New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Kiizzadt és megszenvedett győzelem, de a legfontosabb a W. Ennyi.Tipikus meccs amikor az egyik csapat tét nélkül a másik pedig görcsöktől mentesen amolyan minden mindegy alapon játszik. Nem volt a GB-n teher most vagy soha hangulat látszott rajtuk, kezdve az ügyes onside kicktől, Flynn parádéján át Kuhn repüléséig és okosan, jól játszva használták ki a gyengéinket mert azok bizony vannak. Vannak és lesznek ilyen meccsek amikor látványosan nem megy, szenvedünk mégis sikerül nyerni. Ettől lesz nagy csapat a New England Patriots és PO esélyes csapat az átlagostól eltérően.
Amikor kellett a D# megvillant és kivédekezte a Packers támadásokat. Az utolsó negyedben többször is volt 3th&out. Tom is akkor lépett elő amikor nagyon kellett és akkor és oda dobta.
A fal kínlódott, mint a szurkolók akik megint öregedtek egy pár évet. Azért a védelemből dícsérhető Mayo aki megint hatalmasat játszott vezér, Baby Vince, McCourty és Arrington picksixje. A támadóknál Hörni és Fafej jól és eredményesen játszott és a kedvencem természetesen a meccs fordító Dan Conolly aki futásával beírta magát az NFL történelmébe!
Zseniális jelenet volt, a hét jelenete 😀
Azért két óriási hibát kiemelnék, az egyik Vödör eszetlen szerelési kísérlete amiből, jó, hogy McCourty nem sérült meg és a végén TBC büntetése.
Apropó büntetés borzasztó gyenge és következetlen bíráskodás volt. Hochulit nem akarom többet Pats meccsen látni....
Bíztos, hogy a hibákat megpróbáljuk kijavítani BB-éktől lesznek fejmosások és a következő meccseken más lesz a játék képe.
Fontos győzelem volt [12-2 de jó ezt leírni], mert ezzel a győzelemmel nagy esély van rá, hogy végig hazai pálya lesz a PO-ban.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
végülis örömködni van ok, sorozatban 27. hazai siker, 63. amikor vezettünk az uccsó negyedben (65-tel a steelers vezet), 7. meccs min 2 td-vel int nélkül (rekord), 9. meccs int nélkül, asszem az 5. to nélkül, és megint volt két szerzett labda, már +20-on, 292 att w/o int már csak 16 a rekord, mayo 16 tackle, volt négy sack is azért
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Hát nyertünk és ez a lényeg. 😛 Mondjuk az dühitő, hogy se a defense se az offense nem volt képes folyamatos jó játékra. Rettentően hullámzó volt a teljesitmény, bár amikor nagyon kellet jöttek a játékok. Igazából még azt is gondolom, hogy jól jöhet ez a szoros meccs a továbbiakban mert kicsit azt éreztem, hogy az elmúlt hetek pazar játéka után elhittük, hogy innen sima ügy a gyűrű. Ez a meccs remélem visszaránt mindenkit a földre és újra csak a játékkal fogunk foglalkozni. Illetve az ilyen szoros meccsek csak használhatnak ennek a fiatal csapatnak a POra.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hm...trükkös játék...futások... nem mintha korábban említettem volna... De most már biztos felébredtek a fiúk :/
több mint 13 éve
jogos, egy mai győzelemmel csak a Ravens és a Steelers szakadna le, a Jets elvileg még beérhetne minketkikapott a Steelers a Jetstől...És mi van ha a két utolsó meccsen vesztünk, a jets meg nyer... akkor övék a divízió (a jobb divízión belüli mérleg miatt), vagy nem?... és nekünk meg nuku hazai pálya, meg első körös szünet :rolleyes:_bb
azaz ha ma este megverjük a Packers-t, akkor garantált a hazai pálya!
sok a kisebb-nagyobb sérülés (plusz Spikes eltiltás), nem jönne rosszul egy kis "tétnélküliség"... bár az elmúlt éveket elnézve max az utcsó meccset adnánk le, a 'fins ellen idegenben nem először kerülne ilyenre sor...Gyulus
a Bills mlékeim szerint utoljára még 2003-ban nyert ellenünk, most hazai pályán leszünk... szóval no para😀
több mint 13 éve
dd
52
kis off: a colts nyert, a divíziójukba mi alapján csoportelsők? nagyobb arányú győzelem?
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
ha jól rémlik Dom húzta le nagyon, de azért csak nem olyan rossz ez a Dunlap gyerek se (persze nem mondom, hogy 3-4ben is így tolná, de 1+ sackje lenne azért talán 😛)
több mint 13 éve
Kétszer egymásután is ritkán kapunk ki nemhogy ez még divizió riválisok ellen legyen. 😛 A Halley üstökös is előbb jön el. 😀Ja akkor ez eszembe sem jutott 😀 ... mi is?_bbÉs mi van ha a két utolsó meccsen vesztünk, a jets meg nyer... akkor övék a divízió (a jobb divízión belüli mérleg miatt), vagy nem?... és nekünk meg nuku hazai pálya, meg első körös szünet :rolleyes:_bbIlyenekre mi nem gondolunk 😀FViktor93
több mint 13 éve
triangle
1 283
egyébként ami eszedbe sem jutott, abban igazad van 😊Ja akkor ez eszembe sem jutott 😀 ... mi is?_bbÉs mi van ha a két utolsó meccsen vesztünk, a jets meg nyer... akkor övék a divízió (a jobb divízión belüli mérleg miatt), vagy nem?... és nekünk meg nuku hazai pálya, meg első körös szünet :rolleyes:_bbIlyenekre mi nem gondolunk 😀FViktor93
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ja akkor ez eszembe sem jutott 😀 ... mi is?Ilyenekre mi nem gondolunk 😀FViktor93kikapott a Steelers a Jetstől...És mi van ha a két utolsó meccsen vesztünk, a jets meg nyer... akkor övék a divízió (a jobb divízión belüli mérleg miatt), vagy nem?... és nekünk meg nuku hazai pálya, meg első körös szünet :rolleyes:_bb
sok a kisebb-nagyobb sérülés (plusz Spikes eltiltás), nem jönne rosszul egy kis "tétnélküliség"... bár az elmúlt éveket elnézve max az utcsó meccset adnánk le, a 'fins ellen idegenben nem először kerülne ilyenre sor...Gyulus
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Ilyenekre mi nem gondolunk 😀kikapott a Steelers a Jetstől...És mi van ha a két utolsó meccsen vesztünk, a jets meg nyer... akkor övék a divízió (a jobb divízión belüli mérleg miatt), vagy nem?... és nekünk meg nuku hazai pálya, meg első körös szünet :rolleyes:_bb
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kikapott a Steelers a Jetstől...És mi van ha a két utolsó meccsen vesztünk, a jets meg nyer... akkor övék a divízió (a jobb divízión belüli mérleg miatt), vagy nem?... és nekünk meg nuku hazai pálya, meg első körös szünet :rolleyes:
több mint 13 éve
kikapott a Steelers a Jetstől...azaz ha ma este megverjük a Packers-t, akkor garantált a hazai pálya!
sok a kisebb-nagyobb sérülés (plusz Spikes eltiltás), nem jönne rosszul egy kis "tétnélküliség"... bár az elmúlt éveket elnézve max az utcsó meccset adnánk le, a 'fins ellen idegenben nem először kerülne ilyenre sor...
több mint 13 éve
Nem szoktam félreérteni értelmesen megírt mondatokat, szövegeket.te aztán megfogtad a lényegét annak amit írtam. csak éppen tévesen. szerintem semmiféle fikázódás nem volt részemről. egyrészt írtam hogy idei produktuma ami nem igazán valami fényes, nyavalygott, hogy nincs még meg a hosszabb szerződése. bajkeverésről nem írtam. az hogy mi a biztos arról annyit hogy ami megtörténik.Kíváncsi lennék, hogy elnézve Moss idei produktumát vajon elgondolkozott-e azon, hogy mi ér többet vagy mivel jut messzebbre, a csapat érdekkel vagy pedig a nyavalygással. Mert szerintem elindította magát egy elég rendes lavinán.mascheranoSzerintem Moss szereplése nálunk korrekt volt, felesleges fikázni.
Minden sportoló, minden ember foglalkozik a saját érdekeivel, életszerűtlen lenne, ha nem így tenné.
Moss se azért ment el, mert bajkeverő volt, vagy nem tudott beilleszkedni (azért ne feledd a perfect season-t), vagy a csapat kárára volt, hanem mert előbbre akart lépni, és mi semmiképp se számítottunk rá ezután a szezon után.
Az meg kimondott szerencse, hogy távoztával a Pats előnyére változott. Ennyi. Fikázni, kárörvendeni felesleges.Sobri Jóska
na mindegy vedd inkább semmisnek amit írtam ha ennyire félreértelmezel dolgokat.mascherano
Moss idei produktuma, nyavalygás, elindított lavina, furcsán nem-fikázol.
De végtére is mindegy.
Megint beírom, múlt héten bejött, szerintem a GB elleni is könyű meccs lesz, 38-13. Go Pats!
több mint 13 éve
te aztán megfogtad a lényegét annak amit írtam. csak éppen tévesen. szerintem semmiféle fikázódás nem volt részemről. egyrészt írtam hogy idei produktuma ami nem igazán valami fényes, nyavalygott, hogy nincs még meg a hosszabb szerződése. bajkeverésről nem írtam. az hogy mi a biztos arról annyit hogy ami megtörténik.Kíváncsi lennék, hogy elnézve Moss idei produktumát vajon elgondolkozott-e azon, hogy mi ér többet vagy mivel jut messzebbre, a csapat érdekkel vagy pedig a nyavalygással. Mert szerintem elindította magát egy elég rendes lavinán.mascheranoSzerintem Moss szereplése nálunk korrekt volt, felesleges fikázni.
Minden sportoló, minden ember foglalkozik a saját érdekeivel, életszerűtlen lenne, ha nem így tenné.
Moss se azért ment el, mert bajkeverő volt, vagy nem tudott beilleszkedni (azért ne feledd a perfect season-t), vagy a csapat kárára volt, hanem mert előbbre akart lépni, és mi semmiképp se számítottunk rá ezután a szezon után.
Az meg kimondott szerencse, hogy távoztával a Pats előnyére változott. Ennyi. Fikázni, kárörvendeni felesleges.Sobri Jóska
na mindegy vedd inkább semmisnek amit írtam ha ennyire félreértelmezel dolgokat.
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Kíváncsi lennék, hogy elnézve Moss idei produktumát vajon elgondolkozott-e azon, hogy mi ér többet vagy mivel jut messzebbre, a csapat érdekkel vagy pedig a nyavalygással. Mert szerintem elindította magát egy elég rendes lavinán.mascheranoSzerintem Moss szereplése nálunk korrekt volt, felesleges fikázni.
Az meg kimondott szerencse, hogy távoztával a Pats előnyére változott. Ennyi. Fikázni, kárörvendeni felesleges.
több mint 13 éve
Biztos tudnak valamit... 😀utálom az ilyen meccseket, amikor minden mellettünk szól. akárcsak a barnák ellen, itt is csak mi veszíthetünk, akkora favoritok vagyunk. hasonló előérzetem van, remélhetőleg az eredmény merőben különböző lesz. 😊triangleIdejét nem tudom mikor láttam ilyen alacsony oddsot NFL-ben. 1.08-ra adnak minket.undisputedly
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
Igen köszi a pontosítást, ezt már továbbgondoltam, hogy a csoport győzelem meg pihenő az első körben ma a végig hazai pálya pedig később 😉....bár részletkérdés, de a home field végig ma még nem lehet meg, csak az east meg a first round by. ahhoz még az kell, hogy a hátralévő meccseken a vasas max egy meccsel nyerjen többet nálunk.triangle
Visszatérve a csapathoz, ma mindenképp győzni kell lehetőleg sérülések nélkül és a Jets vereségét kiszurkolni mert akkor meg van a hazai pálya végig...Bruschi85
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!
több mint 13 éve
utálom az ilyen meccseket, amikor minden mellettünk szól. akárcsak a barnák ellen, itt is csak mi veszíthetünk, akkora favoritok vagyunk. hasonló előérzetem van, remélhetőleg az eredmény merőben különböző lesz. 😊triangleIdejét nem tudom mikor láttam ilyen alacsony oddsot NFL-ben. 1.08-ra adnak minket.
több mint 13 éve
triangle
1 283
...bár részletkérdés, de a home field végig ma még nem lehet meg, csak az east meg a first round by. ahhoz még az kell, hogy a hátralévő meccseken a vasas max egy meccsel nyerjen többet nálunk.
Visszatérve a csapathoz, ma mindenképp győzni kell lehetőleg sérülések nélkül és a Jets vereségét kiszurkolni mert akkor meg van a hazai pálya végig...Bruschi85
több mint 13 éve
Persze nem is írtam, hogy az idő őket zavarná. Inkább arra próbáltam kihegyezni, hogy pl. a Ravensnél ott egy Ed Reed (aki nagy kedvencem egyébként) és playmaker ha játszik volt is egy stat, hogy vele milyen és nélküle a TO mutató plusz Ray aki mindent tud a játékról. A Steelersnél pedig azt érzem, hogy a D# ott is Troytól-Harrisonig-Hamptonon át nagy falat lehet egy PO-ban. Főleg ha az O# és D# line tagjainál beüt egy-két sérülés ami ne legyen persze.Annál inkább a Steelers-Ravens duót, mert náluk mindig a D# képes villanni és ez a PO-ban simán eldönti az aktuális párharcot.Az idő miatt nyilván ennek a két csapatnak nem fáj a feje. Viszont a kettő közül nekünk a Steelers eleve jó matchup. A Ravens ellen a legnagyobb fegyverünk a tavalyi meccs lehet. Az akkora pofon volt, hogy azt nehéz nem az eszükbe juttatni egy esetleges felkészűlés elött.
Bruschi85
De szerintem mindkét csapat ellen több esélyünk van, mint a SD ellen lenne. Persze azt is nyerhetjük, de én attól félnék a leginkább. Brutális a front seven-jük és az hóban, fagyban is kijönne.zinedine5
A SD-t nem érzem annyira erősnek, főleg, hogy ott is lassan egy kórházcsapat van. Ráadásul látva egy-két meccsüket, hát finoman szólva sem acélos támadó csapatok ellen talán a Colts volt egyedül kivétel (ott meg PM volt kritikán aluli) mutatott szép dolgokat a D#-ük. Rivers-et a hóban meg lehet fürdetni. A védelmi statjuk szép és jó, de milyen ellenfelekkel szemben. SD többen nagyon túlértékelik, mint csapatot és egyáltalán nem biztos, hogy a PO-ba is jut.
De megfordítva a kérdést azért nehogy már nekünk kelljen izgulni ilyen korán amikor a jelenlegi AFC PO-ban a Ravens, Steelers, ha bejut SD és Colts és a Jets skalp is begyűjtve 😀
Remek dolog írogatni meg beszélgetni a PO-ról, de még mindig messze van és bármi történhet kis túlzással. Szépen sorjában haladjunk és akkor elérjük amiről minden Pats szurkolói álmodozik és ha ehhez még a megfelelő játék is párosul akkor az csak hab a tortán. De a legfontosabb a W, ahogy annak lenni kell.
Visszatérve a csapathoz, ma mindenképp győzni kell lehetőleg sérülések nélkül és a Jets vereségét kiszurkolni mert akkor meg van a hazai pálya végig. Nincs kötelező győzelem, ráadásul a GB kis túlzással az életéért küzd, de legalább, hogy a Bears ne nyerje meg a csoportot hanem sikerüljön kitolni a Macik elleni meccsükig a csoportpárharcot.
Komolyan kell készülni és minden téren a maximumot nyújtani, de BB és az edzők ezt úgyis megkövetelik maximálisan. Elbizakodni pedig nem szabad mert annak tudjuk mi lehet a vége beleszaladhatunk a késbe.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!
több mint 13 éve
triangle
1 283
utálom az ilyen meccseket, amikor minden mellettünk szól. akárcsak a barnák ellen, itt is csak mi veszíthetünk, akkora favoritok vagyunk. hasonló előérzetem van, remélhetőleg az eredmény merőben különböző lesz. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én is tudom mennyire összehasonlítható a Browns futójátéka, a GB-ével (talán a beharangozóból kiderült 😉 ). Egyébként meg akármennyire is nincs futójátéka a GB-nek, mindent meg fog tenni, hogy legyen, mert ez az egy esélye van a tapasztalatlan irányítójával... meg azon se lepődnék meg, ha pár trükköt is bevetnének. A Browns meccs előtt voltak a hírek, h mennyire rosszul mentek az edzések, szerencsére most ilyen nem volt... de jelzem, akkor nem tudta BB "helyrerakni" őket, ő se mindenható. Másrészt én a hozzáállásra utaltam, hogy bizony most könnyű ebbe a csapdába esni. Könnyebb mint a Jets, vagy a Bears ellen. És olyan meccs meg nincs az NFL-ben, hogy lefutott, bárkitől bármikor ki lehet kapni, pláne helytelen hozzáállás esetén. Például a Lions meccs sem indult fényesen, nem tudom rémlik-e... tisztán amiatt, hogy nem voltak ott fejben a srácok.Remélem a srácok az öltözőben a Green Bayről beszélnek és nem a Chargesről meg a rájátszásról (úgy mint itt), mert akkor a Brownshoz hasonlatos meccs lesz :S ...sajnos a média nagyon arra hajt, hogy elhitesse a csapattal, hogy verhetetlen, pedig..._bbA Browns run O-ja nem összehasonlítható a GB futásaival, főleg, úgy, hogy a Brownsnál mindenki arra számít, hogy futnak, a Packersnél meg pass first volt folyamatosan.
A szezon legnagyobb meglepetése lenne, ha itt mi kikapnánk. Akármire is gondolnak a srácok. (De úgy gondolom, BB helyrerakja őket, ha nem a feladatra.)zinedine5
Ami meg azt illeti, persze jobb, hogy ez a téma, mintha már csak a draft maradt volna... ugyanakkor ettől még ha ez a téma az öltözőben is, akkor hamar csak a draftról beszélgethetünk majd mi is.
Na tessék: Ránézek a Pats.hu-ra, hát nem szóba került a draft 😀 😂
több mint 13 éve
A csapat-véleményem szerint-elbírja a pszichés terhelést,nem lesz gond,a Jets és a medvék ellen is sokan aggódtak,s lám....
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!