New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Woodhead mellékállásban:

http://www.youtube.com/watch?v=GjEhEFBu-C4&feature=youtu.betriangle
Ez jó. 😊
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Hogyan lehet megverni a Patriots-ot:
" # Harass or confuse Brady into making mistakes …
# …Thus, winning the turnover battle.
# Run the ball effectively to limit Patriots possessions.
# Score enough points against a middling defense … and win.
"

Teljes cikk

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Neal még nem döntötte el, visszavonul-e, vagy vállalja a jövő évi 10 meccsét is 😊
"I want to go through rehab and expect to come [around], and keep doing the [rehab], because if you go through rehab without hopes of returning you’re not going to do a good job of rehabbing. I’ll just evaluate things later.

Teljes cikk

+ ezt a képet érdemes megnézni:
link 😀

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
triangle 1 283
Woodhead mellékállásban:

http://www.youtube.com/watch?v=GjEhEFBu-C4&feature=youtu.be
több mint 13 éve
triangle 1 283
Brace (concussion), Hernandez (flu), McCourty (rib), Pryor (back), Warren (knee) and Wright (concussion) all questionable for Patriots

ja, és Hörni is kihagyta a mai edzést. Warren edzett, ahogy McC is.
több mint 13 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
kiv vagyok h a mostanság igencsak szép teljesítményt nyújtó secondary mit tenne le az asztalra, ha minőségi pass rush lenne a háználGyulus
Championship baby 😀FViktor93
Ez tetszett, nagyon! 😀

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
kiv vagyok h a mostanság igencsak szép teljesítményt nyújtó secondary mit tenne le az asztalra, ha minőségi pass rush lenne a háználGyulus
Championship baby 😀
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
McCourty ma már újra edzett, Bradyvel együtt. 😊

No Warren, Brace, Wright or Pryor.Danna
McCt ha nem játszik Rodgers hagyjuk pihenni.
Viszont ez a Dline helyzet elég aggasztó. Warren és Brace nagyon kellene.FViktor93
Pedig év elején mennyit beszéltük, hogy milyen jó, hogy van depth a Dline-nál...Na hát lassan elfogy, és kezd Kyle Lowe 😐nDRo
Warren már edz... a Brace helyett ott van Deadrick, emiatt annyira nem aggódom... de Wright+Pryor személyében legjobb pass rusher DL-ek estek ki, rájuk lassan igencsak nagy szükség lenne:S

kiv vagyok h a mostanság igencsak szép teljesítményt nyújtó secondary mit tenne le az asztalra, ha minőségi pass rush lenne a háznál
több mint 13 éve
Dega 53 — van
2007: "csak egy elkapás".és mennyi mindent másképpen értékelünk most.....
Egy biztos a perfekt szezon megvolt,és csodálatos meccseket és játékokat láthattunk.30 csapat lett volna a mi helyünkben!!!Ezt ne feledjétek!!Dega
Én nem tudok így gondolni arra a szezonra... (bár nagyon nehezen tudok veszíteni).
De egyelőre ez a szezon nem erről szól, szóval kár ezt felhánytorgatni.Gogo
Nem felhánytorgatásnak szántam..,de ez már történelem!!
Vajon 5-10 év múlva,hogy fogjuk ezt megítélni?

"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
Egy biztos a perfekt szezon megvolt,és csodálatos meccseket és játékokat láthattunk.30 csapat lett volna a mi helyünkben!!!Ezt ne feledjétek!!Dega
Én nem tudok így gondolni arra a szezonra... (bár nagyon nehezen tudok veszíteni).
De egyelőre ez a szezon nem erről szól, szóval kár ezt felhánytorgatni.

több mint 13 éve
Dega 53 — van
Boston írta:
nagyon jó cikk köszönöm, hogy belinkelted. Azért ez qva nagy dicséret egy olyan zseni szájából, akinek a fiairól ugyanez elmondható a másik oldalon (Steelers D).
Igen, nekem is az ő személye miatt igazán értékes ez a pár mondat, mert azért a hype megint kezd óriási lenni, elárasztották a netet a galaktikus értékelések, de 2007 óta mindenki tudja, mennyit ér ez...

Egy biztos a perfekt szezon megvolt,és csodálatos meccseket és játékokat láthattunk.30 csapat lett volna a mi helyünkben!!!Ezt ne feledjétek!!

"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
"To do what Brady did in those weather conditions in Chicago? That might be one of the most outstanding quarterback performances — ever.
He's doing it every week. But it's not the same in a blizzard. He's remarkable.
"
(Dick LeBeau, Steelers def. cord.)

teljes cikkGogo
nagyon jó cikk köszönöm, hogy belinkelted. Azért ez qva nagy dicséret egy olyan zseni szájából, akinek a fiairól ugyanez elmondható a másik oldalon (Steelers D).Boston
Ez a mondat összefoglalja a lényeget:
"You can see it in his eyes, his preparation and his play. Winning Super Bowls is his destiny."
több mint 13 éve
nagyon jó cikk köszönöm, hogy belinkelted. Azért ez qva nagy dicséret egy olyan zseni szájából, akinek a fiairól ugyanez elmondható a másik oldalon (Steelers D).Boston
Igen, nekem is az ő személye miatt igazán értékes ez a pár mondat, mert azért a hype megint kezd óriási lenni, elárasztották a netet a galaktikus értékelések, de 2007 óta mindenki tudja, mennyit ér ez...

több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
"To do what Brady did in those weather conditions in Chicago? That might be one of the most outstanding quarterback performances — ever.
"

teljes cikkGogo
nagyon jó cikk köszönöm, hogy belinkelted. Azért ez qva nagy dicséret egy olyan zseni szájából, akinek a fiairól ugyanez elmondható a másik oldalon (Steelers D).

Do your job
több mint 13 éve
Dega 53 — van
Sobri Jóska Ma 00:04:00

Sobri Jóska
Tebow fan
Nem elérhetőRegisztrált: 2008-10-18
User Karma: 74
Válasz: New England PatriotsHöri írta:
a Lombardi trophy a Super Bowl győztesnek jár.
A Vince Lombardi Rotary Trophy viszont NCAA-ben van.

http://espn.go.com/college-football/awards/_/id/19

Utoljára Sobri Jóska szerkesztette (Ma 00:05:12)

Na,köszi,valami rémlett!!

Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
"

teljes cikk

És az évtized csapata a Pats a USAToday szerint.
(Teljes lista)

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
...ez az év akkor is az elmúlt 7-8 év legjobb szezonja, bármi is legyen a vége. .toxique
Bár nagy vonalakban igazad van, de minimum két olyan szezont tudok mondani az elmúlt 7-8 évben aminél nem jobb. 😉
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
nálam is ott van a topon, talán még jobb is, mint a 2007-es, de egyelőre még nem helyezném fölé
Trade partnereinket eddig megint sújtja amúgy az átok: Broncos, Raiders, Vikings, Panthers. Egyik sem túl sikeres 😊viito
mondjuk, hogy közülük a Raiders lesz bőven a legjobb idén, se tettem volna egy lyukas garast sem 😂Wyatt
a Raiderst a matematika segíti. A nagy számok törvénye alapján ennyi korai draftból előbb utóbb csak össze kell kaparni egy épkézláb csapatot, még akkor is ha Al Davis személyesen tölti ki a cetliket.viito
persze, és nagyon jó kis játékosok is vannak azért főleg ezeknek a magas pickeknek köszönhetően, + semmi bajom velük, de tényleg, ha nem a miénk lenne az első körük, még szurkolnék is nekik, hogy legyenek po-sok adott esetben 😀
viszont az én parádés tippjeimben a viks és a panthers is csoportelsőként végzett, és a broncost sem feltétlen tettem volna mögéjük

több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
@nRDo
@Dega

Annyit tudok róla mondani amit a scouting reportokban olvastam, illetve amit kint írtak.
Nem illik a rendszerbe, futás ellen nagyon kevés, és meggyűlhet a baja az NFL szintű OT-kkal, blokkokkal nem tud mit kezdeni, és rengeteg misstacklet vét.
Itt egy report róla erősségei, gyengéi és egy kis videó:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:IoTdCyTLQ1sJ:nflmocks.com/2010/07/11/2011-nfl-draft-scouting-report-akeem-ayers-ucla/+akeem+ayers+scouting+report&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

@viito
Van akit ugyan annyira érdekel a college és a várható pickek mint egy GB elleni meccs 😊
Amúgy lehet valami ebben az "átokban". Talán Bruce vagy Döme tette fel valamelyik fórumban a költői kérdés, nem is értik,hogyan lehet a Pats ennyire sikeres ha mindig PO-ba megyünk. Hát így 😛

Azt lehagytam,hogy Reiss leírta,hogy nem igazán van képben és az espn.com-os cimborákra alapoz 😊undisputedly
Mondjuk én úgy gondolom ez az állapot addig fog nálunk fentmaradni amíg BB nálunk van.

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nálam is ott van a topon, talán még jobb is, mint a 2007-es, de egyelőre még nem helyezném fölé
Trade partnereinket eddig megint sújtja amúgy az átok: Broncos, Raiders, Vikings, Panthers. Egyik sem túl sikeres 😊viito
mondjuk, hogy közülük a Raiders lesz bőven a legjobb idén, se tettem volna egy lyukas garast sem 😂Wyatt
a Raiderst a matematika segíti. A nagy számok törvénye alapján ennyi korai draftból előbb utóbb csak össze kell kaparni egy épkézláb csapatot, még akkor is ha Al Davis személyesen tölti ki a cetliket.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
@viito
Van akit ugyan annyira érdekel a college és a várható pickek mint egy GB elleni meccs 😊
Amúgy lehet valami ebben az "átokban". Talán Bruce vagy Döme tette fel valamelyik fórumban a költői kérdés, nem is értik,hogyan lehet a Pats ennyire sikeres ha mindig PO-ba megyünk. Hát így 😛undisputedly
Nem tudom. Alapjában véve semmi gond azzal szerintem, ha valakit érdekel az NCAA, és figyelemmel követi, hogy kik lehetnek érdekes játékosok. Az sem gond, ha az ember mondjuk a szezon második felében nézegeti, hogy a Panthers vagy a Raiders pickből mi lehet. De amikor a szurkolók már novemberben (néha már októberben 😊) azt kérdezgetik a szakértőktől, hogy kiket fogunk húzni a drafton, amikor még a a profik és a főiskolás játékosok/csapatok előtt is kismillió, a későbbi draftot számottevően befolyásoló esemény van (főleg, ha ezt egy versenyben lévő csapatnál csinálják), akkor mindig meglepődöm.

Általában azokkal értek egyet, akik azt mondják, hogy nagyon korai még a drafton töprengeni, persze mindenkinek lehetnek kedvenc kiszemeltjei, akiket kitüntetett figyelemmel követ az NCAA-ben, de ha valaki hatalmasat ég egy bowlon, vagy a combine-on nem meggyőző, akkor könnyen találja magát az első helyett a sokadik körben, másrészt hiába tippeli Reiss vagy másik szaki a kedvenc játékosát, ha mondjuk FA keretében azon a poszton hipp-hopp megoldjuk a needet.
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
a Lombardi trophy a Super Bowl győztesnek jár.Höri
A Vince Lombardi Rotary Trophy viszont NCAA-ben van.

http://espn.go.com/college-football/awards/_/id/19Sobri Jóska
a lombardi trophy-t kapja az SB-győztes, a lombari awardot az ncaa legjobb falembere

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
@nRDo
@Dega

Annyit tudok róla mondani amit a scouting reportokban olvastam, illetve amit kint írtak.
Nem illik a rendszerbe, futás ellen nagyon kevés, és meggyűlhet a baja az NFL szintű OT-kkal, blokkokkal nem tud mit kezdeni, és rengeteg misstacklet vét.
Itt egy report róla erősségei, gyengéi és egy kis videó:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:IoTdCyTLQ1sJ:nflmocks.com/2010/07/11/2011-nfl-draft-scouting-report-akeem-ayers-ucla/+akeem+ayers+scouting+report&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

@viito
Amúgy lehet valami ebben az "átokban". Talán Bruce vagy Döme tette fel valamelyik fórumban a költői kérdés, nem is értik,hogyan lehet a Pats ennyire sikeres ha mindig PO-ba megyünk. Hát így 😛

Azt lehagytam,hogy Reiss leírta,hogy nem igazán van képben és az espn.com-os cimborákra alapoz 😊
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
mondjuk, hogy közülük a Raiders lesz bőven a legjobb idén, se tettem volna egy lyukas garast sem 😂

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Megkérdezték Reiss-t, kit hozna a draft első körében. Akeem Ayers nevét mondta. A kinti szurkolók megkérdőjelezték a hozzáértését 😊undisputedly
soha nem értem, hogy miért foglalkoznak a szurkolók már a szezonnak ebben a részében a drafttal, amikor még bőven versenyben vagyunk a SB-ért (beleértve persze az összes PO csapatot), utána bowlok, melyik fiatal játékos megy a draftra, melyik marad még, és FA.

Ami viszont már most is érdekes kérdés lehet, hogy mit érnek a draft cetlijeink, mert lassan körvonalazódik, hogy hol végezhetnek azok a csapatok, akiktől kaptunk jogot:

Saját jogon PO csapatnént ugye 21-32. hely valamelyikén húzunk (ha a jelenlegi táblázatot nézzük akkor a 31/32 lenne a mienk). Ha most érne véget a bajnokság kb így néznénk ki:

1/16 Raiders pick
1/31 Patriots pick
2/1 (overall 33.) Panthers pick
2/32 Patriots pick
3/11 Vikings pick
3/31 Patriots pick
4/4 Broncos pick

Mit ne mondjak, a BB által kedvelt 2-4. körben megint alaposan betárazott a csapat, a 2. körös Carolina pick pedig giga értékes lehet, az majdnem első kör.

Trade partnereinket eddig megint sújtja amúgy az átok: Broncos, Raiders, Vikings, Panthers. Egyik sem túl sikeres 😊