New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Woodhead mellékállásban:Ez jó. 😊
http://www.youtube.com/watch?v=GjEhEFBu-C4&feature=youtu.betriangle
több mint 13 éve
Hogyan lehet megverni a Patriots-ot:" # Harass or confuse Brady into making mistakes …
# …Thus, winning the turnover battle.
# Run the ball effectively to limit Patriots possessions.
# Score enough points against a middling defense … and win."
Teljes cikk
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Neal még nem döntötte el, visszavonul-e, vagy vállalja a jövő évi 10 meccsét is 😊 "I want to go through rehab and expect to come [around], and keep doing the [rehab], because if you go through rehab without hopes of returning you’re not going to do a good job of rehabbing. I’ll just evaluate things later.”
Teljes cikk
+ ezt a képet érdemes megnézni:
link 😀
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
triangle
1 283
Woodhead mellékállásban:http://www.youtube.com/watch?v=GjEhEFBu-C4&feature=youtu.be
több mint 13 éve
triangle
1 283
Brace (concussion), Hernandez (flu), McCourty (rib), Pryor (back), Warren (knee) and Wright (concussion) all questionable for Patriotsja, és Hörni is kihagyta a mai edzést. Warren edzett, ahogy McC is.
több mint 13 éve
Ez tetszett, nagyon! 😀kiv vagyok h a mostanság igencsak szép teljesítményt nyújtó secondary mit tenne le az asztalra, ha minőségi pass rush lenne a háználGyulusChampionship baby 😀FViktor93
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
kiv vagyok h a mostanság igencsak szép teljesítményt nyújtó secondary mit tenne le az asztalra, ha minőségi pass rush lenne a háználGyulusChampionship baby 😀
több mint 13 éve
Warren már edz... a Brace helyett ott van Deadrick, emiatt annyira nem aggódom... de Wright+Pryor személyében legjobb pass rusher DL-ek estek ki, rájuk lassan igencsak nagy szükség lenne:SPedig év elején mennyit beszéltük, hogy milyen jó, hogy van depth a Dline-nál...Na hát lassan elfogy, és kezd Kyle Lowe 😐nDRoMcCourty ma már újra edzett, Bradyvel együtt. 😊McCt ha nem játszik Rodgers hagyjuk pihenni.
No Warren, Brace, Wright or Pryor.Danna
Viszont ez a Dline helyzet elég aggasztó. Warren és Brace nagyon kellene.FViktor93
kiv vagyok h a mostanság igencsak szép teljesítményt nyújtó secondary mit tenne le az asztalra, ha minőségi pass rush lenne a háznál
több mint 13 éve
Nem felhánytorgatásnak szántam..,de ez már történelem!!2007: "csak egy elkapás".és mennyi mindent másképpen értékelünk most.....Én nem tudok így gondolni arra a szezonra... (bár nagyon nehezen tudok veszíteni).
Egy biztos a perfekt szezon megvolt,és csodálatos meccseket és játékokat láthattunk.30 csapat lett volna a mi helyünkben!!!Ezt ne feledjétek!!Dega
De egyelőre ez a szezon nem erről szól, szóval kár ezt felhánytorgatni.Gogo
Vajon 5-10 év múlva,hogy fogjuk ezt megítélni?
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
2007: "csak egy elkapás".és mennyi mindent másképpen értékelünk most.....Én nem tudok így gondolni arra a szezonra... (bár nagyon nehezen tudok veszíteni).
Egy biztos a perfekt szezon megvolt,és csodálatos meccseket és játékokat láthattunk.30 csapat lett volna a mi helyünkben!!!Ezt ne feledjétek!!Dega
De egyelőre ez a szezon nem erről szól, szóval kár ezt felhánytorgatni.
több mint 13 éve
Boston írta:nagyon jó cikk köszönöm, hogy belinkelted. Azért ez qva nagy dicséret egy olyan zseni szájából, akinek a fiairól ugyanez elmondható a másik oldalon (Steelers D).
Igen, nekem is az ő személye miatt igazán értékes ez a pár mondat, mert azért a hype megint kezd óriási lenni, elárasztották a netet a galaktikus értékelések, de 2007 óta mindenki tudja, mennyit ér ez...
2007: "csak egy elkapás".és mennyi mindent másképpen értékelünk most.....
Egy biztos a perfekt szezon megvolt,és csodálatos meccseket és játékokat láthattunk.30 csapat lett volna a mi helyünkben!!!Ezt ne feledjétek!!
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
Ez a mondat összefoglalja a lényeget:"To do what Brady did in those weather conditions in Chicago? That might be one of the most outstanding quarterback performances — ever.nagyon jó cikk köszönöm, hogy belinkelted. Azért ez qva nagy dicséret egy olyan zseni szájából, akinek a fiairól ugyanez elmondható a másik oldalon (Steelers D).Boston
He's doing it every week. But it's not the same in a blizzard. He's remarkable."
(Dick LeBeau, Steelers def. cord.)
teljes cikkGogo
"You can see it in his eyes, his preparation and his play. Winning Super Bowls is his destiny."
több mint 13 éve
nagyon jó cikk köszönöm, hogy belinkelted. Azért ez qva nagy dicséret egy olyan zseni szájából, akinek a fiairól ugyanez elmondható a másik oldalon (Steelers D).BostonIgen, nekem is az ő személye miatt igazán értékes ez a pár mondat, mert azért a hype megint kezd óriási lenni, elárasztották a netet a galaktikus értékelések, de 2007 óta mindenki tudja, mennyit ér ez...
több mint 13 éve
"To do what Brady did in those weather conditions in Chicago? That might be one of the most outstanding quarterback performances — ever.nagyon jó cikk köszönöm, hogy belinkelted. Azért ez qva nagy dicséret egy olyan zseni szájából, akinek a fiairól ugyanez elmondható a másik oldalon (Steelers D).
He's doing it every week. But it's not the same in a blizzard. He's remarkable."
teljes cikkGogo
Do your job
több mint 13 éve
Sobri Jóska Ma 00:04:00Sobri Jóska
Tebow fan
Nem elérhetőRegisztrált: 2008-10-18
User Karma: 74
Válasz: New England PatriotsHöri írta:
a Lombardi trophy a Super Bowl győztesnek jár.
A Vince Lombardi Rotary Trophy viszont NCAA-ben van.
http://espn.go.com/college-football/awards/_/id/19
Utoljára Sobri Jóska szerkesztette (Ma 00:05:12)
Na,köszi,valami rémlett!!
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
"To do what Brady did in those weather conditions in Chicago? That might be one of the most outstanding quarterback performances — ever. He's doing it every week. But it's not the same in a blizzard. He's remarkable."
teljes cikk
És az évtized csapata a Pats a USAToday szerint.
(Teljes lista)
több mint 13 éve
...ez az év akkor is az elmúlt 7-8 év legjobb szezonja, bármi is legyen a vége. .toxiqueBár nagy vonalakban igazad van, de minimum két olyan szezont tudok mondani az elmúlt 7-8 évben aminél nem jobb. 😉
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
persze, és nagyon jó kis játékosok is vannak azért főleg ezeknek a magas pickeknek köszönhetően, + semmi bajom velük, de tényleg, ha nem a miénk lenne az első körük, még szurkolnék is nekik, hogy legyenek po-sok adott esetben 😀nálam is ott van a topon, talán még jobb is, mint a 2007-es, de egyelőre még nem helyezném föléa Raiderst a matematika segíti. A nagy számok törvénye alapján ennyi korai draftból előbb utóbb csak össze kell kaparni egy épkézláb csapatot, még akkor is ha Al Davis személyesen tölti ki a cetliket.viito
Trade partnereinket eddig megint sújtja amúgy az átok: Broncos, Raiders, Vikings, Panthers. Egyik sem túl sikeres 😊viitomondjuk, hogy közülük a Raiders lesz bőven a legjobb idén, se tettem volna egy lyukas garast sem 😂Wyatt
viszont az én parádés tippjeimben a viks és a panthers is csoportelsőként végzett, és a broncost sem feltétlen tettem volna mögéjük
több mint 13 éve
@nRDoMondjuk én úgy gondolom ez az állapot addig fog nálunk fentmaradni amíg BB nálunk van.
@Dega
Annyit tudok róla mondani amit a scouting reportokban olvastam, illetve amit kint írtak.
Nem illik a rendszerbe, futás ellen nagyon kevés, és meggyűlhet a baja az NFL szintű OT-kkal, blokkokkal nem tud mit kezdeni, és rengeteg misstacklet vét.
Itt egy report róla erősségei, gyengéi és egy kis videó:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:IoTdCyTLQ1sJ:nflmocks.com/2010/07/11/2011-nfl-draft-scouting-report-akeem-ayers-ucla/+akeem+ayers+scouting+report&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
@viito
Van akit ugyan annyira érdekel a college és a várható pickek mint egy GB elleni meccs 😊
Amúgy lehet valami ebben az "átokban". Talán Bruce vagy Döme tette fel valamelyik fórumban a költői kérdés, nem is értik,hogyan lehet a Pats ennyire sikeres ha mindig PO-ba megyünk. Hát így 😛
Azt lehagytam,hogy Reiss leírta,hogy nem igazán van képben és az espn.com-os cimborákra alapoz 😊undisputedly
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nálam is ott van a topon, talán még jobb is, mint a 2007-es, de egyelőre még nem helyezném föléa Raiderst a matematika segíti. A nagy számok törvénye alapján ennyi korai draftból előbb utóbb csak össze kell kaparni egy épkézláb csapatot, még akkor is ha Al Davis személyesen tölti ki a cetliket.
Trade partnereinket eddig megint sújtja amúgy az átok: Broncos, Raiders, Vikings, Panthers. Egyik sem túl sikeres 😊viitomondjuk, hogy közülük a Raiders lesz bőven a legjobb idén, se tettem volna egy lyukas garast sem 😂Wyatt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
@viitoNem tudom. Alapjában véve semmi gond azzal szerintem, ha valakit érdekel az NCAA, és figyelemmel követi, hogy kik lehetnek érdekes játékosok. Az sem gond, ha az ember mondjuk a szezon második felében nézegeti, hogy a Panthers vagy a Raiders pickből mi lehet. De amikor a szurkolók már novemberben (néha már októberben 😊) azt kérdezgetik a szakértőktől, hogy kiket fogunk húzni a drafton, amikor még a a profik és a főiskolás játékosok/csapatok előtt is kismillió, a későbbi draftot számottevően befolyásoló esemény van (főleg, ha ezt egy versenyben lévő csapatnál csinálják), akkor mindig meglepődöm.
Van akit ugyan annyira érdekel a college és a várható pickek mint egy GB elleni meccs 😊
Amúgy lehet valami ebben az "átokban". Talán Bruce vagy Döme tette fel valamelyik fórumban a költői kérdés, nem is értik,hogyan lehet a Pats ennyire sikeres ha mindig PO-ba megyünk. Hát így 😛undisputedly
Általában azokkal értek egyet, akik azt mondják, hogy nagyon korai még a drafton töprengeni, persze mindenkinek lehetnek kedvenc kiszemeltjei, akiket kitüntetett figyelemmel követ az NCAA-ben, de ha valaki hatalmasat ég egy bowlon, vagy a combine-on nem meggyőző, akkor könnyen találja magát az első helyett a sokadik körben, másrészt hiába tippeli Reiss vagy másik szaki a kedvenc játékosát, ha mondjuk FA keretében azon a poszton hipp-hopp megoldjuk a needet.
több mint 13 éve
a lombardi trophy-t kapja az SB-győztes, a lombari awardot az ncaa legjobb falemberea Lombardi trophy a Super Bowl győztesnek jár.HöriA Vince Lombardi Rotary Trophy viszont NCAA-ben van.
http://espn.go.com/college-football/awards/_/id/19Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
@nRDo@Dega
Annyit tudok róla mondani amit a scouting reportokban olvastam, illetve amit kint írtak.
Nem illik a rendszerbe, futás ellen nagyon kevés, és meggyűlhet a baja az NFL szintű OT-kkal, blokkokkal nem tud mit kezdeni, és rengeteg misstacklet vét.
Itt egy report róla erősségei, gyengéi és egy kis videó:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:IoTdCyTLQ1sJ:nflmocks.com/2010/07/11/2011-nfl-draft-scouting-report-akeem-ayers-ucla/+akeem+ayers+scouting+report&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
@viito
Amúgy lehet valami ebben az "átokban". Talán Bruce vagy Döme tette fel valamelyik fórumban a költői kérdés, nem is értik,hogyan lehet a Pats ennyire sikeres ha mindig PO-ba megyünk. Hát így 😛
Azt lehagytam,hogy Reiss leírta,hogy nem igazán van képben és az espn.com-os cimborákra alapoz 😊
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
nálam is ott van a topon, talán még jobb is, mint a 2007-es, de egyelőre még nem helyezném föléTrade partnereinket eddig megint sújtja amúgy az átok: Broncos, Raiders, Vikings, Panthers. Egyik sem túl sikeres 😊viitomondjuk, hogy közülük a Raiders lesz bőven a legjobb idén, se tettem volna egy lyukas garast sem 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Megkérdezték Reiss-t, kit hozna a draft első körében. Akeem Ayers nevét mondta. A kinti szurkolók megkérdőjelezték a hozzáértését 😊undisputedlysoha nem értem, hogy miért foglalkoznak a szurkolók már a szezonnak ebben a részében a drafttal, amikor még bőven versenyben vagyunk a SB-ért (beleértve persze az összes PO csapatot), utána bowlok, melyik fiatal játékos megy a draftra, melyik marad még, és FA.
Ami viszont már most is érdekes kérdés lehet, hogy mit érnek a draft cetlijeink, mert lassan körvonalazódik, hogy hol végezhetnek azok a csapatok, akiktől kaptunk jogot:
Saját jogon PO csapatnént ugye 21-32. hely valamelyikén húzunk (ha a jelenlegi táblázatot nézzük akkor a 31/32 lenne a mienk). Ha most érne véget a bajnokság kb így néznénk ki:
1/16 Raiders pick
1/31 Patriots pick
2/1 (overall 33.) Panthers pick
2/32 Patriots pick
3/11 Vikings pick
3/31 Patriots pick
4/4 Broncos pick
Mit ne mondjak, a BB által kedvelt 2-4. körben megint alaposan betárazott a csapat, a 2. körös Carolina pick pedig giga értékes lehet, az majdnem első kör.
Trade partnereinket eddig megint sújtja amúgy az átok: Broncos, Raiders, Vikings, Panthers. Egyik sem túl sikeres 😊