😛Wyatt
Cable mennyire vallásos? 😀

Egyébként - valójában - nem akarom, hogy gallyra menjen a lelki békém. Ez az egyensúly receptje: ami endorfint összeörülgetek a Pats miatt azt el is bosszankodom a Raiders-en...
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Bezavartuk a macit a málnásba! Azt hiszem, ez is kiütés volt. Undisputed. Már csak azon izgulok, nehogy bakizzunk a Superbowlig. Ilyen adottságokkal ritka nagy szívás lenne... Ja: és hogy a Raiders-t szállja meg végre az ihlet :rolleyes: Patriots - Raiders döntőt a népnek!toxique
én akkor sem bánkódnék, ha jönne 3 zacsi még sorozatban, 6-10, és egy top15ös pick 😛

több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Sokkal jobbak voltunk, de egy pár dolognál szerencsénk is volt. A két lehetséges int, a fumblet nekünk fújták (ha visszafújták volna, az sem lett volna fura).
Azt mondjuk nehezen értettem, hogy ezen a talajon miért erőltettük a végén Bradyt. Ahogy odacsaptak neki egyet, le is hozták.
Remélem McCourty nem súlyos és jó lenne ha visszatérnének a D-line játékosok. Wright, Pryor, Brace, Warren. Ez nem kevés.

Az ST várható volt. Graham egyébként sem egy bika, náluk jó Hester és ezen a talajon ez belefért. Nálunk is jó volt Edelman.

Simább lesz a vége mint gondoltam, ha meg Rodgers sem játszhat akkor főleg.

Ja és Moore már most többet csinált, mint Crable és Woods idén összesen.zinedine5
Igen More engem is meglepett de itt azért jegyezzük meg, hogy a macik o fala nem a legerősebb a ligában

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Bezavartuk a macit a málnásba! Azt hiszem, ez is kiütés volt. Undisputed. Már csak azon izgulok, nehogy bakizzunk a Superbowlig. Ilyen adottságokkal ritka nagy szívás lenne... Ja: és hogy a Raiders-t szállja meg végre az ihlet :rolleyes: Patriots - Raiders döntőt a népnek!
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Sokkal jobbak voltunk, de egy pár dolognál szerencsénk is volt. A két lehetséges int, a fumblet nekünk fújták (ha visszafújták volna, az sem lett volna fura).
Azt mondjuk nehezen értettem, hogy ezen a talajon miért erőltettük a végén Bradyt. Ahogy odacsaptak neki egyet, le is hozták.
Remélem McCourty nem súlyos és jó lenne ha visszatérnének a D-line játékosok. Wright, Pryor, Brace, Warren. Ez nem kevés.

Az ST várható volt. Graham egyébként sem egy bika, náluk jó Hester és ezen a talajon ez belefért. Nálunk is jó volt Edelman.

Simább lesz a vége mint gondoltam, ha meg Rodgers sem játszhat akkor főleg.

Ja és Moore már most többet csinált, mint Crable és Woods idén összesen.